-
[quote=roi857;631709]
[COLOR=darkred][CENTER][COLOR=darkred][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkred][/CENTER]
[CENTER][COLOR=darkred]שיון אמר: "לאאאאאאאאאאאא!"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=darkred][COLOR=darkred][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"מה?לא טוב?יש בעיה?"אני שואל מופתע ומנסה להבין מה רע בזה.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
שיון אמר: "תסתכל איטהרן הולך לשם, בגלל זה באנו! הוא יהרוג אותך!", איטהרן ירה לעברך להביור אדיר, לפתע בלייזיקן הגן עליך שהוא משלב את ידיו ויוצר צורת X איתם וספג את האש
[COLOR=DarkRed]נועם:
סקווירטל חייך אליך, הוא הרגיש מאושר והיה מוכן לגרוע מכל
[COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
בלבזור יצא והראה שינאה ישנה לאבסול, הוא ירה עלי טער אבל אבסול חתך אותם תוך כדי ריצה עם הסכין של הראש שלו
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;631728][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]שיון אמר: "תסתכל איטהרן הולך לשם, בגלל זה באנו! הוא יהרוג אותך!", איטהרן ירה לעברך להביור אדיר, לפתע בלייזיקן הגן עליך שהוא משלב את ידיו ויוצר צורת X איתם וספג את האש[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/quote]
"אוקי אבל אני לא יכול לעזור בלי פוקימון!"אני אומר וצופה בקרב שמתחיל.
-
[QUOTE=roi857;631709][CENTER][COLOR=DarkRed]
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר הפעיל את המהלך סריטה בשתי הידיים, ציפורניו גדלו והוא קפץ לעבר פיפלאפ ופגע בו במכה חזקה, פיפלאפ התרסק והובס
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר למאמנת" הית מאמנת חזקההיה לי כיף להילחם נגדך" אני אומר לצ'ימצ'אר" כל הכבוד על הניצחון" אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו.
-
[quote=roi857;631631][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
המסך עשן עבד מעולה, באדו נבהל מאוד וסינדאקוויל ירה גיצים, באדו הובס
[COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkGreen][COLOR=Blue][COLOR=Sienna]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"יפה מאד סינדוקוויל" אומר לו ואמשיך בדרכי.
-
[quote=roi857;631709][CENTER][COLOR=DarkRed][COLOR=Sienna][COLOR=Blue]
[COLOR=Red]קווין:
גיבל נתפס
[COLOR=DarkOliveGreen]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"במחשבה שניה אני לא אמכור אותך, אתה יכול להיות שימושי בעתיד..." אני חשוב לעצמי
"קדימה וויביל, ממשיכים..."
"אני רק אבדוק את גיבל בפוקדע קודם, צא גיבל!"
-
[COLOR=DarkRed]נועם:
סקווירטל חייך אליך, הוא הרגיש מאושר והיה מוכן לגרוע מכל
המשכנו באימונים שלנו בדרך 3 בתיקווה למצוא פוקימוני אש להילחם נגדם
-
שיון קרא: "זוז כבר! כמה בלייזיקן שלי יכול לספוג?"
[COLOR=Navy]אדם:
סינדאקוויל שמח מאוד ותיפס עליך עד שהגיע לכתף, הוא התחיל ללקק אותך
[COLOR=Red]
קווין:
הפוקידע אומר: "גיבל פוקימון כריש הקרקע, הוא תוקף באמצעות הפה הגדול שלו, למרות ההתקפה שלהם הם חזקים, זה כואב לו מתוך מגושמות, גם"
[/COLOR]
[COLOR=DarkRed]נועם:
אתם ממשיכים ללכת ולפתע רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG]
-
[/COLOR]
[COLOR=DarkRed]נועם:
אתם ממשיכים ללכת ולפתע רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
סופסוף פוקימון אש ציפיתי לסינדקוויל אבל גם וולפיקס זה אימון טוב
צא סקוירטל אקדח מים!!!
