-
[QUOTE=LordAbizi;1419304]
מתן
יום שני, פלאטיום, בוקר.
--
אתה נכנס אל הכישופייה ואומר את מה שאמרת. הכישופייה חשוכה ומוארת באמצעות לפידים בקירות. נראה שבקירות יש מדפים עם כל מיני ספרים, אבל קשה לראות. מתקרב אליך בהליכה מהירה אדם לבוש גלימות סגולות, שאתה יודע שהן הלבוש של מכשפים מקוטור. הוא נראה זועם.
"למה אתה נכנס לכישופייה לבדך? מכשפים פחות נחמדים ממני היו כבר מביאים אותך למשמר העיר על דבר כזה." הוא אומר לך, "פוקימון ראשון? טוב, אני אביא אותך אל רב המכשפים אוקוס. עקוב אחריי ותשתדל להתעלם מכל דבר שאולי יקרה סביבך."[/QUOTE]
"אוקיי , סליחה." אני אומר , 'מעניין איזה פוקימון רוני בחרה , כמובן מסוג עשב , אבל , איזה פוקימון , יש עשרות ואולי מאות פוקימוני עשב.' אני חושב לעצמי תוך כדי התעלמות מהדברים שיהיו סביבי כמו שהמכשף אמר .
-
[quote=LordAbizi;1419304]רועי
יום שני, צ'רלוגם - פאולטום, בוקר.
--
נראה שהמאמן שוקל מעט את הצעתך.
"מוסכם." הוא מתרחק מעט ממך, "צא, ספינרק!" אומר המאמן ומוציא ספינרק מפוקרשת.
[/quote]
"צא טדיאורסה" אומר ואוציא את טדיאורסה מהפוקרשת שלו לאחר מיכן אגיד לו "תרוץ לעבר ספינרק ותשרוט אותו, אחר כך קפוץ הצידה ותצרח עליו" ואז אוסיף "עכשיו תרוץ לעברו ותנגח בו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1419124]
בר
אז לא, כשאני אומר לך משהו אני אומר לך אותו, וכשמישהו במשחק אומר לך אותו אז מישהו במשחק אומר לך אותו. כלומר, אם אני אומר לך משהו לא כדמות במשחק, אתה לא עונה לשום דמות במשחק.
יום ראשון, לילה, פלאטיום.
--
הפונדקאי מסביר לך היכן החדר, ואומר לך לחכות לאוכל. כבר רוב בני האדם התפזרו אז אתה מוצא שולחן פנוי. שאר בני האדם בפונדק או עסוקים בענייניהם שלהם או שיכורים מדי מכדי לשים לב למשהו. לא עובר זמן רב ומגיעה הארוחה שלך.
[/QUOTE]
אני אוכל בשקט את הארוחה וכשאני מסיים אני הולך לחדרי כדי לישון.
-
עידו
יום שני, בוקר, יער ורידיאן.
--
"פוקימון אחד לכל אחד, המפסיד נותן שלוש מטבעות ארד למנצח." הוא אומר, ובינתיים אתם מתחילים לרדת מהדרך הראשית למקום שבו תוכלו לערוך את הקרב מבלי להפריע לתנועה ביער.
יאשה
יום שני, בוקר, צ'רלוגם אזור הקרב.
--
"בסדר, אני מסכים." הוא אומר ואתם תופסים פינת שטח לקרב שלכם. הוא מוציא פוקרשת, "צא, נאטו!" אומר המאמן ומוציא נאטו.
מתן
יום שני, בוקר, פלאטיום.
--
אתה עוקב אחרי המכשף ומהרהר במחשבות שלך. מדי פעם הבזקי אור תופסים את תשומת הלב שלך, אבל אתה לא מצליח להבין במה מדובר ואתה גם לא מנסה. אתם מגיעים אל כסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה, ועליו יושב אדם שגם הוא לובש גלימות סגולות שמכסות את כולו.
"רב-מכשפים, האיש הזה רוצה פוקימון." אומר המכשף שהוביל אותך.
"אה, זה הגיוני. אמור לי, איזה פוקימון תרצה?" שואל אותך רב המכשפים אוקוס.
