-
[QUOTE]לוקאס
יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
--
שני הנערים שנלחמו קודם מסתכלים אחד על השני ואז אחד מהם קם ופונה אליך.
"כן אנחנו יכולים להילחם בך."[/QUOTE]
"קדימה" אומר ואלך ליד זירת הקרב "לפי איזה חוקים? לי יש 2 פוקימונים לידיעתכם אבל אני לא מעוניין בקרב כפול"
-
[QUOTE=LordAbizi;1487905][B]
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, העיר סובפרום, אחר הצהריים
[/I]למה שלהביס את מנהיגי המכון יהיה משהו פוליטי? זה חלק מהמשחק שכולם משחקים בו.
--
"רודולף לייבניץ, אתה מדבר יותר מדי." רוטן אחד השומרים. השני מגחך, אך נזכר תוך זמן קצר מה התפקיד שלו, "כנס." אתה עובר אותם ונכנס לתוך העיר. העיר גדולה, ולהגיע למרכז העיר כדי לראות את השלטים לוקח זמן מה. בכל מקרה, לבסוף אתה מגיע למרכז העיר ורואה מה יש בה:
כישופייה, פונדקים, אזור קרב, מכון, מקום פולחן, ארמון המלך, משמר מקומי, ושוק די גדול שכרגיל נמצא במרכז העיר עצמה.[/QUOTE]
מכיוון שאני במרכז העיר, אני מניח לא ייקח זמן רב עד שאלך לשוק. שם אקנה כמה מוצרי מזון זולים עם מעט הפרוטות שברשותי ואמלא את נאד המים כצידה לקראת מחר. אשאל גם את הסוחרים היכן מאמנים שמתארחים בעיר לנים. לאחר סיום העניינים הטכניים בשוק, אני מתכנן גם ללכת במהרה, טרם יחשיך אם ירצה מולטרס, לאזור הקרב שבו אוכל לחזות במאמנים נלחמים, ואולי אף להילחם בעצמי במאמן שאיכותו שקולה לשלי.
-
[B]לי
[/B]אני אענה לך על השאלה ואז תחליט אם אתה נשאר עם התגובה שלך.
אתה על הדרך הראשית כרגע, שבכיוון שבו אתה הולך הים נמצא מימין שלך. אתה רואה התפצלות, שמובילה לדרך משנית. ההתפצלות היא לא לכיוון הים אז היא שמאלה. לא להעלות על ההתפצלות זה להישאר בכיוון התנועה המקורי שלך.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
--
[/I]"היי אתה, תשפוט." אומר ונטור לאחד האנשים בקהל, והוא ממהר לעמוד בצד הזירה.
"צא קקטורן!" אומר קרטר, ומוציא פוקרשת, וממנה קקטורן.
"צאו, גרבודור, וטרנקוויל!" אומר ונטור, ומוציא את הפוקימונים הנקובים מפוקרשתות.
"תתחילו, או משהו" אומר השופט.
[B]דור
[/B][I]יום ראשון, דרך מזרחית לפלירנציה, צהריים
--
[/I]אתה מוציא את סווינאב ומורה לסולוסיס את שאתה מורה. זמן מה לא קורה שום דבר. סולוסיס משמיע קצת קולות ייאוש, אבל נראה שהוא שוב מתרכז. נראה אולי שסוינב עולה כמה סנטימטרים למעלה.
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
--[/I]
הם מסתכלים אחד על השני וקצת מדברים בשקט אתה לא שומע כל כך.
"טוב נו, אז אני אלחם בך, אחד על אחד." אומר אחד מהם, והשני ניגש לשפוט.
[B]רודי
[/B][I]יום ראשום, העיר סובפרום, אחר הצהריים
[/I]אוקיי זה היה קצת railroading, כי לך תדע מה יהיה המחיר של הדברים האלה, אולי במחיר של טריליון מטבעות זהב + שעבוד לעבדות לא שווה לך לקנות מזון. אז תימנע מזה קלות.
--
אתה קונה מזון בשוק ליום המחר (יעודכן מיד). הסוחרים ציינו שם של פונדק מסויים, שמבחינתי אין הבדל בין כל הפונדקים, ולכן אם בא לך אתה יכול להמציא לו שם. אתה לאחר מכן מנווט בעיר לפי השלטים עד שאתה מגיע לאזור הקרב של סובפרום. אזור הקרב של סובפרום הוא גדול מאוד, בטח יותר מזה של לאבנצ'ום. יש שם כעשר זירות קרב, ויש אחת או שתיים ריקות (זה לא כזה ברור כי כאילו יש אנשים ליד הזירה אבל אין קרב), ויש גם כמה צופים שסתם משתעשעים מהקרבות, ולאו דווקא נראה שהם רוצים להילחם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488340]
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
--
[/I]"היי אתה, תשפוט." אומר ונטור לאחד האנשים בקהל, והוא ממהר לעמוד בצד הזירה.
