-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
אתה משבח את אושוואוט שמרגיש גאה בעצמו. אושוואוט מסתובב ושר שירי פוקימונים בעליזות. שניכם יושבים מתחת לעץ המספק לכם צל ורוח נעימה עוברת בינכם. אווירה מושלמת והנאה מוחלטת. אתה סורק את שני פוקימוני החרק, אתה מקבל שהסגול שר הוא וניפיד והוא מסוג חרק ורעל. אתה מבין שהוא משתמש במחושים שלו כדי לגשש את דרכו ואילו השני נקרא סוודל ואתה מבין שחוטי המשי שלו עוזרים לו להילחם ולבנות גופי חימום שקר לו. לפתע אתה רואה את ליליפאפ הקטן מולכם. נראה שעקב אחריכם כל הדרך מהיכן שעזבתם אותו. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499764][COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
אתה משבח את אושוואוט שמרגיש גאה בעצמו. אושוואוט מסתובב ושר שירי פוקימונים בעליזות. שניכם יושבים מתחת לעץ המספק לכם צל ורוח נעימה עוברת בינכם. אווירה מושלמת והנאה מוחלטת. אתה סורק את שני פוקימוני החרק, אתה מקבל שהסגול שר הוא וניפיד והוא מסוג חרק ורעל. אתה מבין שהוא משתמש במחושים שלו כדי לגשש את דרכו ואילו השני נקרא סוודל ואתה מבין שחוטי המשי שלו עוזרים לו להילחם ולבנות גופי חימום שקר לו. לפתע אתה רואה את ליליפאפ הקטן מולכם. נראה שעקב אחריכם כל הדרך מהיכן שעזבתם אותו.[B]
מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
חחח בדיוק באתי להילחם בויניפיד... תנסה לא לבנות לי כבר את כל השישיה בשבילך, אנו בתחילת המשחק ואתה תשתעמם חחח
~~~~~
"היי זה שוב ליליפאף הקטן. איזה חמוד! בטח מסתובב פה" אתבונן בו בחצי חיוך מבלי שישים לב לכך. אשמור איתו על קשר עין לראות שהוא לא מסתבך בצרות שוב.
בנתיים אחזור אל שני פוקימוני החרק, אמצא עניין בווניפד ואחליט לנסות מולו את מזלי, ואשלח את אושאווט שוב אל הקרב עם מתקפת אקדח מים חזקה!
-
[QUOTE=Sharpedo;1499762][COLOR=#0000cd][B]דרו-
גם אח שלך היה ככה..חשב שזה רמאות. התפוח לא נפל רחוק מהתפוח השני!
[/B][RIGHT]"אל דאגה אושאווט, הקשב אליי היטב ואנו ננצח" אתה אומר לאושוואוט שמקשיב להוראות שלך. לאחר שהפנים אותם אושוואוט מתחיל לרוץ לכיוון דירילינג כשבידו הצדף דירילינג רץ אליו גם ושניהם קופצים אחד לשני. אושוואוט מצליח להלום בפרצופו של דירילינג בעוצמה רבה, דירילינג נופל על הקרקע מה שנותן לאושוואוט את ההזדמנות להשתמש באקדח מים חזק שמסיים את הקרב. דירילינג התעלף! אושוואוט מתנשף אך נראה עירני! מה תעשה?
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#ff0000][RIGHT][B]מייק-[/B]
"אין בעיה, זה גם מה שבאתי להציע לך, קרב. אבל לאור ההתרחשויות אני אאלץ לדחות את הקרב נגדך טיפה, רק כדי לרפא את הפוקימונים שלי. אבל אל תדאג, אחרי שארפא אותם אחזור לפה במהרה, תהיה מוכן" אתה אומר לברוק שמאשר את דבריך בחיוך. לפני שאתה הולך ג'קלין מטילה עליך משימה והיא לפרש ולדעת למה החיילים של צוות רוקט בחרו להרדים את ברוק במיוחד בשעות היום. אתה מפנים את המשימה והרץ עם בלבזור באושר למרכז הפוקימונים ומרפא את כל הפוקימונים שלך. אתה מרגיש רענן וחזק. אתה חוזר למכון ואתה וברוק עומדים בזירה! "אתה מוזמן להוציא את הפוקימון הראשון שלך" ברוק אומר בחיוך. מה תעשה?
