-
[QUOTE=Primo;1205563][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*לא דיברנו על זה שאתה שולף קלף אקראי?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף ואתה רואה שזה כדור חשמלי,הלנה מצליחה להתחמק והיא משתמש בקלף יצור 'ציפור חשמלית' היא עולה על הציפור ומתחילה לשלוח עליך סילוני ברק קטנים מפיה של הציפור,אתה רואה שהלנה מזמנת עוד ציפור אבל בשבילך היא אומרת לך:"קרב אווירי,בוא נראה מי שולט בשמיים".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה!" אומר ואעלה על הציפור.לאחר מכן אשלח סילוני ברק גדולים מפיה של הציפור.
-
[QUOTE=Primo;1205195][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף וממשיך להתקדם בתוך המערה,אתה רואה יצור שיש לו ראש של אריה,גוף של עז וזנב של דרקון,אתה רואה כימרה אתה רואה שהכימרה מוציאה שיניים ומסתכלת עליך בתיאבון רב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה רוצה מקום שמור במ''ת ההמשך של המ''ת הזה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאביר האפל משתמש בחרב אופל,אתה משתמש בשריון אש ובשוט אש וגם בנחש אש,אתה יוצא לקרב ישיר נגד אביר האופל,הוא אומר לך:"הרבה זמן אפס" אתה שומע קול מוכר,מוכר מדי,אתה מזהה את אביר האופל בתור ווילי,מכשף האש שנלחמת מולו בממלכת הלהבות הצולבות.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
עניתי לך לעל זה בה"פ.. D:
~~~
"כזה צפוי.." מלמלתי והשתמשתי שני קלפים ביחד. "אפס שכיסח אותך... מה תגיד על זה?" אומר לו ואשלף עוד קלף ביחד עם השניים האחרים.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*זה היה לפני הה''פ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ווילי אביר האופל אומר לך:"הייתי חלש,לא ידעתי מה זה כוח אמיתי,האדון החדש שלי הראה לי ועכשיו אני אראה לך מי יותר חזק" הוא שולף גם הוא שני קלפים קלף אופל 'המעגל האפל' ולחש אש 'נחשול אש' מה שיוצר טבעת של להבה סגולה שלוכדת אותך,הוא מוציא חרב ואומר:"בשביל הנקמה" הוא מניף את חברו אבל הלהבות הסגולות הודפות אותו,מכשף בעל גלימה לבנה עומד על ראש גג הטירה,הוא אומר לך:"קח את זה,זה קלף שיצליח להוציא את האפלה מליבו של אביר הצללים הזה,תאמין לי הוא לא באמת כזה,הוא תחת כישוף שליטה מוחית כבר זמן רב ואחרי שהוא יצא מזה,הוא עדיין לא יציב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והלנה עפים שניכם על ציפורי חשמל היא מצליחה להתחמק מכול מתקפה שלך ואתה משלה,אתה רואה ציפור חשמל נוספת ועליה דמות בעלת גלימה היא אומרת לך:"תגיד אתה רואה מי רוכב על הציפור השלישית?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205568][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*זה היה לפני הה''פ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ווילי אביר האופל אומר לך:"הייתי חלש,לא ידעתי מה זה כוח אמיתי,האדון החדש שלי הראה לי ועכשיו אני אראה לך מי יותר חזק" הוא שולף גם הוא שני קלפים קלף אופל 'המעגל האפל' ולחש אש 'נחשול אש' מה שיוצר טבעת של להבה סגולה שלוכדת אותך,הוא מוציא חרב ואומר:"בשביל הנקמה" הוא מניף את חברו אבל הלהבות הסגולות הודפות אותו,מכשף בעל גלימה לבנה עומד על ראש גג הטירה,הוא אומר לך:"קח את זה,זה קלף שיצליח להוציא את האפלה מליבו של אביר הצללים הזה,תאמין לי הוא לא באמת כזה,הוא תחת כישוף שליטה מוחית כבר זמן רב ואחרי שהוא יצא מזה,הוא עדיין לא יציב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והלנה עפים שניכם על ציפורי חשמל היא מצליחה להתחמק מכול מתקפה שלך ואתה משלה,אתה רואה ציפור חשמל נוספת ועליה דמות בעלת גלימה היא אומרת לך:"תגיד אתה רואה מי רוכב על הציפור השלישית?