-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"לא,אם [/FONT][FONT=Arial]A-D[/FONT][FONT=Arial] נמצא פה אני אלחם מולו",ווילי אומר לך:"אתה צריך להתחיל ברמות הנמוכות,כריס נמצא ברמה [/FONT][FONT=Arial]A[/FONT][FONT=Arial] שזו הרמה הגבוהה ביותר,אחרי רמת הליגה שזה [/FONT][FONT=Arial]S[/FONT][FONT=Arial],אתה חדש פה אז אתה צריך להילחם נגד מי שבטבלה [/FONT][FONT=Arial]C[/FONT][FONT=Arial],הבנת,אחרי 5 ניצחונות אתה עובר לרמה [/FONT][FONT=Arial]B[/FONT][FONT=Arial],ואחרי 10 קרבות שמה אתה עובר ל-[/FONT][FONT=Arial]A[/FONT][FONT=Arial],ואם אתה מצליח לעשות 20 ניצחונות אתה עובר ל-[/FONT][FONT=Arial]S[/FONT][FONT=Arial],אם אתה מנצח שמה 50 פעם אתה מוכרז כאלוף".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ניקו אומרת לך:"אני חושבת שלא כדאי שנישאר כאן אם האנשים בלבן כאן בטח הרובוטים גם באזור" אתה רואה את קאלין בודק משהו בדיסק הדו-קרב שלו אתה שומע קול שאומר:"בטח קאלין,אצלנו בטוח,אתה והחברים שלך יכולים להיות אצלנו כמה ימים".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מרגיש לחיצה על הכתף שלך,אתה מסתובב ורואה את האישה מהתמונה,היא אומרת לך:"איפה ראית את האותיות האלה!תענה לי עכשיו אחרת אתה תראה מה זה הכוח של 'הורד השחור'!" יוסיי מגן עליך מאקיזה ואומר:"אקיזה,הורד השחור נעלמה,את שולטת בכוחות שלך" אתה רואה שעיניה הצהובות החדות של אקיזה נהיות יותר רגועות.[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
ניקו אומרת לך:"אני חושבת שלא כדאי שנישאר כאן אם האנשים בלבן כאן בטח הרובוטים גם באזור" אתה רואה את קאלין בודק משהו בדיסק הדו-קרב שלו אתה שומע קול שאומר:"בטח קאלין,אצלנו בטוח,אתה והחברים שלך יכולים להיות אצלנו כמה ימים".[/QUOTE]
"מה קרה קאלין?יש בעיה בדיסק הדו-קרב?" אשאל את קאלין.
-
[quote=Astral;1240987][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"לא,אם [/FONT][FONT=Arial]A-D[/FONT][FONT=Arial] נמצא פה אני אלחם מולו",ווילי אומר לך:"אתה צריך להתחיל ברמות הנמוכות,כריס נמצא ברמה [/FONT][FONT=Arial]A[/FONT][FONT=Arial] שזו הרמה הגבוהה ביותר,אחרי רמת הליגה שזה [/FONT][FONT=Arial]S[/FONT][FONT=Arial],אתה חדש פה אז אתה צריך להילחם נגד מי שבטבלה [/FONT][FONT=Arial]C[/FONT][FONT=Arial],הבנת,אחרי 5 ניצחונות אתה עובר לרמה [/FONT][FONT=Arial]B[/FONT][FONT=Arial],ואחרי 10 קרבות שמה אתה עובר ל-[/FONT][FONT=Arial]A[/FONT][FONT=Arial],ואם אתה מצליח לעשות 20 ניצחונות אתה עובר ל-[/FONT][FONT=Arial]S[/FONT][FONT=Arial],אם אתה מנצח שמה 50 פעם אתה מוכרז כאלוף".[/FONT][/quote]
"טוב, אתה מכיר מישהו שאוכל לשחק מולו?" אשאל אותו באכזבה ממה שאמר לי
-
[FONT=Arial]ווילי אומר לך:"כול מי שברמה [/FONT][FONT=Arial]C[/FONT][FONT=Arial],דקה,סטיו!" אתה רואה נער צעיר ממך בשנה,אתה רואה שהוא מאוד דומה לווילי רק בלי המשקפיים הוא אומר לווילי:"מה אח גדול?",ווילי אומר לך:"זה אח שלי,סטיו,הוא משתמש בחפיסת אופל בסיסית נחמדה מאוד,הוא ברמה [/FONT][FONT=Arial]C[/FONT][FONT=Arial],אני חושב ששניכם תהיו יריבים מתאימים".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]קאלין אומר לך:"דיברתי עם יוסיי,הוא אמר שהמצב באזור שלו נרגע ושאנחנו יכולים להיות אצלו,עם ג'ק,קרו ושאר החבורה,ממה שהבנתי גם בליסטר אצלו,קדימה אנחנו צריכים למהר ממה שהבנתי מסוכן מאוד להישאר פה קדימה" אתם מתחילים לרוץ לעבר הגשר שממנו באתם,אתם רוצים אופנוע אדום,אתה רואה את יוסיי עליו,הוא אומר לכם,קרו ואקיזה בדרך,אייצ'י אתה תלך עם קרו,ניקו עם אקיזה וקאלין תעלה",אתה רואה את קאלין ויוסיי נעלמים,אחרי זה אתה רואה אופנוע שחור ואופנוע אדום מתקרבים,אתה רואה את קרו ואת אקיזה מתקרבים,ניקו הולכת עם אקיזה,קרו אומר לך:"נו,אתה בא או לא?".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין אומר לך:"דיברתי עם יוסיי,הוא אמר שהמצב באזור שלו נרגע ושאנחנו יכולים להיות אצלו,עם ג'ק,קרו ושאר החבורה,ממה שהבנתי גם בליסטר אצלו,קדימה אנחנו צריכים למהר ממה שהבנתי מסוכן מאוד להישאר פה קדימה" אתם מתחילים לרוץ לעבר הגשר שממנו באתם,אתם רוצים אופנוע אדום,אתה רואה את יוסיי עליו,הוא אומר לכם,קרו ואקיזה בדרך,אייצ'י אתה תלך עם קרו,ניקו עם אקיזה וקאלין תעלה",אתה רואה את קאלין ויוסיי נעלמים,אחרי זה אתה רואה אופנוע שחור ואופנוע אדום מתקרבים,אתה רואה את קרו ואת אקיזה מתקרבים,ניקו הולכת עם אקיזה,קרו אומר לך:"נו,אתה בא או לא?".[/QUOTE]
"אני בא קרו." אומר לקרו ואעלה על האופנוע שלו.לאחר מכן אומר לקרו:"שמעתי עליך, אתה בעל חפיסת בלאקווינג נכון?כי גם אני."
