-
[QUOTE=ttrrtte;1272860]דרייק-אתה מוצא על הארץ כמה ענפים דקים וקוטף פירות מן העצים ומביא לשרלין, שרלין מבקשת את אחד הפוקדורים שלך, אתה נותן לה והיא מראה לך איך להכין פוקדור ''זה פוקדור בסיסי האפקט היחיד שלו הוא שיהיו לך יותר יסכויי תפיסה'' אומרת שרלין, היא פותחת את הפוקדור ומחדירה את הענף בין שני חלקי מתכת קטנית בפוקדור וככה עם עוד שלושה ענפים'', ''זה הכל'' אומרת שרלין ''ממש פשוט לא?'', 'אתה תוהה למה הפירות, אך מבין במהרה כאשר שרלין מתחילה לאכול אותם בהנאה
[/QUOTE]
"רצתי הרבה כדי להשיג את הפירות! חשבתי שהם לפוקדור... טוב, כן זה די פשוט." אני אומר ומתחיל לחפש פוקימון מים או מעופף ללכוד.
-
מרקוס-''אה..טוב...אתה מבין'' אומרת מאיה במלמול ''הם שיחקו פה מחבואים ואני...הצטרפתי ו...אז שיחקנו תופסת ואז..תוםסת גובה ואז אתה באת'' אומרת מאיה כאשר היא סמוקה מבושה
דרייק-אתה רואה לפתע פיג'י קטן מתעופף ולידו ספירו עומד ומנקר באדמה
(סורי שזה קצר חייבת לשטוף כלים)
-
-
[QUOTE=ttrrtte;1272867]
דרייק-אתה רואה לפתע פיג'י קטן מתעופף ולידו ספירו עומד ומנקר באדמה
(סורי שזה קצר חייבת לשטוף כלים)[/QUOTE]
"אה... הם לא נראים לי חזקים במיוחד..." אני אומר וממשיך לחפש.
-
[QUOTE=ttrrtte;1272860]
אנדי-''כה בטח'' אומרת ורד בשמחה ''הפוקימונים שלי הם צ'יקוריטה ואורסארינג'' היא אומרת ואתם הולכים יחד, אתם רואים לפתע מרחוק את העיר הראשנה, ''לאן נלך מרכז פוקימונים קודם או מכון או חנות או כל דבר?'' שואלת ורד באושר מעצם העובדה שאתם בעיר הראושנה[/QUOTE]
עברתי כבר את המכון של העיר הראשונה
-------------------------------------
"נלך למרכז הפוקימונים" אומר לה
-
[QUOTE=ttrrtte;1272834]סקוט-אתה ממשיך ללכת ביער ברוגע שלפתע אתה רואה שלט חום ועליו הכיתוב ''לעיר לוטייג'' אתה מסתכל קדימה ורואה שכבר הגעת לעיר הראשונה ולא שמת לב, אתה הולך לאחות ג'וי בכדי לרפא פוקימונים ומחכה בחדר ההמתנה, לפתע מתיישב לידך נערה בערך בת-גילך בעלת שיער זהוב ועייני ענבר נוצצות אשר לבושה בשמלה קיצית זהובה, האחות ג'וי ניגשת אליה ואומרת ''הנה מיקה, הפוקימונים שלך בסדר עכשיו'',''תודה'' משיבה הנערה ששמה כמתברר הוא מיקה, ''למה אתה מחכה?'' שואלת אותך מיקה
[/QUOTE]
"לרפא את הפוקימונים שלי." אני אומר לה בחיוך קל.'וואו.היא יפה.' אני חושב לעצמי ומביט בה עוד מבט חטוף אחד."אני סקוט." אני אומר לה בחיוך ונותן הל את ידי ללחיצה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1272867]מרקוס-''אה..טוב...אתה מבין'' אומרת מאיה במלמול ''הם שיחקו פה מחבואים ואני...הצטרפתי ו...אז שיחקנו תופסת ואז..תוםסת גובה ואז אתה באת'' אומרת מאיה כאשר היא סמוקה מבושה
