-
[quote=טום רידל;1045658]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה מעיין בספר ואתה רואה משהו מוזר שכתוב:"ביום שבו השמש והירח יהיו במרכז השמיים,לטיאוס יילכד ולטיאס תושמד,רק אבן הנשמה האגדית תוכל להציל את האחים,אבן הנשמה הזו תוכל לשחרר את הפוקימונים האגדיים..."[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אבל אין המשך.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
'בסדר...אז יש לטיאוס..לטיאס..אבן נשמה אגדית ויום דין אחד..' אחשוב קצת מבולבל..
'מה אני חושב לעצמי ? זה לא הגיוני ! בכל מקרה מה שיהיה יהיה..'
"ספיר את מוכנה ? " אשאל אותה ואז אצא החוצה לחפש פוקימונים..
-
[QUOTE=טום רידל;1045658][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]מרצ'ומפ מצליח להתחמק ממתקפת הקרן הסולרית שמסתבר שבכלל לא התכוונה לפגוע במרצ'ומפ,אתה רואה שמרצ'ומפ מנסה לצלול ולא מצליח,טוד אומר לך:"בשביל מתקפת צלילה צריך מים,פה זה אדמה יבשה".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה מעיין בספר ואתה רואה משהו מוזר שכתוב:"ביום שבו השמש והירח יהיו במרכז השמיים,לטיאוס יילכד ולטיאס תושמד,רק אבן הנשמה האגדית תוכל להציל את האחים,אבן הנשמה הזו תוכל לשחרר את הפוקימונים האגדיים..."[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אבל אין המשך.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]הנער מחייך ואומר לך:"כן,אני הוא קיוגר,תגיד לריקואזה שאני לא מוכן להיות לצידו עוד פעם,מאז הפעם האחרונה שבה הוא היה לטובת אחי,גראודון!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה מבין שארון נעלם והמשיך לדרכו,אתה רואה שהלילה מתחיל לצאת,אתה רואה שרוב הפוקימונים הולכים לישון בעוד אחרים יוצאים,הפוקימונים שיוצאים הם:נוקטול,הוטהוט ופירו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לראלטס ''בו ננסה לתפוס את הנוקטול הזה'' ואני אומר לו ''תתקוף אותו בעל חושי בכל הכוח''
-
[QUOTE=טום רידל;1045529][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*גאון זכית באיוונט של האגדיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן מחייך ואומר:"תגיד,רוצה להילחם בקרב של ארבעה על ארבעה,כמובן אני לא יזמן את זרקום שלי,אלא אם כן תהיה מוכן שזה יהיה ארבעה שלך על אחד שלי הכוונה שכול ארבעת הפוקימונים יצאו ביחד וילחמו נגד זרקום שלי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
*הביצה של גראודון אצלי
אני אומר לצ'רן"טוב אני אלחם נגד הזרקום שלך עם שלושת הפוקימונים שלי.יש לי 3פוקימונים וביצת אגדי אחת שזכיתי בה.ולא ארבע פוקימונים כמו שאמרת.טוב הנה תראה את 3 הפוקימונים שלך שילחמו נגד זרקום שלך"אני מוציא את כול הפוקימונים שלי לקרב נגד זרקום
-
[QUOTE]YamiYugi
הנער מחייך ואומר לך:"כן,אני הוא קיוגר,תגיד לריקואזה שאני לא מוכן להיות לצידו עוד פעם,מאז הפעם האחרונה שבה הוא היה לטובת אחי,גראודון!".[/QUOTE]
"ריקואזה בסך הכל ביקש ממני להביא אליו את האבן הכחולה שלך, זה הכל.." אומר לקיוגר "לא נראה לי שהוא רוצה שתבוא איתי.."
-
[QUOTE]Bhrui10
המהלך שלך אינו עובד בגלל שהספטייל קולט מה שאתה מנסה לעשות ובועט בפוכדור של צ'רמנדר לפני שצ'רמנדר יוצא ממנו בכלל,אתה רואה שהפוכדור נופל לידיהם של הטריקו.[/QUOTE]
שיט!,מה אני יכול לעשות?! הם יחסלו אותי ואת צ'ארמנדר תוך כמה דקות חושב לעצמי ברוגז.
