[quote=Powerslave;739731]אז אתה מודה![/quote]
אני מודה שאתה יותר מדי חי בסרט עם הכוחות הדמוקרטיים שלך .
Printable View
[quote=Powerslave;739731]אז אתה מודה![/quote]
אני מודה שאתה יותר מדי חי בסרט עם הכוחות הדמוקרטיים שלך .
[QUOTE=HighDis;739734]אני מודה שאתה יותר מדי חי בסרט עם הכוחות הדמוקרטיים שלך .[/QUOTE]
מי אתה שתגיד לו שהוא חי בסרט? :/
[quote=Ritsuka Kun;739733]אם אתה רוצה אחד שרותם ירשם אליו אז פוקימון XD[/quote]
לא מכין משחקי פוקימון, אני לא רוצה להיות חרוש כמו כל הפורום, רוצה מקוריות קצת.
[quote=Stranger in a Strange Land;739735]מי אתה שתגיד לו שהוא חי בסרט? :/[/quote]
למקרה ששכחת הוא המפיק.
[quote=Stranger in a Strange Land;739735]מי אתה שתגיד לו שהוא חי בסרט? :/[/quote]
בן אדם
[QUOTE=DarkTiger;739728]מתי? לא אמרת לי את זה אף פעם..[/QUOTE]
ברור שכן
שאלת אותי פעם,מה קורה עם הארי פוטר(המשחק שתכננו)
אז אמרתי לך:"פוטר"
[quote=The Joker;739736]לא מכין משחקי פוקימון, אני לא רוצה להיות חרוש כמו כל הפורום, רוצה מקוריות קצת.[/quote]
חחח אם כך אז כוחות להיות משהו מגניב ביותר D:
[quote=The Joker;739736]לא מכין משחקי פוקימון, אני לא רוצה להיות חרוש כמו כל הפורום, רוצה מקוריות קצת.[/quote]
אני מכין משחק לא של פוקימון P=
הבעיה היא שאני אסיים אותו עוד חודשיים O.O
[QUOTE=HighDis;739738]בן אדם[/QUOTE]
תאמין לי שיש לי גם דברים להגיד לך, והם ממש לא נעימים, אפילו פוגעים אפשר לומר, אבל אני לעומתך שומר על תרבות.
[QUOTE=HighDis;739734]אני מודה שאתה יותר מדי חי בסרט עם הכוחות הדמוקרטיים שלך .[/QUOTE]
אולי אני חי בסרט אבל אני לא המצאתי שום דבר.
אתה מחקת הודעות ואתה נעלת נושאים, אתה השתקת משתמשים ואת גם רשמת "הכל אני הורס במו ידי".
אני פשוט יותר חכם ממך ואני לא נכנע לשלטון הטרור
[quote]לא מכין משחקי פוקימון, אני לא רוצה להיות חרוש כמו כל הפורום, רוצה מקוריות קצת.[/quote]
אז תכין משחק של אנימה אחרת(*שיעול*שאמן קינג*שיעול*)
[quote=Stranger in a Strange Land;739742]תאמין לי שיש לי גם דברים להגיד לך, והם ממש לא נעימים, אפילו פוגעים אפשר לומר, אבל אני לעומתך שומר על תרבות.[/quote]
איך הפרתי תרבות במה שאמרתי לו ?
[quote=MoR;739739]ברור שכן
שאלת אותי פעם,מה קורה עם הארי פוטר(המשחק שתכננו)
אז אמרתי לך:"פוטר"[/quote]
לא נכון, אמרת לי שאתה עושה עם זה הפסקה..
איכס שאמן קינג ><
[quote=Powerslave;739743]אולי אני חי בסרט אבל אני לא המצאתי שום דבר.
אתה מחקת הודעות ואתה נעלת נושאים, אתה השתקת משתמשים ואת גם רשמת "הכל אני הורס במו ידי".
אני פשוט יותר חכם ממך ואני לא נכנע לשלטון הטרור[/quote]
טוב .... אני לא עומד לריב איתך על זה .
אתה לא יודע מה זה שחצי פורום עולה עליך כאשר אתה לא אשם.
[QUOTE=HighDis;739745]איך הפרתי תרבות במה שאמרתי לו ?[/QUOTE]
אם אתה חושב שלא הפרת תרבות אי פעם פה אז [SIZE="6"][B]אתה חי בסרט[/B][/SIZE]
[QUOTE=HighDis;739748]טוב .... אני לא עומד לריב איתך על זה .
אתה לא יודע מה זה שחצי פורום עולה עליך כאשר אתה לא אשם.[/QUOTE]
גם אתה לא יודע, אחרי הכל, אתה כן אשם.
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;739749]אם אתה חושב שלא הפרת תרבות אי פעם פה אז [SIZE="6"][B]אתה חי בסרט[/B][/SIZE][/QUOTE]
ועוד סרט גרוע
עוד לי אומרים לא לריב ><"
[quote=Stranger in a Strange Land;739749]אם אתה חושב שלא הפרת תרבות אי פעם פה אז [SIZE=6][B]אתה חי בסרט[/B][/SIZE][/quote]
לא אמרתי "איי פעם"
אמרתי בהקשר הזה
אוקיי אני אתחיל לחשוב על רעיון למשחק והכל ואני אפתח את זה... אבל הבעיה שפתאום אין לי חשק לנהל את המשחק...