-
[quote=roi857;631756][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]שיון קרא: "זוז כבר! כמה בלייזיקן שלי יכול לספוג?"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני מדלג למקום אחר יחסית קרוב בתקווה לא להפריע לבלייזקין.
-
[quote=roi857;631756][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Navy]
[COLOR=Red]
קווין:
הפוקידע אומר: "גיבל פוקימון כריש הקרקע, הוא תוקף באמצעות הפה הגדול שלו, למרות ההתקפה שלהם הם חזקים, זה כואב לו מתוך מגושמות, גם"
[/COLOR]
[COLOR=DarkRed]
[/quote]
"כמה עלוב, דרקון שלא יודע להשתמש במתקפות דרקון.. אני אשאיר אותך קצת בחוץ בינתיים אולי תלמד משהו.."
"וויביל חיזרי, קדימה גיבל הולכים"
-
בלייזיקן פרס את ידיו בחזרה ועף אחורה, אירהטן עבר התחיל להתקרב לסלעים שמקיפים את מרכז הפוקימונים, לפתע הוא נפגע, לוקאריו ירה כדור אנרגיה כשהוא רוכב על דרגונייט, אירהטן ירה להביור על דרגונייט שקצת נפגע אבל עלה לאויר
[COLOR=DarkRed]נועם:
וולפיקס התחמקה בעזרת מתקפה מהירה וגם פגעה בסקווירטל
[COLOR=Sienna]ליאור:
המאמנת אומרת: "כן גם אתה היית לא רע, הצ'ימצ'אר שלך די טוב"
[COLOR=Red]קווין:
המשכת ללכת והגעתם שוב לביצה
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;631772][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
המאמנת אומרת: "כן גם אתה היית לא רע, הצ'ימצ'אר שלך די טוב"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר למאמנת" גם את הית לא רע אשמח לקרב חוזר נגדך מתי שהו" אני הולך אל האחות ג'וי ואומר לה " האם תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי ולהגיד מי היריב הבא שלי".
-
[COLOR=DarkRed]נועם:
וולפיקס התחמקה בעזרת מתקפה מהירה וגם פגעה בסקווירטל
לא נורא סקוירטל אתה מסוגל קדימה סיחרור הכי חזק שאתה יכול ומיד אחר כך בועות
-
[quote=roi857;631728]
קאי:
[CENTER][COLOR=Blue][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkOliveGreen] בלבזור יצא והראה שינאה ישנה לאבסול, הוא ירה עלי טער אבל אבסול חתך אותם תוך כדי ריצה עם הסכין של הראש שלו
[/quote]
"צא קארבי תשתמש בבועות ובאלבזור תשתמש בעלי טער."אני אומר ומוציא גם את קארבי.
-
[quote=roi857;631772][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=DarkRed][COLOR=Sienna]
[COLOR=Red]קווין:
המשכת ללכת והגעתם שוב לביצה
[/quote]
"נימאס לי מהביצה הזו, ואני רוצה להגיע אל דרך 4, אני מרגיש כבר מספיק מוכן למכון הראשון שלי.. מעניין מאיזה סוג הוא"
"ואני חייב ללמד את גיבל מתקפת דרקון, אחת המתקפות הבסיסיות היא זעם דרקון, אני חייב למצוא דרך לעורר את זעמו החבוי של גיבל" אני חושב לעצמי וממשיך בדרך לכיוון דרך 4
-
[CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אבסול העיף מהסכין של ראשו רוח טער שהביסה את קראבי, הוא ובלבזור המשיכו להראות שינאה אחד לשני, אבסול רץ לבלבזור
[COLOR=Red]קווין:
גלייסקור לקח אותך ועברתם את הביצה, הפעם התעופה שלו הייתה מצוינת.