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#ff8c00][RIGHT][B]מאט-
ברוך הבא! [/B]
אתה נמצא בעיר רוסטרובו ביחד עם שלושת הפוקימונים שלך מאדקיפ, צ'רמנדר וסוובלו. לאחר לחימה רבה ביער המקדים לעיר שם פגשת מגוון מאמנים ופוקימוני עשב שונים, אתה מחליט ללכת למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלך. לאחר הריפוי אתה יוצא מן המרכז ומטייל קצת בעיר. אתה רואה את מכון האבן של העיר ואפילו את מגדל העסקים הידוע. לאחר הליכה ממושכת אתה מתבקש מהפוקידע שלך להגיע למערת רוסטרובו הנמצאת בסמוך לעיר. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#ff0000][RIGHT][/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
'אוקיי, אז ברוק הוא מאמן פוקימוני אבן זאת אומרת שהוא חזק על 2/3 מהפוקימונים שלי' אחשוב ואזכר בכך שאלקיד יודע מתקפות לחימה אך אבחר בבלבאזור. "בלבאזור צא לקרב ותהיה מוכן לכל מתקפה עם הגפנים שלך!" 'זה מתחיל סוף סוף... השלב הראשון בדרך למסע האישי שלי, בדרך להיות אחד המאמנים החזקים בעולם ובשביל זה אני צריך להתחיל בלנצח את ברוק.' אמשיך לחשוב לעצמי לאחר מכן אעלה במחשבה שאחרי הקרב אשאל את ברוק שאלות בנוגע לצוות רוקט.
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
תקרא מה ששלחתי לך בהודעה. מוסיף להודעה שאתה יכול לשלוח לפרופסור שלך פוקימונים ולהחליף בינהם כל הזמן.
אתה מקבל את פניו של ליליפאפ בחיוך שנובח בהתלהבות ומשחק בשיחים ובעצים של היער בקרבת מקום אליך. אתה בינתיים מתעניין בוניפיד ופוקד על אושוואוט לתקוף באחד מים וזה מה שהוא עושה! אקדח המים פוגע חזיתית בוניפיד שמתעצבן מאוד שתוקף את אושוואוט בזנב רעל חזק. מה תעשה?
[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]מייק-
[/B]אתה מחליט להשתמש בבלבזור כפוקימון הראשון שלך. "בחירה נבונה. ג'יודוד!" ברוק קורא ופוקימון הדומה לגוש סלע בעל זרועות נחשף למולך. "ג'יודוד!" הוא קורא באיום. בלבזור מתחיל עם מתקפת גפנים שפוגעים בג'יודוד אחד אחרי השני ומסיבים לו נזק כבד. "ג'יודוד תפוס את הגפנים ותעיף את בלבזור! ואז זריקת סלעים!" ברוק פוקד עליו וג'יודוד פתאום תופס את שתי הגפנים אחד בכל יד שלו ומתעופף גבוה ומטיח את בלבזור על משטח האבן הקשה. לאחר מכן ג'יודוד חוזר לקרקע וזורק גושי סלע כבדים המסבים נזק קשה לבלבזור שמנסה להדוף אותם ולהתחמק מהם אך ללא הצלחה. מה תעשה?[/COLOR][COLOR=#0000cd][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499768][COLOR=#0000cd][B]דרו-
תקרא מה ששלחתי לך בהודעה. מוסיף להודעה שאתה יכול לשלוח לפרופסור שלך פוקימונים ולהחליף בינהם כל הזמן.
אתה מקבל את פניו של ליליפאפ בחיוך שנובח בהתלהבות ומשחק בשיחים ובעצים של היער בקרבת מקום אליך. אתה בינתיים מתעניין בוניפיד ופוקד על אושוואוט לתקוף באחד מים וזה מה שהוא עושה! אקדח המים פוגע חזיתית בוניפיד שמתעצבן מאוד שתוקף את אושוואוט בזנב רעל חזק. מה תעשה?
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אושאווט מהר, שלוף צדף תער. הדוף את זנב הרעל והתגלגל אחורנית!" אומר בשביל לשפר את המיקום שלו בקרב. ואז אפקוד "אושאווט, השתמש בניענוע זנב ורוץ סביב ווניפד, החלש את ההגנה שלו ואז דחף אותו בעצמה לעבר שיח קוצים או עץ קרוב עם בלימה".
