-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 28 2009, 04:26 PM
[b]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]את ממשיכה להסתובב בפארק לפתע את רואה בלבאזור קטן הוא תוקף בעלי תער ומנסה להוריד מהעץ תפוח אבל הוא לא מצליח.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa001.png[/img] [/b][/quote]
"בוא אני אעזור לך" אני אומרת בחיוך ומנסה להוריד את התפוח.
אם אני מצליחה- "הנה קח" אני אומרת ומגישה לו את התפוח.
אם לא- "באנרי צאי תנסי להפיל את התפוח הזה!" אני קוראת.
-
[SIZE=3][color=blue]אני מזכיר שמי שיפתח את עמוד 40 יקבל מאסטר בול[/color][/SIZE]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
טריקו תוקף במכת ספיגה אבל מיינון חומק הוא תוקף בזעזוע רעם ופוגע בטריקו וגורם לו למן שיתוק חשמלי.
סטאנקי תוקף בחבטת זעם ופוגע במיינון, אבל פלאסל קם במהירות ותוקף בגל רעם ומחשמל את סטאנקי.
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל לוקח את אחת סיכריות ולפתע גופו זוהר לכמה שניות ניראה כאילו הוא נרפאה, הוא רץ במהירות אל פצ'יריסיו ותוקף אותו בזעם ופוגע חזק בפצ'יריסיו שנופל על האדמה.
(טוטודייל למד זעם)[/i]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]אתה מוציא את הפיג'יוט אבל הוא מחוסל ממקודם, איווי לא יודע מה לעשות, הארמלדו ממשיך לרדוף אחריכם.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]לא אין לך עדיין פוקדורים.
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתקרב אל הרוזליה, ברגע שאתה תקרב להרים אותה היא תוקפת אותך בעלי תער, אתה נופל על הריצפה, הרוזליה תוקפת בספיגה ושואבת אנרגיה מהסביבה ואז היא מתחילה לברוח.[/i]
[b][i]The Cheshire Cat[/i][/b]
[i]באנירי תוקפת בחבטה ומורידה לבלבאזור הרעב את התפוח, הבלבאזור תוקף בעלי תער וחותך את התפוח לשלושה חלקים אחד לו ושניים לך ולבאנירי.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 28 2009, 04:59 PM
[b]
[i]אתה מוציא את הפיג'יוט אבל הוא מחוסל ממקודם, איווי לא יודע מה לעשות, הארמלדו ממשיך לרדוף אחריכם.[/i]
[/b][/quote]
"טורטוויג, צא! תשתמש בעלי תער על התקרה בשביל להפיל כמה סלעים על ארמלדו! איווי, תחזק אותו ביד עוזרת!" אני אומר בזמן שאני מחזיר את פידג'יוט לכדור.
-
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
טריקו תוקף במכת ספיגה אבל מיינון חומק הוא תוקף בזעזוע רעם ופוגע בטריקו וגורם לו למן שיתוק חשמלי.
סטאנקי תוקף בחבטת זעם ופוגע במיינון, אבל פלאסל קם במהירות ותוקף בגל רעם ומחשמל את סטאנקי.
[/b][/quote]
"טריקו תנסה להשתמש בספיגה גם על מיינון ואחר כך גם על פלאסל ואז תתקוף את פלאסל בחבטה ואת מיינון במתקפה מהירה"אני צועק לו.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 28 2009, 04:26 PM
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]הטורטוויג מתחיל את הקרב ותוקף בעלי תער שפוגעים בגסטלי שלך חזק.[/i] [/b][/quote]
"אוי לא,גסטלי נסה להשתמש בהיפנוזה!"אני אומר
-
[b] [SIZE=3][color=blue]אני מזכיר שמי שיפתח את עמוד 40 יקבל מאסטר בול[/color][/SIZE]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל לוקח את אחת סיכריות ולפתע גופו זוהר לכמה שניות ניראה כאילו הוא נרפאה, הוא רץ במהירות אל פצ'יריסיו ותוקף אותו בזעם ופוגע חזק בפצ'יריסיו שנופל על האדמה.
