-
[quote=מאסטר אספיון;845256][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה נכנס ליער החרקים ואתה רואה את צ'רלס מחפש משהו שם,הוא אומר לך:"תגיד שמעת על פוקימון חרק האש,הוא מאוד מומלץ וגם נדיר מאוד,הוא התגלה במחוז אישו לראשונה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"לא שמעתי עליו אבל הוא נשמע חזק,למה אתה רוצה לתפוס אותו?" אשאל בתמימות ואז הוציא את אלקיד ואומר לו:"תחפש ברים על העצים ואם תצטרך עזרה תגיד לי ואני יוציא גם את מיגמרו"
-
[quote=מאסטר אספיון;845290]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את הפיג'י מתפתח לפיג'יוטו חזק מאוד והוא משתמש במתקפת חתך שמיים חזק מאוד שמביס את הצ'רמיליון הפראי והמסוכן הזה,הפיג'יוטו משתחווה לפניך כהקראת תודה בזה שעזרת לו להתפתח והוא מתחיל לעוף אל עבר השמש.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]הפיג'י הפראי התפתח לפיג'יוטו פראי![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני יחייך עליו ואומר "אני מקווה שניפגש עוד הפעם יום אחד" אני הסתכל על הצ'ארמיליון ויגיד "אתה תיהיה שלי!" ואז אזרוק אליו פוקדור
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845290][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר מפוצץ את הבועות של קורפיש אחת אחרי השנייה ובלי להיפגע,צ'ימצ'אר פוגע בפניו של קורפיש שמשתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת בצ'ימצ'אר בחוזקה רבה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ מתחיל לרוץ במהרה לכיוון אגם העיר מרופי,אתה רואה אותו קופץ לתוך האגם במהירות ואחרי זה אתה רואה שלושה מרצ'ומיפים מתקרבים אליך בזעם רב מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את הפיג'י מתפתח לפיג'יוטו חזק מאוד והוא משתמש במתקפת חתך שמיים חזק מאוד שמביס את הצ'רמיליון הפראי והמסוכן הזה,הפיג'יוטו משתחווה לפניך כהקראת תודה בזה שעזרת לו להתפתח והוא מתחיל לעוף אל עבר השמש.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]הפיג'י הפראי התפתח לפיג'יוטו פראי![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחושב לעצמי: 'וואו כמה זמן לא עשיתי כושר,אולי אלך לשחות באגם' אני הולך ליד המרשטופים וממשיך לידם,ומתחיל לשחות באגם.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"תחשוב על זה פוקימון מסוג אש ועוד סוג זה די נדיר למצוא פוקימון אש חרק נכון יש רק שניים כאלה המוכרים בעולם,מי שאני מחפש וההתפתחות שלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיו של צ'ימצ'אר מתחיל לבעור והוא מתחיל לשגר בחוזקה גחלות חזקות לכול עבר,אתה רואה את הילד מנסה להתחמק מין הגחלות הלוהטות שלהם במהירות אך קורפיש נפגע מכול אחת ואחת מהם.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את שלושת המרצ'ומיפים מתקרבים אליך ומתחילים להשתמש בפיצוצי ירי בוץ חזקים שפוגעים בך אחד,אחד אתה רואה את המדקיפ שלך מסתכל אליך והוא מחייך אליך חיוך מרושע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,החזרת הפוכדור,אתה רואה את צ'רמיליון קם על הרגליים שלו והוא מתחיל לברוח ממך ומין הטסוטג'ה שלך,אתה רואה פיג'י קטן ואיתו ספירו קטן שותים מהמים של האגם.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845320][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"תחשוב על זה פוקימון מסוג אש ועוד סוג זה די נדיר למצוא פוקימון אש חרק נכון יש רק שניים כאלה המוכרים בעולם,מי שאני מחפש וההתפתחות שלו".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיו של צ'ימצ'אר מתחיל לבעור והוא מתחיל לשגר בחוזקה גחלות חזקות לכול עבר,אתה רואה את הילד מנסה להתחמק מין הגחלות הלוהטות שלהם במהירות אך קורפיש נפגע מכול אחת ואחת מהם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את שלושת המרצ'ומיפים מתקרבים אליך ומתחילים להשתמש בפיצוצי ירי בוץ חזקים שפוגעים בך אחד,אחד אתה רואה את המדקיפ שלך מסתכל אליך והוא מחייך אליך חיוך מרושע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,החזרת הפוכדור,אתה רואה את צ'רמיליון קם על הרגליים שלו והוא מתחיל לברוח ממך ומין הטסוטג'ה שלך,אתה רואה פיג'י קטן ואיתו ספירו קטן שותים מהמים של האגם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ממשיך ללכת רגיל,ומתעלם מפצצת הבוץ,ומתחיל לשחות באגם.
