-
[quote=טוסטר משולשים;1172895]אני אספר סיפור
אני שיחקתי עם מישהו במשחק באינטנט, הוא אמר לי לחפש אותו בפייסבוק ויש לו תמונה של כלב
חיפשתי ת'פרופיל שלו עם המשתמש של אחותי, ראיתי איש מבוגר בסביבות גיל ה-40 עם חברים שנראו בני 13 ואחרי זה שעשיתי F-5 פתאום השתנה התמונה שלו לכלב
זה אומר משהו ?
כן .
הוא פדופיל :o[/quote]
חחח מצחיק
-
אין לי כוח להתווכח איתך עידן, אתה לא מבין מה אני מנסה להסביר אז פשוט תהיה בשקט ותפסיק להיות קשה קליטה, אתה מתנהג כמו דפוק ככה, לא מתאים..
-
[quote=Naruto;1172886]
זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר להם
אבל יש אנשים עם קשיי קליטה בעולם..[/quote]
בכל מקרה.
מה אכפת לך מהם?
שיעשו מה שבא להם חחח
העיקר שאתה יודע.
-
ושקד, יש לי תחושות ממש חזקות מתי משקרים לי ומתי לא... וכן, גם אני לא מאמין לעומר..
-
-
[QUOTE=buizel שולט;1172903]ושקד, יש לי תחושות ממש חזקות מתי משקרים לי ומתי לא... וכן, גם אני לא מאמין לעומר..[/QUOTE]
עומר דרקון?, פעם אחת הוא כתב שהוא עד ביסודי
-
[QUOTE=ZiGzAg;1172902]בכל מקרה.
מה אכפת לך מהם?
שיעשו מה שבא להם חחח
העיקר שאתה יודע.[/QUOTE]
הכי חשוב שאני אדע,
מנגנון הגנה מפדופילים..
[QUOTE=buizel שולט;1172903]ושקד, יש לי תחושות ממש חזקות מתי משקרים לי ומתי לא... וכן, גם אני לא מאמין לעומר..[/QUOTE]
שקרים תמיד אפשר להסוות, אבל ווטאבר..
לא מאמין לו שנייה אחת אפילו, הוא נראה לי פשוט שקרן פתולוגי מצוי
-
-
אוקיי, אני הולך, אני לא מוכן להיות פה כשמשמיצים את אחד החברים הכי טובים שלי.
-
מזהים דיבור של פדופיל למשל ליאור גם שדיברנו במסן הוא אפילו לא הזכיר משהו על חיים אישיים, גם אני לא >< זה מראה שהוא לא פדופיל ולא לא נראלי ששנה שלמה הוא מנסה לשטות בי
-
לא משנה אלון...
סתם שאלה, ממה זה התחיל?
ושקד זה לא אני שקשה קליטה.... אלא אתה בגלל שאתה לא מצליח להפנים שכן, כן אפשר שיהיה לך חבר טוב דרך האינטרנט.... לא משנה כמה הסברים אני נותן לך אתה לא מוכן לקבל דעה שונה משלך.
הוא היחיד שאני מאמין לו (וגם לרותם יש לי סיבה אבל אני לא אומר) מהפורום. עם השאר אני פשוט זורם כי הם חברי פורום וכיף לדבר איתם.
אגב כשאני עורך קרב נגד מישהו בds ושם מיקרופון ושומע שיש לו קול שעוד לא השתנה אני מאמין שהוא לא פדופיל בן 58 גם כי למה שלפדופיל יהיה פוקימון וds והוא עוד ידע לשחק בזה?
-
[quote=CrashRide;1172909]אוקיי, אני הולך, אני לא מוכן להיות פה כשמשמיצים את אחד החברים הכי טובים שלי.[/quote]
על מי אבל הם מדברים?
-
[QUOTE=buizel שולט;1172911]לא משנה אלון...
סתם שאלה, ממה זה התחיל?
ושקד זה לא אני שקשה קליטה.... אלא אתה בגלל שאתה לא מצליח להפנים שכן, כן אפשר שיהיה לך חבר טוב דרך האינטרנט.... לא משנה כמה הסברים אני נותן לך אתה לא מוכן לקבל דעה שונה משלך.
הוא היחיד שאני מאמין לו (וגם לרותם יש לי סיבה אבל אני לא אומר) מהפורום. עם השאר אני פשוט זורם כי הם חברי פורום וכיף לדבר איתם.
אגב כשאני עורך קרב נגד מישהו בds ושם מיקרופון ושומע שיש לו קול שעוד לא השתנה אני מאמין שהוא לא פדופיל בן 58 גם כי למה שלפדופיל יהיה פוקימון וds והוא עוד ידע לשחק בזה?[/QUOTE]
אתה תזרום איתם גם אם יתגלה שהם רוצים לאנוס אותך?
-
-
[QUOTE=ZiGzAg;1172912]על מי אבל הם מדברים?[/QUOTE]
עומר דרודיגון.