[QUOTE=ErWiN.W;1004339]מה היה הכינוי שלך?
איתי באסל?[/QUOTE]
לא זה היה המשתמש הראשון שלי פה אחרי שקיבלתי באן פתחתי את יגאל ואז הייתי בבאן לשלושה ימים ואז שינתי לפיקא'צו ואז לאיתי. ואחר כך לזה כינוי הבא תסגרו את טווס שונא את הפורום הזה><
Printable View
[QUOTE=ErWiN.W;1004339]מה היה הכינוי שלך?
איתי באסל?[/QUOTE]
לא זה היה המשתמש הראשון שלי פה אחרי שקיבלתי באן פתחתי את יגאל ואז הייתי בבאן לשלושה ימים ואז שינתי לפיקא'צו ואז לאיתי. ואחר כך לזה כינוי הבא תסגרו את טווס שונא את הפורום הזה><
[QUOTE=Ilan;1004337]כן ואם היא הייתה רוח רפאים היא הייתה לוקחת את הנשמה שלי באמצע , אבל לפי מה שהבנתי החדר שבו היא נמצאת הולך אחורה בזמן לכן צריך להוציא אותוה משם לפני שהחדר ילך קדימה בזמן והיא תמות[/QUOTE]
אני הייתי כותב משהו כזה
" אני מוריד לאט לאט את המכנסיים שלי ואז אומר לה "הצלחתי אותך מפרדי משמו. את חייבת לי מציצה על זה, כלבה!@$#!@#%@#$^#" ואז אני מבצע בה מעשים מגונים שלא יפה לרשום פה כי זה פורום של ילדים בסה"כ, ואחרי שאני גומר (תרתי משמע) אני מרביץ לה עד שהיא מתה ובורח. "
אבל זה רק אני ם:
[QUOTE=Itai.;1004341]לא זה היה המשתמש הראשון שלי פה אחרי שקיבלתי באן פתחתי את יגאל ואז הייתי בבאן לשלושה ימים ואז שינתי לפיקא'צו ואז לאיתי. ואחר כך לזה כינוי הבא תסגרו את טווס שונא את הפורום הזה><[/QUOTE]
אז אני מכיר אותך .
[QUOTE=ErWiN.W;1004344]אז אני מכיר אותך .[/QUOTE]
לא יודע>< מה אתה רוצה ממני><
חחח
סתם נראה לי שכן הייתה כותב לי תגובות בסיקורים הגרועים שלי(לא שהיום הם טובים אבל אין מה לעשות)
אתה אידיוט...
קודם כל פרדי משמו מסתובב חופשי ועומד להרוג אותה , ואני בכלל חשבתי שזאת סירנה בתחפושת
ארווין את Guille אתה זוכר?
[QUOTE=Ilan;1004346]אתה אידיוט...
קודם כל פרדי משמו מסתובב חופשי ועומד להרוג אותה , ואני בכלל חשבתי שזאת סירנה בתחפושת
ארווין את Guille אתה זוכר?[/QUOTE]
לא אידיוט, זאת פשוט התקופה הזאת בשנה שבה אני מרגיש מיוחם ואני צריך לפרוק את המיניות שלי על ישות-לא-אמיתית במשחק תפקידים >:
תראו כמה משתמשים רשומים לפורום ><10001
עוד 900 הודעות 1m!
[QUOTE=Ilan;1004350]עוד 900 הודעות 1m![/QUOTE]
כן אני זוכר את guille למה ?
יאללה לילה טוב לכולם
עדיין עצוב לי שאבא של מארשל מת :(
[QUOTE=ErWiN.W;1004351]כן אני זוכר את guille למה ?[/QUOTE]
זה אני ... שיניתי כינוי
נדב במשחק אימה לא נכנעים לנשים זאת מלכודת מוות
חוק מספר 1 בסרט אימה
[QUOTE=ErWiN.W;1004351]כן אני זוכר את guille למה ?[/QUOTE]
אותו אתה זוכר ואותי לא:(
[QUOTE=Ilan;1004354]זה אני ... שיניתי כינוי
נדב במשחק אימה לא נכנעים לנשים זאת מלכודת מוות
חוק מספר 1 בסרט אימה[/QUOTE]
חוק מס' 1 בסרטי אימה זה לא ללכת לבד.
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1004359]חוק מס' 1 בסרטי אימה זה לא ללכת לבד.[/QUOTE]
חוק שני לא לפתוח את הדלתות
חוק 2 זה בכלל לא ללכת למקומות חשוכים (יערות, בתים נטושים, או בכלל לצאת מהבית אחרי השקיעה).
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1004362]חוק 2 זה בכלל לא ללכת למקומות חשוכים (יערות, בתים נטושים, או בכלל לצאת מהבית אחרי השקיעה).[/QUOTE]
את איזה חוק זה לא לפתוח דלתות?
"לעולם, לעולם, בשום פנים ואופן להניח שהרוצח מת."
אין כזה חוק, אבל יש חוק שאומר שאסור לפתוח בנות אם הן במחזור. זה גרוע יותר מפרדי קרוגר פי 20.
