היי רותם מה קורה?
Printable View
היי רותם מה קורה?
[QUOTE=CrashRide;1160399]חזרתי[/QUOTE]
שלום
היי רן מה קורה?
[QUOTE=CrashRide;1160401]היי רותם מה קורה?[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]אצלי הכל בסדר, איך אצלך?[/COLOR][/B]
[QUOTE=YoRt3m;1160404][B][COLOR="Blue"]אצלי הכל בסדר, איך אצלך?[/COLOR][/B][/QUOTE]
הכול סבבה...סתם, אני חצי פה חצי מנסה לכתוב שיר חדש... תגיד, חשבת פעם ללמוד פיתוח קול? כי אם לא למדת, אני חייב להגיד לך שיש לך כישרון עצום ממה ששמעתי אותך...
[QUOTE=CrashRide;1160403]היי רן מה קורה?[/QUOTE]
השם הוא דניאל :) , ונכל אחלה :)
[quote=אין על פוקימון;1160406]השם הוא דניאל :) , ונכל אחלה :)[/quote]
אז למה כתוב לך בשם רן...? טוב, עזוב עכשיו. מה חדש?
[QUOTE=CrashRide;1160405]הכול סבבה...סתם, אני חצי פה חצי מנסה לכתוב שיר חדש... תגיד, חשבת פעם ללמוד פיתוח קול? כי אם לא למדת, אני חייב להגיד לך שיש לך כישרון עצום ממה ששמעתי אותך...[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]לא למדתי, אני שר לכיף.
מקליט כל פעם שיוצא לי כמה שירים למרות שמבחינת ביצועים יש לי עוד הרבה מה להשתפר.
יוצא לי ביצוע 'טוב מאוד' רק פעם ב... כל השאר ביצועים טובים ומטה.[/COLOR][/B]
[QUOTE=YoRt3m;1160408][B][COLOR="Blue"]לא למדתי, אני שר לכיף.
מקליט כל פעם שיוצא לי כמה שירים למרות שמבחינת ביצועים יש לי עוד הרבה מה להשתפר.
יוצא לי ביצוע 'טוב מאוד' רק פעם ב... כל השאר ביצועים טובים ומטה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אתה יודע, גם ביצועים טובים זה מעולה... אני מציע לך ללכת ללמוד, אפילו קצת. יש לך כישרון אדיר וחבל לבזבז אותו.
ומה אתה חושב? כל האמנים הגדולים פשוט מקליטים סתם ככה...? לביטלס, לדוגמה, לקח קצת פחות משנה עד שהם הוציאו את האלבום הלבן.
[QUOTE=CrashRide;1160405]הכול סבבה...סתם, אני חצי פה חצי מנסה לכתוב שיר חדש... תגיד, חשבת פעם ללמוד פיתוח קול? כי אם לא למדת, אני חייב להגיד לך שיש לך כישרון עצום ממה ששמעתי אותך...[/QUOTE]
איפה שמעת אותו שר?><
[QUOTE=CrashRide;1160407]אז למה כתוב לך בשם רן...? טוב, עזוב עכשיו. מה חדש?[/QUOTE]
אין חדש חוץ מזה שגיליתי כמה מערכת החינוך דפוקה.... :)
[QUOTE=CrashRide;1160409]אתה יודע, גם ביצועים טובים זה מעולה... אני מציע לך ללכת ללמוד, אפילו קצת. יש לך כישרון אדיר וחבל לבזבז אותו.
ומה אתה חושב? כל האמנים הגדולים פשוט מקליטים סתם ככה...? לביטלס, לדוגמה, לקח קצת פחות משנה עד שהם הוציאו את האלבום הלבן.[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]לא נראה לי שאני מתכוון ללכת לפיתוח קול כי אני לא מתכוון להפוך את זה למקצוע מן הסתם.
ומן הסתם שאומנים מקליטים בכמה טייקים. אני מקליט רק בטייק אחד לכן הביצועים לא מושלמים.
ביצועים בכמה טייקים יכולים לצאת לי לא רע.
איזה מוסיקה אתה שומע בדרך כלל?[/COLOR][/B]
[QUOTE=SexStyle;1160410]איפה שמעת אותו שר?><[/QUOTE]
הוא פרסם פעם בפורום הקלטה שלו שר... תבדוק בפורום מוזיקה. זה אמור להיות בעמוד הראשון.
[QUOTE=YoRt3m;1160413][B][COLOR="Blue"]לא נראה לי שאני מתכוון ללכת לפיתוח קול כי אני לא מתכוון להפוך את זה למקצוע מן הסתם.
ומן הסתם שאומנים מקליטים בכמה טייקים. אני מקליט רק בטייק אחד לכן הביצועים לא מושלמים.
ביצועים בכמה טייקים יכולים לצאת לי לא רע.
איזה מוסיקה אתה שומע בדרך כלל?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אוהב רוק וג'אז, מנגן רוק וג'אז, ונושם רוק וג'אז (אני רוצה להיות מוזיקאי כשאגדל). המועדפים עליי הם אירוסמית' והרבי הנקוק.
[QUOTE=CrashRide;1160414]הוא פרסם פעם בפורום הקלטה שלו שר... תבדוק בפורום מוזיקה. זה אמור להיות בעמוד הראשון.
אני אוהב רוק וג'אז, מנגן רוק וג'אז, ונושם רוק וג'אז (אני רוצה להיות מוזיקאי כשאגדל). המועדפים עליי הם אירוסמית' והרבי הנקוק.[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]אז איך יכולת לאהוב איך שאני שר בלי שאתה מתחבר למוסיקה שאני שר ? (מזרחית)[/COLOR][/B]
[QUOTE=YoRt3m;1160415][B][COLOR="Blue"]אז איך יכולת לאהוב איך שאני שר בלי שאתה מתחבר למוסיקה שאני שר ? (מזרחית)[/COLOR][/B][/QUOTE]
זה שהיא לא בין המועדפות עליי זה לא אומר שאני לא אוהב אותה. אני אוהב כל סוג של מוזיקה, בתנאי שהיא נעשת טוב. המועדפים שלי הם רוק וג'אז על סוגיהם השונים.
עריכה- מה גם, שזאת הייתה ביקורת מוזיקלית. ואת זה מוזיקאי נורמלי, גם אם הוא שונא מזרחית, היה יכול לתת כזאת.