-
[quote=מאסטר אספיון;845320]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,החזרת הפוכדור,אתה רואה את צ'רמיליון קם על הרגליים שלו והוא מתחיל לברוח ממך ומין הטסוטג'ה שלך,אתה רואה פיג'י קטן ואיתו ספירו קטן שותים מהמים של האגם.[/FONT][/COLOR][/quote]
"חבל שהוא לא נתפס" אני התבאס והמשיך בדרכי
-
[quote=מאסטר אספיון;845320][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"תגיד אתה תשתמש בצימצאר בקרב החוזר?" אשאל אותו בחיוך ואז אגיד לאלקטבז לרדת מהעץ ואומר לו:"תקשיב אני רוצה שתחפש לי פוקימון חזק ותשתמש במכת ברק שאתה מוצא ואז שאני יראה אני ירוץ אלייך בסדר?" אחייך אליו אשחרר אותו ואחזור לצרלס:"אז בהצלחה בחיפוש"
-
[quote=מאסטר אספיון;844778]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin.W[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רואה את סינדווקויל ממשיך להתקיף את הפיקאצ'ו הפראי,אתה רואה את הטסוטג'ה הפראי והזוהר מתקרב אליך והוא מתעלף לידך.[/FONT][/COLOR]
quote]
אני פורש מהמשחק.
מצטערץ
-
[quote=מאסטר אספיון;845320][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
אני אומר לצ'ימצ'אר"כול הכבוד לך.מהלך מחוכם עכשיו תמשיך עם המלך הזה.אני וצה קורפיש צלוי."אני אומר לילד"תגיד נפגעת?אם כן אני מצטער יחדעם צ'ימצ'אר שלי שנפגעת מהגחלת שלו"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844778][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]קרינדוס משתמש בראשיית זן חזקה והוא פוגע בצ'ימצ'אר לפני שהוא מספיק לפגוע בו בעזרת הגחלת,אתה רואה שהצ'ימצ'אר שלך הובס אחת ולתמיד,אתה רואה את טרטוויג המפוחד מפני קרינדוס.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"אין ברי לחץ באזור",אתה רואה את הילד אומר לך:"מה תעשה עם הסייטר הפראי שחיסלת,לפי מה שראיתי והמחקר שלי אליו אומר שהוא יודע חבטת ג'יגה וזו מתקפה טובה דווקא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]כעבור כמה שניות של ריצה אתה מגיע לעיר גדולה מאוד אתה רואה איש צעיר עם שיער שחור וצ'ימצ'אר איתו נלחם נגד איזה מגבי פראי,אתה רואה את אותו האיש לוכד את המגבי הזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin.W[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רואה את סינדווקויל ממשיך להתקיף את הפיקאצ'ו הפראי,אתה רואה את הטסוטג'ה הפראי והזוהר מתקרב אליך והוא מתעלף לידך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה חבורת אברא וראלטס נלחמים זה בזה,אתה רואה גם חבורת פיג'י וספירו נלחמים בשמיים,ליד האגם אתה רואה חבורת קרבי נלחמת נגד חבורת קורפיש.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#5fa191][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ שלא יכול לזוז בגלל שגיבל תופס אותו יותר מדי חזק,הילד אומר לך:"השיניים של גיבל מסוכנות מאוד ברגע שהוא מכניס לשם משהו קשה מאוד יהיה להוציא אותו בשלמות".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה רואה את הפוקימון הפראי משתמש בגחלת חזקה שגורמת לטסוטג'ה שלך לברוח במהרה לכיוונך,אתה רואה שזה בעצם צ'רמנדר פראי וחזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אם אתם מחליפים כינוי אנא תגידו לי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד: "לא, כל הפוקימונים פה לא ניראים לי, אני ילך לנסות לחפש ולתפוס גיבל ומורקרו שני הפוקימונים שאני אוהב".
