-
[QUOTE=Archangel;1371183][b]טל[/b] - פוליוואג נפגע מהבילבול והוא מבולבל טיפה.
הוא בקושי מצליח להתחמק מהדחיפה.
פולייוואג מנסה להשתמש בסטירה כפולה אבל ללא הצלחה.[/QUOTE]
מה עם איוונטים? יהיו?
[quote]אדם - פידג'י פוגע בנידורן אם הדחיפה.
נידורן נפגע בקטנה ומשיב לפידג'י עוקצי רעל .
[/quote]
"פידג'י, עלה גבוה לאוויר ותחמוק! ואז תצלול במהירות לעבר נידורן ותתקוף ברוח קלה!!!" אקרא לפידג'י.
-
[COLOR="RoyalBlue"]בקשר לאיוונטים אני רוצה שיהיו מחוברים במכה 3 אנשים ואני יעשה איוונט לכולם.
משהו בסגנון מגדל הקרבות רק שאתם תלחמו נגדי כל אחד בתורו והמנצח יזכה לקבל פוקימון מ3 התחלתיים של הדור הראשון אז מחר תשתדלו להיות מחוברים בסביבות הצהריים במידה ואני לא יעשה כלום בבסיס זה יצא לפועל[/COLOR]
[B]אדם[/B] - פידג'י מתעופף גבוה וככה גם העוקצי רעל מכסים אזור נכבד וחלקם פוגעים בפידג'י והוא נופל לקרקע.
פידג'י נפגע מהנפילה ומהעוקצי רעל והוא מורעל טיפה.
[B]טל[/B] - פוליוואג נפגע פעם אחר פעם מהדחיפה. אבל בפעם השלישית הוא מתעשת על עצמו ומשיב לדחיפה אקדח מים.
הוא מצליח להדוף את ראלטס.
שני הפוקימונים נראים חלשים ועייפים.
פוליוואג משחרר גל של בועות בשביל להתרענן ולהגן על עצמו מפני התקפות דחיפה נוספות. ובו זמנית לתקוף את ראלטס.
[B]ניב[/B] - אתה מנסה להעיר את סינדקוויל אבל ללא הצלחה הלהבה של גבו בוערת בחוזקה והוא נושף טיפות אש מפיו ויוצא תוך כדי גם עשן מפיו. אבל הוא עדיין נראה ישן.
-
[b]טל[/b] - פוליוואג נפגע פעם אחר פעם מהדחיפה. אבל בפעם השלישית הוא מתעשת על עצמו ומשיב לדחיפה אקדח מים.
הוא מצליח להדוף את ראלטס.
שני הפוקימונים נראים חלשים ועייפים.
פוליוואג משחרר גל של בועות בשביל להתרענן ולהגן על עצמו מפני התקפות דחיפה נוספות. ובו זמנית לתקוף את ראלטס.
''רלטס כמעט הצלחת, תתחמקי ועכשו דחיפה!'' אני יורה לרלטס בתקווה שתצליח להביס את פולוואג.
-
[quote=Archangel;1371221][COLOR=RoyalBlue]בקשר לאיוונטים אני רוצה שיהיו מחוברים במכה 3 אנשים ואני יעשה איוונט לכולם.
משהו בסגנון מגדל הקרבות רק שאתם תלחמו נגדי כל אחד בתורו והמנצח יזכה לקבל פוקימון מ3 התחלתיים של הדור הראשון אז מחר תשתדלו להיות מחוברים בסביבות הצהריים במידה ואני לא יעשה כלום בבסיס זה יצא לפועל[/COLOR]
[B]ניב[/B] - אתה מנסה להעיר את סינדקוויל אבל ללא הצלחה הלהבה של גבו בוערת בחוזקה והוא נושף טיפות אש מפיו ויוצא תוך כדי גם עשן מפיו. אבל הוא עדיין נראה ישן.[/quote]
[spoiler]כבר איוונט? כזה מהר? אני אומר שתחכה עם זה.. אני לא ממש בטוח שאני יוכל להשתתף.
סינדקוויל שלי לא שולט בכל המתקפות שלו ואני רק עם פוקימון אחד, אין מצב שאני שורד...
וגם רק התחלנו את המשחק לא עברנו אפילו את ה-300 תגובות. תמתין קצת :wink:[/spoiler] - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"מממ..." אנסה לחשוב כיצד להעיר אותו ואז אחשוב לעצמי "פוקימון אש, הם שונאים מים... ומיד אלך אל שפת האגם, ארטיב את ידי היטב והעיף מעט מים על פניו!"
