-
[quote=NivX10;1202291]חחחחחחחחחח וואלק אתה... כל מה שאתה רואה שמנצח ישר מעתיק XDDD
לקחת את החבילה של אלון כי ראית שהיא מנצחת הרבה.. ועכשיו אתה רוצה את של רון כי ראית שהוא פירק את אלון.
אין חפיסה שאתה אוהב, אתה פשוט אוהב לנצח... אתה פשוט צריך לקחת חבילה וללמוד אותה טוב.
גם אם אני יתן לך פרוג מונארך? שזה אחת החבילות היותר חזקות שיש.. לא תנצח איתה אם לא תלמד אותה!
תשאל את רון אם הוא מוכן לתת לך, למרות שלדעתי הוא עבד וחשב על איך להכין אותה.. ולא נראלי שהוא ייתן.[/quote]
+1 כמה שאתה צודק
בגלל זה אני לא משחק הרבה עם הOTK דק שהראתי לך(למרות שבניתי אותה)
בכל מקרה יונתן אתה לא תלמד מזה כלום
-
אני לא בטוח אם איזה חפיסה להילחם
אני אוהב את המכונות,בלקווינג,סיקס סאמוראי וג'וראק
יש לי בנוסף:
Ls
דינוזאורים
דרגיוניטי
וואט
אקס-סייבר
ומורפטרוניק
-
[quote=scizor-x;1202329]אני לא בטוח אם איזה חפיסה להילחם
אני אוהב את המכונות,בלקווינג,סיקס סאמוראי וג'וראק
יש לי בנוסף:
Ls
דינוזאורים
דרגיוניטי
וואט
אקס-סייבר
ומורפטרוניק[/quote]
גם אני ההייתי בערך כמוך.. היה לי דרגוניטי.. ואז בניתי חבילה כמו של ג'ואי (מעונת דו-קרב המפלצות)
והיה לי את המשינה שהבאתי לך, התמקדתי באחד והיום תשאל את כל מי שנלחם נגדי בפורום שלמרות שהחפיסה שלי ישנה וכולם כבר מכירים אותי אני חזק!
כי התמקדתי באחת, התייעצתי עם אנשים מהמשחק, עם אנשים שמבינים ביוגי הו (כמו ג'וליאן ומור)
עשיתי כמה גרסאות וכל פעם שיפרתי, קראתי את כל הקלפים שלי ולמדתי לחבר בין האפקטים ולהכין מהלכים!
ככה משתמשים בחבילה.. רק ככה!!!!
בוא רוצה אני יכול להביא לך עכשיו את החפיסה של אלוף טורניר היוגי הו של ישראל לשנת 2011. את של המקום הראשון, נעשה קרב ואני יקרע אותך.
למה? כי אין לך מושג בשיט איך להשתמש בחפיסה שלו!
ככה זה.. תעבוד על חפיסה אחת.. ואני מבטיח לך שתנצח אותי, את אלון, ואולי גם את מור ואביב (שאביב המאנייק הזה לא משחק בכלל ויש לו 80 נצחונות השד יודע איך) התותחים!
[SIZE=4][B]הבטחה שלי :big_wink:[/B][/SIZE]
-
אז על מה נראה לך אני צריך להתמקד?
-
[quote=scizor-x;1202359]אז על מה נראה לך אני צריך להתמקד?[/quote]
על חבילה עם סוג מסויים או מפלצות מסויימות שאתה אוהב.. נגיד אתה אוהב רובוטים, לך על זה.. לא חייב משינה אבל תכין לך חבילת רובוטים!
עם הכיוון שלך זה מפלצות מכונות לך על זה.. יש את ה-"משינה" ויש "אלי אוף ג'סטיק" ויש גם "מרופטיק" ויש את הסייברים ויש את "הג'נקס" לא חסר בכלל..
