-
[quote=Blackbeard;1321123]המנצח יהיה זה שהגיב הכי טוב ויפה והשקיע ושמגיע לו נכון? O:[/quote]
[quote=דור רמאי;1321131]חח מור, יש לי רעיונות אדירים..
אם אתה רוצה בוטים מגניבים, תגיד לי[/quote]
כשאביזי ייתן אישור תרגיש חופשי לשלוח ה''פ ולשתף
קודם כל כבר מעצם ההתנדבות תקבל מקום שמור באחד הסיבובים
-
מה הקשר לזה שלא כולם רואים וואן פיס, אם באמת היית קורא היית מבין שזה לא רק לאוהבי וואן פיס
גועל נפש, לאן נעלמו כל האנשים הטובים שגרמו להשקעה פעם להיות כיפית?
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321126][url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49653[/url]
איזה כיף זה להשקיע ואז לקבל סטירה בפרצוף, כבר כמעט שכחתי מההרגשה הזאת, מזל שיש מישהו שיזכיר לי אותה[/QUOTE]
אני לא הגבתי, כי אין לי כרגע ריון כולשהוא,שהיה לי רעיון אגיב בזה.
-
אבל אפשר להמציא התקפות לעזור לשפר!
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321137]מה הקשר לזה שלא כולם רואים וואן פיס, אם באמת היית קורא היית מבין שזה לא רק לאוהבי וואן פיס
גועל נפש, לאן נעלמו כל האנשים הטובים שגרמו להשקעה פעם להיות כיפית?[/QUOTE]
קראתי הכל.. אין לי רעיון ואני מדוכא בגלל הבטלנות שלי. סורי אחי, באמת שבשבילך הייתי רושם פסקה של 1251 שורות (בשביל להשיג שוקולד לשנינו *-*)
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321140]אבל אפשר להמציא התקפות לעזור לשפר![/QUOTE]
שכחתי תקטע הזה, בכל מקרה לי היה לי הרבה זמן-מפמ'ר במדעיים-יש לי היה לך מחר?
-
יש לי, אבל זה לא מזיז לי תקצה של ה....
אני לא מתכוון ללמוד לזה אפילו (כאילו שלמדתי למבחן מתישהו.. אולי 2-3 פעמים למדתי למבחן בכל השנים שאני לומד)
-
[QUOTE=monster;1321142]שכחתי תקטע הזה, בכל מקרה לי היה לי הרבה זמן-מפמ'ר במדעיים-יש לי היה לך מחר?[/QUOTE]
I HATE MAFMAR
לחצי של הכיתה שלי, עם המחנכת שלי היה בוחן קשה בלי חומר.
לחצי השני, של חבר שלי עם מחנכת אחרת היה מבחן קל (שהיה מותר להם לעושת שליפים של שתי שורות! :oing:)
-
[quote=Monkey D Luffy;1321126][URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49653[/URL]
איזה כיף זה להשקיע ואז לקבל סטירה בפרצוף, כבר כמעט שכחתי מההרגשה הזאת, מזל שיש מישהו שיזכיר לי אותה[/quote]
קצת יותר נורא לשבת שעה על סרטון ולקבל תגובה אחת, אבל בכל אופן, תחרות זה דבר מאוד שונה מפרסום של משהו מה לעשות... אני אישית לא אבזבז תזמן על יצירת פרי, עשיתי זאת כמה פעמים בחיים וזה היה למען קהילת OP בארה"ב שהתחלתי לרשום לה פאנפיק משלי.
לכן אין לי שום רצון לבוא וסתם לכתוב על פרי בשביל איזה נושא בפורום... סורי... מה לעשות שלאנשים לא בא להמציא פירות ><
מור: תשמע אם אני ארשום תגובה אסטרטגית מושקעת ויפה ומישהו יגיד לי תגובה כמו צ'רמנדר עשה להביור וינצח מזה אז ממש לא אירשם ><
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321143]יש לי, אבל זה לא מזיז לי תקצה של ה....