"כולכם חבורת תינוקות שאי אפשר להשאיר לבד לרגע חזרו!" אומר בזעם
-
סקוט-''נעים להכיר אותך סקוט'' אומרת מיקה בחיוך נעים למראה, האחות ג'וי ניגשת אליכם ונותנת לשניכם את הפוקדורים שלכם, ''תודה'' אתם אומרים כקול אחד, ''סקוט רוצה להיות שותפים למסע?'' שואלת מיקה כאשר סומק נראה בלחייה
מרקוס-אתה מחזיר את כולם אך מאיה חומקת בקלילות מן הקרן ואומרת בקול מתגרה ''שבועיים בלי פוקדור '' ומחייכת חיוך מזלזל ומאושר מן העובדה שיש לה שובעיים בלי פוקדור, ''לה לה לה לה'' היא אומרת תוך כדי דילוגים אל מחוץ לחדר
דרייק-אתה ממשיך לחפש אחרי פוקימוני מעופף חזקים, אתה הולך כאשר לפתע אתה רואה פוקימון על עץ, אתה לא מזהה אותו , אך הוא נראה לך די חזק-
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/566.png[/IMG]
אנדי-סורי לא הגבת כל כך הרבה זמן עד שכבר שחכתי..
-
[מרקוס-אתה מחזיר את כולם אך מאיה חומקת בקלילות מן הקרן ואומרת בקול מתגרה ''שבועיים בלי פוקדור '' ומחייכת חיוך מזלזל ומאושר מן העובדה שיש לה שובעיים בלי פוקדור, ''לה לה לה לה'' היא אומרת תוך כדי דילוגים אל מחוץ לחדר
"ביי" אומר בכעס.
-
[QUOTE=ttrrtte;1272834]
ג'ק-שליו מנזה אך ללא הצלחה ולכן משתמשת פשוט בקרן על חושית, הקרן פוגעת בפיבאס אשר מתעלף מיד ''הוא זקוק..לאימון'' אומר מנהיג המכון בחיוך מאולץ ומושיט לך תג בצורת טיפה זהובה[/QUOTE]
"תודה רבה לך" אענה למנהיג המכון בנימוס ואצא מן המכון
~~~~~~~~~
פתאום נזכרתי, זה לא היה אמור להיות מכון אבן?
-
מרקוס-מאיה מוציאה לך לשון בילדותיות
וחוזרת לחדר ואומרת ''לאן הולכים עכשיו? אמ....מכון לא? מכון המים של העיר-עוד לא היינו בוא, אז אתה בא?'' היא שואלת כאשר היא כבר חצי מחוץ לחדר
ג'ק-כה אבל החלטתי כדי שיהיה מגוון אה...טוב מודה התבלבלתי חחחחח הבא שלך יהיה אבן
אתה יוצא מן המכון ושליו אומרת ''מה דעתך ל...'' אך היא נקטעת כאשר לפתע היא חוזרת לצורתה הרגילה ''יש! לא יכולתי יותר כפוקימון רק שעכשיו כמו קודם לצוות טיי אר חשמל יהיה הרבה יותר קל לאתר אותי, נו טוב לא נורא'' היא אומרת ומדלגת במעלה השבליל, ''לאן נלך עכשיו?!'' היא צורחת אלייך, ואומרת ''שמעתי שיש מכון לא רשמי אתה בא?''
-
[QUOTE=ttrrtte;1272901]סקוט-''נעים להכיר אותך סקוט'' אומרת מיקה בחיוך נעים למראה, האחות ג'וי ניגשת אליכם ונותנת לשניכם את הפוקדורים שלכם, ''תודה'' אתם אומרים כקול אחד, ''סקוט רוצה להיות שותפים למסע?'' שואלת מיקה כאשר סומק נראה בלחייה
\[/QUOTE]
'הממ.אני לא יודע ממש,אבל זה נראה לי יהיה נחמד אם אני אחלוק את המסע שלי אם מישהו.' אני חושב לעצמי. לאחר הרהור בעניין אני אורמ לה-"כן.אני רוצה." בחיוך רחב."אוקיי,תכירי את הפוקימונים שלי." אני אומר בחיוך,ומוציא מהפוקדורים שלהם את גסטליי ואת צ'ימצ'אר.