[COLOR=DarkRed]נועם:
סקווירטל ירה בועות כשהוא מסתובב, הבועות עפו מסביב, וולפיקס הראתה יכולת אדירה שהיא רצה עם רגלים מכופפות במהירות אדירה
[COLOR=Sienna]ליאור:
האחות ג'וי ריפאה אותם ואמרה: "הקרב הבא יהיה רק פוקימון מול פוקימון", היא שלחה אותך ושם עמד ילד גבוה עם שיער שחור, הוא קרא: "קדימה קובון", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/104.png[/IMG] יצא, הילד חייך
-
[QUOTE=roi857;631809][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Sienna]ליאור:
האחות ג'וי ריפאה אותם ואמרה: "הקרב הבא יהיה רק פוקימון מול פוקימון", היא שלחה אותך ושם עמד ילד גבוה עם שיער שחור, הוא קרא: "קדימה קובון", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/104.png[/IMG] יצא, הילד חייך
אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו" קדימה צ'ימצ'אר תשתמש בסחרור אש על קובון"
-
[quote=roi857;631631]
[CENTER][COLOR=Navy][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=DarkRed] [COLOR=DarkGreen]ברנדון:
לפתע אתה מרגיש שנעשה חם בתוך, הפה נפתח ואתה מוציא את הראש, אתה רואה שזה היה הפוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/71.png[/IMG] ושגם הוא ניסה לעבור רק מהצד השני, ושהוא התחמם בגלל שצ'רמיליון ירה עליו להביור[COLOR=Blue][COLOR=Sienna]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אדחוף את ויקטריבל על מנת לצאת מהתעלה המרגיזה הזאת, ואברר מי עשה ותיכנן את זה!
-
[quote=roi857;631809][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Red]קווין:
גלייסקור לקח אותך ועברתם את הביצה, הפעם התעופה שלו הייתה מצוינת.
[COLOR=DarkRed][COLOR=Sienna]
[/quote]
"אני כבר מחכה ליום שאני אטוס על גבו של סלאמנס אדיר ולא על גליסקור.."
"הדרך לאושר רצופה מכשולים.." אני נאנח
"גליסקור, טטיס אותי לספארי! קדימה במלוא המהירות!"
"יש פוקימון מאוד מסויים שאשמח להתקל בו, פוקימון אדמה הרבה יותר אדיר מגליסקור וגם מגיבל..." אני חושב לעצמי
-
[quote=roi857;631809][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אבסול העיף מהסכין של ראשו רוח טער שהביסה את קראבי, הוא ובלבזור המשיכו להראות שינאה אחד לשני, אבסול רץ לבלבזור
[COLOR=Red][COLOR=DarkRed][COLOR=Sienna]
[/quote]
"חזור קארבי בלאבזור תשתמש בוש גפן בשביל לתפוס אותו מהרגלים ואז תנסה לזרוק אותו רחוק."אני אומר ומחזיר את קארבי.
-
[COLOR=DarkRed]נועם:
סקווירטל ירה בועות כשהוא מסתובב, הבועות עפו מסביב, וולפיקס הראתה יכולת אדירה שהיא רצה עם רגלים מכופפות במהירות אדירה
ואו אני אומר לעצמי ואומר לסקוירטל חבר עכשיו המטרה שלנו זה לתפוס את הוולפיקס הזאת לא לנצח אותה קדימהה רוץ אלייה ואז אקדח מים הכי חזק שאתה יכוללל
-
[quote=roi857;631772][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]בלייזיקן פרס את ידיו בחזרה ועף אחורה, אירהטן עבר התחיל להתקרב לסלעים שמקיפים את מרכז הפוקימונים, לפתע הוא נפגע, לוקאריו ירה כדור אנרגיה כשהוא רוכב על דרגונייט, אירהטן ירה להביור על דרגונייט שקצת נפגע אבל עלה לאויר[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אני ממשיך לצפות בקרב.
