-
[quote=Ritsuka Kun;1237948][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מאוויל שולח את הלסת הגדולה שלו לעברו של פלאפי ובדיוק כשהוא פותח את פיו פלאפי שולח אגרוף רעם לתוכו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מאוויל קופץ באוויר ונופל במכה גדולה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]כשהעשן מתפזר מאוויל עדיין עומד, בקושי רב, על רגליו מוכן להמשיך את הקרב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"מאוויל קדימה אני יודעת שאתה מסוגל ניב רעל!" קים קוראת מהצד השני ומאוויל שולח את הלסת הענקית שלו קדימה וניצוץ של סגול בוער בור ופוגע ישירות בפלאפי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"ניב רעל!" אבהל, אבדוק עם הפוקדע שפלאפי לא הורעל (יעני בלי המחלת סטאטוס)
"תשתמש בפעמון ריפוי!" אורה לו כדי שייתרפא ואגיד לו "תאגור כוח בהטענה!"
"תשגר את כל האנרגיה במכת ברק עוצמתית על מאוויל!" אצעק בהתלהבות.
-
[SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק-
אתה מסתכל בפוקידע שלך ומגלה שפלאפי לא הורעל אבל נפצע קשות מהמתקפה של מאוויל. פלאפי משתמש בהטענה וניצוצות חשמליים מתחילים להיווצר סביבו ואז הוא שולח את כל הניצוצות במכת ברק ענקית הפוגעת בלסת של מאוויל ומטיחה אותו לאחור מתעלף מעוצמת המתקפה.
"טוב מאוויל חזור. צאי קלפייבל"! קוראת קים ומשחררת פוקימון ורודה בעלת כנפיים קטנות הנחות על גבה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/d/d4/Spr_5b_036.png[/IMG]). בעזרת הפוקידע אתה מגלה שהפוקימון היא קלפייבל- פוקימון הפיה והיא מסוג רגיל.
"טוב קדימה קלפייבל שלחי אגרוף דינאמיט!" קוראת קים וקלפייבל מתחילה לרחף באוויר כשידה מושטת לאחור ומתחילה לזהור בצבע צהבהב בהיר מאוד.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1237948]
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אני אשמח (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ארמליון מתחפרת מתחת לאדמה ונעלמת שם. סלופוק עדיין מפרפר את עיניו לצידך ולא נראה שהוא יצליח לזוז בקרוב.
"ליינון תקפוץ לבור והשתמש שם בטיל סיכות! קדימה זוז!" קורא המאמן וליינון קופץ לבור ונעלם מהעיניים.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/QUOTE]
אתה רשע >:
-----
אחייך ואצעק "צארמיליון אין לו לאן לברוח תשתמשי בלהביור!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1237966][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אתה מסתכל בפוקידע שלך ומגלה שפלאפי לא הורעל אבל נפצע קשות מהמתקפה של מאוויל. פלאפי משתמש בהטענה וניצוצות חשמליים מתחילים להיווצר סביבו ואז הוא שולח את כל הניצוצות במכת ברק ענקית הפוגעת בלסת של מאוויל ומטיחה אותו לאחור מתעלף מעוצמת המתקפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"טוב מאוויל חזור. צאי קלפייבל"! קוראת קים ומשחררת פוקימון ורודה בעלת כנפיים קטנות הנחות על גבה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/d/d4/Spr_5b_036.png[/IMG]). בעזרת הפוקידע אתה מגלה שהפוקימון היא קלפייבל- פוקימון הפיה והיא מסוג רגיל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"טוב קדימה קלפייבל שלחי אגרוף דינאמיט!" קוראת קים וקלפייבל מתחילה לרחף באוויר כשידה מושטת לאחור ומתחילה לזהור בצבע צהבהב בהיר מאוד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"מתקפת נגד" אמלמל לעצמי ואקרא "אגרוף רעם!"
---
תזכור שהשתמשתי בפעמון ריפוי, כך שפלאפי התרפא מעט
-
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
אני יודע! ^_^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ארמליון מתחת לאדמה שולחת להביור ענקי וגם את ליינון מעיפה מהבור לשמיים והוא נוחת בזעזוע אדיר ומתעלף על המקום.
