-
[QUOTE=RabbiKingler;1252282]יופי. מאוד מפורט.
הייתי עושה את זה בשמחה, אבל החוקים אוסרים על הודעה שכולה סמיילים. וזה אומר שעכשיו אני יכול לעשות את זה.
:nose_pick::what::embarrassed::sorry::punch::oing::(:cry::cry::(:O:sorry::nose_pick::um_face: :tiresome:
בבקשה, פרשנות.[/QUOTE]
הבנתי
-
מכיר יותר מדי "חברים כאלה
אני לא שם כובע, אני כל כך חתיך שאני לא צריך
-
מגל באתי אליך בתלונות? סתם ציינתי את זה את לא צריך להסביר..
-
-
נכון בזכות הנו"ד... רגע, זה לא נכון מגל! יא שקרן! זה בגלל הסיפורים שלי! גרר
עומר, ראית מה כתבתי קודם בקשר לכובעים?
-
-
אתם יכולים להפסיק את השיחה שלכם ולעזור לי זה ממש חשוב [B][I][U]לעתיד שלי!!!![/U][/I][/B]
אני רוצה לדעת את דעתכם לשירה שלי ואני רק רוצה לציין שיש הבדל של שנה בן שני השרטונים הקישור הראשון הוא כ9 חודשים אחרי הבר מצווה שלי מחתונה של בת דודה שלי אני רק הזזתי את השפתים אבל זה באמת אני שר אני הקלתי אותי באולפן מיקצועי ופשות לא רציתי פשלות
השרטון השני הוא מהבר מיצווה שלי ליפני שנה זה 3 שרים שאני שר ו 1 שהמשפחה
[url]http://youtu.be/mBUkmLi0nV8[/url]
[url]http://youtu.be/SBuh3E1RQzM[/url]
בשרטון הראשון הקול שלי התחלף פעם אחת ועכשיו הוא מתחלף שוב אז אני צריך שתעזרו לי לדעת האם כדי לא להשקיע בקול ואני חוזר זה ממש חשוב [B][I][U]לעתיד שלי!!!![/U][/I][/B]
-
איזה שעקסית הייתה החתימה [=
באסה שהעיפו אותי מהמחשב אז לא סיימתי אותה..
-
[QUOTE=sandslash;1252293]נכון בזכות הנו"ד... רגע, זה לא נכון מגל! יא שקרן! זה בגלל הסיפורים שלי! גרר
עומר, ראית מה כתבתי קודם בקשר לכובעים?[/QUOTE]
זה כן, אמרת שיש לך סקייפ ו...
-
[QUOTE=RabbiKingler;1252282]יופי. מאוד מפורט.
הייתי עושה את זה בשמחה, אבל החוקים אוסרים על הודעה שכולה סמיילים. וזה אומר שעכשיו אני יכול לעשות את זה.
:nose_pick::what::embarrassed::sorry::punch::oing::(:cry::cry::(:O:sorry::nose_pick::um_face: :tiresome:
בבקשה, פרשנות.[/QUOTE]
רק לתזכורת.
[QUOTE=Rin Kagamine;1252283]תודה 3:
איזה כובעים אתה שם? D:[/QUOTE]
אני שם "חם צוואר" ואת הכובע של הקפוצ'ון.
[QUOTE=sandslash;1252286]גלעד- אני לא הבנתי כלום, תגיד את זה במילים?[/QUOTE]
טוב, הוא נראה.
מישהו מחטט באף (אולי אני, לך תדע...) ואז אומרים לו שראו אותו מחטט אז בהתחלה הוא לא מאמין, ואז הוא מתבייש, מצטער ואז קולטים שהוא כאפות אז מרביצים לו כי הוא אידיוט.