(טוטודייל למד זעם)[/i] [/b][/quote]
מאסטר בול זה לא קצת מוגזם?
-------------
תשתמש בזעם שוב טוטודייל! ואז נשיכה!"
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 28 2009, 12:49 AM
[b] [i][b]the Ultimate Rhydon[/b][/i]
[i]ג'יאודוד תוקף בהיתקשחות אבל ארון שתוקף בחבטה עדיין מצליח להשפיעה עליו, ופוצע אותו.
ג'יאודוד המסוחרר תוקף בחבטה על ארון שלא מזיזה לו כל כך, ארון תוקף במכה תחתית אבל ג'יאודוד חומק.[/i] [/b][/quote]
"תישתמש במכת בוץ ואז תיתקשח שוב כשהוא תוקף!" אני צועק לג'יודוד
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]לא אין לך עדיין פוקדורים.
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתקרב אל הרוזליה, ברגע שאתה תקרב להרים אותה היא תוקפת אותך בעלי תער, אתה נופל על הריצפה, הרוזליה תוקפת בספיגה ושואבת אנרגיה מהסביבה ואז היא מתחילה לברוח.[/i]
[/b][/quote]
אין מצב שאני נותן לה לברוח!
--------
אני רודף אחריה
-
[i]טורטוויג תוקף בעלי תער על התקרה אבל היא לא נשבר, היא יצבה וחזקה, רק ארמלדו מצליח להפיל אותה, לפתע הוא תוקף בשבירת אבנים וזורק כמה אבנים על טורטוויג.[/i]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]טריקו מנסה לתקוף בספיגה אבל הוא עדיין מושפע מזעזוע הרעם שגרם לו למן שיתוק, סטאנקי תוקף במסך עשן כדי לתת לו ולטריקו זמן להתחזק, כעבור כמה דקות טריקו חוזר לעצמו, כעבוג כמה דקות העשן מתפזר וטריקו תוקף בספיגה ושואב ממיינון את האנרגיה שלו, ומחסל אותו, פלאסל תוקף במתקפה ומהירה על סטנקי ופוגע בו חזק ואז הוא תוקף אותו בגל רעם ומחסל אותו.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בהיפנוזה ומצליח להרדים את הטורטוויג, כדי שתתקוף אותו מהר לפני שהוא יתעורר.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]לא, למה אתה חושב ככה?
~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל תוקף בזעם שוב, פצ'יריסיו מנצל את זה שטוטודייל הולך להיות קרוב עליו ותוקף בניצוץ ומחשמל את טוטודייל ברגע שהוא פוגע בו, שנייהם נפגעים.[/i]
[i][b]the Ultimate Rhydon[/b][/i]
[i]גי'אודוד תוקף במכת בוץ ופוגע בפניו ובעיניו של ארון, ארון לא מצליח לראו כלום וגם הוא לא מצליח לתקוף.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה רודף אחרי הרוזליה, אתה רץ במהירות עובר דרך כל השיחים שבאזור לפתע אתה חבורה של בידו הם מגינות על הרוזליה.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/2f/Spr_4p_406.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 28 2009, 05:36 PM
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]טריקו מנסה לתקוף בספיגה אבל הוא עדיין מושפע מזעזוע הרעם שגרם לו למן שיתוק, סטאנקי תוקף במסך עשן כדי לתת לו ולטריקו זמן להתחזק, כעבור כמה דקות טריקו חוזר לעצמו, כעבוג כמה דקות העשן מתפזר וטריקו תוקף בספיגה ושואב ממיינון את האנרגיה שלו, ומחסל אותו, פלאסל תוקף במתקפה ומהירה על סטנקי ופוגע בו חזק ואז הוא תוקף אותו בגל רעם ומחסל אותו.[/i]
[/b][/quote]
"טריקו תקוף אותו במתקפה מהירה ואז בשאיבה ואחר כך בחבטה!"אני צועק לו
-
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]לא, למה אתה חושב ככה?