[quote]איכס שאמן קינג >< [/quote]
אל תגיד איכס על מה שלא ראית..
אני בהתחלה לא ידעתי מה זה שאמן קינג עד שהתחלתי לראות ואז ראיתי שזה ממש אחלה ועכשיו אני מכור!
שוב פעם מי רוצה להצטרף למשחק פוקימון שאפילו עומר מחת''מ אמר בעצמו שהוא משחק מצוין.
ושמאן קינג זה אחלה אנימה ואחלה משחקים גם.
[QUOTE=ShamanBoy;739758]אל תגיד איכס על מה שלא ראית..
אני בהתחלה לא ידעתי מה זה שאמן קינג עד שהתחלתי לראות ואז ראיתי שזה ממש אחלה ועכשיו אני מכור![/QUOTE]
אני מכיר את זה Oם
בכל מקרה אני לא עומד להקשיב לכם ,אם אתם רוצים להעיר לי ביקורות בונות אני אשמח אם תשלחו לי ה"פ
[quote=The Joker;739756]אוקיי אני אתחיל לחשוב על רעיון למשחק והכל ואני אפתח את זה... אבל הבעיה שפתאום אין לי חשק לנהל את המשחק...[/quote]
אם אתה רוצה אתה יכול להכין איתי את המשחק שהתחלתי להכין ואני אנהל אותו, אבל רק אם אתה רוצה
[QUOTE=HighDis;739755]לא אמרתי "איי פעם"
אמרתי בהקשר הזה[/QUOTE]
תירוצים עלובים? אוקיי, גם אני יכול. כתבתי שאני שומר על תרבות, לא כתבתי שאתה לא. יש לך עוד תירוצים כאלה בשרוול? שאני אכין גם
[QUOTE=HighDis;739761]בכל מקרה אני לא עומד להקשיב לכם ,אם אתם רוצים להעיר לי ביקורות בונות אני אשמח אם תשלחו לי ה"פ[/QUOTE]
אתה לא חייב להקשיב לנו, לפעמים אנחנו אוהבים סתם לזרוק מילים לאוויר.
נדב יש לך מסן?
ולא כל מה שאני כותב בנו"ד חייב להיות קשור לפורום
אני לפעמים כותב "אכזבה מבן אדם יקר" ואני מתכוון לחבר טוב שגנב לי את האקסית
[QUOTE=MoR;739765]נדב יש לך מסן?[/QUOTE]
כן
אני חוזר בפעם השלישית מי רוצה להצטרף למשחק החדש שלי שמו הוא "פוקימון המלחמה על תכשיט החיים"
[quote=DarkTiger;739762]אם אתה רוצה אתה יכול להכין איתי את המשחק שהתחלתי להכין ואני אנהל אותו, אבל רק אם אתה רוצה[/quote]
אני מוכן לעזור לך להכין את המשחק... אבל אני רוצה משחק משלי, אני אעשה את המשחק ואני אעשה איתו ניסיון בפורום.
[quote=Stranger in a Strange Land;739763]תירוצים עלובים? אוקיי, גם אני יכול. כתבתי שאני שומר על תרבות, לא כתבתי שאתה לא. יש לך עוד תירוצים כאלה בשרוול? שאני אכין גם[/quote]
אין לי
[quote=אדון פלריון;739759]שוב פעם מי רוצה להצטרף למשחק פוקימון שאפילו עומר מחת''מ אמר בעצמו שהוא משחק מצוין.
ושמאן קינג זה אחלה אנימה ואחלה משחקים גם.[/quote]
צודק בקשר לאנימה!
במשחקים-לא ממש,אני לא אוהב אותם,ניסיתי ולא ממש אהבתי..
[quote=The Joker;739756]אוקיי אני אתחיל לחשוב על רעיון למשחק והכל ואני אפתח את זה... אבל הבעיה שפתאום אין לי חשק לנהל את המשחק...[/quote]
XD
אתה בדיוק כמוני XD
בא לי לבנות משחק אבל אין לי כוח לנהל אותו אח"כ XD
אסור לשכוח שאני גם בן אדם
[QUOTE=The Joker;739736]לא מכין משחקי פוקימון, אני לא רוצה להיות חרוש כמו כל הפורום, רוצה מקוריות קצת.[/QUOTE]
עומר יש לי אותך במסן ? לא נראה לי...
בכל מקרה, אני רוצה להתייעץ איתך בקשר למשחק שאני רוצה לפתוח.
[quote=DarkTiger;739754]עוד לי אומרים לא לריב ><"[/quote]
^אבסורדי^
אני חוזר בפעם ברביעית מי רוצה להצטרף למשחק החדש שלי?
מי שמבין ביוגי הו וחושב שהוא טוב בזה שיצטרף אל חידון היוגי הו הענקי