-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 10:29 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה רואה שברנדון יורד לסלון ופיבי יורדת אחריו, ברנדון ומפייר משתגר מעליית הגג וליאו ממשיך לשבת על הכורסא ולתהות מה קורה.
''כן.. גם לי היה, אני שמחה שיצאת יפה כמו הילד שלי.'' אומרת פייפר ומחייכת אליך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"תודה סבתא" אומר בצחוק "אז יש לך אולי כמה טיפים איך לנהל את המועדון? אני טיפה עובד עצות ונאלצתי להישתמש בכמה קסמים כדי לטפל במקום"
-
[b]
[SIZE=1][color=gray][b]ברנדון ומפייר-
אתה משתגר מעליית הגג, אתה מגיע להרים מוזרים, ומתחת להרים שדה ענק, אתה לא מבין איפה אתה, אבל אתה על ההרים.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אחפש לי נוצות של נץ או נץ.
ועל הדרך אחפש גם עלים בצורת מחומש
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
''קסם? אל תשתמש בקסם למטרות אישיות, זה רק מביא איתו דברים אחרים.
אל תדאג, אתה תסתדר, אני מאמינה בך, גם לי היה קשה אבל הצלחתי בכל זאת לנהל את המועדון שלי.'' אומר פייפר.
לפתע, מופיע בטא D בעליית הגג ומעיף את ליאו על אחת הספות, הוא מאבד את ההכרה(זכור שהוא בן-אדם.) ''נו נו נו, הסבתא של הסבתא של הסבתא של שתי מכושפים ואחד מהצאצאים שלה, זה יהיה כבוד גדול להרוג אותכם.'' אומר בטא D.[/b][/color][/SIZE]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה מהבהב לך בכל מיני מקומות במקום שאתה נמצא, השגת בנתיים שלושה עלים בצורת מחומש ושני נוצות של נץ.[/b][/color][/SIZE]
דרך אגב, איך הקטע עם ההמשכים החדשים? (:
-
[b] [SIZE=1][color=orange][b]ברנדון-
אתה יורד למטה ומחכה, לפתע פיבי מגיע לסלון ואומרת לך, ''אני רוצה לבלות זמן איכות עם הנכד של הנכד של הנכד שלי.'' אומרת לך פיבי בקול חושני כהרגלה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
" אוקי " אני אגיד והתיישב לידה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
תגיד היא כוסית ?!, סתם סתם XD
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 11:17 PM
[b]
אתה מהבהב לך בכל מיני מקומות במקום שאתה נמצא, השגת בנתיים שלושה עלים בצורת מחומש ושני נוצות של נץ.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אמשיך לעשות את זה עד שאשיג 4 עלים ו-4 נוצות.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 11:17 PM
''קסם? אל תשתמש בקסם למטרות אישיות, זה רק מביא איתו דברים אחרים.
אל תדאג, אתה תסתדר, אני מאמינה בך, גם לי היה קשה אבל הצלחתי בכל זאת לנהל את המועדון שלי.'' אומר פייפר.
לפתע, מופיע בטא D בעליית הגג ומעיף את ליאו על אחת הספות, הוא מאבד את ההכרה(זכור שהוא בן-אדם.) ''נו נו נו, הסבתא של הסבתא של הסבתא של שתי מכושפים ואחד מהצאצאים שלה, זה יהיה כבוד גדול להרוג אותכם.'' אומר בטא D.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
האמת האווטרים לא הורגים X:
הם רוצים לעשות עתיד שהם שולטים O_O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"פייפר מה לעשות?" אשאל אותה בפאניקה ואנסה להקפיא אותו
-
[color=orange][SIZE=1][b]דודי-
מאוד כוסית (:
----
''נו? אז איך החיים עוברים עליך?'' היא שואלת אותך ובו בזמן מתמתחת.[/b][/color][/SIZE]
אתה משיג את כל מה שהיית צריך להשיג.[/b][/color][/SIZE]
טכנית כן, אבל אתם מאיימים על השליטה שלהם? (:
---
''אויי לא!'' אומרת פייפר ומנסה לפוצץ אותו, אך לשווא, אתה מנסה להקפיא אותו, אך הוא יוצא מזה בקלות.
