-
[QUOTE=Real Spartan;1124723][COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] אתה נפגע מהשריטה בכתף, אתה נפצע אבל לא מדמם, רק כואב כאב מעצבן קטן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה דוקר את כתפו הימנית אך הוא מתכופף ומעיף לך את החרב עם מכה חזקה מהחנית.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא מושיט לך את החרב "בקרב לא משנה מה, אל תתן ליריב שלך לפרק אותך מנשק".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי." אומר לאבי "תודה." ואקח את חרבי.לאחר מכן, במהירות אשרוט את כתפו השמאלית ואנסה לדקור את רגלו של אבי.
-
[quote=Real Spartan;1124351]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק [COLOR=darkgreen]סטורן[/COLOR][/B][COLOR=darkgreen]- "אני מניח שיהיה אפשר לסדר משהו" הוא עונה לך "דיוויס ג'ונסון- תכיר את קודק סטורן, קודק [/COLOR][/COLOR][COLOR=darkgreen]סטורן- תכיר את דיוויס ג'ונסון".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"כן גמרנו להתאמן,היה מפחיד וכיף באותו זמן, מה אני עושה עכשיו?" אתה שואל.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אז אני מציע שתלחמו" המאסטר אומר בעוד אתה שם לב שעורך התכיל וצמחו לך חטים קטנים "אני אשגר אותכם לשדה ואתם תלחמו לכם, מישהו יצפה מהצד למקרה של בעיה".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"בסדר" אומר ואסתכל על גופי,אנסה לבדוק אם השיריון על גופי עוד תקין.
"עכשיו אנו נשתגר?" אשאל אותו.
-
[QUOTE=Real Spartan;1124351]ה
[COLOR="DarkOrange"]אדם~ ג'ייק בונד- "לא חמור, מסוכן" הוא אומר ומנגב עם עלה דם מהפצע המדמם שברגלך.
"בוא נגיד שהאבקה הזאת תקדם את דינאקס בהרבה" הוא עונה לך ולא מתכוון לספר יותר.
אתה מרגיש לפתע חום עז, סיא אומר "שכחתי שאנחנו על הר הגעש הזה, אל תדאג הוא לא מתפרץ".
"הוא פולט חום, תרד עכשיו!" שניכם רצים במורד ההר, אתם מקווים לא להכוות.
אתם נמצאים בחוף ים, לפי שלט שנמצא באזור הוא נקרא 'חוף ים הפחד'.
אתה מביט שוב על השלט ורשום
'-----------------חוף ים הפחד----------------
-----------היכונו למות תושבים!!!-------------'
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"היי סיא! מה זה השלט הזה:"חוף ים הפחד,היכונו למות תושבים" ,המקום הזה באמת מסוכן?" אשאל בפחד והרתעה
'אני חושש שהתשובה שלו לא תיהיה מה שאני רוצה לשמוע' אחשוב בפחד וצחוק
-
[B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[/COLOR][COLOR=purple]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"נשמע מצויין מאסטר" דיוויס אומר "אבל בכל זאת הייתי רוצה להמשיך את הקרב איתך, אני בטוח שאצליח!"[/COLOR]
[COLOR=#800080]"במחשבה שנייה קרב עם קודק יהיה מעולה" הוא מחייך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"בסדר" קודק מסכים ומסתכל על גופו, הוא בודק אם השריון על גופו עוד תקין, והוא נראה דיי טוב.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"עכשיו אנו נשתגר?" הוא שואל את המאסטר, שעונה לו "תתפסו בי".[/COLOR]
[COLOR=#800080]שניכם תופסים בו ואתם משתגרים למקום שקט, חלקת שדה קטנה שצמח בה דשא קצר, ממרחק אתם רואים את קיק, את המגדלים, הבקתות.[/COLOR]