רועי
יום שני, בוקר, צ'רלוגם - פאולטום.
אני לא הייתי מצפה יותר מדי ממתקפות כמו צרחה. אם נחשוב על הקרב בצורה הטבעית ביותר, למתקפות האלו פחות או יותר אין השפעה.
--
"ספינרק תירה פטיל לאחד העצים, ותנצל אותו לציר תנועה. תעשה הקפה אחת ואז תשתחרר מזה ותדחוף את טדיאורסה ותתקוף אותו עם שריטות." מורה המאמן לספינרק. (אני לא יודע כמה זה יעזור לך, אבל הערך הזה בויקיפדיה מדבר בערך על מה שאני מנסה לגרום לספינרק לעשות [URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Conical_pendulum[/URL])
ספינרק יורה את הפטיל אל ענף של עץ, אך לפני שהוא מספיק לברוח טדיאורסה מגיע אליו ושורט אותו. ספינרק עושה סיבוב, ולאחר מכן זורק את עצמו על טדיארוסה ופוגע בו, ולאחר מכן שורט אותו. טדיארוסה מתרחק מעט מספינרק, ולאחר מכן דוחף אותו.
בר
יום שני, פלאטיום, בוקר.
--
אתה אוכל, ניגש לחדרך, מבריח אותו (מלשון בריח, מנעול), והולך לישון. אתה מתעורר ביום המחרת, הלא הוא היום שני, כשעתיים לאחר הזריחה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1419391]
מתן
יום שני, בוקר, פלאטיום.
--
אתה עוקב אחרי המכשף ומהרהר במחשבות שלך. מדי פעם הבזקי אור תופסים את תשומת הלב שלך, אבל אתה לא מצליח להבין במה מדובר ואתה גם לא מנסה. אתם מגיעים אל כסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה, ועליו יושב אדם שגם הוא לובש גלימות סגולות שמכסות את כולו.
[/QUOTE]
'יש כל כך הרבה פוקימונים לבחור , כל כך הרבה אפשריות.' אני חושב , 'אבל.' אני ממשיך לחשוב , "אני אבחר בצ'ארמנדר." אומר בשמחה , 'חיכיתי לזה כל כך הרבה , סוף סוף הפוקימון הראשון שלי.' אני חושב בשמחה וממתין לתשובת רב המכשפים אוקוס .
-
[QUOTE=LordAbizi;1419391]עידו
--
"פוקימון אחד לכל אחד, המפסיד נותן שלוש מטבעות ארד למנצח." הוא אומר, ובינתיים אתם מתחילים לרדת מהדרך הראשית למקום שבו תוכלו לערוך את הקרב מבלי להפריע לתנועה ביער.
יאשה
יום שני, בוקר, צ'רלוגם אזור הקרב.
--
"בסדר, אני מסכים." הוא אומר ואתם תופסים פינת שטח לקרב שלכם. הוא מוציא פוקרשת, "צא, נאטו!" אומר המאמן ומוציא נאטו.
מתן
יום שני, בוקר, פלאטיום.
--
רועי
אני לא הייתי מצפה יותר מדי ממתקפות כמו צרחה. אם נחשוב על הקרב בצורה הטבעית ביותר, למתקפות האלו פחות או יותר אין השפעה.
--
"ספינרק תירה פטיל לאחד העצים, ותנצל אותו לציר תנועה. תעשה הקפה אחת ואז תשתחרר מזה ותדחוף את טדיאורסה ותתקוף אותו עם שריטות." מורה המאמן לספינרק. (אני לא יודע כמה זה יעזור לך, אבל הערך הזה בויקיפדיה מדבר בערך על מה שאני מנסה לגרום לספינרק לעשות [URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Conical_pendulum[/URL])
ספינרק יורה את הפטיל אל ענף של עץ, אך לפני שהוא מספיק לברוח טדיאורסה מגיע אליו ושורט אותו. ספינרק עושה סיבוב, ולאחר מכן זורק את עצמו על טדיארוסה ופוגע בו, ולאחר מכן שורט אותו. טדיארוסה מתרחק מעט מספינרק, ולאחר מכן דוחף אותו.
בר
יום שני, פלאטיום, בוקר.