''נו נו, אז כנראה שאתם חלשים משחשבתי.'' אומר בטא D ומעיף אותך לחלון, פייפר תופסת אותך.
בטא D לא זז ונהנה מהמופע.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 11:47 PM
[b]
אתה משיג את כל מה שהיית צריך להשיג.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אחזור במהירות לאחוזה ואומר להם שאספתי את כל המצרכים.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 15 2009, 10:43 PM
[b] סטיב-
מקס מתחיל לפחד, הוא יושב בצד ומתחיל לבכות, האישה כנראה שטפה לו את המוח.
אתה זורק עליה עוד פעם כדור אש, אך היא מעיפה אותו בקלילות, אתה מנסה לדבר אל מקס, אך נראה שהוא בעולם של אשליה משלו.
אתה מוציא את כל האש שאתה יכול על האישה, אך היא נעלמת בסופת חול קטנה ומופיעה שוב באותו מקום.
''לוזר..'' היא לוחשת ויורה קרן לייזר משתי העיניים שלה עליך, זה מתקרב אליך במהירות. [/b][/quote]
*איזה קוקסינל XD
אני צועק לו "מקס אתה חייב לעזור לי אחרת אני ימות ואתה תשתעבד למקור !"
אני קופץ על האישה ומנסה להפיל אותה , מצמיד לה כדור אש לעיניים ואומר "קבלי את זה ביץ' !" וזורק אליה את הכדור , למרות שאדע שאין לי סיכוי ..
אחר-כך אצעק למקס "מקס , זה עניין של חיים או מוות נסה את הכוחות שלך על הפוט מאדרה הזאת !"
-
[b]
טכנית כן, אבל אתם מאיימים על השליטה שלהם? (:
---
''אויי לא!'' אומרת פייפר ומנסה לפוצץ אותו, אך לשווא, אתה מנסה להקפיא אותו, אך הוא יוצא מזה בקלות.
''נו נו, אז כנראה שאתם חלשים משחשבתי.'' אומר בטא D ומעיף אותך לחלון, פייפר תופסת אותך.
בטא D לא זז ונהנה מהמופע.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"מה עם השיקוי?" אלחש לפייפר
-
[color=blue][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר ורוני-
רוני אתה שואל את פייפר, ופייפר עונה לך בלחש, ''צריך את העלה המחומש והנוצה.'' בטא D לפתע פונה אליכם, ''מה אמרתם?!'' הוא אומר, ברנדון ומפייר מגיע לפתע לעליית הגג עם המצרכים הדרושים, פייפר מפוצצת את בטא D ושמה עלה מחומש אחד ונוצה אחת בשיקוי שכבר מוכן, בטא D חוזר להתקיף אותך ברנדון ומפייר אך פייפר זורקת עליו את השיקוי ומפוצצת אותו בפיצוץ ענק, ''פיוו, עכשיו נכין עוד שלושה ונוכל להרוס את המתגשמים.'' אומר פייפר בשמחה ומתחילה להכין.[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה מנסה לדבר למקס, ובו זמנית קופץ על האישה אך היא מעיפה אותך ממנה, וגם מפוצצת את כדור האש שיצרת.
''אין טעם להתנגד..'' אומרת האישה וטוענת קרן לייזר, אך לפתע מקס מפתיע אותך ובעזרת כוח המחשבה שורף את האישה, היא צועקת ומתפוצצת בפיצוץ חזק.
מקס שמח, אך לפתע הוא נעלם מן הראייה שלך.. לגמריי.
הוא נעלם![/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 17 2009, 12:43 AM
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה מנסה לדבר למקס, ובו זמנית קופץ על האישה אך היא מעיפה אותך ממנה, וגם מפוצצת את כדור האש שיצרת.
''אין טעם להתנגד..'' אומרת האישה וטוענת קרן לייזר, אך לפתע מקס מפתיע אותך ובעזרת כוח המחשבה שורף את האישה, היא צועקת ומתפוצצת בפיצוץ חזק.