~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל תוקף בזעם שוב, פצ'יריסיו מנצל את זה שטוטודייל הולך להיות קרוב עליו ותוקף בניצוץ ומחשמל את טוטודייל ברגע שהוא פוגע בו, שנייהם נפגעים.[/i] [/b][/quote]
תן איזה 2 פוקדורים רגילים או אולטרה\גרייט,מאסטר בול יכול לתפוס בלי קרב,אם נגיד אני אראה טורטרה אני אוכל ללכוד אותו בקלות,לא משנה כמה הוא חזק
-----------
"אקדח מים! ואז נשיכה!"
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה רודף אחרי הרוזליה, אתה רץ במהירות עובר דרך כל השיחים שבאזור לפתע אתה חבורה של בידו הם מגינות על הרוזליה.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/2f/Spr_4p_406.png[/img] [/b][/quote]
"אני מבין.. זו אימא שלכם.." אני אומר והלך לחפש פוקימון אחר
-
[quote][b]
~JolTeoN~
פיצ'ו תוקפת בהקסמה שוב וגורמת לפיצ'ו השני להתאהב בה, הפיצ'ו שלך תוקפת במכת ברק ופוגעת בפיצ'ו המאוהב וגורמת לו להתחיל להתגלגל במורד הגבע, לפתע אתה רואה שבמורד הגיבע יש צוק והפיצ'ו המאוהב עומד לפול ממנו..
[/b][/quote]
אני ומרים אותו לפני שהוא נופל.
-
[b] [i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]טורטוויג תוקף בעלי תער על התקרה אבל היא לא נשבר, היא יצבה וחזקה, רק ארמלדו מצליח להפיל אותה, לפתע הוא תוקף בשבירת אבנים וזורק כמה אבנים על טורטוויג.[/i]
[/b][/quote]
"טורטוויג, תחמוק מהר! איווי, מכת חול על ארמלדו בשביל שהוא לא יראה! טורטוויג, שלח עלי תער בזמן שאיווי יחזק אותך עם יד עוזרת!"
-
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בהיפנוזה ומצליח להרדים את הטורטוויג, כדי שתתקוף אותו מהר לפני שהוא יתעורר.[/i]
[/b][/quote]
"אוקיי גסטלי,תקוף בכל הכוח בליקוק לפני שהוא מתעורר!"אני אומר לגסטלי
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 27 2009, 06:04 PM
[b] [i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]לרביטאר תוקף בסופת חול שפוגעת בלשון של ליקיטונג, ליקיטונג העצבנתי תוקף בחבטה ופוגע חזק בלרביטאר.[/i] [/b][/quote]
"לרויטר, נסה לתקוף שוב בנשיכה!" אני אומר ללרויטר.
-
[b]
[b][i]The Cheshire Cat[/i][/b]
[i]באנירי תוקפת בחבטה ומורידה לבלבאזור הרעב את התפוח, הבלבאזור תוקף בעלי תער וחותך את התפוח לשלושה חלקים אחד לו ושניים לך ולבאנירי.[/i] [/b][/quote]
"תודה" אני אומרת לו בחיוך. "תרצה אולי קרב קטן?" אני שואלת אחרי שאני מסיימת לאכול~
-
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]טריקו תוקף את פלאסל במתקפה מהירה, וגם פלאסל תוקף את טריקו במתקפה מהירה, שניהם נפגעים באותה המידה מהמתקפה, טריקו מנסה לקום ולתקוף בספיגה אבל פלאסל מקדים אותו ותוקף את טריקו בזעזוע רעם וגורם לו לשיתוק חשמלי שוב.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אני מעדיף לתת מסטאר בול
~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל מנסה לתקוף את פצ'יריסיו אבל לפתע הוא חוטף מן שיתוק חשמלי מוזר, פצ'יריסיו תוקף את טוטודייל במתקפה מהירה שוב ושוב ופוגע בטוטודייל חזק מאוד.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]לפתע אחת מהבידו תוקפת אותך בחבטה ומפילה אותך על הריצפה ואז כול הבידו תופסות אותך ומתחילות לקחת אותך לאיזה מערה שניראלת אפלה במיוחד.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות וקופץ להציל את הפיצ'ו שניה לפני שהוא נופל הוא ניראה מעולף, הוא בקושי זז.[/i]
[i]טורטוויג לא מצליח לחמוק, הוא נפצע קשה, איווי תוקף במכת חול אבל לא מצליח לפוגע בעיניים של ארמלדו.