עם הכיוון שלך זה לוחמים, גם יש 1001 אופציות, סמוראיס, איקס סייברס, גלדיאטורס, אמזונס, גיבורי יסודות.. ובכללי ללוחמים יש כל-כך הרבה קלפים שאשפר להרכיב חבילות עם כל מיני קלפים טובים!
ובמפלצות מעופפת יש את הבלאקווינג התותחים ויש את הגוסטו שהם גם מעולים.
פשוט תבחר לך אחת להתמקד בה.. ואז תרכיב לך חבילה, לך להילחם באדום כמה פעמים.. תראה מה עוזר ומה לא.. מה להעיף מה להחליף!
עד שתיהיה לך חבילה של 39-44 קלפים. תבוא לשאול אותי ואת האחרים שאלות כאן, תתייעץ אם מור ואביב באופן פרטי כי הם לא תמיד עונים כאן. אם אתה טוב באנגלית דבר במשחק עם אנשים (עשיתי את זה כמה פעמים)
-
אני שיחקתי בזה פעם[מהזמן שזה רק יצא ועד לפני כמה שבועות] עכשיו כבר אין זמן וכוח לזה ם: ואני האמת רק ב79 עכשיו ם:
אני חושב שניב צודק, אולי כדאי שתנסה להתעמק בדק אחד וללמוד אותו וככה לאט לאט להשתפר.
-
ניב אתה גם בין הטובים פה בפורום כמוני וכמו אביב ואם לא יותר =]
ד"א אביב בניתי דק OTK של gails תשאל את ניב איזה קטלנית היא יכולה להיות
-
מישו יכול לעזור לי בבניית דק של מכונות?
-
כן מכיר את הדק של גאליס, בדרך כלל יש כל מיני דברים לשים לזה מהסייד שדופקים תקומבו[בעיקר ווילר שגם בטורנירים שמים הרבה במיין], אבל מה שכן הדק יישמח לקבל את הבאן החדש להוריד מלכודות עם הבי ומיסטיקלים, ואולי להשתמש במנוע של דסטיני דראו שיוצא ל2 בשביל לשלוף את מה שצריך ם:
-
שם משתמש: anubis
שם אמיתי:אלי.
כינוי במשחק: eliyaex.
פעיל בתדירות:בינונית
שתדעו היה עדכון ושינו תשיר ושיפרו תחיבור
-
[quote=Blackbeard;1202748]כן מכיר את הדק של גאליס, בדרך כלל יש כל מיני דברים לשים לזה מהסייד שדופקים תקומבו[בעיקר ווילר שגם בטורנירים שמים הרבה במיין], אבל מה שכן הדק יישמח לקבל את הבאן החדש להוריד מלכודות עם הבי ומיסטיקלים, ואולי להשתמש במנוע של דסטיני דראו שיוצא ל2 בשביל לשלוף את מה שצריך ם:[/quote]
יש מצב אבל אני משחק איתה רק מפלצות זה כל היופי P:
הרבה קלפי חיפוש, הבעיה שטנדר קינג דופק הכל
-
[quote=anubis;1202751]שם משתמש: anubis
שם אמיתי:אלי.
כינוי במשחק: eliyaex.
פעיל בתדירות:בינונית
שתדעו היה עדכון ושינו תשיר ושיפרו תחיבור[/quote]
כן אנחנו יודעים.. בטוח שהפעילות שלך בינונית ולא נמוכה? לא התחברת פחות או יותר מהרגע שנרשמת...
-
התבלבלתי באמת שמים רק מפלצות, חבל שאי אפשר להשתמש פה במנוע שליפה ם:
וכן הקטע שגם בוטומלס הורג אותך, שמים לך בוטומלס לדום והלך הקומבו
-
תאמת אני לא משחק עם דום למרות שזו גם אופציה כמו בריאונק וכו'.... אני משחק עם הקואקי הזה שעושה ניגייט לדארק ולייט מונסטרס, ואז שאני מחזיר גיל ליד עם האפקט של ג'נקס גם הוא חוזר וככה אני עושה בלי להפסיק Xd
-