מקס שמח, אך לפתע הוא נעלם מן הראייה שלך.. לגמריי.
הוא נעלם![/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"ממממממממממממממממממקססס !!!!" אני צועק בזעם .
"מקס בבקשה התגלה , אני חבר שלך אתה לא צריך לפחד ממני" אני צועק ויוצא מהחדר . כשאני פוגש את מייקל אני אומר "מצטער על כל הבלאגן , מייקל סיפר לי שהאישה מכה אותו נוקשות היה חייב לדבר עם משהו , היא הגיע לכאן עם רוב ונעלמה לצערי ..הכל בסדר איתך מייקל ?" אני שואל ומנסה לא להיראות שקרן .
-
[b] [color=blue][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר ורוני-
רוני אתה שואל את פייפר, ופייפר עונה לך בלחש, ''צריך את העלה המחומש והנוצה.'' בטא D לפתע פונה אליכם, ''מה אמרתם?!'' הוא אומר, ברנדון ומפייר מגיע לפתע לעליית הגג עם המצרכים הדרושים, פייפר מפוצצת את בטא D ושמה עלה מחומש אחד ונוצה אחת בשיקוי שכבר מוכן, בטא D חוזר להתקיף אותך ברנדון ומפייר אך פייפר זורקת עליו את השיקוי ומפוצצת אותו בפיצוץ ענק, ''פיוו, עכשיו נכין עוד שלושה ונוכל להרוס את המתגשמים.'' אומר פייפר בשמחה ומתחילה להכין.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"במה לעזור?" אשאל ואגש אליה
-
[b] [color=blue][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר ורוני-
[/b][/quote]
"רוני,בוא נחכה למקרה שיבוא עוד בטא,עם יבוא עוד בטא נחפה על פייפר כדי שתכין את השיקווים" אומר לרוני ואכין כדור אנרגיה ביד שלי.
-
[b] [color=orange][SIZE=1][b]דודי-
מאוד כוסית (:
----
''נו? אז איך החיים עוברים עליך?'' היא שואלת אותך ובו בזמן מתמתחת.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
היא סבתא שלי אני לא הולך לעשות אותה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" בסדר, קצת מוזרים אבל בסדר " אני עונה לה
-
אתה זועק ומחפש את מקס, אך אין זכר ממנו.. אתה מגיע למייקל, ''אה, שלום סטיב, מה נשמע?'' אומר מייקל.
אתה מופתע, אתה שואל אותו על המקרה שיש לכם, האישה והילד, אך הוא בוהה בך במוזרות ואומר, ''אני לא מכיר שום מקרה עם אישה וילד שנמצאים במצב כזה, הכל בסדר איתך?'' אומר מייקל וממשיך לבהות בך במוזרות.[/b][/color][/SIZE]
[color=blue][SIZE=1][b]רוני וברנדון ומפייר-
רוני אתה פונה לעזור לפייפר, אך ברנדון ומפייר אומר שצריך לחפות על פייפר, אם יבוא עוד בטא הם יוכלו לעצור אותו והוא מכין כדור אנרגיה ביד אחת שלו.
ליאו מתעורר מהעילפון ושואל את פייפר מה קרה, היא אומרת שהיא הביסה את בטא D והוא בא לעזור לה עם השיקויים, בנתיים יש כבר שתי שיקויים מוכנים.[/b][/color][/SIZE]
[color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
לא אמרתי את זה XD אתה שאלת אם היא כוסית או לא.
----
''נו טוב, גם אנחנו עברנו חיים כאלה..'' אומרת פיבי.
לפתע, מופיע אור בסלון ובטא C מופיע, ''נו נו, רגע משפחתי.. חבל לי להרוס את זה.'' הוא אומר בצחוק.
''לעזאזאל, קח את זה!'' אומרת פיבי, רצה ונותנת לו בעיטה, אך היא עברה ממש דרכו.
