-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 2 2009, 04:54 PM
[b] [b]ג'ו -[/b]
החרב לא רגילה וניראת מאוד חזקה , אך סטיבן חושב שהחרב שקיבלת בהתחלה היא מיוחדת ולא נותנים כזאת לכל מתחיל , והרי אתם מתחילים כמפקדים אם החרב הייתה באמת מיוחדת לא היו נותנים לכם אותה אחרי שיעור אחד שהעברתם לקבוצת הנוקלסים .
[/b][/quote]
טוב אני לוקח אותה ומשאיר גם את החרב הקודמת אצלי בתור מזכרת, עכשיו אני הולך לחדר שלי , אוכל,מתקלח מאכיל את טייגר והולך לישון...
-
[b]אדוארד -[/b]
מיד לאחר שסיימת לשאול אותם מתי מתחיל האימון הגיע עוד אדם , רק שהוא לבוש קצת שונה , מהודר יותר . מיד שהוא נכנס למגרש כולם נעמדו בשורה , הבנת שהוא המפקד וניכנסת לשורה . הוא שם לב שיש לו חייל חדש בצבא שלו והוא שואל מה שימך , אתה מציג את עצמך וגם הוא מציג את עצמו "שמי ג'ו ואני מפקד צבא הקרח , ברוך הבא " מיד לאחר שהוא מסיים מגיעה הינאמורי ומציגה את עצמה גם היא , היא נעמדת ליידך בשורה והמפקד מורה עלייכם להתחיל עם חימום - רוצה , מתחיתות , ולהתחלק לזוגות .
[b]ג'ו -[/b]
אתה כל הזמן הולך לישון אחרי שתי הודעות , הפעם אני ייתן לך משהו מעניין מאוד שלא יהיה לך סיבה ללכת לישון בגללה , אם תבחר בכל זאת לישון אין לי בעיה עם זה .
----------------
אתה מסיים את האימון , נכנס להתקלח , אמבטיה חמה שמרגיעה את האיברים שלך . אתה יוצא מהמקלחת ומתלבש , ואז שם לב לפתק שהושחל מאחורי דלתך הפתק אומר "שלום ג'ו , שמתי לב שאתה אף פעם לא בא לחדר האוכל , אשמח אם אולי בכל זאת תבוא היום . T "
אתה מנסה לגלות מי כתב את הפתק אבל אין שום רמז חוץ מהאות T .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 07:53 AM
[b] [b]אדוארד -[/b]
מיד לאחר שסיימת לשאול אותם מתי מתחיל האימון הגיע עוד אדם , רק שהוא לבוש קצת שונה , מהודר יותר . מיד שהוא נכנס למגרש כולם נעמדו בשורה , הבנת שהוא המפקד וניכנסת לשורה . הוא שם לב שיש לו חייל חדש בצבא שלו והוא שואל מה שימך , אתה מציג את עצמך וגם הוא מציג את עצמו "שמי ג'ו ואני מפקד צבא הקרח , ברוך הבא " מיד לאחר שהוא מסיים מגיעה הינאמורי ומציגה את עצמה גם היא , היא נעמדת ליידך בשורה והמפקד מורה עלייכם להתחיל עם חימום - רוצה , מתחיתות , ולהתחלק לזוגות . [/b][/quote]
''הינאמורי? אנחנו זוג כאן?''
אני אומר בחיוך בזמן שאני רץ ועושה תרגילי חימום.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 2 2009, 04:54 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
אתה ניגש למפקד ביחד עם ג'ני , לופטי ואיזי מצטרפים אליכם .
"הקרב שלכם היה קרב מדהים, אני חושב שלא היה מנצח וזה נחשב תיקו אבל מבחינתי כולכם ניצחתם , כל הכבוד לכולכם , כעת הוציאו כדור מהשק"
אתם מוציאים כדור , לך יצא אדום , לג'ני כחול , ללופטי לבן ולאיזי שחור
המפקד מסביר -
"
שחור = חיית מחמד לבחירה
לבן = מגילה
כחול = חרב אש (כמו שלך)
אדום = שריון לחיית מחמד .
[/b][/quote]
"ג'ני קיבלתי שיריון,טוב את חושבת שעכשיו כדאי לחזור ולראות מה שלום אייסברג וג'סיקה?"
-
[b]הנטו -[/b]
תשמע , אתה רשום , אבל קצת מפריע לי שגיאות הכתיב .
אם אראה בעתיד שזה יהווה בעיה כלשהי אצטרך להעיר לך שנית
ההתחלה בעמוד הראשון או השני , תגיב לה לפי הפרטים שאני מביא לך
- כרגע אתה עדין בבית הוריך , יום לפני הנסיעה .