והלך לחפש אותם
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אם אתה רוצה להילחם נגדי בקרב המכון החוזר שלך,זה הזמן בוא איתי למכון ונעשה את הקרב החוזר בסדר צ'ימצ'אר נגד מיג'ומרו התחלתי נגד התחלתי!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"עזוב אין לי כוח להילחם במילא חטפתי כביעה מין הגחלות שלך טוב להתראות בוא קורפיש",הילד והקורפיש הולכים לדרכם ואתה רואה וופר קטן וילד קטן איתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שתי חבורות נוספות גיבל ומרקורו נלחמות זו בזו בחוזקה רבה מאוד,אתה רואה את כול החבורות מתחילות להתאסף ולראות את הקרב בין שתי החבורות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה נכנס לאגם אך אתה רואה כארבעים גולדנים מקיפים אותך וכול אחד מהם משתמש במתקפת קרן שפוגעת בך בחוזקה רבה,אתה רואה שוב פעם את המדקיפ שלך,אתה מבין שהוא ארגן את כול זה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את הפיג'יוטו ממקודם חוזר אליך והוא מתיישב לך על הראש בנעימות,אתה מבין שהוא רוצה להיות שייך לך,אתה רואה את הפיג'י ואת הספירו משחקים יחד עם הטסוטג'ה שלך.[/FONT][/COLOR]
-
כינוי:Spamer Girl
שם במשחק:סרינה מיטין
תמונה:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/1dmqzmkbgyzz.png[/IMG][/URL]
פוקימון
התחלתי:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/nhy2hzymyjlj.png[/IMG][/URL]
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות:הייתי רוצה לתפוס את החרק אש מהדור החמישי בבקשה.
-
[quote=מאסטר אספיון;845347]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את הפיג'יוטו ממקודם חוזר אליך והוא מתיישב לך על הראש בנעימות,אתה מבין שהוא רוצה להיות שייך לך,אתה רואה את הפיג'י ואת הספירו משחקים יחד עם הטסוטג'ה שלך.[/FONT][/COLOR][/quote]
"אממ אם אתה כל כך רוצה להיות איתי אז אני מסכים, אבל באיזה שהוא שלב אני יאלץ להיפרד ממך כדי לקחת פוקימון יותר חזק ממך" אני יגיד לו ואזרוק אליו פוקדור
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845347][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אם אתה רוצה להילחם נגדי בקרב המכון החוזר שלך,זה הזמן בוא איתי למכון ונעשה את הקרב החוזר בסדר צ'ימצ'אר נגד מיג'ומרו התחלתי נגד התחלתי!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"עזוב אין לי כוח להילחם במילא חטפתי כביעה מין הגחלות שלך טוב להתראות בוא קורפיש",הילד והקורפיש הולכים לדרכם ואתה רואה וופר קטן וילד קטן איתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שתי חבורות נוספות גיבל ומרקורו נלחמות זו בזו בחוזקה רבה מאוד,אתה רואה את כול החבורות מתחילות להתאסף ולראות את הקרב בין שתי החבורות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה נכנס לאגם אך אתה רואה כארבעים גולדנים מקיפים אותך וכול אחד מהם משתמש במתקפת קרן שפוגעת בך בחוזקה רבה,אתה רואה שוב פעם את המדקיפ שלך,אתה מבין שהוא ארגן את כול זה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את הפיג'יוטו ממקודם חוזר אליך והוא מתיישב לך על הראש בנעימות,אתה מבין שהוא רוצה להיות שייך לך,אתה רואה את הפיג'י ואת הספירו משחקים יחד עם הטסוטג'ה שלך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
התפרץ לזירה ואגיד: "היי תפסיקו למה אתם רבים?, תגידו לי את הבעיה ואני יפתור לכם אותה"
הוציא את הפוקדע ויבדוק מה הם אומרים כדי לפתור את הבעיה.
