-
[quote=a.v.i.v;681992][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][/COLOR]
[COLOR=blue]~שינו~[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]פלווק יוצא ורץ אל כיוון אלקטרידוד בזמן שהוא משתמש בגחלת חזקה אשר פוגעת באלקטרידוד. "אלקטרידוד השתמש בשבירת לבנים!" אומר ג'ון ובגלל שפלווק משתמש בגחלת תוך כדי ריצה הוא לא מצליח להתחמק והוא נפגע קשה! "חחח... זה נגמר עכשיו! השתמש במכת ברק!" אומר ג'ון ואלקטרידוד כבר יוצר ברק שמתקרב אל פלווק! לפתע פלווק מתחיל לזהור ולשנות את צורתו! לאחר כמה שניות אתה רואה ציפור גדולה מאוד עפה מהברק וכשהזוהר נעלם אתה רואה פוקימון ציפור גדול ויפה [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/2ozymjytumqg.bmp[/IMG][/URL]. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו לגניקס. לפתע הפוקדע מצפצף ואתה רואה שהוא למד מתקפה חדשה:להבה פראית! פתאום אתה רואה את לגניקס עולה באש,עף לשמיים ומתרסק תוך כדי סחרור על אלקטרידוד וכמעט מחסל אותו! "אוי לא! לגניקס שלך למד להבה פראית!" אומר ג'ון מבוהל.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
מגניבבבב
----
אביט בלגניקס ואהיה המום לחלוטין, לא אעקל את המאורע.
"פלווק, היית כל כך קטן ולפתע התפתחת לפוקימון כה גדול!" אומר ופי יהיה פעור לרווחה.
'מתקפת הלהבה הפראית הזו הייתה פשוט מדהימה' אחשוב בשמחה.
"לגניקס, בוא נמשיך את הקרב,
אין לנו אלא להשתמש בלהבה פראית שוב, בכל העוצמה, צא לדרך!" אצעק בנחישות.
-
[QUOTE=a.v.i.v;681992]
[COLOR=mediumturquoise]~רון~[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"התחרות מתחילה בעוד חצי שעה. אני מציעה לך להיתכונן לזה." אומרת האחות ג'וי בזמן שהיא מרפא את הפוקימונים שלך. לאחר שהיא מסיימת היא נותנת לך את הפוכדורים של כולם ואומרת:"כדאי לך לזוז,עוד מעט זה מתחיל."[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי,תודה רבה,נראה שאתם מוכנים,ונראה שאני צריך לנוח"
הולך לאכול,לנוח קצת ומתכונן לתחרות
-
[quote=a.v.i.v;681992][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה רואה את כולם מחייכים ומדברים קצת עם סקייראס. לאחר כל ההיכרות שלהם אתה מחזיר את כולם לפוכדורים ומתחיל ללכת לכיוון העיר של מכון החרק. לפתע אתה רואה איש זקן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr068.png[/IMG] שפונה אליך בעצבים. "מי אתה? מה אתה עושה פה?"[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"אני בדרכי למכון החרק,אבל אני מבין שאתה זה האיש הזקן שאם מנצחים אותו זוכים באבן התפתחות נכון?!" ואחייך אליו
"הגעתי לכאן כדי לנסות לנצח אותך ולזכות באבן ברק" 'מקווה שהוא יסכים' אחשוב בדאגה
-
[I][COLOR="MediumTurquoise"]~רון~
אתה רואה שכולם מחכים לתחרות אבל לא יודעים מה עושים בה.לפתע אתה רואה את בלאזגו קופץ באוויר ועולה על סייאורונה.לאחר מכן סטלד עולה על ראשו של בלאזגו וסנדאוג עולה על ראושו של סטלד.לפתע כולם נופלים ומתחילים לצחוק.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
"אז אתה רוצה אבן רעם האא? טוב תצטרך לקבל אותה בעבדוה קשה! אנחנו נעשה קרב אחד על אחד! אתה תיצטרך להשתמש בפוקימון שתירצה לפתח אם האבן."אוקי,היגעה הזמן להתחיל אני מקווה שאני לא השתעממם פה! צא מלגיזארו [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/ymmzwyzne1lj.png[/IMG],בוא ניראה את הפוקימון שלך!" אומר האיש ומחייך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~שינו~
אתה רואה שלגניקס קצת מבולבלת ומשוחרר."שכחתה רק דבר אחד באסטרתגיה שלך! הלהבה הפראית פוגעת גם במשתמש במתקקפה ובגלל שזו הפעם הרשאונה של לגניקס שהוא משתמש בלהבה פראית הוא בטח ממש מבולבל! אוקי בוא נגמור אם זה! אגרוף קרח!" אומר ג'ון בעד שלגניקס המבולבל לא מצליח לזוז.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;682387][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"אז אתה רוצה אבן רעם האא? טוב תצטרך לקבל אותה בעבדוה קשה! אנחנו נעשה קרב אחד על אחד! אתה תיצטרך להשתמש בפוקימון שתירצה לפתח אם האבן."אוקי,היגעה הזמן להתחיל אני מקווה שאני לא השתעממם פה! צא מלגיזארו [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/ymmzwyzne1lj.png[/IMG],בוא ניראה את הפוקימון שלך!" אומר האיש ומחייך.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
'אוקיי הגיע הזמן לקרב' אחשוב לעצמי
"אין בעיה! צא רייזיד! רייזיד תשתמש במכת ברק קדימה"
'וואו איזה פוקימון הוא נראה חזק מאוד ובוא נקווה שיש לי את מה שדרוש כדי לנצח יש לי רק ניסיון אחד! אני רואה שזה הולך להיות קרב קשה מאוד,הבחור הזה נראה קשוח' אחשוב לעצמי בדאגה
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
רייזד שולח מכת ברק חזקה לכיונו של מלגיזארו אבל ניראה כיאלו הזקן בכלל לא לחוץ.