[COLOR=#800080]את החלקה גובלת גדר סלעים, המאסטר נעלם בתוך חור שחור ואתם שומעים קול דהירה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]קנטאור נעצר לפניכם, שיערו בלונדיני והוא מחזיק בחרב, קשת ואשפת חצים עם חצים.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אני ארוו" הוא אומר "כן, המאסטר שלח אותי לדאוג שלא יהיו בעיות".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"תתחילו להלחם" הוא אומר ברשמיות "בהצלחה לשניכם, אם מישהו נפצע- עוצרים".[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא זורק אל מור שריון כמו זה שקודק לובש.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשו? *מור בנוסף אתה יכול להחליט אם לשים את השריון או לא, תתייחסו לכל התגובה*[/COLOR]
[COLOR=#800080][spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d05/0611/bab4691.png[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "כן" סיא אומר בקול מסתורי "המקום מסוכן, מספרים תמיד שפעם בכמה ימים, המים סוחף כאן את כל מה שנמצא כאן.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]יצורים ימיים מסוכנים [/COLOR][COLOR=darkorange]עולים על החוף המוצף וטורפים נסחפים שהלכו לאיבוד, ומי שניצל לרוב מת בים.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]לא היה מקרה שחזר לחוף אחרי שנסחף".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"וזה אמור לקרות בפעם הבאה..." הוא אומר בטון המסתורי "היום!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "אוקיי, תודה" אתה מודה לאבי על העצה ועל העובדה שהוא הגיש לך את החרב.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שורט אותו במהירות בכתפו השמאלית אבל הוא מזנק הצידה וחומק, אתה דוקר אותו ברגל והוא כושר בד מהגלימה כדי שלא תדמם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא קם ודוקר אותך בביטנך עם החנית, אתה מרגיש כאב חזק בבטן בגלל הזעזוע מהשריון.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "אוקיי, תודה" אתה מודה לאבי על העצה ועל העובדה שהוא הגיש לך את החרב.
אתה שורט אותו במהירות בכתפו השמאלית אבל הוא מזנק הצידה וחומק, אתה דוקר אותו ברגל והוא כושר בד מהגלימה כדי שלא תדמם.
הוא קם ודוקר אותך בביטנך עם החנית, אתה מרגיש כאב חזק בבטן בגלל הזעזוע מהשריון.
מה תעשה?[/quote]
"וואוו.." אומר ואנסה להתייצב.לאחר מכן אקפוץ ואשרוט את אבי בבטן בכיוון מואזן.
-
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "וואו" אתה אומר ומתאזן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שורט לכיוון ביטנו של אבי בכיוון מאוזן, אך אתה מרגיש לפתע סחרחורת, אתה מתחיל להתנדנד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רואה הרבה "אבים" עומדים מולך, העולם מסתובב.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Real Spartan;1124963]מור~דיוויס ג'ונסון+אלון~קודק סטורן
"נשמע מצויין מאסטר" דיוויס אומר "אבל בכל זאת הייתי רוצה להמשיך את הקרב איתך, אני בטוח שאצליח!"
"במחשבה שנייה קרב עם קודק יהיה מעולה" הוא מחייך.
"בסדר" קודק מסכים ומסתכל על גופו, הוא בודק אם השריון על גופו עוד תקין, והוא נראה דיי טוב.
"עכשיו אנו נשתגר?" הוא שואל את המאסטר, שעונה לו "תתפסו בי".
שניכם תופסים בו ואתם משתגרים למקום שקט, חלקת שדה קטנה שצמח בה דשא קצר, ממרחק אתם רואים את קיק, את המגדלים, הבקתות.
את החלקה גובלת גדר סלעים, המאסטר נעלם בתוך חור שחור ואתם שומעים קול דהירה.
קנטאור נעצר לפניכם, שיערו בלונדיני והוא מחזיק בחרב, קשת ואשפת חצים עם חצים.
"אני ארוו" הוא אומר "כן, המאסטר שלח אותי לדאוג שלא יהיו בעיות".
"תתחילו להלחם" הוא אומר ברשמיות "בהצלחה לשניכם, אם מישהו נפצע- עוצרים".
הוא זורק אל מור שריון כמו זה שקודק לובש.