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אה אוקיי.. XD
~~~
אקח את הקלף ואשתמש בו על ווילי בתקווה שזה יעזוור להוציא אותו מהשליטה המוחית. "תודה.. מי אתה?" אשאל את המכשף בעל הגלימה הלבנה.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]האיש בעל הגלימה הלבנה אומר לך:"אני אף אחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש בקלף אתה רואה שהשריון של ווילי לאט לאט מתחיל להתפרק אתה רואה הילה שחורה יוצאת מגופו של ווילי ונכנסת לתוך השריון,אתה רואה שעכשיו השריון מתפקד בלי גוף,ווילי אומר לך:"אני מצטער" אתה רואה שהוא מפסיק לנשום.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]השריון ללא הגוף מוציא חרב,האיש בעל הגלימה הלבנה נכנס לקרב ואומר לך:"כנס לטירה אחרי החברה שלך,היא צריכה אותך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205570][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]האיש בעל הגלימה הלבנה אומר לך:"אני אף אחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש בקלף אתה רואה שהשריון של ווילי לאט לאט מתחיל להתפרק אתה רואה הילה שחורה יוצאת מגופו של ווילי ונכנסת לתוך השריון,אתה רואה שעכשיו השריון מתפקד בלי גוף,ווילי אומר לך:"אני מצטער" אתה רואה שהוא מפסיק לנשום.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]השריון ללא הגוף מוציא חרב,האיש בעל הגלימה הלבנה נכנס לקרב ואומר לך:"כנס לטירה אחרי החברה שלך,היא צריכה אותך".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
ווילי יענו מת..?
~~~
ארוץ לטירה ואביט מבט אחרון בווילי "ביי ווילי.." אמלמל ואכנס לטירה בשקט ואסה להתחבאות כדי שלא יראו אותי.
'איפה ג'ון שצריכים אותו?!' אחשוב בליבי.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*כן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לטירה ואתה רואה את ג'נט ועוד שלושה אבירים בעלי שריון לבן,אבירי אור נלחמים נגד דמיון,אתה רואה שג'נט משתמשת בלחשי מים חזקים במיוחד בשביל להביס את דמיון אך הוא לא נכנע,אתה רואה אביר אופל בעל חרב מתגנב מאחורי ג'נט ומתכונן להתקיף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205576][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*כן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לטירה ואתה רואה את ג'נט ועוד שלושה אבירים בעלי שריון לבן,אבירי אור נלחמים נגד דמיון,אתה רואה שג'נט משתמשת בלחשי מים חזקים במיוחד בשביל להביס את דמיון אך הוא לא נכנע,אתה רואה אביר אופל בעל חרב מתגנב מאחורי ג'נט ומתכונן להתקיף.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אשלוף עליו שלושה קלפים ואז שלןף עוד שניים על דמיון "זה חייב להצליח.." אמלמל בהיסוס ובקצת פחד.