"צא קקטורן!" אומר קרטר, ומוציא פוקרשת, וממנה קקטורן.
"צאו, גרבודור, וטרנקוויל!" אומר ונטור, ומוציא את הפוקימונים הנקובים מפוקרשתות.
"תתחילו, או משהו" אומר השופט. [/QUOTE]
"יש להם יתרון גובה.." אמלמל אל קרטר, ואחשוב מעט מה אעשה בנידון.
"אוקיי, גיבל, תשתמש בכפות ידך ותעיף חול לכיוונו של גרבודור! נסה לטשטש את ראייתו, ואז תשתמש בחפירה!" אורה לו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488340][B]לי
[/B]אני אענה לך על השאלה ואז תחליט אם אתה נשאר עם התגובה שלך.
אתה על הדרך הראשית כרגע, שבכיוון שבו אתה הולך הים נמצא מימין שלך. אתה רואה התפצלות, שמובילה לדרך משנית. ההתפצלות היא לא לכיוון הים אז היא שמאלה. לא להעלות על ההתפצלות זה להישאר בכיוון התנועה המקורי שלך.
[/QUOTE]
אוקיי אז אמשיך ללכת ישר בתקווה שאצליח להגיע לעיר אקורוס טיום.
-
[QUOTE]לוקאס
--
הם מסתכלים אחד על השני וקצת מדברים בשקט אתה לא שומע כל כך.
"טוב נו, אז אני אלחם בך, אחד על אחד." אומר אחד מהם, והשני ניגש לשפוט.[/QUOTE]
'את מי כדאי לבחור, אני אנסה להשתמש בקרוגאנק, הוא נראה כאילו הוא מותאם ללחימה קרובה, אולי הוא יוכל ללמוד כמה טריקים' אחשוב ואוציא את הפוקרשת של קרוגאנק ואשחרר אותו
"במי אתה תבחר?" אשאל את זה שנלחם בי
-
[QUOTE=LordAbizi;1488340][B]
[B]רודי
[/B][I]יום ראשום, העיר סובפרום, אחר הצהריים
[/I]אוקיי זה היה קצת railroading, כי לך תדע מה יהיה המחיר של הדברים האלה, אולי במחיר של טריליון מטבעות זהב + שעבוד לעבדות לא שווה לך לקנות מזון. אז תימנע מזה קלות.
--
אתה קונה מזון בשוק ליום המחר (יעודכן מיד). הסוחרים ציינו שם של פונדק מסויים, שמבחינתי אין הבדל בין כל הפונדקים, ולכן אם בא לך אתה יכול להמציא לו שם. אתה לאחר מכן מנווט בעיר לפי השלטים עד שאתה מגיע לאזור הקרב של סובפרום. אזור הקרב של סובפרום הוא גדול מאוד, בטח יותר מזה של לאבנצ'ום. יש שם כעשר זירות קרב, ויש אחת או שתיים ריקות (זה לא כזה ברור כי כאילו יש אנשים ליד הזירה אבל אין קרב), ויש גם כמה צופים שסתם משתעשעים מהקרבות, ולאו דווקא נראה שהם רוצים להילחם.[/QUOTE]
אני משפשף את עיני בתדהמה מהגודל ומהפאר של אזור הקרב של סאבפרום. לאחר מכן אלך לזירה הריקה הקרובה יותר אליי, ואחפש שם את האדם עם חזות של מאמן שגם נראה הידידותי ביותר שם, ואז אשאל אותו מדוע הוא מביט בזירה ריקה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488340][B]
[B]דור
--
[/I]אתה מוציא את סווינאב ומורה לסולוסיס את שאתה מורה. זמן מה לא קורה שום דבר. סולוסיס משמיע קצת קולות ייאוש, אבל נראה שהוא שוב מתרכז. נראה אולי שסוינב עולה כמה סנטימטרים למעלה.
[/QUOTE]
"כל הכבוד סולוסיס! ידעתי שתצליח! עכשיו תנסה לשלוט בסווינאב ולהניע אותו באוויר, להטיח אותו בעץ"
-
[B]אלון
[/B]
[I]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
[/I]אגב כרגיל במשחק שלי, מתקפות אדמה כן יכולות לפעול על פוקימונים מעופפים, פשוט אם יש להם מרחב תעופה אז יש להם יותר סיכוי להתחמק.
--
"זרוע מחט על גרבודור!" אומר קרטר.
"טרנקוויל, מכת כנף על גיבל, וגרבודור, תירה רפש על קקטורן!" אומר ונטור. גיבל זורק מהר חול אל גרבודור, ומטשטש את הראייה שלו, וקקטורן מנצל את חוסר היכולת של גרבודור לנוע כדי לנעוץ בו את היד שלו. טרנקוויל מתחיל לנוע לכיוון גיבל, כשגיבל מתחיל לחפור לעצמו בור, ומצליח לברוח מרטנקוויל. בינתיים גרבודור מתאושש ויורה רפש שפוגע בקקטורן. גיבל עדיין מתחת לקרקע.
