[quote=scizor-x;1190994]סאלי-
"עוד שעתיים שלוש" הוא עונה "אבל הנה עגלת הממתקים"[/quote]
אסתכל מה יש בעגלת הממתקים ואבדוק כמה כסף יש לי
Printable View
[quote=scizor-x;1190994]סאלי-
"עוד שעתיים שלוש" הוא עונה "אבל הנה עגלת הממתקים"[/quote]
אסתכל מה יש בעגלת הממתקים ואבדוק כמה כסף יש לי
[QUOTE=scizor-x;1190994] לוק-
"15 גוזים חמוד" אתה מושיט לה את הכסף ומקבל את הצפרדעים. אתה נותן אחד למרטי. אתם אוכלים בהנאה. לך יוצא את נוויל לונגבטום ולו את הארי פוטר. אתה רוצה לעשת עוד משהו ברכבת?[/QUOTE]
"טוב, בוא נחכה להוגוורט... אין מה לעשות עכשיו ברכבת.." אמלמל ואחכה שנגיע להוגוורטס.
[QUOTE=scizor-x;1190994]
דסטין-
אתם הולכים לחדר המועדון. אתה עולים לישון ושוכבים במיטות. "אז מה,תפסת לך בחורה חתיכה" אומר קווין
[/QUOTE]
"ועוד איך אחי,וראיתי את מי שאתה דיברת איתה,היא גם ממש חתיכה." אני אורמ לו בחיוך,והולך לישון.
[QUOTE=scizor-x;1190914]
דילן-
הנה,השאלה על הבשר. לא חשבתי על לקחת בשר אבל אתה עלית על זה. לא בטוח שתסכים לזה. אולי לא תרצה להיכנס ליער. מי יודע?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"כן בוודאי" הוא נכנס לביתו וחוזר עם 5 סמורים מתים. "יש חמישה היפוגריפים,קחו את פנג איתכם" הוא אומר ומביא את פנג,כלב הציד הענקי שלו אליכם. אתה,גוון ומייק יוצאים לתוך היער. אתם ממשיכים ביער ולפתע אתם רואים דבר עף מעליכם. אתם שומעים רחש בשיח ליד ושומעים צווחה של נשר מהמשך השביל.
[/QUOTE]
(עד עכשיו האגריד ביקש את עזרתנו לפוס היפוגריפים שברחו)
אני קופץ על הריצפה עם הידיים על הראש בלי לחשוב... אחרי זה אני לוקח 3 סמורים שם 2 על הרצפה ואחד אני זורק
לאוויר ואז אני מתרחק לאט מאיזור הסמורים
[QUOTE=scizor-x;1190994]דרו-
רק את ההמשך שלך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתכל על המשחק של השח עד שאתה נהיה עייף. אתה עולה למעלה והולך לישון. למחרת,אתה קם בבוקר ויורד לאולם הגדול לארוחת הבוקר. הינשופים מגיעים. גם מיצי מגיע ונותן לך מכתב "פגוש אותי במגדל הדרומי,מגדל 2,עכשיו" לא כתוב מי שלח את הפתק. השיעור הראשון שלך הוא לחשים. לאן תבחר ללכת?
[/QUOTE]
'שנה ראשונה אני לא חושב שכדאי לי להתחיל להבריז'אני חושב ואז מוציא מהתיק את הנוצה וקסת הדיו שלי ורושם על המכתב יש מצב בהפסקת הצהריים עכשיו אני לא יכול ואז אני סוגר תמכתב נותן למיצי מלטף אותה בחיבה ושולח אותה ואחרי זה אני חושב לעצמי איפה נמצא כיתת הלחשים כי אם היא קרובה למגדל הדרומי אני אעבור שם לראות מי שלח לי תמכתב
[QUOTE=scizor-x;1190914]ג'ק-
"כן,בטח" היא אומרת "נביא את אינפרנו גם"[/QUOTE]
"מצוין" אגיד ואגיד לאינפרנו להשאר על הכתף שלי,אבדוק שלא שכחתי אף דבר,מזוודה או משהו ואז אצא מהתא ואסמן לה לבוא אחריי.