-
דרגונייט ירה מכה חשמלית חזקה ולוקאריו כדור צל, שתי המתקפות התחברו ופגעו באיטהרן, הסלעים שהקיפו את המרכז פוקימונים נשברו
[COLOR=DarkRed]נועם:
וולפיקס הובסה אבל אתה עדיין לא קיבלת פוקדורים ללכידת פוקימון
בלבזור קשה את שתי הרגליים הקדמיות של אבסול, אבל אבסול קפץ עם שתי האחוריות ועלה לאויר, הוא היה מוכן לתקוף את בלבזור
[COLOR=Red]קווין:
גלייסקור לא מכיר את האזור והדרך אליו מאוד ארוכה, אתם מתחילים לעוף אבל אתם מוצאים את עצמכם שוב בעיר מג'ירה
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
אתה ממשיך את הדרך ויוצא מהתעלה, לפתע אתה רואה המון פוקימון ריינג'ר מנסים להביס את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/485.png[/IMG]
[COLOR=Sienna]ליאור:
קובון זרק את עצם הבומרנג, האש הסתחררה לעבר העצם והעצם פגעה בצ'ימצ'אר וחזרה לקובון, לפתע אתם שומעים רעש אדיר
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
אתה רואה את הקרבות, לפתע נשמע רעש אדיר
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[COLOR=DarkRed]נועם:
וולפיקס הובסה אבל אתה עדיין לא קיבלת פוקדורים ללכידת פוקימון
אני אומר לסקויירטל כול הכבוד חבר אתה ממש מתחזקק קדימה בוא נלך למרכז הפוקימונים מגיע לך מנוחה טובה
(הא לא ידעתי סליחה..)
-
[CENTER][COLOR=DarkRed]נועם:
אתה וסקווירטל ממשיכים ללכת, לפתע אתם רואים מעבר לשיחים מימין מרכז פוקימונים
[/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;632371]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue]
[CENTER][COLOR=blue][COLOR=darkorange]לוקאס:[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אתה רואה את הקרבות, לפתע נשמע רעש אדיר[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני יוצא החוצה לבדוק מה קרה
-
[QUOTE=roi857;632393][CENTER][COLOR=DarkRed]נועם:
אתה וסקווירטל ממשיכים ללכת, לפתע אתם רואים מעבר לשיחים מימין מרכז פוקימונים
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני מתקדם לעבר מרכז הפוקימונים כדי לרפא את סקוירטל
-
[quote=roi857;632371] [CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]דרגונייט ירה מכה חשמלית חזקה ולוקאריו כדור צל, שתי המתקפות התחברו ופגעו באיטהרן, הסלעים שהקיפו את המרכז פוקימונים נשברו[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני ממשיך לצפות בקרב אשר מנהל.
-
[quote=roi857;632371][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
בלבזור קשה את שתי הרגליים הקדמיות של אבסול, אבל אבסול קפץ עם שתי האחוריות ועלה לאויר, הוא היה מוכן לתקוף את בלבזור
[COLOR=Red][COLOR=DarkGreen][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOrange]
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"מהר עלי טער."אני אומר לבאלבזור
-
[CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אתה עשית טעות איומה ברגע זה, העלי טער לא השפיעו ואבסול חתך את הפרח הסגור שעל גבו של בלבזור לשתיים, לפתע משהו מוזר החל להתרחש
[COLOR=Blue]סמיט:
לפתע לוקאריו הרגיש משהו מוזר, הצלקת שמתחת לאוזנו הימנית התחילה לבהור, הוא הסתכל לשמיים, שיון אמר: "זה אומר רק דבר אחד"
[COLOR=DarkRed]נועם:
האחות ג'וי מרפאה את הפוקימונים שלך, היא נותנת לך חבילה שבה חמישה פוקדורים ופוקידע
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
האחות ג'וי עוצרת בעדך ואומרת: "זה מסוכן מדי"
-
[quote=roi857;632480][CENTER][COLOR=darkolivegreen][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkolivegreen][/CENTER]
[CENTER][COLOR=darkolivegreen]לפתע לוקאריו הרגיש משהו מוזר, הצלקת שמתחת לאוזנו הימנית התחילה לבהור, הוא הסתכל לשמיים, שיון אמר: "זה אומר רק דבר אחד"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=darkolivegreen][COLOR=darkolivegreen][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"מה??"אני שואל מפותעע ומנסה להבין מה קרה ללקוריו.