כעת תגיב להתחלה .
[b]ג'ק -[/b]
"קיבלתי חרב ממש מגניבה , כן בוא נחזור ליראות מה מצב בעלי החיים שלנו ואחר כך נלך לחדר האוכל לאכול משהו מרענן ?" היא שואלת במצב רוח ממש טוב , כניראה שהאימון הזה היה משהו מיוחד .
[b]אדוארד -[/b]
אתה מתחיל עם ריצה , ולא מצליח כל כך להגיע אל הינאמורי , אתם בערך באותו הקצב . אתה מוציא את כל כוחך כדי להגיע אליה אך לא מצליח , לאחר שהשלמת את תהליך הריצה כולם מסתדרים במיקומים שונים במגרש ומתחילים מתיחות , אתה מתמתח ליד הינאמורי ושואל אותה אם היא רוצה להיות הזוג שלך באימון , היא אומרת " כן בשמחה" ומחייכת . אתה מתחלקים לזוגות .
המפקד מלמד היום שיטה חדשה ליצור קרן , כל אחד והכוח בו הוא אוחז
רוב האנשים אוחזים בכוח הקרח חוץ מהינאמורי ועוד כמה פליטים ממלכות שונות שהתגייסו לצבא הקרח , כולם משתמשים בקרן קרח אל עבר הקיר , הינאמורי משתמשת בקרן אדומה שפוגעת חזק בקיר , גם אתה יצרת קרן חזקה אך היא מקפיאה ולא פוגעת , המאמן ג'ו מראה שיטה חדשה להשתמש בקרן הזאת שכוללת ביחד עם הקרן גם פגיעה ולא רק הקפאה .
הוא מתרכז טוב טוב בנקודה האדומה שעל הקיר הלבן ומסביר את מהלכיו -
"חברים , הסתכלו אליי , אני מרכז את כל הכוח שלי אל תוך היד , את כל הקור בתור שתי הידיים , אני יוצר כדור קרח אבל לא קפוא , כלומר לא להוציא את כל הכוח , זה יוצר כדור קרח שעדיין לא קפא , כדור זה מחזיק באנרגיה עצומה , כעת שהכדור בידיכם הניפו את הידיים והוציאו כמות אדירה של קרח מהיד , נסו שהקרן תהיה דקה . מה שקורה זה בעצם הקרח הקפוא משתלב עם הקרח הנוזל בעל הכוח המיוחד , שיוצרים קרן בעל מצב צבירה לא ידוע שעושה חור בקיר ומשאירה בקצות החור קרח . נסו את זה גם , שימו לב שבפעם הראשונה אולי לא תצליחו תצטרכו להתאמן הרבה "
*ההודעה הכי ארוכה במשחק ! כל הכבוד אדוארד .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 04:42 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
"קיבלתי חרב ממש מגניבה , כן בוא נחזור ליראות מה מצב בעלי החיים שלנו ואחר כך נלך לחדר האוכל לאכול משהו מרענן ?" היא שואלת במצב רוח ממש טוב , כניראה שהאימון הזה היה משהו מיוחד .
[/b][/quote]
אלך לחדר שלי, אפתח אותו,אשים על אייסברג את השיריון,אצא מהחדר,אסגור את הדלת. "שמתי את השיריון על אייסברג." אגיד ואראה לג'ני,"טוב צריך לבקר גם את הדרקונית שלך."
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Oct 26 2009, 08:27 PM
[b] [b][SIZE=4]רשומים כולם והנה ההתחלה שלכם ..[/SIZE][/b]
[i][color=#FF1493]השעה 7:00 השעון מצלצל , שכחתם לבטל את השעון המעורר
עכשיו זהו החופש הגדול.. אתם מתבאסים שאתים קמים מוקדם
ומנסים לחזור לישון אבל הרעש שיש בבית מפריע לכם לישון
אתם יורדים למטה אבל הבית ריק והרעשים הפסיקו
רק על המקרר פתק מבעל הבית
"היי _____ ,
אני משער שעכשיו כבר עוד מעט צהריים
ולכן לא הכנתי לך ארוחת בוקר
אם תקום מוקדם ותהיה רעב קפוץ בבקשה להביא
פיתות מהמאפיה , גבינת שמת וחלב מהקיוסק של שמחה "[/color][/i]
כעט מה תעשו ?
כולם לצטט ולהגיב [/b][/quote]
אני צועק"שי החופש הגדול" אני צריך לסדר את הבגדם מחר אני נוסע לטיול ענקי.אני רואה את הפתק ומיתעלם מימנו עולה לחדר שלי ומסדר את הדברים לנסיע.