אתה רואה שהמערה מתחילה להתפרק במהירות וארמלדו רץ לצד השני ומתחיל להיקבר תחת הסלעים.
[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף את טורטוויג בליקוק ללא הפסקה ופוגע בו חזק, לפתע טורטוויג מתעורר הוא תוקף בספיגה ושואב מגסטלי את רוב הכוח שהוא איבד, גסטלי נפגע.[/i]
[i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]לרביטאר הפצו מנסה לקום הוא תוקף בנשיכה אבל ליקיטונג חומק, ליקיטונג תוקף בקשירה ותופס את לרביטאר בעזרת לשונו ומתחיל למחוץ אותו לאט לאט.[/i]
[i]בלבאזור רוצה מאוד להלחם מולך, הוא מוכן לקרב.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 28 2009, 07:24 PM
[b]
[i]טורטוויג לא מצליח לחמוק, הוא נפצע קשה, איווי תוקף במכת חול אבל לא מצליח לפוגע בעיניים של ארמלדו.
אתה רואה שהמערה מתחילה להתפרק במהירות וארמלדו רץ לצד השני ומתחיל להיקבר תחת הסלעים.
[/i]
[/b][/quote]
"שיט!" אני צועק ומחזיר את טורטוויג ואיווי לפוקדורים ומתחיל לרוץ בניסיון לברוח מהמערה.
-
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף את טורטוויג בליקוק ללא הפסקה ופוגע בו חזק, לפתע טורטוויג מתעורר הוא תוקף בספיגה ושואב מגסטלי את רוב הכוח שהוא איבד, גסטלי נפגע.[/i] [/b][/quote]
"גסטלי נסה להשתמש בזדון בכל הכוח ולהתחמק ממנו!"
-
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אני מעדיף לתת מסטאר בול
~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל מנסה לתקוף את פצ'יריסיו אבל לפתע הוא חוטף מן שיתוק חשמלי מוזר, פצ'יריסיו תוקף את טוטודייל במתקפה מהירה שוב ושוב ופוגע בטוטודייל חזק מאוד.[/i] [/b][/quote]
אני זורק לטוטודייל עוד סוכריה
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]לפתע אחת מהבידו תוקפת אותך בחבטה ומפילה אותך על הריצפה ואז כול הבידו תופסות אותך ומתחילות לקחת אותך לאיזה מערה שניראלת אפלה במיוחד.[/i]
[/b][/quote]
"עזבו אותי! ריי צא! השתמש במכת קרן!!" אני אומר
-
[b] [i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]טריקו תוקף את פלאסל במתקפה מהירה, וגם פלאסל תוקף את טריקו במתקפה מהירה, שניהם נפגעים באותה המידה מהמתקפה, טריקו מנסה לקום ולתקוף בספיגה אבל פלאסל מקדים אותו ותוקף את טריקו בזעזוע רעם וגורם לו לשיתוק חשמלי שוב.[/i]
[/b][/quote]
אני צועק לטריקו "טריקו!קום!תשתמש בספיגה ואז תתקוף בחבטה !"
-
[b]
[i]בלבאזור רוצה מאוד להלחם מולך, הוא מוכן לקרב.[/i] [/b][/quote]
"נהדר" אני אומרת. "באנרי תתחילי בתסכול ואז חבטה!"
-
[b] [i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]לרביטאר הפצו מנסה לקום הוא תוקף בנשיכה אבל ליקיטונג חומק, ליקיטונג תוקף בקשירה ותופס את לרביטאר בעזרת לשונו ומתחיל למחוץ אותו לאט לאט.[/i] [/b][/quote]
"לרויטר, תקוף בסופת חול ולאחר מכן נסה לחמוק, אם תצליח, תקוף בנשיכה!" אני אומר ללרויטר.
-
[quote][b]~JolTeoN~
אתה רץ במהירות וקופץ להציל את הפיצ'ו שניה לפני שהוא נופל הוא ניראה מעולף, הוא בקושי זז.
[/b][/quote]
אני מחזיר את הפיצ'ו שלי ורץ אל מרכז הפוקימונים שבעיר
-
[b]טוב בקרוב יתקיים האוונט הראשון שהוא יהיה בעצם ההתחלה של המשחק, הוא יתחיל בעמוד 50 שאני מקווה שנגיעה עליו עד יום ראשון, באוונט תגלו סוף סוף מה המשימה שלכם במשחק, כי יש משימה רצינית וקשה, ומול איזה מפלצת אתם עומדים, את הגילוי של המפלצת רציתי לדחות לעמוד 100 אבל יש מטרה למשחק ואני רוצה שתתחילו אותה כמה שיותר מוקדם, אז היום בלילה אני העשה מן מרתון, לא חובה השתתפות אבל היום תוכלו להתקדם הרבה[/b]
[i]אתה רץ במהירות לצד השני של המערה שהתקרה נופלת מאחוריך, לפתע אתה רואה שהמערה מתפצלת לשני חלקים, חלק אחד שניראה כאילו מגיעה ממנו אור מוזר (כי לילה עכשיו בחוץ) וחלק אחר שניראה חשוך מאוד.[/i]
[i][I][b]joker[/b][/i]
גסטלי מנסה לתקוף בזדון אבל טורטוויג מקדים אותו הוא תוקף שוב בספיגה ושואב מלא אנרגיה מגסטלי.
גסטלי נחלש מאוד.[/I]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תופס את הסוכרייה ואוכל גם אותה, שפצ'יריסיו תוקף שוב במתקפה מהירה טוטודייל חומק וברגע שפצ'יריסיו עוצר טוטודייל תוקף במתקפה מהירה ופוגע בו, פצי'ירסיו עף באוויר לכמה שניות ואז נופל על האדמה.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה רייהורן מנסה לתקוף את הבידו, אבל רוזליה עוצרת אותו היא תוקפת אותו בספיגה ושואבת ממנו את רוב הכוח שלו, רייהורן נופל על האדמה ומתקשה לזוז, הבידו ממשיכות לסחוק אותך הם מכניסות אותך לתוך מערה שניראת חשוכה במיוחד, לפתע הוא זורקות אותך מן מגלשה, אתה מתגלש במהירות, אתה מנסה לעצור את עצמך אבל לא מצליח האדמה הזו שאתה מחליק עליה חלקה מאוד, אתה מתגלש כמה דקות עד שלפתע אתה מגיע לקרקע ישרה, אתה בקושי רואה משהו, אתה אתה עומד במהירות ומנסה ללכת, לפתע אתה רואה אור שמגיע מאזור מסויים.[/i]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]טריקו מנסה לקום אבל השיתוק לא נותן לו מצבו לא טוב, הפלאסל המעצבן לא מוותר הוא תוקף במתקפה מהירה ללא הפסקה.[/i]
[i]באנרי תוקפת בתיסכול אבל בלבאזור תוקף בגפן מצליפה קדי לקפוץ לגובה, הוא קופץ לצד השני ובאנירי תוקפ את אחד העצים בתסכול במקום בלבאזור.
בלבאזור תוקף את באנירי בעלי תער אבל היא חומקת, היא תוקפת בחבטה בלבאזור מנסה לחמוק אבל הוא לא מצליח הוא חוטף מכה רצינית.[/i]
[i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]לרביטאר מנסה להתשחרר מהלשון של ליקיטונג בעזרת סופת חול אבל הוא לא מצליח הקשירה של הלשון מתחילה ללחץ את לרביטאר חזק מאוד הוא בקושי מצליח לנשום.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אתה רץ למרכז הפוקימונים עם הפיצ'ו הזוהר בידך, אתה עובר דרך העיר ומגיעה אל מרכז הפוקימונים, אתה נותן לאחות ג'וי את הפיצ'ו המעולף והיא לוקחת אותו לחדר טיפולים.
