-
[COLOR="SeaGreen"]נארו -
אתה נכנס הביתה בכדיי לחכות לחצות. בחוסר מעש רב אתה מחכה עד חצות.
"נארו, מכתב בשבילך!" אמא שלך אומרת ומביאה לך את המכתב.
בתוכו כתוב 'נארו הירוקה, שמחים לבשר לך שאתה מאושר כעובד רשמי ב"ראמן אירוקה". שעות העבודה שלך הן מהשעה 1~6 בצהריים. ימי החופשה שלך הן ימי חמישי, שלישי ושבת. המשכורת החודשית שלך עומדת על סך: 50 ין לשעה. '
"אני כל-גך גאה בך " היא אומרת ומלטפת את ראשך, אתה לא הולך לישון והשעה מגיעה לשעה 12.[/COLOR]
[COLOR="Red"]בארי -
ברור שאפשר :-)
------------
"הכל בסדר עכשיו" היא אומרת לך ומלטפת את ראשך. דלת החדר נפתחת ולין נכנסת אל החדר, היא מתיישבת במיטתו של אוביטו ומחבקת אותו בבכי קל, היא מנגבת דמעות ומסתכלת שהתעוררת "מה שלומך היום בארי?" היא שואלת עם חיוך, אתם שמים לב שאוביטו מתחיל להראות סימני הכרה, הוא מתעורר ולין מחבקת אותו בכוח רב "אח.." אוביטו אומר מזועזע ומשתחרר מן החיבוק קלות. "אוביטו.." היא אומרת בשמחה ופורצת בבכי.[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לוק -
אתם הולכים לבד.
-----------
הם התרחקו קצת אך אתה מצליח להיות בקצב שלהם. "לא קשה.." קימיקו אומרת לך, "פשוט להגיע אל מקום ה-X ולמצוא את המגילה הסודית החשובה לכפר" היא מוסיפה בזמן שהיא מקפצת מן ענף לענף. אתה מתחיל לשמוע רחשים מוזרים ומרגיש כאילו מישהו עוקב אחריכם. אתם מגיעים כולכם אל מקום ה-X, "הממ.." קימיקו מסתובבת במהירות ומעיפה בבעיטה קונאי שהיה אמור להגיע אליך. "תפקחו טוב עיניים, יש מישהו שתוקף אתנו והוא מסתתר" היא אומרת ונכנסת לעמדת קרב. אתה שם לב לקונאי מהיר שמגיח מולך מבין העצים.[/COLOR]
[COLOR="Purple"]יאמאטו -
"כן." היא אומרת בחיוך ומביאה לך מפה. "נאבדה מגילה סודית שחשובה מאוד לכפר ככל הנראה." היא אומרת לך בזמן שהיא מקפצת מבין ענף לענף. "במפה מסומן היכן בשיעור היא נמצאת." היא אומרת ומצביעה בשבילך על ה-X במפה.
אתם מתקדמים אל ה-X שבמפה דיי במהירות.[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]יוקיו -
"אני מצטער מאוד שלא שמרתי כראוי עליך, אבל אתה עדיין פה אז אני שמח." הוא אומר לך בחיוך ומלטף את ראשך.