-
[QUOTE=ttrrtte;1272912]
ג'ק-כה אבל החלטתי כדי שיהיה מגוון אה...טוב מודה התבלבלתי חחחחח הבא שלך יהיה אבן
אתה יוצא מן המכון ושליו אומרת ''מה דעתך ל...'' אך היא נקטעת כאשר לפתע היא חוזרת לצורתה הרגילה ''יש! לא יכולתי יותר כפוקימון רק שעכשיו כמו קודם לצוות טיי אר חשמל יהיה הרבה יותר קל לאתר אותי, נו טוב לא נורא'' היא אומרת ומדלגת במעלה השבליל, ''לאן נלך עכשיו?!'' היא צורחת אלייך, ואומרת ''שמעתי שיש מכון לא רשמי אתה בא?''[/QUOTE]
"אה... לא..." אומר לשליו ב[B]ציניות[/B]
-
סקוט-''וואוו!'' אומרת מיקה למראה פוקימונייך, ''אוקיי צאו שניכם'' אומרת מיקה בעודה זורקת שני פוקדורים לאוויר, לפנייך עומדות שתי בלוסם חמודות אשר עומדות זו לצד זו, ''אלה הן בלה ונלה, הבלומסיות שלי'' מציגה מיקה את הפוקימונים שלך לפנייך, ''לאן אתה רוצה ללכת?'' היא שואלת
ג'ק-''חה..חה..'' אומרת שליו בתגובה לנימת קולך הציני , היא מובילה אותך בעקבות שלטים עד שאתם נעמדים מול בית לבן חלק, אתם נכנסים ואתה אומר ''אני מאתגר אותך'', מולך נעמד מאמןגדול גוף ואומר ''בהצלחה בהפסד'' ומוציא טאנגלה גדול, מה תעשה?
-
[QUOTE=ttrrtte;1272941]סקוט-''וואוו!'' אומרת מיקה למראה פוקימונייך, ''אוקיי צאו שניכם'' אומרת מיקה בעודה זורקת שני פוקדורים לאוויר, לפנייך עומדות שתי בלוסם חמודות אשר עומדות זו לצד זו, ''אלה הן בלה ונלה, הבלומסיות שלי'' מציגה מיקה את הפוקימונים שלך לפנייך, ''לאן אתה רוצה ללכת?'' היא שואלת
[/QUOTE]
"לברר אם יש מכון בעיר הזאת. ואם אין,אז לעיר הבאה." אני אומר בביטחון.'היא לא נראית לי מאמנת.אולי היא מתאמת...'אני חושב לעצמי בעניין.
-
סקוט=''אני מכירה את העיר הזאת טוב מאוד, יש פה מכון אבן'' אומרת מיקה, ''אתה בא?'' היא שואלת כאשר היא עומדת חצי מחוץ למרכז-חצי בפנים, אתה מהנהן ומיקה מובילה אותך בין כמה רחובות, אתה נעמד מול בניין אבן ענק ונכנס ''אני מאתגר אותך'' אתה צועק ומיג מופיע מנהיג המכון, המנהיג מוציא ג'יאודוד
-
[QUOTE=ttrrtte;1272949]סקוט=''אני מכירה את העיר הזאת טוב מאוד, יש פה מכון אבן'' אומרת מיקה, ''אתה בא?'' היא שואלת כאשר היא עומדת חצי מחוץ למרכז-חצי בפנים, אתה מהנהן ומיקה מובילה אותך בין כמה רחובות, אתה נעמד מול בניין אבן ענק ונכנס ''אני מאתגר אותך'' אתה צועק ומיג מופיע מנהיג המכון, המנהיג מוציא ג'יאודוד[/QUOTE]
"אוקיי,צא גסטליי!" אני אומר בחיוך ומוצאי את גסטליי.'אוקיי,צ'ימצ'אר הוא פוקימון אש וג'יודוד הוא פוקימון אדמה, אז כדאי שאני אשתמש קודם בו. נראה לי שההיפנוזה שלו תהיה שימושית.' אני חושב לעצמי."אוקיי גסטליי,היפנוזה ולאחר מכן כדור צל!" אני צועק לו בחיוך,ומקווה שהמהלך הזה יצליח.
