-
[QUOTE=Rin Kagamine;1275655][CENTER][COLOR="Red"][B][SIZE="6"]הודעה חשובה![/SIZE][/B]
[SIZE="4"][B]אתם יכולים להגיב אחד לשני, לדוגמא:[/B]
משתמש A: אני מתחיל ללכת לכיוון הדשא.
מאי (אני): אתה רואה לידך את משתמש B.
משתמש B: " היי משתמש A! " אומר למשתמש A.
משתמש A: " היי! "
[B]ז''א, שאני לא צריכה לסכם כל הודעה והודעה שלכם, לדוגמא:[/B]
משתמש A: אני מתחיל ללכת לכיוון הדשא.
מאי (אני): אתה רואה את משתמש B.
משתמש B: "היי משתמש A!" אומר למשתמש A.
מאי (אני): משתמש B אומר לך '' היי משתמש A! "
[/SIZE]
[/COLOR]
[B]~Donphan~, אלון-[/B]
" נרו, " אומרת לך נרו. " שם יפה, אלון ^^ " היא אומרת לך, ולפתע מבחינה
שאתה הולך לכיוון בית הספר שלך. " א-אה! אתה לומד בsuka?" שואלת אותך נרו.
" באסה. אני דווקא לומדת בבית ספר אחר, " היא אומרת לך בביאוס. " טוב, לא נורא!"
" להתראות, ניפגש!" היא אומרת לך ונעלמת. אתה מתחיל ללכת לכיוון בית הספר, וכשאתה מגיע אתה מבחין שיש הפסקה. לאחר מכן, אתה הולך לכיוון לוח המודעות ורואה את המודעות האלו:
[SPOILER][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/mmjg4mym3unx.png[/IMG]
[IMG]http://up353.siz.co.il/up3/dnhf0diroj2n.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
לפתע, כל התלמידים שהיו לידך, נרדמו; רק אתה לא.
[B]ריי, PizzaBlaster -[/B]
" מה זאת אומרת איפה אתה? א-אתה בבית הספר.. " היא אומרת לך בלחץ. " אתה בסדר? זה כואב לך?" היא שואלת ומסתכלת על החתך בצוואר. " לקרוא לאחות?" היא שואלת בדאגה. לפתע, כל התלמידים שהיו לידכם, נרדמו. רק שניכם לא.
[B]Cool Nick, לוק -[/B]
" אני יוקו קאג'י, כמו שאמרתי. אני לבנתיים אשאיר את הגזע שלי כ'חסוי'. " היא אומרת לך. " אתה שד. נכון? " היא שואלת אותך ובוחנת אותך.
[B]ttrrtte, שלי-[/B]
את מתיישבת באחד מן השולחנות, ויושבת עם חבריך לשולחן. לפתע, את רואה בפינת הכיתה, ילד בלונדיני, דיי יפה, שמצמיד ילדה בעלת שער בלונדיני לקיר ומטריד אותה. לפתע, מגיעים אליו שני ילדים
ומתחילים לריב איתו ולומר לו שיפסיק, אבל הוא מצליח לעצור בעזרת ידיו את המתקפות שלהם, ולפתע,
אור כחול יוצא מן ידו, והוא מכוון את האור על התלמידים שבהו בו בפליאה, תוך מספר רגעים, כולם
נרדמו. חוץ ממך, ומעוד מספר תלמידים שהיו איתך בחדר. לפתע הילדה שהוטרדה ע''י הבחור הבלונדיני,
רצה לכיוונך בבהלה, ולא ידעה מה לעשות.
[B]מאסטר ליאון, אייס-[/B]
אתה הולך לחדרו של המנהל, אבל רואה שהוא רדום; אתה יוצא מחדר המנהל ורואה שכל התלמידים נרדמו, רק אתה לא. אתה רואה שגם בקפיטריה, יש ילדים שלא נרדמו. מה תעשה?
[B]DigiSaver, קיריה, HeavySnorlax, סת'-[/B]
אתם שניכם הולכים לכיוון הנער, וסת' שואל לשמו. " אוסאי. " הוא אומר באדישות, ולפתע יוצא מידו אור כחול,כל הילדים מתפעלים למראה המוזר, ולפתע, הוא מרים את ידו לכיוון הילדים, ושולח מין קרן כחולה על הילדים. אתם שמים לב, שכל הילדים לפתע נרדמו; חוץ ממכם ועוד מספר ילדים שהיו בקפיטריה.
