-
[quote=מה קורה איתי?;1254820]אביזי, שים בתמונה שלך סנדלש והוא לא ירצה להרביץ לך.
לא חושב שזה אפשרי שתלך לתריאטלון מבוגרים. איזה אחד?[/quote]
למה שאני אטרח כדי למנוע משהו שבמילא לא יקרה מעולם? זה בדיוק כמו הטיעון למה להתאבד זו פעולה לא יעילה בעליל:
תהא סיבת המוות אשר תהא, המנוח אינו מרוויח מכך דבר, והמשחק שלו נגמר. אם כך, אם אדם מתאבד, הוא עמל כדי להגיע למצב שיקרה לו בין כה וכה, ואחרי שהמצב הזה קורה אינו יכול להרוויח עוד דבר. אי לכך, התאבדות היא תמיד אסטרטגיה נשלטת על ידי השארות בחיים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1254823]למה שאני אטרח כדי למנוע משהו שבמילא לא יקרה מעולם? זה בדיוק כמו הטיעון למה להתאבד זו פעולה לא יעילה בעליל:
תהא סיבת המוות אשר תהא, המנוח אינו מרוויח מכך דבר, והמשחק שלו נגמר. אם כך, אם אדם מתאבד, הוא עמל כדי להגיע למצב שיקרה לו בין כה וכה, ואחרי שהמצב הזה קורה אינו יכול להרוויח עוד דבר. אי לכך, התאבדות היא תמיד אסטרטגיה נשלטת על ידי השארות בחיים.[/QUOTE]
השפה הזאת יצאה לי כבר מכל החורים, ואני מתכוון ל-כ-ל החורים, יש כאן ילדים מסכנים שלא רוצים לדעת על אילו חורים אני מדבר.
באמת לא רציתי להרביץ לך, אלא לאליעזר בן יהודה, מחייה השפה העברית.
-
-
[quote=sandslash;1254824]השפה הזאת יצאה לי כבר מכל החורים, ואני מתכוון ל-כ-ל החורים, יש כאן ילדים מסכנים שלא רוצים לדעת על אילו חורים אני מדבר.
באמת לא רציתי להרביץ לך, אלא לאליעזר בן יהודה, מחייה השפה העברית.[/quote]
Well, if it helps, we might as well converse in English. Will that cause you less pain? (Obviously I mean psychological pain)
-
[quote=מה קורה איתי?;1254825]אני זז. להת'[/quote]
מה הקשר גן שמואל?! זה איזה יישוב בצפון!
בואנה, אני מתחיל את המירוץ בים התיכון(אין לי מושג איזה חוף), ממשיך לאופניים ברחבי ת"א, ואז ריצה, שוב ברחבי ת"א.
אל תנסה לעבוד עליי עם הגן שמואל שלך כדי לדעת אם אני משקר, הכל אמת.
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1254826]Well, if it helps, we might as well converse in English. Will that cause you less pain? (Obviously I mean psychological pain)[/QUOTE]
excactly
יש לך סקייפ? אשמח לדבר איתך בשפתך המשורבבת בסקייפ.
-
[quote=sandslash;1254829]excactly
יש לך סקייפ? אשמח לדבר איתך בשפתך המשורבבת בסקייפ.[/quote]
יש לי, אבל אין לי שום כוונה לחלוק אותו עם אף משתמש פורום אחר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1254830]יש לי, אבל אין לי שום כוונה לחלוק אותו עם אף משתמש פורום אחר.[/QUOTE]
ומדוע, חברי משכבר הימים?
-
-
-
בואו נפתח פורום קונסולות! עכשיו הוא ריק :)
אמרתי לכם!
-
[QUOTE=Ilan;1254834]בואו נפתח פורום קונסולות! עכשיו הוא ריק :)
אמרתי לכם![/QUOTE]
למה? רק היום פתחו נושא מצ'וקמק
-
ביי מגל (כע דיליי אני יודע פשוט אני באמצע תגובה -.-'')
-
[QUOTE=Tigraro;1254837]ביי מגל (כע דיליי אני יודע פשוט אני באמצע תגובה -.-'')[/QUOTE]
יאללה תגמור כבר, בא לי לכסח את הטרמיט הזה