-
[b]ג'ק -[/b]
"בזמן שבדקת מה שלום אייסברג כבר ראיתי מה שלום ג'סיקה
רוצה שנרד לאכול עכשיו ?"
[b]אנטו -[/b]
אתה עולה לארגן את כל הדברים שלך ולפתע מישהו דופק בדלת .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 04:42 PM
[b] [b]אדוארד -[/b]
אתה מתחיל עם ריצה , ולא מצליח כל כך להגיע אל הינאמורי , אתם בערך באותו הקצב . אתה מוציא את כל כוחך כדי להגיע אליה אך לא מצליח , לאחר שהשלמת את תהליך הריצה כולם מסתדרים במיקומים שונים במגרש ומתחילים מתיחות , אתה מתמתח ליד הינאמורי ושואל אותה אם היא רוצה להיות הזוג שלך באימון , היא אומרת " כן בשמחה" ומחייכת . אתה מתחלקים לזוגות .
המפקד מלמד היום שיטה חדשה ליצור קרן , כל אחד והכוח בו הוא אוחז
רוב האנשים אוחזים בכוח הקרח חוץ מהינאמורי ועוד כמה פליטים ממלכות שונות שהתגייסו לצבא הקרח , כולם משתמשים בקרן קרח אל עבר הקיר , הינאמורי משתמשת בקרן אדומה שפוגעת חזק בקיר , גם אתה יצרת קרן חזקה אך היא מקפיאה ולא פוגעת , המאמן ג'ו מראה שיטה חדשה להשתמש בקרן הזאת שכוללת ביחד עם הקרן גם פגיעה ולא רק הקפאה .
הוא מתרכז טוב טוב בנקודה האדומה שעל הקיר הלבן ומסביר את מהלכיו -
"חברים , הסתכלו אליי , אני מרכז את כל הכוח שלי אל תוך היד , את כל הקור בתור שתי הידיים , אני יוצר כדור קרח אבל לא קפוא , כלומר לא להוציא את כל הכוח , זה יוצר כדור קרח שעדיין לא קפא , כדור זה מחזיק באנרגיה עצומה , כעת שהכדור בידיכם הניפו את הידיים והוציאו כמות אדירה של קרח מהיד , נסו שהקרן תהיה דקה . מה שקורה זה בעצם הקרח הקפוא משתלב עם הקרח הנוזל בעל הכוח המיוחד , שיוצרים קרן בעל מצב צבירה לא ידוע שעושה חור בקיר ומשאירה בקצות החור קרח . נסו את זה גם , שימו לב שבפעם הראשונה אולי לא תצליחו תצטרכו להתאמן הרבה "
*ההודעה הכי ארוכה במשחק ! כל הכבוד אדוארד . [/b][/quote]
אני מנסה לעשות את אותם המהלכים שהוא עשה, אם לא הצלחתי אני מנסה עוד.
''לעזאזאל, אני חייב להתאמן הרבה אם אני רוצה להרוג את תאו.''
אני אומר בכעס.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 05:35 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
"בזמן שבדקת מה שלום אייסברג כבר ראיתי מה שלום ג'סיקה
רוצה שנרד לאכול עכשיו ?"
[/b][/quote]
"כן. אחרי האימון הגדול נהייתי רעב."
-
[b]אדוארד -[/b]
*תמיד שאתה לומד מתקפה נסה לתאר איך אתה מנסה לעשות אותה זה טוב להמשך המשחק , ככה אני רואה אם אתה באמת נחוש או שסתם אתה עושה את זה כדי ללמוד מתקפה חדשה , ביג דיל.
אתה רוצה לתאר או שאני ימשיך כבר לבד ?
[b]ג'ק -[/b]
"כן אתה צודק גמאני " היא אומרת ומחייכת , אתם יורדים לחדר האוכל ומתיישבים בידיוק במקום שהכרת אותה , היא מחייכת אליך ואתה מחייך אליה בחזרה , האוכל מוגש , אתם אוכלים כמו שתי חזירים >< ואחרי שסיימתם לאכול ושבעתם אתם מתחילים קצת לדבר תוך כדי אכילת הקינוח
"ג'ק , איך היה האימון הראשון שלך ?"
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 07:23 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
"כן אתה צודק גמאני " היא אומרת ומחייכת , אתם יורדים לחדר האוכל ומתיישבים בידיוק במקום שהכרת אותה , היא מחייכת אליך ואתה מחייך אליה בחזרה , האוכל מוגש , אתם אוכלים כמו שתי חזירים >< ואחרי שסיימתם לאכול ושבעתם אתם מתחילים קצת לדבר תוך כדי אכילת הקינוח
"ג'ק , איך היה האימון הראשון שלך ?" [/b][/quote]
"את מתכוונת האימון הראשון שלי במקום מסודר?
היה כיף.
עם הכנופיה שלי פעם התאמנו המון.
אז.. ג'ני כאן הכרנו. מגניב לא?" אגיד לה.
-
[b]ג'ק -[/b]
"כן , היית מאוד חמוד שבאת וניסית להרשים אותי בעזרת כדור אש קטן חחח , אתה עדיין חמוד ואני מתה עלייך " היא אומרת ומחייכת אליך :)
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 07:32 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
"כן , היית מאוד חמוד שבאת וניסית להרשים אותי בעזרת כדור אש קטן חחח , אתה עדיין חמוד ואני מתה עלייך " היא אומרת ומחייכת אליך :) [/b][/quote]
"את גם חמודה מאוד ואני מת עלייך,אני זוכר שבאימון הראשון שלנו לבד הראית מתקפות שלא חשבתי שהן קיימות." אגיד לה ואחייך.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 07:23 PM
[b] [b]אדוארד -[/b]
*תמיד שאתה לומד מתקפה נסה לתאר איך אתה מנסה לעשות אותה זה טוב להמשך המשחק , ככה אני רואה אם אתה באמת נחוש או שסתם אתה עושה את זה כדי ללמוד מתקפה חדשה , ביג דיל.
אתה רוצה לתאר או שאני ימשיך כבר לבד ?
[/b][/quote]
אני מנסה ליצור כדור אנרגיה, אך לא מפעיל את כל הכוח עליו, לאחר-מכן, שאני מרגיש שיש לי המון כוח ביד, אני משחרר את כל העוצמה לקיר.
''לעזאזאל, אני חייב להתאמן הרבה אם אני רוצה להרוג את תאו.''
אני אומר בכעס.
-
[b]ג'ק -[/b]
"נכווווווווווון חחח אני זוכרת שהיית מופתע שהשלכתי עליך גלגל אש !"
אתם מסיימים לאכול .
[b]אדוארד -[/b]
אתה חושב על תאו ועל כמה שאתה שונא אותו , אתה יוצא כדור אנרגיה קטן בידך ומנסה דרכו להעביר קרן קרח , אתה מצליח אך הקרן לא מספיק חזקה כך שתוכל לעבור את הקיר , היא יוצרת גוש קרח בקיר , וזה הכל .
"כל הכבוד אדוארד , נסה שוב " אתה שומע את המפקד שעומד וצופה בך מאחור .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 07:38 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
"נכווווווווווון חחח אני זוכרת שהיית מופתע שהשלכתי עליך גלגל אש !"
אתם מסיימים לאכול .
[/b][/quote]
"טוב אני סיפרתי לך המון על העבר שלי,אבל האם את יכולה לספר לי על העבר שלך?"
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 07:38 PM
[b]
[b]אדוארד -[/b]
אתה חושב על תאו ועל כמה שאתה שונא אותו , אתה יוצא כדור אנרגיה קטן בידך ומנסה דרכו להעביר קרן קרח , אתה מצליח אך הקרן לא מספיק חזקה כך שתוכל לעבור את הקיר , היא יוצרת גוש קרח בקיר , וזה הכל .
"כל הכבוד אדוארד , נסה שוב " אתה שומע את המפקד שעומד וצופה בך מאחור . [/b][/quote]
אני מנסה להיות רגוע, אני עוצם עיניים ומרכז אנרגיה גדולה אך לא גדולה מדיי ביד ימין. לאחר-מכן אני אנסה לשלוח את קרן הקרח אל הקיר, ואנסה לא להקפיא הפעם את הקיר.
-
[b]אדוארד -[/b]
יד ימין הא ? ועוד אומרים שאני חרמן >< חחחח .
----
אתה מתרכז ומתנתק מהמציאות , בתוך תוכך אתה שומע את סטיב
"אתה תצליח" אתה פותח את העינים בבהלה ומגלה שהצלחת , לא הבנת איך זה קרה , פשוט אמרת לעצמך - " אני עושה קרן קרח אנרגתית " , והצלחת .
"כל הכבוד אדוארד ! הראשון שמצליח ! באימון הראשון שלו ! וווואו
המאמן מתחיל לצעוק בשמחה "
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 07:46 PM
[b] [b]אדוארד -[/b]
יד ימין הא ? ועוד אומרים שאני חרמן >< חחחח .
----
אתה מתרכז ומתנתק מהמציאות , בתוך תוכך אתה שומע את סטיב
"אתה תצליח" אתה פותח את העינים בבהלה ומגלה שהצלחת , לא הבנת איך זה קרה , פשוט אמרת לעצמך - " אני עושה קרן קרח אנרגתית " , והצלחת .