לפתע מכת הברק פוגעת במלגיזארו אך זה אפילו לא מזיז לו."אם אתה חושב שככה תנצח יש לך בעיות רצניות! להביור עכשיו!" אומר הזקן בעד שהלביור פוגע ברייזד המסכן אך בגלל שהוא פוקימון אדמה הוא הצליח לספוג את מתקפת הלהביור.לאחר מכן אתה רואה שרייזד כבר התעייף.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;682397][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]רייזד שולח מכת ברק חזקה לכיונו של מלגיזארו אבל ניראה כיאלו הזקן בכלל לא לחוץ.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]לפתע מכת הברק פוגעת במלגיזארו אך זה אפילו לא מזיז לו."אם אתה חושב שככה תנצח יש לך בעיות רצניות! להביור עכשיו!" אומר הזקן בעד שהלביור פוגע ברייזד המסכן אך בגלל שהוא פוקימון אדמה הוא הצליח לספוג את מתקפת הלהביור.לאחר מכן אתה רואה שרייזד כבר התעייף.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
'שיט זה בכלל לא הוזיז לו'
"רייזיד תשתמש בחפירה ואז תצא מאוחריי מלגיזארו ותשתמש בזנב ברזל צא!"
-
[quote=afikafik1999;682387]
[I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]אתה רואה שלגניקס קצת מבולבלת ומשוחרר."שכחתה רק דבר אחד באסטרתגיה שלך! הלהבה הפראית פוגעת גם במשתמש במתקקפה ובגלל שזו הפעם הרשאונה של לגניקס שהוא משתמש בלהבה פראית הוא בטח ממש מבולבל! אוקי בוא נגמור אם זה! אגרוף קרח!" אומר ג'ון בעד שלגניקס המבולבל לא מצליח לזוז.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
'לגניקס מבולבל, לכל הרוחות' אחשוב בייאוש.
'אם הוא לא יצא מן הבלבול שלו במהירות, אולי ואגרוף הקרח יסיים את זה'.
"לגניקס, בבקשה ממך, נסה בכל כוחותיך לקום, נסה להשתמש רק עוד פעם אחת בלהבה פראית!
אפילו אם רק כדי להבעיר את עצמך בכדי שאגרוף הקרח לא יעשה דבר, לגניקס!!!" אקרא בקול.
-
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד חופר באדמה ויוצא מתחת לרגליים של מלגיזארו. לפתע מלגיזארו משתמש בשבירת לבנים שפוגעת ברייזיד אך רק בזרוע שלו והוא לא מצליח להפעיל אותה מרוב כאב! "חשבתי שהקרב הזה יהיה מהנה! בוא נגמור את זה עם להביור עוצמתי!" אומר הזקן ומלגיזארו משתמש בלהביור שנכנס לבור של רייזיד! לפתע רייזיד יוצא מהפתח השני של הבור ומתחמק מהלהביור רק שהזרוע שלו עדיין פצועה![/COLOR]
[COLOR=blue]לגניקס מסתכל עליך בסבל כשפתאום אתה רואה שהוא נהיה יציב ועיניו נהיו רציניות. "טוב,זה נגמר! אלקטרידוד השתמש במכת ברק אחת אחרונה!" אומר ג'ון בזמן שהברק כבר בדרך אל לגניקס! לפתע לגניקס מתעופף באוויר ומתחמק ואז משתמש בלהבה פראית שפוגעת באלקטרידוד כל כך חזק שזה מחסל אותו אך רגע לאחר מכן,לגניקס גם מתעלף. "טוב... הקרב הזה נגמר ומכיוון שאתה חיסלת את אלקטרידוד קודם,זכית בתג הרעם." אומר ג'ון ונותן לך את תג הרעם! לפתע אתה רואה את לגניקס קם ומחכך את ראשו בך,כאילו הוא רוצה ליטוף.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;682500][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד חופר באדמה ויוצא מתחת לרגליים של מלגיזארו. לפתע מלגיזארו משתמש בשבירת לבנים שפוגעת ברייזיד אך רק בזרוע שלו והוא לא מצליח להפעיל אותה מרוב כאב! "חשבתי שהקרב הזה יהיה מהנה! בוא נגמור את זה עם להביור עוצמתי!" אומר הזקן ומלגיזארו משתמש בלהביור שנכנס לבור של רייזיד! לפתע רייזיד יוצא מהפתח השני של הבור ומתחמק מהלהביור רק שהזרוע שלו עדיין פצועה![/COLOR]
[/quote]
'נראה לי שאין לי סיכוי לנצח אותו הוא יריב חזק...אבל אין סיכוי שאני מרים ידיים!' אחשוב בנחישות
"רייזיד תשתמש במכת וולט ותנסה לשלב אותה על זנב ברזל צא!"