אני לא מתכוון ללמוד לזה אפילו (כאילו שלמדתי למבחן מתישהו.. אולי 2-3 פעמים למדתי למבחן בכל השנים שאני לומד)[/QUOTE]
המורה אפשר לכיתה שלי להכין דף עם צד אחד שיש לו תשובות שיעזור לנו במבחן(אפשר לכתוב שם מה שבא לנו שיעזור לנו ). הוא אמר שהיה נוסחאות כתובות אז אני מסודר בפיזיקה.
בקיצור לא היה קשה.
-
זה פשוט מדכא כי ישבתי על זה בסביבות החצי שעה שלושת רבע שעה..
פשוט מדכא אותי כבר להכנס לפורום ככה, אני בקושי נכנס כבר (לעומת מה שהיה בעבר)
ואני לא מגיב אבל ראיתי את כל הסרטונים שפרסמת..
-
[QUOTE=monster;1321147]המורה אפשר לכיתה שלי להכין דף עם צד אחד שיש לו תשובות שיעזור לנו במבחן(אפשר לכתוב שם מה שבא לנו שיעזור לנו ). הוא אמר שהיה נוסחאות כתובות אז אני מסודר בפיזיקה.
בקיצור לא היה קשה.[/QUOTE]
הומ*. חח סתם.. אני הולך להתחיל לכתוב את המ"ת.. יש לי חדשות טובות כניראה על המ"ת
-
-
מה רק בגלל התחרות? ואיזו תחרות?
ואם דיברת על הפירות שטן אז זה לא תחרות וגם לא תהיה כי רק אני פרסמתי פירות
-
-
נו.. 2 אנשים ומתחילים.. דניס ועוד מישו
-
-
אני אשתתף במשחק הזה עם הארנבים... אני אמנזי לטווח קצר, אני לא זוכר שמות ^^
ד"א, מי עוד משתתף?
-
אם אתה נכנס פחות רק בגלל זה...............
-
[QUOTE=PizzaBlaster;1321158]אני אשתתף במשחק הזה עם הארנבים... אני אמנזי לטווח קצר, אני לא זוכר שמות ^^
ד"א, מי עוד משתתף?[/QUOTE]
אני..
אלון הוא המעצב הממוחשב הכי טוב שאפשר למצוא. :)
-
לא, כי כל מישו נורמלי שגלש פעם בפורום כבר נעלם או שהוא נעלם לאט לאט
נמאס לי כבר להשקיע, זה התחיל בזה שאמרו שאני כותב משעמם כשנרשמתי וזה יגמר עכשיו.
הגיע הקש ששבר את גב הגמל.
-
מחר אני יוצא לטיול שנתי, פעם ראשונה בטיול שנתי שההורים שלי קונים לי יותר משקית אחת קטנה של ביסלי ופסק זמן אחד... הפעם שני חבילות פרינגלס, שתי שקיות דוריטוס, שתי שקיות ביסלי קטנות וכיפלי!
מה אתם מביאים לטיולים שנתיים? ממליצים משהו? למישהו יש שם של חומר דוחה משחות שיניים?
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321161]לא, כי כל מישו נורמלי שגלש פעם בפורום כבר נעלם או שהוא נעלם לאט לאט
הגיע הקש ששבר את גב הגמל.[/QUOTE]
אני מקווה שאני אחד מהנורמלים.. כי זה מרגיש שלאט לאט הפורום נעלם מפעם.. אני מנסה לחזור לפעם.. בא נעשה את זה דניס ;) (עדיין אפשר לקרוא לך ככה כע?)
-
לפעם אי אפשר לחזור
יש כאן רוב של נובים וספאמרים ו90% מהמשתמשים האיכותיים שהכרתי משנרשמתי כבר לא כאן
-
אני הכי נורמאלי פה והכי צנוע.
-
האמת לא יודע למה אתה כל כך כועס ><
ואגב אחת הסיבות שלעולם לא אפרסם פירות בארץ, כי גם בפורום אנימה הגדול שאסור להגיד כאן את שמו, יש מלא אנשים ציניים, מגעילים, שלא כיף להחליף איתם חצי מילה...