-
[QUOTE=ttrrtte;1272912]מרקוס-מאיה מוציאה לך לשון בילדותיות
וחוזרת לחדר ואומרת ''לאן הולכים עכשיו? אמ....מכון לא? מכון המים של העיר-עוד לא היינו בוא, אז אתה בא?'' היא שואלת כאשר היא כבר חצי מחוץ לחדר
"טוב" אומר בזעם.
-
[QUOTE=ttrrtte;1272901]
דרייק-אתה ממשיך לחפש אחרי פוקימוני מעופף חזקים, אתה הולך כאשר לפתע אתה רואה פוקימון על עץ, אתה לא מזהה אותו , אך הוא נראה לך די חזק-
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/566.png[/IMG]
[/QUOTE]
"זה נראה אחד טוב!" אני אומר. "צאו צ'ינטר וסנוראנט! מכת ברק וקרן קרח! צאו!"
-
סקוט-גאסטלי משתמש בהיפנוזה ולפני שג'יאודוד או מנהיג המכון מבינים בכלל מה קורה ג'יאודוד שוקע בשינה, ''קום!'' צועק מנהיג המכון במטרה להעיר את ג'יאודוד, אך הוא לא קם, גאסטלי טוען כדור שחור טעון אנרגיה מול פיו ומטיל אותו אל עבר ג'יאודוד שעף לאחור
המכה אינה מעלפת את ג'יאודוד אלה פוצעת אותו ובנוסף מעירה אותו מן ההיפנוזה , ''גיאודוד זריקת אבנים!'' אוממר נהיג המכון וג'יאודוד מתחיל לזרוק אבנים על גאסטלי
מרקוס-אתה הולך אחרי מאיה ובמהרה אתם מגיעים אל מכון המים, אתה נכנס פנפימה ואומר ''אני מאתגר אותך!'' מולך נעמד מנהיג המכון
''בסדר'' הוא אומר ומוציא וופוריאון שנראה חזק ביותר
דרייק-צ'ינטר משתמש במכת ברק אשר משתלבת על קרן הקרח של סנורנאט, הפוקימון המעופף המוזר עף לענף אחד גבוהה יותר והמתקפות /שוברות את הענף עליו ישב קודם, הפוקימון מתקדם אל סנוראנט במתקפת כנף
-
[QUOTE=ttrrtte;1273050]סקוט-גאסטלי משתמש בהיפנוזה ולפני שג'יאודוד או מנהיג המכון מבינים בכלל מה קורה ג'יאודוד שוקע בשינה, ''קום!'' צועק מנהיג המכון במטרה להעיר את ג'יאודוד, אך הוא לא קם, גאסטלי טוען כדור שחור טעון אנרגיה מול פיו ומטיל אותו אל עבר ג'יאודוד שעף לאחור
המכה אינה מעלפת את ג'יאודוד אלה פוצעת אותו ובנוסף מעירה אותו מן ההיפנוזה , ''גיאודוד זריקת אבנים!'' אוממר נהיג המכון וג'יאודוד מתחיל לזרוק אבנים על גאסטלי
מרקוס-אתה הולך אחרי מאיה ובמהרה אתם מגיעים אל מכון המים, אתה נכנס פנפימה ואומר ''אני מאתגר אותך!'' מולך נעמד מנהיג המכון
דרייק-צ'ינטר משתמש במכת ברק אשר משתלבת על קרן הקרח של סנורנאט, הפוקימון המעופף המוזר עף לענף אחד גבוהה יותר והמתקפות /שוברות את הענף עליו ישב קודם, הפוקימון מתקדם אל סנוראנט במתקפת כנף[/QUOTE]
"סנוראנט אבקת שלג! צ'ינטר מערבולת ברקים אפלים הפוכה! צא טורצ'יק! גחלת!" אני אומר ומחכה לתוצאות.