-
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד משתמש בוולט תוך שימוש בזנב ברזל כשלפתע כל גופו הופך לכמו ברזל זוהר עם כמה ברקים מאחוריו! הוא מתנגש במלגיזארו בחוזקה וגורם לו לנזק רב אך גם רייזיד עצמו נפגע קצת! "טוב נו,לא קרה כלום! מלגיזארו תרוץ אליו לפי הטריק שלנו!" אומר הזקן בעוד שמלגיזארו רץ במהירות רבה ביחס למשקלו,תופס את רייזיד ומצמיד אותו לסלע ומשתמש בקרן על![/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;682524][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד משתמש בוולט תוך שימוש בזנב ברזל כשלפתע כל גופו הופך לכמו ברזל זוהר עם כמה ברקים מאחוריו! הוא מתנגש במלגיזארו בחוזקה וגורם לו לנזק רב אך גם רייזיד עצמו נפגע קצת! "טוב נו,לא קרה כלום! מלגיזארו תרוץ אליו לפי הטריק שלנו!" אומר הזקן בעוד שמלגיזארו רץ במהירות רבה ביחס למשקלו,תופס את רייזיד ומצמיד אותו לסלע ומשתמש בקרן על![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"רייזיד מהר תשתמש בזנב ברזל על הגב של מלגיזארו ואת חפירה כדי לחמוק ממנו ואז תשתמש בוולט צא!"
'מקווה שזה יצליח' אחשוב לעצמי ואחזיק אצבעות
-
[quote=a.v.i.v;682500][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=blue]לגניקס מסתכל עליך בסבל כשפתאום אתה רואה שהוא נהיה יציב ועיניו נהיו רציניות. "טוב,זה נגמר! אלקטרידוד השתמש במכת ברק אחת אחרונה!" אומר ג'ון בזמן שהברק כבר בדרך אל לגניקס! לפתע לגניקס מתעופף באוויר ומתחמק ואז משתמש בלהבה פראית שפוגעת באלקטרידוד כל כך חזק שזה מחסל אותו אך רגע לאחר מכן,לגניקס גם מתעלף. "טוב... הקרב הזה נגמר ומכיוון שאתה חיסלת את אלקטרידוד קודם,זכית בתג הרעם." אומר ג'ון ונותן לך את תג הרעם! לפתע אתה רואה את לגניקס קם ומחכך את ראשו בך,כאילו הוא רוצה ליטוף.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אלטף את לגניקס ואהיה מאושר, לא אאמין שהצלחתי לזכות בתג הרעם.
"אני לא מאמין, זכיתי בתג הרעם" אומר ואחזיק בעדינות את התג.
אלחץ את ידו של יריבי.
'הצלחתי להוכיח לעצמי שאני לא כישלון, אני יכול להמשיך בדרך להגשמת החלום' אחשוב.
אצא מן המכון כששלושת הפוקימונים שלי בפוקדורים, אני מחזיק ביד אחת את הביצה וביד השנייה את התג שלא אוכל להפסיק ולהסתכל עליו.
אצעד אל עבר מרכז הפוקימונים, שם ארפא את צוותי.
---
אתה יכול להזכיר לי שוב מה יש בעיר? אני זוכר שיש כמה דברים מעניינים
-
[QUOTE=afikafik1999;682387][I][COLOR="MediumTurquoise"]~רון~
אתה רואה שכולם מחכים לתחרות אבל לא יודעים מה עושים בה.לפתע אתה רואה את בלאזגו קופץ באוויר ועולה על סייאורונה.לאחר מכן סטלד עולה על ראשו של בלאזגו וסנדאוג עולה על ראושו של סטלד.לפתע כולם נופלים ומתחילים לצחוק.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/QUOTE]
---------------------------------------
אני אצחק איתם גם
"חחח,מתרגשים לראת התחרות אה?טוב בואו אחרי נלך להרשם ולברר מתי אפשר להכנס לתחרות"
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
רייזד לא מצליח להתחמק וקרן העל פוגעת בו ישרות."אני רואה שניצחנו!" אומר האיש בעד הוא מחייך.פיתאום מין השן עולה רייזד שכולו מלא בחשמל.לאחר מכן הוא מטעין איזו מתקפה מוזרה וכל הגוף שלו מתחיל להתחשמל לגמריי.לפתע כל האדמה ניסדקת ומלא ברקים יוצאים מין האדמה והורסים את הקרקע."אני לא מאמין! רייזד שלך למד רעיידת ברק! רק ההתפתחות של רייזד אמורה לדעת את המתקפה הזאת!" אומר האיש בלחץ."מלגיאזרו הגנה מהר!" אומר האיש בלחץ בעד השאמדה והבקים פוגעים חזק במלגיאזרו ומחסלים אותו.לאחר מכן רייזד נופל על הקרקע מוטש ומחושמל.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~שינו~
*בית אימוץ,תחרות סרט (זה רוב הדברים המיוחדים שיש שם)
אתה מרפא את כולם ורואה שכולם שמחים במיוחד לגניקס.לפתע אתה מרגיש כיאלו הביצה עומדת לבקוע ומתחילים להיוצר סדקים.לפתע הביצה נשברת ויוצא מימנה הרבור קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/yy2inmewumnn.png[/IMG]."אני רואה שנולד לך הרבור קטן" אומרת האחות ג'וי ומלטפת אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
אתה הולך להרשם ובדרך פוגש את הקריינית של התחרות."היי אתה הילד שניצח את הבריון הזה נכון? כדי שתתכונן עד מעט אתה עולה! אתה עולה ראשון" היא אומרת ונכנס לבניין.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;682739][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]רייזד לא מצליח להתחמק וקרן העל פוגעת בו ישרות."אני רואה שניצחנו!" אומר האיש בעד הוא מחייך.פיתאום מין השן עולה רייזד שכולו מלא בחשמל.לאחר מכן הוא מטעין איזו מתקפה מוזרה וכל הגוף שלו מתחיל להתחשמל לגמריי.לפתע כל האדמה ניסדקת ומלא ברקים יוצאים מין האדמה והורסים את הקרקע."אני לא מאמין! רייזד שלך למד רעיידת ברק! רק ההתפתחות של רייזד אמורה לדעת את המתקפה הזאת!" אומר האיש בלחץ."מלגיאזרו הגנה מהר!" אומר האיש בלחץ בעד השאמדה והבקים פוגעים חזק במלגיאזרו ומחסלים אותו.לאחר מכן רייזד נופל על הקרקע מוטש ומחושמל.[/COLOR][/I]