-
[QUOTE]TheJedi
אתה והלנה עפים שניכם על ציפורי חשמל היא מצליחה להתחמק מכול מתקפה שלך ואתה משלה,אתה רואה ציפור חשמל נוספת ועליה דמות בעלת גלימה היא אומרת לך:"תגיד אתה רואה מי רוכב על הציפור השלישית?".[/QUOTE]
"לא, אני רואה רק מישהו עם גלימה." אומר להלנה ואשלוף קלף מהחפיסה בתקווה שזה יהיה שליטה בחשמל כך שאוכל להגביר את העוצמה של הציפור שלי.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שלושה קלפים אך אף אחד מהם לא פועל,אתה מבין שהכוח הכישוף שלך די גמור,אתה מסתער על אביר האופל הסכין שלו עף באוויר ופוגע לך ביד שחונקת אותו שזה אומר שאומנם אתה נפצע ביד אבל לאביר הצללים תקוע חרב בגרון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהרוכב בעל הגלימה שולף קלף,אתה רואה שהשמיים מתבהרים,חורבות העיר נבנות מחדש,אתה רואה שהאנשים המתים מתעוררים לתחייה,אתה רואה שהציפור שלך טיפה נחלשת,הלנה אומרת לך:"אני מרגישה חלשה יותר!" אבל היא אומרת לך שמחה היא מוסיפה:"זה אומר שהמשפחה שלי חייה!אבל אנחנו הולכים למות!" אתה רואה שהציפורים נעלמות חוץ מזו האיש בעל הגלימה,הוא תופס את שניכם אחרי זה הוא אומר:"מפה תסדרו לבד" הוא קופץ מהציפור. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205590][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שלושה קלפים אך אף אחד מהם לא פועל,אתה מבין שהכוח הכישוף שלך די גמור,אתה מסתער על אביר האופל הסכין שלו עף באוויר ופוגע לך ביד שחונקת אותו שזה אומר שאומנם אתה נפצע ביד אבל לאביר הצללים תקוע חרב בגרון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהרוכב בעל הגלימה שולף קלף,אתה רואה שהשמיים מתבהרים,חורבות העיר נבנות מחדש,אתה רואה שהאנשים המתים מתעוררים לתחייה,אתה רואה שהציפור שלך טיפה נחלשת,הלנה אומרת לך:"אני מרגישה חלשה יותר!" אבל היא אומרת לך שמחה היא מוסיפה:"זה אומר שהמשפחה שלי חייה!אבל אנחנו הולכים למות!" אתה רואה שהציפורים נעלמות חוץ מזו האיש בעל הגלימה,הוא תופס את שניכם אחרי זה הוא אומר:"מפה תסדרו לבד" הוא קופץ מהציפור. [/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אשמח וארוץ לעבר היציאה ואומר לג'ון "בוא תעזור לנו, זה דחוף!" אצעק לו ואבדוק אם הוא גמר את הקרב..
-
[QUOTE]TheJedi
אתה רואה שהרוכב בעל הגלימה שולף קלף,אתה רואה שהשמיים מתבהרים,חורבות העיר נבנות מחדש,אתה רואה שהאנשים המתים מתעוררים לתחייה,אתה רואה שהציפור שלך טיפה נחלשת,הלנה אומרת לך:"אני מרגישה חלשה יותר!" אבל היא אומרת לך שמחה היא מוסיפה:"זה אומר שהמשפחה שלי חייה!אבל אנחנו הולכים למות!" אתה רואה שהציפורים נעלמות חוץ מזו האיש בעל הגלימה,הוא תופס את שניכם אחרי זה הוא אומר:"מפה תסדרו לבד" הוא קופץ מהציפור.[/QUOTE]
"מה קורה פה?" אומר להלנה "למה אנחנו נחלשים?"
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שג'ון הצליח לבד להוריד את שני השריונות,אתה מתקרב אליו אתה רואה שהוא הודף אותך,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר אתה רואה שאתה קשור יחד עם ג'נט,אתה רואה את דמיון ולידו נמצא אביר צללים,דמיון אומר למשרתו:"עשית עבודה טובה אדון האופל יכיר במעשיך" אתה שומע את האביר אומר בקול מוכר:"תודה מאסטר דמיון" אתה מבין שאביר הצללים הוא ג'ון![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הלנה אומרת לך:"אני לא יודעת למה אתה נחלש [כי אתה לא] אבל אני נלחשת בגלל שהתליון עכשיו מחזיר את הכוחות לבעלים שלהם,ההורים שלי,שני האחים שלי והאחות שלי,זאת אומרת שבעל הגלימה הלבנה הציל לא רק אותנו אלא את כול ממלכת הברק!" אתם נוחתים ואתה רואה שהציפור חוזרת לבעליה אתה רואה שני תאומים רץ לכיוונכם ומחבקים את הלנה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]TheJedi
הלנה אומרת לך:"אני לא יודעת למה אתה נחלש [כי אתה לא] אבל אני נלחשת בגלל שהתליון עכשיו מחזיר את הכוחות לבעלים שלהם,ההורים שלי,שני האחים שלי והאחות שלי,זאת אומרת שבעל הגלימה הלבנה הציל לא רק אותנו אלא את כול ממלכת הברק!" אתם נוחתים ואתה רואה שהציפור חוזרת לבעליה אתה רואה שני תאומים רץ לכיוונכם ומחבקים את הלנה.[/QUOTE]
אתה לא אמרת שאני לא נחלש XD
-----------------------------------------------
"אני מבין שאלו האחים שלך הלנה..." אומר להלנה.