צ'ארמליון מטפסת בחזרה מאחד החורים ונראית מאושרת מניצחונה על שני הפוקימונים כמעט לבדה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="SeaGreen"][SIZE="1"]ניק-
פעמון ריפוי מרפא סטאטוסים כמו שיתוק, הרעלה, שריפה וכדומה. הוא לא מעלה חיים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שני הפוקימונים מתרוצצים אחד כלפי השני עם אגרופיהם מושטים לאחור ונפגשים במכה אדירה ונהדפים לאחור.
נראה שאגרוף הדינאמיט של קלפייבל השפיע חזק על פלאפי והוא נהייה מבולבל.
"עכשיו קלפייבל שוב אגרוף דינאמיט!" קוראת קים וקלפייבל רצה שוב לעברו של פלאפי עם אגרופה מושט לאחור ופוגעת בו בבטן ומעיפה אותו לרגליך פצוע קשה.
מה תעשה? [/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1224479][COLOR="Green"][SIZE="1"]
[COLOR="SandyBrown"]התחלה:
אחרי קבלת הפוקימון מהפרופסור ואחרי השיט הזוועתי ממחוז הקודם שלכם אתם יורדים מהספינה באי לאמין במחוז האיים.
הירידה מהס]ינה עושה לכם טוב, שהייה מרובה בים לא עושה לאף אחד הכי טוב.
עד עכשיו כבר הספקתם להכיר את הפוקימון שלכם והתחברתם איתו ממש טוב בשיט שארך שלושה ימים.
כשאתם יוצאים מהנמל אתם מגיעים לשוק דייגים, המסריח מריחות הים והדגים.
אתם מסתכלים סביב ורואים בעיקר בתים ומספר חנויות של מזון. מרחוק אתם רואים גם חוף ים עם מים צלולים.
לפני שאתם מחליטים ללכת לאן שהו אתם נזכרים שבשביל לצאת מהאי אתם צריכים ספינה אחרת.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"טוב..היעד הראשון שלי זה האי קומקואט!" אמלמל בחיוך ואתחיל לחפש איפה אוכל לרכוש כרטיסים לספינה
-
[quote=Ritsuka Kun;1237981][COLOR=seagreen][SIZE=1]ניק-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]פעמון ריפוי מרפא סטאטוסים כמו שיתוק, הרעלה, שריפה וכדומה. הוא לא מעלה חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]שני הפוקימונים מתרוצצים אחד כלפי השני עם אגרופיהם מושטים לאחור ונפגשים במכה אדירה ונהדפים לאחור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]נראה שאגרוף הדינאמיט של קלפייבל השפיע חזק על פלאפי והוא נהייה מבולבל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"עכשיו קלפייבל שוב אגרוף דינאמיט!" קוראת קים וקלפייבל רצה שוב לעברו של פלאפי עם אגרופה מושט לאחור ופוגעת בו בבטן ומעיפה אותו לרגליך פצוע קשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה? [/COLOR][/SIZE][/quote]
באסה..
---
"פלאפי, אתה יכול להמשיך?" אשאל אותו בדאגה.
אם ייתעלף- אוציא את נאמל בהסתערות אש.
אם לא- אורה לו לתקוף בגל רעם.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1237981][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
אני יודע! ^_^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ארמליון מתחת לאדמה שולחת להביור ענקי וגם את ליינון מעיפה מהבור לשמיים והוא נוחת בזעזוע אדיר ומתעלף על המקום.
צ'ארמליון מטפסת בחזרה מאחד החורים ונראית מאושרת מניצחונה על שני הפוקימונים כמעט לבדה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
צארמיליון 3>
--------
"צארמיליון את אדירה ארבעה פוקימונים ביום אחד" אומר ואקפוץ עליה.
"תנוחי קצת"הוסיף ואחזיר אותה ואת סלופוק לפוכדורים.
-
[quote=Ritsuka Kun;1237948]
[SIZE=1][COLOR=red]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"סבבה" אומר לך רובי ושניכם מתחילים לטפס ליאכטה הגדולה והמרשימה. "טוב נראה לי אני אלך להתארגן בחדר שלי. נפגש אולי מאוחר יותר" אומר רובי ומשאיר אותך לבד על הסיפון העליון לשוטט לבדך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אין מצב לשנות את גודל הכתב? זה הורס לי ת'עיניים אני לא צעיר כמו פעם חחחח
~~~~~~~~~~~~
אני מתחיל להסתובב ברחבי הספינה, סוקר אותה מלמעלה עד למטה.
