[quote=shikamaru;1454434]פתחתי משחק אחד של פנטיזה, אבל אני צריך להמציא לו שיטה שלמה אם אני רוצה שהוא יעבוד.[/quote]
אתה מדבר על guild wars?
Printable View
[quote=shikamaru;1454434]פתחתי משחק אחד של פנטיזה, אבל אני צריך להמציא לו שיטה שלמה אם אני רוצה שהוא יעבוד.[/quote]
אתה מדבר על guild wars?
[quote=lordabizi;1454442]אתה מדבר על guild wars?[/quote]
יאפ. למרות שבכל מקרה אני לא חושב שאני אפתח מ"ת, אני תמיד פורש מאוד מהר xd
[QUOTE=Shikamaru;1454443]יאפ. למרות שבכל מקרה אני לא חושב שאני אפתח מ"ת, אני תמיד פורש מאוד מהר xd[/QUOTE]
חח גם אני..
כן היה לזה פוטנציאל אדיר, וכשבדקתי אותו טענתי שזה יכול להיות משחק די מורכב. בערך מורכב כמו Against The Jammuza שדי קשה לשחק אותו....
יש לי בראש כ''כ הרבה רעיונות למת''ים אבל אין לי כוח אפילו לכתוב אותם
[quote=alien;1454446]יש לי בראש כ''כ הרבה רעיונות למת''ים אבל אין לי כוח אפילו לכתוב אותם[/quote]
לא יודע מה איתך, לי תמיד יש רעיונות לדברים ספציפים או איוונטים.
[quote=alien;1454446]יש לי בראש כ''כ הרבה רעיונות למת''ים אבל אין לי כוח אפילו לכתוב אותם[/quote]
לא יודע איך זה איתך, אבל אם אני לא מרגיש צורך עז לכתוב דברים על המשחק אז אני יודע שאין לי באמת רעיונות.
כשיש לי משחק אז הוא כופה עליי לכתוב קובץ word שלו....
אין לי מקום בתיבת הודעות ורוב הדברים שם אני צריך )))):
[quote=amitlv;1454450]אין לי מקום בתיבת הודעות ורוב הדברים שם אני צריך )))):[/quote]
אם יש הודעות שרשרת אז תמחוק את כל ההודעות חוץ מהאחרונה.
אפרופו משחקי חת"מ, הרגע עברתי על ההיסטוריה שלי כמנהל משחקים ויש לי 50% הצלחה. חלקם הסתיימו כמו שצריך, חלקם לא.
[quote=hit man;1454452]אפרופו משחקי חת"מ, הרגע עברתי על ההיסטוריה שלי כמנהל משחקים ויש לי 50% הצלחה. חלקם הסתיימו כמו שצריך, חלקם לא.[/quote]
למה אתה מתכוון ב"כמו שצריך"?
יעני הגענו לסיום, כמו בעיירה לדוגמה.
[quote=cho'gath;1454447]לא יודע מה איתך, לי תמיד יש רעיונות לדברים ספציפים או איוונטים.[/quote]
לי יש כל הזמן רעיונות לסיפורים
הבעיה היא לכתוב אותם...
אילו הייתי מסוגל לפרש את הדימיון שלי לכתב
כבר מזמן הייתי כותב ספר...
או לפחות כמה סיפורים מוצלחים בפורום ספרות
[quote=hit man;1454454]יעני הגענו לסיום, כמו בעיירה לדוגמה.[/quote]
העיירה זה לא דגמה טובה, יש לו עלילה ברורה וקו שלא משתנה בקלות. במ"ת רגיל העלילה יכולה להשתנות בקלות רבה ע"י השחקן, ויכול להיות נגיד במשחק פוקימון ששחקן אחד ימנע מכל מגע אישי עם דמויות אחרות במשחק ופשוט רק ילחם בקרבות ומכונים, ויסיים אתה ליגה מהר, ושחקן אחר יתעכב על כל דבר ועוד אפילו לא עבר את המכון הראשון.
[quote=amitlv;1454455]לי יש כל הזמן רעיונות לסיפורים
הבעיה היא לכתוב אותם...
אילו הייתי מסוגל לפרש את הדימיון שלי לכתב
כבר מזמן הייתי כותב ספר...
או לפחות כמה סיפורים מוצלחים בפורום ספרות[/quote]
מה הבעיה בלכתוב אותם?