-
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*כנראה שכחתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששני האחים של התאומים של הלנה עוזבים אותה ואומרים לך:"כן אנחנו האחים הגדולים" הימני אומר:"אני הלן" והשני אומר:"אני לני" והלנה מוסיפה:"ההורים שלנו לא בדיוק מקוריים בנוגע לשמות,לאחות הקטנה שלי קוראים לנה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205365][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]גראסיוס אומר לך:"מועצת הטבע ששולטת בממלכת הכאוס של הטבע תטפל במצב אל תדאג,לא אמרת שאתה צריך ללכת לאלקטריק" אתה רץ לכיוון ממלכת השמיים ואתה רואה דוג'ו קטן עם שתי דלתות באחת כתוב 'לממלכת הרוח' ובשנייה כתוב 'לממלכת החשמל'.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,אני אלך לממלכת החשמל. יש לי משימה לעשות." אני אורמ בחיוך ונכנס אל תוך הדוג'ו של ממלכת החשמל.
-
[QUOTE=Primo;1205900][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*כנראה שכחתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששני האחים של התאומים של הלנה עוזבים אותה ואומרים לך:"כן אנחנו האחים הגדולים" הימני אומר:"אני הלן" והשני אומר:"אני לני" והלנה מוסיפה:"ההורים שלנו לא בדיוק מקוריים בנוגע לשמות,לאחות הקטנה שלי קוראים לנה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"חחח.." אומר בגיחוח לילדים ואגיד להלנה:"מה אנחנו עושים עכשיו?איחוד משפחתי או ממשיכים במסע?"
-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לדוג'ו החשמל ואתה רואה דמות שדומה מאוד לגראסיוס,אך לעומתו הדמות עשויה ברקים,הדמות אומרת לך:"אני היא אלקטרה,שליטת הברקים העליונה,ברצונך לעבור לממלכת הכאוס הקדומה של החשמל או שאתה רוצה להתאמן בכישורי הברק של.. רגע אתה מכשף טבע מה אתה עושה פה בכלל?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה מכשף ברק עם גלימה צהובה עם ברק שחור רקום עליו,המכשף בעל הברק השחור משתק את כול משפחתה של הלנה כולל אותה הוא אומר לך:"למה לך להיות עם המשפחה הזו,תצטרך אליי ועם תלמד את שיטותיי תהיה מכשף הברק החזק ביותר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205929][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לדוג'ו החשמל ואתה רואה דמות שדומה מאוד לגראסיוס,אך לעומתו הדמות עשויה ברקים,הדמות אומרת לך:"אני היא אלקטרה,שליטת הברקים העליונה,ברצונך לעבור לממלכת הכאוס הקדומה של החשמל או שאתה רוצה להתאמן בכישורי הברק של.. רגע אתה מכשף טבע מה אתה עושה פה בכלל?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני צריך להגיע לחבר שלי בממלכת החשמל. אחד שהיה פה לפני כמה זמן כנראה, קוראים לו אלקטריק." אני אומר ומחכה שהיא תגיד שהוא היה פה ואולי תיתן לי לעבור בלי קרב.
