[quote=Brook;1360246]הוא מחפש את זה, הוא רוצה להתפרץ ולקלל
ובזה שעומר מדבר איתו גם הוא מחפש את ה"להיות מגעיל" שלו[/quote]
איפה הפעם הייתי מגעיל?
Printable View
[quote=Brook;1360246]הוא מחפש את זה, הוא רוצה להתפרץ ולקלל
ובזה שעומר מדבר איתו גם הוא מחפש את ה"להיות מגעיל" שלו[/quote]
איפה הפעם הייתי מגעיל?
שאלה מוזרה כי לא המון יודעים אגב Xdd
קשה לי להגיד החששות לקראת הסוף גורמים לי לחשוב בצורה לא מאוזנת, אני אולי חושב שלילי ולא שולט בזה, אבל בתכלס אני ממש בסוף כמעט סיימתי לכתוב ואז הגהה וכאלה ם:
[QUOTE=Salamander;1360244]לא יודע למה אבל זה מלחיץ אותי XD
תגיד,אתה יכול ללמד אותי לבנות שישייה טובה בפוקימון אונליין?[/QUOTE]
אני יכול אבל לדעתי לבנות שישייה זה די מסובך ללמד כיי יש מלא גורמים שצריך לשי לב אליהם לי למשל השישייה העכשיווית שלי בנויה רק מניסיון בקרבות ושינויים שעשיתי בה בגלל דברים שגרמו לי להפסד הדרך הטובה ביותר לדעתי לבנות שישייה זה לבנות אחת בסדר ולהתחיל לשנות אותה לאט לאט. עד שיוצאת שישייה שיכולה להתמודד מול הכל.
רגע,לפני כל זה,מה הגירסא הכי עדכנית של זה?
נראה לי שזה 2.0.5
לא יודע מה הקטע של 2 לא התלהבתי אהבתי את הבונה הקבוצות הקודם יותר הוא היה יותר נוח..
השרת של סמוגון נפל.. אין אותו יותר :(
ועכשיו שעה של רינדור
צריך שעה כדי לרנדר? זה סך הכל לחתוך..
אגב אני רציתי לפתוח נושא לבניית שישיות ויפי אבל Stm לא רוצה :/
"ספאם"
[QUOTE=Spider Man!;1360222]
במציאות אני לא מי שאני במחשב,אם תפגוש אותי במציאות תראה כמה קללות יוצאות לי ביום אחד.[/QUOTE]
[QUOTE=Spider Man!;1360236]אז מצדי שיקבל באן עד היום שבו האינטרנט יקרוס[/QUOTE]
DUDE, קיבלתי הזדמנות אחת ואתה הופך את זה לממש קשה
תפסיק ):
[QUOTE=Ilan;1360228]נדב חזר!!![/QUOTE]
טוב שנזכרת XP
[QUOTE=Ilan;1360238]כאילו נדב מתרגש מבאנים Xd כמו שהוא אמר ככל שזה ארוך וקשה יותר כך הוא נהנה יותר Xdd
זה חלק משיר[/QUOTE]
חחחחחחחח זה היה בחתימה של שיר אז
[quote=Salamander;1360221]אגב ה'הוד מעלתו' שאני מדביק לאלון זה לא מחמאה או התחנפות,זה יותר בכיוון של זלזול[/quote]
לפחות אנחנו מסכימים זה עם זה, אני המלך, אתה לא D:
מה אני אשם שאני פופלרי ושיש לי 10 שיחות ביום? >:
האינטרנט שלי קרס אתמול בערב אז קיבלת באן עד מתי שאינטרנט קרס.
אז מומו לא תמימה כמו שחשבתי.. אה
[quote=Rias Gremory;1360231]אם אנשים חזרו מהבאן, אלון, אז מה עם להחזיר את גיא מהבאן שהוא קיבל?- לא מגיע לו הזדמנות שניה.?[/quote]
זה לא קשור זה לזה XD זו ההזדמנות השנייה שלו כבר XD תכלס אם אני נותן לו עוד הזדמנות זו השלישית.
רק בני מלוכה עסוקים כמוך -_- ואני לא מבין אותך,10 דקות זה מה שאני מבקש,זה לא שיחה של חברים,זה בנאדם עם בעיה ומישהו שיכול לפתור אותה,אחר כך אתה מתפלא למה אני מתעצבן -_-
[QUOTE=snivy~;1360259]זה לא קשור זה לזה XD זו ההזדמנות השנייה שלו כבר XD תכלס אם אני נותן לו עוד הזדמנות זו השלישית.[/QUOTE]
אחרי זה באן לצמיתות?
[quote=פרשתי;1360254]ועכשיו שעה של רינדור[/quote]
איזה שעה שעתיים!
[QUOTE=Amitlv;1360262]איזה שעה שעתיים![/QUOTE]
חח בהצלחה!
נקווה שיהיו לך הרבה ליקיםXD