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין - אקרוס טיום, אחר הצהריים
--
[/I]אתה ממשיך ללכת בדרך הראשית, ומתקדם בה זמן מה. בשלב מסויים אתה שומע כל מיני קולות של פוקימונים בסביבתך, ובשלב מסויים אתה מבחין שאת הקולות משמיע מרקרוו שנמצא כרגע על עץ לידך.
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
--
[/I]אתה ניגש לאחד הקצוות של הזירה, ומוציא את קרוגנק. הבן אדם השני מתייצב מולך.
"אני חושב שאני אשתמש בוולפיקס." הוא אומר ומוציא וולפיקס מפוקרשת.
"תתחילו או משהו" אומר החבר שלו ששופט.
[B]רודי
--
[/I]אתה ניגש אל אדם כזה ונראה שהוא מדבר עם עוד כמה בני אדם ליד הזירה. אתה שואל את מה שאתה שואל.
"אה, אנחנו פשוט מנסים לסדר את זה בינינו. אנחנו שלושה, ואנחנו לא רוצים להישאר בזירה הזו יותר מדי כי אז אנשים אחרים שרוצים את הזירה יכעסו עלינו או משהו."
[B]דור
--
[/I]סוינב מתחיל לפתח תאוצה לכיוון מסויים, אך הוא לא מספיק לנוע הרבה, ומפסיק לרחף. סולוסיס משמיע קולות מאומצים. (לא בדיוק ברור לי אילו קולות הדבר הזה עושה אז אני לא כזה יכול לתאר)
-
[QUOTE=LordAbizi;1488417][B]
[B]דור
--
[/I]סוינב מתחיל לפתח תאוצה לכיוון מסויים, אך הוא לא מספיק לנוע הרבה, ומפסיק לרחף. סולוסיס משמיע קולות מאומצים. (לא בדיוק ברור לי אילו קולות הדבר הזה עושה אז אני לא כזה יכול לתאר)[/QUOTE]
"זה בסדר סולוסיס, שחרר ממנו." אומר לו ואגע בו קלות. "הכל בסדר, אתה עוד מתחיל. עכשיו, בוא ננסה משהו יותר פשוט. נסה לשלוח על העץ הכי קרוב התפרצות אנרגיה מהאנרגיה המוחית שלך".
-
[QUOTE]לוקאס
--
אתה ניגש לאחד הקצוות של הזירה, ומוציא את קרוגנק. הבן אדם השני מתייצב מולך.
"אני חושב שאני אשתמש בוולפיקס." הוא אומר ומוציא וולפיקס מפוקרשת.
"תתחילו או משהו" אומר החבר שלו ששופט. [/QUOTE]
'ממש שיפוט מקצועי' אחשוב בזמן שאסתכל בבוז לכיוון השופט ומיד אפנה את תשומת ליבי לקרב "קרוגאנק תרוץ לוולפיקס ותבעט ברגליים שלו כדי להפיל אותו" אומר ואחכה שזה יקרה, לאחר מכן אורה "קרוגאנק קפוץ לאוויר ותרד לכיוונו עם אגרוף, תנצל את התנופה של הנפילה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1488417]
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין - אקרוס טיום, אחר הצהריים
--
[/I]אתה ממשיך ללכת בדרך הראשית, ומתקדם בה זמן מה. בשלב מסויים אתה שומע כל מיני קולות של פוקימונים בסביבתך, ובשלב מסויים אתה מבחין שאת הקולות משמיע מרקרוו שנמצא כרגע על עץ לידך.
[/QUOTE]
אתעלם מן המרקרוו המעצבן הזה ואמשיך ללכת לעבר העיר אקרוס טיום.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488417][B]אלון
[/B]
[I]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
[/I]אגב כרגיל במשחק שלי, מתקפות אדמה כן יכולות לפעול על פוקימונים מעופפים, פשוט אם יש להם מרחב תעופה אז יש להם יותר סיכוי להתחמק.
--
"זרוע מחט על גרבודור!" אומר קרטר.
"טרנקוויל, מכת כנף על גיבל, וגרבודור, תירה רפש על קקטורן!" אומר ונטור. גיבל זורק מהר חול אל גרבודור, ומטשטש את הראייה שלו, וקקטורן מנצל את חוסר היכולת של גרבודור לנוע כדי לנעוץ בו את היד שלו. טרנקוויל מתחיל לנוע לכיוון גיבל, כשגיבל מתחיל לחפור לעצמו בור, ומצליח לברוח מרטנקוויל. בינתיים גרבודור מתאושש ויורה רפש שפוגע בקקטורן. גיבל עדיין מתחת לקרקע.
