-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה פותח את הדלת האדומה ואתה רואה תהום שחורה ומפחידה שבסופה אתה רואה פוכדור קטן מאוד,אתה מזהה שזהו הפוכדור של צ'רמנדר שלך,אתה רואה את קריבולס מחייך אליך ואתה שומע קולות מוזרים שאומרים לך:"אל הירוקה לא אל הסגולה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוקימון המעוות לא מגיב אליך והוא משתמש במתקפת קרן על שפוגעת בשלושת הפוקימונים שלך בזמן שג'ולי בורחת דרך הלהבות עם טרטוויג אתה מבין שהלהבות הללו סתם להפחדה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Tomer44[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את מיג'ומרו של יריבה שלך משתמשת במתקפת ריסוק מים חזק מאוד שמביס את מיג'ומרו שלך ואת המיג'ומרו היריב,היריבה שלך אומרת:"טוב לא נורא,צא קורפיש!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial]שני המיג'ומרו הפסידו,זה תיקו 1-1.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לילי מוציאה פוכדור והיא אומרת לך:"כן,אני יודעת שיש בעיר ורידיאן תחרות פוקירנגר,אני נרשמתי לזה,טוב הגיע הזמן שנלך לעיר ורידיאן ונתחרה שמה על השמיים",אתה רואה את לילי רצה לכיוון העיר ורידיאן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את מתקפת אגרוף הפלדה של צ'אובו פשוט עוברת תוך שד הקרח,עכשיו אתה מבין מה הכוונה של עומר שהוא אומר לך שמתקפת שד הקרח היא הכי חזקה בעולם במתקפות הקרח,אתה רואה את וויבל חלשה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה טרפינץ' קטן וזוהר מחפש לו מקלט מין הגשם הסוער שהתחיל לפני מספר שניות,אתה רואה שד מסתורי מציץ מאחוריי אחד העצים הגדולים,אתה שומע רוחות חזקות מתחילות לנשב.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;910221][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את מתקפת אגרוף הפלדה של צ'אובו פשוט עוברת תוך שד הקרח,עכשיו אתה מבין מה הכוונה של עומר שהוא אומר לך שמתקפת שד הקרח היא הכי חזקה בעולם במתקפות הקרח,אתה רואה את וויבל חלשה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ובו"זאת הזדמנות שלנו לגמור את וייביל.תקוף אותה בגחלת ונסה שהגחלת תיפגע בה ב100% אסור לנו לפספס אותה.אני סומך עליך"
-
[quote=מאסטר גלסיון;910221]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את מיג'ומרו של יריבה שלך משתמשת במתקפת ריסוק מים חזק מאוד שמביס את מיג'ומרו שלך ואת המיג'ומרו היריב,היריבה שלך אומרת:"טוב לא נורא,צא קורפיש!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial]שני המיג'ומרו הפסידו,זה תיקו 1-1.[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"גרווליט אני בוחר בך!" אני צועק וזורק את הפוכדור באוויר "הקרב ההזה לא יהיה קל" אני יחשוב לעצמי "גרווילט תישתמש בפצצת עשן ואז מיד תישתמש בלהביור" אני יגיד לו
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;910221][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה פותח את הדלת האדומה ואתה רואה תהום שחורה ומפחידה שבסופה אתה רואה פוכדור קטן מאוד,אתה מזהה שזהו הפוכדור של צ'רמנדר שלך,אתה רואה את קריבולס מחייך אליך ואתה שומע קולות מוזרים שאומרים לך:"אל הירוקה לא אל הסגולה!".[/FONT][/COLOR]
.[/][/QUOTE]
אומר לקריבולוס:"תוכל לנסות להגיע לתחתית התהום ולקחת את הפוקדור, אם תרגיש מאוים או תראה משהו שיינסה למנוע ממך לקחת את הפוקדור תעלה מייד למעלה" ואסתכל על קריבולוס
-
