אם עומר היה מוריד סקייפ היית יכולה להגיב בכיף במ"ת ם: אין לך שמץ על מה אני מדבר
Printable View
אם עומר היה מוריד סקייפ היית יכולה להגיב בכיף במ"ת ם: אין לך שמץ על מה אני מדבר
[QUOTE=Gamatatsu;1367443]פוקימון זה חרא ו-וואן פיס זה אדיר?[/QUOTE]
THEM BOTH ARE SUCKS...
[QUOTE=Rider;1367654]אבל אני חייב להתוודות על בעיה....הירומה>ויאגרה ): XDD הייתי חייב זאת אומרת אחת דמויות הגאוניות שראיתי!!
ואגון שהופך להיות טוב? פאק אני חייב לראות את זה
תגיד במהלך המנגה רק תרמוז כזה יראו גם על העבר של הירומה או משהו או על צד אחר שלו יענו? לא שיש לי בעיה איתו איך שהוא במהלך המנגה כן? פשוט מעניין אותי עם המנגקה כתב תעבר שלו P:
אה ונזכרתי בקטע הזה שהוא אמר לסנה להוריד את כל האצבעות חוץ מאחת לפני המשחק עם הזיקיות האלה ואחרי זה שם אותו בפוסטר חחחחח[/QUOTE]
זה קורה לכולם, הירומה פשוט מושלם בכל דרך ):
הוא לא הופך להיות טוב, הדמות פשוט נהיית יותר מעניינת או משהו אחרי שאתה רואה אותה יותר בהמשך ואז אתה מתחיל לאהוב אותו קצת יותר מקודם. אתה תראה במשחקים שיבואו בהמשך של המנגה.
כן, יש שלושה פרקים נדמה לי שמראים איך הירומה נהיה יותר הירומה שהוא עכשיו ואיך לגמרי מההתחלה הוא הכיר את קוריטה והשלישי (לא נותן לך שם).
חחחח כן אני זוכר זה היה מצחיק, סנה כזה תמים XD
[QUOTE=Panties;1367662]זה קורה לכולם, הירומה פשוט מושלם בכל דרך ):
הוא לא הופך להיות טוב, הדמות פשוט נהיית יותר מעניינת או משהו אחרי שאתה רואה אותה יותר בהמשך ואז אתה מתחיל לאהוב אותו קצת יותר מקודם. אתה תראה במשחקים שיבואו בהמשך של המנגה.
כן, יש שלושה פרקים נדמה לי שמראים איך הירומה נהיה יותר הירומה שהוא עכשיו ואיך לגמרי מההתחלה הוא הכיר את קוריטה והשלישי (לא נותן לך שם).
חחחח כן אני זוכר זה היה מצחיק, סנה כזה תמים XD[/QUOTE]
אה תודה D:
ואני חושב שאני יודע מי זה השלישי כמעט ב100 אחוז בגלל מה שסנה ראה שכתוב אז על הטלוויזיה כנראה המוסאשי הזה אבל כן אל תגיד XDD אני עכשיו לפני המשחק עם החייזרים
משעמם...
[QUOTE=Rider;1367664]אה תודה D:
ואני חושב שאני יודע מי זה השלישי כמעט ב100 אחוז בגלל מה שסנה ראה שכתוב אז על הטלוויזיה כנראה המוסאשי הזה אבל כן אל תגיד XDD אני עכשיו לפני המשחק עם החייזרים[/QUOTE]
אהה שכחתי שיש את הטלויזיה O:
זה משחק טוב, הירומה תחמן כמו תמיד 3>
כואבות לי הידיים מהשכיבות שמיכה שעשיתי היום[עשיתי אגרוף, לא רגיל..].
יאללה אני הולך לישון, יאללה ביי!
[QUOTE=Reborn;1367672]כואבות לי הידיים מהשכיבות שמיכה שעשיתי היום[עשיתי אגרוף, לא רגיל..].
יאללה אני הולך לישון, יאללה ביי![/QUOTE]
שכיבות סמיכה
הירומה3>
Xddd הירומה פשוט גאון!!
אני לקראת הסוף של צ'אפטר 53 והסרטון Xdddddd איך שהוא חיקה את זה מdbz
[QUOTE=X-Drake;1367659]אם עומר היה מוריד סקייפ היית יכולה להגיב בכיף במ"ת ם: אין לך שמץ על מה אני מדבר[/QUOTE]
אכן אין לי מושג
והגבתי וואי זה לקח זמן><'
וונדי למה שלא תרשמי למשחק שלי. בטוח שתהני.
מזל טוב לי ):
יום הולדת וכזה ):
[QUOTE=Rider;1367677]Xddd הירומה פשוט גאון!!
אני לקראת הסוף של צ'אפטר 53 והסרטון Xdddddd איך שהוא חיקה את זה מdbz[/QUOTE]
הירומה גאון בכל דבר, אי אפשר שלא להמשך אליו ):
הוא אפילו (ספויילר):
[SPOILER]זכה בבחורה של סנה בפרק האחרון ):[/SPOILER]
מזל טוב!!!!!!
היום יום הולדת היום יום הולדת...
ואדם- לא הבנתי כל כך מה המטרה בו תוכל להסביר לי?