[quote=הנפש המתמטית;1460338]אני קיבלתי מאטה באסטרטגיות למידה![/quote]
גם אצלכם יש את זה xd איזה מקצוע מפגר זה נכון?
Printable View
[quote=הנפש המתמטית;1460338]אני קיבלתי מאטה באסטרטגיות למידה![/quote]
גם אצלכם יש את זה xd איזה מקצוע מפגר זה נכון?
אלוהים שרשורים זה הדבר הכי חסר פואנטה בעולם.
[quote=canaan;1460359]אלוהים שרשורים זה הדבר הכי חסר פואנטה בעולם.[/quote]
לא נכון, אתה יותר
יפה מאוד. פרוייקט מחשוב קטלוג הדובים שלי כבר פונקציונלי במידה די טובה. אני יכול להכניס דובים למאגר הדובים, ואני יכול לחפש דובים במאגר ולהציג את התוצאות בטבלה. כל מה שנותר לי זה להוסיף יכולת לבחור מהטבלה דוב ולראות מידע נוסף עליו, מה שיראה לי את כל התמונות ששייכות לדוב הזה, ואת ההערות שקשורות אליו, ויהיה שם חלון הוספת הערה. Must do reseeearch קצת, כי אני צריך ללמוד לראות את כל הקבצים שיש בתיקייה מסויימת..
[quote=lordabizi;1460361]יפה מאוד. פרוייקט מחשוב קטלוג הדובים שלי כבר פונקציונלי במידה די טובה. אני יכול להכניס דובים למאגר הדובים, ואני יכול לחפש דובים במאגר ולהציג את התוצאות בטבלה. כל מה שנותר לי זה להוסיף יכולת לבחור מהטבלה דוב ולראות מידע נוסף עליו, מה שיראה לי את כל התמונות ששייכות לדוב הזה, ואת ההערות שקשורות אליו, ויהיה שם חלון הוספת הערה. Must do reseeearch קצת, כי אני צריך ללמוד לראות את כל הקבצים שיש בתיקייה מסויימת..[/quote]
wtf?!!!
[quote=lordabizi;1460361]יפה מאוד. פרוייקט מחשוב קטלוג הדובים שלי כבר פונקציונלי במידה די טובה. אני יכול להכניס דובים למאגר הדובים, ואני יכול לחפש דובים במאגר ולהציג את התוצאות בטבלה. כל מה שנותר לי זה להוסיף יכולת לבחור מהטבלה דוב ולראות מידע נוסף עליו, מה שיראה לי את כל התמונות ששייכות לדוב הזה, ואת ההערות שקשורות אליו, ויהיה שם חלון הוספת הערה. Must do reseeearch קצת, כי אני צריך ללמוד לראות את כל הקבצים שיש בתיקייה מסויימת..[/quote]
יש מידע על דוב'לה?
[quote=bugoji1;1460362]wtf?!!![/quote]
יש לי אוסף של דובים (וגם קצת חיות אחרות) שאספתי ברחבי העולם. אני מכין כעת אתר אינטרנט פרטי ברוח מה שלומדים לעשות בבגרות 5 יח"ל במדעי המחשב שיכול לנהל ביתר קלות את הקטלוג.
[quote=cho'gath;1460360]לא נכון, אתה יותר[/quote]
אם אני מיותר אז למה אתה חרמן עלי?
[QUOTE=Canaan;1460365]אם אני מיותר אז למה אתה חרמן עלי?[/QUOTE]
אני לא
[QUOTE=Cho'gath;1460366]אני לא[/QUOTE]
שקרן
[QUOTE=Canaan;1460367]שקרן[/QUOTE]
אתה השקרן פה
Nope, אני פקח.
הוא חרמן רק עלי )):
מגלו׳ש הסקסי
אני 3> אותך