הילדה שאותה הטריד הילד, ברחה לכיוון ילדה אחרת; שגם היא לא נרדמה.
[B]DareDevil, ג'ק -[/B]
אתה מצליח לשבור את הדלת, לאחר ניסיונותך הרבים, ולפתע אתה מביט לבחוץ, ורואה שכל המורים שהיו באולם, וכל התלמידים, שוכבים על הרצפה, או שהם נרדמו, או שהם מתים.
הבית ספר שקט מתמיד. אך לפתע, נשמע רעש מן הקפיטריה.
מה תעשה?
[B]אין כינוי, גאארה-[/B]
אתה מתחיל להתאמן עם החול, ולפתע שומע 'בום!' חזק, מכיוון בית הספר.
אתה רואה שכל האנשים שבבית הספר נופלים לאדמה, או שהם מתו, או שהם ישנים.
[B]Machine X, ג'ק -[/B]
גם אתה מחונן? D: גם אני. 3:
----
אתה מתעצבן, והולך לבעוט במשהו, ולפתע, נשמע 'בום!' חזק מן הקפיטריה, אתה מבחין שכל התלמידים
שהיו לידך נפלו לרצפה; כאילו התעלפו. אתה רואה שאתה, ועוד מספר ילדים שבקפיטריה היחידים שלא התעלפו.
[B]sandslash, צ'אד-
[/B]
" כן! " קופצת עליך רין ומחבקת אותך, אתה מסמיק.
" אני ישמח לבוא איתך D: " היא אומרת. לפתע, כמה שניות לאחר דיבורה של רין, כל האנשים
שהיו סביבכם התעלפו- נשארתם רק שניכם. לפתע נשמע 'בום!' מהקפיטריה.
" מ-מה זה?!" אומרת רין ונלחצת מעט.[/CENTER][/QUOTE]
"יופי איזה יום טוב גם כיתה סי גם הרדמה טוב אולי הם ידעו מה קרה" אומר ואגש לשאול אותם מה קרה כאן.
-
[quote]אין כינוי, גאארה -
אתה קושר את ידו לאדמה, בעזרת כוח החול שלך. " אתה חושב שהיד שלי זהו מקור הכוח שלי?~" הוא אומר לך באדישות, '' וחוץ מזה, אני לא באתי הנה כדי להזיק לכם, אז אין לך סיבה לקשור אותי כך. " הוא אומר לך, עדיין קשור לאדמה.[/quote]
יש לו 4 חוכמה*
"אז מה אם זה לא מקור הכוח שלך שם אתה מרכז את הכוח."
"עכשיו תהיה בשקט או שאני אקשור לך גם את הפה לרצפה" אומר בגיחוח
ואכין חרב מחול אתקע אותה בבטן שלו במטרה לפצוע אותו
-
[QUOTE]" אוסאי טאקאומי~ " הוא אומר לך. " ולא עשיתי לה כלום. " הוא אומר לך בנינוחות, במבט אדיש.
לפתע אתה רואה שהנער שם את ידו על הקיבה, ולפתע משתעל ומקיא דם שחור. " מי עשה את זה?"
הוא שואל באדישות. ואח''כ, אתה מבחין בילד שעומד ליד אוסאי, הוא מכין כדור אש מאחורי גבו.
" אני שוב אומר לכם, " הנער אומר, " אתם לא תוכלו לנצח אותי ככה, עם הכוח החלש שיש לכם עכשיו,"
הוא אומר.
ttrrtte, שלי-
הוא נאנח, ונותן לך ללכת, את מתעצבנת והולכת לכיוון הדשא. את מביטה לשמיים ונרגעת מעט.[/QUOTE]
״אז אתה רומז שאני חלש?״ אגחך ואביט בוא בזעם, ואז אעיף מבט מהיר באיקו ובאחותה.
'אני אחזיר לך, או אני אחזיר לך על מה שלא עשית' אחשוף ניבים, אשתנה למצב החצוי שלי.
״אתה קשור לאדמה״ אגיד לו בחיוך כשאביו על גאארה שקשר אותו לרצפה בחול ״את לא ממש במצב להתגרות בי״.
אביט בו באכזריות, ובלי לחשוב- אשלוף טפרים, ואנעצם בלחי שלו, ביודעי שהוא קשור לרצפה ולא יכול להתנגד.
״מי החלש עכשיו?״ אוציא את הטפרים מהלחי שלו ואנער אותם מהדם ״למה הרדמת את כולם?״
״אם תעדיף לשתוק, אאלץ לנעוץ בך שוב את אחד מאלו״ אוסיף ואשלוף את טפריי הטיגריס שלי, חושף את ניביי החתוליים.
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1275741][B]ttrrtte
[B]אין כינוי, גאארה, Machine X, ג'ק -[/B]
אתם מתכוננים לעשות 'מארב' לאוסאי, גאארה מתחיל לכלוא אותו עם החול, אך אוסאי מתחמק, אך נחתך בידו.
אתם מבחינים שהוא שם את ידו הזוהרת בכחול על החתך, ולפתע החתך נעלם כלא היה.
" תפסיקו לנסות לעשות לי דברים, אני לא באתי לכאן כדי לפגוע, " הוא אומר לכם באדישות.
[B]DareDevil ג'ק[/B][B] -[/B]
[B]~Donphan~, אלון-[/QUOTE]
"אז למה אתה פה?" אני שואל אותו באדישות.
-
[quote=DareDevil;1275897]״אז אתה רומז שאני חלש?״ אגחך ואביט בוא בזעם, ואז אעיף מבט מהיר באיקו ובאחותה.
'אני אחזיר לך, או אני אחזיר לך על מה שלא עשית' אחשוף ניבים, אשתנה למצב החצוי שלי.
״אתה קשור לאדמה״ אגיד לו בחיוך כשאביו על גאארה שקשר אותו לרצפה בחול ״את לא ממש במצב להתגרות בי״.
אביט בו באכזריות, ובלי לחשוב- אשלוף טפרים, ואנעצם בלחי שלו, ביודעי שהוא קשור לרצפה ולא יכול להתנגד.
״מי החלש עכשיו?״ אוציא את הטפרים מהלחי שלו ואנער אותם מהדם ״למה הרדמת את כולם?״
״אם תעדיף לשתוק, אאלץ לנעוץ בך שוב את אחד מאלו״ אוסיף ואשלוף את טפריי הטיגריס שלי, חושף את ניביי החתוליים.[/quote]
קוראים לי ג'ייק מאי, לא ג'ק
---
באותו קצב שבה ההתפרצות עצבים שלי התחילה, כך אני מרגיע אותה.
"לא, זה לא בסדר" אגיד לאוסאי, אושיט לו יד ואעזור לו לקום.
"אתה יכול להסביר מה שקרה כאן?" אשאל "ואז אני אחשוב אם יש לי סיבה לכתוש אותך".
"זה לא היה איום" אחייך "אלא בדיחה, אם לא הבנת".
-
[quote=אין כינוי;1275895]יש לו 4 חוכמה*
"אז מה אם זה לא מקור הכוח שלך שם אתה מרכז את הכוח."
"עכשיו תהיה בשקט או שאני אקשור לך גם את הפה לרצפה" אומר בגיחוח
ואכין חרב מחול אתקע אותה בבטן שלו במטרה לפצוע אותו[/quote]
"חכה.בוא אל נהרוג אותו.אין לנו מושג מה הוא מסוגל." אני אורמ באדישות,ומסתכל על אוסאי."אוקיי,עכשיו תקשיב. הכוח שלי,הוא צרחה על קולית.אם קצת מאמץ,אני מסוגל להרוג אותך.כדאי לך להגיד לנו בשביל המ אתה פה,אחרת החרב חול הזאת,באמת הולכת להיתקע בך." אני אומר באיום.
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1275830][CENTER][B]DigiSaver, קיריה, HeavySnorlax, סת'-[/B]
[B]Uzumaki Naruto, בארי-[/B]
אתה לוקח עוגיה, והיטארי קצת נעלבת והולכת בעצב לכיוון המסדרון. לפתע, נשמע 'בום!' מהקפיטריה,
וכולם מתעלפים; רק שניכם נשארתם. אתם שומעים רעשים של דיבורים מחדר הקפיטריה, אתה הולך לכיוון הקפיטריה, ורואה בתוך הקפיטריה המון תלמידים שהתעלפו; ובינהם קבוצת תלמידים קטנה שלא התעלפה, בידיוק כמוך. בינהם, היה ילד בלונדיני, דיי יפה. הוא לפתע שם את ידו
על בטנו, והחל להשתעל ולהקיא דם שחור.