"כל הכבוד אדוארד ! הראשון שמצליח ! באימון הראשון שלו ! וווואו
המאמן מתחיל לצעוק בשמחה " [/b][/quote]
חחחחחחחחחחחחחחחח
-------
אני מחייך ואומר תודה לסטיב.
אני מסתובב אל המאמן ואומר, ''המאמן, תוכל ללמד אותי מתקפות שיעזרו לי מול מלך המים תאו?'' אני פונה אליו באדישות ומחכה לתשובה.
-
[b]אדוארד -[/b]
המאמן מגיב בבהלה "פנה אליי אחרי האימון"
הוא מחכה שכולם יסיימו , אתה יושב חסר מעש 20 דקות , לאחר שכולם סיימו הוא אומר שזהו סוף האימון ועכשיו עוברים לחלק השני שלו - הקרבות
כל אחד יבחר זוג , תיערך הגרלה ו2 הזוגות שיוגרלו - ילחמו אחד מול השני .
[b]ג'ק -[/b]
"כן אתה צודק מצטערת.. קצת קשה לי לספר את זה אבל אתה החבר הכי טוב שלי כאן..אז...אני...הייתי ילדה עשירה במשך 15 שנים , עד שבגיל 15 הוריי נירצחו , ואני הופללתי ברצח שלהם , ישבתי בכלא 7 שנים וקייסי בא כדי לשחרר אותי ולהגיע לממלכתו , הגעתי חודש לפני שאתה הגעת . אם תרצה עוד פרטים , תשאל משהו "
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 07:52 PM
[b] [b]אדוארד -[/b]
המאמן מגיב בבהלה "פנה אליי אחרי האימון"
הוא מחכה שכולם יסיימו , אתה יושב חסר מעש 20 דקות , לאחר שכולם סיימו הוא אומר שזהו סוף האימון ועכשיו עוברים לחלק השני שלו - הקרבות
כל אחד יבחר זוג , תיערך הגרלה ו2 הזוגות שיוגרלו - ילחמו אחד מול השני . [/b][/quote]
''הינאמורי, אנחנו ביחד.''
אני אומר באדישות ומחכה בחיוך שטני על הפנים.
''סוף סוף, קרב! אני אוכל להוכיח את עצמי.''
אני אומר וממשיך לחייך בשטניות.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 07:52 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
"כן אתה צודק מצטערת.. קצת קשה לי לספר את זה אבל אתה החבר הכי טוב שלי כאן..אז...אני...הייתי ילדה עשירה במשך 15 שנים , עד שבגיל 15 הוריי נירצחו , ואני הופללתי ברצח שלהם , ישבתי בכלא 7 שנים וקייסי בא כדי לשחרר אותי ולהגיע לממלכתו , הגעתי חודש לפני שאתה הגעת . אם תרצה עוד פרטים , תשאל משהו " [/b][/quote]
"כן אני זוכר אותך,באת פעם או פעמיים לכנופיה שלי.
ובכן תני לי לספר לך למה לכנופיה שלנו קוראים ארמגדון.
היה אצלנו פעם בכנופיה חייל שקראו לו גורדון "סקורפיו" ארמגדון.
הוא היה המנהיג הראשון של כנופיית ארמגדון, בקרב עם כנופית הארג'נטום נחטף גורדון. זה היה מסוכן,סילביו ארג'נטום מנהיג כנופיית הארג'נטום החל לחטוף את כל החברים,נשארתי לבד, כל חבריי נשבו, זה לקח שנה אבל במבצע הדומה לסוס טרויאני הצלחתי לחדור אל מבצר הארג'נטום ולשחרר את כל חבריי,
זאת הייתה מלחמה קשה מאוד, היא התנהלה בהרים, ואז גורדון עשה צעד בלתי צפוי, הוא תפס את סילביו ואז קפץ והפיל אותו יחד איתו מהצוק,שתי הכנופיות הפסיקו להלחם מיד, וישר חיפשו את הגופות,הן נמצאו בקרקעית,
חבולים ומתים, בזאת תפסתי אני פיקוד ודיברתי עם גולדן,אחיו של סילביו.
הכרזנו על שלום בין הכנופיות. סילביו וגורדון נקברו זה לצד זה. שתי הכנופיות,שבמשך מאות שנים רבו השלימו. אף אחד לא יודע את הסיפור הזה.
משום שמיד אחר כך,התקפה של כנופיה לא ידועה מחקה את כנופית ארג'נטום כליל. ומאז אף אחד לא זוכר,חוץ ממני."