כעבור כמה דקות היא יוצאת מהחדר ואומרת "לפיצ'ו לא קרה כלום, הוא רק היה מבוהל מאוד, קרה לו משהו שהבהיל אותו?" שאלה האחות ג'וי.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 01:46 AM
[b]
[i]אתה רץ במהירות לצד השני של המערה שהתקרה נופלת מאחוריך, לפתע אתה רואה שהמערה מתפצלת לשני חלקים, חלק אחד שניראה כאילו מגיעה ממנו אור מוזר (כי לילה עכשיו בחוץ) וחלק אחר שניראה חשוך מאוד.[/i]
[/b][/quote]
אני הולך אל האזור עם האור המוזר.
-
[quote][b]
~JolTeoN~
אתה רץ למרכז הפוקימונים עם הפיצ'ו הזוהר בידך, אתה עובר דרך העיר ומגיעה אל מרכז הפוקימונים, אתה נותן לאחות ג'וי את הפיצ'ו המעולף והיא לוקחת אותו לחדר טיפולים.
כעבור כמה דקות היא יוצאת מהחדר ואומרת "לפיצ'ו לא קרה כלום, הוא רק היה מבוהל מאוד, קרה לו משהו שהבהיל אותו?" שאלה האחות ג'וי.
[/b][/quote]
"הוא כמעט נפל מצוק"אני יאמר לה ואסתכל על הפיצ'ו המיסכן שהצלתי
-
[i]אתה רץ במהירות אל האזור המואר לפנישהתקרה תקרוס עליך, אתה ניכנס אל מערה, האור המוזר כמו מהפנט אותך, אתה ממשיך לתהקדם לפתע אתה רואה סנדשרוו זוהר הוא מאיר את כל המערה באור יפיפה.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/29/Spr_4d_027_s.png[/img]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אתה הולך לחלון השוקף שדרכו אתה רואה את הפיצ'ו הוא ניראה עצוב, "אתה המאמן שלו?" שאלה האחות ג'וי.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 02:28 AM
[i]אתה רץ במהירות אל האזור המואר לפנישהתקרה תקרוס עליך, אתה ניכנס אל מערה, האור המוזר כמו מהפנט אותך, אתה ממשיך לתהקדם לפתע אתה רואה סנדשרוו זוהר הוא מאיר את כל המערה באור יפיפה.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/29/Spr_4d_027_s.png[/img]
[/b][/quote]
"אני חייב ללכוד אותו..."אני ממלמל לעצמי ומתקרב אליו.
"היי סאנדשרוו, רוצה להצטרף אלי?" אני שואל אותו
-
[i]אתה מתקרב אל הסנדשרוו הוא ניראה מפוחד והוא בורח ישר שאתה מתקרב עליו, הוא כניראה לא יוצא בחיים מהמערה והוא לא יודע מזה אנשים.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 02:39 AM
[i]אתה מתקרב אל הסנדשרוו הוא ניראה מפוחד והוא בורח ישר שאתה מתקרב עליו, הוא כניראה לא יוצא בחיים מהמערה והוא לא יודע מזה אנשים.[/i] [/b][/quote]
"לעזאזל! טורטוויג צא!" אני צועק בזמן שאני רץ אחריו.
"תשתמש עליו בעלי תער!"
-
[i]הסנדשרוו חומק במתקפת חפירה, אתה רואה את השביל שהוא משאיר כשהו חופר.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 02:43 AM
[i]הסנדשרוו חומק במתקפת חפירה, אתה רואה את השביל שהוא משאיר כשהו חופר.[/i] [/b][/quote]
"טורטוויג, מהר! נעקוב אחרי השביל!" אני אומר ורץ אחרי השביל שסאדנשרוו משאיר אחריו.