[][/QUOTE]
אני הולך בחשד לכיוון הרעש. אני מסתכל לכיוון הילד המדמם ובוחן מה קורה לו.
-
[CENTER][COLOR="Red"][B][SIZE="5"]הודעה חשובה![/SIZE][/B]
[SIZE="4"]עקב אי-הגבה של כמה מהמשתמשים, הם נמחקים ובמקומם
מצתרפים שני משתמשים חדשים.
[B]המשתמשים שהוסרו:[/B] Gold.N.Ace, סורה. master chief, קאיטו.
[B]המשתמשים החדשים: [/B]Amitlv, ג'ונסון סמיפ. scizor-x, קווין סטון.
[/SIZE]
[/COLOR][B]DareDevil, ג'ייק[/B][B]-[/B]
אתה רץ לכיוון אוסאי, ושורט אותו בלחי שלו, נוצרת לו שריטה עמוקה בלחי.
הוא מנקה את הדם עם ידו, ואתה עוזר לו לקום, אך החול מחזיק אותו ולא נותן לו ללכת.
" לא משנה, אני יישאר שכוב על הרצפה. " הוא אומר לך באדישות.
" אז ככה, אני בסה''כ נתתי לכל בני האדם כאן סם הרדמה ושכחה, " אומר אוסאי באדישות,
ומביט בילדה, שחלפה על פניו. לפתע, הוא מלקק את הדם, שהיה בחתך שלו. " אני כבר בא. " הוא אומר,
ונעלם כלא היה.
[B] ג'ק, Machine X, אין כינוי, גאארה -[/B]
" הממ.. זה יכול להיות מענין, " הוא אומר, " אבל אני צריך ללכת עכשיו, אני אחזור בקרוב. " הוא אומר
לכם, ולפתע זוהר בכחול, ונעלם כלא היה. החול של גאארה נופל על הרצפה, ומסביבכם עומדים שאר
הילדים, שמסתכלים עליכם.
[B]PizzaBlaster, ריי -[/B]
" כי הייתי צריך להשאיר רק אתכם, " הוא אומר. " אממ.. אני צריך ללכת עכשיו, אחזור לשחק איתכם
בקרוב. " הוא אומר ויוצר מסביבו אור כחול, ונעלם כלא היה. " ה-הא? לאן הוא נעלם? " שואלת שוקו
בפחד.
[B]DigiSaver, קיריה[/B][B]-[/B]
" אני לא.. אנסתי אותה. [IMG]http://www.addemoticons.com/emoticon/monkey/AddEmoticons12694.gif[/IMG] " " טוב, בערך. " הוא אומר ונאנח, " והם לא יזכרו את זה, זה בטוח. או.. שכן, אני לא יודע, " הוא אומר לך, " עכשיו אני צריך ללכת, אשמח לשחק איתכם מאוחר יותר. " הוא אומר, ויוצר מסביבו אור כחול, ונעלם.
[B]HeavySnorlax, סת'-[/B]
אתה גומר לאכול, ורואה שלפתע הנער, אוסאי, יוצר מסביבו אור כחול, ונעלם כלא היה.
אתה הולך לכיוון הילדה ושואל אותה למה הוא הציק לה. " א-אני לא יודעת. " אומרת הילדה בעצב. " הוא פשוט בא אלי והתחיל להטריד אותי, ואז הוא גרם לכולם להתעלף, ואז אתם באתם ו.. " היא אומרת במהירות, ואתה בקושי מבין את דבריה.
[B]Cool Nick, לוק -[/B]
אתה מביט סביב, ורואה שהזמן חזר לקדמותו הרגע. " כלום. אני בסדר, " הנער אומר לך.
" אתה לא צריך לקרוא למורים. הם גם ככה מעולפים, " הוא אומר, ומנקה את הדם השחור
מפיו. " טוב, אני צריך ללכת. אחזור לשחק איתכם מאוחר יותר. אגב, אני טאקאומי אוסאי. " הנער אומר, ולפתע זוהר בכחול, ונעלם מהמקום כלא היה.