-
[b]ג'ק -[/b]
"וואו סיפור ממש מעניין ועצוב , איך אתה יכול לשאת דבר כזה כבד בבטן מבלי לספר לאף אחד ?"
[b]אדוארד-[/b]
"אוקיי אין בעיה " היא אומרת ומחייכת אליך חזרה .
ההגרלה בוצעה ואתה והינאמורי הוגרלתם להילחם מול לופטי ואיזי .
הקרב מתחיל בהתמלאות קרחונים לכל אורך המגרש , אתם לא רואים אחד את השני , "כעת תוכלו להתחיל" נשמע כולו של המאמן משום מקום .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 08:19 PM
[b]
[b]אדוארד-[/b]
הקרב מתחיל בהתמלאות קרחונים לכל אורך המגרש , אתם לא רואים אחד את השני , "כעת תוכלו להתחיל" נשמע כולו של המאמן משום מקום . [/b][/quote]
אני רץ במהירות אל הצד השני של המגרש, איפה שלופטי ואיזי, בזמן שאני שובר את הקרחונים.
כשאני מגיע אליהם בהפתעה אני תופס את ראשה של לופטי ומטיח אותו בקרח למטה.
לאחר-מכן, אשלוף את החרב שלי ואנסה לחתוך את איזי.
-
[b]אדוארד -[/b]
אתה רץ ב*טיל* אל עבר לופטי ואיזי , איזי לא נמצא שם ולופטי קולטת אותך מרחוק , היא צועקת -" וואו איזה להההההט" בקצת חשש , אתה מגיע ומנחית אותה אל הריצפה ושולף את החרב שלך , מיד מעליך מזנק איזי וגם הוא מחזיק בידו חרב
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 08:19 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
"וואו סיפור ממש מעניין ועצוב , איך אתה יכול לשאת דבר כזה כבד בבטן מבלי לספר לאף אחד ?"
[b]אדוארד-[/b]
הקרב מתחיל בהתמלאות קרחונים לכל אורך המגרש , אתם לא רואים אחד את השני , "כעת תוכלו להתחיל" נשמע כולו של המאמן משום מקום . [/b][/quote]
"זה היה יותר מדי קשה מכדי לספר.
איך שהוא תפס אותו וקפץ ממש צרחו מרוב בהלה.
רצתי להסתכל למטה ראיתי שהם התקוטטו ולקראת הסוף הם לחצו ידיים ובום!
קשה היה לחשוב על זה.."
-
[b]ג'ק -[/b]
ג'ני שותקת לכמה דקות ומתחילה לבכות "זה כל כך מרגש אותי הסיפור הזה ומזכיר לי הרבה דברים מהעבר , במיוחד מהכלא"
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 08:30 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
ג'ני שותקת לכמה דקות ומתחילה לבכות "זה כל כך מרגש אותי הסיפור הזה ומזכיר לי הרבה דברים מהעבר , במיוחד מהכלא" [/b][/quote]
"גם אני הייתי בכלא ליותר משנתיים.
אבל בניגוד אלייך אני רצחתי באמת.
מה חשבת שקובי יצא בזול מהבגידה שלו?
גילינו מידע מודיעיני על קובי ומשפחתו ורצחנו את כל משפחתו.
תפסו אותי והייתי בכלא, אבל לא הצטערתי על אף דקה,ואני עדיין מחכה לקרב שלי ושלו."
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 08:26 PM
[b] [b]אדוארד -[/b]
אתה רץ ב*טיל* אל עבר לופטי ואיזי , איזי לא נמצא שם ולופטי קולטת אותך מרחוק , היא צועקת -" וואו איזה להההההט" בקצת חשש , אתה מגיע ומנחית אותה אל הריצפה ושולף את החרב שלך , מיד מעליך מזנק איזי וגם הוא מחזיק בידו חרב [/b][/quote]
אני לוקח שוריקן וזורק אותו במהירות אל ביטנה של לופטי, לאחר-מכן, אצמיד את החרב שלי לחרב של איזי ואגיד לו, ''זה הולך להיות כיף!'' בחיוך שטני.
ואז אעשה את המתקפה הזאת(שכחתי איך קוראים לה) ואוציא קרן קרח מהחרב ישר לביטנו של איזי.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 07:53 AM
[b] .
[b]ג'ו -[/b]
אתה כל הזמן הולך לישון אחרי שתי הודעות , הפעם אני ייתן לך משהו מעניין מאוד שלא יהיה לך סיבה ללכת לישון בגללה , אם תבחר בכל זאת לישון אין לי בעיה עם זה .