[quote=מאסטר גלסיון;910221][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לילי מוציאה פוכדור והיא אומרת לך:"כן,אני יודעת שיש בעיר ורידיאן תחרות פוקירנגר,אני נרשמתי לזה,טוב הגיע הזמן שנלך לעיר ורידיאן ונתחרה שמה על השמיים",אתה רואה את לילי רצה לכיוון העיר ורידיאן.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אני מבטיח לך שתיהיה תחרות גדולה משמיים עד ארץ!"אני אומר ורץ לעבר העיר וירדאן בתחושה של מתח והנה אשר יתקרבו אשר אני מתקרב אליהם.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את קריבולס שלך נהדף בתהום,אתה שומע קולות שאומרים לך:"רק אדם יכול לעבור בתהום המסתורי ולהשיג את הפוכדור הזה,אם אתה מעדיף להשאיר את הפוקימון שלך שמה זו בעיה שלך...".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את קורפיש משתמש במתקפת אגרוף צבת חזק שמצליח להדוף את מתקפת הלהביור ואת גרווליט הוא מעיף לשמיים בחוזקה רבה,אתה רואה את גרווילט מנסה לעמוד על הרגליים במהירות רבה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את האחות ג'וי מחייכת אליך והיא אומרת לך:"שלום לך לילי,באת להשתתף בתחרות הפוקירנגר נכון,הקרב שלך הוא השני,ומה איתך ילדון אתה רוצה להירשם לתחרות?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את צ'אובו משתמש במתקפת גחלת חזקה שפוגעת בוויבל בחוזקה אך לא מביסה אותה אתה רואה את שד הקרח נעלם ואת הכוחות של וויבל חוזרים אליה,עומר אומר לך:"תשתמש במתקפת רוח קרה!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;910334][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את קריבולס שלך נהדף בתהום,אתה שומע קולות שאומרים לך:"רק אדם יכול לעבור בתהום המסתורי ולהשיג את הפוכדור הזה,אם אתה מעדיף להשאיר את הפוקימון שלך שמה זו בעיה שלך...".[/FONT][/COLOR]
][/QUOTE]
אחזיר את קריבולוס לפוקדור ואצא מין החדר.
אכנס לדלת הירוקה שנמצאת ליד הדלת האדומה
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;910221]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה טרפינץ' קטן וזוהר מחפש לו מקלט מין הגשם הסוער שהתחיל לפני מספר שניות,אתה רואה שד מסתורי מציץ מאחוריי אחד העצים הגדולים,אתה שומע רוחות חזקות מתחילות לנשב.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לטריקו: "הנה כנראה זה הטרפינץ' המיוחד שסיס סיפר לנו, רגע תראה יש שם משהו מוזר מאחוריי אחד העצים קדימה זה מסון עבור הטרפינץ' החמוד אז צא לחבטה על המשהוא המיסתורי מאחוריי העץ".
"קדימה פוכדור צא!!" ואזרוק על טרפינת' המיוחד פוכדור
-
[quote=מאסטר גלסיון;910334]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את האחות ג'וי מחייכת אליך והיא אומרת לך:"שלום לך לילי,באת להשתתף בתחרות הפוקירנגר נכון,הקרב שלך הוא השני,ומה איתך ילדון אתה רוצה להירשם לתחרות?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"שמי בונדר וכן אני רוצה להשתתף בתחרות נשאר מקום?"אני אומר ומקווה שנשאר מקום.
-
[COLOR=red][FONT=Arial]*זו הדלת עם האור נכון?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה נכנס לדלת הירוקה ואתה רואה שמה שני אנשים משחקים שחמט פוקימוני,אתה רואה מנורת קיר קטנה בצורת הפוכדור של צ'רמנדר,אתה מזהה שאיש אחד הוא שומר היערות ששלח אותך למשימות האלה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האחות ג'וי מהנהנת בהסכמה הולכת למחשב שלה והיא אומרת לך:"בונדר מהעיירה פאלט,נושא איתו,מדקיפ נקבה וקורומורי וגם קטרפי ששניהם זכרים נכון,אתה הולך להירשם עם קורומורי נכון?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה שהדמות המסתורית שולחת קל הדף אל עברו של טריקו,אתה רואה שזהו סירס אבל מבוגר יותר בעל עין אחת אדומה והאחרת כחולה הדמות אומרת לך:"האם אתה הוא בר שסירס סיפר לי עליו?".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;910370]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה שהדמות המסתורית שולחת קל הדף אל עברו של טריקו,אתה רואה שזהו סירס אבל מבוגר יותר בעל עין אחת אדומה והאחרת כחולה הדמות אומרת לך:"האם אתה הוא בר שסירס סיפר לי עליו?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לדמות בכעס: "אכן!, אני הוא בר, מה אתה רוצה ממני ומהטרפינץ' הזה?!?!??"
"טריקו קדימה לך תגן על טרפינץ' הקטן מפני סכנה" אגיד לטריקו תוך כדי שאני סומך עליו.