-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטרה אומרת לך:"כן אני זוכרת אותו,אך זה לא משנה אם אתה חבר או לא,רק מי שיביא לי את יהלום הברק שכבר אצלי יוכל לעבור בלי קרב עכשיו תצטרך להביס אותי,אתן לך שלושה מהלכים לנסות להביס אותי אחרי זה אני אתקיף,אבל קודם" היא מפעילה לחש זירה 'ענן סוער' הרצפה הופכת להיות עשויה עננים הקירות והתקרה נעלמים,אלקטרה אומרת לך:"עכשיו הקרב מתחיל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205935][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטרה אומרת לך:"כן אני זוכרת אותו,אך זה לא משנה אם אתה חבר או לא,רק מי שיביא לי את יהלום הברק שכבר אצלי יוכל לעבור בלי קרב עכשיו תצטרך להביס אותי,אתן לך שלושה מהלכים לנסות להביס אותי אחרי זה אני אתקיף,אבל קודם" היא מפעילה לחש זירה 'ענן סוער' הרצפה הופכת להיות עשויה עננים הקירות והתקרה נעלמים,אלקטרה אומרת לך:"עכשיו הקרב מתחיל".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"או,באסה." אני אורמ לעצמי,נושם עמוקות,ושולף קלף,לאחריו עוד קלף,ולאחריו עוד קלף בחשש.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף אחד יוצא 'כבלי טבע' שלוכדים את אלקטרה,אלקטרה לא מגיבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף נוסף 'עוקץ מתפוצץ' שפוגע בראשה של אלקטרה שפוגע בה בצורה חמורה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף אחד אחרון 'קיסוס רעיל' שגורם לאלקטרה סימנים אדומים צורבים,אחרי זה היא משמידה את 'כבלי טבע' ויוצאת להתקפה ישירה עם 'אגרוף חשמלי'.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205940][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף אחד יוצא 'כבלי טבע' שלוכדים את אלקטרה,אלקטרה לא מגיבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף נוסף 'עוקץ מתפוצץ' שפוגע בראשה של אלקטרה שפוגע בה בצורה חמורה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף אחד אחרון 'קיסוס רעיל' שגורם לאלקטרה סימנים אדומים צורבים,אחרי זה היא משמידה את 'כבלי טבע' ויוצאת להתקפה ישירה עם 'אגרוף חשמלי'.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"וזה הזמן לעוד קלף." אני אורמ בחיוך עקום ושולף קלף,מקווה שהוא יהיה קלף טוב.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף עוד קלף אך הוא מיותר בגלל שזה 'תחיית הצמחים' אתה נפגע מאגרוף החשמל של אלקטרה,אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזו 'הידרת טבע' אתה רואה שאלקטרה מנסה להתמזג איתה אך לא מצליחה,היא מצליחה אבל להשתלב עם הזירה והופכת להיות יצור ענן סוער ענקי בצורתה של אלקטרה,אתה עולה על 'הידרת הטבע' ואתה רואה שגם אתה משתלב איתה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205945][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף עוד קלף אך הוא מיותר בגלל שזה 'תחיית הצמחים' אתה נפגע מאגרוף החשמל של אלקטרה,אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזו 'הידרת טבע' אתה רואה שאלקטרה מנסה להתמזג איתה אך לא מצליחה,היא מצליחה אבל להשתלב עם הזירה והופכת להיות יצור ענן סוער ענקי בצורתה של אלקטרה,אתה עולה על 'הידרת הטבע' ואתה רואה שגם אתה משתלב איתה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"הממ,זה חדש." אני אורמ לעצמי בחיוך,ויורה פיצוץ מים ביחד עם ההידרה, ומנסה לנשוך את הענן אבל נזכר שזה ענן ואי אפשר לנשוך עננים.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהמים הופכים להיות מים ירוקים רעילים שפוגעים בענן וממיסים אותו וגם מקטינים את אלקטרה-ענן אתה נושך את הרגל של אלקטרה-ענן אתה רואה שהיא שוב פעם מתכווצת אתה רואה שהזנב של ההידרה שאתה בתוכה הופך להיות סוג של ענן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]TheJedi
אתה רואה מכשף ברק עם גלימה צהובה עם ברק שחור רקום עליו,המכשף בעל הברק השחור משתק את כול משפחתה של הלנה כולל אותה הוא אומר לך:"למה לך להיות עם המשפחה הזו,תצטרך אליי ועם תלמד את שיטותיי תהיה מכשף הברק החזק ביותר".[/QUOTE]
"לא.אני מעדיף להתאמן עם הלנה." אומר למכשף.
-
[SIZE=2][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]המכשף בעל הברק השחור אומר לך:"תביס אותי ואני אשחרר את כול מכשפי הברק המסכנים האלה,אבל אם תפסיד לי אתה תצטרך אליי ברור?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]הוא פותח קלף זירה 'סופת ברקים' שהופך את השמיים הכחולים לשחורים עם ענני סערה מבשרי רעות.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Primo;1205958][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]המכשף בעל הברק השחור אומר לך:"תביס אותי ואני אשחרר את כול מכשפי הברק המסכנים האלה,אבל אם תפסיד לי אתה תצטרך אליי ברור?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]הוא פותח קלף זירה 'סופת ברקים' שהופך את השמיים הכחולים לשחורים עם ענני סערה מבשרי רעות.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"שיט." אומר ואוציא שני קלפים מהחפיסה שלי, בתקווה שזו החרב החשמלית והשליטה בברקים על מנת להרחיב את החרב שלי.