-
[quote=מאסטר אספיון;845347][COLOR=red][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לצ'ימצאר"תשתמש במהלך שגרמת לכויות על הילד שוב אבל הפעם על הילד שליד וופר"
אני אומר לילד"תגיחד הוופר הזה פראי או שהוא שלך?"
-
[quote=מאסטר אספיון;845347][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
"בסדר אני בא" אומר ואחזיר את אלקיד לפוקדור ואז העקוב אחרי צרלס לעבר המכון ואשאל אותו:"תגיד איך השגתה את רוטום?"
-
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אני תפסתי אותו ביער אטרנה במחוז סינו,המחוז הגדול ביותר בעולם היה די קשה,הוא במקור חשמל רוח אבל בעזרת שהבאתי לו תנור הוא אש חשמל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"כן הוא שלי,נעים מאוד ליאופוד,אבל כולם קוראים לי ליאו,ואתה איך קוראים לך יש לך צ'ימצ'אר יפה וחזק מאוד,רוצה קרב".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת בליאו,לליאו יש וופר[נחש איזה ליאו זה]{רמז השותף שלך מ''ת הקודם}[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה שומע את הגיבל הראשון אומר לך:"זה רק תחרות אנחנו לא באמת רבים פעם בשנה אנחנו מתחרים מי הקבוצה הכי חזקה לי ולמרקורו האלה אין שום שנאה להפך אנחנו חברים טובים",אתה שומע מרקורו אומר:"הוא צודק הגיבל הזה".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה את פיג'יוטו יוצא מין הפוכדור בשמחה רבה מאוד אתה רואה גם את טסוטג'ה שמח מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]לכדת את פיג'יוטו זכר שיודע אס אווירי,חתך רוח וסופה,איבדת פוכדור אחד.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]*אני מקווה שלא אכפת לך שזה ורוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]תגיבי בעמוד אחד בסוף שמה ההתחלה...[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845390][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אני תפסתי אותו ביער אטרנה במחוז סינו,המחוז הגדול ביותר בעולם היה די קשה,הוא במקור חשמל רוח אבל בעזרת שהבאתי לו תנור הוא אש חשמל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"כן הוא שלי,נעים מאוד ליאופוד,אבל כולם קוראים לי ליאו,ואתה איך קוראים לך יש לך צ'ימצ'אר יפה וחזק מאוד,רוצה קרב".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת בליאו,לליאו יש וופר[נחש איזה ליאו זה]{רמז השותף שלך מ''ת הקודם}[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה שומע את הגיבל הראשון אומר לך:"זה רק תחרות אנחנו לא באמת רבים פעם בשנה אנחנו מתחרים מי הקבוצה הכי חזקה לי ולמרקורו האלה אין שום שנאה להפך אנחנו חברים טובים",אתה שומע מרקורו אומר:"הוא צודק הגיבל הזה".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה את פיג'יוטו יוצא מין הפוכדור בשמחה רבה מאוד אתה רואה גם את טסוטג'ה שמח מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]לכדת את פיג'יוטו זכר שיודע אס אווירי,חתך רוח וסופה,איבדת פוכדור אחד.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]*אני מקווה שלא אכפת לך שזה ורוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]תגיבי בעמוד אחד בסוף שמה ההתחלה...[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לגיבל ומרקרו: "אהה סליחה שהפרתי לכם אני עכשיו יזוז כדי לא להפריע לכם"
ואזוז לחפש מורקרו וגיבל יחידים ללא קבוצה
-
[quote=מאסטר אספיון;845390]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"סטונג'ה, פיג'יוטו, בואו אנחנו מיתקדמים אין לנו הרבה זמן" אני אומר וביחד עם הפוקימונים שלי אני מיתקדם בדרך 1
-
[quote=מאסטר אספיון;845390]
[/quote]
*בידיוק כמו המשחק הקודם
אני אומר לליאו"נעים להכיר אותך.שמי לי .אוקי אני אלחם בך אך רקשתדע שאני אפסיד לך על בטוח סוגו של וופר חזקעל שני הפוקימונים שיש לי"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;819446][B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]התחלה:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"צא סקווירטל !" אני מזנקת לילד.