-
[QUOTE=טום רידל;1045529]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'רמנדר שלך מפהקת וחוזרת לפוכדור שלה,אתה רואה שהשמש לאט-לאט שוקעת,אתה סופסוף קולט שאתה לא בעיירה סנדג'ם יותר,אלא רחוק ממנה,בלי אפשרות לחזור במהירות,אתה רואה מין דמות בלתי נראית מתקרבת אל הליגה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אפנה אל הדמות ואומר לה,
''סלח לי,אתה הולך במקרה לליגה? אם כן בהצלחה אבל אני חייב להזהיר אותך לאלוף יש כמה פוקימונים חזקים מאוד!'',
אומר לאיש המסתורי תוהה למה בקושי רואים אותו.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]מרצ'ומפ אינו מקשיב לך והוא משתמש במתקפת חבטה שוב ושוב,ונראה דווקא שאיווזור נותן לו את זה,אתה רואה שמרצ'ומפ בא להשתמש שוב במתקפת חבטה,איווזור משתמש במתקפת קרן על שמביסה את מרצ'ומפ.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]איווזור הביס את מרצ'ומפ,1-0 לטובת טוד![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*קיוגר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן מחייך ואומר לך:"אושווט שלכדתי ממש בתחילת המסע שלי הוא בעצם היה הפוקימון הראשון שתפסתי באונובה,את פידוב שלי תפסתי במסעי בקנטו ואקסו שהוא הפוקימון האחרון שתפסתי באונובה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]מתגלים אילו פוקימונים יש לצ'רן![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה עדיין בעיר סאנישור,אתה רואה פשוט את הנוף ואותו "נוף" הוא ארמון הליגה,שנה את ההודעה בבקשה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Bhrui10[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהם לא מצליחים לפתוח את הפוכדור,אתה רואה מאמן זורק שלושה פוכדורים לשמיים ואומר:"פיג'יוט,טריינטר וטייפלוז'ן אני בוחר בכם!" אתה רואה שלושה פוקימונים שונים יוצאים,אתה רואה שהטריקו,הגרובייל והספטייל בורחים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וספיר יוצאים מהספרייה,ספיר נראת יותר מוטרדת ממוקדם היא אומרת לך:"עד כמה שאני זוכרת מנהיגת המכון של העיר סנופויט מאפשרת כול סוג של קרב,קרב של אחד על אחד,זוגות וכול השאר,בוא נלך לשם,ואל תדאג היא לא מנהיגה שמשתמשת בסוג קרח".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]קיוגר צוחק צחוק מריר ואומר לך:"בשביל האבן הכחולה הוא צריך אותי,אני היא האבן הכחולה,כמו שכדור האופל משחרר מתוכו את זרקום וכדור האור משחרר את ראשיהם,הכדור הכחול משחרר אותי,אם הוא היה רוצה את אבן הספיר אז זה היה בסדר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שנוקטול נכנע לראלטס די בקלות,אתה רואה שהוא מחייך חיוך זדוני,אתה רואה שהוא עבד עליך ועל ראלטס,נוקטול משתמש במתקפת היפנוזה שמרדים את ראלטס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1045980][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]מרצ'ומפ אינו מקשיב לך והוא משתמש במתקפת חבטה שוב ושוב,ונראה דווקא שאיווזור נותן לו את זה,אתה רואה שמרצ'ומפ בא להשתמש שוב במתקפת חבטה,איווזור משתמש במתקפת קרן על שמביסה את מרצ'ומפ.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]איווזור הביס את מרצ'ומפ,1-0 לטובת טוד![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[/QUOTE]
"לא טוב!תחזור מרשטומפ!"אצעק תוך כדי שאני מחזיר את מרשטומפ ואז אני מוציא את הפוקדור של איווי ואומר:"איווי תיצא ותשתמש בכדור צל לעבר איווזור ואז בעל-חושי בכול הכוח!אל תוותר ואל תפספס!"