-
[quote=מאסטר גלסיון;910370][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האחות ג'וי מהנהנת בהסכמה הולכת למחשב שלה והיא אומרת לך:"בונדר מהעיירה פאלט,נושא איתו,מדקיפ נקבה וקורומורי וגם קטרפי ששניהם זכרים נכון,אתה הולך להירשם עם קורומורי נכון?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"כן האחות ג'וי הוא פוקימון המעופף היחיד שלי עד כה!"אני אומר
Wמעניין לאיזה מקום הגיע עד איפה השאר!'אני חושב ומקווה שהגיע רחוק.
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את צ'אובו משתמש במתקפת גחלת חזקה שפוגעת בוויבל בחוזקה אך לא מביסה אותה אתה רואה את שד הקרח נעלם ואת הכוחות של וויבל חוזרים אליה,עומר אומר לך:"תשתמש במתקפת רוח קרה!".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לצ'ובו"מהר תתחמק מן הרוח הקרה של סניזל ואז תשתמש בגחלת על סנניזל ונסה לפגוע בה שוב"
-
[quote=מאסטר גלסיון;910221]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוקימון המעוות לא מגיב אליך והוא משתמש במתקפת קרן על שפוגעת בשלושת הפוקימונים שלך בזמן שג'ולי בורחת דרך הלהבות עם טרטוויג אתה מבין שהלהבות הללו סתם להפחדה.[/FONT][/COLOR]
"אתה לא היחיד שיודע להישתמש בזה!" אומר לו בכעס ואז אומר לרטהט ואלקיד:"קדימה רטטה תשתמש בקרן על,ואלקיד תחשמל אותה בשביל ליצור קרן חשמל על!" אחייך אליהם ואלטף את גיבל על הראש לכבוד הרבה הריאשוןו שלו,ואומר לו להיתחבא בלהבות עד שאומר לו לצאת
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;910370][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*זו הדלת עם האור נכון?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה נכנס לדלת הירוקה ואתה רואה שמה שני אנשים משחקים שחמט פוקימוני,אתה רואה מנורת קיר קטנה בצורת הפוכדור של צ'רמנדר,אתה מזהה שאיש אחד הוא שומר היערות ששלח אותך למשימות האלה.[/FONT][/COLOR]
][/QUOTE]
כן
_------
אומר לאיש השני(לא שומר היערות):"מי אתה, אתה יודע פרטים על המקום בו אחנו נמצאים?"
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את האיש מניף את האצבע שלו והדלת נטרקת שאתה מחוץ לחדר,אתה רואה את הדלת נעלמת,אתה מבין שיש לך רק שתי דלתות הדלת המסתורית והדלת שיש בה תהום עמוק מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את שלושת הפוקימונים שלך מובסים על רצפת מה שהיה פעם מכון העיר פיוטר,אתה רואה מאמן מסתורי אומר:"אולטימאטום-מדיאוקס תרגיע בבקשה את רוחות הזעם הכואבות שלך!"[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"אוקיי,בונדר אתה נלחם נגד ג'ון,מהעיר סאנישור מתמודד פוקירנגר מקצועי אף אפסים אבל לא נורא לך תדע אולי תנצח,הקרב שלך הוא הקרב הראשון הוא מתחיל עוד מספר דקות אתה צריך ללכת לזירה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]צ'אובו משתמש במתקפת גחלת שמתחילה לחמם את הקור של הרוח הקרה והופך אותה לאדי מים חמים-נעימים,אתה רואה את וויבל מנצלת את הערפל שיצרת כדי להתקיף את צ'אובו במתקפת ציפורי פלדה קפואה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]האיש אומר לך:"איך אתה מעז להתקיף את ארסיאוס!",אתה רואה את טריקו נעלם בלהבה כחולה מסתורית מאוד,אתה רואה גם את ארסיאוס נעלם ואתה נמצא לבדך ביער ורידיאן,בלי אף איש ואו פוקימון.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר גלסיון;910811][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"אוקיי,בונדר אתה נלחם נגד ג'ון,מהעיר סאנישור מתמודד פוקירנגר מקצועי אף אפסים אבל לא נורא לך תדע אולי תנצח,הקרב שלך הוא הקרב הראשון הוא מתחיל עוד מספר דקות אתה צריך ללכת לזירה".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אויק האחות ג'וי,אקווה שיהיו לי את את האסרטגיות הנכונות!"אני אומר והולך לזירה נרגש לקראת הקרב הרשמי הראשן שלי.