-
[quote]ווילי אומר לך:"כול מי שברמה C,דקה,סטיו!" אתה רואה נער צעיר ממך בשנה,אתה רואה שהוא מאוד דומה לווילי רק בלי המשקפיים הוא אומר לווילי:"מה אח גדול?",ווילי אומר לך:"זה אח שלי,סטיו,הואמשתמש בחפיסת אופל בסיסית נחמדה מאוד,הוא ברמה C,אני חושב ששניכם תהיו יריבים מתאימים".[/quote]
''בהצלחה'' אגיד לו ואציע ''בוא נתחיל בקרב!''
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה וסטיו מתחילים את הקרב.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-4000[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו-4000[/FONT]
[FONT=Arial]הזירה:[/FONT]
[FONT=Arial]הזירה ריקה.[/FONT]
[FONT=Arial]בית הקברות:[/FONT]
[FONT=Arial]בית הקברות ריק.[/FONT]
[FONT=Arial]היד:[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beast Cobalt Eagle[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beast Ruby Carbuncle[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Hamon,Lord of Striking Thunder[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beacon[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Dark Hole[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]תורך אתה שולף את "[/FONT][FONT=Arial]Rainbow Pith[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קרו אומר לך:"אייצ'י,שכחת שנפגשנו כבר בקראש טאון,אני מכיר אותך,אני יודע שאתה נבחר הבלאק ווינג הבא,אחרי שאני אסיים את קריירת הקרבות שלי,אחרי ה-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial] אני אפרוש מהקרבות ואתה תהיה זה שיהיה השולט בבלאק ווינג" אתה רואה איך במהירות אתם מגיעים לכיכר קטן שמסביבו כמה בתים.[/FONT]
-
[QUOTE]Tigraro
אתה וסטיו מתחילים את הקרב.
אתה-4000
סטיו-4000
הזירה:
הזירה ריקה.
בית הקברות:
בית הקברות ריק.
היד:
"Crystal Beast Cobalt Eagle","Crystal Beast Ruby Carbuncle","Hamon,Lord of Striking Thunder","Crystal Beacon","Dark Hole".
תורך אתה שולף את "Rainbow Pith".[/QUOTE]
למיטב ידיעתי אין לי סטרייקינג זונדר או את הראינבוו פית' האלו בדק..
---
אזמן הפוך במצב הגנה את חתול רובי ואסיים את תורי
-
[FONT=Arial]*יש לך אתה מוזמן לבדוק.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Ruby[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [300] ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]תורו של סטיו.[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו משחק עם מפלצת אחת הפוכה,שני קלפים הפוכים ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]מצב הזירה:[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-"[/FONT][FONT=Arial]Ruby[/FONT][FONT=Arial]" הפוך.[/FONT]
[FONT=Arial]היריב-מפלצת הפוכה ושני קלפים הפוכים.[/FONT]
[FONT=Arial]ריק.[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Dark Hole[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beacon[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Hamon[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Cobalt[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Rainbow Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]תורך אתה שולף "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Pair[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קרו אומר לך:"אייצ'י,שכחת שנפגשנו כבר בקראש טאון,אני מכיר אותך,אני יודע שאתה נבחר הבלאק ווינג הבא,אחרי שאני אסיים את קריירת הקרבות שלי,אחרי ה-WRPG אני אפרוש מהקרבות ואתה תהיה זה שיהיה השולט בבלאק ווינג" אתה רואה איך במהירות אתם מגיעים לכיכר קטן שמסביבו כמה בתים.[/QUOTE]
*זה היה לפני הרבה תגובות XD
"כן, אבל לא הכרנו רשמית." אומר לקרו. "אני מקווה שצליח עם הבלאק ווינג.במיוחד לשלוט בבלאק ווינג דרגון.תגיד הגענו?"
-
[FONT=Arial]קרו אומר לך:"הגענו,ומאיפה יש לך את "[/FONT][FONT=Arial]Black Winged Dragon[/FONT][FONT=Arial]",יש שלושה עותקים בלבד והנה הם" הוא מוציא מחפיסה שלו שלושה דרקונים זהים לגמרי,אתה מראה את הדרקון שלך וקרו אומר לך:"איזה מוזר,פגסוס יצר רק 3 עותקים".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1241223][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*יש לך אתה מוזמן לבדוק.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Ruby[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [300] ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]תורו של סטיו.[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו משחק עם מפלצת אחת הפוכה,שני קלפים הפוכים ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-"[/FONT][FONT=Arial]Ruby[/FONT][FONT=Arial]" הפוך.[/FONT]
[FONT=Arial]היריב-מפלצת הפוכה ושני קלפים הפוכים.[/FONT]
[FONT=Arial]ריק.[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Dark Hole[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beacon[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Hamon[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Cobalt[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Rainbow Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]תורך אתה שולף "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Pair[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/QUOTE]
זה רק אני או ששינית לי את היד?
---
מעולה' אחשוב לעצמי ואזמן את קובלט ''עכשיו קלוט מהלך''
אשתמש בדארק הול, שני חיות הקריסטל שלי והמפלצת שלו מושמדת, אשתמש בקריסטל באקון כדי לזמן את פגסוס ולהניח צב אזמרגד בתור קלף קסם מתמשך.
אזמן את המון במצב הגנה ''תגיד היי להמון אדון הרעמים!'' אניח את קריסטל פאיר הפוך ואתקוף אותו ישירות עם פגסוס
-
[QUOTE=Astral;1241231][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קרו אומר לך:"הגענו,ומאיפה יש לך את "[/FONT][FONT=Arial]Black Winged Dragon[/FONT][FONT=Arial]",יש שלושה עותקים בלבד והנה הם" הוא מוציא מחפיסה שלו שלושה דרקונים זהים לגמרי,אתה מראה את הדרקון שלך וקרו אומר לך:"איזה מוזר,פגסוס יצר רק 3 עותקים".[/FONT][/QUOTE]
מוזר." אומר לקרו וארד מהאופנוע שלו.
-
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Cobalt[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1400] ומשתמש ב"[/FONT][FONT=Arial]Dark Hole[/FONT][FONT=Arial]" ומקבל 2 אותות קריסטל.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beacon[/FONT][FONT=Arial]" ומזמן "[/FONT][FONT=Arial]Sapphire[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1800] ובזכות יכולתו אתה משחק עם אות "[/FONT][FONT=Arial]Emerald[/FONT][FONT=Arial]",אתה מקריב את שלושת האותות בשביל לשחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Hamon[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [4000],אתה משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Pair[/FONT][FONT=Arial]" הפוך ומתקיף את היצור ההפוך שמתגלה כ-"[/FONT][FONT=Arial]Sangan[/FONT][FONT=Arial]" סטיו מקבל ליד שלו את "[/FONT][FONT=Arial]Kuribo[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו:[/FONT]
[FONT=Arial]2 קלפים הפוכים.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה:[/FONT]
[FONT=Arial]Hamon[/FONT][FONT=Arial] במצב הגנה [4000],ספיר במצב תקיפה [1800] [/FONT][FONT=Arial]Crystal Pair[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]בית קברות:[/FONT]
[FONT=Arial]Cobalt,Ruby,Emerald,Dark Hole,Crystal Beacon[/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]אין שום קלף ביד.[/FONT]
[FONT=Arial]מצב נקודות חיים[/FONT]
[FONT=Arial]אתה 8000[/FONT]
[FONT=Arial]היריב 8000[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו אומר לך:"הקרב לא מתקדם שמת לב?".[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו שולף עוד קלף ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מקבל ליד "[/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה יורד מהאופנוע של קרו,אתה נכנס למפקדה ואתה רואה את ניקו ואקיזה מדברות על קלפי צמח,ג'ק וקאלין רבים של מי החפיסה היותר חזקה,יוסיי מדבר עם בחור בן 20 עם שיער כחול שנראה טיפה סהרורי,נראה שהם מדברים על אופנועי קרב,אתה רואה את קרו עולה מהקומה התחתונה ואומר:"ברוך הבא למפקדה שלנו אייצ'י,רוצה שאני אראה לך את המוסך?".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1241656][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Cobalt[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1400] ומשתמש ב"[/FONT][FONT=Arial]Dark Hole[/FONT][FONT=Arial]" ומקבל 2 אותות קריסטל.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beacon[/FONT][FONT=Arial]" ומזמן "[/FONT][FONT=Arial]Sapphire[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1800] ובזכות יכולתו אתה משחק עם אות "[/FONT][FONT=Arial]Emerald[/FONT][FONT=Arial]",אתה מקריב את שלושת האותות בשביל לשחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Hamon[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [4000],אתה משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Pair[/FONT][FONT=Arial]" הפוך ומתקיף את היצור ההפוך שמתגלה כ-"[/FONT][FONT=Arial]Sangan[/FONT][FONT=Arial]" סטיו מקבל ליד שלו את "[/FONT][FONT=Arial]Kuribo[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו:[/FONT]
[FONT=Arial]2 קלפים הפוכים.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה:[/FONT]
[FONT=Arial]Hamon[/FONT][FONT=Arial] במצב הגנה [4000],ספיר במצב תקיפה [1800] [/FONT][FONT=Arial]Crystal Pair[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]בית קברות:[/FONT]
[FONT=Arial]Cobalt,Ruby,Emerald,Dark Hole,Crystal Beacon[/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]אין שום קלף ביד.[/FONT]
[FONT=Arial]מצב נקודות חיים[/FONT]
[FONT=Arial]אתה 8000[/FONT]
[FONT=Arial]היריב 8000[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו אומר לך:"הקרב לא מתקדם שמת לב?".[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו שולף עוד קלף ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מקבל ליד "[/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה יורד מהאופנוע של קרו,אתה נכנס למפקדה ואתה רואה את ניקו ואקיזה מדברות על קלפי צמח,ג'ק וקאלין רבים של מי החפיסה היותר חזקה,יוסיי מדבר עם בחור בן 20 עם שיער כחול שנראה טיפה סהרורי,נראה שהם מדברים על אופנועי קרב,אתה רואה את קרו עולה מהקומה התחתונה ואומר:"ברוך הבא למפקדה שלנו אייצ'י,רוצה שאני אראה לך את המוסך?".[/FONT][/QUOTE]
אני אתייחס לזה כאילו הוא איבד את ה1800 חיים מהתקיפה של פגסוס.
---
אשמיד עם מיסט את הקלף ההפוך השמאלי ואתקוף ישירות שוב עם פגסוס
-
[QUOTE]Vanguard
אתה יורד מהאופנוע של קרו,אתה נכנס למפקדה ואתה רואה את ניקו ואקיזה מדברות על קלפי צמח,ג'ק וקאלין רבים של מי החפיסה היותר חזקה,יוסיי מדבר עם בחור בן 20 עם שיער כחול שנראה טיפה סהרורי,נראה שהם מדברים על אופנועי קרב,אתה רואה את קרו עולה מהקומה התחתונה ואומר:"ברוך הבא למפקדה שלנו אייצ'י,רוצה שאני אראה לך את המוסך?".[/QUOTE]
"בטח!תמיד התעניינתי באופנועי דו קרב!אולי תלמד אותי לרכב על אחד גם?" אגיד לקרו בהתרגשות.
-
[FONT=Arial]אתה משתמש ב-[/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial] על הקלף השני.[/FONT]
[FONT=Arial]מצב נקודות החיים:[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-8000[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו-6200[/FONT]
[FONT=Arial]פגסוס ספיר מתקיף ישירות את סטיו אך הוא מגיב אם היכולת של "[/FONT][FONT=Arial]Battle Faber[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [0] שגומר את תור ההתקפה שלך.[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו אומר לך:"ברגע שפבר שלי יסתלק מהזירה לבית הקברות הוא לא ילך לשם,הוא יצא מהמשחק".[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו ממשיך:"אני שחקן גרוע,אני לא יכול לנצח בשום אופן,סנגן שלי תמיד נהרס,הקריבו שלי לא פועל כמו שצריך,תמיד מצליחים להשמיד לי את הפבר,ואני אף פעם לא מצליח לזמן את הקלף החזק ביותר שלי".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה וקרו יורדים למוסך,אתה רואה ארבעה אופנועי קרב האופנוע של קרו,קרו אומר לך:"לכול אחד מאיתנו יש אופנוע,האופנוע של אקיזה נקרא "[/FONT][FONT=Arial]Black Rose[/FONT][FONT=Arial]",שלי נקרא "[/FONT][FONT=Arial]Black Wing[/FONT][FONT=Arial]",של יוסיי:"[/FONT][FONT=Arial]Red Storm[/FONT][FONT=Arial]" ושל ג'ק "[/FONT][FONT=Arial]Blue Phoenix[/FONT][FONT=Arial]",לכול אחד יש כוח תאוצה שונה,של ג'ק ויוסיי כוח התאוצה הכי טוב,של אקיזה הבלימה החזקה ביותר ואצלי הנסיעה האופנוע הכי מהיר".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
אתה וקרו יורדים למוסך,אתה רואה ארבעה אופנועי קרב האופנוע של קרו,קרו אומר לך:"לכול אחד מאיתנו יש אופנוע,האופנוע של אקיזה נקרא "Black Rose",שלי נקרא "Black Wing",של יוסיי:"Red Storm" ושל ג'ק "Blue Phoenix",לכול אחד יש כוח תאוצה שונה,של ג'ק ויוסיי כוח התאוצה הכי טוב,של אקיזה הבלימה החזקה ביותר ואצלי הנסיעה האופנוע הכי מהיר".[/QUOTE]
"יש לכם אופנוע ספייר?אני פשוט לא רוצה לקלקל את שלכם.." אומר לקרו.
-
[FONT=Arial]קרו מצביע לקצה החדר,אתה רואה אופנוע לבן מחובר לכול מיני מכשירים,הוא מסביר לך:"זה האופנוע החמישי שלנו,עליו אנחנו מבצעים ניסויים,לדוגמא אם אנחנו רוצים להתאים מנוע מדגם חדש צריך לברר אם הוא לא מסוכן מדי או מה הסיבולת שלו,ואם זה פועל אנחנו מעבירים את זה לאחד האופנועים,הדגם החדש ביותר בשוק זה [/FONT][FONT=Arial]BW2[/FONT][FONT=Arial],אין לנו מספיק כסף בשביל להשיג את זה,החלטנו לשים את זה אצלי בגלל ש-[/FONT][FONT=Arial]BW[/FONT][FONT=Arial] זה כמו ראשי תיבות של [/FONT][FONT=Arial]Black Wing[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1241809][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קרו מצביע לקצה החדר,אתה רואה אופנוע לבן מחובר לכול מיני מכשירים,הוא מסביר לך:"זה האופנוע החמישי שלנו,עליו אנחנו מבצעים ניסויים,לדוגמא אם אנחנו רוצים להתאים מנוע מדגם חדש צריך לברר אם הוא לא מסוכן מדי או מה הסיבולת שלו,ואם זה פועל אנחנו מעבירים את זה לאחד האופנועים,הדגם החדש ביותר בשוק זה [/FONT][FONT=Arial]BW2[/FONT][FONT=Arial],אין לנו מספיק כסף בשביל להשיג את זה,החלטנו לשים את זה אצלי בגלל ש-[/FONT][FONT=Arial]BW[/FONT][FONT=Arial] זה כמו ראשי תיבות של [/FONT][FONT=Arial]Black Wing[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/QUOTE]
"תשים את המנו וגלגלים, תרכב עליו אתה ואני ארכב על שלך בינתיים טוב?" אומר לקרו.
-
[FONT=Arial]קרו צוחק ואומר:"נראה לך,"[/FONT][FONT=Arial]Black Wing[/FONT][FONT=Arial]" יקר לי מדי,וגם האופנוע הזה הוא לא יכול לנסוע זה האופנוע הישן של ג'ק,גם אם הוא יצליח ייקח לו שעה להתניע,עזוב גם ביטלנו ב-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial] את קרבות הטורבו,יש להם בעיה טכנית או משהו כזה אז אתה בכלל לא צריך כזה".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1241844][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קרו צוחק ואומר:"נראה לך,"[/FONT][FONT=Arial]Black Wing[/FONT][FONT=Arial]" יקר לי מדי,וגם האופנוע הזה הוא לא יכול לנסוע זה האופנוע הישן של ג'ק,גם אם הוא יצליח ייקח לו שעה להתניע,עזוב גם ביטלנו ב-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial] את קרבות הטורבו,יש להם בעיה טכנית או משהו כזה אז אתה בכלל לא צריך כזה".[/FONT][/QUOTE]
"אני רוצה בכללי ללמוד, לא רק בגלל הWRGP.." אומר לקרו.
-
[quote=Astral;1241787][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה משתמש ב-[/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial] על הקלף השני.[/FONT]
[FONT=Arial]מצב נקודות החיים:[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-8000[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו-6200[/FONT]
[FONT=Arial]פגסוס ספיר מתקיף ישירות את סטיו אך הוא מגיב אם היכולת של "[/FONT][FONT=Arial]Battle Faber[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [0] שגומר את תור ההתקפה שלך.[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו אומר לך:"ברגע שפבר שלי יסתלק מהזירה לבית הקברות הוא לא ילך לשם,הוא יצא מהמשחק".[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו ממשיך:"אני שחקן גרוע,אני לא יכול לנצח בשום אופן,סנגן שלי תמיד נהרס,הקריבו שלי לא פועל כמו שצריך,תמיד מצליחים להשמיד לי את הפבר,ואני אף פעם לא מצליח לזמן את הקלף החזק ביותר שלי".[/FONT][/quote]
מה הקלף השני?
---
"תאמין בעצמך" אעודד אותו ואסיים את תורי "מה הקלף החזק שלך?"
-
[quote=Astral;1239583][B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*יש בדף הרשומים,בשביל לכסוף לך את הטרחה יש לך 500$,זה די הרבה.[/FONT]
[FONT=Arial]הישורי אומר לך:"אתה לא הגזמת אתה,חליפה אלגנטית,בעוד שצוות יוניקורן לובש את חליפת המרוצים הרגילה שלו,לא צריך לקנות חליפה,תשאיר את הכסף בשביל לקנות קלפים חדשים,לקח לי שנים עד שהסגתי את הקלפים שלי" טרי אומרת:"היה לך מזל זה הכול,היום יום שני נכון?" הישורי מהנהן וטרי ממשיכה:"מוכרים היום קלפי מים בחנות,טוב אני אחכה ליום חמישי,יום קלפי האור".[/FONT][/quote]
אומר מעט בשחצנות קלילה "היי, זה הכסף שלי! אתה תחליט מה לעשות בשבלך. לא בשלי.."
ואף אוסיף תוך כדי שהערבב את החפיסה להנהתי מתוך הרגל "אני בוטח בחפיסה שלי, למדתי להשתמש בכל קלף וקלף במהלך השנים בהם אני משיג ובונה לעצמי את קלפי החפיסה הזאת!"
ואז ארגע על הספא מהיותי בבית ואומר "אוקיי אז מה נעשה עכשיו? רעיונות אנשים?"
-
[QUOTE=Astral;1240987]
[FONT=Arial]אתה מרגיש לחיצה על הכתף שלך,אתה מסתובב ורואה את האישה מהתמונה,היא אומרת לך:"איפה ראית את האותיות האלה!תענה לי עכשיו אחרת אתה תראה מה זה הכוח של 'הורד השחור'!" יוסיי מגן עליך מאקיזה ואומר:"אקיזה,הורד השחור נעלמה,את שולטת בכוחות שלך" אתה רואה שעיניה הצהובות החדות של אקיזה נהיות יותר רגועות.[/FONT][/QUOTE]
אני מוריד את יד מכתפי, הולך אחורה בהיסוס. "אני מצטער, לא ידעתי מה הם אומרים, פשוט ראיתי אותם על האופנוע שמצאתי... את כנראה יודעת מה האותיות האלה אומרות, נכון ?"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סליחה שלא הגבתי הרבה זמן, לא הייתי בבית...
-
[FONT=Arial]*מירור פורס.[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו אומר לך:"קלף החושך הבסיסי הנדיר והחזק מכול "[/FONT][FONT=Arial]Dark[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]Armed Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה שדיסקי הדו-קרב שלכם נסגרים,ההולוגרמות של המפלצות נעלמות גם הן,אתה רואה שדיסק הדו-קרב שלך מנוטרל,אתה רואה את ווילי ואת כריס רצים אליך ואומרים לך:"צריכים לברוח,המשטרה באה!כנראה גם פה זה לא חוקי!".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]קרו אומר לך:"יש כול מיני סוגים של אופנועים,האופנועים של הרביעייה הם מסוגים ייחודיים להם ואי אפשר למצוא אותם בשוק,אומנם הדגם הראשוני של האופנוע של יוסיי "[/FONT][FONT=Arial]Epsilon X[/FONT][FONT=Arial]" הוא בשוק אבל יש בו באגים מוזרים".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]*אמרת לי כבר לא?[/FONT]
[FONT=Arial]אקיזה אומרת:"אני יודעת מי בעל האופנוע ואני לא רוצה להיזכר בו!" אתה רואה שהיא מסתלקת במהירות מהמקום,אתה רואה קרב רחוב של נער בן 14 עם שיער כחול,לבוש כחול,מכנסיים שחורים ודיסק דו-קרב כחול-צהוב נלחם נגד ילד עם אותה תלבושת רק שלו יש משקפיים ושיער אדום-שחור.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]הישורי חושב מעט ואומר לך:"יש את הטורנירים היומיים,בימי ראשון,שלישי,חמישי,שישי ושבת יש שמה קרבות מיוחדים,עם 2000 נקודות חיים,4000 נקודות חיים,12000 נקודות חיים ו-16000 נקודות חיים רק בשני ורביעי יש קרבות רגילים של 8000 נקודות חיים,אפשר ללכת לשם".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קרו אומר לך:"יש כול מיני סוגים של אופנועים,האופנועים של הרביעייה הם מסוגים ייחודיים להם ואי אפשר למצוא אותם בשוק,אומנם הדגם הראשוני של האופנוע של יוסיי "Epsilon X" הוא בשוק אבל יש בו באגים מוזרים".[/QUOTE]
"אז קדימה, בוא נלך לקנות את האופנוע הזה!" אומר לקרו.
-
[quote=Astral;1242949][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*מירור פורס.[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו אומר לך:"קלף החושך הבסיסי הנדיר והחזק מכול "[/FONT][FONT=Arial]Dark[/FONT][FONT=Arial]Armed Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה שדיסקי הדו-קרב שלכם נסגרים,ההולוגרמות של המפלצות נעלמות גם הן,אתה רואה שדיסק הדו-קרב שלך מנוטרל,אתה רואה את ווילי ואת כריס רצים אליך ואומרים לך:"צריכים לברוח,המשטרה באה!כנראה גם פה זה לא חוקי!".[/FONT]
[/quote]
"באסה!" אתמרמר וארוץ אחריהם בחיפזון שואל במחשבותיי 'אף פעם לא ייתנו לי לסיים משחק?!'
-
[QUOTE=Astral;1242949]
[FONT=Arial]*אמרת לי כבר לא?[/FONT]
[FONT=Arial]אקיזה אומרת:"אני יודעת מי בעל האופנוע ואני לא רוצה להיזכר בו!" אתה רואה שהיא מסתלקת במהירות מהמקום,אתה רואה קרב רחוב של נער בן 14 עם שיער כחול,לבוש כחול,מכנסיים שחורים ודיסק דו-קרב כחול-צהוב נלחם נגד ילד עם אותה תלבושת רק שלו יש משקפיים ושיער אדום-שחור.[/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
*לא עכשיו זה גם טיול אחר... אגב גם מחר יש לי טיול (עד שההורים שלי נרגעו יש טיול של התנועה)
"היי תראו יש שם דו קרב רחוב (ברחוב XD) אני יוצא לראות אותו..." אני יוצא החוצה להסכל על הקרב
-
[FONT=Arial]אתה שומע התפוצצות מאחוריך,אתה רואה אופנוע קרב שחור-סגול יוצא מהעשן,אתה רואה שרוכב עליו איש מסתורי שמחובר לאופנוע שלו בצינורות מוזרים,אתה רואה שכריס מסתכל על ווילי ואומר לו:"המשטרה לא באה בגלל הקרבות,היא באה בגללו".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]קרו אומר לך:"תקשיב,לא בטוח להסתובב ברחובות עם אופנוע קרב,צבא רובוטי הקרב של ליאסטר תוקפים כול אחד שיש לו אופנוע,בגלל זה ביטלו את הטורבו קרבות ב-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial],אין באמת תקלות,אבל הכול יסתיים בקרב הסופי,בין נבחרי האור לנבחרי האופל,לא ברור מי זה מי אבל ידוע שחותם דרקוני הארגמן קשורים לזה,ואני,ג'ק ויוסיי היחידים שהם בעלי חותם ונלחמים בטורניר".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה שהילד עם השיער הכחול משחק עם מזמן בתיאום עם מפלצת טאנר דרגה 4 ומפלצת לא טאנר דרגה 3 ומזמן יצור מכונה שדומה לדרקון שאתה מזהה בתור "[/FONT][FONT=Arial]Power Tool Dragon[/FONT][FONT=Arial]" הילד אומר לשני לו:"דקסטר!אמרתי לך שלא תוכל להביס אותי!בתור הבא אני אזמן טאנר דרגה 1 ותגיד שלום ל-"[/FONT][FONT=Arial]Life Stream Dragon[/FONT][FONT=Arial]"!".[/FONT]
-
[quote]אתה שומע התפוצצות מאחוריך,אתה רואה אופנוע קרב שחור-סגול יוצא מהעשן,אתה רואה שרוכב עליו איש מסתורי שמחובר לאופנוע שלו בצינורות מוזרים,אתה רואה שכריס מסתכל על ווילי ואומר לו:"המשטרה לא באה בגלל הקרבות,היא באה בגללו".[/quote]
''מי זה?'' אשאל בלחישה את כריס ואז אשאל את האיש בקול ''מי אתה?''
-
[FONT=Arial]האיש המסתורי לא עונה הוא צוחק צחוק מטורף,כריס אומר לך:"זה "[/FONT][FONT=Arial]Ghost[/FONT][FONT=Arial]" הוא רובוט קרב מסוכן מאוד,יש צבא שלם של הדברים האלה,בגללם אין קרבות טורבו ב-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial],הם מנטרלים כול רוכב וגורמים לו לפציעות רובם משתמשים בדקי "[/FONT][FONT=Arial]Ally of Justice[/FONT][FONT=Arial]" שידועים בנטרול קלפי אור,אבל חלקם משתמשים בדק "[/FONT][FONT=Arial]Meklord[/FONT][FONT=Arial]" שידועים בנטרול קלפי סיכרון".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1243167][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]האיש המסתורי לא עונה הוא צוחק צחוק מטורף,כריס אומר לך:"זה "[/FONT][FONT=Arial]Ghost[/FONT][FONT=Arial]" הוא רובוט קרב מסוכן מאוד,יש צבא שלם של הדברים האלה,בגללם אין קרבות טורבו ב-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial],הם מנטרלים כול רוכב וגורמים לו לפציעות רובם משתמשים בדקי "[/FONT][FONT=Arial]Ally of Justice[/FONT][FONT=Arial]" שידועים בנטרול קלפי אור,אבל חלקם משתמשים בדק "[/FONT][FONT=Arial]Meklord[/FONT][FONT=Arial]" שידועים בנטרול קלפי סיכרון".[/FONT][/QUOTE]
למזלי אין לי אף אחד מהם'' אגיד ''לפחות הדק שלי בלי סינכרו ולא כל המפלצות הם מפלצות אור''.
''תלחם מולי'' אאתגר את גוסט לקרב ''אם תפסיד אתה תתפס על ידי המשטרה, אם תנצח הם ייקחו אותי''.
-
[QUOTE=Astral;1243152]
[FONT=Arial]אתה רואה שהילד עם השיער הכחול משחק עם מזמן בתיאום עם מפלצת טאנר דרגה 4 ומפלצת לא טאנר דרגה 3 ומזמן יצור מכונה שדומה לדרקון שאתה מזהה בתור "[/FONT][FONT=Arial]Power Tool Dragon[/FONT][FONT=Arial]" הילד אומר לשני לו:"דקסטר!אמרתי לך שלא תוכל להביס אותי!בתור הבא אני אזמן טאנר דרגה 1 ותגיד שלום ל-"[/FONT][FONT=Arial]Life Stream Dragon[/FONT][FONT=Arial]"!".[/FONT][/QUOTE]
*הטיול למחר התבטל (תודה לאל !!!) ורק עכשיו הבנתי מי הם הילדים האלה... אגב מצטער להאליב אבל אני חושב שאומרים טיונר לא טאנר... (יכול ליהיות שאני טועה...)
אני אומר לילד עם הפוור טול דרגון : "אף פעם אל תגיד לאויב מה אתה הולך לעשות, גם אם אתה חושב שאתה מנצח ! או שאתה זה שתגיד שלום ללייפ סטרים דרגון"
-
[QUOTE]Vanguard
קרו אומר לך:"תקשיב,לא בטוח להסתובב ברחובות עם אופנוע קרב,צבא רובוטי הקרב של ליאסטר תוקפים כול אחד שיש לו אופנוע,בגלל זה ביטלו את הטורבו קרבות ב-WRPG,אין באמת תקלות,אבל הכול יסתיים בקרב הסופי,בין נבחרי האור לנבחרי האופל,לא ברור מי זה מי אבל ידוע שחותם דרקוני הארגמן קשורים לזה,ואני,ג'ק ויוסיי היחידים שהם בעלי חותם ונלחמים בטורניר".[/QUOTE]
"אל תדאגו שלושתכם.אני,קאלין וניקו גם משתתפים בטורניר כצוות רוח העתיד.אנחנו ננסה לעזור לכם ככל שאפשר.תגיד,יש מצב שאתה מלמד אותי טריקים עם הבלאק ווינג?" אגיד לקרו.
-
[quote=Astral;1242949]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]הישורי חושב מעט ואומר לך:"יש את הטורנירים היומיים,בימי ראשון,שלישי,חמישי,שישי ושבת יש שמה קרבות מיוחדים,עם 2000 נקודות חיים,4000 נקודות חיים,12000 נקודות חיים ו-16000 נקודות חיים רק בשני ורביעי יש קרבות רגילים של 8000 נקודות חיים,אפשר ללכת לשם".[/FONT][/quote]
"אההה, מעולה, זה מעניין! נלך לשם... אני רוצה לנסות לשחק איתך טרי!" אומר ואקרוץ לה.
"אפשר גם לשחק בקרבות זוגות? להתאמן על עבודת צוות ואמון אחד בשני!"
-
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Ghost[/FONT][FONT=Arial]" צוחק ואומר:"נראה לך,אני קובע את החוקים לא אתה חתיכת ילד מתנשא שחושב שהוא כול יכול,אני לא נלחם נגד טיפשים גמורים,אין לך בטח שום קלף טוב בחפיסה,כמו שאתה נראה אתה משתמש בקלפים עלובים שלא יכולים לתת ביצועים טובים" כריס יוצא להגן עליך ואומר:"הוא משתמש בארצ'טייפ מסוכן מאוד,"[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beast[/FONT][FONT=Arial]"!" וזה גורם ל-"[/FONT][FONT=Arial]Ghost[/FONT][FONT=Arial]" לצחוק עוד יותר.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]*מתי אתה מגיב במ''ת שלך?[/FONT]
[FONT=Arial]קרו אומר לך:"אין שום בעיה,תקשיב זה "טיפ השורה" תמיד ששורה מתקיף תזמן את [/FONT][FONT=Arial]Gale[/FONT][FONT=Arial],תתקיף ישירות ואז ב-[/FONT][FONT=Arial]MP2[/FONT][FONT=Arial] תזמן בתיאום מפלצת סיכרנו בדרגה 7,אם יש לך את הקלף הקסם הזריז "[/FONT][FONT=Arial]Swallow's Nest[/FONT][FONT=Arial]" תזמן בזכות היכולת שלו את "[/FONT][FONT=Arial]Moon Shadow[/FONT][FONT=Arial]" תתקיף ישירות ואז תפעיל את הקסם ואז תזמן את [/FONT][FONT=Arial]Gale[/FONT][FONT=Arial],תתקיף ישירות ושוב סיכרון דרגה 7,יש מבין?".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]הילד השני ששמו דקסטר אומר:"זה גם ככה לא משנה,הוא תמיד עושה את אותו הדבר,אין שום הפתעות אבל לאו,הקלף הזה ישנה את דעתך" אתה רואה שהוא משתמש עם "[/FONT][FONT=Arial]Bottomless Trap Hole[/FONT][FONT=Arial]" שמוציא מהמשחק את "[/FONT][FONT=Arial]Power Tool Dragon[/FONT][FONT=Arial]" של לאו.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]הישורי אומר לך:"לא נראה לי יש טורנירים של צוותי קרב,אבל כן זה יכול להיות אימון די נחמד" אתה רואה שטרי מסתכלת על החלון ומה שמחוץ לו,אתה שומע אותה אומרת לעצמה:"בעוד כמה ימים כולם ידעו מי זו טרי קרטר".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1243784]
[FONT=Arial]הילד השני ששמו דקסטר אומר:"זה גם ככה לא משנה,הוא תמיד עושה את אותו הדבר,אין שום הפתעות אבל לאו,הקלף הזה ישנה את דעתך" אתה רואה שהוא משתמש עם "[/FONT][FONT=Arial]Bottomless Trap Hole[/FONT][FONT=Arial]" שמוציא מהמשחק את "[/FONT][FONT=Arial]Power Tool Dragon[/FONT][FONT=Arial]" של לאו.[/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
"אמרתי לך לאו XD אולי תנסה מהלכים שונים, ואז אולי תנצח... למרות שגם אני מאולם לא חיבבתי את הbottomless trap hole הזה..."
-
[quote=Astral;1243784]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]הישורי אומר לך:"לא נראה לי יש טורנירים של צוותי קרב,אבל כן זה יכול להיות אימון די נחמד" אתה רואה שטרי מסתכלת על החלון ומה שמחוץ לו,אתה שומע אותה אומרת לעצמה:"בעוד כמה ימים כולם ידעו מי זו טרי קרטר".[/FONT][/quote]
אביט אליה בחיוך ואומר לה "אל תידאגי טרי! בעוד כמה ימים כולם יודעו מי אנחנו!"
ואז אקום, אתה מכןת קצת לחולצה ולמכנסיים, אשים את החפיסה בדיסק דו-קרב ואומר "קדימה, נלך להתאמן שם!"
-
[FONT=Arial]*תפסיק לעשות סמיילים בהודעות!זה מציק![/FONT]
[FONT=Arial]לאו אומר לך:"גם אני אף פעם לא חיבבתי את קלפי "[/FONT][FONT=Arial]Trap Hole[/FONT][FONT=Arial]" אבל הם שימושיים במיוחד,אבל יש לי עוד 2 עותקים ממנו בחפיסה" דקסטר צוחק ואומר:"את זה דווקא לא ידעתי,תודה על כך שאמרת לי!".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]הישורי מסתכל על אחותו בדאגה,הוא אומר לך:"עזוב,היה לנו יום ארוך,וגם אחרי שאני משתמש ב-"[/FONT][FONT=Arial]Clear Mind[/FONT][FONT=Arial]" אני חלש מאוד,אני לא חושב שיש לי כוח לעוד קרב" אתה שם לב שיש טיפה שקר בדבריו,אתה רואה שטרי מסתכלת על הקלפים שלה אתה שם לב שאחד מהם הוא "[/FONT][FONT=Arial]Master Hyperion[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה שטרי מסתכלת על הקלף הזה בצורה אחרת משאר הקלפים,אתה מבין שזה הקלף הכי חזק שלה.[/FONT]