-
[QUOTE=טום רידל;1045980][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן מחייך ואומר לך:"אושווט שלכדתי ממש בתחילת המסע שלי הוא בעצם היה הפוקימון הראשון שתפסתי באונובה,את פידוב שלי תפסתי במסעי בקנטו ואקסו שהוא הפוקימון האחרון שתפסתי באונובה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
][/QUOTE]
אני אומר לצ'רןן"יש לך אחלה פוקימונים ממחוז אנובה.טוב אחרי שאמרתי לי איזה פוקימונים יש לך בוא נתחיל להילחם אחד נגד השני.בקרב 3 על 3 ביחידם.אל תשתמש בזרקום שלך זה לא היה פייר בקרב".אני מוציא את פלאסאל לקרב
-
[QUOTE=טום רידל;1045980][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]מתגלים אילו פוקימונים יש לצ'רן![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה עדיין בעיר סאנישור,אתה רואה פשוט את הנוף ואותו "נוף" הוא ארמון הליגה,שנה את ההודעה בבקשה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהם לא מצליחים לפתוח את הפוכדור,אתה רואה מאמן זורק שלושה פוכדורים לשמיים ואומר:"פיג'יוט,טריינטר וטייפלוז'ן אני בוחר בכם!" אתה רואה שלושה פוקימונים שונים יוצאים,אתה רואה שהטריקו,הגרובייל והספטייל בורחים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וספיר יוצאים מהספרייה,ספיר נראת יותר מוטרדת ממוקדם היא אומרת לך:"עד כמה שאני זוכרת מנהיגת המכון של העיר סנופויט מאפשרת כול סוג של קרב,קרב של אחד על אחד,זוגות וכול השאר,בוא נלך לשם,ואל תדאג היא לא מנהיגה שמשתמשת בסוג קרח".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]קיוגר צוחק צחוק מריר ואומר לך:"בשביל האבן הכחולה הוא צריך אותי,אני היא האבן הכחולה,כמו שכדור האופל משחרר מתוכו את זרקום וכדור האור משחרר את ראשיהם,הכדור הכחול משחרר אותי,אם הוא היה רוצה את אבן הספיר אז זה היה בסדר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שנוקטול נכנע לראלטס די בקלות,אתה רואה שהוא מחייך חיוך זדוני,אתה רואה שהוא עבד עליך ועל ראלטס,נוקטול משתמש במתקפת היפנוזה שמרדים את ראלטס.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את ראלטס ואני שואל לנוקטול ''אתה רוצה להיצטרף עלי למסע שלי?''
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שאיווזור משתמש במתקפת מסך אור שהודפת את כדור הצל שלך,אתה רואה שאיווי לא מוותר ומשתמש שוב ושוב במתקפת כדור הצל,אתה רואה שלאט לאט המתקפה מתחילה להיחלש ואיתה גם איווי,בעוד שאיווזור נשאר בטוח מאחורי מסך האור.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן מחייך ואומר לך:"אני הבטחתי לא להשתמש בו כי מקומו של זרקום באונובה,צא אקסו,אני בוחר בך!" אתה רואה שפלאסל ואקסו מסתכלים זה על זה ומוכנים לקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב נגד צ'רן התחיל,0-0.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שנוקטול מנפנף בכנפיו ועף לו לדרכו שלו אתה מבין שהוא לא מוכן להצטרף למסע שלך,אתה רואה שמין השיחים יוצאת מריפ קטנה וזוהרת מחייכת אליך,אתה מבין שהיא רוצה להצטרף אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1045993][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שאיווזור משתמש במתקפת מסך אור שהודפת את כדור הצל שלך,אתה רואה שאיווי לא מוותר ומשתמש שוב ושוב במתקפת כדור הצל,אתה רואה שלאט לאט המתקפה מתחילה להיחלש ואיתה גם איווי,בעוד שאיווזור נשאר בטוח מאחורי מסך האור.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"איווי תשתמש בעל-חושי כדי שהמגן ישבר ואז תשתמש שוב בכדורי צל עם על-חושי!"אומר לאיווי בתקווה שיצליח לנפץ את המגן ולנצח את איווזור.
-
[QUOTE=טום רידל;1045993][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן מחייך ואומר לך:"אני הבטחתי לא להשתמש בו כי מקומו של זרקום באונובה,צא אקסו,אני בוחר בך!" אתה רואה שפלאסל ואקסו מסתכלים זה על זה ומוכנים לקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב נגד צ'רן התחיל,0-0.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שנוקטול מנפנף בכנפיו ועף לו לדרכו שלו אתה מבין שהוא לא מוכן להצטרף למסע שלך,אתה רואה שמין השיחים יוצאת מריפ קטנה וזוהרת מחייכת אליך,אתה מבין שהיא רוצה להצטרף אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה ''בסדר בואי'' ואני זורק עליה פוכדור
-
[QUOTE=טום רידל;1045993][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZ][/QUOTE]
אני אומר לפאסאל"תתשתמש בכול הכוח שלך כדי להביס את האקסו של צ'רן.תתחיל במכת סופת הברקים הכי חזקה שלך שתפגע קשה בצ'רן.קדימה אני מאמין שתצליח לעשות זאת לאקסו".אני מקווה שהמהלך יעבוד
-
[quote=טום רידל;1045980]
[/quote]
"בסדר.." אומר ואלך איתה לכיוון העיר סנופוינט בעודי מחפש פוקימונים ללכידה..
-
[QUOTE]YamiYugi
קיוגר צוחק צחוק מריר ואומר לך:"בשביל האבן הכחולה הוא צריך אותי,אני היא האבן הכחולה,כמו שכדור האופל משחרר מתוכו את זרקום וכדור האור משחרר את ראשיהם,הכדור הכחול משחרר אותי,אם הוא היה רוצה את אבן הספיר אז זה היה בסדר".[/QUOTE]
"לא," אומר לקיוגר "הוא ביקש את הכדור הכחול,אבל אם אבן הספיר פועלת בדיוק כמו הכדור הכחול,לדעתי זה בסדר.."
-
[QUOTE]Bhrui10
אתה רואה שהם לא מצליחים לפתוח את הפוכדור,אתה רואה מאמן זורק שלושה פוכדורים לשמיים ואומר:"פיג'יוט,טריינטר וטייפלוז'ן אני בוחר בכם!" אתה רואה שלושה פוקימונים שונים יוצאים,אתה רואה שהטריקו,הגרובייל והספטייל בורחים.
[/QUOTE]
"תודה לך!" "לא היית שורד נגדם" אומר לו ואשאל "אני מקס,מי אתה?"
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]המתקפה העל חושית של איווי אינה שוברת את מסך האור,טוד אומר לך:"מסך אור הוא מגן שמגן על הפוקימון המשתמש ממתקפות מיוחדות,רק מתקפות פיזיות יכולות לשבור את המגן".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2] [/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הגלים הצהובים מתקרבים לכיוונו של אקסו שמתחמק ומשתמש במתקפת זנב דרקון,הזנב הקטן של אקסו הופך להיות זנב דרקון ענקי שפוגע בפלאסל שלך,צ'רן אומר לך:"שימוש ברק על דרקון לא חכם במיוחד,חשמל נמנה מארבעת היסודות,חשמל,אש,מים ועשב,לא חכם להשתמש ביסוד על סוג דרקון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות לא עונה רק מתרחקת עוד ועוד,לבסוף היא נעלמת מהעין,לוקח לך דקה להבין שזה בעצם בלתי אפשרי,הדמות הלכה ברגל,בעוד שהדרך שמחברת בין הליגה לעיר סאנישור היא בעצם ים![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן לא עונה הוא מרים מהרצפה את הפוכדור של צ'רמנדר וזורק לך אותו,הוא אומר לך:"שמור על הפוכדורים שלך טוב,יש מאמנים שהיו פשוט בורחים איתם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שספיר קצת מוטרדת כנראה ממשהו שהיא מצאה באחד הספרים,אתה והיא ממשיכים בדרך שאתה רואה אבסול,אתה רואה שספיר אומר:"אוי לא,אוי לא,אוי לא!