"קדימה אל קונוהא." הוא אומר וזורק אליך את תיקך ומתחיל ללכת אל קונוהא.[/COLOR]
[COLOR="Teal"]ריימונדו -
אתה מפעיל את השארינגן בכדי להשתמש בטכניקת סופושן נו טאצ'י כדי לתפוס את החיה שהתכרבלה לה, "לא!" אתה שומע מצדך בזמן שאתה זורק את השוריקן לחיה ואתה מרגיש חוסר יכולת לזרוק את השוריקן. "לא זה מה שצריך לעשות." אתה שומע את מירו, היא אומרת לך ויורדת למטה אל החיה "היא פשוט מפחדת.." היא אומרת ומלטפת את החיה, החיה יוצאת מן מצב כדור אל מצבה הרגיל, מאיטו יורד ומזמן כלוב, "תיכנסי לשם, לא נפגע בך כלל חמודה." היא אומרת ולפתע מן החיה יוצא עשן לבן מסביבה ואתם רואים שינובי שמתברר שהיה מחופש לחיה, הוא מחזיק במירו וקושר את ידיה במהירות הוא לוקח אותה ומתחיל לברוח איתה במהירות רבה רחוק דרומה מכם "מירוצ'אן!" ניוקי צועק לה ומתחיל לרדוף אחריו מאיטו גם מצטרף אליו במהירות.[/COLOR]
-
[QUOTE=RangerForce;1327782][COLOR="SeaGreen"]
[COLOR="Red"]בארי -
ברור שאפשר :-)
------------
"הכל בסדר עכשיו" היא אומרת לך ומלטפת את ראשך. דלת החדר נפתחת ולין נכנסת אל החדר, היא מתיישבת במיטתו של אוביטו ומחבקת אותו בבכי קל, היא מנגבת דמעות ומסתכלת שהתעוררת "מה שלומך היום בארי?" היא שואלת עם חיוך, אתם שמים לב שאוביטו מתחיל להראות סימני הכרה, הוא מתעורר ולין מחבקת אותו בכוח רב "אח.." אוביטו אומר מזועזע ומשתחרר מן החיבוק קלות. "אוביטו.." היא אומרת בשמחה ופורצת בבכי.[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוביטו? התעוררת!" אני אומר בשמחה. "תודה רבה שעזרת לי, אתה שינובי ממש חזק! מה דעתך שנלחם אחרי שנבריא?" אני אשאל. "מי נראה לך היו אלו שחטפו אותנו? מה היה הפיצוץ המוזר? מי זה בוס שלהם? אנחנו חייבים לספר לממרו סנסיי" אני אומר.
-
'ארבו לנו' אעשה פנים חמוצות.
"Kawarimi No Jutsu!" אצעק ואעשה חותמות ידיים זריזות (אייל-חזיר-שור-כלב-נחש). כשאגיח בחזרה בלי לחשוב אומר "תיזהרו מהם!" ואומר "קאטון- שחרור אש- טכניקת כדור אש!" ואעשה עוד חתומות ידיים זריזות. במידה והצלחתי אחשוב בבהלה 'אני חייב להיות מוכן לכל דבר, דמאט בלי קימיקו הקונאי הראשון היה פוגע בי.
-
[QUOTE=RangerForce;1327782][COLOR="SeaGreen"]נארו -
אתה נכנס הביתה בכדיי לחכות לחצות. בחוסר מעש רב אתה מחכה עד חצות.
"נארו, מכתב בשבילך!" אמא שלך אומרת ומביאה לך את המכתב.
בתוכו כתוב 'נארו הירוקה, שמחים לבשר לך שאתה מאושר כעובד רשמי ב"ראמן אירוקה". שעות העבודה שלך הן מהשעה 1~6 בצהריים. ימי החופשה שלך הן ימי חמישי, שלישי ושבת. המשכורת החודשית שלך עומדת על סך: 50 ין לשעה. '
"אני כל-גך גאה בך " היא אומרת ומלטפת את ראשך, אתה לא הולך לישון והשעה מגיעה לשעה 12.[/COLOR]
[.[/COLOR][/QUOTE]
אלך לחדרי ואעשה את עצמי ישן עד שהוריי ירדמו(הם נרדמים מהר בחצות) ואז אצא כשאני לובש את המסכה,מרכז את הצ'אקרה שלי לרמה הכי חזקה שאני יכול,שם חליפת ניג'ה שחורה,אסתיר את שיערי,אוריד את מגן המצח שלי,אשתמש באחד מהג'וטסואים שלי כדאי לזמן נמר ואז אשים את הנמר במיטה ואגרום לו להיראות כאילו הוא זה אני, ואז אעלים אותו כדי שיראה שיש שם מישהו אבל שלא יטרוף את מי שיבדוק. ואז אלך להסתובב בכפר כדי לחפש קרבות ואקווה שלא יזכרו אותי מימי המסכה.
-
[quote]יוקיו -
"אני מצטער מאוד שלא שמרתי כראוי עליך, אבל אתה עדיין פה אז אני שמח." הוא אומר לך בחיוך ומלטף את ראשך.
"קדימה אל קונוהא." הוא אומר וזורק אליך את תיקך ומתחיל ללכת אל קונוהא.[/quote]
"תודה קאקאשי שאתה דואג לי.." אומר לקאקאשי ואלך איתו בחזרה לקונוהא 'זה לא היה כל כך רע,הביקור בכפר הענן' אחשוב לעצמי 'לפחות הייתה אירוניה וגביתי ממישהו מכפר הרעם כסף..'
-
[quote=RangerForce;1327782]
[COLOR=Purple]יאמאטו -
"כן." היא אומרת בחיוך ומביאה לך מפה. "נאבדה מגילה סודית שחשובה מאוד לכפר ככל הנראה." היא אומרת לך בזמן שהיא מקפצת מבין ענף לענף. "במפה מסומן היכן בשיעור היא נמצאת." היא אומרת ומצביעה בשבילך על ה-X במפה.
אתם מתקדמים אל ה-X שבמפה דיי במהירות.[/COLOR]
[COLOR=Teal][/COLOR][/quote]
"אה טוב תודה" אומר לה ולאחר מכן אעיף אלייה מבט אחרון עם חיוך, ואז אגביר את מהירות הקיפוץ.
-
[COLOR="Red"]בארי -
אתה מציף אותו בשאלות והוא מתחיל להריאות מסוחרר והוא חוזר חזרה לישון מבלי לענות על שאילותך.
"תישן אוביטו.." לין אומרת לו בדאגה כלפיו, "כדאי שגם אתה תחזור לישון לעוד כמה זמן." היא אומרת לך בחיוך.
אמא שלך מנשקת אותך במצח ומחכה שתירדם.[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לוק -
לא הבנתי למה עשית את טכניקת כדור האש? אני ממשיך את זה לבד.
--------------------
אתה עושה חותמות הידיים וצ'אקרה נאגרת בפיך ואתה משחרר אותה. כדור אש ענק יוצא מפיך והוא מכוון למקום שבו נזרק הקונאי לכיוונך. אתה רואה שאמי הסתבכה בקשר של עץ שהיה על הקרקע והיא בקושי יכולה לזוז והיא נמצאת באמצע חזית הקרב.[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]נארו -
אני אמרתי לך שאתה לא יכול להרוג אנשים!, מקסימום תגיד שהייתה גונב דברים מאנשים והם היו שונאים אותך..
וגם מה זה "לחפש קרבות"? מה זה נראה לך פוקימון אייל?.. אי-אפשר לחפש קרבות זה עניין של מוות או חיים.
-------------------------
אתה מסתובב בכפר בחלקיה הצרים שהבתים כולם מכסים אותך מכל הכיוונים. אנשים באים והולכים לדרכיהם כרגיל.[/COLOR]
כעבור 5 שעות של הליכה עקבית~
אתם מתקדמים ורואים את מרחוק את הכפר קאקאשי מרים את עיניו למרום בכדי לראות את הכפר ונדהם לראות אותו כאדם שלא שתה מים חודשיים ופתאום רואה מולו נחל לא מזוהם ונקי לחלוטין.
"קדימה יוקיו! הכפר לפנינו!" הוא צועק משמחה ורץ אל עבר הכפר והוא לאט לאט מתרחק ממך.[/COLOR]
[COLOR="Purple"]יאמאטו -
בזמן שאתם קופצים בין הענפים אתם רואים את איטן-סנסיי חוזר אחורה. "מה קרה איטן-סנסיי" שואל אותו טסובאסה.