-
[SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
אתה מתחיל להסתובב באזור הרציף ולבסוף בעזרת אישה מבוגרת וחביבה, מכוון לבניין מחוץ לשוק שבו קונים את הכרטיסים לספינות. אתה מתחיל לצאת מהנמל ועובר דרך שוק מסריח ואפרורי עד שלבסוף מוצא את עצמך עומד מול ביניין לבן ויחסית מרשים לכל שאר העיר שעברת בה. אתה נכנס פנימה לתוך ללובי גדול ומרשים ובו נמצאים דוכנים כמעט לכל האיים במחוז.
אתה אחרי כמה שניות של חיפושים מוצא את הדוכן לאי קומקואט . שם יושב בחור מבוגר וחביב למראה המוציא לך שלושה עלונים צבועוניים ומקושטים ובכל אחד מבצע אחר לשיט מפנק לאי.
"המבצע הראשון הוא בספינת תענוגות מפנקת במיוחד, עם קזינו ואפילו הופעה במהלך השייט! השיט יהיה כיומיים והמחיר הוא 780$. יש לנו גם בספינה לא פחות נהדרת שהשיט בה יקח ארבעה ימים. גם בשיט הזה יהיו הופעות של האחת והיחידה ליידי קוואק קוואק!. השיט בספינה זו עולה כ 650$. ויש לנו הצעה אחורנה בספינת מסע פשוטה. השיט בה יקח שמונה ימים עם עצירת תדלוק בצדו השני של האי לאמין. שיט בוא יקח 220$." אומר האיש.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק-
תנסה למצוא מתקפה שמעלה חיים חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פלאפי נעמד, בקושי רב בזמן שהוא מחזיק באחת מידיו ונראה שהוא עצבני במיוחד על המכה הנוראית מקלפייבל. והוא שולח ניצוצות כחולים לעברה של קלפייבל, אבל היא מצליחה לשמור על עצמה בעזרת ביטחון (Safeguard). "קלייפבל מטרונום!" קוראת קים וקלפייבל מתחילה להזיז את אצבעותיה הקטנות מצד לצד ויוצאת לפתע עם רוח כסופה אשר עפה במהירות לעברו של פלאפי ופוגעת בו חזק.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
נו תתחיל לעשות יותר מדבר אחד מנוול!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את צ'ארמליון ואת סלופוק לפוקודורים שלהם.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="Red"]תומאס-
מה אתה בוכה? בכית על הצבע החלפתי, אבל הגודל הזה יפה ומושלם והמשחק נראה יפה ככה! בשביל יופי צריך להתאמץ! :)
מנוול! אין בחורות בשבילך!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל להסתובב בספינה למעלה ולמטה ומגלה בסיפונים הגבוהיים כמה בריכות שחייה וזירות לקרבות פוקימונים. בלב הספינה אתה מוצא שדרת חנויות קטנה עם בתי קפה וחנויות מזכרות.
וממש בבטן האונייה אתה מגלה חדר דיג קטן.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1237995][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
אתה מתחיל להסתובב באזור הרציף ולבסוף בעזרת אישה מבוגרת וחביבה, מכוון לבניין מחוץ לשוק שבו קונים את הכרטיסים לספינות. אתה מתחיל לצאת מהנמל ועובר דרך שוק מסריח ואפרורי עד שלבסוף מוצא את עצמך עומד מול ביניין לבן ויחסית מרשים לכל שאר העיר שעברת בה. אתה נכנס פנימה לתוך ללובי גדול ומרשים ובו נמצאים דוכנים כמעט לכל האיים במחוז.
אתה אחרי כמה שניות של חיפושים מוצא את הדוכן לאי קומקואט . שם יושב בחור מבוגר וחביב למראה המוציא לך שלושה עלונים צבועוניים ומקושטים ובכל אחד מבצע אחר לשיט מפנק לאי.
"המבצע הראשון הוא בספינת תענוגות מפנקת במיוחד, עם קזינו ואפילו הופעה במהלך השייט! השיט יהיה כיומיים והמחיר הוא 780$. יש לנו גם בספינה לא פחות נהדרת שהשיט בה יקח ארבעה ימים. גם בשיט הזה יהיו הופעות של האחת והיחידה ליידי קוואק קוואק!. השיט בספינה זו עולה כ 650$. ויש לנו הצעה אחורנה בספינת מסע פשוטה. השיט בה יקח שמונה ימים עם עצירת תדלוק בצדו השני של האי לאמין. שיט בוא יקח 220$." אומר האיש.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"תענוגות.." אצחקק לי מעט, "אני אסתפק בסירת המסע הפשוטה" אומר לו בחיוך ואושיט לו את הכסף לכרטיס.