"סקווירטל תשתמש בגלגול !" אני פוקדת עליו .
בעודו נלחם אני אומרת לסקווירטל "סקווירטל ,אני מצטערת שלא הכרנו כל כך,
אבל אני המאמנת שלך ,סרינה.ואני יודעת שאתה הבחירה הכי טובה שתהיה לי כול החיים !"
אני אומרת לו ,בעוד אני מחכה שהפוקימון יתעלף ואביא את הילד הביתה.
-
[quote=מאסטר אספיון;845390][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"בסדר בא מלך למכון שלך" אומר לו ואחייך ואז אלך לכיוון חזרה לה עיר למכון ואבדוק עם עכשיו שיצאתי מיער החרקים הפוקדע שלי יכול לעבוד
-
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"הפוקדע פועל במאה אחוזים",אתה וצ'רלס מגיעים למכון,אתה רואה את צ'רלס אומר לך:"נו אתה תשתמש במיג'ומרו שלך נכון,צא צ'ימצ'אר!",אתה רואה לפניך את אותו צ'ימצ'אר שנילחם כנגד הפיקאצ'ו של המאמן שהיה לפניך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*השם שלך זה ליאור ולא לי[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך:"לא הייתי סומך על זה שאני אנצח אני פשוט בושה למאמנים,תגיד אני יכול להיות השותף שלך או היריב שלך?",אתה שומע צעדי ענק ואתה רואה אגרון ענקי מתקרב ואליו עומד עומר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה מרקורו מטייל לו בסביבה ואתה רואה גיבל זוהר רודף אחריו והוא משתמש בשלהבת דרקון בשביל להציק למרקורו הקטן הזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה מאמן צעיר בעל שיער בלונדיני וגיטרה מנגן לו לחבורת פוקימוני כנף ורוח חזקים,אתה רואה את פיג'יוטו שלך מתחיל לנקר לך את הראש במהירות רבה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]*גלגול זה מהלך הגנתי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]סקווירטל מחייכת אליך ואת רואה שהפוקימון הפראי הוא גם סקווירטל אך הוא זוהר,שני הסקווירטלים מתחילים להילחם בחוזקה כול אחד מנסה להוביל,את רואה שהסקווירטל שלך מנצחת.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845473][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"הפוקדע פועל במאה אחוזים",אתה וצ'רלס מגיעים למכון,אתה רואה את צ'רלס אומר לך:"נו אתה תשתמש במיג'ומרו שלך נכון,צא צ'ימצ'אר!",אתה רואה לפניך את אותו צ'ימצ'אר שנילחם כנגד הפיקאצ'ו של המאמן שהיה לפניך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך:"לא הייתי סומך על זה שאני אנצח אני פשוט בושה למאמנים,תגיד אני יכול להיות השותף שלך או היריב שלך?",אתה שומע צעדי ענק ואתה רואה אגרון ענקי מתקרב ואליו עומד עומר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה מרקורו מטייל לו בסביבה ואתה רואה גיבל זוהר רודף אחריו והוא משתמש בשלהבת דרקון בשביל להציק למרקורו הקטן הזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה מאמן צעיר בעל שיער בלונדיני וגיטרה מנגן לו לחבורת פוקימוני כנף ורוח חזקים,אתה רואה את פיג'יוטו שלך מתחיל לנקר לך את הראש במהירות רבה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]סקווירטל מחייכת אליך ואת רואה שהפוקימון הפראי הוא גם סקווירטל אך הוא זוהר,שני הסקווירטלים מתחילים להילחם בחוזקה כול אחד מנסה להוביל,את רואה שהסקווירטל שלך מנצחת.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אחשוב לעצמי: "הגיבל הזה נראה לי ממש טוב הוא גם זוהר!"