-
[quote=מאסטר גלסיון;910811]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את שלושת הפוקימונים שלך מובסים על רצפת מה שהיה פעם מכון העיר פיוטר,אתה רואה מאמן מסתורי אומר:"אולטימאטום-מדיאוקס תרגיע בבקשה את רוחות הזעם הכואבות שלך!"[/FONT][/COLOR]
אחפש מי אמר את זה ואז אחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדור ואומר ל"אולטימאטום-מדיאוקס":"תפסיק כבר! מה עשיתי לך?!" ואחפש את מי שאמר לו להרגע
-
[quote=מאסטר גלסיון;910811]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]צ'אובו משתמש במתקפת גחלת שמתחילה לחמם את הקור של הרוח הקרה והופך אותה לאדי מים חמים-נעימים,אתה רואה את וויבל מנצלת את הערפל שיצרת כדי להתקיף את צ'אובו במתקפת ציפורי פלדה קפואה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לצ'ובו"תתחמק מהר מהציפורי פלדה של ויביל.ואזאגרוף פלדה וגחלת על יביל של עומר.הגיע הזמן לנצח"
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שומע את הפוקימון המכונה 'אולטימאטום-מדיאוקס' אומר לך:"אני לא מצטער על מה שעשיתי אני אוהב להרוס לאנשים את היום אני שונא בני אדם הם יצרו אותי ולא ארסיאוס ואו שאדו-לוגיה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה יוצא מין מרכז הפוקימונים ואתה רואה זירת קרב ענקית,אתה ולילי נכנסים לתוך הזירה ואתה שומע את לילי אומרת לך:"טוב אני הולכת לאזור האוהדים בהצלחה",אתה רואה שני כדורים פורחים וטבעת זהב באמצע הזירה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]מאוחר מדי ציפורי מתכת קפואה פגעו ישירות בצ'אובו שלך שנראה מוזר מאוד,אתה מרגיש את החום שלו מתחיל לעלות את עיניך מתחילות לבעור,אתה מבין שהוא משתמש ביכולת המיוחדת שלו,להט.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]שמעו אני חותך עניין אני מוחק את המפות של ג'וטו עד אישו כי אין סיכוי שנגיע לשם...[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;910811][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את האיש מניף את האצבע שלו והדלת נטרקת שאתה מחוץ לחדר,אתה רואה את הדלת נעלמת,אתה מבין שיש לך רק שתי דלתות הדלת המסתורית והדלת שיש בה תהום עמוק מאוד.[/FONT][/COLOR]
][/QUOTE]
אלך לעבר הדלת הסגולה ואומר לקריבולוס:"תשמור על זהירות ותהייה מוכן לתקוף, אני לא יודע מה יש מעבר לדלת..."
-
[quote=מאסטר גלסיון;910852][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שומע את הפוקימון המכונה 'אולטימאטום-מדיאוקס' אומר לך:"אני לא מצטער על מה שעשיתי אני אוהב להרוס לאנשים את היום אני שונא בני אדם הם יצרו אותי ולא ארסיאוס ואו שאדו-לוגיה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]..[/FONT][/COLOR][/quote]
"תרגע,אני לא יפגע בך" אומר לו ואושיט לו יד עם חיוך ואומר:"אני אומר שפוקימונים צריכים להיות חופשיים,ושאני מתכוון חופשיים אני יודע מה אני אומר,הפוקימונים שלי רוצים להיות איתי ואם הם לא ירצו אני ישחרר אותם,הבנתה?,בני האדם ופוקימונים לא חייבים לריב" אחייך אליו והוציא את הפוקימונים בשביל שיכירו אותו.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;910852]
[COLOR=green][FONT=Arial]מאוחר מדי ציפורי מתכת קפואה פגעו ישירות בצ'אובו שלך שנראה מוזר מאוד,אתה מרגיש את החום שלו מתחיל לעלות את עיניך מתחילות לבעור,אתה מבין שהוא משתמש ביכולת המיוחדת שלו,להט.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]שמעו אני חותך עניין אני מוחק את המפות של ג'וטו עד אישו כי אין סיכוי שנגיע לשם...[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ובו"גדול עכשיו חזק תשתמש בגחלת עם חיזוק הלהט שלך זה אמור לגרום נזק רב לויבל של עומר"
-
[quote=מאסטר גלסיון;910852][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה יוצא מין מרכז הפוקימונים ואתה רואה זירת קרב ענקית,אתה ולילי נכנסים לתוך הזירה ואתה שומע את לילי אומרת לך:"טוב אני הולכת לאזור האוהדים בהצלחה",אתה רואה שני כדורים פורחים וטבעת זהב באמצע הזירה.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"תודה!"אני אומר וממשיך לעבר הזירה,אני מתכנן לקרב ומוכן לנצל כל טריק ואביזר כדי לנצח.