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]קיוגר צוחק עוד צחוק מריר ואומר לך:"אבן הספיר משפרת את כוחי שלי,במילא אני לא יוצא עוד לקרבות אז אין לי בעיה לתת אותה,בעוד שהאבן הכחולה היא בעצם אני עצמי,אתה מבין את הבעיה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמריפ מתחמקת מהפוכדור שלך,אתה מבין שהיא רוצה להיות שלך אך רק אחרי קרב שלה נגד ראלטס שלך,אתה רואה שראלטס מתעורר ומוכן לקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1046211][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]המתקפה העל חושית של איווי אינה שוברת את מסך האור,טוד אומר לך:"מסך אור הוא מגן שמגן על הפוקימון המשתמש ממתקפות מיוחדות,רק מתקפות פיזיות יכולות לשבור את המגן".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2] [/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הגלים הצהובים מתקרבים לכיוונו של אקסו שמתחמק ומשתמש במתקפת זנב דרקון,הזנב הקטן של אקסו הופך להיות זנב דרקון ענקי שפוגע בפלאסל שלך,צ'רן אומר לך:"שימוש ברק על דרקון לא חכם במיוחד,חשמל נמנה מארבעת היסודות,חשמל,אש,מים ועשב,לא חכם להשתמש ביסוד על סוג דרקון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות לא עונה רק מתרחקת עוד ועוד,לבסוף היא נעלמת מהעין,לוקח לך דקה להבין שזה בעצם בלתי אפשרי,הדמות הלכה ברגל,בעוד שהדרך שמחברת בין הליגה לעיר סאנישור היא בעצם ים![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן לא עונה הוא מרים מהרצפה את הפוכדור של צ'רמנדר וזורק לך אותו,הוא אומר לך:"שמור על הפוכדורים שלך טוב,יש מאמנים שהיו פשוט בורחים איתם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שספיר קצת מוטרדת כנראה ממשהו שהיא מצאה באחד הספרים,אתה והיא ממשיכים בדרך שאתה רואה אבסול,אתה רואה שספיר אומר:"אוי לא,אוי לא,אוי לא!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]קיוגר צוחק עוד צחוק מריר ואומר לך:"אבן הספיר משפרת את כוחי שלי,במילא אני לא יוצא עוד לקרבות אז אין לי בעיה לתת אותה,בעוד שהאבן הכחולה היא בעצם אני עצמי,אתה מבין את הבעיה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמריפ מתחמקת מהפוכדור שלך,אתה מבין שהיא רוצה להיות שלך אך רק אחרי קרב שלה נגד ראלטס שלך,אתה רואה שראלטס מתעורר ומוכן לקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה ''בסדר אין בעיה''
ואחרי זה אני אומר לראלטס ''תתקוף במתקפה על חושי בכל הכוח''
-
[QUOTE]YamiYugi
קיוגר צוחק עוד צחוק מריר ואומר לך:"אבן הספיר משפרת את כוחי שלי,במילא אני לא יוצא עוד לקרבות אז אין לי בעיה לתת אותה,בעוד שהאבן הכחולה היא בעצם אני עצמי,אתה מבין את הבעיה?".[/QUOTE]
"רגע,אתה לא יוצא לקרבות בגלל המקרה עם ריקואזה נכון?" אשאל את קיוגר "אז,תביא את אבן הספיר,נראה כבר עם ריקואזה מה הוא יחשוב.." ואפנה אליו את ידי בצורה שמבקשת את אבן הספיר.
-
[QUOTE=טום רידל;1046211]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות לא עונה רק מתרחקת עוד ועוד,לבסוף היא נעלמת מהעין,לוקח לך דקה להבין שזה בעצם בלתי אפשרי,הדמות הלכה ברגל,בעוד שהדרך שמחברת בין הליגה לעיר סאנישור היא בעצם ים![/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
וואהה,זאת בטוח הייתה רוח טוב אני מסתלק מפה צ'ארמנדר בואי נחזור לעיר'',
אומר לצ'ארמנדר מפוחד.
-
[QUOTE=טום רידל;1046211][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/QUOTE]
"איווי תשתמש כדור צל על המגן!אם זה לא מצליח עדיין אתה חייב לרוץ לעבר המגן ואז לשבור אותו בעזרת הגוף שלך!אתה מסוגל איווי!ואחרי המגן ישבר תשתמש ישר בעל-חושי!"אצעק לאיווי בתקווה שיצליח לשבור את המגן.