-
[QUOTE=ttrrtte;1273050]סקוט-גאסטלי משתמש בהיפנוזה ולפני שג'יאודוד או מנהיג המכון מבינים בכלל מה קורה ג'יאודוד שוקע בשינה, ''קום!'' צועק מנהיג המכון במטרה להעיר את ג'יאודוד, אך הוא לא קם, גאסטלי טוען כדור שחור טעון אנרגיה מול פיו ומטיל אותו אל עבר ג'יאודוד שעף לאחור
[/QUOTE]
'גסטליי,תחמוק,ואז תשתמש בכדורי צל בזה אחר זה,ואז לסיום-פעימת אופל משולבת בכדור צל!" אני צועק לו בהתלהבות.'אני מקווה שהוא לא ייפגע יותר מדי. כי למען האמת-הוא הפוקימון הכי טבו שיש לי למכון הזה. צ'ימצ'אר לא משמ חזק על פוקימוני אבן.' אני חושב לעצמי.
-
[QUOTE=ttrrtte;1272528]ג'ינה-טום משתמש בלהביור ואז בערפל, הוא דוחף ושורט את סוואנה אשר מתעלף בוא במקום, ''כל הכבוד הפרס שלך הוא ההתפתחול הראונה של טאנגלה או סוואנה לבחירתך'' אומר המאמן
[/QUOTE]
"תודה לך!" אגיד "אני רוצה סוואנה בבקשה" ואז ארוץ לטום, אחבק אותו ואגיד "היית מעולה, אנחנו צוות מצוין"
-
דרייק-מסכן הפוקימון ^_^
סקוט-''גסטליי,תחמוק,ואז תשתמש בכדורי צל בזה אחר זה,ואז לסיום-פעימת אופל משולבת בכדור צל!" אתה צועק לגאסטלי בהתלהבות., גאסטלי חומק במהירות ומשתמש בכדורי צל , ג'אודוד נפגע ומנסה להתאושש אך לא מספיק להתחמק מן כדור הצל המשולב בדופק אפל ומתעלף, מנהיג המכון מוציא אוניקס
ג'ינה-''לא סוואנה, התת מפותח שלו'' מבהיר המאמן את כוונתו ונותן לך-
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/580.png[/IMG]
''צודקת'' אומר לך טום ''מה נעשה?W'
-
[QUOTE=ttrrtte;1273255]
סקוט-''גסטליי,תחמוק,ואז תשתמש בכדורי צל בזה אחר זה,ואז לסיום-פעימת אופל משולבת בכדור צל!" אתה צועק לגאסטלי בהתלהבות., גאסטלי חומק במהירות ומשתמש בכדורי צל , ג'אודוד נפגע ומנסה להתאושש אך לא מספיק להתחמק מן כדור הצל המשולב בדופק אפל ומתעלף, מנהיג המכון מוציא אוניקס
W'[/QUOTE]
"אוקיי גסטליי,תישאר.צא אליו עם היפנוזה פעימת אופל!" אני צועק לגסטליי.'אוניקס שלו נראה חזק מאוד. נקווה בשבילי שהוא לא מאוד חזק,וגסטליי יכול לנצח אותו.' אני חושב לעצמי ומקווה שגסטליי יצליח.