'מעניין מאוד מול איזה אלוף פוקיאגר נאי אתמודד אקווה שהוא יהיה מוכשר אבל ל לא יותר מדי!'אני חושב.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;909811][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שמין הפוכדור יוצא קריבולס שלך,אתה רואה אותו מתעופף אליך בשמחה רבה,אתה רואה שלושה דלתות אחת סגולה,השנייה ירוקה והשלישית והאחרונה אדומה,אתה רואה את קריבולס מתקרב אל הדלת האדומה,אתה רואה אור חזק מין הדלת הירוקה ומין הדלת הסגולה אתה שומע קריאות לעזרה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוקימון המסתורי שג'ולי כנתה אותו "פוקימון לייזר" משתמש במתקפה מסתורית מאוד שגורמת למכון לעלות בלהבות כחולות,אתה רואה את הפוקימון מגיע לאדמה ואתה רואה שהוא שילוב מעובת של שלושה פוקימונים שונים-דיאוקסיס,שאקל ופלייגון.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*אוי איך אכלת אותה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]דמון-ארבוק משתמש במתקפת רעל שחור שמפיל את פיקאצ'ו שלך אל עבר חור שחור ושמה הפיקאצ'ו שלך נעלם בלי להותיר עקבות,אתה שומע קול שאומר:"אל תדאג ילד אני אציל לך את הפיקאצ'ו,צא ג'וקרֱ!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את המיג'ומרו של מנהיגת המכון הזמנית משתמש במתקפת סילון מים שפוגע ישירות במיג'ומרו שלך שמשתמש בצדף שלה במקור להגנה,אתה רואה את מיג'ומרו שלך נופלת ארצה בניסיון לנצח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ צוחקת צוחק עליז במיוחד והיא מוציאה מין האדמה ברי כחול,אתה מבין שעל הברי הזה קורומורי וקטרפי שלך רבו,לילי אומרת:"אז בגלל זה היא נראתה כול כך מאושרת,תגיד בונדר אתה שמעת על לוחמי המוות?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"זוהי מתקפת שד קרח מתקפת הקרח הכי חזקה בכול מתקפות הקרח,יותר חזקה מקיפאון סופי,יותר מסופת קרח ויותר ממתקפת קור המתקפה מוציאה שד קרח שתוקף בלי אפשרות להפסיק את היריב".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס עונה לך:"הוא כמו מאסטר בול,ברגע שהוא פוגש פוקימון נסתר הוא לוכד אותו בלי שום מאמץ אך תיזהר יש פוקימון,שמו הוא דמון הקרח הוא יצור מרושע מאוד הוא ינסה להרוס אותך ואותו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אני מצטער אם אני לא אגיב היום הרבה פשוט קרה לי משהו עצוב מאוד -_-.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לדמות תודה ואני שואל אותו ''לאן פיקאצ'ו נעלם?''
-
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את קורפיש משתמש במתקפת אגרוף צבת חזק שמצליח להדוף את מתקפת הלהביור ואת גרווליט הוא מעיף לשמיים בחוזקה רבה,אתה רואה את גרווילט מנסה לעמוד על הרגליים במהירות רבה.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
*מתי אני יקבל את הפייקמון?
"גרווילט תשתמש בפצצת עשן כדי להקשות על קורפיש ואז תישתמש בלהביור בכל הכוח!" אני מורה לגרווילט לעשות
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;910811]
[COLOR=lime][FONT=Arial]האיש אומר לך:"איך אתה מעז להתקיף את ארסיאוס!",אתה רואה את טריקו נעלם בלהבה כחולה מסתורית מאוד,אתה רואה גם את ארסיאוס נעלם ואתה נמצא לבדך ביער ורידיאן,בלי אף איש ואו פוקימון.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"לאאאאאאאאאאאאאא! טריקו, למה, איך נתתי ככה לטריקו לאבד לי אני לא יודע לשמור על הפוקימון טוב" אגיד בקול ובעצב.
תוך כדי שאני עצוב הסתכל מסביבי והראה עם הטרפינץ' עוד נמצא לידי.