-
[COLOR=DarkRed]נועם:
האחות ג'וי מרפאה את הפוקימונים שלך, היא נותנת לך חבילה שבה חמישה פוקדורים ופוקידע
אני אומר לה תודה האחות ג'וי יוצא ממרכז הפוקימונים חזרה לדרך 3 אולי הפעם אני יתקל באיזה סינדקוויל ויתפוס אותו...
-
[quote=roi857;632480][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אתה עשית טעות איומה ברגע זה, העלי טער לא השפיעו ואבסול חתך את הפרח הסגור שעל גבו של בלבזור לשתיים, לפתע משהו מוזר החל להתרחש
[COLOR=Blue][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkOrange]
[/quote]
"באלבזור את בסדר?"אני שואל את באלבזור.
-
שם:שלומי
שם במשחק:סם
תיאור הדמות/תמונה של הדמות:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG]
מידע על הדמות:טוב לב,פיקח,נחמד וישר
תפקיד:אני רוצה להיות מאמן ומתאם
-
לוקאריו חייך, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/18.png[/IMG] נראה בשמיים, פידג'יוט שאג שאגת קרב אדירה, פרופסור אלן הגיע וקרא: "פידג'יוט תשתמש בריקוד הגשם!", פידג'יוט פרס את כנפיו והתחיל להסתובב, גשם התחיל לרדת מהשמים, ופרופסור אלן קרא: "אוקי עכשיו שיש גשם תשתמש בטוויסטר!".
פידג'יוט נפנף בכנפיו ויצר טורנדו אדיר, הגשם נכנס לתוך הטורנדו מה שיצר טורנדו ימי, היראטן קיבל פגיעה רצינית מאוד ואז ירה לעבר פידג'יוט תותח הבזק, אבל לפתע לוקאריו הגיע ופירק את הקרן לגורמים על ידי נפנוף בסיבובים את העצם.
אלן המשיך: "עכשיו, סקפטייל בלסטויס צאו!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/254.png[/IMG] ו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/9.png[/IMG] יצאו מוכנים לקרב, אלן קרא: "בלסטויס משאבת הידרו סקפטייל רוח טער", סקפטייל ירה רוח טער כמו עלי טער רק יותר קטלניים, המים האדירים של המשאבת הידרו נספגו בתוכם והעלים של הרוח טער נורו לעבר אירהטן, שיון קרא: "דרגונייט מכת ברק! לוקאריו תשתמש בדופק אפל ובלייזיקן קרן על".
פרופסור אלן הצטרף גם וקרא: "סקפטייל קפוץ ותשתמש בקרן על, בלסטויס תשתמש בתותח הידרו ופידג'יוט חתך אויר!", איטהרן נפגע מאוד מזה והובס
[COLOR=DarkRed]נועם:
הוולפיקס שנלחמת איתה חזרה ונראה היה שהיא רוצה להצטרף אליכם
מהפרח של בלבזור, שנחתך לשתיים יצא מין חומר שהתקרב אליך והרחת אותו בטעות, דרך החומר ראית מה עובר בראשו של בלבזור, הוא נזכר שכשנולד וגדל קצת אביו סיפר לו את הסיפור שעובר המון דורות במשפחה, במלחמה שבא בלבזור אמיץ וחבורת אבסול שבגדו בצבא של לוגיה והו - או, חתכו את הפרח שעל גבו לשתיים והוא מת, אותו בלבזור הוא הפוקימון הראשון שמת במלחמה.