[/quote]
אני ארוץ לרייזיד ויגיד לו:"רייזיד אתה בסדר? בוא תחזור!..אתה צריך לנוח ידידי היה לך קרב קשה"
אני אלך לכיוון האיש ויגיד לו:"אני מקבל את אבן הברק או לא? אני ניצחתי אותך!" ואחייך אליו
-
[QUOTE=afikafik1999;671122][I][COLOR="Purple"][/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
שקרליו משתמש בהגנה ונראה כיאלו הוא לא רוצה להילחם."טוב אני צריך לעשות משהו! אוקי צא טייריז!" אומר לואיס ומוציא פוקימון עטלף [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/hdktrhuzmnm5.png[/IMG]."אוקי טיירז הישתמש בגלים חשמליים!" אומר לואיס בעד שגלי חשמל חזקים הורסים את המכונה.לפתע אתם רואים ששקרליו מתחיל לשמוח."היי נראלי שהוא רוצה שנהרוס את המכונה!" אומר לואיס בעד ששקרליו משתמש בכדורי צל.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[B]האוונט יארך שכולם יכלו להגיב למשחק..[/B][/QUOTE]
אני אומר לסויפר"פעימת מים ושבירת לבנים על המכונה"
-
[quote=afikafik1999;682739][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple][/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]*בית אימוץ,תחרות סרט (זה רוב הדברים המיוחדים שיש שם)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]אתה מרפא את כולם ורואה שכולם שמחים במיוחד לגניקס.לפתע אתה מרגיש כיאלו הביצה עומדת לבקוע ומתחילים להיוצר סדקים.לפתע הביצה נשברת ויוצא מימנה הרבור קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/yy2inmewumnn.png[/IMG]."אני רואה שנולד לך הרבור קטן" אומרת האחות ג'וי ומלטפת אותו.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
לול יצא התחלתי, אם אני כבר מחזיק בהתחלתי אחד אז אולי אוכל להחליף איכשהו או לעשות משהו כדי שאוכל להיפטר מסלטאד?
---
"אני לא מאמין, הביצה בקעה!" אומר בפה פעור ואסתכל על ההרבור הקטן שיצא ממנה.
"שלום לך הרבור, אתה נראה לי ממש נחמד" אומר אליו בחיוך.
'אני לא מאמין, האם אני מספיק אחראי כדי לשמור על פוקימון כה קטן?' אחשוב בחשש.
-
[COLOR="DarkSlateGray"][SIZE="7"]האוונט מתחיל!!!!![/SIZE][/COLOR]
[I][COLOR="DimGray"]יופי עכשיו שרון ולי יכולים להגיב במשחק אוונט אי הפלדה מתחיל! למי שלא יודע אוונט אי הפלדה זו אוונט בו כל ההרשומים מתגוררים על אי חמישה ימים שם היו להם משימות אם פרסים והכל.. כל אחד עכשיו כולם בתגבות הבאות שלהם יעלו לספניה ויכלו להכיר את כולם אבל יש חיסרון אני לא יכול להגיב עד שכולם יגבו אז יכול להיות שהאוונט יארך קצת יותר זמן מ-5 ימים.[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
אתם שוברים את המכונה ושקריו נירגע ונעלם."וואוו תודה ילד אני ממש חייב לך! יכול להיות שאצלתה את כולנו!" אומר האיש והולך מין המקום."טוב תודה לי! אני בטוח שנפגש שוב!! בנתיים קח את הכרטיס הזה.תעלה ובוא איתי" אומר לואיס בעד שנכם מגעים לספינה גדולה."טוב לי מקווה שתהנה באי הפלדה אומר לואיס ומעלה אותך לספינה והיא מתחילה לשוט.לפתע אתה רואה עד שניי נערים מולך.לפתע סטלד יוצא מין הפכדור ורץ לכיונם.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
"אתה צודק לגמרי! כל הכבוד לך! הינה האבן אבל קודם תבוא איתי ואז אני אתן לך את האבן" אומר האיש בעד שהוא לוקח אותך לספינה גדולה."טוב מקווה שתהנה באי הפלדה!" אורמ האיש נותן לך את אבן הרעם והספינה מתחילה לשוט.לפתע אתה רואה מולך נער בעל הרבור קטן ביד.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~שינו~
"אתה שינו נכון! משיהו ביקש מימני לתת לך את הכרטיס הזה ולהביא אותך לשם" אומרת האחות ג'וי בעד היא מוולה אותך לספינה עצומה."טוב מקווה שתהנה באי הפלדה!" אומרת האחות ג'וי בעד אתה על הספינה והיא מתחילה לשוט.לפתע אתה רואה נער בעל אבן רעם ביד שעומד מולך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[B]*כולם פגשתם אחד את השני! עכשוי תכלו לדבר להחליף פוקימונים כל מה שבה לכם*[/B]
-
[quote=afikafik1999;683136][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"אתה צודק לגמרי! כל הכבוד לך! הינה האבן אבל קודם תבוא איתי ואז אני אתן לך את האבן" אומר האיש בעד שהוא לוקח אותך לספינה גדולה."טוב מקווה שתהנה באי הפלדה!" אורמ האיש נותן לך את אבן הרעם והספינה מתחילה לשוט.לפתע אתה רואה מולך נער בעל הרבור קטן ביד.[/COLOR][/I]
[B]*כולם פגשתם אחד את השני! עכשוי תכלו לדבר להחליף פוקימונים כל מה שבה לכם*[/B][/quote]
"היי! ממצב אתה חדש פה?אני עכשיו בדרכי לאי המתכת" ואחייך אליו
-
כינוי:MatanS23
שם:מתן
רקע:זה תמיד היה חלום שלו להיות מאמן גדול שיתחרה מול מאמנים אחרים, וכמובן שהוא תמיד חלם לפגוש את שלושת סוסי החוש ששמע עליהם רק סיפורים כשהיה יותר קטן. הוא תמיד אהב את האווירה של הקרבות פוקימונים ואהב את המחשבה שלצאת למסע פוקימונים משלו, וסוף סוף שהגיע ההזדמנות הזו להגשים את כל חלומותיו הוא קפץ על האפשרות הזאת כדי להגשימם.