-
[QUOTE=ttrrtte;1273255]דרייק-מסכן הפוקימון ^_^
קצת נסחפתי... סליחה... אני בלי ריטלין ואכלתי עכשיו משהוא כמו חפיסת שוקולד ושלוש כוסות שוקו 3:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"צא פוקדור משודרג!" אני צועק וזורק עליו את הפוקדור שהכנתי בהוראותיה של שרלין. אני מחכה שהפוקימון ייתפס ומלטף את ראשיהם של כל הפוקימונים שלי. אם הפוקימון נתפס אני בודק אותו בפוקידע.
-
"סרסקיט צא תעמוד מעל ופוריאון ואקדח מים עם שריטת חרק!!!" אומר באומץ.
-
[QUOTE=ttrrtte;1273255]ג'ינה-''לא סוואנה, התת מפותח שלו'' מבהיר המאמן את כוונתו ונותן לך-
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/580.png[/IMG]
''צודקת'' אומר לך טום ''מה נעשה?W'[/QUOTE]
"לא יודעת" אגיד "תגיד לי, לפני שהאנשים האלה תפסו אותך רצית לשאול אותי משהו, מה זה היה?"
-
סקוט-גאסטלי טוען פעימת אופל עוצמתית אשר מעיפה את אוניקס לאחור, ''אוניקס קום, קבר אבן'' נשמע קול מאמנו של אוניקס, אוניקס משתמש בקבר אבן ואבנים מתחילות להערם סביב גאסטלי אשר מחכה בלחץ לפקודות ממך
דרייק-אתה מלטף את כל פוקימונייך בזמן שהפודור מתנודד, ולפתע נעצר ''יש תפסתי...משו!'' אתה צועק בשמחה ומפעיל את הפוקדע שלך-
''ארצ'ן, פוקימון מסוג אבן ומעופף, נכחד לפני כמה עשרות שנים אך לפני כשנה הוחזרו כמה הם לחיים העזרת מכונות מיוחדות ושוחררו לטבע, נדירים מאוד למציאה'',
מרקוס-אתה מוציא את סארסקיט אשר קופץ אל ראשו של וופוריאון ומשתמש באקדח מים, וופוריאון מופתע מכך שסארסקיט אינו מפחד ממנו ומגיב באקדח מים עוצמתית סארסקיט עף לאחור פגוע ופצוע אך לא נכנע ומחכה לעוד פקודה ממך מפני שאינו מצליח להיות קרוב מספיק ל[b]נשיכת[/b] חרק
ג'ינה-''האמת..'' אומר טום ומגרד בעזרת כפתו בראשו, ''אני לא זוכר..'' הוא אומר בכהתנצלות
לא אגיב יותר היום בגלל משו שאני נעדיפה שלא לדבר עליו
-
[QUOTE=ttrrtte;1273536]
דרייק-אתה מלטף את כל פוקימונייך בזמן שהפודור מתנודד, ולפתע נעצר ''יש תפסתי...משו!'' אתה צועק בשמחה ומפעיל את הפוקדע שלך-
''ארצ'ן, פוקימון מסוג אבן ומעופף, נכחד לפני כמה עשרות שנים אך לפני כשנה הוחזרו כמה הם לחיים העזרת מכונות מיוחדות ושוחררו לטבע, נדירים מאוד למציאה'',
[/QUOTE]
"מעולה!" אני צועק ומכוון עליו גם את המכשיר ששרלין נתנה לי כדי לבדוק רמת נדירות.
-
[QUOTE=ttrrtte;1273536]סקוט-גאסטלי טוען פעימת אופל עוצמתית אשר מעיפה את אוניקס לאחור, ''אוניקס קום, קבר אבן'' נשמע קול מאמנו של אוניקס, אוניקס משתמש בקבר אבן ואבנים מתחילות להערם סביב גאסטלי אשר מחכה בלחץ לפקודות ממך
מרקוס-אתה מוציא את סארסקיט אשר קופץ אל ראשו של וופוריאון ומשתמש באקדח מים, וופוריאון מופתע מכך שסארסקיט אינו מפחד ממנו ומגיב באקדח מים עוצמתית סארסקיט עף לאחור פגוע ופצוע אך לא נכנע ומחכה לעוד פקודה ממך מפני שאינו מצליח להיות קרוב מספיק ל[b]נשיכת[/b] חרק
ג'ינה-''האמת..'' אומר טום ומגרד בעזרת כפתו בראשו, ''אני לא זוכר..'' הוא אומר בכהתנצלות
לא אגיב יותר היום בגלל משו שאני נעדיפה שלא לדבר עליו[/QUOTE]
"אז בוא נלך לטייל, תספר לי איך זה להיות פוקימון" אגיד ואגרד לו באוזנו.