--
אתה אוכל, ניגש לחדרך, מבריח אותו (מלשון בריח, מנעול), והולך לישון. אתה מתעורר ביום המחרת, הלא הוא היום שני, כשעתיים לאחר הזריחה.[/QUOTE]
אני מוציא את סנטרט ואומר לו: "תתקוף אותו בנגיחה ואז בכמה סטים של שריטות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1419391]עידו
--
[/QUOTE]
"מסכים." אני אומר לו, ובינתיים מוציא את דרטיני מהפוקרשת.
-
[quote=LordAbizi;1419391]
--
[/quote]
"טדיאורסה תיתן לספינרק אגרופים" אגיד לטדיאורסה "עכשיו תנסה לקפוץ עליו ולמחוץ אותו" אומר לו "ואז תשרוט אותו שוב" אוסיף
-
מתן
יום שני, בוקר, פאולטום.
--
"זה אפשרי." עונה רב המכשפים אוקוס, ומניף את אחת הידיים שלו. אתה רואה ממדף בצד פוקרשת אחת מתרוממת, עפה לעברך ומתחילה לחוג סביבך. "ואתה תצטרך גם את אלו כנראה." הוא אומר, וגורם לחמש פוקרשתות ריקות נוספות לעוף ממדף אחר לעברך וגם הן מצטרפות למעגל. "קח את כל אלו ועשה בהם שימוש טוב." לאחר מכן הוא פונה אל המכשף שליווה אותך, "לווה אותו ליציאה."
יאשה
יום שני, בוקר, צ'רלוגם אזור קרב.
--
"נאטו, תנקר אותו, ואז הכה בו עם הכנף!" אומר המאמן. נאטו תוקף ראשון ומנקר את טדיארוס. טדיאורסה מטיח את הראש שלו בנאטו ונאטו נפגע ומתרחק מעט. טדיאורסה מתקרב אל נאטו ושורט אותו כמה פעמים בזמן שנאטו נותן לטדיאורסה כמה מכות עם הכנף שלו.
עידו
יום שני, יער ורידיאין, בוקר.
--
"לא, ג'יאודוד!" אומר המאמן ומוציא ג'יאודוד.
רועי
למען חסכון במילים ובכאב ראש, מעתה את מה שעשיתי קודם עם ספינרק אני אכנה בשם "מתקפת מטוטלת קונית". אני יודע שאף אחד בימי הביניים לא בדיוק הכיר את המינוח הזה, אבל לי יהיה קל יותר אם אני אמציא לזה קיצור.
--
"תיצור מטוטלת קונית כדי לברוח משם, ואחר כך תתנפל על טדיאורסה. תנסה לירות פתיל עליו כדי להפריע לו, ולאחר מכן תשתמש שוב שריטות" אומר המאמן. טדיאורסה נותן שני אגרופים לספינרק עד שהוא שולח פתיל לענף קרוב ובורח ממנו באמצעות מטוטלת קונית. ספינרק עומד לסיים הקפה במעגל ולקפוץ על טדיאורסה, וטדיארוסה מסתובב כדי לקפוץ לעברו, ושני הפוקימונים מתנגשים, כשטדיאורסה, מכיוון שהוא מעט כבד יותר (למעשה המונח הפיזיקלי התקני כאן הוא תנע, אבל ההערה הזו נועדה יותר בשבילי מאשר בשבילך), דוחף את ספינרק אחורה. ספינרק שורט מעט את טדיארוסה, ואז הוא קם וגם כן משתמש בשריטות עם ספינרק.
-
[QUOTE=LordAbizi;1419491]
עידו
--
[/QUOTE]
"דרטיני, תכרוך את עצמך סביב ג'יאודוד ותנסה להצליף בו!" אני צועק אליו בהתלהבות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1419491]מתן
יום שני, בוקר, פאולטום.
--
"זה אפשרי." עונה רב המכשפים אוקוס, ומניף את אחת הידיים שלו. אתה רואה ממדף בצד פוקרשת אחת מתרוממת, עפה לעברך ומתחילה לחוג סביבך. "ואתה תצטרך גם את אלו כנראה." הוא אומר, וגורם לחמש פוקרשתות ריקות נוספות לעוף ממדף אחר לעברך וגם הן מצטרפות למעגל. "קח את כל אלו ועשה בהם שימוש טוב." לאחר מכן הוא פונה אל המכשף שליווה אותך, "לווה אותו ליציאה."
