-
[U]Meganium[/U]
"בטח שאפש להתאמן קודם. זה אפילו מומלץ. גם כדאי לך לנסות ללמד את הפוקימונים שלך מתקפות חדשות, זה יכול לעזור להם מאוד." אמרה רוז, והחלה ללכת לכיוון היציאה. "בוא איתי, אני אראה לך איפה יש פוקימונים מולם אפשר להילחם." היא הציעה.
הלכת אחריה בהסכמה, ויצאתם מתוך מרכז הפוקימונים. היא הצביעה לכיוון הררי קטן, המצוי בין שני גבעות. "שם יש שדות חקלאיים נחמדים שהרבה מאמנים הולכים להתאמן בהם. אני מניחה שתמצא פוקימון או מאמן להתאמן נגדו." היא אמרה.
[U]NivX10[/U]
האיש פתח את הפוקדור בידו, ופוקימון הג'יני הוורדרד המוכר לך יצא ממנו. הוא ריחף מולך, ונראה מסוכן ביותר. זכרת היטב באיזו מהירות הוא היפנט אותך וגרם לך לישון, וחשש עלה בך. תהית באיזה מהפוקימונים שלך לבחור.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up3/reikwddz1oyo.png[/IMG]
-
[QUOTE=Balenciaga;1320481][U]Meganium[/U]
"בטח שאפש להתאמן קודם. זה אפילו מומלץ. גם כדאי לך לנסות ללמד את הפוקימונים שלך מתקפות חדשות, זה יכול לעזור להם מאוד." אמרה רוז, והחלה ללכת לכיוון היציאה. "בוא איתי, אני אראה לך איפה יש פוקימונים מולם אפשר להילחם." היא הציעה.
הלכת אחריה בהסכמה, ויצאתם מתוך מרכז הפוקימונים. היא הצביעה לכיוון הררי קטן, המצוי בין שני גבעות. "שם יש שדות חקלאיים נחמדים שהרבה מאמנים הולכים להתאמן בהם. אני מניחה שתמצא פוקימון או מאמן להתאמן נגדו." היא אמרה.
[I[/QUOT
"תודה רבה רוז! נתראה בקרב המכון שלי!" אומר לה בחיוך ואתחיל לסייר בשטח,אחפש מאמנים שמעוניינים להילחם בקרב כפול או כמה פוקימונים פראיים.
"איך אני אוכל ללמד את מגנפליי ונאודיל מתקפות חדשות?" אשאל את פטר בסקרנות
-
[quote=Balenciaga;1320481][U]Meganium[/U]
[U]NivX10[/U]
האיש פתח את הפוקדור בידו, ופוקימון הג'יני הוורדרד המוכר לך יצא ממנו. הוא ריחף מולך, ונראה מסוכן ביותר. זכרת היטב באיזו מהירות הוא היפנט אותך וגרם לך לישון, וחשש עלה בך. תהית באיזה מהפוקימונים שלך לבחור.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up3/reikwddz1oyo.png[/IMG][/quote]
אוציא את פלוטובר החוצה, אגיד לו במתיחות "פלוטובר, תיהיה מרוכז וסובלני לכל תנועה שלו תתמקד היטב ובתיאום טוב ננצח חבר!"
לאחר מכן אומר "פלוטובר תקוף אותו באקדח מים, ואז זנק אחורה, כך ממנו מרווח כדי שיהיה לך יותר פנאי להתחמק"
-
[U]Meganium[/U]
פטר נראה משועשע. "אתה באמת לא יודע?" הוא שואל אותך בעוקצנות, ומגחח. "כל מה שאתה צריך לעשות, זה לכוון את הפוקידע שלך על הפוקימון שאתה רוצה ללמד אותו מתקפה, והפוקידע יגיד לך איזה מתקפות הפוקימון שלך יכול ללמוד. בדרך כלל הוא יתן בחירה בין שתים או שלוש אופציות." הסביר לך פטר. "כל מה שאתה צריך לעשות אחרי זה זה לנסות להשתמש במתקפה. זה עשוי לקחת קצת זמן..." הוא אמר. "מדי פעם גם כדאי לבדוק מחדש איזה מתקפות הפוקיע נותן, כי עשויות לצוץ מתקפות חדשות ככל שהפוקימון מתחזק." הוא הסביר תןך שאתם הולכים לכיוון האיזור השדות עליו המליצה רוז.
[U]NivX10[/U]
פלוטובר נדרך, וציית לך באופן מיידי.
פיו התמלא מים, והוא שחרר מפיו כדור מים. יריית המים טסה בעוצמה לכיוון וויג'ין המרחף באוויר, והתנפצה עליו בכוח. רסיסי מים התפזרו בכל החדר כשהפוקימון הרוח נפגע מהמתקפה.
האיש הקטן והזקן הביט בך בתדהמה, ופקד בשפתו מתקפה שאותה לא הבנת.
עיניו של וויג'ין החלו לזהור באור סגלגל עדין, וגופו של פלוטובר נעטף במאין הילה מוזרה.
"תיזהר," אמר גילברט. "נראה לי שהוא משתמש במתקפת בילבול." הוא הסביר לך.
פלוטובר החל לעוף מעט באוויר, ואז הוא הוטח בעוצמה אדירה בקיר שמאחוריו. פוקימון המים שלך הושאר צמוד לקיר, והתקשה לזוז תוך שההילה הסגלגלה סביבו עדיין בוהקת.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320487][U]Meganium[/U]
פטר נראה משועשע. "אתה באמת לא יודע?" הוא שואל אותך בעוקצנות, ומגחח. "כל מה שאתה צריך לעשות, זה לכוון את הפוקידע שלך על הפוקימון שאתה רוצה ללמד אותו מתקפה, והפוקידע יגיד לך איזה מתקפות הפוקימון שלך יכול ללמוד. בדרך כלל הוא יתן בחירה בין שתים או שלוש אופציות." הסביר לך פטר. "כל מה שאתה צריך לעשות אחרי זה זה לנסות להשתמש במתקפה. זה עשוי לקחת קצת זמן..." הוא אמר. "מדי פעם גם כדאי לבדוק מחדש איזה מתקפות הפוקיע נותן, כי עשויות לצוץ מתקפות חדשות ככל שהפוקימון מתחזק." הוא הסביר תןך שאתם הולכים לכיוון האיזור השדות עליו המליצה רוז.[/QUOTE]
אשחרר את נאודיל ומגנפליי ואכוון עליהם את הפוקידע ואראה אילו מתקפות הם יכולחם ללמוד בזמן שאני ממשיך לחפש אימון בשבילם
-
[quote=Balenciaga;1320487]
[U]NivX10[/U]
פלוטובר נדרך, וציית לך באופן מיידי.
פיו התמלא מים, והוא שחרר מפיו כדור מים. יריית המים טסה בעוצמה לכיוון וויג'ין המרחף באוויר, והתנפצה עליו בכוח. רסיסי מים התפזרו בכל החדר כשהפוקימון הרוח נפגע מהמתקפה.
האיש הקטן והזקן הביט בך בתדהמה, ופקד בשפתו מתקפה שאותה לא הבנת.
עיניו של וויג'ין החלו לזהור באור סגלגל עדין, וגופו של פלוטובר נעטף במאין הילה מוזרה.
"תיזהר," אמר גילברט. "נראה לי שהוא משתמש במתקפת בילבול." הוא הסביר לך.
פלוטובר החל לעוף מעט באוויר, ואז הוא הוטח בעוצמה אדירה בקיר שמאחוריו. פוקימון המים שלך הושאר צמוד לקיר, והתקשה לזוז תוך שההילה הסגלגלה סביבו עדיין בוהקת.[/quote]
"וואטובר בעל-קולי בכל הכוח, שיאבד ריכוז, ובנוסף תתפרע ותאבק במטרה להשתחרר. נסה תשתחרר בכל כוחך!" אקרא אליו.