[B]sandslash, צ'אד[/B][B]-[/B]
" היא איימה עליי כי היא כעסה עליי שעילפתי את כולם, וגם כי 'הצקתי' או איך שלא תקראו לזה, לנערה
ההיא עם השער הבלונדיני. " הוא אומר ומצביע על נערה אחת, שעמדה ליד נער בעל שער חום פרוע.
" טוב, אני צריך ללכת, אפגוש אתכם מאוחר יותר. " הוא אומר, ויוצר סביבו אור כחול, ונעלם כלא היה.
" מוזר ם: " רין אומרת ומביטה על המקום בו היה הנער לפני שנעלם.
[B]ttrrtte, שלי[/B][B]-[/B]
את מתיישבת בכיתתך, ומתחילה לבכות. אחד מהנערים המעולפים שהיו לידך נשכב על הכתף שלך, וניסית להזיז אותו. לפתע, הרגשת מגע של יד חמימה על כתפך, הבטת לאחור וראית את אוסאי, (האמהשולט♥האמהאמ) הנער הבלונדיני ממקודם.
" ... " הוא הסתכל עלייך במבט אדיש. לאחר מספר שניות של שקט, התחיל לדבר. " למה הלכת?~"
הוא שאל, ונשען על הקיר. הוא אמר עוד משהו, אך לא שמעת אותו; מכיוון שנשמע שוב, הקול במוחך. " עזרי לי! בבקשה!! " הקול היה אותו קול ממקודם, קול של ילד קטן, או ילדה.
אתה הולך אליהם, ואחת מהילדות עונה לך " הנער הזה שפה, הוא עילף את כולם, גם את המורים! ויש לו כוחות מוזרים O: " היא הצביעה על נער אחד, בלונדיני, יפה תואר, שבידיוק נעלם.
[B]Uzumaki Naruto[/B][B], בארי-[/B]
אתה רואה שהוא ממשיך להשתעל דם, אך בשלב כלשהו הוא מפסיק. " מי עשה את זה? " הוא שואל,
ומנקה את הדם עם ידו. לאחר שיחות עם כמה מהילדים, הוא זוהר בכחול, ונעלם.
אתה פונה לאחד הילדים כדי לשאול אותם מה קרה, וילדה אחת עונה לך ולעוד ילד " הנער הזה שפה, הוא עילף את כולם, גם את המורים! ויש לו כוחות מוזרים O: " היא הצביעה על אותו נער , הבלונדיני, יפה התואר, שבידיוק נעלם.
[B]התחלה למשתמשים החדשים שהצתרפו -[/B]
[SIZE="1"](עמית, יונתן)[/SIZE]
אתם קמים בבוקר בעייפות. אתם רואים מתחת לדלת שלכם, מכתב לבן עם חותמת אדומה,
ועליו כתוב בגדול: Suka. אתם פותחים את המכתב, ושם כתוב שהתקבלתם לבית הספר!
אתם מביטים לכיוון השעון, השעה 3:30 בצהריים(!), והרחובות רקים מילדים.
מה תעשו?[/CENTER]
-
[quote=Rin Kagamine;1277124][CENTER][COLOR=red][B][SIZE=5]הודעה חשובה![/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=4]עקב אי-הגבה של כמה מהמשתמשים, הם נמחקים ובמקומם[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red]מצתרפים שני משתמשים חדשים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]המשתמשים שהוסרו:[/B] Gold.N.Ace, סורה. master chief, קאיטו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]המשתמשים החדשים: [/B]Amitlv, ג'ונסון סמיפ. scizor-x, קווין סטון.[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B]DareDevil, ג'ייק[/B][B]-[/B]
" אז ככה, אני בסה''כ נתתי לכל בני האדם כאן סם הרדמה ושכחה, " אומר אוסאי באדישות,
ומביט בילדה, שחלפה על פניו. לפתע, הוא מלקק את הדם, שהיה בחתך שלו. " אני כבר בא. " הוא אומר,
ונעלם כלא היה.[/quote][/CENTER]
"איקו! אחותך בסדר?" ארוץ אל איקו ואחבק אותה "פחדתי כבר שקרה לכן משהו".