-
[QUOTE=טום רידל;1046211][
[[/QUOTE]
אני אומר לצ'רן"אל תחיל לי לבר על היסודות של הפוקימונים או על 4האלמנטים.לא אכפת לי שיסוד לא עובד על דרקון.".אני אומר לפאסאל"טוב תנסה שוב להשתמש בסופת ברקים על אקסו והפעם נסה שזה יפגע על בטוח באקסו"
-
[quote=טום רידל;1046211][COLOR=olive][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/quote]
"מה לא ? אהה..אני יודע..שמעתי שמועה שאבסול מביא מזל רע..אבל לא בשבילי ! לכי תתחבאי בינתיים ! סניבי תפתיע את אבסול בצעקה וכשהוא יהיה בהלם תשתמש בחבטה ! לאחר מכן תנסה ליצור מתקפת עשב ! תפתיע אותי ! " ואחייך לעברו ולעבר ספיר..
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שאיווי משתמש בכדור צל שפוגע במסך האור המסוכן ושובר אותו,אתה רואה שאיווזור מרוצה מאוד כי הוא משתמש במתקפת כדור אנרגיה,שלא כמו בפעם הקודמת הוא לא בולע אותו הוא זורק אותו,אתה רואה שהוא מתקרב אל איווי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן אומר לך:"אומנם יפגע אבל לא יעזור" אתה רואה שסופת הברקים פוגעת באקסו אך לא משפיעה עליו,אתה רואה שהוא משתמש בציפורן דרקון שפוגע בפלאסל בצורה קשה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה חוזר לכיוון העיר סאנישור כשאתה רוצה פוקימון יוצא מהמים,אתה רואה שהוא דומה מאוד לברווז,אתה מבין שזה דאקלט[פוקימון מספר 580,פוקימון כנף-מים]אתה רואה שצ'רמנדר מאוד שמחה לראות פוקימון חדש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע שספיר אומרת:"אני גם לא מאמינה שאבסול מביא מזל רע,פשוט לפני כמה ימים נלחמתי בשבט של אבסול באזור,לא נראה לי הם בדיוק מרוצים שלקחתי להם את האוצר שלהם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]*ריקואזה ביקש את האבן הכחולה לא את אבן הספיר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע בראשך קול שואג:"אתה חושב שאני רוצה את אבן הספיר,אני מעוניין אך ורק באבן הכחולה והאבן האדומה!" אתה מבין שאין שום סיכוי שריקואזה יתפשר על אבן הספיר,אתה רואה שקיוגר נראה עצבני,אתה קולט שמאחוריך מופיעות עוד שתי דמויות,ריקואזה צורת האנוש ועוד אדם לבוש אדום שנראה כמו קיוגר,אתה מבין שזה גראודון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מריפ לא מצליחה להתחמק ממתקפת העל חושי של ראלטס,אתה רואה שמסביב למריפ מופיע זוהר כחול,אתה מבין שהמתקפה הצליחה,אך מריפ מצליחה להשתמש במתקפת גל-הלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1046715][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שאיווי משתמש בכדור צל שפוגע במסך האור המסוכן ושובר אותו,אתה רואה שאיווזור מרוצה מאוד כי הוא משתמש במתקפת כדור אנרגיה,שלא כמו בפעם הקודמת הוא לא בולע אותו הוא זורק אותו,אתה רואה שהוא מתקרב אל איווי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן אומר לך:"אומנם יפגע אבל לא יעזור" אתה רואה שסופת הברקים פוגעת באקסו אך לא משפיעה עליו,אתה רואה שהוא משתמש בציפורן דרקון שפוגע בפלאסל בצורה קשה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה חוזר לכיוון העיר סאנישור כשאתה רוצה פוקימון יוצא מהמים,אתה רואה שהוא דומה מאוד לברווז,אתה מבין שזה דאקלט[פוקימון מספר 580,פוקימון כנף-מים]אתה רואה שצ'רמנדר מאוד שמחה לראות פוקימון חדש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע שספיר אומרת:"אני גם לא מאמינה שאבסול מביא מזל רע,פשוט לפני כמה ימים נלחמתי בשבט של אבסול באזור,לא נראה לי הם בדיוק מרוצים שלקחתי להם את האוצר שלהם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]*ריקואזה ביקש את האבן הכחולה לא את אבן הספיר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע בראשך קול שואג:"אתה חושב שאני רוצה את אבן הספיר,אני מעוניין אך ורק באבן הכחולה והאבן האדומה!" אתה מבין שאין שום סיכוי שריקואזה יתפשר על אבן הספיר,אתה רואה שקיוגר נראה עצבני,אתה קולט שמאחוריך מופיעות עוד שתי דמויות,ריקואזה צורת האנוש ועוד אדם לבוש אדום שנראה כמו קיוגר,אתה מבין שזה גראודון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מריפ לא מצליחה להתחמק ממתקפת העל חושי של ראלטס,אתה רואה שמסביב למריפ מופיע זוהר כחול,אתה מבין שהמתקפה הצליחה,אך מריפ מצליחה להשתמש במתקפת גל-הלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לראלטס ''תשתמש בשיגור בשביל לחמוק ואז תשתמש שוב בעל חושי ותעיף אותה לאוויר בכל הכוח''
ואחרי זה אני מכין את הפוכדור שאני לא יהיה צריך להוציא אותו עם היא תתעלף
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעוד לפני שראלטס מספיק להשתמש בשיגור גל ההלם של מריפ פוגע בראלטס ומשתק אותו,באותו זמן מריפ משתחררת מכלא העל-חושי שלה ויוצאת להשתמש במכת ברק עוצמתית שלא פוגעת בראלטס שמשתמש בשיגור בזמן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1046782][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעוד לפני שראלטס מספיק להשתמש בשיגור גל ההלם של מריפ פוגע בראלטס ומשתק אותו,באותו זמן מריפ משתחררת מכלא העל-חושי שלה ויוצאת להשתמש במכת ברק עוצמתית שלא פוגעת בראלטס שמשתמש בשיגור בזמן.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לראלטס ''תשתמש בעל חושי ותעיף אותה לאוויר בכל הכוח''
ואני מקווה לזה יצליח
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שראלטס חלש מידי בשביל להשתמש בעל חושי,אל אתה רואה שהוא מספיק חזק בשביל להשתמש במתקפת כדור אור קטן שפוגע במריפ ומביס אותה,אתה רואה שראלטס נופל מובס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]שני הפוקימונים הפסידו,1-1 הקרב הסתיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=טום רידל;1046785][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שראלטס חלש מידי בשביל להשתמש בעל חושי,אל אתה רואה שהוא מספיק חזק בשביל להשתמש במתקפת כדור אור קטן שפוגע במריפ ומביס אותה,אתה רואה שראלטס נופל מובס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]שני הפוקימונים הפסידו,1-1 הקרב הסתיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לראלטס ''כל הכבוד למדת להשתמש בכדור אור''
בזמן שאני זורק על מריפ פוכדור
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהפוקדע שלך מהבהב והוא אומר לך:"כשפוקימון על חושי עומד להפסיד בקרב הוא יכול לרכז את כול כוחותיו בשביל ליצור כדור אנרגיה,יכולת זו היא טבעית והיא ניחנת בכול פוקימון על חושי,היכולת הזו לא דומה ליכולת סטטית או להט,כדור האור אינו מתקפה",נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי נלכד לכדת את המריפ הזוהרת![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]לכדת מריפ נקבה,זוהרת,שיודעת גל הלם ומכת ברק,איבדת פוכדור אחד![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=טום רידל;1046792][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהפוקדע שלך מהבהב והוא אומר לך:"כשפוקימון על חושי עומד להפסיד בקרב הוא יכול לרכז את כול כוחותיו בשביל ליצור כדור אנרגיה,יכולת זו היא טבעית והיא ניחנת בכול פוקימון על חושי,היכולת הזו לא דומה ליכולת סטטית או להט,כדור האור אינו מתקפה",נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי נלכד לכדת את המריפ הזוהרת![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]לכדת מריפ נקבה,זוהרת,שיודעת גל הלם ומכת ברק,איבדת פוכדור אחד![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ''חבל שראלטס לא למד מתקפה חדשה אבל יש לי פוקימון חדש בצוות''. אני מחזיר את ראלטס לפוכדור שלו ואני לוקח את הפוכדור של מריפ ואני הולך לעיר אורבורג
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר אורבורג כשאתה רואה אותו,ציפור צהובה-כתומה עם להבות סביבה שאותה מים מהנהר הקרוב,אתה רואה שזה מולטרס,הפוקימון האגדי אתה שומע קול קר שאומר:"מולטרס הוא יפיפייה נכון,רק חבל שעוד מעט הוא יהיה שחור כמו הצל שלו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1046796][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר אורבורג כשאתה רואה אותו,ציפור צהובה-כתומה עם להבות סביבה שאותה מים מהנהר הקרוב,אתה רואה שזה מולטרס,הפוקימון האגדי אתה שומע קול קר שאומר:"מולטרס הוא יפיפייה נכון,רק חבל שעוד מעט הוא יהיה שחור כמו הצל שלו".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
שוב הוא O_o
-----------------------
אני אומר לקול ''חבל שהוא לא יהיה''
ואני רץ למולטרס וצועק לו ''תברח מהר רוצים לתפוס אותך ''
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*מי?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה מאמן בעל גלימת מסעות שחורה,כפפות שחורות הכול אצלו שחור חוץ מפניו הלבנות כמו שלג,הוא זורק פוכדור שחור כצל והוא שואג:"צא שאדו-מאסטרבול!" אתה רואה שהפוכדור המוזר הזה לוכד את מולטרס המאמן הרשע צוחק צחוק מרושע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1046798][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*מי?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה מאמן בעל גלימת מסעות שחורה,כפפות שחורות הכול אצלו שחור חוץ מפניו הלבנות כמו שלג,הוא זורק פוכדור שחור כצל והוא שואג:"צא שאדו-מאסטרבול!" אתה רואה שהפוכדור המוזר הזה לוכד את מולטרס המאמן הרשע צוחק צחוק מרושע.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
באחד המשחקים הקודמים שלך נלחמתי גם נגד אחד שרצה להפוך פוקימון אגדי לשאדו
---------------------------------
אני אומר לעצמי 'מה זה משנה לי ממולטרס'
ואני ממשיך בדרכי לעיר כשאני שמח
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*נכון קראו למאמן 'שאדו' אבל הוא היה מהטובים,המאמן הנוכחי מהרעים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש רעידת אדמה אתה נופל על הרצפה בחוזקה,אתה שומע שאגה נוראה,לא שאגת כעס או שנאה,שאגת כאב,אתה רואה את מולטרס שחור כמו צל,אפילו הלהבות שלו שחורות רק עיניו אדומות כמו הלהבות שהיו לו,אתה רואה את המאמן הרשע רוכב על מולטרס ושואג:"הנה המאמן,תפוס אותו שאדו-מולטרס!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1046804][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*נכון קראו למאמן 'שאדו' אבל הוא היה מהטובים,המאמן הנוכחי מהרעים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש רעידת אדמה אתה נופל על הרצפה בחוזקה,אתה שומע שאגה נוראה,לא שאגת כעס או שנאה,שאגת כאב,אתה רואה את מולטרס שחור כמו צל,אפילו הלהבות שלו שחורות רק עיניו אדומות כמו הלהבות שהיו לו,אתה רואה את המאמן הרשע רוכב על מולטרס ושואג:"הנה המאמן,תפוס אותו שאדו-מולטרס!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
לא היה גם אחד רשע נראה לי שהוא לא היה שאדו
--------------------------------------------------------
אני אומר למאמן ''תעזוב אותי אין לי בעיה שתפסת אותו''
ואני קם והולך
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן צוחק ואומר:"ראית יותר מידי ילד,אסור שאף אחד ידע על קיומו של צוות שאדו!" אתה רואה מאמן אחר רוכב על לוגיה טהור,הלוגיה משתמש במתקפה לבנה כמו שלג שפוגעת בשאדו-מולטרס,בסופו של דבר שאדו-מולטרס חוזר להיות מולטרס האיש הרשע בורח,אתה רואה שהמאמן שרכב על לוגיה מחייך ואומר לך:"אל תדאג,אני לא אפגע בך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1046808][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן צוחק ואומר:"ראית יותר מידי ילד,אסור שאף אחד ידע על קיומו של צוות שאדו!" אתה רואה מאמן אחר רוכב על לוגיה טהור,הלוגיה משתמש במתקפה לבנה כמו שלג שפוגעת בשאדו-מולטרס,בסופו של דבר שאדו-מולטרס חוזר להיות מולטרס האיש הרשע בורח,אתה רואה שהמאמן שרכב על לוגיה מחייך ואומר לך:"אל תדאג,אני לא אפגע בך".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''יופי'' ואני שואל אותו ''אתה יכול לסיע אותי לעיר אורבורג?''