-
[QUOTE=Primo;1205819][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שג'ון הצליח לבד להוריד את שני השריונות,אתה מתקרב אליו אתה רואה שהוא הודף אותך,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר אתה רואה שאתה קשור יחד עם ג'נט,אתה רואה את דמיון ולידו נמצא אביר צללים,דמיון אומר למשרתו:"עשית עבודה טובה אדון האופל יכיר במעשיך" אתה שומע את האביר אומר בקול מוכר:"תודה מאסטר דמיון" אתה מבין שאביר הצללים הוא ג'ון![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הלנה אומרת לך:"אני לא יודעת למה אתה נחלש [כי אתה לא] אבל אני נלחשת בגלל שהתליון עכשיו מחזיר את הכוחות לבעלים שלהם,ההורים שלי,שני האחים שלי והאחות שלי,זאת אומרת שבעל הגלימה הלבנה הציל לא רק אותנו אלא את כול ממלכת הברק!" אתם נוחתים ואתה רואה שהציפור חוזרת לבעליה אתה רואה שני תאומים רץ לכיוונכם ומחבקים את הלנה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
פאקינג איך לעזעזאל אני מנצח את שניהם?!
~~~
אעמיד פנים שאני עדיין מעולף ואציץ לראות את המשך השיחה שלהם.
-
[QUOTE=Primo;1203394][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]מכשף הטבע המטורף אומר לך:"איך הכרת את לילי,היא מבוגרת ממך בכמה שנים,חבל לי עליה,היא הייתה מכשפה חכמה,חזקה ונחמדה במיוחד,אתה בטוח שרצחת כול אחד ואחד מהגובלינים האלה,רגע,לא היה לה חבר,אלקטריק?אני לא מאמין שהוא נתן לה למות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'נט נכנסת פנימה היא אומרת לך:"אל תעקבו אחריי",אתה רואה שהיא נכנסת לתוך הטירה,אתה שומע מאחוריך צעדים,אתה רואה שני אבירי צללים,אתה רואה ששניהם שולפים קלפים,אתה רואה שגם ג'ון שולף הוא אומר לך:"עכשיו גם ליצורי הצללים יש כבוד,הם רוצים שכולם יהיו שווי כוחות,שולף גם אתה אחד,אם תשלוף שניים הם יתקיפו בלי היסוס אם מאות כשפים,תאמין לי הכוח של המכשף האפל נורא ואיום אומנם,אבל גם מדהים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב אל הדמות,אתה רואה שזו אלקטרה היא אומרת לך:"אני מצטערת שהבאתי אותך לממלכה הזו,היא נהרסה ואני לא ידעתי את זה,רגע לא הייתה איתך עוד מכשפת חשמל זאתי שהפחדתי בטעות,איפה היא?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הראש הקטן האחרון שנשאר מפיל אותך והראש הגדול מפיל את העמוד שתומך בגשר ומפיל אותו יחד איתך,אתה צף על המים,אתה מכניס את הראש שלך למים ואתה רואה שהמים מאוד עמוקים,אתה רואה כול מיני חיות שוחות להן במים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משוטט ברחבי האגם במטרה למצוא מפלצות מים,אתה רואה את הקרח נסדק ויוצא ממנו דרקון קרח קטן,אתה רואה שזנבו לבן גופו בצבע תכלת ועיניו כחול בוהק,אתה רואה שהוא די חמוד,אתה מלטף אותו הוא נושך אותך אבל אתה רואה שאין לו שיניים והנשיכה לא כואבת לך בכלל.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'הוא נחמד'אני חושב לעצמי 'אולי יועיל לי מפלצת מים בעוד אני מכשף מסוג אוויר'אני אשלוף קלף קסם ואחליט 'לאחר שאלכוד אותו אלך לממלכת האויר להתאמן שם יותר מתאים למכשף אוויר להתאמן בממלכה שלו'