"שלח קרן בועות, ואז רוץ אליו ונסה אגרוף מים!" אומר ציפייה שאולי יצליח ללמות את המתקפה.
-
[U]Meganium[/U]
שני הפוקימונים שלך יוצאים מהפוקדור, ונעמדים זה ליד זה. אתה מכוון אליהם את הפוקידע, והפוקידע מתחיל להראות סימני טעינה. תוך מספר שניות של המתנה, מוצג על המסך המתקפות שכל פוקימון יכול ללמוד.
'נאודיל: סינטזה (Synthesis), שאיבת מגה (Mega Drain), ציפורני מתכת (Metal Claw).
מגנפליי: אבקת רעל, אבקת שינה, שאיבה (Absorb).'
"מתקפות שימושיות לשניהם," אומר פטר תוך שהוא מציץ אל תוך הפוקידע.
אתה ממשיך לחפש סביבך, ולפתע אתה שומע רעש של הליכה מאחורי סבך עצים. אתה לא רואה מי או מה נמצא שם.
[U]NivX10[/U]
וואטובר פותח את פיו שוב, והפעם קול דק ומוזר יוצא מפיו. גלי הקול מתפזרים בחדר ופוגעים בוויג'ין. וויג'ין נראה מטושטש ומסוחרר, וההילה הסגלגלה נעלמת בבת אחת. פלוטובר נוחת על הרצפה, ומנצל את ההזדמנות כדי לתקוף. זרם בועות אדיר מתחיל לצאת מכיוונו והבועות טסות לוויג'ין המטושטש. כשהן פוגעות בו, נוצר הדף אדיר כשהבועות מתפוצצות. וויג'ין מוטח ברצפה בכבדות.
האיש צועק כמה מילים בשפתו, ופו'ימון הג'יני מנסה לקום ולרחף באוויר.
פלוטובר מתחיל לרוץ במהירות לכיוונו, ידו בוהקת בזוהר כחלחל. הוא ניסה להכות את וויג'ין, אך פוקימון הרוח הצליח להתחמק בשניה האחרונה, ואגרופו של פלוטובר בקע בקיר מאחוריו. כשאגרוף פגע בקיר, יצאו מים מידו של פוקימון הדוב והתפזרו בהדף קטן.
"לא מושלם בכלל," אמר גילברט. "אבל בהחלט בכיוון. עוד כמה ניסיונות, וזה יעבוד."
-
[quote=Balenciaga;1320495]
[U]NivX10[/U]
וואטובר פותח את פיו שוב, והפעם קול דק ומוזר יוצא מפיו. גלי הקול מתפזרים בחדר ופוגעים בוויג'ין. וויג'ין נראה מטושטש ומסוחרר, וההילה הסגלגלה נעלמת בבת אחת. פלוטובר נוחת על הרצפה, ומנצל את ההזדמנות כדי לתקוף. זרם בועות אדיר מתחיל לצאת מכיוונו והבועות טסות לוויג'ין המטושטש. כשהן פוגעות בו, נוצר הדף אדיר כשהבועות מתפוצצות. וויג'ין מוטח ברצפה בכבדות.
האיש צועק כמה מילים בשפתו, ופו'ימון הג'יני מנסה לקום ולרחף באוויר.
פלוטובר מתחיל לרוץ במהירות לכיוונו, ידו בוהקת בזוהר כחלחל. הוא ניסה להכות את וויג'ין, אך פוקימון הרוח הצליח להתחמק בשניה האחרונה, ואגרופו של פלוטובר בקע בקיר מאחוריו. כשאגרוף פגע בקיר, יצאו מים מידו של פוקימון הדוב והתפזרו בהדף קטן.
"לא מושלם בכלל," אמר גילברט. "אבל בהחלט בכיוון. עוד כמה ניסיונות, וזה יעבוד."[/quote]
תגיד מבחינת כוח, לאיזה מתקפה יש יותר... קרן בועות או אקדח מים?
----------
"אוקיי, לא נורא וואוטבר זה היה ניסיון טוב במיוחד!" אעודד אותו בחיוך.
"ננסה שוב, השתמש באגרוף שביט על הקרקע בשביל הדף שיתן לך תנופה לזנק גבוה למעלה! ואז רד עליו עם אגרוף מים!" אדריך אותו בנחישות.
'אתה מסוגל... קדימה קדימה קדימה..' אהרהר בראשי מלא ציפייה.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320495][U]Meganium[/U]
שני הפוקימונים שלך יוצאים מהפוקדור, ונעמדים זה ליד זה. אתה מכוון אליהם את הפוקידע, והפוקידע מתחיל להראות סימני טעינה. תוך מספר שניות של המתנה, מוצג על המסך המתקפות שכל פוקימון יכול ללמוד.
'נאודיל: סינטזה (Synthesis), שאיבת מגה (Mega Drain), ציפורני מתכת (Metal Claw).
מגנפליי: אבקת רעל, אבקת שינה, שאיבה (Absorb).'
"מתקפות שימושיות לשניהם," אומר פטר תוך שהוא מציץ אל תוך הפוקידע.
אתה ממשיך לחפש סביבך, ולפתע אתה שומע רעש של הליכה מאחורי סבך עצים. אתה לא רואה מי או מה נמצא שם.[/QUOTE]
"לדעתי עדיף ללמד את נאודיל שאיבת מגה מאשר סינטזה,זה גם מחליש את היריב ומחזק אותי,למגנפליי אני רוצה ללמד שאיבה ואבקת שינה,איך עושים זאת?" אשרלאת פטר ואומר למגנפליי לבדוק מה מסתתר שם
-
[U]NivX10[/U]
האמש ששניהם פחות או יותר אותו הדבר מבחינה הזאת. זה שבמשחקים אקדח מים זה 40 בכוח וקרן בועות זה 60 זה לא אומר שזה ככה גם במשחק שלי. ממש לא. במקרה הזה ההבדל הוא בעיקר בסגנון המתקפה. כאילו, קרן בועות זה פשוט זרם של בועות שיוצר מהפה. ואקדח מים זה כמו כדור מים מהיר שפוגע ביריב (כמו ירייה. אפשר גם לירות את זה במטחים).
------
המתקפה נקראת בעיקרון 'אגרופי שביט', וזה פשוט זרם ממש ממש מהיר של אגרופים, אז זה פחות ישמש אותך בשביל ליצור הדף חח. אני אעשה שהוא פשוט קופץ באוויר.
------
פלוטובר מזנק באוויר גבוה משתיארת לעצמך שהוא מסוגל, תוך שידו הימנית זוהרת בבוהק כחלחל. הוא כיוון את ידו כלפי פוקימון הרוח התשוש, ופגע בו בעוצמה.
כמויות אדירות של מים התפזרו לכל עבר כאשר האגרוף נחת על וויג'ין. וויג'ין נפל על הרצפה, טובע בין כמויות המים העצומות שיצאו מידו של פלוטובר.
פוקימון הרוח שכב על הרצפה, מעולף לחלוטין.
"ניצחת אותו מהר. הוא בקושי הספיק לפגוע בך." אמר גילברט.
האיש הזקן החזיר את וויג'ין אל הפוקדור, וזרק פוקדור נוסף לאוויר. הכדור נפתח, ועל הרצפה נחת פוקימון חדש לחלוטין. הפוקימון היה נחשי וקטן, והביט בפלוטובר באיום תוך שהוא משרבב את לשונו.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/2mm0nznhmkyv.png[/IMG]
[U]Meganium[/U]
"אתה פשוט יכול להגיד להם לנסות להשתמש במתקפה, ולתת להם הוראות. למשל, אם אתה רוצה ללמד את נאודיל שאיבת מגה, אתה צריך לעבוד על מתקפת שאיבה, ולחזק אותה עד שהיא תהפוך לשאיבת מגה. או אם אתה רוצה ללמד אותו להשתמש בסינטזה, עליך לנסות לגרום לו לקלוט את האנרגיה מאור השמש, וכך לרפא את עצמו." הוא מסביר לך. "מן הסתם אם תילחם מול פוקימון זה יקרה בקלות גדולה יותר מאשר אם סתם תנסה. למרות ששני האופציות אפשריות."