-
[QUOTE=ttrrtte;1272941]
ג'ק-''חה..חה..'' אומרת שליו בתגובה לנימת קולך הציני , היא מובילה אותך בעקבות שלטים עד שאתם נעמדים מול בית לבן חלק, אתם נכנסים ואתה אומר ''אני מאתגר אותך'', מולך נעמד מאמןגדול גוף ואומר ''בהצלחה בהפסד'' ומוציא טאנגלה גדול, מה תעשה?[/QUOTE]
"כן, בהפסד שלך" אומר למנהיג המכון בזלזול "צא הרקרוס ותשתמש במתקפת קרן ושבירת לבנים באותו הזמן" אומר להרקרוס בביטחון מוגזם
-
[QUOTE=ttrrtte;1273536]סקוט-גאסטלי טוען פעימת אופל עוצמתית אשר מעיפה את אוניקס לאחור, ''אוניקס קום, קבר אבן'' נשמע קול מאמנו של אוניקס, אוניקס משתמש בקבר אבן ואבנים מתחילות להערם סביב גאסטלי אשר מחכה בלחץ לפקודות ממך
[/QUOTE]
גסטליי,תחמוק דרך הקרקע בעזרת יכולות הרוח שלך,ואז כדור צל משולב בפעימת אופל!" אני צעוק לגסטליי.'נקווה שזה יעבוד.' אני חשוב לעצמי.'הרי אחרי הכול-גסטליי הוא רוח,ואמורות להיות לו יכולות של רוח.' אני אומר לעצמי.
-
"סרסקיט אתה יכול להמשיך להילחם? כי אם לא אז אני אוציא את אספיגלאס" אשאל בדאגה.
-
[b]סליחה עם יהיו לי הרבה שגיאות במילים אני במחשב חדש ועדיין לא רגילה[/b]
דרייק-אתה מכוון עליו את המכשיר ששרלין נתנה לך (פוקניר) והפוקניר מצפצץ ואומר ''ארכ'ן, מתקפות-זריקת אבנים, מתקפת כנף, חפירה, אס אוויר מד נדירות-9.5''
ג'ינה-טום מתחמק מידך ואומר ''אין צורך לגרד לי באוזן אני עדיין בן-אדם את יודעת'' טום אומר בשמץ של רטינה, ''זה כמו להיות ן אדם רק שאנשים אחרים מתקיפים אותך עם הפוקימונים שלך'' הוא אומר והבעה של זכרונות לא טובים עולה בפניו
ג'ק-הרקרוס משתמש בשבירת לבנים ומתקפת קרן על טאנגלה שעף בעוצמה לאחור, ''ככל שהם גדולים יותר כך הם נו]לים חזק יותר'' אתה אומר בזלזול ושחצנות, ''טאנגלה קום ותשתמש בשאיבת מגה!'' טאנגלה מתחיל לשאוב כח מהרקרוס שמתחיל להיחלש יותר ויותר
סקוט-אתה פוקדע מהלך;)
[QUOTE=ttrrtte;1273787][b]
ג'ק-הרקרוס משתמש בשבירת לבנים ומתקפת קרן על טאנגלה שעף בעוצמה לאחור, ''ככל שהם גדולים יותר כך הם נופלים חזק יותר'' אתה אומר בזלזול ושחצנות, ''טאנגלה קום ותשתמש בשאיבת מגה!'' טאנגלה מתחיל לשאוב כח מהרקרוס שמתחיל להיחלש יותר ויותר
[/QUOTE]
'הרקרוס הוא חרק, וזו מתקפה די חלשה, זה לא אמור להשפיע עליו הרבה... אבל, אם היא כן זה סימן שהטנגלה הזה מאוד חזק...' אחשוב לעצמי. "הרקרוס תתחמק ותשתמש בכל המתקפות שאתה יודע בבת אחת!" אומר להרקרוס בנחישות ואשתדל שלא להזיע
