טדאם!
חחחחח
Printable View
טדאם!
חחחחח
יפה!!!!
[QUOTE=Spider Man;1376968]כנס אנימה?
איכ אין לי אפילו כוח לחשוב מה יש שם..
זה כמו האלה בגיל העמידה שמתחפשים לנארוטו ולגוקו ומתכנסים כל שנה?
חס וחלילה אם חברים שלי היו יודעים שאני אוהב לקרוא מנגות ואנימות וכאלה.. מיי לייף איז אוובר )):[/QUOTE]
אני חושב שהרוב לא עושים כוספליי שם, אבל מאלה שראית יש נחמדים גם
אני לא אוהב את זה כי זה משעמם, סתם קבוצה ענקית של אנשים, הלכתי לשם פעם רק כדי לקנות מנגה וגם זה לא הסתדר בסוף והייתי צריך להעביר את הזמן. מדי פעם יש כנס עם הופעה נחמדה אבל לא יותר. חוץ מזה, אם חברים שלי לא איתי או לפחות הפתוח שביניהם אני לא מדבר כמעט אז סתם משעמם לי, אני מרגיש לא בנוח ככה S:
זה הכינוי החדש שליxd
לפחות עכשיו אני לא פרשתי
[QUOTE=monster;1376971]אנשים לא רק מתחפשים שם רק למה שציינת.
יש שם מחמזמר, דוכני תרומות, תרגום בלייב.
מכירת מנגות ועוד מלא דברים.
מה הבעיה שהם ידוע שאתה אוהב?[/QUOTE]
כי כנסי אנימות זה לגיקים כאלה.. /=
כאילו אין בעיה שאתה אוהב קצת וקורא מעט מנגות.. אבל ללכת לכנס כזה?
תחשוב חברים שלך היו הולכים ברחוב רואים במקרה כנס אנימה ורואים אותך עם תחפושת של נארוטו וחוברת מנגה ביד.
עריכה: גיקים מהמובן של כאילו חורשי אנימות ומנגות.. כאילו אתה כבר מעדיף לחיות ביפן ):
עכשיו יבואו כל מיני מוזרים שיחשבו שיש לי משתמש כפול חחחח אוי זה יהיה מצחיק...
[QUOTE=Spider Man;1376979]כי אנימות זה לגיקים כאלה.. /=
תחשוב חברים שלך היו הולכים ברחוב רואים במקרה כנס אנימה ורואים אותך עם תחפושת של נארוטו וחוברת מנגה ביד.[/QUOTE]
מה אתה מתבייש בלהיות חובב אנימות ומנגות? זה כמו שאני אתחיל עכשיו להתבייש בזה שאני אתאיסט
הלכתי לlol
[quote=יצור שני;1376983]הלכתי לlol[/quote]
לך לLOL
אני מתבייש, אני מודה..
יש לי חברים שאם הם ידעו אני יהיה מושא צחוק שלהם שנתיים..
לא לדבר על מוניטין וכאלה.. אני לא חושב שהייתי רוצה את כל זה.
רק לחבר הכי טוב שלי הראיתי לו תמשחקים לps2 שלי של נארוטו ודרגון בול, ואמרתי לו כי כשהייתי ממש קטן אהבתי את זה..
אתה היית משוויץ בזה?
[QUOTE=Spider Man;1376979]כי כנסי אנימות זה לגיקים כאלה.. /=
תחשוב חברים שלך היו הולכים ברחוב רואים במקרה כנס אנימה ורואים אותך עם תחפושת של נארוטו וחוברת מנגה ביד.
עריכה: גיקים מהמובן של כאילו חורשי אנימות ומנגות.. כאילו אתה כבר מעדיף לחיות ביפן ):[/QUOTE]
יש לי תחפושת של נארוטו כשהחתי קטן לבשתי אותה. כשהיתי בכיתה ו'.אם היתי הולך לכנס לא היתי הולך בלבוש כזה.
למי המקורות שלי 2 בנות מהכיתה שלי הולכות לכנס.
פאקק בחרו לי את גארן בlol ואני צריך להסתדר עם דמות אחרת
[QUOTE=Spider Man;1376985]אני מתבייש, אני מודה..
יש לי חברים שאם הם ידעו אני יהיה מושא צחוק שלהם שנתיים..
לא לדבר על מוניטין וכאלה.. אני לא חושב שהייתי רוצה את כל זה.
רק לחבר הכי טוב שלי הראיתי לו תמשחקים לps2 שלי של נארוטו ודרגון בול, ואמרתי לו כי כשהייתי ממש קטן אהבתי את זה..
אתה היית משוויץ בזה?[/QUOTE]
מי דיבר על להשוויץ? אבל אתה בכלל לוקח את זה ומתבייש, אני לא
רוב החברים שלי יש להם את תחום העניין הזה משותף איתי וגם כאלה שאני מכיר ולא מתעיינים בזה עדיין בסדר איתי, מי שם זין..
אני אפילו רואה אנימות עם חברה שלי, זה לא עושה אותי פחות גבר
ליאור אז היום אמור לצאת פרק 6 של Dxd?
בוקררר!