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1004365]אין כזה חוק, אבל יש חוק שאומר שאסור לפתוח בנות אם הן במחזור. זה גרוע יותר מפרדי קרוגר פי 20.[/QUOTE]
חח למה אסור ?לא הבנתי את זה
בשום פנים לא להתיידד עם רוצח סידרתי
ולא להיכנע לאשליות הר ברור שהבחורה היא אשלייה
בנות במחזור= מוות
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1004365]אין כזה חוק, אבל יש חוק שאומר שאסור לפתוח בנות אם הן במחזור. זה גרוע יותר מפרדי קרוגר פי 20.[/QUOTE]
"יש לכם רוצח שהולך להיות על אנושי. לדקור אותו לא יעבוד. לירות בו לא יעבוד. בעקרון בשלישי, אתה חייב להקפיא את ראשו, לערוף אותו, או לפוצץ אותו."
תלוי ליר למשל את Dopleganger בdmc 3 ניצחתי בעזרת אור + מכות פיזיות
וכמובן, הדבר שהכי חשוב לזכור זה לא לחבוש סומבררו בצורה מרושלת!!!
זה עלול למשוך...
דוב ים! :cry:
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1004373]וכמובן, הדבר שהכי חשוב לזכור זה לא לחבוש סומבררו בצורה מרושלת!!!
זה עלול למשוך...
דוב ים! :cry:[/QUOTE]
חח
תזביר את זה עם המחזור שלא יקרה לי><
ולרקוד כמו קוף ולאכול גבינה מרובעת ונעלי ליצן , ולעשות קולות כמו קוף , ולנגן בקלרינט גרוע!
איתי בנות הן לפעמים במחזור שנובע מכך שהם מאוד אבל מאוד אלימות ויכולות להרוג אפילו עדיף לא להתקרב אליהן
הלכתי לישון.
לילה טוב.
[QUOTE=Ilan;1004375]ולרקוד כמו קוף ולאכול גבינה מרובעת ונעלי ליצן , ולעשות קולות כמו קוף , ולנגן בקלרינט גרוע![/QUOTE]
בסרטי אימה אין גבינה מרובעת, אין זמן להתנהג כמו קוף, אין כלי נגינה חוץ מגיטרות ונעלי ליצן יש רק לליצנים המוזרים האלה עם המסור שרוצחים את כולם.
סומבררו מרושל זאת הדרך היחידה למשוך דובי ים בסרטי אימה.
ביי ארווין
אבל מה קולות של קוף א וסומבררו כן לא הגיוני
[QUOTE=Ilan;1004375]ולרקוד כמו קוף ולאכול גבינה מרובעת ונעלי ליצן , ולעשות קולות כמו קוף , ולנגן בקלרינט גרוע!
איתי בנות הן לפעמים במחזור שנובע מכך שהם מאוד אבל מאוד אלימות ויכולות להרוג אפילו עדיף לא להתקרב אליהן[/QUOTE]
בגלל שזה ידידה שלי רצתה להרוג אותי בטיול שנתי וגם לפני שבוע וחצי
[QUOTE=Itai.;1004374]חח
תזביר את זה עם המחזור שלא יקרה לי><[/QUOTE]
כשבת במחזור היא עצבנית. תנסה לדבר איתה, אתה תתחרט על זה. תנסה לקיים איתה יחסי מין, אתה לא תזכה לחיות מספיק זמן בשביל לחשוב על החרטה שלך.
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1004381]כשבת במחזור היא עצבנית. תנסה לדבר איתה, אתה תתחרט על זה. תנסה לקיים איתה יחסי מין, אתה לא תזכה לחיות מספיק זמן בשביל לחשוב על החרטה שלך.[/QUOTE]
קרא למעלה><
[QUOTE=Ilan;1004379]ביי ארווין
אבל מה קולות של קוף א וסומבררו כן לא הגיוני[/QUOTE]
מי יעשה קולות של קוף בסרטי אימה?
מצד שני, אפשר לעשות סרט אימה במקסיקו. כן! בנאדם הוזה שהוא רואה מפלצות וכל מיני דברים בגלל הסמים שלו (כי זה במקסיקו, דה!), ואז בסוף הראש שלו מתפוצץ והוא חוזר בתור רוח ואונס את כל הבנות במחזור והן לא יכולות לעשות לו כלום כי הוא מת והן גם ככה על סמים אז הן לא יזכרו כלום בגלל ההאנגאובר שהן יקבלו מזה.
אז בגלל זה היא כעסה לפני שבועיים עליי פתאום עכשיו אני מבין
טוב, אני זז לישון. לילה טוב
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1004385]טוב, אני זז לישון. לילה טוב[/QUOTE]
ביי לילה טוב
ביי נדב :(
נשארו לי יומים ווינר:(
לי 4 :) אבל אני אדאג שיהיו לי עוד 3
[QUOTE=Ilan;1004391]לי 4 :) אבל אני אדאג שיהיו לי עוד 3[/QUOTE]
אני כבר מת שירד לי OoOoOo עצבן אותי