''לא הצליח.. הא פיבי?'' אומר בטא C וצוחק.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 17 2009, 11:28 AM
[b]
רוני אתה פונה לעזור לפייפר, אך ברנדון ומפייר אומר שצריך לחפות על פייפר, אם יבוא עוד בטא הם יוכלו לעצור אותו והוא מכין כדור אנרגיה ביד אחת שלו.
ליאו מתעורר מהעילפון ושואל את פייפר מה קרה, היא אומרת שהיא הביסה את בטא D והוא בא לעזור לה עם השיקויים, בנתיים יש כבר שתי שיקויים מוכנים.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אז אני יכול ללכת למועדון?" אשאל במעט חשש
-
[b] [color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
לא אמרתי את זה XD אתה שאלת אם היא כוסית או לא.
----
''נו טוב, גם אנחנו עברנו חיים כאלה..'' אומרת פיבי.
לפתע, מופיע אור בסלון ובטא C מופיע, ''נו נו, רגע משפחתי.. חבל לי להרוס את זה.'' הוא אומר בצחוק.
''לעזאזאל, קח את זה!'' אומרת פיבי, רצה ונותנת לו בעיטה, אך היא עברה ממש דרכו.
''לא הצליח.. הא פיבי?'' אומר בטא C וצוחק.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני ירים אותו יעיף אותו על הקיר
-
אתה זועק ומחפש את מקס, אך אין זכר ממנו.. אתה מגיע למייקל, ''אה, שלום סטיב, מה נשמע?'' אומר מייקל.
אתה מופתע, אתה שואל אותו על המקרה שיש לכם, האישה והילד, אך הוא בוהה בך במוזרות ואומר, ''אני לא מכיר שום מקרה עם אישה וילד שנמצאים במצב כזה, הכל בסדר איתך?'' אומר מייקל וממשיך לבהות בך במוזרות.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"מקרה קשה מייקל , אני צריך קצת לנוח זה היה הטיפול הראשון שלי והוא היה ממש קשה ועצוב , ואפילו לרגע קט , פחדתי ."
-
''לא לא, אל תלך, המתגשמים יכולים לתקוף בכל רגע, או לפחות יכולים לסכל את התוכנית שלנו להחזיר את העולם לקדמותו.'' אומר פייפר ומסיימת את השיקוי הרביעי.
לפתע, אתם שומעים רעשים מלמטה, ''ליאו, אתה תישאר כאן, רוני.. אתה יכול ללכת לבדוק מה קורה שם?'' אומר פייפר ומסתכלת עליך בדאגה.[/b][/color][/SIZE]
[color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה מנסה להרים אותו, אך הוא לא זז ממקומו.
''אני מעביר לכוחותייך, מכשף.'' אומר בטא C בצחוק, ''אין טעם להתנגד, המלחמה בין הטובים לרעים לא תיפסק עד שאנחנו, האווטארים נתערב.'' מוסיף בטא C ופונה אליך.
פיבי קמה ושוב מנסה לבעוט בו, אך ללא הצלחה, ''אני יודעת מה עשיתם בפעם הקודמת, העולם כולו התהפך והיינו צריכות להחזיר את זה לקדמותו, אבל אל תדאג, שוב נצליח.'' אומרת פיבי וחוזרת לעמוד לידך.[/b][/color][/SIZE]
''איזה מקרה סטיב? על מה אתה מדבר?'' אומר מייקל ושם את ידו בדאגה על ראשו.
''תשמע סטיב, כנראה עבדנו יותר מדיי היום, גם לי יש כאב ראש נוראי ועוד מעט אני אתחיל לדבר שטויות כמוך.'' אומר מייקל.
''מה דעתך? נסגור להיום ותבוא עוד יומיים? מחר יום חופש.'' אומר מייקל.
אתה שמח, אך מרגיש שקורה פה משהו מוזר מאוד.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 17 2009, 03:54 PM
''לא לא, אל תלך, המתגשמים יכולים לתקוף בכל רגע, או לפחות יכולים לסכל את התוכנית שלנו להחזיר את העולם לקדמותו.'' אומר פייפר ומסיימת את השיקוי הרביעי.