-
[QUOTE]
מאט-
ברוך הבא!
אתה נמצא בעיר רוסטרובו ביחד עם שלושת הפוקימונים שלך מאדקיפ, צ'רמנדר וסוובלו. לאחר לחימה רבה ביער המקדים לעיר שם פגשת מגוון מאמנים ופוקימוני עשב שונים, אתה מחליט ללכת למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלך. לאחר הריפוי אתה יוצא מן המרכז ומטייל קצת בעיר. אתה רואה את מכון האבן של העיר ואפילו את מגדל העסקים הידוע. לאחר הליכה ממושכת אתה מתבקש מהפוקידע שלך להגיע למערת רוסטרובו הנמצאת בסמוך לעיר. מה תעשה? [/QUOTE]
אני מחליט שזה הרעיון הטוב ביותר עבורי. במערה לבטח יש הזדמנויות רבות שעשויות לעזור לי! כגון פוקימוני אבן וחפצים ואבנים. קראתי על הכל כך שאני מאמין שאוכל לזהות כל דבר!
-
[QUOTE=Sharpedo;1499768][COLOR=#0000cd][B]דרו-
[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]מייק-
[/B]אתה מחליט להשתמש בבלבזור כפוקימון הראשון שלך. "בחירה נבונה. ג'יודוד!" ברוק קורא ופוקימון הדומה לגוש סלע בעל זרועות נחשף למולך. "ג'יודוד!" הוא קורא באיום. בלבזור מתחיל עם מתקפת גפנים שפוגעים בג'יודוד אחד אחרי השני ומסיבים לו נזק כבד. "ג'יודוד תפוס את הגפנים ותעיף את בלבזור! ואז זריקת סלעים!" ברוק פוקד עליו וג'יודוד פתאום תופס את שתי הגפנים אחד בכל יד שלו ומתעופף גבוה ומטיח את בלבזור על משטח האבן הקשה. לאחר מכן ג'יודוד חוזר לקרקע וזורק גושי סלע כבדים המסבים נזק קשה לבלבזור שמנסה להדוף אותם ולהתחמק מהם אך ללא הצלחה. מה תעשה?[/COLOR][COLOR=#0000cd][/COLOR][/QUOTE]
"בלבאזור תשתמש בזרע עלוקה ולאחר מכן באבקת הרעלה. כל סלע שג'יודוד יזרוק עלייך תשתמש בעלי תער לשסע אותם!"
-
[COLOR=#0000cd][B]טוב! אני רוצה להתחיל באיוונט. הוא באמת יתחיל בשבוע הבא..יהיה מרגש!
דרו-[/B]
[RIGHT]אושאווט מהר, שלוף צדף תער. הדוף את זנב הרעל והתגלגל אחורנית!" אתה פוקד על אושווואט שמתנגש חזיתית עם זנב הרעל האימתני של וניפיד. הוא מאוד חזק. אושוואווט מנענע את זנבו ומצליח להחליש במעט את הגנתו של וניפיד ויוצא במתקפת בלימה חזקה. וניפיד נדחק לאחור ונראה תשוש מאוד. וניפיד יורה מטח של חיצי רעל שפוגעים חזק באושוואווט וכמעט מרעילים אותו! שני הפוקימונים נאבקים עוד בשלל המתקפות הנרחבות שלהם עד שאושוואווט קופץ הצידה באתלטיות ומתחמק מעוד חיצי רעל ותוקף באקדח המים מצדדו הימיני של וניפיד ומטיח אותו על גזע עץ ומעלף אותו. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#ff8c00][RIGHT][B]מאט-[/B]
אתה מחליט שבשבילך זה הדבר הטוב ביותר. אתה פותח את המפה של מחוז הואן ומגלה כי מערת רוסטרובו נמצאת אחרי דרך מפותלת ימינה מהעיר עצמה. אתה יוצא מהעיר רוסטרובו לכיוון מדשאה ארוכה מלאה במאמנים ופוקימונים שונים. הינך נהנה מהנוף ומהאווירה התוססת ומבחין במספר פוקימונים שונים שאתה סורק בפוקידע. [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/300.gif[/IMG] רודפת אחרי הזנב שלה במרץ. [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/280.gif[/IMG]מסתתר בביישנות מאחורי גזע של עץ [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/261.gif[/IMG] במריבה קולחת עם מה שנראה כמו [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/263.gif[/IMG]. מצד אחד אתה צריך להגיע למערה, אך כל האופציות פתוחות בפניך. מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
בלבזור נפגע לא קל ומשגר זרע עלוקה שג'יודוד מתחמק ממנו במיומנות רבה. בלבזור אינו מוותר ומנפץ לרסיסים קטנים כל סלע נוסף שנקרה בדרכו. "ג'יודוד חפירה! תתחמק מכל זרעי עלוקה עתידיים!" ברוק קורא וג'יודוד מתחפר בקרקע במהירות ונעלם. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499776][COLOR=#0000cd][B]טוב! אני רוצה להתחיל באיוונט. הוא באמת יתחיל בשבוע הבא..יהיה מרגש!