יאשה
יום שני, בוקר, צ'רלוגם אזור קרב.
--
"נאטו, תנקר אותו, ואז הכה בו עם הכנף!" אומר המאמן. נאטו תוקף ראשון ומנקר את טדיארוס. טדיאורסה מטיח את הראש שלו בנאטו ונאטו נפגע ומתרחק מעט. טדיאורסה מתקרב אל נאטו ושורט אותו כמה פעמים בזמן שנאטו נותן לטדיאורסה כמה מכות עם הכנף שלו.
עידו
--
רועי
למען חסכון במילים ובכאב ראש, מעתה את מה שעשיתי קודם עם ספינרק אני אכנה בשם "מתקפת מטוטלת קונית". אני יודע שאף אחד בימי הביניים לא בדיוק הכיר את המינוח הזה, אבל לי יהיה קל יותר אם אני אמציא לזה קיצור.
--
"תיצור מטוטלת קונית כדי לברוח משם, ואחר כך תתנפל על טדיאורסה. תנסה לירות פתיל עליו כדי להפריע לו, ולאחר מכן תשתמש שוב שריטות" אומר המאמן. טדיאורסה נותן שני אגרופים לספינרק עד שהוא שולח פתיל לענף קרוב ובורח ממנו באמצעות מטוטלת קונית. ספינרק עומד לסיים הקפה במעגל ולקפוץ על טדיאורסה, וטדיארוסה מסתובב כדי לקפוץ לעברו, ושני הפוקימונים מתנגשים, כשטדיאורסה, מכיוון שהוא מעט כבד יותר (למעשה המונח הפיזיקלי התקני כאן הוא תנע, אבל ההערה הזו נועדה יותר בשבילי מאשר בשבילך), דוחף את ספינרק אחורה. ספינרק שורט מעט את טדיארוסה, ואז הוא קם וגם כן משתמש בשריטות עם ספינרק.[/QUOTE]
אתהיודע שזה סנטרט ולט תטידארוסה?
---------------------------------------------------
אני אומר לסנטרט להתחמק ואז אומר לו לחבוט בנאטו עם זנבו אז להוציא את זעמו בזמן שהוא משתמש בשריטות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1419491]מתן
יום שני, בוקר, פאולטום.
--
[/QUOTE]
"רק רגע, איך אני יכול לדעת את המתקפות של הפוקימון ועוד מידע עליו?" אני שואל ולוקח את כל הפוקרשתות , לאחר שאקבל את המידע הדרוש לי אני אצא מהכישופייה ואוציא את צ'ארמנדר מהפוקרשת שלו , "היי , אני אייס , ואנחנו נצא למסע ביחד." אני אומר בחיוך ומלטף את צ'ארמנדר.
-
[quote=LordAbizi;1419491]
רועי
--
"תיצור מטוטלת קונית כדי לברוח משם, ואחר כך תתנפל על טדיאורסה. תנסה לירות פתיל עליו כדי להפריע לו, ולאחר מכן תשתמש שוב שריטות" אומר המאמן. טדיאורסה נותן שני אגרופים לספינרק עד שהוא שולח פתיל לענף קרוב ובורח ממנו באמצעות מטוטלת קונית. ספינרק עומד לסיים הקפה במעגל ולקפוץ על טדיאורסה, וטדיארוסה מסתובב כדי לקפוץ לעברו, ושני הפוקימונים מתנגשים, כשטדיאורסה, מכיוון שהוא מעט כבד יותר (למעשה המונח הפיזיקלי התקני כאן הוא תנע, אבל ההערה הזו נועדה יותר בשבילי מאשר בשבילך), דוחף את ספינרק אחורה. ספינרק שורט מעט את טדיארוסה, ואז הוא קם וגם כן משתמש בשריטות עם ספינרק.[/quote]
"אוקי טדיאורסה תשרוט את ספינרק שוב" אומר לטדיאורסה ואחכה למטוטלת הקונית של ספינרק
אם ספינרק לא ישתמש במהלך אגיד לטדיאורסה להמשיך לשרוט אותו ולתת לו אגרופים עד שספינרק ישתמש במהלך הזה
אם ספינרק ישתמש במהלך הזה אגיד לטדיאורסה "טדיאורסה תקפוץ גבוה ותשרוט את החוט שעליו ספינרק מתנדנד, כשאתה נופל תנסה ליפול על ספינרק ותמחץ אותו" אוסיף
-
עידו
יום שני, בוקר, יער ורידיאן
--
"ג'יאודוד, תפוס את דרטיני, זרוק אותו ממך והכה בו!" אומר המאמן. דרטיני נע לכיוון ג'יאודוד, נכרך סביבו ומצליף בו, עד שג'יאודוד תופס את דרטיני, הודף אותו וזורק אותו על הקרקע.