בלבזור רצה לנקום ועכשיו הוא לא רוצה גם למות בגלל זה, קרן לבנה אדירה יצא מהפרח שנחתך לשתיים, היא הייתה גדולה והגיעה לשמיים, בלבזור שינה את זוית העמידה שלו כך שהפרח החתוך מופנה לעבר אבסול, הקרן הלבנה הזאת פגעה באבסול, אבסול ניסה להתנגד אבל אחרי כמה שניות עף אחורה והובס לגמרי
[COLOR=Teal]סם:
אתה מגיע למעבדה של פרופסור אלן, יש מכתב על הדלת שרשום בו: "אני במשימה חשובה, מי שבכל זאת רוצה פוקימון ברגע זה שיקח מהטיבה פוקדור", לפתע ראית ליד המשקוף קלף ישן מודפק לקיר ורשום עליו: "מהטהרה תחזור האפלה"
-
[quote=roi857;632526][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]לוקאריו חייך, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/18.png[/IMG] נראה בשמיים, פידג'יוט שאג שאגת קרב אדירה, פרופסור אלן הגיע וקרא: "פידג'יוט תשתמש בריקוד הגשם!", פידג'יוט פרס את כנפיו והתחיל להסתובב, גשם התחיל לרדת מהשמים, ופרופסור אלן קרא: "אוקי עכשיו שיש גשם תשתמש בטוויסטר!".[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]פידג'יוט נפנף בכנפיו ויצר טורנדו אדיר, הגשם נכנס לתוך הטורנדו מה שיצר טורנדו ימי, היראטן קיבל פגיעה רצינית מאוד ואז ירה לעבר פידג'יוט תותח הבזק, אבל לפתע לוקאריו הגיע ופירק את הקרן לגורמים על ידי נפנוף בסיבובים את העצם.[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אלן המשיך: "עכשיו, סקפטייל בלסטויס צאו!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/254.png[/IMG] ו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/9.png[/IMG] יצאו מוכנים לקרב, אלן קרא: "בלסטויס משאבת הידרו סקפטייל רוח טער", סקפטייל ירה רוח טער כמו עלי טער רק יותר קטלניים, המים האדירים של המשאבת הידרו נספגו בתוכם והעלים של הרוח טער נורו לעבר אירהטן, שיון קרא: "דרגונייט מכת ברק! לוקאריו תשתמש בדופק אפל ובלייזיקן קרן על".[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]פרופסור אלן הצטרף גם וקרא: "סקפטייל קפוץ ותשתמש בקרן על, בלסטויס תשתמש בתותח הידרו ופידג'יוט חתך אויר!", איטהרן נפגע מאוד מזה והובס[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"בשביל מה אתם צריכים שאיטרן יובס?הוא רע או מה קורה כאן?"אני שואל ומנסה להבין מה הם רוצים מאיטרהן.
-
[QUOTE=roi857;632526][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Teal]סם:
אתה מגיע למעבדה של פרופסור אלן, יש מכתב על הדלת שרשום בו: "אני במשימה חשובה, מי שבכל זאת רוצה פוקימון ברגע זה שיקח מהטיבה פוקדור", לפתע ראית ליד המשקוף קלף ישן מודפק לקיר ורשום עליו: "מהטהרה תחזור האפלה"
"וואו מעניין מי תלה כאן את השלט הזה? חשבתי שבמקום חיובי כמו מעבדה לא יהיה כאן משהו כזה" אומר לעצמי ואפנה לטיבה ואבדוק איזה פוקימונים יש שם
-
[QUOTE=roi857;632371][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
קובון זרק את עצם הבומרנג, האש הסתחררה לעבר העצם והעצם פגעה בצ'ימצ'אר וחזרה לקובון, לפתע אתם שומעים רעש אדיר
[COLOR=DarkOrange][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" גלגל להבה על קובון ואז שריטה"
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
הגלגל להבה פגע בקובון אבל שצ'ימצ'אר יצא ממנו העצם של קובון פגעה לצ'ימצ'אר בראש והעיפה אותו למטה
[COLOR=Teal]סם:
אתה פותח את הטיבה ורואה שיש פוקדורים של צ'יקוריטה טוטודייל מאדקיפ ופיפלאפ
[COLOR=Blue]סמיט:
שיון אמר: "לא הבנת כלום? איטהרן יצא להשמיד את העיר, הוא חייל של ריקוויזה"