ג'ק-
לילי עוקבת אחריך. לפתע,אתה רואה בתוך תא ילד ומעליו גוהרים 3 בריונים.
דרו-
אתה הולך לכיתת הלחשים. אתה מציץ דרך הדלת של המגדל הדרומי ורואה תלמיד שנה שישית מביט בשעונו.
דילן-
צווחה נשמעת. 2 נשרים צונחים וחוטפים סמור. עוד צווחה היפוגריף גדול רץ מהיער,לוקח סמור ואוכל אותו בהנאה. מתוך השיח רץ חד קרן לתוך היער.
דסטין-
"כן הוא אומר" אתה שומע שמץ של קנאה בקולו.
לוק-
אתה מחכה ולפתע פותחת את דלת התא בחורה גבוהה בלונדינית ויפה.
סאלי-
כתוב לך בעמוד הראשי....
~~~~~~~~~~~~~~~~
צפרדעי שוקולד,עוגת דלעת,עוגיות קדרה וסוכריות ברטי-בוטס.
[quote=scizor-x;1191474]סאלי-
כתוב לך בעמוד הראשי....
~~~~~~~~~~~~~~~~
צפרדעי שוקולד,עוגת דלעת,עוגיות קדרה וסוכריות ברטי-בוטס.[/quote]
"כמה עולות הסוכריות ברטי בוטוס?" אשאל את המוכרת
סאלי-
"5 גוזים מתוקה"
[QUOTE=scizor-x;1191474]
דסטין-
"כן הוא אומר" אתה שומע שמץ של קנאה בקולו.
[/QUOTE]
"אוקיי אחי,אני הולך לישון. לילה טוב גבר." אני אומר לו בחיוך רחב והולך לישון.בבוקר אני קם מהמיטה ומחליף בגדים.
[quote=scizor-x;1191484]סאלי-
"5 גוזים מתוקה"[/quote]
אושיט לה את חמשת הגוזים
[QUOTE=scizor-x;1191474]
דרו-
אתה הולך לכיתת הלחשים. אתה מציץ דרך הדלת של המגדל הדרומי ורואה תלמיד שנה שישית מביט בשעונו. .
[/QUOTE]
אני מחכה מעט ותוך כדי מביט גם לכיתה לראות אם המורה הגיעה ואני ממתין לראות אם מיצי תגיע אליו או שזה מישהו אחר
[quote]לוק-
אתה מחכה ולפתע פותחת את דלת התא בחורה גבוהה בלונדינית ויפה.[/quote]
אביט עליה בהתעניינות "מי את..?" אשאל בחולמניות. "את צריכה מקום בתא..?"
אדחק את מרפקי בצלעותיו של מרטי "הגיעה מישהי, בוא נעשה לה מקום למה נראה לי אין לה מקום בתאים אחרים" אמלמל
[QUOTE=scizor-x;1190914]סטיבן-
אתה רואה את דלת הקרון נפתחת ויצור מרחף בעל ברדס מתקדם באיטיות לעברך. רוז עפה לתוך התא. אתה מרגיש את הקור עולה בך. "סוהרסנים,סוהרסנים!" צועק מישהו. קייטי ושי רצים לתוך התא ונצמדים אחד לשני. היצור מתקרב עליך.
[/QUOTE]
"פרוטגו!" אני צועק אף על פי שאני מרגיש שאין טעם לחיים. אני מנסה בכל הכוח שלי להחזיק את הקסם
[QUOTE=scizor-x;1191474]ג'ק-
לילי עוקבת אחריך. לפתע,אתה רואה בתוך תא ילד ומעליו גוהרים 3 בריונים.
[/QUOTE]
אוציא את השרביט בשקט ואז אצעק "שתק!" ואירה את לחש השתק על הבריונים. "עזבו אותו מיד או שתקבלו עוד מזה" אצעק,אפגין אומץ וביטחון.