אתה מקשיב לפטר בענייו, תוך שמגנפליי מתקדם לכיוון הרעש.
לפתע מאחד השיחים יוצא פוקימון עשב קטנטן ומוזר. ראשו היה לבן, והוא הביט במגנפליי שלך.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/hmznkmrzgktf.png[/IMG]
-
[QUOTE=Balenciaga;1
[U]Meganium[/U]
"אתה פשוט יכול להגיד להם לנסות להשתמש במתקפה, ולתת להם הוראות. למשל, אם אתה רוצה ללמד את נאודיל שאיבת מגה, אתה צריך לעבוד על מתקפת שאיבה, ולחזק אותה עד שהיא תהפוך לשאיבת מגה. או אם אתה רוצה ללמד אותו להשתמש בסינטזה, עליך לנסות לגרום לו לקלוט את האנרגיה מאור השמש, וכך לרפא את עצמו." הוא מסביר לך. "מן הסתם אם תילחם מול פוקימון זה יקרה בקלות גדולה יותר מאשר אם סתם תנסה. למרות ששני האופציות אפשריות."
אתה מקשיב לפטר בענייו, תוך שמגנפליי מתקדם לכיוון הרעש.
לפתע מאחד השיחים יוצא פוקימון עשב קטנטן ומוזר. ראשו היה לבן, והוא הביט במגנפליי שלך.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/hmznkmrzgktf.png[/IMG][/QUOTE]
"אני לא יכול לפגוע בו אני צריך פוקימונים קצת יותר חזקים!" אומר ואתעלם מן הפוקימון הקטן ואחפש פוקימונים יותר חזקים לאמן את הפוקימונים שלי איתם
-
[quote=Balenciaga;1320500][U]NivX10[/U]
האמש ששניהם פחות או יותר אותו הדבר מבחינה הזאת. זה שבמשחקים אקדח מים זה 40 בכוח וקרן בועות זה 60 זה לא אומר שזה ככה גם במשחק שלי. ממש לא. במקרה הזה ההבדל הוא בעיקר בסגנון המתקפה. כאילו, קרן בועות זה פשוט זרם של בועות שיוצר מהפה. ואקדח מים זה כמו כדור מים מהיר שפוגע ביריב (כמו ירייה. אפשר גם לירות את זה במטחים).
------
המתקפה נקראת בעיקרון 'אגרופי שביט', וזה פשוט זרם ממש ממש מהיר של אגרופים, אז זה פחות ישמש אותך בשביל ליצור הדף חח. אני אעשה שהוא פשוט קופץ באוויר.
------
פלוטובר מזנק באוויר גבוה משתיארת לעצמך שהוא מסוגל, תוך שידו הימנית זוהרת בבוהק כחלחל. הוא כיוון את ידו כלפי פוקימון הרוח התשוש, ופגע בו בעוצמה.
כמויות אדירות של מים התפזרו לכל עבר כאשר האגרוף נחת על וויג'ין. וויג'ין נפל על הרצפה, טובע בין כמויות המים העצומות שיצאו מידו של פלוטובר.
פוקימון הרוח שכב על הרצפה, מעולף לחלוטין.
"ניצחת אותו מהר. הוא בקושי הספיק לפגוע בך." אמר גילברט.
האיש הזקן החזיר את וויג'ין אל הפוקדור, וזרק פוקדור נוסף לאוויר. הכדור נפתח, ועל הרצפה נחת פוקימון חדש לחלוטין. הפוקימון היה נחשי וקטן, והביט בפלוטובר באיום תוך שהוא משרבב את לשונו.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/2mm0nznhmkyv.png[/IMG]
[/quote]
חחחח איזה פוקימון חמוד הנחשוש הזה...
ואני יגיד לך למה אני שואל, כי בתכלס? אני מחפש להוריד קצת מתקפות אני שונא שיש יותר מידי.. כי אז לא משתמשים בכולם ומנצלים את כל יכולת הפוקימון...
----------
אקרא אל פלוטובר מאושר ואומר "מעולה, ניצחת וגם השתפרת במתקפה, אתה אף פעם לא מאכזב!"
אבדוק בפוקדע מה הוא יכול לספר לי על הנחש הקטן.
ואז אחזיר אותו לנוח ואוציא את אגיאגל הקטן, אצביע על הנחש ואומר "התכונן לקרב!"
-
[U]Meganium[/U]
אתה פונה ללכת מהפוקימון הקטן שהופיע מולך. אך לפתע, אתה שומע רעשים מתוך השיחים, ועוד שלושה פוקימונים זהים לו מופיעים.
"מעניין," אומר לך פטר. "ארבעה כאלה זה קבר לא התמודדות קלה. אתה חושב שתצליח לנצח את כולם?" הוא שואל אותך.
[U]NivX10[/U]
דווקא יותר מתקפות נראה לי מרחיב את כל את אופציות התקיפה של הפוקימון... חבל להוריד, מקסימום תשתמש באלו המועדפות עליך ביותר. לך תדע מתי פתאום תזדקק למתקפה מסויימת.
------
פלוטובר נראה מרוצה מעצמו, ומהנהן אליך.
אתה מכוון אל פוקימון הנחש את הפוקידע שלך, והפוקידע מתחיל לדבר.
"דוניפר - פוקימון נחש החול. ניביו של דוניפר רעילים ביותר, ונכנסים לתוך קטגוריית עשרת הרעלים החזקים ביותר בעולם הפוקימונים. דוניפר המצא בעיקר במדבר ובאיזורים צחיחים, ומסתווה בתוך דיונות חול. פוקימון זה הוא מסוג אדמה-רעל." אומר הפוקידע, וכבה.
אתה זורק את הפוקדור שלך לאוויר, והוא נפתח. פוקימון הגוזל שלך נוחת על הרצפה, ונראה מוכן לקרב.
אגיאגל ודוניפר מסתגלים זה בעינו של זה וממתינים לפקודה.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320529][U]Meganium[/U]
אתה פונה ללכת מהפוקימון הקטן שהופיע מולך. אך לפתע, אתה שומע רעשים מתוך השיחים, ועוד שלושה פוקימונים זהים לו מופיעים.
"מעניין," אומר לך פטר. "ארבעה כאלה זה קבר לא התמודדות קלה. אתה חושב שתצליח לנצח את כולם?" הוא שואל אותך.וממתינים לפקודה.[/QUOTE]
"עוד מעט נגלה" אשיב לפטר, "מגנפליי תשתמש ברוח חזקה כדי להעיף אותם,אחר כך תנבה לרסס עליהם אבקת שיתוק,נאודיל אחרי הרוח תביט בהם במבט חודר ותתחיל לנשוך ולהעיף אותם לאוויר" אדריך אותם ואצפה בקרב
-
[U]Meganium[/U]
הפוקימונים שלך מצייתים מיד לפקודותיך.
מגנפליי מתחיל לנופף בכנפיו במהירות, ורוח חזקה מתחילה לנשוב מכיוונו. הרוח מסתחררת, ויוצרת מערבולת המעיפה את אחד מהפוקימוני העשב לאוויר. הפוקימון מוטח באדמה, ומתעלף מיד.
תוך כדי, עיניו של נאודיל מתחילות לבהוק בזוהר בהיר, והוא מביט בעיניו של אחד מהפוקימונים הקטנים. הפוקימון מתהפנט אליו, ומביט בו בעיון.
שני פוקימוני העשב האחרים שנותרו נראים נרגזים ביותר למראה חבריהם הסובלים. הם מתרכזים בעיון בפוקימון הפרפר שלך, וכדורי אור ירקרקים מתחילים לצאת מכיוונו של מגנפליי. כדורי האור מרחפים באוויר, ונכנסים אל תוך גופם של פוקימוני העשב. ככל שיוצאים יותר כדורי אור, כך פוקימון החרק שלך נראה תשוש יותר.