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון שמתגלה כאביר צללים אומר לאדונו דמיון:"היה קל להפיל את הנער,הוא לא קלט שמהחדירה הראשונה שלנו לכאן אני כבר אביר צללים,את אחותי היקרה [הוא אומר בזלזול] לא היה קל,היא נלחמה כמו גדולה חבל שנצטרך להרוג אותה" אתה שומע את ג'נט צועקת על ג'ון:"איך יכולת לעשות לנו את זה!" ג'ון אומר:"נמאס לי שאני צריך לשמור על מכשף אש עלוב ומכשפת מים תינוקת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה 'כלא חשמלי' שלוכד את 'הברק השחור' אך 'הברק השחור' מחייך חיוך קר ואומר לך:"זה כול מה שאתה יכול?" אתה שולף עוד קלף 'חרב חשמלית',אתה יוצר חרב חשמלית משום מקום ותוקף את 'הברק השחור' שמצליח להתחמק מהחרב שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה 'סילון רוחות' שפוגע בדרקון המים הצעיר,דרקון המים יורה אליך כדור מים אתה שולף קלף נוסף 'הדף רוח' שהופך את המים הקרים לגוש קרח שפוגע ברצפה וסודק את החרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1206154][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון שמתגלה כאביר צללים אומר לאדונו דמיון:"היה קל להפיל את הנער,הוא לא קלט שמהחדירה הראשונה שלנו לכאן אני כבר אביר צללים,את אחותי היקרה [הוא אומר בזלזול] לא היה קל,היא נלחמה כמו גדולה חבל שנצטרך להרוג אותה" אתה שומע את ג'נט צועקת על ג'ון:"איך יכולת לעשות לנו את זה!" ג'ון אומר:"נמאס לי שאני צריך לשמור על מכשף אש עלוב ומכשפת מים תינוקת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה 'כלא חשמלי' שלוכד את 'הברק השחור' אך 'הברק השחור' מחייך חיוך קר ואומר לך:"זה כול מה שאתה יכול?" אתה שולף עוד קלף 'חרב חשמלית',אתה יוצר חרב חשמלית משום מקום ותוקף את 'הברק השחור' שמצליח להתחמק מהחרב שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה 'סילון רוחות' שפוגע בדרקון המים הצעיר,דרקון המים יורה אליך כדור מים אתה שולף קלף נוסף 'הדף רוח' שהופך את המים הקרים לגוש קרח שפוגע ברצפה וסודק את החרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
איזה חרב??
---------------------------
אני מוציא עוד שני קלפים אחד לכידה ואחד קסם אני מתחיל עם הקלף לכידה ומתכונן עם הקלף קסם למקרה שאני לא אצליח בלכידה
-
[QUOTE=Primo;1206154][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה 'סילון רוחות' שפוגע בדרקון המים הצעיר,דרקון המים יורה אליך כדור מים אתה שולף קלף נוסף 'הדף רוח' שהופך את המים הקרים לגוש קרח שפוגע ברצפה וסודק את החרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אשלוף בכעס חמישה קלפים עליו בתקווה שזה יעשה לו נזק רציני "ג'נט תעזרי לי!" אצעק ואביט על ג'ון " אתה חתיכת אידיוט... עאלק בחנת אותי בנאמנות שלי כשעזבתי אותכם, קלוט אותך!" אומר לו בזלזול ואומר עוד קללות.