מה תעשו? *מור בנוסף אתה יכול להחליט אם לשים את השריון או לא, תתייחסו לכל התגובה*
[spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d05/0611/bab4691.png[/IMG][/spoiler]
[/QUOTE]
"בסדר" אקרא ואתפוס בו
~
לאחר שנשתגר לשדה אומר "מרהיב פה,טוב מתחילים?".
ואז במידה וכן אקח את החרב שלי ואשרוט איתה את מור בידו הימנית.
-
[QUOTE=Real Spartan;1125014][COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "וואו" אתה אומר ומתאזן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שורט לכיוון ביטנו של אבי בכיוון מאוזן, אך אתה מרגיש לפתע סחרחורת, אתה מתחיל להתנדנד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רואה הרבה "אבים" עומדים מולך, העולם מסתובב.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מה קורה פה?" אשאל את עצמי בזמן שאנסה להתאזן.
-
[quote=Real Spartan;1124963][B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[/COLOR][COLOR=purple]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"נשמע מצויין מאסטר" דיוויס אומר "אבל בכל זאת הייתי רוצה להמשיך את הקרב איתך, אני בטוח שאצליח!"[/COLOR]
[COLOR=#800080]"במחשבה שנייה קרב עם קודק יהיה מעולה" הוא מחייך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"בסדר" קודק מסכים ומסתכל על גופו, הוא בודק אם השריון על גופו עוד תקין, והוא נראה דיי טוב.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"עכשיו אנו נשתגר?" הוא שואל את המאסטר, שעונה לו "תתפסו בי".[/COLOR]
[COLOR=#800080]שניכם תופסים בו ואתם משתגרים למקום שקט, חלקת שדה קטנה שצמח בה דשא קצר, ממרחק אתם רואים את קיק, את המגדלים, הבקתות.[/COLOR]
[COLOR=#800080]את החלקה גובלת גדר סלעים, המאסטר נעלם בתוך חור שחור ואתם שומעים קול דהירה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]קנטאור נעצר לפניכם, שיערו בלונדיני והוא מחזיק בחרב, קשת ואשפת חצים עם חצים.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אני ארוו" הוא אומר "כן, המאסטר שלח אותי לדאוג שלא יהיו בעיות".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"תתחילו להלחם" הוא אומר ברשמיות "בהצלחה לשניכם, אם מישהו נפצע- עוצרים".[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא זורק אל מור שריון כמו זה שקודק לובש.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשו? *מור בנוסף אתה יכול להחליט אם לשים את השריון או לא, תתייחסו לכל התגובה*[/COLOR]
[COLOR=#800080][spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d05/0611/bab4691.png[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[/quote]
"תודה אבל אני לא צריך את השיריון, הוא סתם יאט אותי, קשקשי מספיק חזקים!" אקרא ומיד לאחר מכן בלי לחשוב פעמיים ארוץ אל עבר קודאק ואנשך אותו בכתפו בחוזקה.
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה זורק עליו סלעים ומכוון לרגליים שלו, הוא נפגע ונופל.
הוא מתרומם ישר ומזנק על הרגליים.
הוא מתחיל לברוח ממך, מה תעשה?[/quote]
אני אזרוק שוב אבנים על הנו"ד ואז אקפוץ לעברו עם ציפורניים חדות לעברו.
-
[quote=Real Spartan;1124351][COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] אתה רואה להקה של 25 זאבים תכולים, חלקם מעופפים באוויר.[/COLOR]
[COLOR=#808000]פלג גופם האחורי הוא בעצם משב רוח, הם מייללים ומתקרבים אליך.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d05/0614/2d22138.png[/IMG][/spoiler][/quote]
אני אומר לעצמי: "מי אלה להקת הזאבים האלה? מה הם רוצים ממני עכשיו, אני חייב להתחמק מהם במהירות אחרת הם יכולים לפגוע בי" אני עושה את מה שאני אומר ומתחמק במהירות מהלהקת הזאבים האלה כדי להצאת מהר.