"הם משתמשים במתקפת שאיבה!" קורא פטר, שמזהה את המתקפה.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320532][U]Meganium[/U]
הפוקימונים שלך מצייתים מיד לפקודותיך.
מגנפליי מתחיל לנופף בכנפיו במהירות, ורוח חזקה מתחילה לנשוב מכיוונו. הרוח מסתחררת, ויוצרת מערבולת המעיפה את אחד מהפוקימוני העשב לאוויר. הפוקימון מוטח באדמה, ומתעלף מיד.
תוך כדי, עיניו של נאודיל מתחילות לבהוק בזוהר בהיר, והוא מביט בעיניו של אחד מהפוקימונים הקטנים. הפוקימון מתהפנט אליו, ומביט בו בעיון.
שני פוקימוני העשב האחרים שנותרו נראים נרגזים ביותר למראה חבריהם הסובלים. הם מתרכזים בעיון בפוקימון הפרפר שלך, וכדורי אור ירקרקים מתחילים לצאת מכיוונו של מגנפליי. כדורי האור מרחפים באוויר, ונכנסים אל תוך גופם של פוקימוני העשב. ככל שיוצאים יותר כדורי אור, כך פוקימון החרק שלך נראה תשוש יותר.
"הם משתמשים במתקפת שאיבה!" קורא פטר, שמזהה את המתקפה.[/QUOTE]
אוציא אתהפוקידע ואחפש עליהם מידע, "מגנפליי תעוף אליה במהירות ותשתמש באבקת שיתוק! נאודיל תשך את איד מהפוקימונים ותעיף אותו לאוויר! מגנפליי עוד מתקפת רוח על הפוקימון האחרון!" אדריך את שניהם
-
[U]Meganium[/U]
אתה שולף את הפוקידע מכיסך, וסורק את אחד הפוקימונים הקטנים.
"פיפא - פוקימון השום. פיפא מצוי בשדות חקלאיים בעיקר, וניתן לראותו לרוב בחבורות גדולות. גופו של פיפא עטוי מעטה צורב, כך שכל פוקמון המנסה לאכול אותו יסבול מצריבות כבדות. פיפא הוא מסוג עשב בלבד, אך כששהוא מתפתח, הוא יכול להתפתח לשני פוקימונים שונים לחלוטין." אומר הפוקידע.
מגנפליי מתחיל לעף לכיוון אחד מהפוקימונים הקטנים, ואבקה צהבהבה יוצאת מגופו. האבקה נוחת על אחד פיפא קטן שנושם אותה לתוך ריאותיו, ופיפא עוצר במקומו ומתכווץ מכאב.
תוך כדי, נאודיל מתקרב לאחד מפוקימוני השום, ותופס אותו בשיניו. אבל מיד כשזה קורה, נאדיל משחרר אותו.
"זכור את מה שאומר לך הפוקידע. לפיפא יש מעטה צורב, לא כדאי לנגוס בו." אומר פטר.
מגנפליי תופס פיקוד במקום נאודיל, ומנופף בכנפיו כלפי פוקימון השום שנאודיל ניסה לתפוס. הרוח שנוצרת מכנפיו הופכת למערבולת חזקה שמסחררת את פיפא, ומעיפה אותו לאחור. פיפא נופל על הרצפה, מעולף לגמרי.
"יפה," אומר לך פטר. "נראה שניצחת את כולם, ועוד במהירות אדירה!" הוא מתלהב.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320568][U]Meganium[/U]
אתה שולף את הפוקידע מכיסך, וסורק את אחד הפוקימונים הקטנים.
"פיפא - פוקימון השום. פיפא מצוי בשדות חקלאיים בעיקר, וניתן לראותו לרוב בחבורות גדולות. גופו של פיפא עטוי מעטה צורב, כך שכל פוקמון המנסה לאכול אותו יסבול מצריבות כבדות. פיפא הוא מסוג עשב בלבד, אך כששהוא מתפתח, הוא יכול להתפתח לשני פוקימונים שונים לחלוטין." אומר הפוקידע.
מגנפליי מתחיל לעף לכיוון אחד מהפוקימונים הקטנים, ואבקה צהבהבה יוצאת מגופו. האבקה נוחת על אחד פיפא קטן שנושם אותה לתוך ריאותיו, ופיפא עוצר במקומו ומתכווץ מכאב.
תוך כדי, נאודיל מתקרב לאחד מפוקימוני השום, ותופס אותו בשיניו. אבל מיד כשזה קורה, נאדיל משחרר אותו.
"זכור את מה שאומר לך הפוקידע. לפיפא יש מעטה צורב, לא כדאי לנגוס בו." אומר פטר.
מגנפליי תופס פיקוד במקום נאודיל, ומנופף בכנפיו כלפי פוקימון השום שנאודיל ניסה לתפוס. הרוח שנוצרת מכנפיו הופכת למערבולת חזקה שמסחררת את פיפא, ומעיפה אותו לאחור. פיפא נופל על הרצפה, מעולף לגמרי.
"יפה," אומר לך פטר. "נראה שניצחת את כולם, ועוד במהירות אדירה!" הוא מתלהב.[/QUOTE]
"נהדר שניכם!" אשבח את הפוקימונים שלי ואחפש עוד אימון בשבילם באזור
-
[U]Meganium[/U]
אתה ממשיך בדרכך, נכנס יותר ויותר אל תוך נעשבים הגבוהים. ההליכה נמשכה מספר דקות בניסיון נואש למצוא פוקימון או אדם להילחם מולו.
לפתע, קלטת בזוית עיניך פוקימון קטנטן, שרץ והסתתר מאחורי עץ כשהבחין בכם. לא זיהית את הפוקימון, אך הבחנת שהוא היה עטוי גלימה שחורה.
-
[QUOTE=Balenciaga;1320779][U]Meganium[/U]
אתה ממשיך בדרכך, נכנס יותר ויותר אל תוך נעשבים הגבוהים. ההליכה נמשכה מספר דקות בניסיון נואש למצוא פוקימון או אדם להילחם מולו.
לפתע, קלטת בזוית עיניך פוקימון קטנטן, שרץ והסתתר מאחורי עץ כשהבחין בכם. לא זיהית את הפוקימון, אך הבחנת שהוא היה עטוי גלימה שחורה.[/QUOTE]
אין פוקימונים יותר אמיצים שלא יסתתרו בכל פעם שאתקרב אליהם?
"מגנפליי תעוף סביב העץ ותשתמש בפתיל בשביל לקשור את הפוקימון,אחר כך תחזור לפה כשאתה נושא אתהפוקימון קשור באוויר" אדריך אותו בזמן שאחפש אחר פוקימונים קצת יותר מאתגרים בסביבה
-
[quote=Balenciaga;1320529]
[U]NivX10[/U]
דווקא יותר מתקפות נראה לי מרחיב את כל את אופציות התקיפה של הפוקימון... חבל להוריד, מקסימום תשתמש באלו המועדפות עליך ביותר. לך תדע מתי פתאום תזדקק למתקפה מסויימת.
------
פלוטובר נראה מרוצה מעצמו, ומהנהן אליך.
אתה מכוון אל פוקימון הנחש את הפוקידע שלך, והפוקידע מתחיל לדבר.
"דוניפר - פוקימון נחש החול. ניביו של דוניפר רעילים ביותר, ונכנסים לתוך קטגוריית עשרת הרעלים החזקים ביותר בעולם הפוקימונים. דוניפר המצא בעיקר במדבר ובאיזורים צחיחים, ומסתווה בתוך דיונות חול. פוקימון זה הוא מסוג אדמה-רעל." אומר הפוקידע, וכבה.
אתה זורק את הפוקדור שלך לאוויר, והוא נפתח. פוקימון הגוזל שלך נוחת על הרצפה, ונראה מוכן לקרב.
אגיאגל ודוניפר מסתכלים זה בעינו של זה וממתינים לפקודה.[/quote]
"איגאגל, תקוף מתקפה מהירה, ואז בעוד הוא באוויר לחוד את גופו עם רגלייך ועבור לניקור!" אדריך אותו בתקווה שזה יצליח.
ואנסה תוך כדי לתכנן טקטיקה שתפעל 'מתקפות כמו אדמה לא ישפיעו על מעופף כמו שלי.. אגיאגל יהיה מוגן מהמתקפות, בנוסף יהיה למתקפת ניקור יתרון, ננסה להביא כמה מהלכים מעניינים עם המתקפה!'
-
[U]Meganium[/U]
חח יש בזה משהו
-----
מגנפליי עף בזריזות סביב העץ לפי פקודתך, ומספר שניות מותחחות עוברות. קול צווחה ומאבק קטן נשמע, ולפתע פוקימון הפרפר שלך חוזר כשמפיו מיטלטל קור דביר שבו תפוס פוקימון קטנטן ושועלי למראה. הפוקימון היה מכוסה גלימה שחורה, והוא הביט בך נרגז.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/omzzyg1m2m3m.png[/IMG]
[U]NivX10[/U]
אגיאגל מתחיל לרוץ לכיוונו של פוקימון הנחש במהירות אדירה, פוגע בו, ומעיף אותו באוויר. אגיאגל מנסה לתפוס את דוניפר, אך דוניפר מתפתל ומתחמר מטפריו של הפוקימון שלך, ונוחת על הרצפה במיומנות נחשית.
האיש הזר נראה נרגז, ופוקד על הפוקימון שלו פקודות בשפה שאינך מבין.
דוניפר מצחחת למאמן שלו, ונעלם אל תוך האדמה במהירות.
"הוא משתמש במתקפת חפירה!" קורא גילברט. "הוא יכול לצוץ מכל מקום. תיהיה זהיר."
-
[QUOTE=Balenciaga;1321046][U]Meganium[/U]
חח יש בזה משהו
-----
מגנפליי עף בזריזות סביב העץ לפי פקודתך, ומספר שניות מותחחות עוברות. קול צווחה ומאבק קטן נשמע, ולפתע פוקימון הפרפר שלך חוזר כשמפיו מיטלטל קור דביר שבו תפוס פוקימון קטנטן ושועלי למראה. הפוקימון היה מכוסה גלימה שחורה, והוא הביט בך נרגז.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/omzzyg1m2m3m.png[/IMG]
[/QUOTE]
אוציא את הפוקדיע ואחפש אחריו מידע,בזמן שאני מסתכל סביב ומחפש אחר עוד פוקימונים להילחם איתם
-
[quote=Balenciaga;1321046]
[U]NivX10[/U]
אגיאגל מתחיל לרוץ לכיוונו של פוקימון הנחש במהירות אדירה, פוגע בו, ומעיף אותו באוויר. אגיאגל מנסה לתפוס את דוניפר, אך דוניפר מתפתל ומתחמר מטפריו של הפוקימון שלך, ונוחת על הרצפה במיומנות נחשית.
האיש הזר נראה נרגז, ופוקד על הפוקימון שלו פקודות בשפה שאינך מבין.
דוניפר מציית למאמן שלו, ונעלם אל תוך האדמה במהירות.
"הוא משתמש במתקפת חפירה!" קורא גילברט. "הוא יכול לצוץ מכל מקום. תיהיה זהיר."[/quote]
מתקפות אדמה לא אמורות לא להשפיע על פוקימון מעופף?!
--------
אביט היטב בקרקע ואחפש סימנים לדוניפר המתחפר לו באמדה, סדקים, גומות, כל דבר...
בנתיים אנסה לחשוב אומר לאגיאגל מלא תקווה "אגיאגל הקשב, אין ברירה, אתה חייב לנסות לעוף! נופף בכנפיים בכל הכוח נסה לעלות מעלה!"
ואוסיף לעודד אותו "פרוס כנפיים ועוף, אתה יכול, עוף, כמו אמא ואבא שלך!"
ואקווה שהוא יצליח איכשהו...
-
[U]Meganium[/U]
אתה מכוון את הפוקידע שלך כלפי הפוקימון הקטן, והפוקיע מתחיל לדבר.
"קרימינוק - הפוקימון הגונב. קרימינוקים יוצאים בעיקר בלילות ולבדם , על מנת לגנוב אוכל מפוקימונים אחרים או ממאמנים. קרמינוק ידועים בראייתם החדה, וביכולתם להסתתר ביעילות בין הצללים. קרימינוק הוא פוקימון מסוג אופל." אומר הפוקידע, וכבה.
אתה מתכוון לפנות מקרימינוק, ולהניח לו לנפשו, אולם לפתע מגיח נער צעיר, בן שלוש עשרה לכל היותר, ונראה נזעף ועצבני. שיערו החום הגלי היה מבריק, ועיניו הכחולות רשפו בזעם. "מה נראה לך שאתה עושה עם הקרימינוק שלי?" הוא שואל אותך.
[U]NivX10[/U]
כן, אבל בתכלס אגיאגל לא בדיוק יכול לעוף באוויר... זה קצת יותר מציאותי שהוא כו יכול להיפגע מזה.
------
אתה מנסה להבחין בשינויים כלשהם באדמה, אבל לא מצליח להבחין בכלום. אתה מבין שדוניפר ככל הנראה נכנס עמוק לאדמה.
אתה מעודד את אגיאגל, שמביט בך בעיניים בוהקות. הוא נראה נרגש ביותר למשמע איזכור הוריו, ומביט לשמיים. הוא מנופף בכנפיו, מנסה לשוא לעוף. אך לפתע, דבר משונה קורה. אור בוהק מתחיל להקיף את אגיאגל, וצורתו מתחילה לגדול ולהשתנות. כנפיו מתארכות, ומקורו מתחזק ומתעבה. כשהאור העלם, מופיע מולך פוקימון נשרי, חזק וגדול. הוא פורש את כנפיו, ומתרומם לאוויר בקלילות.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up3/j2iz2jmm4znq.png[/IMG]
"זה אלביוור!" קורא גילברט בתדהמה.
-
[quote=Balenciaga;1321112][U]Meganium[/U]
"קרימינוק - הפוקימון הגונב. קרימינוקים יוצאים בעיקר בלילות ולבדם , על מנת לגנוב אוכל מפוקימונים אחרים או ממאמנים. קרמינוק ידועים בראייתם החדה, וביכולתם להסתתר ביעילות בין הצללים. קרימינוק הוא פוקימון מסוג אופל." אומר הפוקידע, וכבה.
אתה מתכוון לפנות מקרימינוק, ולהניח לו לנפשו, אולם לפתע מגיח נער צעיר, בן שלוש עשרה לכל היותר, ונראה נזעף ועצבני. שיערו החום הגלי היה מבריק, ועיניו הכחולות רשפו בזעם. "מה נראה לך שאתה עושה עם הקרימינוק שלי?" הוא שואל אותך.
[U]NivX10[/U]
כן, אבל בתכלס אגיאגל לא בדיוק יכול לעוף באוויר... זה קצת יותר מציאותי שהוא כו יכול להיפגע מזה.
------
אתה מנסה להבחין בשינויים כלשהם באדמה, אבל לא מצליח להבחין בכלום. אתה מבין שדוניפר ככל הנראה נכנס עמוק לאדמה.