בהתחלה הוא בהלם מזה שהרביצו לו (אולי פעם ראשונה. כדאי שיתחיל להתרגל...) אבל אז הוא מתעצב ובוכה, ואז הוא ממשיך לבכות כי הוא מאוד עצוב (זה שיש פעמיים את אותו הסמיילי אומר שזה קרא למשך יותר זמן), ואז הוא נרגע לרגע (שוב רק עצוב) ואז הוא רואה שכולם מביטים בו (אז הוא מופתע לגמרי, אולי יש שם גם בנות שהוא הביך את עצמו ליידן) ואז הוא מרגד בעורף מרוב בושות, מחטט שוב באף (מתוך הרגל וגם כי הבכי גורם לנזלת) מבין את הטעות החמורה ועושה :um_face: ואז מחליט שהוא עייף מכל זה ועדיף שהוא פשוט לא יעשה כלום כי כל דבר שהוא עושה רק מוסיף לו לפאדיחה.
עכשיו אתה מבין למה הסמיילים זה כח כל כך חזק בהסברים?
-
[QUOTE=Alon :P_hanpy;1252297]רותם אמר שהוא יעשה שינויים בהנהלה או משהו כזה.
מישהו יודע מה הם?
עמית [b]אל תגיב אחריי.[/b][/QUOTE]
מזתומרת??
-
[QUOTE=RabbiKingler;1252302]רק לתזכורת.
אני שם "חם צוואר" ואת הכובע של הקפוצ'ון.
טוב, הוא נראה.
מישהו מחטט באף (אולי אני, לך תדע...) ואז אומרים לו שראו אותו מחטט אז בהתחלה הוא לא מאמין, ואז הוא מתבייש, מצטער ואז קולטים שהוא כאפות אז מרביצים לו כי הוא אידיוט.
בהתחלה הוא בהלם מזה שהרביצו לו (אולי פעם ראשונה. כדאי שיתחיל להתרגל...) אבל אז הוא מתעצב ובוכה, ואז הוא ממשיך לבכות כי הוא מאוד עצוב (זה שיש פעמיים את אותו הסמיילי אומר שזה קרא למשך יותר זמן), ואז הוא נרגע לרגע (שוב רק עצוב) ואז הוא רואה שכולם מביטים בו (אז הוא מופתע לגמרי, אולי יש שם גם בנות שהוא הביך את עצמו ליידן) ואז הוא מרגד בעורף מרוב בושות, מחטט שוב באף (מתוך הרגל וגם כי הבכי גורם לנזלת) מבין את הטעות החמורה ועושה :um_face: ואז מחליט שהוא עייף מכל זה ועדיף שהוא פשוט לא יעשה כלום כי כל דבר שהוא עושה רק מוסיף לו לפאדיחה.
עכשיו אתה מבין למה הסמיילים זה כח כל כך חזק בהסברים?[/QUOTE]
ידעתי את זה
-
[QUOTE=sandslash;1252290]מכיר יותר מדי "חברים כאלה
אני לא שם כובע, אני כל כך חתיך שאני לא צריך[/QUOTE]
אני לא שם את ליופי, אני לא צריך את זה בכלל ליופי..
והיום שיחקתי עם חברים כל כך הרבה שהגענו למצב של משהו כמו 30 שערים לכל קבוצה..
ובקבוצה שלנו היה אחד אגו שלא נתן לאף אחד ולכן כל ההתקפות נכשלו..
-
[quote=Tigraro;1252300]איזה שעקסית הייתה החתימה [=
באסה שהעיפו אותי מהמחשב אז לא סיימתי אותה..[/quote]
אם לא אכפת לך, בלינקייה של פורום לימודים, ההסבר שלי על "אלגוריתם לזיהוי בניין בגזרת השלמים" נמצא בטעות תחת הכותרת "מתמטיקה", כשהוא בוודאות שייך לנושא "לשון". אודה לך אם תשנה את זה.
-
[quote=גרסררה;1252304]ידעתי את זה[/quote]
רואה אוהד, הוא הבין את זה!:sunglasses: