-
[b]פרק 70[/b]
לפי הרושם שלי מהפעם הקודמת, הפרק הזה אמור להיות גרוע. כן, מרגיש שזה עומד להיות חרא. ברצינות, מה הקטע של הפרק הזה. גו לכד רטיקייט. הא. פלוט טוויסט מורפקו יגיע אליהם בכל מקרה. זה המשך של תחרות האכילה מלפני x פרקים... וואו ולמרות כל זה היה להם [b]מספיק[/b] אוכל לכל הפוקימונים של גו... ג'מליון ומורפקו מסתדרים... טוב, אני מניח שביחס לגרנט של סקורגי, העלות של אוכל פוקמונים באמת זניחה ככה שהם יכולים פשוט לקנות כמה שצריך כדי לספק שני פקוימונים גרגרנים כל כך...נאטו וזיגזגון... איזה באסה. אוקיי, עכשיו מורפקו נלכד באופן רשמי.
איזה בזבוז של פרק.
בפרק הבא:
[spoiler]
כן, הפרק הבא יהיה יותר רלוונטי ויכלול דברים כמו רג'יאייס ופרוייקט מיו. אז יופי, סוף סוף יהיו דברים רלוונטיים.
[/spoiler]
-
[b]פרק 70
[/b]דווקא היה פרק קליק, חייבבתי אותו, טוויסט מעניין שבסוף ג'ימס לכבד את מרפקו.
יאלה בפרק הבא נזכה לראות 2 אגדים:o
-
[b]פרק 71
[/b]נראה שגארי הולך להיות דמות קבועה .
אשכרה גו שואל את אש על יתרון סוגיםxd.
זכינו להופעה של 2 פוקימונים אגדיים בפרק אחד!
סיומת חדשה שהפעם מלמדת את על סוגי הופוקימונים.
קיצר אחלה פרק.
-
אוקיי אז הפרק היום לא יהיה בזבוז זמן.
הר טנגן הוא הר קורונט, שזה די הגיוני כי זה הר היחיד הכי חשוב שיש בשינו. Dppt היה כיף. הייתי אולי משחק בהם שוב אם לא הייתי נגמל ממשחקי פוקימון לנצח, ואם היה לי זמן בחיים שלי... וואי למה גארי כזה אסהול, זה פשוט נורא. כאילו, גו, זה לא הזמן להסברים, הבן אדם סוחב ארבעה ארגזים. תעזור לו, ואז לך תסביר לו מי אתה. ... וזה בדיוק מה שקרה. כאילו רוטום סמארטפון זה סטנדרט אוניברסלי בעולם הזה? אין טלפונים אחרים יותר? סיזור פחות מושפע מהקור משאר הפוקימונים, זה הגיוני. וואו אש יודע את טבלת הסוגים. האמת, שעם סוג פייה, גם אני לא יודע אותה. כרטיס אמצע פרק חדש! Hype. למה גם מר. חרב הוא אסהול כזה. רגע, אולי asahi זה מגן ביפנית, ואז הם sword and shield? נבדוק. נראה שלא, או שאני לא יודע גוגל טרנסלייט. נו טוב. היה ניסיון נחמד. Surprise regiice! גו פשוט... שכנע את ניינטיילס? טוב. אוקיי, פוקימון חדש גם בשבילי. וולאוסו. נראה מגניב. הva של טסורוגי נשמע לי מוכר. אולי זה levi מattack on titan? כן! זה באמת הוא! זיהיתי גם הודות לזה שיש להם דיאלוגים דומים... נראה שmal עדיין לא התעדכן בתפקיד הזה של הירושי קאיימה.
אוקיי, אחלה פרק.
כןן וואו איזו סיומת מוזרה.
בפרק הבא:
[spoiler]
פרק קלאסי של שיתוף פעולה זמני מכורח הנסיבות עם צוות רוקט.
[/spoiler]
-
[B]פרק 72
[/B]
אין לי מה לומר על הפרק הזה.
הפרק הבא ישודר ב16 ביולי:oing:
-
אוקיי, הסיכום של ליאור סופר לקוני....
אז זאת עיר מכון האדמה באונובה. איזה מפגרים אש וגו. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא גוגיגהגהגהגיגו, הקלף ביוגיהו. וואו למה סארונורי ואיווי כל כך מפגרים. פיקאצ'ו מפגר כמו אש ולא יודע שמתקפות חשמל לא פועלות על פוקימוני אדם. אוח, קוהארו ומיאו זה כזה cringe. אה, תן לדב הנמלים להילחם בנמלים. לגיטימי סך הכל. חה, הפעם גם אש והצוות שלו התעופף.
אז הפרק הבא בעוד שנה בערך... נראה מה יהיה בו.
[spoiler]
משהו לא ברור בעליל.
[/spoiler]
-
[B]פרק 73
[/B]יאלה אחרי הפסקה ארוכה סוף סוף קיבלנו פרק!
הפרק הזכיר לי את הפרקים הישנים בסדרה. טאירסטו כזה פוקימון מגניב, היה לי מאוד כיף לשחק איתו בפוקימון סוורד/שילד.
-
אז... הלוז שלי אומר לי שיש לי משימה להיום, פרק של פוקימון... תזכירו לי, פוקימון זה הזה עם הקמהמה?? :p
אז אנחנו בגאלאר. ויש שם פינגווינים גאורגיים. (סליחה על הגזענות)קרחון מתנתק מהיבשת - זה מסר ירוק. אוף למה כל כך קל להם להוציא כסף של grantים על שיט כזה. וואט זה סטנפיסק.... אוף אז עכשיו גם לגו וגם לדנט יש סטנפיסק מטומטם.... זה קצת מצחיק שיש פוקימון שיש בדיוק כפולה של 6 ממנו בעולם. קצת מוזר. היי, גו נהיה מעט יותר אתלטי. אוקיי אז את הטאירטסו הזה גו ילכוד. הפינגווין הגיאורגי הזה לא מציית לחוקי הפיזיקה הרגילים. כן, העניין הוא שאסייברן נותן להם הוראות שהם לא יכולים לבצע טוב כמוהו אז נוצר כאוס. ה squad שאייסברן עושה שם בונה לו אחלה... ארבע ראשי? אני לא מבין מבזה. רגע אז גו לא ילכוד את זה בסוף? או שכן. I called it. מהמם. תודה שנתתם לנו follow up על הקוריפו, זה היה מאוד חשוב.
בפרק הבא:
[spoiler]
דרקראי, דון וסינו!!! מרגיש כמו hype. גם נראה לי שהייתה שם דמות שהייתה minor villain במהלך dp, אבל לא ראיתי את dp אז אני לא יודע.. (ציידת j?)
[/spoiler]
-
[B]פרק 74
[/B]היה פרק טוב, עולם הפוקימון יותר מדי מוזר, נותנים לילדה בת 10 לנסוע לבד לחו"ל (נולדתי ליקום הלא נכון).
אש אשכרה זכר שדארקראי פכם כסח לו תחת בליגת סינו.
חח נותנים לצוות רוקט ללכוד את קרסיליה בעוד שהם לא מצליחים לכוד פיקאצ'ו אחד מסכן.
נ.ב האנימציה בשיר סיום השתנתה.
-
וואו, צוות רוקט האמיתי, והלא גרוע.
וואו, אש באמת זכר משהו שקרה בליגת סינו, זה מדהים. ביצה אצל סקורגי? מעניין אם זה משהו שיובא בהמשך? וואו קוהארו כל כך שפויה, היא לא רוצה להנות עם פוקימונים, היא רוצה ליהנות עם האשכרה משפחה שלה. וכן, מה שקורה עם קוהארו היה יכול להיות מגוחך, אם זה לא היה הpremise הבסיסי של פוקימון, בני 10 מטיילים לבד בעולם זה סטנדרט.. אני תוהה אם איאקו הזאת הופיעה במהלך הסדרה של dp... די נו לא עוד בת שהולכת לתיאום... Maybe even see rare pokmeon??? מה קרה לך, קוהארו??? והנה הפוצ'מה של דון! איזה יופי. סדרה שלישית שדון מופיעה בה. "כשהיינו בשינו היינו קבוצה של שלושה" - hype. מה לעזאזל קורה פה עם סאקורגי...? אההה דארקראי.... לול פוצ'מה עושה פן או משהו. כן איווי, הדחיפה שלך תעזור. דון, תוציאי את התותח הכבד, ממוסווין! אוף היא משתמש בפיפלאפ שלה (עכשיו נזכתרי בשם) אבל איווי לא מקבל stab על זה. אחלה פרק סך הכל. אני לא אטרח לצפות שוב בסיום כי זה משעמם.
בפרק הבא:
[spoiler]
נראה שההמשך והסיום של הנושא הזה.
[/spoiler]
-
[quote=lordabizi;1514023]וואו, צוות רוקט האמיתי, והלא גרוע.
וואו, אש באמת זכר משהו שקרה בליגת סינו, זה מדהים. ביצה אצל סקורגי? מעניין אם זה משהו שיובא בהמשך? וואו קוהארו כל כך שפויה, היא לא רוצה להנות עם פוקימונים, היא רוצה ליהנות עם האשכרה משפחה שלה. וכן, מה שקורה עם קוהארו היה יכול להיות מגוחך, אם זה לא היה הpremise הבסיסי של פוקימון, בני 10 מטיילים לבד בעולם זה סטנדרט.. אני תוהה אם איאקו הזאת הופיעה במהלך הסדרה של dp... די נו לא עוד בת שהולכת לתיאום... Maybe even see rare pokmeon??? מה קרה לך, קוהארו??? והנה הפוצ'מה של דון! איזה יופי. סדרה שלישית שדון מופיעה בה. "כשהיינו בשינו היינו קבוצה של שלושה" - hype. מה לעזאזל קורה פה עם סאקורגי...? אההה דארקראי.... לול פוצ'מה עושה פן או משהו. כן איווי, הדחיפה שלך תעזור. דון, תוציאי את התותח הכבד, ממוסווין! אוף היא משתמש בפיפלאפ שלה (עכשיו נזכתרי בשם) אבל איווי לא מקבל stab על זה. אחלה פרק סך הכל. אני לא אטרח לצפות שוב בסיום כי זה משעמם.
בפרק הבא:
[spoiler]
נראה שההמשך והסיום של הנושא הזה.
[/spoiler][/quote]
איאקו זאת אמא של דון, וכן הופיעה dp.
-
-
[B]פרק 75
[/B]כמו הקודם, גם הפרק קיבלנו זיכרונות מסאגת סינו. קצת מאכזב שלא ראינו אף פוקימון חדש אצל דון.
-
אה כן, היו פרקים מגניבים בפוקימון עכשיו, אז בוא נראה מה זה מביא. אני תוהה אם הזיכרון של דון הוא זיכרון של משהו שהראו באנימה (כנראה). קוהארן הmvp של הסדרה הזאת, נכון? נזכרים בברוק 3>. אחחח אני נזכר בפרק עם סיטרון ודנט כששניהם נזכרו באש בו זמנית. השיחה של דון וקוהארו ממש מקסימה. אה כן, פוקימונים עושים מתקפות עם שנצנצים. "תחרות" אעלק. אני אוהב את זה שקריסליה פשוטה בוהה בהם. קרסליה יכולה לרפא אחרים אבל לא את עצמה.... אירוני. מעניין מה תהיה התגובה של צוות רוקט לדון לול. וואי, דסקנויר, צוות רוקט קיבל פוקימון טוב. וצוות רוקט מת. פוקימונים די סטנדרטיים לצוות רוקט. איווי מתקל חתול שפי 20 מהמשקל שלו... אוקייי. אה כן, האקדח של צ'כוב. מתקפת הירח המלא של קרסליה. או חצי סהר, כי בכל זאת crescent, לא full moon. מה למה בקעו שם חמישים פיפלאפים?
בפרק הבא:
[spoiler]
משהו מוזר באלולה. אוקיי.
[/spoiler]
-
[B]פרק 76[/B]
הופתעתי היה אחלה פרק, פשיי זכינו לראות מהלך Z מחוץ לסאגת SM.
אשכרה יש אנשים שמעריצים את אש על היותו אלוף "ליגת הפוקימונים" באלולה:oing: