אני עובד על דק חדשה די מחורבשת :) אבל בסדר אתם יכולים להמליץ לי על קלפי קסם או מלכודת (לא מירור מגהמורפס או מאקס משהו שמתי אותם)
Printable View
אני עובד על דק חדשה די מחורבשת :) אבל בסדר אתם יכולים להמליץ לי על קלפי קסם או מלכודת (לא מירור מגהמורפס או מאקס משהו שמתי אותם)
2 דברים:
1. איך אני שם קלף ציוד.? יעני איך אני מוסיף אותו לקלף, איך אני בוחר להוסיף אותו לקלף..?
2. אם מישהו יכול לעזור לי לפתח את הדק, מישהו שטוב בבניית דקים. פניות בה"פ..
טיגארו בוא קרב איתי אני יעזור לך
שם משתמש: BlaiziKen
שם אמיתי: מור
כינוי במשחק: DraGoNiK
פעיל בתדירות: גבוהה
סבבה, אני פותח בירוק חדר שהסיסמה היא Dt
הכינוי שלי זה Darktiger
משום מה אנילא מצליח להיכנס לזה...
אז אני אפתח מחדש בלי סיסמא
לירוקים אני לא מצליח להיכנס, אני חדש יחסית... אתה יכול לוורודים?
כנראה יש לך קלפים אסורים בדק.
סבבה.
אני כבר ציינתי שאני שונא את חפיסת דארק לורד? קיבלתי קלפים מעולים בהתחלה והוא הפעיל card destruction... והוא עם האפקט שלו זימן לי איזה 5 דארק לורדים מבית הקרברות עשה לי טרישולה דרגון אוף דה אייס ברייר ו סקראפ דרגון וקרע לי את הצורה!
עוד מישהו רוצה לקרוע אותי בדואל? Xd
דממט כל הקרב היה לי קלפים גרועים, ועד שזימנתי את Black Luster Soldier נכנסתי למלכודת שהיה צפוי שיש שם ותקפתי, ואז הפסדתי בגלל Mirror Force..
עוד חצי שעה אוקי??
וסתם שתדע שמזה נלחצתי מה בלאק לאסטר סולידר שלך (ורגע אתה לא צריך בשבילו קלף שילוב או משהו)וברגע האחרון נזכרתי שיש לי תמירור פורס ונרגעתי :) בכלל מקרה היה לך משחק די טוב
לא לעומת האסטרטגיה שאני בניתי בשבילה את החפיסה.
ולא, הוא ריטואל.
והקטע הוא שידעתי שיש לך שם מלכודת שתהרוס לי את המשחק ובכל זאת תקפתי Xd
ואני לא אהיה פה עוד חצי שעה, ב- 14:35 אני זז..
דניס יאלה בוא קרב יש לי חפיסה חדשה וקטלנית חח באדום
סבבה, תפתח
באדום
טוב, פתחת?
[QUOTE=Tigraro;1210886]טוב, פתחת?[/QUOTE]
שיט לוסט קונקשן טוב מעכשיו אי אפשר לשחק עד מאוחר בלילה עם אתה רוצה מחר בבוקר
אהה.. חשבתי שיצאת כי הרסתי לך את הניצחון Xd
טוב, אז מחר..
[QUOTE=Tigraro;1210898]אהה.. חשבתי שיצאת כי הרסתי לך את הניצחון Xd
טוב, אז מחר..[/QUOTE]
נכון גם לך זה פועל לאט זאת אומרת שאתה לוחץ על קרב זה לא פועל ישר...
בר, תרשם לטורניר אחרת אני לא ארשום אותך יש אשכון שלו במשחקים כלליים
מישהו מעוניין בדואל זריז?
[quote=Tigraro;1211328]מישהו מעוניין בדואל זריז?[/quote]
אני
אני צריך מישהו אם חפיסה חזקה שיבוא לעזור לי! אני רוצה לבחון את החפיסה החדשה שלי.. והיא יצאה חזקה, אני צריך מישהו מנוסה שיבוא.
חברים! הגענו ל 20 רשומים! אפשר לציין את זה במשוב לפורום יוגיהו
אני צריך מישהו לדואל מהיר, אני רוצה לבחון את הדק.
[QUOTE=Tigraro;1211677]אני צריך מישהו לדואל מהיר, אני רוצה לבחון את הדק.[/QUOTE]
אני מוכן, אני פותח חדר בירוק
התפנתי, קדימה תפתח.
ניסיתי להירשם, נשרמתי, ועכשיו כשאני לוחץ על כפתור שם אז אי אפשר ללחוץ על כלום מה הבעיה?
מצטער אם זה ספאם :sorry:
[QUOTE=Giant Bison;1212064]ניסיתי להירשם, נשרמתי, ועכשיו כשאני לוחץ על כפתור שם אז אי אפשר ללחוץ על כלום מה הבעיה?
מצטער אם זה ספאם :sorry:[/QUOTE]
זה לא ספאם. זה בדיוק לאשכול. על איזה כפתור אתה מדבר?
[QUOTE=rondoll;1212065]זה לא ספאם. זה בדיוק לאשכול. על איזה כפתור אתה מדבר?[/QUOTE]
אחרי שאני מתחבר אז אני לוחץ על אחד מהכפתורים שם ואז אני לא יכול ללחוץ על שום כפתור
אתה יכול לצלם מסך ולהעלות לכאן?
[QUOTE=Tigraro;1212075]אתה יכול לצלם מסך ולהעלות לכאן?[/QUOTE]
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/fylmwe4ndz2b.png[/IMG][/URL]
היי נירשמתי איך אני עושה חפיסה?
[QUOTE=Giant Bison;1212078][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/fylmwe4ndz2b.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
אתה צריך לבנות דק
איפה שבונים זה רשום ליד Duel Room ישר אחרי שנכנסים רשום שם באחת האפשרויות Deck משו..
לא זה לא קשור, זה פשוט בעיה יהיה לו את זה גם שהוא יכנס לדק, אין מה לעשות בינתיים אחי אתה פשוט צריך לחכות אני יודע שזה מתסכל אבל זה המצב גם לי היה את זה תנסה למחוק קוקיס או משהו
תנסה למחוק cache. תנסה בשעות הבוקר אלה השעות הכי טובות
[quote=Hei;1212109]לא זה לא קשור, זה פשוט בעיה יהיה לו את זה גם שהוא יכנס לדק, אין מה לעשות בינתיים אחי אתה פשוט צריך לחכות אני יודע שזה מתסכל אבל זה המצב גם לי היה את זה תנסה למחוק קוקיס או משהו[/quote]
אה ימאנייק, איך המדריך שאני בונה?!?!!?! אני אומר לך יצא בן ****...
הולך ליהיות מדריך ענק, שהוא הולך לקדם אותנו המון המון המון המון לפתיחת פורום אחי, יהיה בוא פשוט הכל.
זה תרגום לספר חוקים והסברה שמקבלים בקנייה של חבילה, מצאתי עותק שלו באינטרנט, וגם מדריך של מישהו שתרגם.. אז אני עובר על המדריך ומתקן כל פיפס קטן ומסדר את זה בצורה נוחה לקוראים ובום!
יש לנו מדריך עצום ללינקייה!
אני רוצה לפתוח את הפורום בסופו של דבר, מהסיבה שאני רוצה שעומר ואתה תעלו שם לניהול!
עם אתם תעלו הפורום הזה ישגשג ולא משנה עם יעשו לכם את התרגיל, יש לי תחושה טובה משום מה..
איזה מהלך עשיתי עכששיו:
היה לי ביד את צל מוות (necroshade) קלף מיזוג (poly....) ועוד קלף המלכודת ששאי אפשר להפעיל מלכודות יותר (הטירה הזו) ולו היה דרקון ice braiier syncro זה שהאפקט שלו זה שאפשר לשלוח כמה קלפים שאני רוצה לבית הקברות ואותו מספר של קלפים להשמיד ליריב, והיה לו עוד cyber dragon והיה לו 2100 LP ולי 400 LP
והיה תורי לי לא היה כלום על הזירה ומה שלפתי את ה E הזה שאני יכול לבחור קלף גיבור מהחפיסה ליד הפעלתי ובחרתי לב פראי (wildheart) הפעלתי קלף מיזוג ושילבתי בין צל מוות ללב פראי ויצא (shaman...) זימנתי במצב התקפה עככשיו הפעלתי תאפקט אני בוחר קלף אחד בצד שלו וזורק לבית הקברות שלו ואז אני יכול לבחור מפלצת אחת מבית הקרבות שלו ולזמן אותה לצד שלי הרסתי את הדרקון וזימנתי אותו אלי הפעלתי את האפקט שלו זרקתי את הקלף מלכודת וזרקתי לו את הcyber dragon וניצחתי איזה מזל היה לי!!!
(סורי על החפירה פשוט זה היה המהלך הכי טוב שלי מאז שהתחלתי לשחק)
דואל מישהו?
[QUOTE=Tigraro;1212103]אתה צריך לבנות דק
איפה שבונים זה רשום ליד Duel Room ישר אחרי שנכנסים רשום שם באחת האפשרויות Deck משו..[/QUOTE]
ואיך אני בונה?