"כלום פשוט אתם קבוצה ואני רוצה שתשלימו את המשימה לבד" הוא אמר לכם בזמן שהוא קיפץ חזרה לקונוהא.
"א..וקיי" טסובאסה אמר ורץ היישר אל כיוון ה-X. לאחר דקות ספורות הגעתם אל המגילה. טסובאסה קופץ מן העץ אל הקרקע ומרים את המגילה. "קדימה בואו נחזור חזרה" אומרת מיי וכבר מתחילה את דרכה אל קונוהא. [/COLOR]
-
[QUOTE=RangerForce;1329734][COLOR="Red"][COLOR="SeaGreen"]נארו -
אני אמרתי לך שאתה לא יכול להרוג אנשים!, מקסימום תגיד שהייתה גונב דברים מאנשים והם היו שונאים אותך..
וגם מה זה "לחפש קרבות"? מה זה נראה לך פוקימון אייל?.. אי-אפשר לחפש קרבות זה עניין של מוות או חיים.
-------------------------
אתה מסתובב בכפר בחלקיה הצרים שהבתים כולם מכסים אותך מכל הכיוונים. אנשים באים והולכים לדרכיהם כרגיל.[/COLOR]
. [/COLOR][/QUOTE]
*הגבתי מוזר בגלל מבחנים ולכן אני לא אגיב כמה זמן,בסדר?
אחפש בתים ריקים ואגנוב מהם מה שאני יכול. אחרי זה אני אטמין אותם בבית אחד שקרוב לביתי. ואז אלך לחנות הראמן ואתחבא עד הבוקר(שעה) וארדם(עוד חמש שעות).
-
[quote]יונתן -
אתה מסביר לה שזה בגלל הרינגאן ושאתה לא יודע מהיכן השגת את הרינגן הזה, 'הרינגן.., כוח חזק מאוד אצל ילד קטן כל-כך רק שזה לא ישפיע לרעה על הכפר' היא תוהה בסקרנות אבל משחררת חיוך לעברך, היא רואה שכבר גמרתם את כל המטעמים ויוצאת אל המטבח של אירוקה בשביל לקרוא לנארו ולהגיד לו שאתם יכולים ללכת עכשיו, לאחר שהיא הולכת לי אבורמה נזכר בזה שבעזרת טכניקת הפוטון שלך הוא נפגע מהעץ הוא דופק את ידו על השולחן ואומר "שמעת פעם על המילה חבר?!" הוא אומר לך בכעס רב, "אתה לא קול כמו שאתה חושב שאתה!" הוא אומר בהנפת ידיים והוא כועס עליך.[/quote]
מקווה שמותר לי להגיב,אם לא תתעלם מההודעה*
"אני ממש מצטער!" אומר לו ואמשיך "אבל הייתי צריך לפגוע בהם כדי שלא יקרה משהו" אלך משם ואחפש משהו לעשות בזמן שאני חושב שהוא לא היה צריך לצרוח כ"כ הרבה כי בכל מקרה זה משימה והיה עדיף שאעשה את זה משהם יפגעו בו.
-
[quote]יוקיו -
כעבור 5 שעות של הליכה עקבית~
אתם מתקדמים ורואים את מרחוק את הכפר קאקאשי מרים את עיניו למרום בכדי לראות את הכפר ונדהם לראות אותו כאדם שלא שתה מים חודשיים ופתאום רואה מולו נחל לא מזוהם ונקי לחלוטין.
"קדימה יוקיו! הכפר לפנינו!" הוא צועק משמחה ורץ אל עבר הכפר והוא לאט לאט מתרחק ממך.
[/quote]
"חכה לי קאקאשי!" אומר לקאקאשי וארוץ אליו.