-
[quote][b]
~JolTeoN~
אתה הולך לחלון השוקף שדרכו אתה רואה את הפיצ'ו הוא ניראה עצוב, "אתה המאמן שלו?" שאלה האחות ג'וי.
[/b][/quote]
"לא,אני לא יכול ליתפוס אותו כיעדיין לא קיבלתי את הפוכדורים שלי"אני אומר לה וממשיך להיסתכל על הפיצ'ו במחשבה האם איכשהוא הוא יוכל ליהיות שלי.
-
[i]אתה רץ אחרי השביל, לפתע אתה מגיעה אל מן חדר ענקי שנימצא במערה בגודל דל עיר, ויש בו מלא חורים, לפתע הסנדשרוו הזוהר יוצא מהבור, הוא דופק צווחה ולפתע מן החורים יוצאים מלא סנדסלשים עצבניים במיוחד שמגנים על הסנדשרוו הקטן והמסכן.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/e7/028.png[/img]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]לפתע האחות ג'וי הולכת לשולחן שלכן הריפוי שלה לפתע היא פותחת את אחת המגרות ומוציא פוקדור, היא מניחה אותו על השולחן, "תקשיב זה פוקדור ריק, אני אתן לך אותו בתנאי שהפיצ'ו יסכים שתהיה המאמן שלו ושתשמור עליו במשך כל המסע שלך" אמרה האחו ג'וי.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 02:52 AM
[i]אתה רץ אחרי השביל, לפתע אתה מגיעה אל מן חדר ענקי שנימצא במערה בגודל דל עיר, ויש בו מלא חורים, לפתע הסנדשרוו הזוהר יוצא מהבור, הוא דופק צווחה ולפתע מן החורים יוצאים מלא סנדסלשים עצבניים במיוחד שמגנים על הסנדשרוו הקטן והמסכן.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/e7/028.png[/img] [/b][/quote]
"אני אלחם על הסאנדשרוו הזה, ואני אתפוס אותו!" אני חושב ומוציא את פידג'יוט, בתקווה שעכשיו הוא יוכל להלחם.
אם הוא יכול, אני מבקש ממנו לעשות סופה.אם הוא לא, אני מחזיר אותו.
באותו הזמן אני גם אומר לטורטוויג לתקוף אותם עם עלי תער, ומוציא את איווי שיתקוף כמה מהם עם חבטה.
-
[quote][b]
~JolTeoN~
לפתע האחות ג'וי הולכת לשולחן שלכן הריפוי שלה לפתע היא פותחת את אחת המגרות ומוציא פוקדור, היא מניחה אותו על השולחן, "תקשיב זה פוקדור ריק, אני אתן לך אותו בתנאי שהפיצ'ו יסכים שתהיה המאמן שלו ושתשמור עליו במשך כל המסע שלך" אמרה האחו ג'וי.
[/b][/quote]
"כן אני ישמור עליו ואטפל בו יפה"אני יאמר ואהמשיך להיסתכל על הפיצ'ו בתיקווה שהוא יסכים שאני יהיה המאמן שלו.
-
[i]פיג'יוט מחוסל, טורטוויג הפצוע תוקף בעלי תער, איווי לא יודע לתקוף במהירות, הסנדסלשים תוקפים חלקם בסריטה וחלקם בשבירת אבנים, ורק שניים מהם נפצעים מעלי התער, טורטוויג הפצוע מנסה חמוק אבל נפצע, איווי מצליח לחמוק מהאבנים, ולא נפצע כלל.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אתה לוקח את הפוקדור ומכניס אותו לתוך הכיס כדי שפיצ'ו לא יבחין בו וידע מה אתה רוצה, אתה ניכנס אל תוך החדר ושואל את הפיצ'ו עם הוא רוצה שתהיה המאמן שלו, הוא מסכים, אתה מביא לו את הפוקדור הוא לוחץ על הכפתור ואז הוא נכנס אל תוך הפוקדור, הפוקדור זז קצת ואז נצער, הפיצ'ו הזוהר שלך.[/i]