יאשה
אופס, התבלבלתי.
יום שני, צ'רלוגם אזור קרב, בוקר.
--
"נאטו, תדחוף את סנטרט ותשרוט אותו!" אומר המאמן. סנטרט מכה עם הזנב שלו בנאטו, ונאטו דוחף את סנטרט. סנטרט יוצא לסדרה של שריטות שפוגעות בנאטו, ונאטו מתקרב אל סנטרט ושורט אותו עם הרגליים שלו.
מתן
יום שני, בוקר, פלאטיום.
--
"בשביל עוד מידע - אתה יכול לשלם מטבע ארד בכל כישופייה כדי לגלות מידע על פוקימון. בשביל מתקפות, טוב, בשביל זה עליך לקרוא את ההערות שהאל האדיר לורד אביזי כותב בדף הפתיחה של המשחק." אומר לך רב המכשפים. אתה מוצא מן הכישופייה, ומוציא את צ'ארמנדר ואומר לו מה שהגדרת. נראה שצ'ארמנדר מבין את מה שאמרת, אין לו כל כך מה להגיב (וגם אם היה לו, לא הייתה לך שום דרך לדעת את זה...)
רועי
יום שני, צ'ארלוגם - פאולטום, בוקר.
--
"ספינרק, תברח באמצעות המטוטלת, ותנסה לדחוף אותו. אם אתה נתקל בו, תירה עליו יריית פתיל כדי לסבך אותו." אומר המאמן. טדיאורסה פותח במתקפת שריטה אך ספינרק בורח ממנה. טדיאורסה תוקף בשריטה את הפתיל, קורע אותו, וספינרק נזרק לקרקע, וטדיאורסה קופץ עליו. טדיאורסה יורה פתיל, וגורם לכך שאחת הידיים של טדיאורסה נדבקת לגוף שלו. ספינרק נאבק בטדיאורסה ומוצא עץ שהוא יכול לירות עליו פתיל, וכך ספינרק משתחרר מהמחיצה של טדיאורסה.
-
[quote=LordAbizi;1419798]
רועי
יום שני, צ'ארלוגם - פאולטום, בוקר.
--
"ספינרק, תברח באמצעות המטוטלת, ותנסה לדחוף אותו. אם אתה נתקל בו, תירה עליו יריית פתיל כדי לסבך אותו." אומר המאמן. טדיאורסה פותח במתקפת שריטה אך ספינרק בורח ממנה. טדיאורסה תוקף בשריטה את הפתיל, קורע אותו, וספינרק נזרק לקרקע, וטדיאורסה קופץ עליו. [B]טדיאורסה יורה פתיל[/B], וגורם לכך שאחת הידיים של טדיאורסה נדבקת לגוף שלו. ספינרק נאבק בטדיאורסה ומוצא עץ שהוא יכול לירות עליו פתיל, וכך ספינרק משתחרר מהמחיצה של טדיאורסה.[/quote]
טדיאורסה יורה פתיל?
------
"טדיאורסה תשרוט את הפתיל שקושר אותך" אומר לטדיאורסה "עכשיו תרוץ לעבר ספינרק ותחבוט בו" אוסיף "עכשיו תתפוס לו את אחת הרגליים ואז זרוק אותו" אומר