----------------
אתה מסיים את האימון , נכנס להתקלח , אמבטיה חמה שמרגיעה את האיברים שלך . אתה יוצא מהמקלחת ומתלבש , ואז שם לב לפתק שהושחל מאחורי דלתך הפתק אומר "שלום ג'ו , שמתי לב שאתה אף פעם לא בא לחדר האוכל , אשמח אם אולי בכל זאת תבוא היום . T "
אתה מנסה לגלות מי כתב את הפתק אבל אין שום רמז חוץ מהאות T . [/b][/quote]
אני מנחש שזה ס[b]טי[/b]בןXD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני לוקח מהארון חולצת כפתורים שחורה של מועדונים... ולובש ג'ינס ונעליים שחורות שם כובע שחור בושם ,AXE,עגיל באוזן ויוצא לחדר האוכל XD
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 05:35 PM
[b] [b]אנטו -[/b]
אתה עולה לארגן את כל הדברים שלך ולפתע מישהו דופק בדלת . [/b][/quote]
אני רץ לפתח הדלת ופותח אותה
-
[b]אדוארד -[/b]
אתה זורק מיד שוריקן על לופטי והינאמורי מגיעה לעזור לך , בזמן שהינאמורי מתאבקת עם לופטי אתה עורך קרב סייף עם איזי שמצליח להדוף את קרן הקרח שלך .
[b]ג'ק -[/b]
"וואו ג'ק אתה מספר לי דברים שלא הייתי מסוגלת לחשוב , אתה קטלני ג'ק :D" היא אומרת ומחייכת שוב
[b]דודי(ג'י) - [/b]
חזרת למשחק אני יכתוב לך תקציר .
גילית שיש לך כוח חשמל , סבתא שלך סיפרה לך הכל
אתה מצליח להיכנס לתוך עמוד החשמל ומגיע לתחנת הכוח
שם אתה נלחם מול דומיניק - שליט ממלכת החשמל
שבעזרת חשמול קטן שולח אותך לתוך מבוך . הוא אומר שאם תפתור חידה אחת פשוטה תעבור את המבוך ותגיע למקום קסום . החידה היא ככה
יש לך 4 מספרים - 2 , 3 , 4 , 5
אתה צריך להגיע למספר 26 בעזרת כפל חילוק חיסור וחיבור
מותר להשתמש בכל מספר רק פעם אחת ובכל פעולה רק פעם אחת .
[b]ג'ו -[/b]
אתה מתארגן וניראה טוב , אתה יורד במעלית וניכנס לחדר האוכל
אתה לא רואה את סטיבן , ובכל זאת , איפה תשב ?
[b]אנטו -[/b]
רק בקשה אחת , תכתוב שוב את טופס ההרשמה שלך ותשלח אותו שוב .
-------------------------------
אתה פותח את הדלת וזהו אביך שאומר לך לשבת בסלון ולחכות לו .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 10:20 PM
[b]
[b]אנטו -[/b]
רק בקשה אחת , תכתוב שוב את טופס ההרשמה שלך ותשלח אותו שוב .
-------------------------------
אתה פותח את הדלת וזהו אביך שאומר לך לשבת בסלון ולחכות לו .[/b][/quote]
שם בפורום : liad250
שם במשחק :אנטו
רקע :אנטו הוא ילד חכם מאוד,ספורטאי מוכשר,אפילו יש לו שמיע מצוינת אנטו תמיד מצה פיתרון לכול דבר לפי דעתו אין דבר כזה לא יכול.
אנטו הוא ילד מאוד מקובל יש לו חברה כוסית כבר שלוש שנים.
כאשר יצה לחופש הוא אמר לה שהוא רוצה להיפרד מימנה והיא ברחה משם.
לאנטו יש בית ענק חדר גדול כלב שומרים וההורים שלו הם מולטי מיליונרים
לכן אף פעם לא היה חסר לו כלום חוץ מאהבה ההורים שלו לא כול כך דאגו לו והיו חמים הם כול הזמן התעסוקו בטלפונים ובענינם עיסקים ולא סמו לב אלו הוא מאוד רצה שההורים שלו ידברו איתו והתענינו בו ובכישרונות שלו כול מה שניסה לעשות לא הלך.
יום אחד אנטו אמר להורים שלו שהוא רוצה
לצת לחופשה והם נתנו לו כרטים ו 5000$.
כוח :
חיה :
חברים:
בסדר? :huh:
-----------------------
אני הולך לסלון נשכב על הספה בעדינות ושואל אתו מה הוא רוצה.
-
[b] [b]ג'ק -[/b]
"וואו ג'ק אתה מספר לי דברים שלא הייתי מסוגלת לחשוב , אתה קטלני ג'ק :D" היא אומרת ומחייכת שוב
[/b][/quote]
"אחרת למה חשבת שכולם רעדו בהתחלה באימון למשמע השם ג'ק ארמגדון?