אתה מעודד את אגיאגל, שמביט בך בעיניים בוהקות. הוא נראה נרגש ביותר למשמע איזכור הוריו, ומביט לשמיים. הוא מנופף בכנפיו, מנסה לשוא לעוף. אך לפתע, דבר משונה קורה. אור בוהק מתחיל להקיף את אגיאגל, וצורתו מתחילה לגדול ולהשתנות. כנפיו מתארכות, ומקורו מתחזק ומתעבה. כשהאור העלם, מופיע מולך פוקימון נשרי, חזק וגדול. הוא פורש את כנפיו, ומתרומם לאוויר בקלילות.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up3/j2iz2jmm4znq.png[/IMG]
"זה אלביוור!" קורא גילברט בתדהמה.[/quote]
יש הוא עף, סוף סוף הוא עף! כמה מהלכים יש לי בראש עכשיו!!!
------------
"אני לא מאמין זה קורה שוב, הפעם לאגיאגל" אומר מופתע בעודי מביט באגיאגל שלי משתנה.
למשמע דברי גילברט אומר "אלביוור מה.." ואבדוק מיד בפוקדע לגביי מיהו במפורט ואם הוא רכש מתקפות חדשות.
-
[U]NivX10[/U]
אתה מכוון את הפוקידע כלפי הפוקימון החדש שלך, והפוקיד מתחיל לדבר בקולו המתכתי.
"אלביוור - פוקימון הנשר הצעיר. את אלביוור ניתן למצוא באיזורים הררים, כשהם מגנים על הקנים שלהם בקנאות קבה. אלביוור ניחן ביכולת ראייה מרשימה, והוא מסוגל לראות את טרפו מגובה של עשרות מטרים, גם אם מדובר בטרף קטן ביותר. פוקימון זה משתמש בכנפיו החזקות כדי לתקוף, ואף מסוגל להשתמש בצוות כפול כדי לבלבל את אויביו."
לפתע, פוקימון הנחש דוניפר יוצא החוזה מתוך האדמה בקפיצה, אך כשהוא מנסה להגיע לאלביוור, הוא מפספס ולא מגיע אליו.
-
[quote=Balenciaga;1321116][U]NivX10[/U]
אתה מכוון את הפוקידע כלפי הפוקימון החדש שלך, והפוקיד מתחיל לדבר בקולו המתכתי.
"אלביוור - פוקימון הנשר הצעיר. את אלביוור ניתן למצוא באיזורים הררים, כשהם מגנים על הקנים שלהם בקנאות רבה. אלביוור ניחן ביכולת ראייה מרשימה, והוא מסוגל לראות את טרפו מגובה של עשרות מטרים, גם אם מדובר בטרף קטן ביותר. פוקימון זה משתמש בכנפיו החזקות כדי לתקוף, ואף מסוגל להשתמש בצוות כפול כדי לבלבל את אויביו."
לפתע, פוקימון הנחש דוניפר יוצא החוזה מתוך האדמה בקפיצה, אך כשהוא מנסה להגיע לאלביוור, הוא מפספס ולא מגיע אליו.[/quote]
"זה הזמן אלביוור, תקוף במתקפת כנף קדימה!" אומר לו מלא בטחון.
ואז אוסיף "נסה עכשיו לתפוס אותו עם תפריך עלה למעלה ואז זרוק אותו אל האדמה!"
-
[U]NivX10[/U]
אלביוור מתחיל לצלול במהירות לכיוונו של פוקימון הנחש, תוך שהוא חותך את האוויר בשריקה.
היריב שלך צווח פקודות בשפתו, ודנטיני קופץ ישירות לכיוונו של אלביוור כשפיו פתוח וניביו בוהקים באור סגלגל.
כנפו של פוקימון הנשר פוגע בדנטיני תוך כדי קפיצה, והוא מוטח לאחור. אולם הוא מנצל את ההזדמנות, ונושך את אלביוור בצוורו.
"נראה לי שדנטיני השתמש במתקפת נשיכת רעל. אני חושב שאלביוור מורעל עכשיו, אבל קשה מעט לדעת." אומר לך גילברט.
דנטיני מתרסק אל האדמה, ואלביוור דוהה לכיוון התקרה בקלילות. פוקימון הנשר מתחיל לצלול מחדש לכיוון דנטיני, תופס אותו ברגליו החזקות, דוהה שוב לכיוון התקרה, ואז מעיף אותו בעוצמה לכיוון האדמה.
פוקימון הנחש מתרסק על הרצפה, מעולף לחלוטין. יריבך הקטן מחזיר אותו אל תוך הפוקדור, ומביט בך בעיניים יוקדות.
"נראה שניצחת. אנחנו יוצאים מפה!" אומר גילברט בחיוך. אך לפתע, חיוכו נמחק.
האיש שמולך שולף עוד פוקדור, וזורק אותו לאוויר. הכדור נפתח, והאור האדום נוחת על הרצפה. פוקימון רוח סגלגל ומעט מוכר מופיע מולך. הפוקימון אמנם היה מוכר, אך ידעת היטב שמשהו בו היה שונה - הוא היה גדול יותר, ונראה מסוכן הרבה יותר. זה היה המפותח של וויג'ין.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/kzwt3yycdnjn.png[/IMG]
-
[QUOTE=Balenciaga;1321112][U]Meganium[/U]
אתה מתכוון לפנות מקרימינוק, ולהניח לו לנפשו, אולם לפתע מגיח נער צעיר, בן שלוש עשרה לכל היותר, ונראה נזעף ועצבני. שיערו החום הגלי היה מבריק, ועיניו הכחולות רשפו בזעם. "מה נראה לך שאתה עושה עם הקרימינוק שלי?" הוא שואל אותך.[/QUOTE]
"רציתי לאמן את הפוקימונים שלי ופתאום את הפוקימון,לא רציתי להכאיב לו אבל אני רואה שאתה מאמן פוקימונים ואני רוצה קרב כפול מולך אם אפשר" אומר לו בלהט ואנסה לשכנע בעוד שאני מביט בפוקימונים שלי בחיוך
-
[quote=Balenciaga;1321133][U]NivX10[/U]
אלביוור מתחיל לצלול במהירות לכיוונו של פוקימון הנחש, תוך שהוא חותך את האוויר בשריקה.
היריב שלך צווח פקודות בשפתו, ודנטיני קופץ ישירות לכיוונו של אלביוור כשפיו פתוח וניביו בוהקים באור סגלגל.
כנפו של פוקימון הנשר פוגע בדנטיני תוך כדי קפיצה, והוא מוטח לאחור. אולם הוא מנצל את ההזדמנות, ונושך את אלביוור בצוורו.
"נראה לי שדנטיני השתמש במתקפת נשיכת רעל. אני חושב שאלביוור מורעל עכשיו, אבל קשה מעט לדעת." אומר לך גילברט.
דנטיני מתרסק אל האדמה, ואלביוור דוהה לכיוון התקרה בקלילות. פוקימון הנשר מתחיל לצלול מחדש לכיוון דנטיני, תופס אותו ברגליו החזקות, דוהה שוב לכיוון התקרה, ואז מעיף אותו בעוצמה לכיוון האדמה.
פוקימון הנחש מתרסק על הרצפה, מעולף לחלוטין. יריבך הקטן מחזיר אותו אל תוך הפוקדור, ומביט בך בעיניים יוקדות.
"נראה שניצחת. אנחנו יוצאים מפה!" אומר גילברט בחיוך. אך לפתע, חיוכו נמחק.
האיש שמולך שולף עוד פוקדור, וזורק אותו לאוויר. הכדור נפתח, והאור האדום נוחת על הרצפה. פוקימון רוח סגלגל ומעט מוכר מופיע מולך. הפוקימון אמנם היה מוכר, אך ידעת היטב שמשהו בו היה שונה - הוא היה גדול יותר, ונראה מסוכן הרבה יותר. זה היה המפותח של וויג'ין.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/kzwt3yycdnjn.png[/IMG][/quote]
מיד אזהה את הפוקימון כהתפתחות של ווג'ין, אך בכל זאת אברר בפוקדע למידע נוסף וממה כדי להיזהר.
"אויי זוהי רמאות!" אנסה לצעוק לו עצבני נורא...