לאחר שאקח את הכרטיס,אלך לרציף ואחפש את הסירה לאי שאני קומקואט
-
[quote=Ritsuka Kun;1237995]
[SIZE=1][COLOR=red]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה אתה בוכה? בכית על הצבע החלפתי, אבל הגודל הזה יפה ומושלם והמשחק נראה יפה ככה! בשביל יופי צריך להתאמץ! :)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מנוול! אין בחורות בשבילך![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מתחיל להסתובב בספינה למעלה ולמטה ומגלה בסיפונים הגבוהיים כמה בריכות שחייה וזירות לקרבות פוקימונים. בלב הספינה אתה מוצא שדרת חנויות קטנה עם בתי קפה וחנויות מזכרות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]וממש בבטן האונייה אתה מגלה חדר דיג קטן.[/COLOR][/SIZE]
:נעלב:
אז אין פוקימוני נורמל בשבילך במשחק שלי (ואני אגיב עוד מעט, שכל החמולה של הדודים תיסע הביתה)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'יפה יפה... יהיה מה לעשות בספינה במהלך השיט' אני חושב לעצמי. אני מחליט ללכת אל עבר החדר שלי, להניח שם את הציוד ואח"כ אני יוצא עם חגורת הפוכדורים עליי אל עבר זירות הקרבות, אולי אפגוש מאמן טוב לאיזה קרב קטן.
-
[SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
"אין בעיות" אומר לך האיש ומגיש לך כרטיס ולוקח לך את הכסף. "שיט נעים" הוא אומר ומנופף לך לשלום בזמן שאתה יוצא מהביניין. והולך לכיוון הנמל. שם אתה מחפש בעקבות הספינה ומוצא את עצמך מול אונייה גדולה וישנה מאוד הנראית כאילו הולכת להתפרק בדרך.
"כרטיס" אומר שומר בכניסה. אתה מראה לו את הכרטיס ועולה על הסיפון.
הסיפון קטן ומעט מלוכלך. ואין עליו כ"כ הרבה אנשים.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"][SIZE="1"]תומאס-
אתה גם ככה לא מביא לי יפים V_V
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחפש בעקבות החדר שלך ומוצא אותו באחד מהחדרים הנמוכים על היאכטה והחלון שלך בעצם צופה ממש בתוך המים.
אתה זורק את התיק על המיטה ולוקח איתך את הפוקדורים שלך ועולה לזירה. שם אתה מוצא בחורה שמנה המציעה לך קרב של שניים על שניים.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1238001]
[COLOR=red][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה גם ככה לא מביא לי יפים V_V[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מחפש בעקבות החדר שלך ומוצא אותו באחד מהחדרים הנמוכים על היאכטה והחלון שלך בעצם צופה ממש בתוך המים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה זורק את התיק על המיטה ולוקח איתך את הפוקדורים שלך ועולה לזירה. שם אתה מוצא בחורה שמנה המציעה לך קרב של שניים על שניים.[/COLOR][/SIZE]
"בסדר, קדימה. יש לי עוד דברים לעשות היום" אני אומר לה "תבחרי את ראשונה" אני אומר לה, ושולף את הפוכדור של ראלטס בינתיים.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1238001][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
"אין בעיות" אומר לך האיש ומגיש לך כרטיס ולוקח לך את הכסף. "שיט נעים" הוא אומר ומנופף לך לשלום בזמן שאתה יוצא מהביניין. והולך לכיוון הנמל. שם אתה מחפש בעקבות הספינה ומוצא את עצמך מול אונייה גדולה וישנה מאוד הנראית כאילו הולכת להתפרק בדרך.
"כרטיס" אומר שומר בכניסה. אתה מראה לו את הכרטיס ועולה על הסיפון.
הסיפון קטן ומעט מלוכלך. ואין עליו כ"כ הרבה אנשים.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"אין לי הרגשה טובה בקשר לספינה הזאת.." אמלמל ואחזור אל השומר, "הספינה הזאת תחזיק מעמד? אפשר להחליף כרטיס אולי?" אשאל אותו