מזל"ט טלי!
[QUOTE=Gamatatsu;1376991]ליאור אז היום אמור לצאת פרק 6 של Dxd?[/QUOTE]
לא, אין סיכוי שיצא היום- רוב חברי הקבוצה בכנס אמורים להיות.
חכה בסובלנות.
[QUOTE=monster;1376986]יש לי תחפושת של נארוטו כשהחתי קטן לבשתי אותה. כשהיתי בכיתה ו'.אם היתי הולך לכנס לא היתי הולך בלבוש כזה.
למי המקורות שלי 2 בנות מהכיתה שלי הולכות לכנס.[/QUOTE]
גם לי הייתה תחפושת שזה עוד היה משודר D:
אבל אז הייתי בכיתה ה'..
[QUOTE=Panties;1376990]מי דיבר על להשוויץ? אבל אתה בכלל לוקח את זה ומתבייש, אני לא
רוב החברים שלי יש להם את תחום העניין הזה משותף איתי וגם כאלה שאני מכיר ולא מתעיינים בזה עדיין בסדר איתי, מי שם זין..
אני אפילו רואה אנימות עם חברה שלי, זה לא עושה אותי פחות גבר[/QUOTE]
ברור מי שם זין על חברים שלי, שיצחקו עליי, יש לי את לופי פיסט מוד של רוק לי בוא נתפרע..
לי זה מפריע.. האמתי, נארוטו פעם כולם אהבו שהיינו קטנים זה מה שמשך אותי לאנימות נוספות..
אנימה היחידה שראיתי עם מישהי זה שהזמנתי חברה שלי לבית ואח שלי ראה בייבלייד (החדש) אז ראינו ביחד והעברנו צחוקים.
לפחות בשכבה שלי, זה נראה כאילו אני הולך עם וובקינז לבצפר.
[QUOTE=Spider Man;1376996]גם לי הייתה תחפושת שזה עוד היה משודר D:
אבל אז הייתי בכיתה ה'..
ברור מי שם זין על חברים שלי, שיצחקו עליי, יש לי את לופי פיסט מוד של רוק לי בוא נתפרע..
לי זה מפריע.. האמתי, נארוטו פעם כולם אהבו שהיינו קטנים זה מה שמשך אותי לאנימות נוספות..
אנימה היחידה שראיתי עם מישהי זה שהזמנתי חברה שלי לבית ואח שלי ראה בייבלייד (החדש) אז ראינו ביחד והעברנו צחוקים.
לפחות בשכבה שלי, זה נראה כאילו אני הולך עם וובקינז לבצפר.[/QUOTE]
התכוונתי שהאלה שלא מתעניינים באנימות לא שמים זין על זה שאני כן מתעניין והם עדיין בסדר איתי
ויש לך חרא של שכבה בחרא של בית ספר מה אני אגיד לך, תינוקות
ככה זה ברוב בתי הספר שאני מכיר ~_~
הייתי בשלושה.
נכון, יש יותר מדי מתלהבים... לדוגמה כמו מה שהייתי בנו"ד שפירסמתי פה משנה שעברה..
אתם כבר יותר בוגרים אין לכם כוח להתעסק בהקנטות או בכאלה.. חח אתם עומדים להתגייס כבר
אז אתה מכיר חרא של בתי ספר דור
חחחח יש מצב (:
אבל זה פשוט ככה : החברה מקבלת את מיש מוצא חן בעיניה. אם אתה רואה אנימות אתה נחשב לחנון /חי בסרט ואז אתה פשוט בצד. אני מאמין שאצלך בביה"ס / בחבר'ה כן ראו ורואים אנימות לפעמים. לא כזה מסובך <<
[QUOTE=Guns N Roses;1377001]ככה זה ברוב בתי הספר שאני מכיר ~_~
הייתי בשלושה.[/QUOTE]
יסודי-חט"ב-תיכון?
חח זה לא נחשב.
[QUOTE=Spider Man;1377005]יסודי-חט"ב-תיכון?
חח זה לא נחשב.[/QUOTE]
לא, הייתי ב2 חטיבות שונות ובעוד 2 ישיבות
[QUOTE=Guns N Roses;1377004]חחחח יש מצב (:
אבל זה פשוט ככה : החברה מקבלת את מיש מוצא חן בעיניה. אם אתה רואה אנימות אתה נחשב לחנון /חי בסרט ואז אתה פשוט בצד. אני מאמין שאצלך בביה"ס / בחבר'ה כן ראו ורואים אנימות לפעמים. לא כזה מסובך <<[/QUOTE]
אני ממש לא חנון
זאת אומרת, אני לא ערס ואני לא "מקובל" אבל אני בסדר עם כולם אפשר לאמר..
למרות שלפי ההגדרה של אמא שלי יש רק ערס או חנון אז אם אני לא ערס היוצא מכך הוא שאני חייב להיות חנון
[quote=Guns N Roses;1377006]לא, הייתי ב2 חטיבות שונות ובעוד 2 ישיבות[/quote]
באיזה?
הבנת אותי לא נכון..