דרו-[/B]
[RIGHT]אושאווט מהר, שלוף צדף תער. הדוף את זנב הרעל והתגלגל אחורנית!" אתה פוקד על אושווואט שמתנגש חזיתית עם זנב הרעל האימתני של וניפיד. הוא מאוד חזק. אושוואווט מנענע את זנבו ומצליח להחליש במעט את הגנתו של וניפיד ויוצא במתקפת בלימה חזקה. וניפיד נדחק לאחור ונראה תשוש מאוד. וניפיד יורה מטח של חיצי רעל שפוגעים חזק באושוואווט וכמעט מרעילים אותו! שני הפוקימונים נאבקים עוד בשלל המתקפות הנרחבות שלהם עד שאושוואווט קופץ הצידה באתלטיות ומתחמק מעוד חיצי רעל ותוקף באקדח המים מצדדו הימיני של וניפיד ומטיח אותו על גזע עץ ומעלף אותו. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#ff8c00][RIGHT][B]מאט-[/B]
אתה מחליט שבשבילך זה הדבר הטוב ביותר. אתה פותח את המפה של מחוז הואן ומגלה כי מערת רוסטרובו נמצאת אחרי דרך מפותלת ימינה מהעיר עצמה. אתה יוצא מהעיר רוסטרובו לכיוון מדשאה ארוכה מלאה במאמנים ופוקימונים שונים. הינך נהנה מהנוף ומהאווירה התוססת ומבחין במספר פוקימונים שונים שאתה סורק בפוקידע. [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/300.gif[/IMG] רודפת אחרי הזנב שלה במרץ. [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/280.gif[/IMG]מסתתר בביישנות מאחורי גזע של עץ [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/261.gif[/IMG] במריבה קולחת עם מה שנראה כמו [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/263.gif[/IMG]. מצד אחד אתה צריך להגיע למערה, אך כל האופציות פתוחות בפניך. מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
בלבזור נפגע לא קל ומשגר זרע עלוקה שג'יודוד מתחמק ממנו במיומנות רבה. בלבזור אינו מוותר ומנפץ לרסיסים קטנים כל סלע נוסף שנקרה בדרכו. "ג'יודוד חפירה! תתחמק מכל זרעי עלוקה עתידיים!" ברוק קורא וג'יודוד מתחפר בקרקע במהירות ונעלם. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"בלבאזור, תשגר זרעי עלוקה לתוך החור שג'יודוד חפר לעצמו ותתכונן ליציאה שלו אם זה לא יצליח אתה זוכר את כדור הג'יירו של קופינג ההוא? בוא ננסה לעשות אותו דבר בעזרת הגפנים שלך! תתפוס את ג'יודוד ותתחיל לסובב אותו ובסוף להטיח אותו. אני יודע שאתה מסוגל לעשות את זה, אחרת לא הייתי מבקש ממך לעשות זאת."
-
[QUOTE=Sharpedo;1499776][COLOR=#0000cd][B]טוב! אני רוצה להתחיל באיוונט. הוא באמת יתחיל בשבוע הבא..יהיה מרגש!
[U]
דרו-[/U][/B][RIGHT]אושאווט מהר, שלוף צדף תער. הדוף את זנב הרעל והתגלגל אחורנית!" אתה פוקד על אושווואט שמתנגש חזיתית עם זנב הרעל האימתני של וניפיד. הוא מאוד חזק. אושוואווט מנענע את זנבו ומצליח להחליש במעט את הגנתו של וניפיד ויוצא במתקפת בלימה חזקה. וניפיד נדחק לאחור ונראה תשוש מאוד. וניפיד יורה מטח של חיצי רעל שפוגעים חזק באושוואווט וכמעט מרעילים אותו! שני הפוקימונים נאבקים עוד בשלל המתקפות הנרחבות שלהם עד שאושוואווט קופץ הצידה באתלטיות ומתחמק מעוד חיצי רעל ותוקף באקדח המים מצדדו הימיני של וניפיד ומטיח אותו על גזע עץ ומעלף אותו. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
אני מודיע לך מעכשיו ששבוע הבא יהיה לי קצת קשה להגיב. יש לי מבחן חשוב ועוד מתכונת באותו שבוע ביומיים הפרש יום שני ויום חמישי
~~~~~~
"יש! עוד ניצחון! איזה מדהים אתה אושאווט!" אצהל וארים את קולי. אבהה בוויניפד ששוכב שם מעולף ואחשוב ואהרהר לגביו מעט, ואז אחליט להוסיף אותו אל הצוות שלי, אזרוק עליו פוקדור ריק מן החגורה שלי ואקווה לטוב...
בנתיים ארוץ אל אושאווט, אתבונן בו היטב ואבין שמשהו לא קשורה והוא נראה קצת חולה. 'לעזזל... הוא הורעל ואני באמצע שום מקום' אטריד את עצמי במחשבות בעודי מחפש בציוד שלי [I](שעוד לא כתבת מהו חחח)[/I] אם יש לי משהו נגד זה. ובמידה ולא אתקשר לניקולס ואשאל אותו בטון רגוע אך רציני מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה במהרה!
-
[COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
[RIGHT]"בלבאזור, תשגר זרעי עלוקה לתוך החור שג'יודוד חפר לעצמו ותתכונן ליציאה שלו אם זה לא יצליח אתה זוכר את כדור הג'יירו של קופינג ההוא? בוא ננסה לעשות אותו דבר בעזרת הגפנים שלך! תתפוס את ג'יודוד ותתחיל לסובב אותו ובסוף להטיח אותו. אני יודע שאתה מסוגל לעשות את זה, אחרת לא הייתי מבקש ממך לעשות זאת." אתה מבקש מבלבזור ולמרות הקושי הרב בלבזור נחוש. אתה שם לב שמהירותו השתפרה, הודות לאימוני המיוחדים שג'קלין נתנה לך ולפוקימונים שלך, "וואו..אני חייב להגיד שזה אחד הבלבזורים הכי מהירים שראיתי" ברוק מציין לשבח. לאחר רגעים ספורים בלבזור נמצא בפתח הבור של ג'יודוד ומשגר אליו זרעי עלוקה במהירות האפשרית. אתם מחכים במתח עד שנשמעת זעקה חלושה של ג'יודוד ואילו אתה רואה שבלבזור נהיה הרבה יותר עירני. יתרה מכך, בלבזור מכניס את הגפנים שלו אל תוך הבור ומושך את ג'יודוד החבול החוצה, גפניו ארוכים מאוד והוא מטיח אותו בעוצמה בקרקע, לאחר מכן מעיף אותו באוויר ומשחרר עליו עלי טער בעוצמה. ברוק לא הספיק אפילו להגיד משהו כשג'יודוד מתעלף במקום. "ג'יודוד התעלף! המנצח הוא [/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#FF0000][RIGHT]לבזור!" השופט אומר וברוק נראה מרוצה, "טוב מאוד. רואים שבלבזור חזק, אבל האם הוא יוכל להתמודד עם הפוקימון השני שלי?" ברוק מחייך ומשחרר פוקימון אבן ענקי ששואג בעוצמה [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/095.gif[/IMG] "אוניקס זנב ברזל!" ברוק פוקד על אוניקס הכביר וזנבו מתחיל לזהור לבן. מה תעשה?
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#0000CD], "ריולו?" הוא שואל בביישנות ונופל על הקרקע. מה תעשה?[/COLOR][/RIGHT][COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
אוף.. טוב לימודים זה הרבה יותר חשוב. תגיב כשתוכל. אתה ממש לא תהיה פעיל או שתוכל להגיב איזה פעמיים ביום? ואושוואווט לא הורעל חחח רשמתי שהוא כמעט הורעל
[RIGHT]"יש! עוד ניצחון! איזה מדהים אתה אושאווט!" אתה קורא באושר ואתה ואושוואוט רוקדים בשמחה. אתה מסתכל על וניפיד המעולף ומזהה פוטנציאל לא קטן אצל הפוקימון ואתה מחליט ללכוד אותו. אתה זורק פוכדור ריק על וניפיד שנשאב פנימה לתוכו. הפוכדור מתנדנד ימינה ושמאלה ואתה ואושוואוט מחכים במתח. הפוכדור נעצר! תפסת וניפיד! אתה מרים את הפוכדור מהקרקע ומביט בו בהתלהבות. לפתע אתה שומע את אושוואוט נוהם לכיוון התיק שלך, "אוושואוט! אושוואט!" הוא קורא ומצביע על תיק המסע שלך, אתה מוריד אותו ואתה רואה שאור בוהק יוצא ממנו. אתה מגלה שזאת הביצה בתוך האינקובטור. הביצה בוקעת! אתה מוציא אותה במהירות מהמכיל ואתה ואושוואוט מסתכלים על הביצה הבוקעת במתח כשלפתע פוקימון שועל כחול העומד של שתי רגליו ניצב מולכם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/447.gif[/IMG] "ריולו?" ריולו שואל בביישנות ונופל על הקרקע. מה תעשה?[/RIGHT]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499780][COLOR=#FF0000]
[/COLOR][COLOR=#333399][U][B]דרו-[/B][/U]
אוף.. טוב לימודים זה הרבה יותר חשוב. תגיב כשתוכל. אתה ממש לא תהיה פעיל או שתוכל להגיב איזה פעמיים ביום? ואושוואווט לא הורעל חחח רשמתי רק כמעט
~~~~~~
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399]"יש! עוד ניצחון! איזה מדהים אתה אושאווט!" אתה קורא באושר ואתה ואושוואוט רוקדים בשמחה. אתה מסתכל על וניפיד המעולף ומזהה פוטנציאל לא קטן אצל הפוקימון ואתה מחליט ללכוד אותו. אתה זורק פוכדור ריק על וניפיד שנשאב פנימה לתוכו. הפוכדור מתנדנד ימינה ושמאלה ואתה ואושוואוט מחכים במתח. הפוכדור נעצר! תפסת וניפיד! אתה מרים את הפוכדור מהקרקע ומביט בו בהתלהבות. לפתע אתה שומע את אושוואוט נוהם לכיוון התיק שלך, "אוושואוט! אושוואט!" הוא קורא ומצביע על תיק המסע שלך, אתה מוריד אותו ואתה רואה שאור בוהק יוצא ממנו. אתה מגלה שזאת הביצה בתוך האינקובטור. הביצה בוקעת! אתה מוציא אותה במהירות מהמכיל ואתה ואושוואוט מסתכלים על הביצה הבוקעת במתח כשלפתע פוקימון שועל כחול העומד של שתי רגליו ניצב מולכם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/447.gif[/IMG] "ריולו?" ריולו שואל בביישנות ונופל על הקרקע. מה תעשה?
[/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
אה, טעות שלי. וצודק אני אשתדל להגיב פעם פעמיים לפחות, לא לאבד קצב... סגור? :)
~~~~
'וואוו זה ריולו!' אביט בו בכלבל נפאם מהתרגשות ומאושר, ומה גם שבזה הרגע תפסתי לי גם וויניפד!
"איזה יופי, אושאווט החזק, וויניפד ועכשיו גם ריולו! איזה צוות חזק!" אתלהב בקולי קולות לעצמי ביער, ממש שמחה בתוך שמחה. אגש אל ריולו וארים את הקליל בשתי ידיי ואומר בחיוך "היי ריולו, שמי דרו. המאמן שלך ניהיה חברים, צוות, ותמיד נשמור ונאהב זה את זה. מה אתה אומר נשמע טוב?" ואחכה לתגובתו.
אוסיף גם לקחת את הפוקדור של וויניפד מהרצפה, אקווץ אותו ואתן לו בנתיים להתאושש בחיק החגורה שלי אלך קצת עם שני הפוקימונים הללו מסביר לריולו הרך הנולד קצת על העולם, נותן לו להכיר את אושאווט ועל פוקימונים ותפקידו איתי.