פוקימון התחלתי: פארליט
בקשות/שאלות: אין.
-
[QUOTE=afikafik1999;683136][COLOR="DarkSlateGray"][SIZE="7"]האוונט מתחיל!!!!![/SIZE][/COLOR]
[I][COLOR="DimGray"]יופי עכשיו שרון ולי יכולים להגיב במשחק אוונט אי הפלדה מתחיל! למי שלא יודע אוונט אי הפלדה זו אוונט בו כל ההרשומים מתגוררים על אי חמישה ימים שם היו להם משימות אם פרסים והכל.. כל אחד עכשיו כולם בתגבות הבאות שלהם יעלו לספניה ויכלו להכיר את כולם אבל יש חיסרון אני לא יכול להגיב עד שכולם יגבו אז יכול להיות שהאוונט יארך קצת יותר זמן מ-5 ימים.[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
אתם שוברים את המכונה ושקריו נירגע ונעלם."וואוו תודה ילד אני ממש חייב לך! יכול להיות שאצלתה את כולנו!" אומר האיש והולך מין המקום."טוב תודה לי! אני בטוח שנפגש שוב!! בנתיים קח את הכרטיס הזה.תעלה ובוא איתי" אומר לואיס בעד שנכם מגעים לספינה גדולה."טוב לי מקווה שתהנה באי הפלדה אומר לואיס ומעלה אותך לספינה והיא מתחילה לשוט.לפתע אתה רואה עד שניי נערים מולך.לפתע סטלד יוצא מין הפכדור ורץ לכיונם.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/B][/QUOTE]
ממתי יש לי סטלד
--------------------------------------------------------------------------
אני אומר לנערים" מישהו רוצה קרב 2 על 2"
-
[quote]
[quote=afikafik1999;683136][COLOR=darkslategray][SIZE=7]האוונט מתחיל!!!!![/SIZE][/COLOR]
[I][COLOR=dimgray]יופי עכשיו שרון ולי יכולים להגיב במשחק אוונט אי הפלדה מתחיל! למי שלא יודע אוונט אי הפלדה זו אוונט בו כל ההרשומים מתגוררים על אי חמישה ימים שם היו להם משימות אם פרסים והכל.. כל אחד עכשיו כולם בתגבות הבאות שלהם יעלו לספניה ויכלו להכיר את כולם אבל יש חיסרון אני לא יכול להגיב עד שכולם יגבו אז יכול להיות שהאוונט יארך קצת יותר זמן מ-5 ימים.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"אתה שינו נכון! משיהו ביקש מימני לתת לך את הכרטיס הזה ולהביא אותך לשם" אומרת האחות ג'וי בעד היא מוולה אותך לספינה עצומה."טוב מקווה שתהנה באי הפלדה!" אומרת האחות ג'וי בעד אתה על הספינה והיא מתחילה לשוט.לפתע אתה רואה נער בעל אבן רעם ביד שעומד מולך.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
אתקרב אליו בחשש ואסמן לשלום, אעיר על האבן היפה.
[SIZE=7]מעוניין להחליף תמורת ההתחלתי שלי עם מישהו מעוניין[/SIZE]
-
[COLOR="darkorange"]~מתן~
רשום תגיב להתחלה:[/COLOR][I][COLOR="DarkOrange"]אתה לוקח את הפוכדור במהירות ורואה שיצוא מימנו פוקימון מוזר שנראה כמו חתול קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/img3/myfdjnhmlljm.png[/IMG]
פיתאום הוא משתמשי בגחלת שפוגעת חזק בפוקימון העכביש.
"היי ילד?! מה אתה עושה!" צועק איש אחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG].
"תודה ילד! אומר הנער אם השעיר הירוק תופס לך את היד ורץ למסוק שהיה שם.
לפתע המסוק מתחיל להמריא ואתם בפנים.
"תודה ילד אני לא יודע מה היה קורה לי אם לא ההיתה עוזר לי!" אומר הנער אם השעיר הירוק.
"האא דרך אגב קוראים לי ג'ק! איך קוראים לך?" שואל ג'ק[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Black"]~אדם-שינו-לי~
*שינו אתה יכול לשאול את אחד מהם עכשיו אם הם רוצים להחליף ולי,טעות שלי פשוט הרבה זמן לא הגבתה וקצת שחכתי את הפוקימונים שלך* שינו הנער (אדם) אומר "היי! ממצב אתה חדש פה?אני עכשיו בדרכי לאי המתכת" ומחייך עלייך.לאחר מכן אדם,הנער אומר לך שלום ומעיר על אבן הרעם שלך.לפתע נער אחר (לי) רץ עליכם ושואל "מישהו רוצה קרב 2 על 2?"