-
[QUOTE=PizzaBlaster;1321162]מחר אני יוצא לטיול שנתי, פעם ראשונה בטיול שנתי שההורים שלי קונים לי יותר משקית אחת קטנה של ביסלי ופסק זמן אחד... הפעם שני חבילות פרינגלס, שתי שקיות דוריטוס, שתי שקיות ביסלי קטנות וכיפלי!
מה אתם מביאים לטיולים שנתיים? ממליצים משהו? למישהו יש שם של חומר דוחה משחות שיניים?[/QUOTE]
כן-לחשוב טוב טוב עם מי אתה תהיה בחדר או לא ללכת.
אל תביא נחשי גומי-כולם יטרפו לך(מניסיון של מישהו מהכיתה שלי)
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321161]לא, כי כל מישו נורמלי שגלש פעם בפורום כבר נעלם או שהוא נעלם לאט לאט
אני שנתיים בפורום ובחיים שלי לא נעלמתי או פרשתי או הודעתי שאני פורש גם לא בצחוק.
אני לפי ההגדרה שלך לא נורמלי..
-
[QUOTE=~prinny;1321168]אני שנתיים בפורום ובחיים שלי לא נעלמתי או פרשתי או הודעתי שאני פורש גם לא בצחוק.
אני לפי ההגדרה שלך לא נורמלי..[/QUOTE]
בווי בוויז?
-
דניס אל תעזוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתה חלק חשוב מהקהילה אם אתה תפרוש כולם יפרשו אחריך!
-
[QUOTE=Amitlv;1321171]דניס אל תעזוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתה חלק חשוב מהקהילה אם אתה תפרוש כולם יפרשו אחריך![/QUOTE]
כן.. כמו אצלי, חלק פרשו ואז גם אני.. ממש כיף לחזור, אבל זה מרגיש שונה משום מה.
-
אדם אם אתה רואה את זה אז הם תוכל להגיב בבין השורות?
-
אנשים! בואו לנשוך ארנבים ולגנוב גזר! עוד איש אחד מתחילים!
-
לא זה עוד 2 כי עומר אמר שהוא לא יכול היום
-
אתם יודעים שמפמר לא נכנס לתעודה כן?
זה כדאי לבחון את הרמה של המורים בבית ספר
הכיתה המקבילה לשלי כולם החליטו לקבל נכשל בשביל שיעיפו את המורה..
ובסוף העיפו!
-
מפמ"ר נכנס לתעודה ועוד איך...
ד"א, לי יש יותר מפמ"רים מכם, אני חושב יותר משל ילדים גם בכיתה ח', אני ב-ז' אבל אני בכיתת מופ"ת מדעית טכנולוגית, יש לי מפמ"ר בפיסיקה ובמחשבים, ששני המקצועות האלה לומדים רק בכיתה ח-ט ומעלה
-
[QUOTE=PizzaBlaster;1321180]מפמ"ר נכנס לתעודה ועוד איך...
ד"א, לי יש יותר מפמ"רים מכם, אני חושב יותר משל ילדים גם בכיתה ח', אני ב-ז' אבל אני בכיתת מופ"ת מדעית טכנולוגית, יש לי מפמ"ר בפיסיקה ובמחשבים, ששני המקצועות האלה לומדים רק בכיתה ח-ט ומעלה[/QUOTE]
פחחח מנסה ללמד אותי...
חבר של אבא שלי היה איזה משהו גבוה במשרד החינוך לא זוכר בדיות מה.
והוא אמר לי שזה לא נכנס לתעודה, כי הייתי בלחץ על המבחן הזה...
-
-
אצלנו נכנס...
אז כנראה המורה שלי להבעה סתם דחפה לי למשו"ב ציון על מבחן מפמ"ר כי התחשק לה? לי ולכל חטיבת הביניים?
-
לי פשוט יש בגרויות,אל תדאג אני אחזור.
אבל לבינתיים אני הולך לישון,ביי!