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה פותח את הדלת ואתה רואה בדיוק את אותו חדר כמו קודם רק עם שלושה דלתות בצבעים שונים,לבן,שחור וזהב,אתה רואה על כול אחת מין שלושת הדלתות יש פתק ומנעול מסתורי שחוסם את הכניסה לחדרים שמובילים הדלתות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שומע את הפוקימון אולטימאטום-מדיאוקס אומר לך:"אני לא רוצה להיות חבר של בני האדם אני רוצה להיות השליט של בני האדם השליט העליון בלי שום דרך ליפול מהשלטון ויש רק דרך אחת כזו!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]*תגיב הרבה בסיפור,אחרי מספר הודעות אני אתן לך שלושה אפשריות לפייקמון תבחר אחד ואותו תקבל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את קורפיש משתמש במתקפת קרן אור שמצליחה לחסום את מסך העשן שלך ואתה רואה את קורפיש משתמש בחפירה,ואתה רואה שהוא מחסה את הבור שהוא חפר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את הילד שדיבר איתך קודם בעיירה פאלט לפני שעוד תפסת את קורומורי,הילד שסיפר לך על תחרות הפוקירנגר הילד אומר לך:"אהה זה אתה,מעניין איזה פוקימון כנף אתה תשתמש?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]מתקפת טופר מתכת קפואה שהודפת את מתקפת הגחלת העוצמתית שלך,אתה רואה את צ'אובו מתחיל לאבד שליטה והוא רץ אל וויבל למרות משקלו הכבד והוא מתחיל להשתמש במתקפות אגרוף פלדה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את סירס רץ אליך והוא אומר לך:"בר זה אתה?,מה אתה עושה פה,פגשת את אבי נכון,מה הוא עשה לך,שמע זה שאמרתי שתיזהר אבל לא אמרתי לך להתקיף כול איש ואיש!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;909811][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שמין הפוכדור יוצא קריבולס שלך,אתה רואה אותו מתעופף אליך בשמחה רבה,אתה רואה שלושה דלתות אחת סגולה,השנייה ירוקה והשלישית והאחרונה אדומה,אתה רואה את קריבולס מתקרב אל הדלת האדומה,אתה רואה אור חזק מין הדלת הירוקה ומין הדלת הסגולה אתה שומע קריאות לעזרה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוקימון המסתורי שג'ולי כנתה אותו "פוקימון לייזר" משתמש במתקפה מסתורית מאוד שגורמת למכון לעלות בלהבות כחולות,אתה רואה את הפוקימון מגיע לאדמה ואתה רואה שהוא שילוב מעובת של שלושה פוקימונים שונים-דיאוקסיס,שאקל ופלייגון.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*אוי איך אכלת אותה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]דמון-ארבוק משתמש במתקפת רעל שחור שמפיל את פיקאצ'ו שלך אל עבר חור שחור ושמה הפיקאצ'ו שלך נעלם בלי להותיר עקבות,אתה שומע קול שאומר:"אל תדאג ילד אני אציל לך את הפיקאצ'ו,צא ג'וקרֱ!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את המיג'ומרו של מנהיגת המכון הזמנית משתמש במתקפת סילון מים שפוגע ישירות במיג'ומרו שלך שמשתמש בצדף שלה במקור להגנה,אתה רואה את מיג'ומרו שלך נופלת ארצה בניסיון לנצח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ צוחקת צוחק עליז במיוחד והיא מוציאה מין האדמה ברי כחול,אתה מבין שעל הברי הזה קורומורי וקטרפי שלך רבו,לילי אומרת:"אז בגלל זה היא נראתה כול כך מאושרת,תגיד בונדר אתה שמעת על לוחמי המוות?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"זוהי מתקפת שד קרח מתקפת הקרח הכי חזקה בכול מתקפות הקרח,יותר חזקה מקיפאון סופי,יותר מסופת קרח ויותר ממתקפת קור המתקפה מוציאה שד קרח שתוקף בלי אפשרות להפסיק את היריב".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס עונה לך:"הוא כמו מאסטר בול,ברגע שהוא פוגש פוקימון נסתר הוא לוכד אותו בלי שום מאמץ אך תיזהר יש פוקימון,שמו הוא דמון הקרח הוא יצור מרושע מאוד הוא ינסה להרוס אותך ואותו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אני מצטער אם אני לא אגיב היום הרבה פשוט קרה לי משהו עצוב מאוד -_-.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לדמות תודה ואני שואל אותו ''לאן פיקאצ'ו נעלם?''