-
[quote=Real Spartan;1124963][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "כן" סיא אומר בקול מסתורי "המקום מסוכן, מספרים תמיד שפעם בכמה ימים, המים סוחף כאן את כל מה שנמצא כאן.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]יצורים ימיים מסוכנים [/COLOR][COLOR=darkorange]עולים על החוף המוצף וטורפים נסחפים שהלכו לאיבוד, ומי שניצל לרוב מת בים.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]לא היה מקרה שחזר לחוף אחרי שנסחף".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"וזה אמור לקרות בפעם הבאה..." הוא אומר בטון המסתורי "היום!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"מה היום? אתה מתכוון שיכול להיות בכל רגע סחף שיעלה את כל היצורים האלה לכאן?" אגיד בלחץ
"אז מה אנחנו עושים פה?! בוא נעוף מפה" אגיד בבהלה ואתחיל להריץ את סיא
-
[B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[/COLOR][COLOR=purple]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"תודה אבל אני לא צריך את השיריון, הוא סתם יאט אותי, קשקשי מספיק חזקים!" דיוויס מוותר על השריון.[/COLOR]
[COLOR=purple]קודק לוקח את חרב הסיף שלו ושורט את דיוויס בידו הימנית, הוא מפספס בסנטימטרים בודדים.[/COLOR]
[COLOR=#800080]דיוויס רץ לעברו בכבדות ומנסה לנשוך את קודק בכתפו, סמני שיניים קטנות נראים על כתפו של קודק.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR=purple]*מור תזכור שעדיין החרב ביד שלך, אלון תזכור שאתה יכול להשתמש גם ב"פיליות" שלך- חטים, חדק, צורת הרגליים וכו'...*[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "סתאאאם" סיא צוחק "סתם צחקתי".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"תושבי דארקניה כתבו את השלט כדי להפחיד את המקומיים".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"למרות שתזהר לאן שאתה הולך, יש כאן חולות שבולעים אנשים" הוא אומר "ולא, זה כבר לא בדיחה".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "מה קרה?" האבים שואלים, קולם מסתחררים סביבך ומהדהדים בראשך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אתה בסדר?" האבים שואלים בעוד אתה נופל אחורה "מה קורה לך? מה אתה רואה?"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה זורק אבנים על הנו"ד אך הוא מזנק מעליהם.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רץ עם ציפורניים שלופות אל הנו"ד, אתה מתקרב אליו יותר... ויותר...[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]משהו קורה, אתה שומע צליל מוכר ומרגיש גל של הדף מפיל אותך אחורה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ריח מסריח מתפשט, הנו"ד מתרומם לאוויר ומתחיל לרוץ למרחק.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] אתה בורח מלהקת הזאבים, אתה מחפש מקומות מסתור אפשריים תוך כדי ריצה.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה רואה שם מערה גדולה, מאורה קטנה יותר וצרה, ערימה של סלעים וערימת חול דק.[/COLOR]
[COLOR=#808000]הזאבים דולקים בעקבותיך, מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה זורק אבנים על הנו"ד אך הוא מזנק מעליהם.
אתה רץ עם ציפורניים שלופות אל הנו"ד, אתה מתקרב אליו יותר... ויותר...
משהו קורה, אתה שומע צליל מוכר ומרגיש גל של הדף מפיל אותך אחורה.
ריח מסריח מתפשט, הנו"ד מתרומם לאוויר ומתחיל לרוץ למרחק.
מה תעשה?[/quote]
'אוי נו הצמח...' אחשוב לעצמי ואז אסתכל על אס, "מה קרה עכשיו?" אשאל אותו בתהייה.
-
[quote=Real Spartan;1127041]
[COLOR=darkorange][B][COLOR=#a0522d][/COLOR]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "סתאאאם" סיא צוחק "סתם צחקתי".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"תושבי דארקניה כתבו את השלט כדי להפחיד את המקומיים".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"למרות שתזהר לאן שאתה הולך, יש כאן חולות שבולעים אנשים" הוא אומר "ולא, זה כבר לא בדיחה".[/COLOR]
[/quote]
"חח י'דפוק" אגיד ואדחוף את סיא דחיפה קלה
"טוב אז לאן אנחנו הולכים מכאן?" אשאל את סיא בעודי בוחן את האדמה כדי לנסות ולראות היכן יש חולות טובעניים