[quote=FORZA ITALIA!;1355883]שמע אחי הסדרה הכי הזויה שראיתי,איך לא שמעתי עליה קודם..:um_face:[/quote]
חחחחחח זה עוד כלום אתה רק בפרק הראשון
[quote=llan;1355886]לא רוצה נגד מתחילים..[/quote]
אחי זה פוקימון....
Printable View
[quote=FORZA ITALIA!;1355883]שמע אחי הסדרה הכי הזויה שראיתי,איך לא שמעתי עליה קודם..:um_face:[/quote]
חחחחחח זה עוד כלום אתה רק בפרק הראשון
[quote=llan;1355886]לא רוצה נגד מתחילים..[/quote]
אחי זה פוקימון....
[QUOTE=ShadowPokemon;1355888]חחחחחח זה עוד כלום אתה רק בפרק הראשון
אחי זה פוקימון....[/QUOTE]
פוקימון תחרותי התכוונת אולי.
[QUOTE=ShadowPokemon;1355888]חחחחחח זה עוד כלום אתה רק בפרק הראשון
אחי זה פוקימון....[/QUOTE]
חח כן אה.. הרג אותי שהוא פתאום אמר לה את יודעת הוא לא כזה חבר טוב שלי אחרי שהוא ראה אותה מרימה עליו מוט ברזל..:nose_pick:
[quote=FORZA ITALIA!;1355892]חח כן אה.. הרג אותי שהוא פתאום אמר לה את יודעת הוא לא כזה חבר טוב שלי אחרי שהוא ראה אותה מרימה עליו מוט ברזל..:nose_pick:[/quote]
כשהוא שבר עליו את האגרטל חחחחח
[QUOTE=ShadowPokemon;1355893]כשהוא שבר עליו את האגרטל חחחחח[/QUOTE]
חח הוא רצה לרצוח אותו..:D
סליחה על האיחור אבל זה עדיין היום אז מזל טוב אחי. וזה נוד אז היי.
אני עייף... יום עבודה מחורבן.
מתי חופש מתי?!?!
היי.
[quote=ヒトカゲ;1355906]אני עייף... יום עבודה מחורבן.
מתי חופש מתי?!?![/quote]
אתה לא מורה?
[quote=Salamander;1355911]אתה לא מורה?[/quote]
בגלל זה הוא אומר יום עבודה?^^
אני לא יודע מה איתך שם במושב,אבל אני משהו כמעט חודש בחופש גדול
[QUOTE=ヒトカゲ;1355906]אני עייף... יום עבודה מחורבן.
מתי חופש מתי?!?![/QUOTE]
חשבתי שאתה מורה :um_face:
[QUOTE=Salamander;1355913]אני לא יודע מה איתך שם במושב,אבל אני משהו כמעט חודש בחופש גדול[/QUOTE]
אני מציע לך לראות את 61-62 של יוגי הו Z. אלו חרטא של פרקים .הם גרמו לי להוריד את הציון שנתתי לאנימה ל6.
[quote=Rias Gremory;1355915]אני מציע לך לראות את 61-62 של יוגי הו Z. אלו חרטא של פרקים .הם גרמו לי להוריד את הציון שנתתי לאנימה ל6.[/quote]
אתה מתכוון 'אני מציע לך לא לראות' נכון?
[QUOTE=Salamander;1355916]אתה מתכוון 'אני מציע לך לא לראות' נכון?[/QUOTE]
אכן צודק שכחתי "לא". התרגום של 62 יצא.
מציע לך פשוט לדלג על 61-62 ולראות את 63 הקרב של קאיטו נגד טרון(בתקווה שהקרב היה מהנה).
תעשה לי טובה,תגיד לי שיהיה מעניין בזה,טוב?
[QUOTE=Salamander;1355918]תעשה לי טובה,תגיד לי שיהיה מעניין בזה,טוב?[/QUOTE]
להגיד לך כשאהיה מענין (אם) בקרב של טרון וקאיטו?