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
כן:)[/B]
אתה מתלהב מריולו ווניפיד מאוד ושמח על הצטרפותם אליך. כבר לקחת את הפוכדור של וניפיד
[RIGHT]"היי ריולו, שמי דרו. המאמן שלך ניהיה חברים, צוות, ותמיד נשמור ונאהב זה את זה. מה אתה אומר נשמע טוב?" אתה אומר לריולו שמעט מתבייש אך נראה שהוא בוטח בך ובאושוואוט. "איזה יופי, אושאווט החזק, וויניפד ועכשיו גם ריולו! איזה צוות חזק!" אתה קורא בקול וכל הפוקימונים שומעים אותך אך חוזרים לעיסוקיהם. שלושתיכם ממשיכים ללכת ביער היפה המתפרש לפניכם. לאט לאט אתה מסביר לריולו על העולם תוך כדי שהוא לומד ללכת על שתי רגליו. אתה מבחין בסקרנותו הרבה של ריולו, כפוקימון לוחם תנועותיו הראשונות כבר קשורות ללחימה. הוא מכווץ את הידיים ומתאמן על נתינת אגרופים, אפילו שהם עכשיו רק נגיעות זעירות באוויר, אתה יודע שייקח לו זמן לתרגל, צריך להתרכז בלתת לו לגדול מעט. אתם ממש מגיעים לסוף הדרך ולהגעה לעיר המכון הראשון, כשלפתע ניקולס מופיע מהצד, "כל הכבוד על הקרב. ביצועיים טובים של אושוואווט. אני מצטער על ההפתעה אבל אנחנו מתחילים באימון עכשיו. אתה מוכן?" ניקולס שואל בנימוס, לוקח את הפוכדור של וניפיד ומשחרר אותו, מוציא שני פירות מיוחדים ונותן לו ולאשואווט לאכול מים, אושוואוט אוכל את הפרי בהנאה ואילו וניפיד כפוקימון חרק, חוקר את הפרי תחילה עם מחושיו ורק לאחר מכן מאשר שהפרי הוא לאכילה ואוכל ממנו. שניהם נראים מרופאים לחלוטין. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499782][COLOR=#0000cd][B][U]דרו-[/U]
[/B]כן : )
~~~
אתה מתלהב מריולו ווניפיד מאוד ושמח על הצטרפותם אליך. כבר לקחת את הפוכדור של וניפיד
[RIGHT]"היי ריולו, שמי דרו. המאמן שלך ניהיה חברים, צוות, ותמיד נשמור ונאהב זה את זה. מה אתה אומר נשמע טוב?" אתה אומר לריולו שמעט מתבייש אך נראה שהוא בוטח בך ובאושוואוט. "איזה יופי, אושאווט החזק, וויניפד ועכשיו גם ריולו! איזה צוות חזק!" אתה קורא בקול וכל הפוקימונים שומעים אותך אך חוזרים לעיסוקיהם. שלושתיכם ממשיכים ללכת ביער היפה המתפרש לפניכם. לאט לאט אתה מסביר לריולו על העולם תוך כדי שהוא לומד ללכת על שתי רגליו. אתה מבחין בסקרנותו הרבה של ריולו, כפוקימון לוחם תנועותיו הראשונות כבר קשורות ללחימה. הוא מכווץ את הידיים ומתאמן על נתינת אגרופים, אפילו שהם עכשיו רק נגיעות זעירות באוויר, אתה יודע שייקח לו זמן לתרגל, צריך להתרכז בלתת לו לגדול מעט. אתם ממש מגיעים לסוף הדרך ולהגעה לעיר המכון הראשון, כשלפתע ניקולס מופיע מהצד, "כל הכבוד על הקרב. ביצועיים טובים של אושוואווט. אני מצטער על ההפתעה אבל אנחנו מתחילים באימון עכשיו. אתה מוכן?" ניקולס שואל בנימוס, לוקח את הפוכדור של וניפיד ומשחרר אותו, מוציא שני פירות מיוחדים ונותן לו ולאשואווט לאכול מים, אושוואוט אוכל את הפרי בהנאה ואילו וניפיד כפוקימון חרק, חוקר את הפרי תחילה עם מחושיו ורק לאחר מכן מאשר שהפרי הוא לאכילה ואוכל ממנו. שניהם נראים מרופאים לחלוטין. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
מה אני אעשה? אני מחכה להסבר חחח...