-
[COLOR="SeaGreen"]נארו -
"מ.. מה??" אתה שומע קול בעודך ישן. "נארו.. קום!" אתה ממשיך לשמוע את אותו קול ומתחיל להרגיש מכות קלות בלחייך.
בלית ברירה אתה מתעורר ורואה את אירוקה עם עוד שני אנשים שלבושים בחליפת ג'ונינים ובמגן מצחם אתה רואה את הסמל [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/92e69e9b5a227e56a0ce50a5c4a615bc.png[/IMG][/URL] שמסמל את היותם שינובים מקונוהא.
"קום!" אחד מהם צועק עליך. "אתה צריך להסביר לנו הרבה דברים." הוא ממשיך בכעס ומרים בידו שקית של הרבה דברים שגנבת. [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]אקירה -
אתה מבקש מחילה מ-לי ומחליט לצאת מהמקום וללכת לחפש דבר מה לעשות. "רגע!" אתה שומע צעקה בעודך מהלך מחוץ לחנות. "חכה לי.." הוא אומר, זהו לי. "אני מצטער שהתעצבנתי כל-כך." הוא מבקש סליחה ממך. "פשוט באותו זמן שעפתי על העץ." הוא אומר ומעלה זיכרון של מה שקרה ובזיכרון הוא רואה שנשבר לו הכלי שמחזיק עבורו חצי מן החרקים ובאותו זמן שהוא מעלה את הזיכרונות הוא מספר לך את הסיפור. "אלו היו חרקים יחודיים שקיבל אבא שלי לשמור עליהם.." הוא אומר בצער בזמן שאתם הולכים. "עכשיו כולם נעלמו" הוא מתחיל להזיל דמעה. "אני לא יודע מה לעשות." הוא מנגב את הדמעה וממשיך ללכת איתך.
[/COLOR]
אתם מגיעים אל שער הפנים של קונוהא שבמרכזו מופיע הסמל הזה [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/92e69e9b5a227e56a0ce50a5c4a615bc.png[/IMG][/URL]. השער נפתח לפניכם ואתם נכנסים רשמית אל שטח קונוהא. "בוא נתאמן כרגע יוקיו." הוא אומר לך ונראה ממש לא עייף מן הדרך בעוד שאתה מתנשף ועייף מאוד מן הדרך הארוכה מקומוגאקורה.[/COLOR]
-
[QUOTE=RangerForce;1329877][COLOR="SeaGreen"]נארו -
"מ.. מה??" אתה שומע קול בעודך ישן. "נארו.. קום!" אתה ממשיך לשמוע את אותו קול ומתחיל להרגיש מכות קלות בלחייך.
בלית ברירה אתה מתעורר ורואה את אירוקה עם עוד שני אנשים שלבושים בחליפת ג'ונינים ובמגן מצחם אתה רואה את הסמל [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/92e69e9b5a227e56a0ce50a5c4a615bc.png[/IMG][/URL] שמסמל את היותם שינובים מקונוהא.
"קום!" אחד מהם צועק עליך. "אתה צריך להסביר לנו הרבה דברים." הוא ממשיך בכעס ומרים בידו שקית של הרבה דברים שגנבת. [/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
*בניתי לעצמי עלילה כמו שאמרת ומה אתה עושה? מכניס אותי לכלא!!!!
אומר להם "מה? ומה יש לך שם?" ואחשוב "אם אשאר רגוע לא יאתרו אותי. אבל אם אלחץ אגיע לכלא).(עד שאין עלילה ממשית אני לא נותן המון וגם אין המון להגיב).
-
[quote]יוקיו -
אתם מגיעים אל שער הפנים של קונוהא שבמרכזו מופיע הסמל הזה . השער נפתח לפניכם ואתם נכנסים רשמית אל שטח קונוהא. "בוא נתאמן כרגע יוקיו." הוא אומר לך ונראה ממש לא עייף מן הדרך בעוד שאתה מתנשף ועייף מאוד מן הדרך הארוכה מקומוגאקורה.[/quote]
"אבל קאקאשי, עשינו דרך ארוכה..לא כדאי שננוח?" אומר לקאקאשי בעייפות.