מה תעשו?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;683256][COLOR=darkorange]~מתן~
רשום תגיב להתחלה:[/COLOR][I][COLOR=DarkOrange]אתה לוקח את הפוכדור במהירות ורואה שיצוא מימנו פוקימון מוזר שנראה כמו חתול קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/img3/myfdjnhmlljm.png[/IMG]
פיתאום הוא משתמשי בגחלת שפוגעת חזק בפוקימון העכביש.
"היי ילד?! מה אתה עושה!" צועק איש אחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG].
"תודה ילד! אומר הנער אם השעיר הירוק תופס לך את היד ורץ למסוק שהיה שם.
לפתע המסוק מתחיל להמריא ואתם בפנים.
"תודה ילד אני לא יודע מה היה קורה לי אם לא ההיתה עוזר לי!" אומר הנער אם השעיר הירוק.
"האא דרך אגב קוראים לי ג'ק! איך קוראים לך?" שואל ג'ק[/COLOR][/I]
[/quote]
אני אומר לג'ק:"קוראים לי מתן"
-
[QUOTE=afikafik1999;683256][COLOR="darkorange"]
[I][COLOR="Black"]~אדם-שינו-לי~
*שינו אתה יכול לשאול את אחד מהם עכשיו אם הם רוצים להחליף ולי,טעות שלי פשוט הרבה זמן לא הגבתה וקצת שחכתי את הפוקימונים שלך* שינו הנער (אדם) אומר "היי! ממצב אתה חדש פה?אני עכשיו בדרכי לאי המתכת" ומחייך עלייך.לאחר מכן אדם,הנער אומר לך שלום ומעיר על אבן הרעם שלך.לפתע נער אחר (לי) רץ עליכם ושואל "מישהו רוצה קרב 2 על 2?"
מה תעשו?[/COLOR][/I][/QUOTE]
אני אומר לשינו ואדם"נו אחד מכם רוצה נגדי 2על 2 אם לא תגידו"
-
[quote=afikafik1999;683256][I][COLOR=black]~אדם-שינו-לי~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=black]*שינו אתה יכול לשאול את אחד מהם עכשיו אם הם רוצים להחליף ולי,טעות שלי פשוט הרבה זמן לא הגבתה וקצת שחכתי את הפוקימונים שלך* שינו הנער (אדם) אומר "היי! ממצב אתה חדש פה?אני עכשיו בדרכי לאי המתכת" ומחייך עלייך.לאחר מכן אדם,הנער אומר לך שלום ומעיר על אבן הרעם שלך.לפתע נער אחר (לי) רץ עליכם ושואל "מישהו רוצה קרב 2 על 2?"[/COLOR][/I]
[I][COLOR=black]מה תעשו?[/COLOR][/I][/quote]
"בטח! אני ושינו נגדך ועוד אחד סבבה?" ואחייך אליו
-
[QUOTE=afikafik1999;682739]
אתה הולך להרשם ובדרך פוגש את הקריינית של התחרות."היי אתה הילד שניצח את הבריון הזה נכון? כדי שתתכונן עד מעט אתה עולה! אתה עולה ראשון" היא אומרת ונכנס לבניין.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/QUOTE]
-----------------
"חח,תודה!" *מסמיק* ומתכונן לעלות
נחוש בדעתי ומוכן לתחרות
[SIZE="5"]מה עם האוונט,מה אני עושה,או שאני ממשיך בתחרות?[/SIZE]
-
[quote=afikafik1999;683256][COLOR=darkorange]~מתן~[/COLOR]
[I][COLOR=darkorange][/COLOR][/I]
[I][COLOR=black]~אדם-שינו-לי~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=black]*שינו אתה יכול לשאול את אחד מהם עכשיו אם הם רוצים להחליף ולי,טעות שלי פשוט הרבה זמן לא הגבתה וקצת שחכתי את הפוקימונים שלך* שינו הנער (אדם) אומר "היי! ממצב אתה חדש פה?אני עכשיו בדרכי לאי המתכת" ומחייך עלייך.לאחר מכן אדם,הנער אומר לך שלום ומעיר על אבן הרעם שלך.לפתע נער אחר (לי) רץ עליכם ושואל "מישהו רוצה קרב 2 על 2?"[/COLOR][/I]
[I][COLOR=black]מה תעשו?[/COLOR][/I][/quote]
אפשר למצוא פוקימונים שווים באי? אם כן:
אשמע את הצעת הקרב של אדם ואחליט להסתייג מכך, אני מעוניין להסתובב באי המיוחד.
לפני כן, אציע לכל הנערים החלפה תמורת הסלטאד שלי. אראה אם יתעניינו.
אם אין משהו ללכוד שם:
אשמע את הצעת הקרב של אדם ואחליט להסכים, לא עשיתי קרב עם מאמן נוסף מעולם, ואולי האימון שיקבל הצוות שלי יהיה גדול במיוחד.
-
[I][COLOR="DarkOrange"]~מתן~
טוב לי תקשיב אני חלק מארגון מיוחד שמטרתו לנצח צוות מרשוע בשם צוות גיאזרון או צוות G"
"אנחנו עפים עכשיו לאי סודי שלא הרבה מקרים קוראים לו אי גריטלור,שם נימצאת המפקדה" אומר ג'ק ונוחת על אי גדול.
פתאום האדמה מתחילה לרעוד ואתם יורדים למטה עד שאתה רואה אור מוזר.
אתה מתקרב על האור ורואה המון מכונות פוקימונים משונים ועד..
"בוא לי אני הראה לך את מנהיג הארגון" אומר ג'ק ולוקח אותך לחדר גדול.
"היי ג'ק מה קורה? מי זה הילד?" שואל איש מוזר אם כובע ומעיל אדום .