(שאסור לי לומר כי ייתנו לי באן.. )
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לשלוף קלפים אבל אתה לא מצליח,ג'ון מחייך ואומר לך:"ניסיון יפה ילד אבל יש לי משהו להראות לך,את זה" הוא שולף שישה קלפים ומשתמש עליהם על דמיון ג'ון אומר לך:"לא באמת הייתי שייך למסדר הצללים רק העמדתי פנים,אני מצטער שפגעתי בכם" אתה רואה שהילה שחורה יוצאת מגופו של דמיון,אתה שומע אותו אומר:"מה לעזאזל קורה כאן?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]*בטעות היה לי בראש את ההמשך של עמית התכוונתי קרח סודק את הקרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שני קלפים 'שליטה ברוחות' ו'סילון רוחות' שהופכים להיות מפלצת רוחות קטנה,הדרקון והמפלצת נאבקים זה בזה,הדרקון משתמש בנשיפת קרח שהופכת את המפלצת שלך ליצור קרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1206157][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לשלוף קלפים אבל אתה לא מצליח,ג'ון מחייך ואומר לך:"ניסיון יפה ילד אבל יש לי משהו להראות לך,את זה" הוא שולף שישה קלפים ומשתמש עליהם על דמיון ג'ון אומר לך:"לא באמת הייתי שייך למסדר הצללים רק העמדתי פנים,אני מצטער שפגעתי בכם" אתה רואה שהילה שחורה יוצאת מגופו של דמיון,אתה שומע אותו אומר:"מה לעזאזל קורה כאן?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]*בטעות היה לי בראש את ההמשך של עמית התכוונתי קרח סודק את הקרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שני קלפים 'שליטה ברוחות' ו'סילון רוחות' שהופכים להיות מפלצת רוחות קטנה,הדרקון והמפלצת נאבקים זה בזה,הדרקון משתמש בנשיפת קרח שהופכת את המפלצת שלך ליצור קרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אביט עליו בחשד אבל לבסוף אחייך "יופי שחזרת.." אומר לו.
אביט על דמיון "בוא נסביר לו.." מלמלתי וביקשתי מג'ון שישחרר את הקשירה שעשה לי ולג'נט.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון משחרר אותך ואת ג'נט נראה שג'נט עדיין לא סולחת לו,דמיון ג'ון אומר לדמיון:"המכשף האפל השתמש בלחש שליטה מוחית עליך ומאז שרתת אותו ולא נתת לאף אחד לעבור במעבר,שברת את חוקת שומרי השער למרות שעשרות הביסו אותך אף אחד מהם לא עבר לממלכה האפלה העליונה,אני,אחותי והשלישי יצאו למשימה לשחרר אותך מהכישוף וליצור מחדש את החותם המכושף" דמיון אומר:"אתה יודע שבשביל ליצור את החותם המכושף כול שומר צריך להיות במקום עליו הוא אחראי כנראה אחד מהשבעה האחרים או יותר לא נמצאים במקום המיועד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1206157][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שני קלפים 'שליטה ברוחות' ו'סילון רוחות' שהופכים להיות מפלצת רוחות קטנה,הדרקון והמפלצת נאבקים זה בזה,הדרקון משתמש בנשיפת קרח שהופכת את המפלצת שלך ליצור קרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מגניב!"אני אומר ואמשיך לחפש קלף לכידה להשתמש בו
-
[QUOTE=Primo;1206159][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון משחרר אותך ואת ג'נט נראה שג'נט עדיין לא סולחת לו,דמיון ג'ון אומר לדמיון:"המכשף האפל השתמש בלחש שליטה מוחית עליך ומאז שרתת אותו ולא נתת לאף אחד לעבור במעבר,שברת את חוקת שומרי השער למרות שעשרות הביסו אותך אף אחד מהם לא עבר לממלכה האפלה העליונה,אני,אחותי והשלישי יצאו למשימה לשחרר אותך מהכישוף וליצור מחדש את החותם המכושף" דמיון אומר:"אתה יודע שבשביל ליצור את החותם המכושף כול שומר צריך להיות במקום עליו הוא אחראי כנראה אחד מהשבעה האחרים או יותר לא נמצאים במקום המיועד".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"יש לי שם.. לוק.." ארטן קצת על ג'ון. "רגע... אז איך נצליח לגרום להם להיות במקום המתאים עליהם?" אשאל את דמיון.
-
[QUOTE]TheJedi
אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה 'כלא חשמלי' שלוכד את 'הברק השחור' אך 'הברק השחור' מחייך חיוך קר ואומר לך:"זה כול מה שאתה יכול?" אתה שולף עוד קלף 'חרב חשמלית',אתה יוצר חרב חשמלית משום מקום ותוקף את 'הברק השחור' שמצליח להתחמק מהחרב שלך.[/QUOTE]
"אוף!" אומר ואשלוף עוד קלף, ואתקוף גם את הברק השחור בחרב שלי.