-
[quote]אקירה -
אתה מבקש מחילה מ-לי ומחליט לצאת מהמקום וללכת לחפש דבר מה לעשות. "רגע!" אתה שומע צעקה בעודך מהלך מחוץ לחנות. "חכה לי.." הוא אומר, זהו לי. "אני מצטער שהתעצבנתי כל-כך." הוא מבקש סליחה ממך. "פשוט באותו זמן שעפתי על העץ." הוא אומר ומעלה זיכרון של מה שקרה ובזיכרון הוא רואה שנשבר לו הכלי שמחזיק עבורו חצי מן החרקים ובאותו זמן שהוא מעלה את הזיכרונות הוא מספר לך את הסיפור. "אלו היו חרקים יחודיים שקיבל אבא שלי לשמור עליהם.." הוא אומר בצער בזמן שאתם הולכים. "עכשיו כולם נעלמו" הוא מתחיל להזיל דמעה. "אני לא יודע מה לעשות." הוא מנגב את הדמעה וממשיך ללכת איתך.
[/quote]
"אני,אני ממש מצטער" אומר לו "אולי מישהו משבט ההיוגה יכול למצוא את החרקים שלך" ואז אמשיך "איך אני יכול לפצות אותך?" אשאל אותו
-
[COLOR="SeaGreen"]נארו -
"יש לי שם דברים שעדי ראייה ראו שאתה בעצמך גנבת" אחד צועק עליך והצלקת שבסנטרו מרתיעה אותך לפחד.
ענן עשן לבן מופיע למולך ומתוך הענן אתה רואה שיוצאת רין ועיניה עצומות. "ר..ין-סא..מה" שני השינובים אומרים בפחד ועושים צעד אחורנית.
"אני אחראית על הילד הזה!" היא אומרת בתקיפות לשניהם ומבקשת מהם לעזוב את המקום.
"אני לא מבינה למה עשית את זה אבל פעם הבאה זה לא יהיה כך ואני לא אעזור לך." היא אומרת לך בשילוב ידיים ופרצוף מוטה הצידה. "עכשיו תחזור הביתה!" היא זורקת אותך מחוץ לחנות. אתה מרגיש כאב שנפלת על הישבן.
"הוריך לא ידעו על כך דבר.. וזאת הפעם האחרונה." היא אומרת וסוגרת את דלת החנות.[/COLOR]
קאקאשי מסתובב אליך וזורק לכיוונך את מפתח החדר שנמצא במלון ה"עלה הירוק" באמצע הכפר. ששם בעצם אתם מתגוררים. "תעשה כל מה שתחפץ בו, אי הולך להתאמן" הוא אומר ומתקדם בצעדים די איטים לצד מזרח של הכפר.
הוא מתרחק יותר ויותר ממך.
[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]אקירה -
"אני חושב שנוכל בעצמנו לחפש אותם." הוא אומר ונראה כאילו הוא מתנחם מן הרעיון הזה. לפתע אתה רואה שיוצאת דבורה מן השרוול הענק שלו והיא מונחת על אצבעו. נראה כילו לי מדבר איתה ולאחר מכן היא מתעופפת לה הרחק מן המקום. לאחר 2-3 דקות אותה דבורה חוזרת ומתיישבת על אצבעו של לי, נראה שוב שהם מתלחששים. "הנה מצאנו!" הוא צועק באושר הם נמצאים מחוץ לדרום הכפר. הוא אומר ומסתובב לדרומה של הכפר "קדימה אקירה!, חייבים למהר הם זן נדיר ביותר שצריכים להגיע להשגחה מהירה במיוחד." הוא אומר ומתחיל לרוץ במהירות אל דרום הכפר. [/COLOR]