לפתע, אתם שומעים רעשים מלמטה, ''ליאו, אתה תישאר כאן, רוני.. אתה יכול ללכת לבדוק מה קורה שם?'' אומר פייפר ומסתכלת עליך בדאגה.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אוקי" אומר ואלך לבדוק מה קרה...
-
[b] [color=red][SIZE=1][b]ג'ק ואן דראקול-
המקור הולך עם השומרים שלו, ואתה הולך לבוס שלך ומביא לו את הקמעות.
''מצויין, בנתיים תחכה, מצב החירום לא מותיר הרבה ברירות וכולם מתרכזים במתגשמים, אז..בנתיים אתה חופשי.'' אומר הבוס שלך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אוקי תודה." אגיד ואלך להסתובב.
-
[b] [color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה מנסה להרים אותו, אך הוא לא זז ממקומו.
''אני מעביר לכוחותייך, מכשף.'' אומר בטא C בצחוק, ''אין טעם להתנגד, המלחמה בין הטובים לרעים לא תיפסק עד שאנחנו, האווטארים נתערב.'' מוסיף בטא C ופונה אליך.
פיבי קמה ושוב מנסה לבעוט בו, אך ללא הצלחה, ''אני יודעת מה עשיתם בפעם הקודמת, העולם כולו התהפך והיינו צריכות להחזיר את זה לקדמותו, אבל אל תדאג, שוב נצליח.'' אומרת פיבי וחוזרת לעמוד לידך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
" מה לעשות סבתא !? " אני שואל
-
[b]
] [/b][/quote]
"עם יש שיקוי אחד מוכן אז תוכלו להתמודד מול איזה בטא,אני יורד למטה" אומר להם וארד לראות מה יש למטה.
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני, ברנדון וברנדון ומפייר-
רוני וברנדון ומפייר יורדים אל הסלון, ברנדון אתה ופיבי ניצבים מול בטא C אבל אתם עוצרים אותו.
''טוב..לא תיכננתי את זה.. אבל אנחנו, האווטארים, חייבים למנוע כל עימות והתנגדות באוטופיה שייצרנו.'' אומר בטא C בשקט ובשלווה לארבעתכם.
''נתראה......'' אומר בטא C ונעלם משם.
אתם עומדים לעלות לעליית הגג אך לפתע שלושה להבות בסלון מסיטות את העיניים שלכם, מהלהבה השמאלית יוצאת אישה נמוכה יחסית, עם לבוש אדום. מהלהבה הימנית יוצא בן-אדם יחסית גבוה עם לבוש שחור. ומהלהבה האמצעית יוצא מישהו עם גלימה אדומה שמכסה את כל גופו, ואת פניו, אתם מזהים אותו כמקור!
''תסביר להם....זנקו.'' אומר המקור והאיש שיצא מהלהבה הימנית מתחיל לדבר, ''חייבים לעצור את התוכנית של המתגשמים, טוב ורע צריכים לשתף פעולה ביחד!!!!!'' אומר השד שככל הנראה קוראים לו זנקו.[/b][/color][/SIZE]
[color=red][SIZE=1][b]ג'ק ואן דראקול-
אתה מודה לבוס שלך וממשיך להסתובב בעולם התחתון, אתה רואה את אש הגיהנום, חדרים משונים, שדים..[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 17 2009, 07:16 PM
אתה מודה לבוס שלך וממשיך להסתובב בעולם התחתון, אתה רואה את אש הגיהנום, חדרים משונים, שדים..[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אלך אסתובב לי באיזור ואחפש שדים שאני מכיר אם יש כאלה לדבר איתם.
-
''איזה מקרה סטיב? על מה אתה מדבר?'' אומר מייקל ושם את ידו בדאגה על ראשו.
''תשמע סטיב, כנראה עבדנו יותר מדיי היום, גם לי יש כאב ראש נוראי ועוד מעט אני אתחיל לדבר שטויות כמוך.'' אומר מייקל.