-
[QUOTE=ttrrtte;1273787][b]
סקוט-אתה פוקדע מהלך;)
"מעולה גסטליי!היית פשוט מעולה!" אני אומר לגסטליי בחיוך רחב,ומוציא את צ'ימצ'אר."ניצחנו חברים! זה פשוט היה מעולה!" אני אומר בהתלהבות.אני הולך אל מיקה ואומר לה-"חזרתי.זה היה קרב די טוב,אבל קצר,חבל שלצ'ימצ'אר אל היה צ'אנס להשתתף.." אני אומר באכזבה."טוב,אחרי המכון,לדעתי כדאי שנלך לזירת היאמונים.אני רוצה לאמן קצת את צ'ימצ'אר וגסטלי ואולי גם ללמד אותם מתקפות חדשות." אני אורמ בחיוך רחב.
-
מרקוס-דבריו של בוב מוכחים מיד כאשר סארסקיט מסרב בתוקף להיות מוחלף , והוא מחכה לפקודה ממך בזמן שוופוריאון מתקרב עם אקדח מים בפיו[/quote]
" תתחמק ואז אקדח מים עוצמתי למען כולם בכל הכוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אצעק לו באהדה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1273787][b]ג'ינה-טום מתחמק מידך ואומר ''אין צורך לגרד לי באוזן אני עדיין בן-אדם את יודעת'' טום אומר בשמץ של רטינה, ''זה כמו להיות ן אדם רק שאנשים אחרים מתקיפים אותך עם הפוקימונים שלך'' הוא אומר והבעה של זכרונות לא טובים עולה בפניו
[/QUOTE]
"תגיד, אולי פשוט נלך לתפוס פוקימון?" אשאל
-
ג'ק- הרקרוס חומק הצידה מעט חלש, אך לא כל כך, ומשתמש בכל התק]ותיו על טאנגלה [u]המסכן מאוד מאוד[/u] אשר מתעלף בוא במקום, ''טאנגלה חזור, סוואנה צא תשתמש באקדח מים'' אומר מאמנו של טאנגלה וסוונה שזה עתה הוציא מן הפוקדור שלו וסוונה מתחיל להתקרב להרקרוס בהאקדח מים
מרקוס-סארסקט מתחמק בקושי ומשתמש באקדח מים, אקדח המים פוגע בוופוריאון המופתע שעף לאחור מעולף...
''כל הכבוד!'' משבח אותך מנהיג המכון אבל את פוליוואג לא תנצח'' הוא מוסיף ומוציא פוליוואד קטנטן\
ג'ינה-''בסדר'' אומר טום, שמח על שינוי השיחה אתתם הולכים ולפתע שומעים רעש מלמעלה, אתם מביטים לשמים ורואים להקת סטארלים עפים, טום שואל ''בא לך על סטארלי?'' ומסתכל בדריכות אל עבר להקת הסטארלי, לפני שאת עונה הוא מצביע על אחד הסטארלים באמצע ''היא נקסבה, בת כחודש הייתי אומר וחזקה מאוד יחסית לשאר''
סקוט-''בטח'' אומרת מיקה בחיוך, אתם יוצאים לזירת הקרב ומיקה אומרת ''אתה יודע אתה ממש...'' בדיוק שרשת נופלת עליה ומתחילה לעלות אותה בעודה צווחת אל מסוק שחור אשר חג מעליכם