אח אנסה להסיר דאגה מליבי ואסמוך על אלביוור ואומר "אל דאגה אלביוור, עלה מעט למעלה וחכה להתקפה שלו ואז התחמק ממנה בצוות כפול, רד אליו יחד עם כולם ותבלבלו אותו ואז תקוף ברדיפה!"
-
[U]Meganium[/U]
"קרב? בטח!" קורא הנער הצעיר. "אני יותר מאשמח לקרב. אבל אני לא טוב בקרבות שתים על שתים... אני מעדיף שזה יהיה אחד על אחד." הוא אומר לך. "כמה פוקימונים יש לך? לי יש שלוש." הוא אומר.
קרימינוק עושה מספר צעדים קדימה, ונראה מוכן לקרב.
[U]NivX10[/U]
אתה מכוון את הפוקידע על פוקימון הג'יני הגדול שהופיע מולך, והפוקידע מתחיל לדבר.
"סמוג'ין - פוקימון הג'עני. סמוג'ינים משתמשים במתקפות על חושיות חזקות על מנת להגן על עצמם. פוקימון זה מסוגל להקטין את גופו, ולהסתתר בתוך תאים קטנים, קופסאות, ומגירות. הוא מסוגל להפנט בקלות את יריביו, ואף להשטלת להם על החלומות. פוקימון זה הוא מסוג על חושי ורוח." אומר הפוקידע, וכבה.
אתה מכניס את הפוקידע לכיס, ומיד מתחיל לחלק לאלביוור פקודות.
הפוקימון המעופף שלך עולה לכיוון התקרה. הוא נשאר במקומו, מעופף באוויר. לפתע, גופו מתחיל להתפצל להעתקים הדומים לו לחלוטין, ותוך שניות בודדות עמדו בשמיים כחמישה אלביוורים שונים. הפוקימון שלך המתין לתקיפתו של סמוג'ין, שעמד מטרים ספורים מתחתיו.
האיש שמולך צווח מספר פקודות.
עשן סגלגל החל לצטת מכיוונן של פוקימון הרוח. העשן התפזר באוויר, ועלה למעלה לכיוונו של אלביוור. הפוקימון שלך נלכד בתוך הענן הסגלגל, ולא הצליח להתחמק ממנו.
"אני חושב שזה גז רעיל." אומר לך גילברט. "זה רע מאוד, אלביוור לא יכול היה להתחמק ממתקפה שמשטלטת על כל האוויר. תוך שלוש או ארבע דקות אלביוור עשוי להתעלף. מה אתה מתכוון לעשות עכשיו?"
הכפילים שיצר אלביוור החלו להעלם בזה אחר זה. הם התמוססו באוויר, ונעלמו כלא היו. אלביוור התעוות מכאב.
"נראה שהוא לא מצליח להחזיק כפילים במצב הזה..." אמר גילברט.
-
[quote=Balenciaga;1322032]
[U]NivX10[/U]
אתה מכוון את הפוקידע על פוקימון הג'יני הגדול שהופיע מולך, והפוקידע מתחיל לדבר.
"סמוג'ין - פוקימון הג'עני. סמוג'ינים משתמשים במתקפות על חושיות חזקות על מנת להגן על עצמם. פוקימון זה מסוגל להקטין את גופו, ולהסתתר בתוך תאים קטנים, קופסאות, ומגירות. הוא מסוגל להפנט בקלות את יריביו, ואף להשטלת להם על החלומות. פוקימון זה הוא מסוג על חושי ורוח." אומר הפוקידע, וכבה.
אתה מכניס את הפוקידע לכיס, ומיד מתחיל לחלק לאלביוור פקודות.
הפוקימון המעופף שלך עולה לכיוון התקרה. הוא נשאר במקומו, מעופף באוויר. לפתע, גופו מתחיל להתפצל להעתקים הדומים לו לחלוטין, ותוך שניות בודדות עמדו בשמיים כחמישה אלביוורים שונים. הפוקימון שלך המתין לתקיפתו של סמוג'ין, שעמד מטרים ספורים מתחתיו.
האיש שמולך צווח מספר פקודות.
עשן סגלגל החל לצטת מכיוונן של פוקימון הרוח. העשן התפזר באוויר, ועלה למעלה לכיוונו של אלביוור. הפוקימון שלך נלכד בתוך הענן הסגלגל, ולא הצליח להתחמק ממנו.
"אני חושב שזה גז רעיל." אומר לך גילברט. "זה רע מאוד, אלביוור לא יכול היה להתחמק ממתקפה שמשטלטת על כל האוויר. תוך שלוש או ארבע דקות אלביוור עשוי להתעלף. מה אתה מתכוון לעשות עכשיו?"
הכפילים שיצר אלביוור החלו להעלם בזה אחר זה. הם התמוססו באוויר, ונעלמו כלא היו. אלביוור התעוות מכאב.
"נראה שהוא לא מצליח להחזיק כפילים במצב הזה..." אמר גילברט.[/quote]
"אלביוור נסה לנופף בכנפיך במלא הכוח וליצור משב רוח חזק שיעיף את הגז!" אדריך אותו בדאגה.
לאחר מכן אומר לו "עכשיו שוב צוות כפול וצא יחד איתם למתקפת רדיפה, תחליפו בינכם מקומות שלא ידע מי האמיתי!"
------
אני יודע שהכפילים לא יכולים לתקוף אבל זה בדיוק העניין הוא לא ידע מי תוקף אותו ויקבל בהפתעה מתקפה מסוג אופל שחזקה עליו פי 4!
------
נ.ב. - אני היום לא יוכל להגיב בכלל כי אני מתכונן למתכונת מחר!
-
[QUOTE=Balenciaga;1322032][U]Meganium[/U]
"קרב? בטח!" קורא הנער הצעיר. "אני יותר מאשמח לקרב. אבל אני לא טוב בקרבות שתים על שתים... אני מעדיף שזה יהיה אחד על אחד." הוא אומר לך. "כמה פוקימונים יש לך? לי יש שלוש." הוא אומר.
קרימינוק עושה מספר צעדים קדימה, ונראה מוכן לקרב./QUOTE]
" מגנפליי אני בוחר בך" אומר לו בחיוך ואסמן לו להתכונן להילחם, "מגנפליי תעוף ותהיה סרוך להתחמג במהירות מכל מתקפה שלו! אם הוא מתכונן להקרב אליך תשתמש ברוח" אדריך את מגנפליי
-
[U]ttrrtte[/U]
את מחפשת עם מארק את מרכז הפוקימונים, ומוצאת אותו תוך דקות בודדות של חיפוש. מרכז הפוקימונים היה קטן וצנוע, והיה עשוי עץ ביוק כמו כל שאר הבתים בכפר. נכנסת אליו, והשאר את הפוקימונים שלך אצל האחות התורנית.
"אני לא בטוח לגבי מקומות שאפשר לבקר בהם." אמר מארק. "בכפר רוג'ין הוא כפר קטן מאוד, ורוב האנשים עוסקים כאן בחקלאות. אני יכול להראות לך את השדות החקלאיים אם את רוצה, אבל את בטוחה שאת לא רוצה לחכות שהפוקימונים שלך יבואו איתנו?" הוא שואל אותך.
''אומ....הם צריכים לנוח חוץ מזה לא נצטרך אותם אלו רק שדות'' אומר למארק, לאחר מכן אלך עם מארק להביט בשדות ובכפר לאחר מכן נחזור לקחת את הפוקימונים שלנו ''יש כאן מכון או תחרות?W'אשאל את מארק לאחר שנצא ממרכז הפוקימונים
-
[U]NivX10[/U]
לאלביווב מנפנף בכנפיו, ומשף רוח חזק נוצר ומעיף את הגז הרעיל ממנו. אמנם זה העיף את הגז ומנע פגיעה קשה יותר, אך הבחנת היטב שאלביוור שאף אותו כבר, ושתוך דקות הוא לא יהיה מסוגל להמשיך להילחם. פוקימון המעופף התעוות מעט בכאב, אך המשיך לעוף באוויר, חזק ונחוש.
