הבנת ליאון?
אני רוצה לנהל
אבל אני לא הולך לעשות את זה
Printable View
הבנת ליאון?
אני רוצה לנהל
אבל אני לא הולך לעשות את זה
[quote=amitlv;1451588]אף אחד לא הגיב...
וזה בסוף נהפך למטרד מאשר כיף...
אני לא הולך לנהל את מוזיקה ואני לא הולך אפילו לנסות...
אבל זה לא משנה את העובדה שכן הייתי רוצה לנהל....[/quote]
תקשיב,אני נעשיתי מנהל צמ"ח והיה לי הרבה תקופות קשות,צמ"ח ומוזיקה הם מהפורומים הנטושים,פתחתי הרבה נושאים קטנים כדי לעורר פעילות,בצמ"ח אתה צריך לארגן לאנשים דברים,לפתוח קורסים,לפרסם בעצמך,לעודד אפילו את הלוזרים הגדולים בעולם ועוד להיות נחמד ולזכור שאני לא פקח ושאני ממש משתמש רגיל וזהו חוץ מכמה אופציות והעובדה שאני שולט לגמרי בפורום שלי,שלהזכירך מעולם לא היה פעיל ממש! ואני מצליח בערך להחיות אותו,גם לי זה נעשה מטרד ואז חזר לכיף ואז הפך לאחריות אישית,אתה יודע למה? כי אני לא אנוכי,אני לא פורש ואני לא מוותר. אני די פרקתי עצבים,ומראה לך שאתה לא מקרה מיוחד,בוא נאמר את זה ככה,משוב,דיבורים,חת"מ ועוד כמה פורומים לפעמים תמיד יהיו הכי פעילים.
[quote=atomicbaby;1451589]יאו אני לעולם אל אבין ת'אנשים שבסוף כל משפט שמים נקודות
זה נראה כזה צומי, דוגמה:
-אני מסכן
-אני מסכן...
ברור שהשני נראה הרבה יותר צומי
שלא תתבלבלו אני פה בגלל לול, שיעמום בחופש, וטלי))):
מ'נשמע עומר?[/quote]
בסדר,וגם אני שם לפעמים נקודות בסוף xd
[quote=atomicbaby;1451589]יאו אני לעולם אל אבין ת'אנשים שבסוף כל משפט שמים נקודות
זה נראה כזה צומי, דוגמה:
-אני מסכן
-אני מסכן...
ברור שהשני נראה הרבה יותר צומי
שלא תתבלבלו אני פה בגלל לול, שיעמום בחופש, וטלי))):
מ'נשמע עומר?[/quote]
אני שם ככה נקודות כי אני משועמם... רואה!?...
[QUOTE=Alien;1451544][right][font=arial]חוץ ממגל והאפי מישהו אחר בפורום ראה את הסרטונים שלי?[/font]
[/right][/QUOTE]
אני
מההענות למשחק שלי בשלב הזה נראה שהוא יקצר חיים הרבה יותר משאר הגלגולים שלו...
[quote=lordabizi;1451619]מההענות למשחק שלי בשלב הזה נראה שהוא יקצר חיים הרבה יותר משאר הגלגולים שלו...[/quote]
אתה יכול לענות לי על ההודעה
אני אגיב, אני פשוט עדיין קצת אופטימי...
[quote=lordabizi;1451619]מההענות למשחק שלי בשלב הזה נראה שהוא יקצר חיים הרבה יותר משאר הגלגולים שלו...[/quote]
לי דווקא בא להירשם למשחק שלך:d
להיות חולה זה חרא.
אביזי, אנסה להירשם למשחק שלך ברגע שארגיש יותר טוב ואוכל לכתוב יותר מ2 דקות שלמות בלי להתקפל מכאב...
[QUOTE=monster;1451624]לי דווקא בא להירשם למשחק שלך:d[/QUOTE]
ומי עוצר אותך?
[QUOTE=Smoker;1451625]להיות חולה זה חרא.
אביזי, אנסה להירשם למשחק שלך ברגע שארגיש יותר טוב ואוכל לכתוב יותר מ2 דקות שלמות בלי להתקפל מכאב...[/QUOTE]
ראשית הרגש טוב.
שני אתה בהחלט מוזמן לנסות. למרות שאתה עלול להתקל בתחרות כי monster רוצה, Amitlv הצהיר על כוונתו להרשם וגם Canaan טען שיש סיכוי שהוא יירשם. ונותרו 2 מקומות, ותמיד יכול להיות שיבוא איזשהו חוצן יירשם ויגנוב מקום מבלי שאף אחד שם לב אליו ממקודם.
כל הקודם זוכה~!
[QUOTE=LordAbizi;1451626]ומי עוצר אותך?
ראשית הרגש טוב.
שני אתה בהחלט מוזמן לנסות. למרות שאתה עלול להתקל בתחרות כי monster רוצה, Amitlv הצהיר על כוונתו להרשם וגם Canaan טען שיש סיכוי שהוא יירשם. ונותרו 2 מקומות, ותמיד יכול להיות שיבוא איזשהו חוצן יירשם ויגנוב מקום מבלי שאף אחד שם לב אליו ממקודם.
כל הקודם זוכה~![/QUOTE]
העצלנות שלי
[quote=lordabizi;1451626]ומי עוצר אותך?
ראשית הרגש טוב.
שני אתה בהחלט מוזמן לנסות. למרות שאתה עלול להתקל בתחרות כי monster רוצה, amitlv הצהיר על כוונתו להרשם וגם canaan טען שיש סיכוי שהוא יירשם. ונותרו 2 מקומות, ותמיד יכול להיות שיבוא איזשהו חוצן יירשם ויגנוב מקום מבלי שאף אחד שם לב אליו ממקודם.
כל הקודם זוכה~![/quote]
אוווו תחרות תוציא ממני מוטיבציה וטופס טוב, יאיי
ותודה~ נקווה שכך יהיה
[quote=monster;1451627]העצלנות שלי[/quote]
אצלי אותו דבר אביזי
[quote=odin borson;1451630]אצלי אותו דבר אביזי[/quote]
זה בסדר, אני גם לא ממש משתוקק לקבל ממך טופס הרשמה, מבלי להעליב.