אגיד לגיבל: "היי תפסיק להציק לו רוצה קרב תלחם מולי, קדימה דבורן צא!, על חושי!"
-
[quote=מאסטר אספיון;845473][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
"בסדר צאי מיגמרו!" אומר והוציא את מגימרו מהפוקדור והראה שהיא נמרצת להתחיל את הקרב"אז מי מתחיל ?" אשאל אותו בחיוך בזמן שאני מלא ביטחון עצמי
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845473][B
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]סקווירטל מחייכת אליך ואת רואה שהפוקימון הפראי הוא גם סקווירטל אך הוא זוהר,שני הסקווירטלים מתחילים להילחם בחוזקה כול אחד מנסה להוביל,את רואה שהסקווירטל שלך מנצחת.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
בגלל שאמרת ששלי ניצחה ,אז אני עושה תגובת ניצחון ...מקווה שהתכוונת
שהיא באמת באמת ניצחה ..
אני אומרת לילד הקטן ."תחזור הביתה ,ואל תצא לשדות ,זה מסוכן ,תחשוב מה היה קורה אם זה היה
מונפרנו." אני אומרת ומתקדמת לכיוון השדות עם הסקווירטל שלי .
-
[quote=מאסטר אספיון;845473]
אני אומר לליאו"בכיף תהיה השותף שלי אני אשמח שהיה לי שותף" אני אומר לעומר"הי עומר מה אתה עושה פה עם האגרון שלך?"
-
[quote=מאסטר אספיון;845473]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אתה רוצה שנילך אליו?" אני אשאל את פיג'יוטו והתקדם לכיוון הילד
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את בטרי יוצא מין הפוכדור והוא צופה בקרב בצפייה מרוכזת,אתה רואה את הצ'ימצ'אר של צ'רלס משתמש בגחלת חזקה מאוד שעומדת לפגוע במיג'ומרו בחוזקה רבה למרות שהמתקפה מסוג אש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר עונה לך:"סתם משוטט לי,שום דבר לא יכול לפגוע באגרון שלי נכון,אז הוא לא צריך עדיין מרכז פוקימונים ואני די עייף אז אני ביקשתי מין אגרון שייקח אותי לעיר ספטרה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה מוציא את דבורן שלך שלא הספיק לנוח מין הקרב הקשה נגד וולקנר,אתה רואה שדבורן שלך חלש מאוד והוא לא יכול לנצח אפילו רטטה חלש ועלוב,אתה רואה את הגיבל הזוהר משתמש בזעם דרקון שפוגע בדבורן ומביס אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פיג'יוטו עושה לא עם הראש,אתה רואה משהו מוזר בכנפו הימנית של פיג'יוטו,אתה רואה מין סימן סגול,אתה רואה אותו נחלש שנייה אחרי שנייה אחרי שנייה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הילד אומר לך:"תודה רבה גברתי תודה רבה סקווירטל להתראות",את רואה ילדה מתאמנת לה עם סטרפטור וקרינדוס זוהר בשדות,הילדה אומרת לך ידידותי:"היי מה נשמע?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;845559][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את בטרי יוצא מין הפוכדור והוא צופה בקרב בצפייה מרוכזת,אתה רואה את הצ'ימצ'אר של צ'רלס משתמש בגחלת חזקה מאוד שעומדת לפגוע במיג'ומרו בחוזקה רבה למרות שהמתקפה מסוג אש.[/FONT][/COLOR]
