חכה ותראה P=
Printable View
חכה ותראה P=
אני שמח לשמוע, אני גם פחות להוט לגבי זה ממה שזה מצטייר מההודעה שלי כי את הדעות שלי כבר הצגתי וחוץ מלנסות לתמוך אי אפשר לעשות הרבה, המשתמשים הם אלו שיקבעו בסופו של דבר מה מתאים להם.
ואגב זה לא תמיד נכון, אם תקדם למשל בתור מנהל גלובלי, טורניר יוגיהו של אדם, ההשתתפות שלהם בה לא תפגע בדבר ם: ואם מדובר לדוגמא במשחקי No פוקימון, אז הם לא יעלימו[לעולם] את משחקי הפוקימון, יתנו עוד מגוון אפשרויות, וגם משחקי הפוקימון שכן יהיו פתוחים יהיו יותר מיוחדים ם: כולם מרוויחים מכך. אבל שוב כל אחד ודעתו ם: כי אני מניח שלכך התכוונת
קדימה גלעד תגיב..
[QUOTE=CrashRide;1181779]אוקיי, אני אתחיל. פשוט תגיב כמו תגובת שה"ם להמשך שלי ואז תפרט מה אתה עושה.אוקיי?
משינאקס,טיגרארו, והחבר החדש בצוות האקסמן,אקוואקס, יושבים במפקדת האקסמן ביחד וצופים בטלוויזיה.לפתע, נשמע צליל אזעקה שמתריע על בעיות,ועל המסך מופיע איירון מן."שלום לכם טיגרארו משינאקס ו...מי זה החדש?" הוא שואל בבבול ומיד טיגרארו מסביר:"תכיר את אקוואקס, החבר החדש באקסמן." הוא אומר בחיוך ואיירון מן ממשיך:"מה שלומך? אוקיי, יש בעיות בבקסטר פלאזה. הפנטסטיק פור במקום אחר והם ביקשו ממני לטפל בזה, אבל אני צריך את עזרתכם. סייברטות' מתחיל להשתולל שם והוא הביא מלא רובוטים."משינאקס מהנהן ואומר:"אנחנו בדרך." הוא אומר ומיד משגר את שלושתם אל בקסטר פלאזה. הם רואים את סייבר טות' שואג על האנשים ומפחיד אותם.
"היי!גוש פרווה!" אני צועק ויורה עליו עם תותח הלייזר, מקווה לפגוע בו חזק.[/QUOTE]
עכשיו אני?
רגע, אני לא מכיר את הבחור בכלל. תסביר לי עליו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
משינאקס משגר אל עבר סייבר טות' את תותח הלייזר שלו ותוך כדי צעקת "היי! גוש פרווה!" יורה עליו.
סייבר טות' מופתע לשנייה אבל מיד מתעשת וזז מהלייזר שנייה לפני הירייה.
"אני מכיר אתכם?" הוא שואל "אתם מהאנשים שאמורים לגרום לי לפחד?" הוא שואל בגיחוך קל
"קוראים לי אקוואקס" אני אומר לו ומתחיל לאגור מים בין רגלי "וכדאי לך מאוד לפחד..." ואז אני משגר את המים אליו בצורת האגרוף הכי חזק ומהיר שאני יכול ליצר ואז אני מנסה לחנוק אותו.
[quote=גלעד2111;1181794]עכשיו אני?
רגע, אני לא מכיר את הבחור בכלל.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
משינאקס משגר אל עבר סייבר טות' את תותח הלייזר שלו ותוך כדי צעקת "היי! גוש פרווה!" יורה עליו.
סייבר טות' מופתע לשנייה אבל מיד מתעשת וזז מהלייזר שנייה לפני הירייה.
(הוא כבר פגש אתכם, נכון?)
"שוב אתם כאן?" הוא שואל אתכם "ומי החדש?" הוא שואל בנימה מלגלגת.
"קוראיםם לי אקוואקס" אני אומר לו ומתחיל לאגור מים בין רגלי ואז אני משגר אותם אליו בצורת האגרוף הכי חזק ומהיר שאני יכול ליצר ואז אני מנסה לחנוק אותו.[/quote]
הוא5 בחיים לא פגש אותנו, אנחנו גיבורי על חדשים בשטח.
[QUOTE=CrashRide;1181795]הוא5 בחיים לא פגש אותנו, אנחנו גיבורי על חדשים בשטח.[/QUOTE]
תיקנתי.
[quote=גלעד2111;1181797]אבל זה עדיין בסדר? אני אתקן את זה.[/quote]
אולי, לא יודע, תשאל את דניס :)
תיקנתי.
עכשיו אני..
זה יואב מגיב ושלושתינו מגיבים לו, ואז אני מגיב ושלושתינו מגיבים לי, ואז גלעד וחוזר חלילה..
אני הולך עוד ארבע דקות למנחה. זה יקח 20 דקות בערך אם אף אחד מהאחים שלי לא יתפוס את המחשב.
לא ציפיתי שקוואסט יתקדם כל כך לאט.
כי אני הלכתי לרגע ואתה הגבת בהרבה זמן כי לא הבנת איך להגיב..
[QUOTE=DarkTiger;1181809]כי אני הלכתי לרגע ואתה הגבת בהרבה זמן כי לא הבנת איך להגיב..[/QUOTE]
ועכשיו אתה פה אז תגיב :)
[QUOTE=CrashRide;1181816]ועכשיו אתה פה אז תגיב :)[/QUOTE]
בדיוק, תתעלם מהחל'ק הארוך ותגיב בלי הגיאלוג שלי. תתיחס רק למתקפות שלי.
אינ הולך עכשיו.
תתיחסו לזה כאילו השתפנתי והפכתי למים לקצת זמן או משהו.
אבל הוא צריך קודם להגיב, חוץ מזה הוא הלך..
איזה כיף לערוך את הפנתר השחור כדי להשתמש בכמה מהאיברים שלו לטיגרארו הפוטושופי העתידי P=
זה נו"ד או מ"ת?