''מה דעתך? נסגור להיום ותבוא עוד יומיים? מחר יום חופש.'' אומר מייקל.
אתה שמח, אך מרגיש שקורה פה משהו מוזר מאוד.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אה אוקיי , כניראה שנירדמתי וחלמתי על משהו שהיה ניראה לי אמיתי .לילה טוב מייקל " אגיד ואעזוב את המקום , אחזור עכשיו אל האחוזה
-
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני, ברנדון וברנדון ומפייר-
רוני וברנדון ומפייר יורדים אל הסלון, ברנדון אתה ופיבי ניצבים מול בטא C אבל אתם עוצרים אותו.
''טוב..לא תיכננתי את זה.. אבל אנחנו, האווטארים, חייבים למנוע כל עימות והתנגדות באוטופיה שייצרנו.'' אומר בטא C בשקט ובשלווה לארבעתכם.
אתם עומדים לעלות לעליית הגג אך לפתע שלושה להבות בסלון מסיטות את העיניים שלכם, מהלהבה השמאלית יוצאת אישה נמוכה יחסית, עם לבוש אדום. מהלהבה הימנית יוצא בן-אדם יחסית גבוה עם לבוש שחור. ומהלהבה האמצעית יוצא מישהו עם גלימה אדומה שמכסה את כל גופו, ואת פניו, אתם מזהים אותו כמקור!
''תסביר להם....זנקו.'' אומר המקור והאיש שיצא מהלהבה הימנית מתחיל לדבר, ''חייבים לעצור את התוכנית של המתגשמים, טוב ורע צריכים לשתף פעולה ביחד!!!!!'' אומר השד שככל הנראה קוראים לו זנקו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אחשוב על לרד למטה אבל אז אתלבט ואשאר
אני כלל לא צריך לפחד מהמקור.
-
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני, ברנדון וברנדון ומפייר-
[/b][/quote]
"למה אתם פה?" אשאל "ואין מצב שנשתף פעולה עם המקור של כל הרשע!" אוסיף ואשלב ידיים
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני, ברנדון ומפייר וסטיב-
רוני אומר שהוא לא יישתף פעולה עם המקור של כל הרשע, וברנדון ומפייר לא מדבר.
''אתם חייבים להבין, זה לטובת הטוב והרע, הם חייבים את האיזון שלהם ועכשיו יש המון בעיות שהמתגשמים שולטים על העולם, אנשים נעלמים מן סדר הזמן בגלל שהם מתחילים קטטות ועימותים, האיזון יופר והקוסמוס יושמד!'' אומר זנקו בכעס ומכריח אותכם להקשיב לו.
לפתע, סטיב נכנס לאחוזה ואומר שלום לכולם, שלושת השדים נעלמים וסטיב הולך אליכם, כשהוא עומד לידכם השדים שוב מופיעים.
''תבינו, לא תוכלו לסדר הכל לבד, אתם זקוקים לנו, כמו שאנחנו זקוקים לכם!'' מוסיף זנקו.[/b][/color][/SIZE]
אתה רואה שהאוכלוסייה של השדים נהפכת לקטנה יותר ויותר, אתה שומע דיבורים שהמקור יצא לפגוש את המכשפים כדי למצוא פיתרון למתגשמים.
אתה רואה את שני חברייך השדים מהדרגה הנמוכה מדברים זה עם זה.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 17 2009, 11:00 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני, ברנדון ומפייר וסטיב-
''אתם חייבים להבין, זה לטובת הטוב והרע, הם חייבים את האיזון שלהם ועכשיו יש המון בעיות שהמתגשמים שולטים על העולם, אנשים נעלמים מן סדר הזמן בגלל שהם מתחילים קטטות ועימותים, האיזון יופר והקוסמוס יושמד!'' אומר זנקו בכעס ומכריח אותכם להקשיב לו.
לפתע, סטיב נכנס לאחוזה ואומר שלום לכולם, שלושת השדים נעלמים וסטיב הולך אליכם, כשהוא עומד לידכם השדים שוב מופיעים.