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הדמות אומרת לך:"לעולם שמעבר,ג'וקר תשתמש בלכידת סייבר!",הפוקימון המכונה 'ג'וקר' משתמש במתקפה מוזרה שמעלימה את דמון-ארבוק ומחזיר לך את פיקאצ'ו שנראה תשוש מאוד וחלש עוד יותר.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;911856][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הדמות אומרת לך:"לעולם שמעבר,ג'וקר תשתמש בלכידת סייבר!",הפוקימון המכונה 'ג'וקר' משתמש במתקפה מוזרה שמעלימה את דמון-ארבוק ומחזיר לך את פיקאצ'ו שנראה תשוש מאוד וחלש עוד יותר.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לדמות ''תודה רבה''
ואחרי זה אני מחזיר את פיקאצ'ו לפוכדור שלו לרץ למרכז הפוקימונים הקרוב
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;911845]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את סירס רץ אליך והוא אומר לך:"בר זה אתה?,מה אתה עושה פה,פגשת את אבי נכון,מה הוא עשה לך,שמע זה שאמרתי שתיזהר אבל לא אמרתי לך להתקיף כול איש ואיש!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מצטער סירס חשבתי שהוא איזה רוח מפחידה שבאה לתקוף את הטרפינץ' הקטן, וכן אביך לקח לי את טריקו שלי" אגיד לסירס בעצב.
תוך כדי שהדבר איתו הציץ לראות עם הטרפינץ' עוד נמצא איפה שאנחנו.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;911845][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה פותח את הדלת ואתה רואה בדיוק את אותו חדר כמו קודם רק עם שלושה דלתות בצבעים שונים,לבן,שחור וזהב,אתה רואה על כול אחת מין שלושת הדלתות יש פתק ומנעול מסתורי שחוסם את הכניסה לחדרים שמובילים הדלתות.[/FONT][/COLOR]
!".[/][/QUOTE]
אלך לדלת בצבע זהב ואקח את הפתק ואראה מה רשום בתוכו
-
[quote=מאסטר גלסיון;911845]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שומע את הפוקימון אולטימאטום-מדיאוקס אומר לך:"אני לא רוצה להיות חבר של בני האדם אני רוצה להיות השליט של בני האדם השליט העליון בלי שום דרך ליפול מהשלטון ויש רק דרך אחת כזו!".[/FONT][/COLOR]
"ואחרי שתעלים את בני האדם ותפגע בכל הפוקימונים,מה יצא לך מזה?!,אתה תישאר לבד חסר אונים בלי מישהו להילחם לישלוט או לדבר איתו.זה מה שאתה רוצה? כי אם כן אני לא ייתן לך לעשות את זה!" אומר לו בכעס ואז אחשוב לעצמי:'הבנתי שהפוקימונים שלי לא יכולים לפגוע בו,אבל מה אם?' אעלה חיוך על פניי ואז אומר:"אז אתה רוצה לשלוט מה?,אז כ'עבד' שלך,אני מקבל את הפקודה לחסל אותך!,אלקיד תשתמש במכת וולט אל השמים ואז תפול מהשמים בעזרת מכת וולט בשביל תנופה,רטטה עיני עשב,תעזור לאלקיד לקבל תנופה ע"י אחיזתו עם הצמחים ולמשוך אותו למטה,גיבל תשתמש בציפורן דרקון עליו בשביל שיהיה להם זמן לעשות את זה!" אחייך אליהם ואנסה לעזור להם בגלל שנפגעו מהקרב הקודם ואני לא רוצה שיתאמצו יותר מידי
-
[quote=מאסטר גלסיון;911845]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]*תגיב הרבה בסיפור,אחרי מספר הודעות אני אתן לך שלושה אפשריות לפייקמון תבחר אחד ואותו תקבל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את קורפיש משתמש במתקפת קרן אור שמצליחה לחסום את מסך העשן שלך ואתה רואה את קורפיש משתמש בחפירה,ואתה רואה שהוא מחסה את הבור שהוא חפר.[/FONT][/COLOR]
"אוי לא זה ממש לא טוב" אני אומר לעצמי "גרווליט תישתמש בלהביור על האדמה כדי לחמם אותה" אני אומר לו ומקווה שהתכניקה הזו תעבוד
*אני יכול לפתח את גרווליט באמצע הקרב?
-
[quote=מאסטר גלסיון;911845][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את הילד שדיבר איתך קודם בעיירה פאלט לפני שעוד תפסת את קורומורי,הילד שסיפר לך על תחרות הפוקירנגר הילד אומר לך:"אהה זה אתה,מעניין איזה פוקימון כנף אתה תשתמש?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"כן זה אני טוב לראות את האלוף!"אני אומר לו בהשצנות כמו שהוא הגיב לי בתחילה.