אני הוא האגדה, אני האדם הכי מפחיד שהיה באיזורנו."
-
[b] [b]אדוארד -[/b]
אתה זורק מיד שוריקן על לופטי והינאמורי מגיעה לעזור לך , בזמן שהינאמורי מתאבקת עם לופטי אתה עורך קרב סייף עם איזי שמצליח להדוף את קרן הקרח שלך . [/b][/quote]
אחי, אולי תעשה לי מין מתקפה כזאת, שאני מגיע לשיא העצבים שלי העיניים שלי הופכות ללבנות ואני שולט בקרח בשיא השליטה והעוצמה? (: מין צורה כזאת שאני בשיא העצבים.
-------
אני ממשיך להיאבק איתו אך שם לב מדיי פעם להינאמורי, לאחר-מכן אקפוץ מעל איזי ואשלח אליו חמישה שוריקנים, אם הוא עוצר את כולם אני נוחת אליו עם החרב כדי לחתוך אותו.
-
[b]
[b]ג'ו -[/b]
אתה מתארגן וניראה טוב , אתה יורד במעלית וניכנס לחדר האוכל
אתה לא רואה את סטיבן , ובכל זאת , איפה תשב ?
[/b][/quote]
ליד כמה כוסיות =]
-
[b]ג'ו -[/b]
אתה מתיישב ליד בלונדינית ואחת עם שיער שחור
הבלונדה - תחת שווה
השחורדינית - ציצים ענקיים .
-_-
[b]ג' ק -[/b]
"וואו הקינוח היה טוב ולמדתי עליך הרבה דברים ג'ק , בוא נלך לבריכה ?"
[b]אדוארד -[/b]
אל תדאג חחח לכולם יש צורה כזאת .
----------------------
אתה פוגע בו רק עם שוריקן אחד ויורד עם החרב שלך שיצרה קרן קרח בעצמה , אל הראש שלו , הוא ניסה להגן עם החרב אך מרוב העוצמה שבך החרב שלו נישברה , כל הקהל המום , הוא מנסה לקפוץ לאחור אך אתה עושה חתך על פניו . הוא מדממם אך לא חדל להילחם , הוא מתעצבן ורץ אליך עם כדור אנרגיה בזמן שהוא טוען את הכדור , אתה חושב שתוכל לעצור אותו אך לפתע אתה שם לב שהרגליים שלך מכוסות בקרח שנצמד לקרקע , אתה מסתובב ורואה שהינאמורי על הרצפה ושלופטי רצה לכיוונך .
[b]אנטו -[/b]
אתה מתיישב בספה ואבא שלך מבקש שתדחה את החופשה שלך ביום , מכיוון שאימך קצת לא מרגישה טוב והיא רוצה שתהיה איתה היום .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 03:26 PM
[b]
[b]אנטו -[/b]
אתה מתיישב בספה ואבא שלך מבקש שתדחה את החופשה שלך ביום , מכיוון שאימך קצת לא מרגישה טוב והיא רוצה שתהיה איתה היום .[/b][/quote]
אני אומר בדאגה "מ מ מה איך יכול להיות אתמול אמא הרגישה מצוין שראיתי אותה מה קרא לה"
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 03:26 PM
[b]
[b]אדוארד -[/b]
אל תדאג חחח לכולם יש צורה כזאת .
----------------------
אתה פוגע בו רק עם שוריקן אחד ויורד עם החרב שלך שיצרה קרן קרח בעצמה , אל הראש שלו , הוא ניסה להגן עם החרב אך מרוב העוצמה שבך החרב שלו נישברה , כל הקהל המום , הוא מנסה לקפוץ לאחור אך אתה עושה חתך על פניו . הוא מדממם אך לא חדל להילחם , הוא מתעצבן ורץ אליך עם כדור אנרגיה בזמן שהוא טוען את הכדור , אתה חושב שתוכל לעצור אותו אך לפתע אתה שם לב שהרגליים שלך מכוסות בקרח שנצמד לקרקע , אתה מסתובב ורואה שהינאמורי על הרצפה ושלופטי רצה לכיוונך . [/b][/quote]
''לעזאזאל.''
אני אומר וזורק חמישה שוריקנים במהירות אל לופטי וגם את החרב שלי בחוזקה.
ואז אני במהירות עושה מה שלמדנו באימונים, אני יוצר כדור קרח אך לא מחזק אותו עם כל העוצמה שלי, אלא נותן לו להיות כדור עם עוצמה בלי לקפוא.
כאשר איזי בא אליי, אני במהירות יורה אותו אל איזי, ובמהירות מנסה להילחץ מהקרח שעל רגליי.