"תציג את עצמך לי" אומר ג'ק בעד שאתה עומד ליד מנהיג הארגון.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
אתה מתקדם על עבר הבניין שלפתע פיצוץ אדיר נוצא בבמה."טוב אני מצטארת להגיד לכל המתחרים שהתחרות מבוטלת לבתיים" אומרת הקריינים בעד שכולם יוצאים מין הבניין דיי עצובים."היי אתה רון,ביקשו מימני להביא לך את זה" אומר האחות ג'וי ומבא לך כרטיס בעד שהיא לוקחת אותך לספינה עצומה."טוב תהיה בהפלגה לאי הפלדה!" אומרת האחות ג'וי בד שהספינה מתחילה לשוט.לפתע אתה מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="DarkOrchid"]~לי-שינו-אדם~
*שינו באי יש המון פוקימונים חזקים אבל אני אומר שתגיעו על האי*
כולכם מדברים אחד אם השני עד שלפתע סלניפ של אדם וסטלד של שינו יוצאים מין הפכדורים.לאחר מכן סלניפ מעלה את סלד על רושאו ומתחיל לשחק איתו.לפתע יוצא גם סוויפר של לי והוא גם מתחיל לשחק איתם.לאחר מכן שינו שואל אתכם אם אתם רוצים להחליף את אחד הפוקימונים שלכם אל סטלד.
מה תעשו?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;683392][I][COLOR="DarkOrange"]
[I][COLOR="DarkOrchid"]~לי-שינו-אדם~
*שינו באי יש המון פוקימונים חזקים אבל אני אומר שתגיעו על האי*
כולכם מדברים אחד אם השני עד שלפתע סלניפ של אדם וסטלד של שינו יוצאים מין הפכדורים.לאחר מכן סלניפ מעלה את סלד על רושאו ומתחיל לשחק איתו.לפתע יוצא גם סוויפר של לי והוא גם מתחיל לשחק איתם.לאחר מכן שינו שואל אתכם אם אתם רוצים להחליף את אחד הפוקימונים שלכם אל סטלד.
אני אומר לשינו"אולי כן " ומוציא את סייריל ואת סנובי ואומר לשינו"רוצה אחד מהם"
-
[quote=afikafik1999;683392][I][COLOR=darkorchid]~לי-שינו-אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]*שינו באי יש המון פוקימונים חזקים אבל אני אומר שתגיעו על האי*[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]כולכם מדברים אחד אם השני עד שלפתע סלניפ של אדם וסטלד של שינו יוצאים מין הפכדורים.לאחר מכן סלניפ מעלה את סלד על רושאו ומתחיל לשחק איתו.לפתע יוצא גם סוויפר של לי והוא גם מתחיל לשחק איתם.לאחר מכן שינו שואל אתכם אם אתם רוצים להחליף את אחד הפוקימונים שלכם אל סטלד.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]מה תעשו?[/COLOR][/I][/quote]
"אם אתה רוצה אני מוכן להחליף איתך את סוויפר שלך בתמורה לסאלניפ שלי מה אתה אומר?" אשאל בחיוך
-
[quote=afikafik1999;683392][I][COLOR=DarkOrange]~מתן~
טוב לי תקשיב אני חלק מארגון מיוחד שמטרתו לנצח צוות מרשוע בשם צוות גיאזרון או צוות G"
"אנחנו עפים עכשיו לאי סודי שלא הרבה מקרים קוראים לו אי גריטלור,שם נימצאת המפקדה" אומר ג'ק ונוחת על אי גדול.
פתאום האדמה מתחילה לרעוד ואתם יורדים למטה עד שאתה רואה אור מוזר.
אתה מתקרב על האור ורואה המון מכונות פוקימונים משונים ועד..
"בוא לי אני הראה לך את מנהיג הארגון" אומר ג'ק ולוקח אותך לחדר גדול.
"היי ג'ק מה קורה? מי זה הילד?" שואל איש מוזר אם כובע ומעיל אדום .
"תציג את עצמך לי" אומר ג'ק בעד שאתה עומד ליד מנהיג הארגון.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=DarkOrchid][/COLOR][/I][/quote]
אני אומר בביטחון לאיש המוזר:"אני מתן, נעים מאוד להכיר אותך אדוני, אני רוצה להיות מאמן פוקימונים גדול וטוב, ואממ... אין לי עוד מה הרבה להגיד"
-
[QUOTE=afikafik1999;683392]
אתה מתקדם על עבר הבניין שלפתע פיצוץ אדיר נוצא בבמה."טוב אני מצטארת להגיד לכל המתחרים שהתחרות מבוטלת לבתיים" אומרת הקריינים בעד שכולם יוצאים מין הבניין דיי עצובים."היי אתה רון,ביקשו מימני להביא לך את זה" אומר האחות ג'וי ומבא לך כרטיס בעד שהיא לוקחת אותך לספינה עצומה."טוב תהיה בהפלגה לאי הפלדה!" אומרת האחות ג'וי בד שהספינה מתחילה לשוט.לפתע אתה מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/QUOTE]
"טוב
לא עיכלתי כלום,זה מאוד מפתיע"
רואה באופק את האי
"אז אי הפלדה,הנה אני בא"!
-
[quote=afikafik1999;683392][I][COLOR=darkorange]~מתן~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=mediumturquoise][/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]~לי-שינו-אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]*שינו באי יש המון פוקימונים חזקים אבל אני אומר שתגיעו על האי*[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]כולכם מדברים אחד אם השני עד שלפתע סלניפ של אדם וסטלד של שינו יוצאים מין הפכדורים.לאחר מכן סלניפ מעלה את סלד על רושאו ומתחיל לשחק איתו.לפתע יוצא גם סוויפר של לי והוא גם מתחיל לשחק איתם.לאחר מכן שינו שואל אתכם אם אתם רוצים להחליף את אחד הפוקימונים שלכם אל סטלד.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]מה תעשו?[/COLOR][/I][/quote]
אראה את תגובותיהם לגבי החלפת הפוקימון ואחליט להגיד לא להצעה של לי.
