קווין-אתה רואה הרבה בנות של הפייטוס, אבל כולןכמובן שרריות ומיובלות אתה מגיע לנפחייה והמורה אומרת ''תתחילו'' היא מגישה לך כמה פיסות מתכת ואומרת ''תתיח אותן ותיצור מגן''
Printable View
קווין-אתה רואה הרבה בנות של הפייטוס, אבל כולןכמובן שרריות ומיובלות אתה מגיע לנפחייה והמורה אומרת ''תתחילו'' היא מגישה לך כמה פיסות מתכת ואומרת ''תתיח אותן ותיצור מגן''
[QUOTE=ttrrtte;1249889]
גווין-יכולה לכתוב משהו כמו-
אני מזנק קדימה בכל המהירות ומתחיל לשחות לקצה השני של האגםxd
אתה שוחה בכל המבירות לקצה השני של האגם, לאחר כחצי שעת שחייה אתה מצליח להיע לקצה במקום החמישי[/QUOTE]
תקשיב, המשחק הזה לא ממש מתקדם, אני לא ממש נהנה. (סליחה XD) אולי אני אפרוש... כרגע לא...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני הולך לשיי, "איזה מקום אתה ? אני חמישי" אם הוא פחות טוב ממני אני צוחק עליו, אם הוא יותר טוב ממני אני מטרץ שזה שיעור ראשון. XD
קודם אני בת וחכ קצת עוד מעט זה יתקדם
"בסדר, תקסימו את הכלבים בזמן שאנחנו נירה עליהם" אומר להן ואתחיל לכוון
[QUOTE=ttrrtte;1250122]קווין-אתה רואה הרבה בנות של הפייטוס, אבל כולןכמובן שרריות ומיובלות אתה מגיע לנפחייה והמורה אומרת ''תתחילו'' היא מגישה לך כמה פיסות מתכת ואומרת ''תתיח אותן ותיצור מגן''[/QUOTE]
"איך?" אגיד ואנה לפעול על דעת עצמי.
ג'ייק-סיירה וסיינה מחייכות ומתחילות לשיר בקול יפה, שניים מכלבי השאול נרדמים במקום אבל אחד מהם נראה רק מבולבל וקופץ בציפורניים שלופות אל עבר סיינה
קווין- היידים שלך פועלות אוטמטית, אתה מתיך בעזרת אש באח את הברזלים ובעזרת יידך מעצב את הברזל המותך לצורת מגן ומקרר אותו, לפנייך ניצב מגן עם סמת בית הפייטוס.
[QUOTE]לואי-תהנה באילת [IMG]http://www.myforum.co.il/images/smilies2/smile.gif[/IMG]
אתה מנופף בנחשול בתנועה מגוננת ומצליח להתחמק, אינסטיקט מוזר תוקף אותך ואתה רף אל עבר המפלצת בצעקת ''אהההההה!'', אתה נועץ את הנחשול בבטנה של המפלצת והיא מתחילה להתפורר מול עעינך, אתה המום כל כך עד שאתה בקושי שם לב לשני הסוסים הצחורים העלי הכנפיים הנוחתים מולך ורתומים לעגלת זהב[/QUOTE]
תודה :)
אקח חופן חול בידי ואביט בו בפה פעור, [B]"מה זה היה?!" [/B]אשאל את עצמי בפחד, ולא אבין שאני הרגע קטלתי מפלצת.
אקום בצליעה קלה ואביט על שני הסוסים שנחתו לעברי, לפתע אראה את זוג הכנפיים שיש להם.
אבלע את רוקי ואנסה להתקרב אל זוג הסוסים המכונפים. בעוד שאני בודק מה יש בכרכרת הזהב הנוצצת.
[QUOTE=ttrrtte;1250325]ג'ייק-סיירה וסיינה מחייכות ומתחילות לשיר בקול יפה, שניים מכלבי השאול נרדמים במקום אבל אחד מהם נראה רק מבולבל וקופץ בציפורניים שלופות אל עבר סיינה
[/QUOTE]
"סיינה לא!" אצעק וארוץ אל הכלב עם אגרוף מוכן וארה עליו חצים לאחר מכן
ג'ייק- אתה פוגע בכלב השאול שמתפוגג לאבק, סיינה עומדת המומנה, אתה מתקרב שאול עם היא בסדר אבל במקום זאת נותנת לך נשיקה בלחי ומסתלקת
[QUOTE=ttrrtte;1250370]ג'ייק- אתה פוגע בכלב השאול שמתפוגג לאבק, סיינה עומדת המומנה, אתה מתקרב שאול עם היא בסדר אבל במקום זאת נותנת לך נשיקה בלחי ומסתלקת[/QUOTE]
אתחיל להיות נינוח ואזיל ריר ואנגב את הריר מהר בשביל לירות בשני כלבי השאול הישנים האחרים
ג'ייק-אתה יורה בהם במהירות, ובני אפולו משותקים אומרים ''נוץץ יופיץץץנהרס לנו הסיכויי איתה...'' בקול זועף, כירון מתקרב אלייך ואומר ''טיפוסי לבני אפולו.. אל תדאג'' וא הוא הסתלק ונשמע קול הפעמון
ולא אתה בודק מה השעה הבאה
[QUOTE=ttrrtte;1250373]ג'ייק-אתה יורה בהם במהירות, ובני אפולו משותקים אומרים ''נוץץ יופיץץץנהרס לנו הסיכויי איתה...'' בקול זועף, כירון מתקרב אלייך ואומר ''טיפוסי לבני אפולו.. אל תדאג'' וא הוא הסתלק ונשמע קול הפעמון
ולא אתה בודק מה השעה הבאה[/QUOTE]
אני אלך מהר לשיעור כדורסל ואזהר שלא לחטוף מכות מחבריי לביתן
ג'ייק- אתה הולך לשיעור אבל קצת לפני שהשיעור מתחיל נדמעת אזעקה ''פולש, פולש, חצויים נא לקחת נשקים ולבוא ליד עץ האורן של תאליה, פולש, פולש..''
אץה הולך יחד עם חברי הביתן לעץ אורן גדול ורואה כלב צ'יאוואה קטן
[QUOTE=ttrrtte;1250381]ג'ייק- אתה הולך לשיעור אבל קצת לפני שהשיעור מתחיל נדמעת אזעקה ''פולש, פולש, חצויים נא לקחת נשקים ולבוא ליד עץ האורן של תאליה, פולש, פולש..''
אץה הולך יחד עם חברי הביתן לעץ אורן גדול ורואה כלב צ'יאוואה קטן[/QUOTE]
"איזה פולש?" אשאל אותם "זה רק כלבלב קטן" אומר לחבריי, "זה לא פולש"
ג'ייק- כל המחנה מסתכל על הכבלב בבעתה וממלמלים ''זה.. לא צ'יאווה תסתכל על הקולר'', אתה רואה קולר משובץ יהלומים ועילו כתוב ''כימרה ארסי מוכה כלבת''