"מיגמרו אקדח מים בכל החוזק!" אומר לה אוז הראה שזה פוגע בגחלת החשוב לעצמי:"בגלל שהגחלת היא בעצם אש קטנה זה אומר שהיא תתהדה לא? יופי יהיה ערפל זה בדיוק מה שאני צריך" אחייך ואחכה ליראות מה קרה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845559][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר עונה לך:"סתם משוטט לי,שום דבר לא יכול לפגוע באגרון שלי נכון,אז הוא לא צריך עדיין מרכז פוקימונים ואני די עייף אז אני ביקשתי מין אגרון שייקח אותי לעיר ספטרה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה מוציא את דבורן שלך שלא הספיק לנוח מין הקרב הקשה נגד וולקנר,אתה רואה שדבורן שלך חלש מאוד והוא לא יכול לנצח אפילו רטטה חלש ועלוב,אתה רואה את הגיבל הזוהר משתמש בזעם דרקון שפוגע בדבורן ומביס אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פיג'יוטו עושה לא עם הראש,אתה רואה משהו מוזר בכנפו הימנית של פיג'יוטו,אתה רואה מין סימן סגול,אתה רואה אותו נחלש שנייה אחרי שנייה אחרי שנייה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הילד אומר לך:"תודה רבה גברתי תודה רבה סקווירטל להתראות",את רואה ילדה מתאמנת לה עם סטרפטור וקרינדוס זוהר בשדות,הילדה אומרת לך ידידותי:"היי מה נשמע?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אומר לעצמי: "איך שחכתי את הקרב, מצטער דבורן חזור" והניח לגיבל שילך.
והתחיל ללכת למרכז הפוקימונים הקרוב.
-
[quote=מאסטר אספיון;845559]
[/quote]
אני אומר לעומר"אוקי .איפה זההעיר ספרטה? גם בעיר הזאת יש מכון? רק שתדע אם תרצה תוכל לצפות בקרב נגד מנהיג המכון ג'ולי ריו.אחרי שאני ארפא את פוקימוני אני אלחם נגד."
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845559][B
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הילד אומר לך:"תודה רבה גברתי תודה רבה סקווירטל להתראות",את רואה ילדה מתאמנת לה עם סטרפטור וקרינדוס זוהר בשדות,הילדה אומרת לך ידידותי:"היי מה נשמע?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני בסדר מה איתך? " אני אומרת לה ,קצת נדהמת כמה היא דומה לי .(שמתי את הספרייט שאתה שמת למישהי כזאת XD)"וואו ,יש לך קרינדוס זוהר ,כמה שהוא יפה ." אני אומרת לה ,ואני מלטפת את הקרינדוס .
"אוי !איזה לא מנומסת אני ,שחכתי לומר לך מי אני .אני סרינה וזה סקווריטל איתי ,מי את?" אני אומרת לה ומחייכת.