"לאן הוא נעלם?" אשאל את איקו ואצביע אל איפה שאוסאי היה לפני רגע.
--
שינית לי את הכוח?
-
את מתיישבת בכיתתך, ומתחילה לבכות. אחד מהנערים המעולפים שהיו לידך נשכב על הכתף שלך, וניסית להזיז אותו. לפתע, הרגשת מגע של יד חמימה על כתפך, הבטת לאחור וראית את אוסאי, (האמהשולט♥האמהאמ) הנער הבלונדיני ממקודם.
" ... " הוא הסתכל עלייך במבט אדיש. לאחר מספר שניות של שקט, התחיל לדבר. " למה הלכת?~"
הוא שאל, ונשען על הקיר. הוא אמר עוד משהו, אך לא שמעת אותו; מכיוון שנשמע שוב, הקול במוחך. " עזרי לי! בבקשה!! " הקול היה אותו קול ממקודם, קול של ילד קטן, או ילדה.
אני אחליט היום בלילה לצאת ולחפש את מקור הקול מפני שעכשיו כולם יכלולים לראות אותי.
''אני יעזור לך..'' אשיב לקול במוחי.
''אני...... אני....'' אתחיל לומר לאוסאי ''לא רוצה לדבר..'' אומר בתקווה שהדאגה הרבה והעצב שבקולי לא נשמעים, ארים את ראשי ואביט באוסאי, אנסה לחוש מה הוא מרגיש
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1277124][CENTER][COLOR="Red"][B][SIZE="5"]הודעה חשובה![/SIZE][/B]
[SIZE="4"]
אתה רואה שהוא ממשיך להשתעל דם, אך בשלב כלשהו הוא מפסיק. " מי עשה את זה? " הוא שואל,
אתה פונה לאחד הילדים כדי לשאול אותם מה קרה, וילדה אחת עונה לך ולעוד ילד " הנער הזה שפה, הוא עילף את כולם, גם את המורים! ויש לו כוחות מוזרים O: " היא הצביעה על אותו נער , הבלונדיני, יפה התואר, שבידיוק נעלם.
[][/QUOTE]
"אתם יודעים אולי איך קוראים לו? או איפה הוא נמצא?" אני אשאל בסקרנות ואתרגש שמשהו מיוחד קורה סוף סוף בחיים המשעממים שלי. בזמן שהם עונים לו אני מסתכל טוב על השפתיים שלהם כדי לקרוא את השם\ המיקום נכון.
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1277124][B]HeavySnorlax, סת'-[/B]
אתה הולך לכיוון הילדה ושואל אותה למה הוא הציק לה. " א-אני לא יודעת. " אומרת הילדה בעצב. " הוא פשוט בא אלי והתחיל להטריד אותי, ואז הוא גרם לכולם להתעלף, ואז אתם באתם ו.. " היא אומרת במהירות, ואתה בקושי מבין את דבריה.
[/QUOTE]
"שששש..." אני מרגיע אותה "נסי שוב להיזכר... עשית משהו מיוחד כשנכנסת? הוא ראה אותך עוד קודם מתי שהוא?"
'אני חייב להבין את האוסאי הזה...' אני חושב לעצמי.
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1277124][CENTER][COLOR="Red"][B][SIZE="5"]הודעה חשובה![/SIZE][/B]
[SIZE="4"]עקב אי-הגבה של כמה מהמשתמשים, הם נמחקים ובמקומם
מצתרפים שני משתמשים חדשים.
[B]המשתמשים שהוסרו:[/B] Gold.N.Ace, סורה. master chief, קאיטו.
[B]המשתמשים החדשים: [/B]Amitlv, ג'ונסון סמיפ. scizor-x, קווין סטון.
[/SIZE]
[/COLOR][B]DareDevil, ג'ייק[/B][B]-[/B]
ונעלם כלא היה.
[B] ג'ק, Machine X, אין כינוי, גאארה -[/B]
" הממ.. זה יכול להיות מענין, " הוא אומר, " אבל אני צריך ללכת עכשיו, אני אחזור בקרוב. " הוא אומר
לכם, ולפתע זוהר בכחול, ונעלם כלא היה. החול של גאארה נופל על הרצפה, ומסביבכם עומדים שאר
הילדים, שמסתכלים עליכם.