~~~
אביט בניקולס בתמיהה, אך אוזניי קשובות היטב ואני מרוכז. "קדימה, אני מחכה להסבר אדון ניקולס... מה עליי לעשות?" אשאל ואתחיל לתהות במוחי בכל מיני מחשבות 'אולי זו תהייה תחרות בין השלושה הללו? קרב אולי? לתפוס/להביא משהו כמו מירוץ...'
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
שום תודה על שניקולס הביא לך ריולו?! אתה מאמן חצוף![/B]
אתה מביט תמוה בניקולס, אתה לא מבין מה הוא רוצה ממך. [RIGHT]"קדימה, אני מחכה להסבר אדון ניקולס... מה עליי לעשות?" אתה שואל. ניקולס מוריד ממנו את מעיל הטיסה ואתה מגלה כי הוא לבוש בבגדי ספורט. אתה מבחין בגוף אתלטי, לא שרירי במיוחד. אתה מבין שהוא מסתמך על מהירות ופחות על מסה של שרירים. "אני היום אלמד אותך הגנה עצמית. בהמשך למה שלמדת לפני המסע שלך" ניקולס אומר בחיוב ואומר לפוקימונים שלך לפעול בהתאם. "אושוואוט ווניפיד תילחמו רק במתקפות פיזיות" ניקולס אומר וניגש לשניהם, בודק את גופם ומסביר להם על מה לשים דגש. לריולו הוא הביא בובת גומי עומדת. "ריולו תנסה להרביץ לבובה. בלי לחץ" ניקולס אומר לריולו ומלטף את ראשו.
ניקולס מוציא מתיקו מזרן ספורט נוח. "אנחנו נתאמן היום בקרב מגע. זה טוב שאתה מאמן את הפוקימונים שלך. אבל מה זה שווה אם אתה לא יודע להילחם בעצמיך? אנחנו בקרוב נפרוץ לבסיס האימונים של צוות פלזמה, ולכל תרחיש שתמצא בו חיילים של הצוות אתה תצטרך לדעת להילחם גם בכוחות עצמיך" ניקולס אומר. במשך השעה וחצי הבאות כולכם מזיעים. אושוואוט ווניפיד נלחמים בלי סוף, מתאמנים על כושרם הפיזי. מתקפת הגילגול של וניפיד עכשיו מהירה הרבה יותר וחזקה יותר. מדי פעם ניקולס עוצר את האימון של שניכם ומשבח את שריונו החזק, "עשית בשכל שתפסת וניפיד. הם פוקימונים מצוינים". אתה מבחין שאושוואוט נהיה חזק יותר אף הוא וגם זריז. ריולו ב20 הדקות הראשונות מרביץ לשם המשחק לבובה אך כשהוא צופה בכולם מתאמנים התלהבות נוצרת בו והוא מרביץ לבובת הגומי בדרכים שונות, פעם אחת עם הרגל ופעם שנייה עם היד, כל פעם משנה פוזיציה, אתה מבחין שהוא אפילו קופץ מסביב לבובה. האימון שלך ושל ניקולס מתיש לא פחות. הוא מלמד אותך קרב מגע. את הבסיס והמון טכניקות שונות על איך להשתחרר מאחיזות שונות, מדבר איתך על אימונים ועל תזונה נכונה. אתם עושים קרבות אגרופים ובעיטות. אתה נופל יחסית הרבה באימונים אבל עם הזמן אתה מצליח להבין את הטכניקה שניקולס מעביר לך, להיות יותר זריז ופחות אדיש. לאחר השעה וחצי של זיעה שניגרת לך בכל הגוף אתם עוברים לשיעורים כללים. ניקולס מספר לך על ההיסטוריה של צוות פלזמה במחוז, איך להתגנב מבלי שיראו אותך, לנצל את הסביבה שלך לטובתך ובעיקר מדריך אותך על איך להמשיך את האימונים שלך ושל הפוקימונים שלך. אתה לומד המון ואתה מתב'ש לרשום הכל ביומן שלך וזה מה שאתה עושה. לאחר האימון אתה אורז את החפצים שלך ונפרד מניקולס. "היה לי העונג. אעדכן אותך על מועד האימון הבא. אנא תיזהר. בכל מפגש עם צוות פלזמה לדווח אליי דרך הפוקידע. העיר סטרישיאן נמצאת ממש מעבר לפינה. יש שם מגוון של דברים לעשות. תלך למרכז הפוקימונים" ניקולס אומר לך והולך לדרכו. הפוקימונים שלך מביטים בך בחיוך מותש. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]