-
[quote=מאסטר אספיון;845559]
[/quote]
"פיג'יוטו, מה קרה לך?" אני אומר בלחץ" תחזיק מעמד!" אני אומר לו והולך לילד שמנגן לפוקימונים
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שאקדח המים מפספס את המטרה שלו והוא פוגע בקרקע,אך הגחלת לא מפספסת והיא פוגעת בחוזקה רבה במיג'ומרו שלך,צ'רלס אומר לצ'ימצ'אר שלו:"צ'ימצ'אר אתה ואני עובדים יחד כבר חמש שנים הגיע הזמן התפתחות!",אתה רואה את צ'ימצ'אר זוהר בזוהר ההתפתחות ואתה רואה לפניך מונפרנו מסוכן מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הצ'ימצ'אר של צ'רלס התפתח למונפרנו![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"לא בעיר ספטרה אין מכון העיר הבאה שיש בה מכון היא העיר לוליה,אחריה העיר מדריץ,בסדר היי ליאו מה נשמע",אתה רואה את ליאו מנופף לשלום לעומר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיירה מרופי ואתה רואה שוב את ג'פרי,הבחור שנפגשת איתו ממוקדם,ג'פרי אומר לך:"אהה זה אתה,נו איך הלך נגד וולקנר?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה אותו מתחיל להיחלש לאט מאוד אתה רץ לכיוון העיר ג'ול-ריו ואתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"שלום לך נערי מה בשבילך?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]*להבא תשימי את כול הדברים בכוכבית לפני ההודעה או אחריה ולא בתוכה בסדר?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הילדה אומרת לך:"נעים מאוד סרינה שמי קרולינה אבל החברים קוראים לי קלירו,ונעים מאוד סקווירטל,אני מבינה שאת טיפוס של פוקימוני מים,אני טיפוס של פוקימוני עשב דווקא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][B]נפגשת עם קלירו\קרולינה![/B][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845347][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את הפיג'יוטו ממקודם חוזר אליך והוא מתיישב לך על הראש בנעימות,אתה מבין שהוא רוצה להיות שייך לך,אתה רואה את הפיג'י ואת הספירו משחקים יחד עם הטסוטג'ה שלך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני הולך לישון,בתוך המים,לא אכפת לי אם אני יטבע או לא,רק שהמדקיפ הזה יתחפף.
-
[quote=מאסטר אספיון;845851]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה אותו מתחיל להיחלש לאט מאוד אתה רץ לכיוון העיר ג'ול-ריו ואתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"שלום לך נערי מה בשבילך?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"הפיג'יוטו שלי פצוע מאוד, את יכולה לעזור לו?" אני שואל בלחץ
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את הגולדנים מתחילים לזוז ואת מדקיפ מושך אותך כלפי מעלה,אתה מפעיל את הפוקדע שלך ומדקיפ מפעיל אותו,אתה שומע את מדקיפ אומר לך:"אני לא לוזר!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]האחות ג'וי מחייכת ולוקחת את הפוכדורים של טסוטג'ה ושל פיג'יוטו שהי החזירה לתוך הפוכדור היא נכנסת לחדר מסוים בתוך המרכז ותוך כמה דקות היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845851][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"לא בעיר ספטרה אין מכון העיר הבאה שיש בה מכון היא העיר לוליה,אחריה העיר מדריץ,בסדר היי ליאו מה נשמע",אתה רואה את ליאו מנופף לשלום לעומר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לליאו"טוב הכלתי תוכל להיות שותפי.אז בוא נלך ביחד למרכז הפוקימונים נרא שם את הפוקימונים שלנו ואז אני אלחם במכון העיר.נשמע בסדר אצלך?"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845867][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את הגולדנים מתחילים לזוז ואת מדקיפ מושך אותך כלפי מעלה,אתה מפעיל את הפוקדע שלך ומדקיפ מפעיל אותו,אתה שומע את מדקיפ אומר לך:"אני לא לוזר!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]האחות ג'וי מחייכת ולוקחת את הפוכדורים של טסוטג'ה ושל פיג'יוטו שהי החזירה לתוך הפוכדור היא נכנסת לחדר מסוים בתוך המרכז ותוך כמה דקות היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ממשיך לישון,ומתעלם ממהמדקיפ הלוזר,ובאותו מקרה גם מכבה את הפוקידע.