לפי פקודתך, אלביוור התחיל להתפצל, וארבעה כפילים הופיעו באוויר. הם הסתובבו באוויר זה ליד זה, מסתחררים ומבלבלים. אפילו אתה לא הצלחת להבחין מי מהם האמיתי. האלביוורים התחילו לצלול לכיוונו של סמוג'ין, ומקורם בוהק בהילה שחורה בוהקת.
סמוג'ין ניסה להגן על עצמו, ויקה מידיו קרן צבעונית על אחד מהאלביוורים, אך הקרן רק חדרה דרך האלביוור ומוססה אותו.
תוך שניות בודדות, אחד הפוקימונים הטסים באוויר פגע בוויג'ין הישר בבטנו עם המקום המכוסה הילה שחורה. ההילה התפוצצה למאין רסיסים שחורים ובוהקים, ויצרה הדף חזק. סמוג'ין התקפל מכאב, ונחת על הרצפה.
"מתקפות אופל חזקות על סמוג'ין פי ארבע. לא נשאר לו עוד הרבה." אמר גילברט.
[U]Meganium[/U]
קרימינוק ומאמנו נראו נחושים ומכוכנים לקרב.
"קרימינוק, תשתמש במתקפה מהירה!" קרא המאמן שלו.
פוקימון האופל הקטן החל לזוז במהירות אדירה לכיוונו של מגנפליי, ועוד לפני שפוקימון הפרפר שלך הספיר להגיב, הוא פגע בו בחבטה של ראשו, והעיף אותו מעט לאחור. מגנפיי התייצב במהירות מהמכה, ודהה מעט גבוה יותר באוויר.
קרימינוק נחת על הרצפה, חמישה מטרים בודדים ממגנפליי.
"טוב זה לא היה נורא כל כך," אמר פטר. "אבל תנסה להיות אקטיבי יותר דילן. תנסה אפילו ללמד אותו מתקפות חדשות! זה יעזור לך בקרב המכון הקרוב." הוא המליץ לך.
[U]ttrrtte[/U]
שמח שחזרת (:
-----
"בהחלט, יש כאן מכון פוקימונים שאתה יכולה לאתגר." אמר לך מארק כשאתם יוצאים ממרכז הפוקימונים. "לדעתי, הוא אפילו פתוח ברגעים אלו ממש כך שאת יכולה לנסות להשתתף בו. את מעוניינת? הפוקימונים שלך חזקים ורעננים מספיק עכשיו." הוא שאל אותך.
-
[QUOTE=Balenciaga;1322633][U]NivX10[/U]
[U]Meganium[/U]
קרימינוק ומאמנו נראו נחושים ומכוכנים לקרב.
"קרימינוק, תשתמש במתקפה מהירה!" קרא המאמן שלו.
פוקימון האופל הקטן החל לזוז במהירות אדירה לכיוונו של מגנפליי, ועוד לפני שפוקימון הפרפר שלך הספיר להגיב, הוא פגע בו בחבטה של ראשו, והעיף אותו מעט לאחור. מגנפיי התייצב במהירות מהמכה, ודהה מעט גבוה יותר באוויר.
קרימינוק נחת על הרצפה, חמישה מטרים בודדים ממגנפליי.
"טוב זה לא היה נורא כל כך," אמר פטר. "אבל תנסה להיות אקטיבי יותר דילן. תנסה אפילו ללמד אותו מתקפות חדשות! זה יעזור לך בקרב המכון הקרוב." הוא המליץ לך.
[/QUOTE]
"המתקפות החדשות שהפוקידע אמר שהוא יכול ללמוד לא יעזרו לי במיוחד" אשיב לפטר ואביט בקרב, "מגנפליי יש לי רעיון! תשתמש ברוח! רוח חזקה! ותוך כדי הרוח תשחרר אבקת שיתוק! ככה האבקה תעוף מהר יותר לקרימנוק!" אומר ואנסה את הרעיון של פטר, "אחר כך תשתמש שוב ברוח אבל תנסה ליצור אבקה שתוכל להרעיל אותו!" אומר למגנפליי
-
[U]Meganium[/U]
מגנפליי מתחיל לנופף בכנפיו במהירות, וזרם חזק של רוח מתחיל לצאת מכיוון כנפיו. תוך כדי שמגנפליי מוציא מכיוונו רוח, גם רסיסי אבקה קטנטנים וכתומים מתחילים לצאת מכנפיו ומתלווים אל תוך הסופה הקטנה שנוצרת. הרוח מסתחררת סביב קרימינוק ויוצרת מערבולת שמעיפה אותו, תוך שהוא נושם אבקה משתקת.
"מהלך טוב. גם פגעת בו וגם שיתקת אותו." אומר פטר.
קרימינוק מועף לאחור, ונוחת על הרצפה בכבדות. הוא מנסה לקום, אך רגליו רועדות ונוקשות.
"קרימינוק, תשתמש במתקפת רדיפה, קדימה!" קורא המאמן שלו.
הילה שחורה מתחילה להתקבץ סביב ידו של קרימינוק, והיא מתחילה אט אט להתקבש ולגדול.
-
[QUOTE=Balenciaga;1322662][U]Meganium[/U]
מגנפליי מתחיל לנופף בכנפיו במהירות, וזרם חזק של רוח מתחיל לצאת מכיוון כנפיו. תוך כדי שמגנפליי מוציא מכיוונו רוח, גם רסיסי אבקה קטנטנים וכתומים מתחילים לצאת מכנפיו ומתלווים אל תוך הסופה הקטנה שנוצרת. הרוח מסתחררת סביב קרימינוק ויוצרת מערבולת שמעיפה אותו, תוך שהוא נושם אבקה משתקת.
"מהלך טוב. גם פגעת בו וגם שיתקת אותו." אומר פטר.
קרימינוק מועף לאחור, ונוחת על הרצפה בכבדות. הוא מנסה לקום, אך רגליו רועדות ונוקשות.
"קרימינוק, תשתמש במתקפת רדיפה, קדימה!" קורא המאמן שלו.
הילה שחורה מתחילה להתקבץ סביב ידו של קרימינוק, והיא מתחילה אט אט להתקבש ולגדול.[/QUOTE]
"מגנפליי תגביר את הרוח ותהרוס את האיזון של קרימנוק! אם תפריע לריכוז שלו גם ההילה תיעלם! אם הוא מצליח לתקוף תעוף במהירות לאוויר ותתחמק!" אדריך את מגנפליי, אחר כך אוציא את הפוקידע ואבדוק אילו מתקפות מגנפליי יכול ללמוד
-
[U]Meganium[/U]
מגנפליי שוב מנופף בכנפיו במהירות, והרוח שנוצרת מכנפיו מתחילה להסתחרר סביב פוקימון האופל. הרוח המסתחררת מעיפה את קרימינוק, ומטיחה אותו שוב באדמה, הפעם בעוצמה חזקה יותר. ההילה שנוצרה בידו נעלמה כלא הייתה, והיא מתפוגגת לחלוטין.
קרימינוק מתקשה לקום על רגליו, והיה לך ברור לגמרי שהוא לא מוגל להמשיך להילחם.
המאמן שלו שולף את הפוקדור שלו, ומחזיר את קרימינוק לתוכו. הוא זורק פוקדור חדש לאוויר, והפוקדור נפתח. "צא וובניד!" הוא קורא, ופוקימון עכביש גדול ומאיים מופיע מולך.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/b0fea76d.png[/IMG]
תוך כדי, אתה מכוון את הפוקידע על הפוקימון שלך, ובודק אילו מתקפות מגנפליי יכול ללמוד.
על הצג מופיעים שלושה מתקפות:
"אבקת רעל, אבקת שינה, שאיבה (Absorb)."