[/QUOTE]
ספציפי אדמה ומעופף, או שגם מתקפות על חושי ישפיעו על חושך וכו'?
--
"גיבל, צא מתחת לגרבודור! נסה להפיל אותו על פניו!" אורה לגיבל.
"לאחר מכן, תשרוט אותו בעוצמה" אורה לו
-
[QUOTE=LordAbizi;1488417][B]
[B]רודי
--
[/I]אתה ניגש אל אדם כזה ונראה שהוא מדבר עם עוד כמה בני אדם ליד הזירה. אתה שואל את מה שאתה שואל.
"אה, אנחנו פשוט מנסים לסדר את זה בינינו. אנחנו שלושה, ואנחנו לא רוצים להישאר בזירה הזו יותר מדי כי אז אנשים אחרים שרוצים את הזירה יכעסו עלינו או משהו."[/QUOTE]
מעט מבולבל מהתשובה שלהם, אני מתעשת ומציע: "גם אני מאמן פוקימונים כמותכם, אמנם חובבן. אולי, אם זה יעזור לכם לסדר ביניכם את העניינים, נתחרה בקרב זוגות, אני ואחד מכם מול השניים הנותרים?"
-
[B]דור
[/B][I]יום ראשון, פלירנציה, צהריים
--[/I]
זמן מה עובר ומלבד רחש של אולי עץ שנסדק אתה לא שומע כלום. זה יכול להיות מכמה סיבות: או שסולוסיס לא הבין מה אתה רוצה, או שהוא הצליח לעשות את מה שאתה רוצה אבל גרם לנזק כל כך קטן שאתה לא מיד מבחין בו.
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, צ'רלוגאם, אחר הצהריים[/I]
אני לא יודע איך אתה מפיל משהו עם ארבע רגליים, שהן ממילא קצרות מאוד.
--
"ולפיקס, תירה עליו גחלת בזמן שהוא מתקרב, ואז תכה בו עם הזנב!" בזמן שקרוגנק רץ אל ולפיקס, האחרון יורה עליו חתיכות אש קטנות. הן פוגעות בקרוגנק, אך לא מאטות אותו. הוא מגיע אל ולפיקס, ומנסה להפיל אותו, אך שוב, אני לא רואה איך זה עובד, אז מבחינתי הוא סתם בועט ברגליים שלו. קרוגאנק קופץ ומכה בולפיקס בנפילתו, ולפני שהוא מספיק להתרחק, ולפיקס מסתובב ומטיח את הזנב שלו בקרוגנק.
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין - אקרוס טיום, ערב
--[/I]
אתה ממשיך ללכת במשך עוד כמה שעות נוספות. השמש בינתיים יורדת, ומתחילה לשקוע מאחוריך. עדיין אין סימן לאף אחד מהערים באופק. הירח עולה ונראה שהוא בהיר, ככה שעדיין אפשר לראות את הדרך הראשית.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, דרך ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
[/I]שאלה מעניינת. אני חושב שככה: מתקפות על חושיות שנגיד משתמשות בכח על חושי כדי לעשות משהו פיזי על הפוקימון (כמו נגיד להזיז אותו ולזרוק אותו על דברים בכח המחשבה), זה נגיד יעבוד על פוקימוני אופל, אבל נגיד דברים כמו בלבול שמנסים לשנות את התפיסה החושית של פוקימון אופל לא יעבדו. אבל נחצה את הגשר כשנגיע אליו אני חושב.
--
"קקטורן, תכין מלכודת לטרנקוויל, ואז לך אל גרבודור ותן לו סדרת אגרופים כדי לחפות על גיבל!" אומר קרטר.
"טרנקוויל, תנקר את קקטורן. גרבודור, חבטת גוף עליו!" אומר ונטור.
קקטורן מחכה תחילה במקום לטרנקוויל, שמתקרב אליו ומנקר אותו. קקטורן מניף את היד שלו, וטרנקוויל מתרחק, ואז קקטורן יוצא לתקוף את גרבודור עם אגרופים. בזמן שהוא מכה בו גיבל יוצא ותוקף את גרבודור. גרבודור משתחרר ותוקף קקטורן עם הגוף שלו.
[B]רודי
--[/I]
הם חושבים מעט על ההצעה שלך. ואז קצת מדברים.
"כן אוקיי, זה יעבוד. רול יהיה עם לואיס, ואני אהיה איתך. השם הוא אוגוסט." אומר הזה שדיברת איתו קודם. הנחה סבירה היא שאתה גם כן אומר את שמך, ואז אתם פונים לשני צידי הזירה. אדם אקראי משועמם מהקהל מנצל את ההזדמנות ובא לשפוט, כי ככה רואים את הקרב הכי טוב.