''תבינו, לא תוכלו לסדר הכל לבד, אתם זקוקים לנו, כמו שאנחנו זקוקים לכם!'' מוסיף זנקו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"מעניין" אומר להם.
"אבל אנחנו לא זקוקים לעזרתכם,ואני בחיים לא אעבוד איתך" אומר למקור בזלזול.
"פייפר,מה דעתך על כך?התסדרנו ממש טוב עד עכשיו ואנחנו עומדים להשיב את העולם לקדמתו,הם יוכלו לבגוד בנו במהלך הצלת העולם לדעתי " אשאל את פייפר.
-
[color=blue][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר(דודי, עומרי ורועי, תקראו את זה גם אתם.)-
*פייפר בעליית הגג, אתה, רוני, סטיב, ברנדון ופיבי בסלון מול המקור.
-----
''אני יודע שהיה לך עימותים עם המקור ובגדת בעולם השאול, אך אם כבר מישהו לא רוצה לעבוד כאן, זה הוא איתך.. אתה זה שבגדת בו!!'' אומר זנקו בקול שטני וחזק.
''אנחנו ראינו אותכם משמידים את בטא D! אבל אם תשמידו סתם ככה את המתגשמים, העולם לא יחזור להיות כמו שהוא היה אלא יישאר ככה!!! בלי שליטים ובלי אף אחד!!! הם צריכים להפוך את העולם עם כל הכוחות שלהם, ובכך שהרסתם את בטא D, החלשתם אותם משמעותית!!!! אם עוד בטא יושמד, הם לא יוכלו להפוך את העולם בחזרה לרגיל, להחזיר את התמימים והשדים שנהרגו, והכל יהיה גרוע בשביל שני הצדדים!!!! תסמכו עלינו!!!'' אומר זנקו בקול שטני וחזק.
פייפר גם יורדת עם ליאו לסלון והם צופים במקור.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 18 2009, 01:07 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר(דודי, עומרי ורועי, תקראו את זה גם אתם.)-
-----
''אני יודע שהיה לך עימותים עם המקור ובגדת בעולם השאול, אך אם כבר מישהו לא רוצה לעבוד כאן, זה הוא איתך.. אתה זה שבגדת בו!!'' אומר זנקו בקול שטני וחזק.
''אנחנו ראינו אותכם משמידים את בטא D! אבל אם תשמידו סתם ככה את המתגשמים, העולם לא יחזור להיות כמו שהוא היה אלא יישאר ככה!!! בלי שליטים ובלי אף אחד!!! הם צריכים להפוך את העולם עם כל הכוחות שלהם, ובכך שהרסתם את בטא D, החלשתם אותם משמעותית!!!! אם עוד בטא יושמד, הם לא יוכלו להפוך את העולם בחזרה לרגיל, להחזיר את התמימים והשדים שנהרגו, והכל יהיה גרוע בשביל שני הצדדים!!!! תסמכו עלינו!!!'' אומר זנקו בקול שטני וחזק.
פייפר גם יורדת עם ליאו לסלון והם צופים במקור.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"שנסמוך עליכם!?" אנחר "אתה המקור של כל הרוע, אתה תשמיד אותנו בשנייה שנעזור לך!"
-
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני, ברנדון ומפייר וסטיב-
''תבינו, לא תוכלו לסדר הכל לבד, אתם זקוקים לנו, כמו שאנחנו זקוקים לכם!'' מוסיף זנקו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"מה זה מה קורה כאן ?! " אני שואל את האחרים ..
-
[b] [color=blue][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר(דודי, עומרי ורועי, תקראו את זה גם אתם.)-
-----
אני הולך אחורה ומיתחבה מאחורי כולם כדי ליראות מה יקרה
-
אתה רואה שהאוכלוסייה של השדים נהפכת לקטנה יותר ויותר, אתה שומע דיבורים שהמקור יצא לפגוש את המכשפים כדי למצוא פיתרון למתגשמים.
