כע בפיירי וואי איזה שמןן כמה הוא אוכל?! 0-ם
Printable View
כע בפיירי וואי איזה שמןן כמה הוא אוכל?! 0-ם
[QUOTE=geostri;1362523]תאמתי הזהות שלו הכי פחות רלוונטית בזירו זה יותר מגיע בWOW I DID NOT SEE THAT ONE COMING שמגלים מי הוא אבל חוץ מזה...
וכה הוא מגניב[/QUOTE]
אוף עכשיו הרסתי לעצמי רגע כזה XD מקווה שזה לא יותר מדי הרס P:
ואחרי הכל מ10 ככה איזה ציון אתה נותן לזירו?
נאטסו?פעם הוא טרף כפר שלם [וזה גם שם הפרק שבו הוא טרף כפר שלם...]
תודה רבה באמת על הספויילר-_-
ספוילר זה משהו מהמנגה נראלי,ופרק 9 זה בכלל פרק פילר -_- וגם הוא לא ממש חשוב לעלילה
זה לא ספוילר Xd זה מפרק פילר פרק 9
[URL="http://www.mangareader.net/93-50-5/naruto/chapter-45.html"][IMG]http://i21.mangareader.net/naruto/45/naruto-1565761.jpg[/IMG][/URL]
הלשון הזאת מלחיצה במנגה יותר מבאנימה :S
[QUOTE=Askeladd;1362526]אוף עכשיו הרסתי לעצמי רגע כזה XD מקווה שזה לא יותר מדי הרס P:
ואחרי הכל מ10 ככה איזה ציון אתה נותן לזירו?[/QUOTE]
נדרג כבר הכל
F/SN : האנימה לא ראיתי xD
הנובל: פייט : 7.5 זה יותר בשביל להכיר את הדמויות והורדתי דיי הרבה כי מרוב חוצפתם הם לא מראים לנו את הקרב של ארצ'ר נגד ברסרקר רק אומרים שהוא הרג אותו 6 פעמים בדרכים שונות (GAR)
עריכה: וגם שבכדי להשיג את BAD END 13 צריך לשבור את הראש ואתה יכול להשתגע מזה
אנילימטד בלייד וורקס: 8.5 אני לא מדבר על הסרט... הרבה דברים מפתיעים, סייבר מקבלת מכות ממאסטר, RULE BREAKER הורדתי בגלל ששירו ניצח את גיגלש.... BULLSHIT
הבן פילס 9.5 מושלם מגלים דמויות חדשות את הזהות האמיתית של ריידר ועוד הרבה דברים
הורדתי בגלל מה שקורה לגילגמש שם.. ובגלל שירו (כרגיל) לקראת הסוף לא רוצה לרשום מה למקרה שכן תקרא את זה בסופו של דבר
עריכה 2: וגם כי BAD END 38 זה הBAD END הכי טוב של הנובל הזה
זירו : 10 NOTHING CAN MATCH IT (במיוחד שקוטומינה קיריי הוא אחד הדמויות שאני יותר אוהב, זה גם למה הבן פילס קיבל הרבה יש לקוטומינה תפקיד לא קטן שם)
וואי וואי איזה ספויילר הוא עשה לך
כמעט גדול כמו כשגילו שגלידארטס הוא אבא של קאנה
הלכתי
אנשים תפסיקו לעשות ספוילרים בשביל מה יש כתב לבן , צהוב או תוכן ספוילר?
[QUOTE=buizel שולט;1362534]וואי וואי איזה ספויילר הוא עשה לך
*ספוילר*[/QUOTE]
אל תספיילר תערוך!
Neverrrrrrrrrrrr
מה?!
בויקטורי רואד בbw צ'רן עם צוות רמות 65?! הליגה עם 50! ואני עם 50 וציפיתי להעלות ל55 >< Wtf
[QUOTE=X-Drake;1362545]מה?!
בויקטורי רואד בbw צ'רן עם צוות רמות 65?! הליגה עם 50! ואני עם 50 וציפיתי להעלות ל55 >< Wtf[/QUOTE]
Cheren's a sick fucktard.
הוא לא כזה קשה אבל, יש לו רק איזה 4 פוקימונים