"קורומורי צא ותתכונןן לקרב נגד אחד מין אלופי פוקיגר,זה יהיה קרב מותח וכיף!"אני אומר וזורק את קורומורי החוצה.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוקימון המוזר משתק את כול הפוקימונים שלך והוא אומר לך:"הדרך היא לא לפגוע בבני האדם ובפוקימונים אלה להשמיד כול פוקימון ופוקימון בלי אף פספוס ואז שאני הפוקימון היחיד בעולם עם הכוחות העל טבעיים הכי חזקים אז אני אשלוט!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים ואתה רואה עשרות מאמנים מטפלים בפוקימונים שלהם,האחות ג'וי אומרת לך:"נו הדמון-ארבוק נמצא שמה עדיין אם כן בוא תצטרף לקרב שלנו נגד היצור המתועב הזה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]*לא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את גרווליט כבר חלש מאוד ואת קורפיש יוצא בדיוק איפה שגרווליט נמצא והוא נפגע בחוזקה מין המתקפה של קורפיש שאתה מזהה בתר שילוב של אגרוף צבת ואגרוף ימי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אלוף הפוקירנגר משתמש בהונצ'קורו ואתה רואה את הבלונים המעופפים מתחילים להתרומם מעל האדמה ואתה שומע את המנחה צועק:"מתמודדים צאו!",אתה רואה את קורומורי מחכה לפקודתך בזמן שהונצ'קורו בדרכו לטבעת.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס אומר לך:"אנחנו לא ביער ורידיאן,אנחנו נמצאים בהיכל המקור המקדש של אבי ולא טריקו עלה בלהבות הכחולות אתה הוא זה,הלהבות האלה משגרות את הנפגע להיכל המקור לדינו של ארסיאוס וסירס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אני שוקל לסגור את המ''ת הזה,אבל אני הולך לפתוח משחק ישן-חדש שלי,תכתבו לי בה''פ אם אתם רוצים שאני אנעל אותו או לא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]עד מחר בשעה 15:00 אני אקבל תשובות.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;912055][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוקימון המוזר משתק את כול הפוקימונים שלך והוא אומר לך:"הדרך היא לא לפגוע בבני האדם ובפוקימונים אלה להשמיד כול פוקימון ופוקימון בלי אף פספוס ואז שאני הפוקימון היחיד בעולם עם הכוחות העל טבעיים הכי חזקים אז אני אשלוט!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים ואתה רואה עשרות מאמנים מטפלים בפוקימונים שלהם,האחות ג'וי אומרת לך:"נו הדמון-ארבוק נמצא שמה עדיין אם כן בוא תצטרף לקרב שלנו נגד היצור המתועב הזה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]*לא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את גרווליט כבר חלש מאוד ואת קורפיש יוצא בדיוק איפה שגרווליט נמצא והוא נפגע בחוזקה מין המתקפה של קורפיש שאתה מזהה בתר שילוב של אגרוף צבת ואגרוף ימי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אלוף הפוקירנגר משתמש בהונצ'קורו ואתה רואה את הבלונים המעופפים מתחילים להתרומם מעל האדמה ואתה שומע את המנחה צועק:"מתמודדים צאו!",אתה רואה את קורומורי מחכה לפקודתך בזמן שהונצ'קורו בדרכו לטבעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס אומר לך:"אנחנו לא ביער ורידיאן,אנחנו נמצאים בהיכל המקור המקדש של אבי ולא טריקו עלה בלהבות הכחולות אתה הוא זה,הלהבות האלה משגרות את הנפגע להיכל המקור לדינו של ארסיאוס וסירס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אני שוקל לסגור את המ''ת הזה,אבל אני הולך לפתוח משחק ישן-חדש שלי,תכתבו לי בה''פ אם אתם רוצים שאני אנעל אותו או לא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]עד מחר בשעה 15:00 אני אקבל תשובות.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להם שאני לא רוצה להילחם שוב נגדו ואני הולך לאחות שתרפא לי את הפוקימונים
-
[quote=מאסטר גלסיון;912055][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[/quote]
-_-" זובי אתה נועל ,הערה:אני פורש.. תודה אחי על הזמן,מקווה שלאחרים יהיה כיף עם המ"ת שלך
--------
"אל מי אתה תשלוט?,בני האדם לא יפחדו ממך,אתה לא תשלוט על אף אחד,ואתה סתם ממורמר" אומר לו בכעס ואנסה לפנות להגיון שלו,ואחפש את הקול שדיבר אליו מיקודם
-
[quote=מאסטר גלסיון;912055][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"קורמורי תשתמש בקרן בלבול במהירות ותעוף לכיוון הטבעת!"אני אומר לקורומורי וחכה לראות את מהלך היריב.