אתה רואה את שני חברייך השדים מהדרגה הנמוכה מדברים זה עם זה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"היי מה קורה? שמעו אוכלוסיית השדים במצב קריטי ככה שמעתי, מה אתם מתכננים לעשות לגבי זה?"
-
-----
אני ניגש לליאו בתמימות ולוחש לו "ליאו , מה הבעיה של זנקו ? מה קרה לו ?"
-
-----
"אני כלל לא בגדתי בו,ביקשתי ממנו זמן כי הוא תקף אותי על כלום והוא זלזל בי" אומר.
"פייפר וליאו,מה דעתכם?"אשאל אותם.
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני, ברנדון ומפייר, ברנדון וסטיב-
רוני אומר שהוא לא יעזור למקור כל הרוע, ושהוא ישמיד אותכם בשניה.
ברנדון הולך מאחוריי כולכם ומחכה לראות מה יקרה.
סטיב אתה שואל את ליאו מה קורה פה ומה הבעיה של זנקו, הוא עונה לך, ''המתגשמים, ארגון של קוסמי על בעלי כוחות בלתי מוגבלים גרם לשינוי בעולם, הטוב והרע נמחקו מן העולם, האוטופיה שלהם הצליחה.
אנשים נעלמים מן העולם כי הם מתחילים בעימותים, הבכירים, והמאירים הלבנים לא קיימים, שדים נאלצים להתחבא בעולם התחתון כדי לא להימחק.'' אומר ליאו ומשפיל את מבטו.
ברנדון ומפייר אומר שהוא לא בגד, אך זנקו עונה, ''זה לא חשוב, חייבים להגיע למקום מפגש שלהם ולאיים עליהם, רק הם יכולים להפוך את העולם הארור הזה לעולם הרגיל, אז אולי תזיזו את התחת שלכם כבר?!!!!'' אומר זנקו בעצבים, אך המקור מרגיע אותו.
לפתע כולכם בסלון שומעים קול מוזר, כולכם מסתכלים אל המטבח ורואים את בטא A, את קול, ואת בטא C, ''אין טעם להתנגד....'' אומר בטא A בחיוך.[/b][/color][/SIZE]
אתה הולך אל שני חברייך, הם מברכים אותך לשלום ואתה מדבר איתם על זה שאוכלוסיית השדים במצב קריטי, הם צוחקים ואומרים, ''המקור הלך לדבר עם המכשפים באחוזה, אני בטוח שהוא יצליח לסלק את המתגשמים ואז את המכשפים האלה.'' אומרים שני חברייך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 18 2009, 03:17 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני, ברנדון ומפייר, ברנדון וסטיב-
רוני אומר שהוא לא יעזור למקור כל הרוע, ושהוא ישמיד אותכם בשניה.
ברנדון הולך מאחוריי כולכם ומחכה לראות מה יקרה.
סטיב אתה שואל את ליאו מה קורה פה ומה הבעיה של זנקו, הוא עונה לך, ''המתגשמים, ארגון של קוסמי על בעלי כוחות בלתי מוגבלים גרם לשינוי בעולם, הטוב והרע נמחקו מן העולם, האוטופיה שלהם הצליחה.
אנשים נעלמים מן העולם כי הם מתחילים בעימותים, הבכירים, והמאירים הלבנים לא קיימים, שדים נאלצים להתחבא בעולם התחתון כדי לא להימחק.'' אומר ליאו ומשפיל את מבטו.
ברנדון ומפייר אומר שהוא לא בגד, אך זנקו עונה, ''זה לא חשוב, חייבים להגיע למקום מפגש שלהם ולאיים עליהם, רק הם יכולים להפוך את העולם הארור הזה לעולם הרגיל, אז אולי תזיזו את התחת שלכם כבר?!!!!'' אומר זנקו בעצבים, אך המקור מרגיע אותו.
לפתע כולכם בסלון שומעים קול מוזר, כולכם מסתכלים אל המטבח ורואים את בטא A, את קול, ואת בטא C, ''אין טעם להתנגד....'' אומר בטא A בחיוך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אשאל את ליאו אם ליתקוף אותו