ברגע שהוא ירגיש את המים הוא בוודאי התעורר ואז שוב אסביר לו:
"אוקיי סינדקוויל תקשיב, אני רוצה שתעמוד על שפת האגם מול קרבי ותעשה לו פרצופים... תתגרה בו ותגרום לו לצאת מהמים לכיוון הדשא."
ואוסיף להסביר "כל פעם כך כמה צעדים אחורה, שהתרחק מהמים... ואז תתחיל את הקרב בדחיפה!"
-
[quote=Archangel;1371135][B]ניב[/B] - אתה מטייל להנתך בדרך 30 אתה מסתכל לכל הכיוון ואתה מזהה אגם בקרבתך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/046.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/098.gif[/IMG]
[B]יאיר[/B] - טוטודייל לא מצליח להתחמק והוא נפגע מהפיאוק.
הוא מספיק לתקוף את סלקוט באקדח מים ונרדם.
סלקוט נפגע חזק מהמתקפה והוא לא יכול להילחם יותר.
[B]אדם[/B] - פידג'י פוגע בנידורן אם הדחיפה.
נידורן נפגע בקטנה ומשיב לפידג'י עוקצי רעל .
[B]טל[/B] - פוליוואג נענה בחיוב אבל מעוניין בקרב.
אם תנצחי הוא שלך במידה ולא הוא לא יצטרףף לצוות הוא מעוניין להצטרף אך ורק לצוות שיצליח לנצח אותו!
[B]עומר[/B] צ'קוריטה מקשיבה לפקודתך ונעמדת בכוח בחול ומחכה להתקפה.
ההתקפה פוגעת בה ומושכת אותה טיפה אחורה וצ'יקוריטה מיד יוצאת למתקפה.
פידג'י נפצע מהדחיפה בצורה קשה.
אבל מתאושש במהרה פידג'י משתמש בצווחה ולאחר מכן בדחיפה[/quote]
אני אחכה שטוטודייל יתעורר ובנתיים אני אשכב בסטלה בדשא וכשהוא יתעורר אני אחזיר אותו לפוקדור ואלך לחפש עוד קרב
-
[B]יאיר[/B] - טוטודייל עדיין מנמנם בנתיים אתה מסתכל בסביבה ורואה עוד מספר פוקימונים.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/265.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/187.gif[/IMG]
[B]ניב[/B] - סינדקוויל מתעורר בבהלה!! לפתע הלהבה שעל גבו מתגברת בעוצמה והוא משחרר גל של גחלת לכיוון האגם שפוגעת בקרבי שצף לו במים.
קרבי נפגע מהמתקפה לא בחוזקה ומתעצבן ומיד יוצא מהאגם ומשיב לסינדקוויל מתקפת בועות!
[B]טל[/B] - ראלטס מנסה להתחמק אבל הבועות רבים מידי והיא נפגעת מהם.
פוליוואג נראה שמח לרגע והוא תוקף את ראלטס בסטירה כפולה ותוך כדי הוא קופץ מבועה לבועה ומנסה להתחמק מכל מתקפה שתבוא.
-
[b]טל[/b] - ראלטס מנסה להתחמק אבל הבועות רבים מידי והיא נפגעת מהם.
פוליוואג נראה שמח לרגע והוא תוקף את ראלטס בסטירה כפולה ותוך כדי הוא קופץ מבועה לבועה ומנסה להתחמק מכל מתקפה שתבוא.[/quote]
''רלטס תבסי בלבול שוב תוך כדי סיבוב כך שיהיה בלי אפשרי להתחמק ואז התקלה!'' אני אומר בתקווה להצלחה
-
[b]טל[/b] - פוליוואג מסתתר כל פעם מאחורי אחת הבועות ככה שהבילבול לא משפיע עליו.
ראלטס תוקפת בדחיפה אבל נעדפת על ידי אחת הבועות שהיו לידה היא נפגעה בצורה חזקה.
פוליוואג עומד לתקוף את ראלטס בסטירה כפולה אבל לפתע!
האגם מתחיל לגעוש שוב ומג'יקארפ שלך מזנק מהאגם ונוחת על פוליוואג ונותן לו סטירות אם הזנב!
פוליוואג נפגע קשה מהדחיפה של מג'יקארפ והוא לא יכול להילחם יותר.
מג'יקארפ למד דחיפה.
-
[QUOTE=Archangel;1371391][b]טל[/b] - פוליוואג מסתתר כל פעם מאחורי אחת הבועות ככה שהבילבול לא משפיע עליו.
ראלטס תוקפת בדחיפה אבל נעדפת על ידי אחת הבועות שהיו לידה היא נפגעה בצורה חזקה.
פוליוואג עומד לתקוף את ראלטס בסטירה כפולה אבל לפתע!
האגם מתחיל לגעוש שוב ומג'יקארפ שלך מזנק מהאגם ונוחת על פוליוואג ונותן לו סטירות אם הזנב!
פוליוואג נפגע קשה מהדחיפה של מג'יקארפ והוא לא יכול להילחם יותר.
מג'יקארפ למד דחיפה.[/QUOTE]
''וואוו מג'יקארפ אני גאה בך כל כך!'' אני יאמר למג'יקארפ בהתרגשות ואזרוק פוקדור על פולוואג.
''אני גאה בך מאוד גם רלטס, חזרי לנוח גם אתה מג'יקארפ, ספירו גם אתה'' אומר לשלושתם ואחזיר אותם לפוקדור.
לאחר מכן אמשיך בדרכי לעיר הבאה.
-
[B]טל[/B] - הפוקדור פוגע בפוליוואג והוא נכנס לפוקדור.
לאחר מספר דקות הפוקדור נעצר ופוליוואג נעצר .
ברכותי תפסת פוליוואג שמחזיק את אבן המלך!
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/060.gif[/IMG]
מתקפות: בועות|Bubble היפנוזה|Hypnosis אקדח מים|Water Gun סטירה כפולה|DoubleSlap
ובנוסף הוא מחזיק את אבן המלך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem151.png[/IMG]
-
[QUOTE=Archangel;1371397][B]טל[/B] - הפוקדור פוגע בפוליוואג והוא נכנס לפוקדור.
לאחר מספר דקות הפוקדור נעצר ופוליוואג נעצר .
ברכותי תפסת פוליוואג שמחזיק את אבן המלך!
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/060.gif[/IMG]
מתקפות: בועות|Bubble היפנוזה|Hypnosis אקדח מים|Water Gun סטירה כפולה|DoubleSlap
ובנוסף הוא מחזיק את אבן המלך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem151.png[/IMG][/QUOTE]
''יש'' אומר, לאחר מכן אתחיל ללכת בשמחה אל כיוון העיר השנייה, שאגיע לשם אלך ישר למרכז הפוקימונים וארפא את כל הפוקימונים שלי.
-
[b]טל[/b] את מתקדמת במעלה השביל ולפתע את רואה בית מוזר.
הבית קצת מזכיר את המעבדה של פרופסור אלם אבל היא יותר קטנה.
בנוסף את רואה שלט ימינה המעבדה השניה של פרופסור אוק שמאלה דרך 31
---
נמשיך כשעוד מישהו יגיב חח
-
[QUOTE=Archangel;1371406][b]טל[/b] את מתקדמת במעלה השביל ולפתע את רואה בית מוזר.
הבית קצת מזכיר את המעבדה של פרופסור אלם אבל היא יותר קטנה.
בנוסף את רואה שלט ימינה המעבדה השניה של פרופסור אוק שמאלה דרך 31
---
נמשיך כשעוד מישהו יגיב חח[/QUOTE]
יששש אני מגיע ראשונה למעבדה?
[quote=Archangel;1371377]
[B]ניב[/B] - סינדקוויל מתעורר בבהלה!! לפתע הלהבה שעל גבו מתגברת בעוצמה והוא משחרר גל של גחלת לכיוון האגם שפוגעת בקרבי שצף לו במים.
קרבי נפגע מהמתקפה לא בחוזקה ומתעצבן ומיד יוצא מהאגם ומשיב לסינדקוויל מתקפת בועות!
[/quote]
"היי סינדקוויל מצויין! למדת גחלת סוף כל סוף!!! אני גאה בך!" אריע לו באושר כשכולי מופתע.
לאחר מכן, ברגע שקרבי ירה את הבועות אפקוד על סינדקוויל "סינדקוויל שוב גחלת על הבועות, המתקפות התנגשו אחד בשני וזה ימנע ממך להיפגע"
לאחר מכן אוסיף "התקדם אליו במהירות, זוז מצד לצד תוך כדי ואז מול עיניו השתמש במבט, ותרתיע אותו מלתקוף לעת עתה.. ולבסוף דחיפה!"
ואקווה שהמהלכים יצליחו.