[B]PizzaBlaster, ריי -[/B]
" כי הייתי צריך להשאיר רק אתכם, " הוא אומר. " אממ.. אני צריך ללכת עכשיו, אחזור לשחק איתכם
בקרוב. " הוא אומר ויוצר מסביבו אור כחול, ונעלם כלא היה. " ה-הא? לאן הוא נעלם? " שואלת שוקו
בפחד.
[B]DigiSaver, קיריה[/B][B]-[/B]
" אני לא.. אנסתי אותה. [IMG]http://www.addemoticons.com/emoticon/monkey/AddEmoticons12694.gif[/IMG] " " טוב, בערך. " הוא אומר ונאנח, " והם לא יזכרו את זה, זה בטוח. או.. שכן, אני לא יודע, " הוא אומר לך, " עכשיו אני צריך ללכת, אשמח לשחק איתכם מאוחר יותר. " הוא אומר, ויוצר מסביבו אור כחול, ונעלם.
[B]HeavySnorlax, סת'-[/B]
[B]Cool Nick, לוק -[/B]
אתה מביט סביב, ורואה שהזמן חזר לקדמותו הרגע. " כלום. אני בסדר, " הנער אומר לך.
מפיו. " טוב, אני צריך ללכת. אחזור לשחק איתכם מאוחר יותר. אגב, אני טאקאומי אוסאי. " הנער אומר, ולפתע זוהר בכחול, ונעלם מהמקום כלא היה.
[B]sandslash, צ'אד[/B][B]-[/B]
" היא איימה עליי כי היא כעסה עליי שעילפתי את כולם, וגם כי 'הצקתי' או איך שלא תקראו לזה, לנערה
ההיא עם השער הבלונדיני. " הוא אומר ומצביע על נערה אחת, שעמדה ליד נער בעל שער חום פרוע.
" טוב, אני צריך ללכת, אפגוש אתכם מאוחר יותר. " הוא אומר, ויוצר סביבו אור כחול, ונעלם כלא היה.
" מוזר ם: " רין אומרת ומביטה על המקום בו היה הנער לפני שנעלם.
אתה הולך אליהם, ואחת מהילדות עונה לך " הנער הזה שפה, הוא עילף את כולם, גם את המורים! ויש לו כוחות מוזרים O: " היא הצביעה על נער אחד, בלונדיני, יפה תואר, שבידיוק נעלם.
[B]התחלה למשתמשים החדשים שהצתרפו -[/B]
[SIZE="1"](עמית, יונתן)[/SIZE]
אתם קמים בבוקר בעייפות. אתם רואים מתחת לדלת שלכם, מכתב לבן עם חותמת אדומה,
מה תעשו?[/CENTER][/QUOTE]
"טוב זאב צא!!!!! אני אמצא אותו כמו זאב!!!!!!!!!!!!!" אומר ואיילל יללת זאב.
-
[B][QUOTE]
[B]Cool Nick, לוק -
[/B]אתה מביט סביב, ורואה שהזמן חזר לקדמותו הרגע. " כלום. אני בסדר, " הנער אומר לך.
[/QUOTE][/B]
"אחלה.." אומר בלי הפתעה אחרי שגם יוקי יודעת מה אני באמת. "זה לא חדש לי.." אמלמל ואתכונן לצאת מהקפיטריה.
'בעצם, עדיף לי להתרחק ממנה, היא מפחידה אותי עם הידע שלה על זה..' אסיק ואלך בין כל המורים המעולפים ללוח מודעות, אולי יש שם משהו.. XD
-
[QUOTE]אתם קמים בבוקר בעייפות. אתם רואים מתחת לדלת שלכם, מכתב לבן עם חותמת אדומה,
מה תעשו?[/QUOTE]
"מה?!?" אומר בבהלה "כבר ביום הראשון בכדור הארץ ואני מפשל?!??" אלבש משהו על גופי אני משתנה לצורת השד שלי, ומתחיל לעוף לכיוון בי הספר בעזרת כנפיי השחורות. "אוקי" אומר לעצמי בעודי בשמים "אני חצי קילומטר מבית הספר אצתרך לרדת כאן" ארד חזרה לקרקע "סוף סוף" אגיד בקול בזמן שאני משתנה לצורת אדם ואכנס לבית הספר