כן
השאלה הזו במבחן הייתה מרהיבה. הייתה לי פונקציה אנליטית שמעתיקה עיגול סגור לתוך עצמו, וצריך להראות שיש לפונקציה נקודת שבת. אם הייתי יודע שהעיגול הסגור מועתק לתוך הפנים שלו, ממפשט רושה מיד הייתי מקבל שיש נקודת שבת. אבל מסתבר שגם במקרה הזה יש פתרון מרהיב: לכל מספר טבעי מוצאים נקודה בעיגול הסגור שהיא "כמעט נקודת שבת", וככל ש-n גדול יותר, כך זו "יותר נקודת שבת", ואז מקבלים אינסוף "נקודת שבת", ומכיוון שאנחנו בעיגול סגור, נובע שיש נקודה שמסביבה יש המון נקודות כאלו, ואז משיקולים פשוטים נובע שהנקודה הזו היא נקודת שבת בעיגול הסגור.
זה פשוט נפלא.
שלום :ם
מה נישמע יש מדריך ליוגיהו לשילובים וכל מיני אני רוצה להתחיל לשחק וזה..
למה צריך מדריך לשילובים?
יש לך על כל קלף שילוב מה השילוב שלו חוץ מזה בzexal שילובים זה נדיר..
שאאאאלום!!!
היי
עמית,אתה לא מתכוון 'אולה'?
הסיקור הראשון שלי!!
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50827[/url]
נשמע טוב
בוקר טוב.
[QUOTE=Mr.Pizza;1356034]בוקר טוב.[/QUOTE]
בוקר טוב בעלי P:
[QUOTE=Salamander;1355973]היי
עמית,אתה לא מתכוון 'אולה'?[/QUOTE]
יום הולדת שלי אני מחליט.
[QUOTE=Reborn;1356044]יום הולדת שלי אני מחליט.[/QUOTE]
הוא כבר נגמר :ם
תשנה את הכותרת ל'אתמול יום הולדת...'
בוקר..
היי איתי D:
היי עומר P:
מה קורה? ^^
[quote=LordAbizi;1355929]השאלה הזו במבחן הייתה מרהיבה. הייתה לי פונקציה אנליטית שמעתיקה עיגול סגור לתוך עצמו, וצריך להראות שיש לפונקציה נקודת שבת. אם הייתי יודע שהעיגול הסגור מועתק לתוך הפנים שלו, ממפשט רושה מיד הייתי מקבל שיש נקודת שבת. אבל מסתבר שגם במקרה הזה יש פתרון מרהיב: לכל מספר טבעי מוצאים נקודה בעיגול הסגור שהיא "כמעט נקודת שבת", וככל ש-n גדול יותר, כך זו "יותר נקודת שבת", ואז מקבלים אינסוף "נקודת שבת", ומכיוון שאנחנו בעיגול סגור, נובע שיש נקודה שמסביבה יש המון נקודות כאלו, ואז משיקולים פשוטים נובע שהנקודה הזו היא נקודת שבת בעיגול הסגור.
זה פשוט נפלא.[/quote]
אוף, גיליתי שהיה לי אי דיוק. יכול להיות שאחת מ"כמעט נקודות השבת" היא 0, אך אז מקבלים שהפונקציה מעבירה את 0 ל-0 ולכן היא נקודת שבת, וסיימנו.
מעבר לזה, הגוף שלי התפגר טוטאלית.
[QUOTE=LordAbizi;1356066]אוף, גיליתי שהיה לי אי דיוק. יכול להיות שאחת מ"כמעט נקודות השבת" היא 0, אך אז מקבלים שהפונקציה מעבירה את 0 ל-0 ולכן היא נקודת שבת, וסיימנו.
מעבר לזה, הגוף שלי התפגר טוטאלית.[/QUOTE]
למה התפגר לא ממש הבנתי מה כתבתה~
[quote=ホミカ;1356072]למה התפגר לא ממש הבנתי מה כתבתה~[/quote]
איכשהו, אידיוט שכמותי, הצלחתי להצטנן באמצע יולי.
סבבה, מה איתך?
[QUOTE=LordAbizi;1356077]איכשהו, אידיוט שכמותי, הצלחתי להצטנן באמצע יולי.[/QUOTE]
למה אידיוט
אולי שתיתה משהו קר
יש כמה סיבות~