-
[QUOTE=monster;1377749][B][COLOR="YellowGreen"]Gamatatsu-הצטרף, למשחק. אז אי אפשר להירשם יותר למשחק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אנדרו[/COLOR][/B]
הזומבית לוקחת את הפוכדורים של טאפיג וקויסגר ושמה אותם בתוך מכונה שעושה רעש ואורות מוזרים. לאחר 5 דקות שהמכונה מסתיימת לפעול, הזומבית לוקחת את הפוכדורים ומגישה לך אותם יחד עם עוד 3 חפצים. הזומבית שמה את 5 החפצים על הדופק שמולך ואומרת לך" טאפיג וקויסגר בריאים ושלמים. 3 החפצים האחרים שהבאתי לך הם : מחסנית בשביל התגים שלך, מפה של עולם הגיהנום ופוקידע שיתן לך מידע על כל מה שתרצה. אז בהצלחה במסע שלך, שהיה לך יום נורא בגיהנום כמו השטן אומר".
[/QUOTE]
"יום נוראי גם לך" אשיב בסיפוק קטן ואצא מ"מרכז הפוקימונים". 'עכשיו, בוא נעיף מבט במפה הזאת' אחשוב לעצמי בזמן שאקח את המפה יאתחיל לעיין בה כדי לגלות איפה אני ולאן אני צריך ללכת
-
[QUOTE]
[B][COLOR=#800080]קילר
[/COLOR][/B]לאחר כמה דקות של חשיבה אתה מוצא מה להגיד לאיש במסיכה. האיש במסיכה עונה לשאלה המוזרה שלך " טוב תראה מאז שנולדתי אני סאדיסט, אני נהנ לרצוח אנשים. בקצוע הזה אתה מרוויח מיליון שקל על כל בן אדם שאתה הורג. אז זאת אחלה עבודה בשבילי." .האיש במסיכה לוחץ על כפתור שגורם לגרדום הענקי לרדת עליך.הגרדום הענקי תוך שניות ספורות עורף את ראשך ואתה מת.
[SIZE=4][B][COLOR=red]game over[/COLOR][/B][/SIZE]
אתה רואה את 2 המילים האלו מופיעות מולך ומקיפות את כול גופך.אתה שם לב שהגוף שלך הוא כולו בצבע לבן ומשהו נושא אותך לאנשהו. אתה מנסה להבין מה מושך אותך ואתה רואה מין יצור כחול וארוך שדומה לנחש ענקי שיש לו שפם ענקי.
היצור אומר לך" שמי דראקס, אני זה שיחליט אם תיכנס לגיהנום או שנשמתך פשוט תעילם מהעולם הזה. כדי להיכנס לגיהנום עליך לעבור מבחן קטן". לאחר כמה דקות , דראקס עוצר ומולך מופיעים 3 מלבנים. במלבן א' כתוב " יוגי הו" , מלבן ב' כתוב" וואן פיס '" , במלבן ג' כתוב "SAO'".
דראקס ממשיך לדבר אליך " עליך לבחור מלבן 1שיקבע איזה מבחן תעבור , בשביל להיכנס לגיהנום".
[/QUOTE]
לאחר מחשבה קצרה אומר:"אממ יוגי הו זה אנימה שכולם מכירים בתור ילדים קטנים,SAO זאת אנימה טובה,אבל טיפה מאכזבת,וואן פיס בהתחלה אולי קצת משעמם אבל מצחיק ומאוד טוב אחרי כמה פרקים,אממ נראלי אני אבחר בוואן פיס".