"אני מצטער אבל לא הצלחתי להבין מי זה סנובי, ולגבי סייריל...נראה שיכול לגדול לפוקימון נחמד, אך אני לא זקוק לרוח בדחיפות ויש לי כבר שני מעופפים אז איאלץ לסרב" אומר.
-
[I][COLOR="DarkSlateGray"]~מתן-רון~
"מתן הא?,זה שם מעניין,טוב מעכשיו אתה חלק מצוות S.R.L אתה תיצתרך לעזור לנו להתמודדד נגד צות גיאזרון! אבל את המסע שלך תצטרך להתחיל בדרך קצת שונה מכל שאר המאמנים האחרים שהתחילו פה! עכשיו כל הטירונים החדשים ועוברים לאי הפלדה לכמה ימים שם הם ילמדו הישרדות עבדות צוות והכל וגם אתה תהיה שם.עכשיו אתה תעלה לספינה שם תכיר את רון אחד הטירונים שלנו ואיתו אתה תוכל להיות בקשר" הוא מסביר בעד אתם עולים למסוק ווהוא מנחיט אותך על ספינה גדולה.
"היי רון מה קורה?" שואל ג'ק מ צוות S.R.L."טוב רון תכיר את מתן הוא הטירון החדש שלנו ביותר!" אומר ג'ק בעד ג'ייק מראה לך את מתן.
מה תעשו?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="DarkSlateGray"]~לי-אדם-שינו~
*לי אין לך סונבי! יש לך סוויפר פארליט וסייריל*
אדם סלניפ מתעצבן עלייך ומעיף אותך באקדח מים על עבר המעקה ורץ מין המקום.לאחר מכן רון,שינו אומר לך שהוא לא רוצה להחליף על סייריל.לפתע אתם מתחילים לראות את אי הפלדה באופק.
מה תעשו?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;684033][I][COLOR="DarkSlateGray"]
[I][COLOR="DarkSlateGray"]~לי-אדם-שינו~
*לי אין לך סונבי! יש לך סוויפר פארליט וסייריל*
אדם סלניפ מתעצבן עלייך ומעיף אותך באקדח מים על עבר המעקה ורץ מין המקום.לאחר מכן רון,שינו אומר לך שהוא לא רוצה להחליף על סייריל.לפתע אתם מתחילים לראות את אי הפלדה באופק.
אני אומר לשינו"מצטער טעיתי בשם אתה רוצה קלכוי שלי"
-
[quote=afikafik1999;684033][I][COLOR=darkslategray]~לי-אדם-שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkslategray]*לי אין לך סונבי! יש לך סוויפר פארליט וסייריל*[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkslategray]אדם סלניפ מתעצבן עלייך ומעיף אותך באקדח מים על עבר המעקה ורץ מין המקום.לאחר מכן רון,שינו אומר לך שהוא לא רוצה להחליף על סייריל.לפתע אתם מתחילים לראות את אי הפלדה באופק.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkslategray]מה תעשו?[/COLOR][/I][/quote]
אני ארוץ אחרי סלניפ ויחזיר אותו לפוקדור ויגיד לו:"מצטער סלניפ אני לא יעשה את זה יותר מבטיח את השותף שלי!" ואחייך אליו
אני יחזור לעבר החברים שלי ויגיד להם:"היי הנה האי אני רואה אותו" ואחייך אליהם
'מעניין איזה פוקימונים אני יפגוש שם ואולי יתפוס כמה מהם אם יהיה לי מזל' אחשוב לעצמי בהתלהבות
'אני ינסה לתפוס כמה שיותר' אחשוב לעצמי
-
[quote=afikafik1999;684033][I][COLOR=DarkSlateGray]~מתן-רון~
"מתן הא?,זה שם מעניין,טוב מעכשיו אתה חלק מצוות S.R.L אתה תיצתרך לעזור לנו להתמודדד נגד צות גיאזרון! אבל את המסע שלך תצטרך להתחיל בדרך קצת שונה מכל שאר המאמנים האחרים שהתחילו פה! עכשיו כל הטירונים החדשים ועוברים לאי הפלדה לכמה ימים שם הם ילמדו הישרדות עבדות צוות והכל וגם אתה תהיה שם.עכשיו אתה תעלה לספינה שם תכיר את רון אחד הטירונים שלנו ואיתו אתה תוכל להיות בקשר" הוא מסביר בעד אתם עולים למסוק ווהוא מנחיט אותך על ספינה גדולה.
"היי רון מה קורה?" שואל ג'ק מ צוות S.R.L."טוב רון תכיר את מתן הוא הטירון החדש שלנו ביותר!" אומר ג'ק בעד ג'ייק מראה לך את מתן.
מה תעשו?[/COLOR][/I]
[/quote]
אני אומר לרון:"היי רון אני מתן" ואז אני שואל ג'ק:"כמה זמן יקח לנו להגיע לשם, ומה אנחנו בדיוק הולכים לעשות שם חוץ מהישרדות ועבודת צוות".
-
[QUOTE=afikafik1999;684033]
[I][COLOR="DarkSlateGray"]~מתן-רון~
מה תעשו?[/COLOR][/I]
[/QUOTE]
"היי מתן,מה קורה?אז..שותפים למסע אה?" ומחייך