בכל חברה יש את הדבר ההגיוני בשבילה. יש מקומות ששם מי שרואה אנימה הוא חנון / חי בסרט - ויוצא מכך שהוא גם לא מקובל. אני מאמין שיש גם מקומות שכולם רואי אנימות ואז מי שלךא רואה נחשב לחנון / חושב שהוא כבר "בוגר". כל חברה והנורמה שלה. אבל אם אתה אוהב אנימות תאהב. איפה אתה גר? אני מאמין ששם רוב האנשים כן רואים אנימות. אצלנו בגולן - בכיתה ג' כבר מפסיקים. אבל זה הכל רק לחץ חברתי.
למי יש סקייפ?(:
[QUOTE=Guns N Roses;1377011]הבנת אותי לא נכון..
בכל חברה יש את הדבר ההגיוני בשבילה. יש מקומות ששם מי שרואה אנימה הוא חנון / חי בסרט - ויוצא מכך שהוא גם לא מקובל. אני מאמין שיש גם מקומות שכולם רואי אנימות ואז מי שלךא רואה נחשב לחנון / חושב שהוא כבר "בוגר". כל חברה והנורמה שלה. אבל אם אתה אוהב אנימות תאהב. איפה אתה גר? אני מאמין ששם רוב האנשים כן רואים אנימות. אצלנו בגולן - בכיתה ג' כבר מפסיקים. אבל זה הכל רק לחץ חברתי.[/QUOTE]
אז אני לא מבין את האנשים שבבית ספר שלך, מה אכפת להם מה אתה עושה, אפשר לחשוב שזה מזיק להם
"לרדת" על מישהו בגלל שהוא עושה משהו שונה זאת רמה של יסודי, בחטיבה ותיכון עושים את זה?
[QUOTE=טלי;1377014]למי יש סקייפ?(:[/QUOTE]
לי
[quote=יצור אחד;1377010]באיזה?[/quote]
מאיפה אתה מכיר?
זה בגולן.. <<
עריכה : [QUOTE=Panties;1377016]אז אני לא מבין את האנשים שבבית ספר שלך, מה אכפת להם מה אתה עושה, אפשר לחשוב שזה מזיק להם
"לרדת" על מישהו בגלל שהוא עושה משהו שונה זאת רמה של יסודי, בחטיבה ותיכון עושים את זה?[/QUOTE]
תראה, אני מודה שזה טיפה מפגר. זה לא שגם אני בזרם הזה, של "אתה רואה אנימה? חחח יא חי בסרט!" כי יש כאלה, ואני מסכים אתך שזו רמה של יסודי <<. חוץ מזה - גם יכול להיות שזה בגלל שאנחנו ישיבה. ויש אצלנו גם חרדים דפוקים כאלה שאומרים לכולם שאסור מחשב ואסור כלום. אבל בכל מקרה - אתה שם לב שלי אין שום בעייה מה אנשים עושים בפורום. מצידי תראה אנימות עד כמה שזה גרוע לפי דעתי.
[QUOTE=Guns N Roses;1377006]לא, הייתי ב2 חטיבות שונות ובעוד 2 ישיבות[/QUOTE]
פויה ישיבות.
[quote=טלי;1377014]למי יש סקייפ?(:[/quote]
לי
[quote]מאיפה אתה מכיר?
זה בגולן.. << [/quote]
אחי לא יודע עם שמת לב אבל אני דתי...
חיספין?
[quote]פויה ישיבות[/quote]
למה אתה כזה?
[quote=יצור אחד;1377020]לי
אחי לא יודע עם שמת לב אבל אני דתי...
חיספין?
למה אתה כזה?[/quote]
שונא דתיים, דוסים, שומרי שבת
[quote=monster;1377022]שונא דתיים, דוסים, שומרי שבת[/quote]
למה ? עשו לך משהו?
אני שונא דתיים שהם דתיים בגלל שהם נולדו לתוך זה, אני מעריך ומכבד כל דתי שיבוא ויגיד לי שהוא אשכרה בדק, חקר והגיע לבסוף למסקנה שהוא רוצה להאמין
תוסיפו
Taliah.i95
שתוק מונסטר
ילד כאפה.
למה אתה יותר טוב?
[quote=יצור אחד;1377024]למה ? עשו לך משהו?[/quote]
מאלטאפים סיבות
1 מאמינים באל הכי מטומטם בעולם(כמובן אלוהים).
2 לא משרתים בצבע.
3 חיים כמו בימי הביינים.
4 עושים אפליות לנשים.
5 תופסים מקומות חנייה.
6 משתגעים בפורים.
7 בגדים מכוערים לובשים.
8 לא משרתים את הצבא.
9 מקבלים כסף על חשבננו.
10 מנגים מוזרים.
הרשימה עוד ארוכה
טלי אני לא יותר טוב מהדתיים- הם טובים ממני.
אני אתיאס..
[QUOTE=monster;1377027]מאלטאפים סיבות
1 מאמינים באל הכי מטומטם בעולם(כמובן אלוהים).זאת דעתך האישית.
2 לא משרתים בצבע.רושמים צבא דביל. ויש המון כאלה שכן עושים.
3 חיים כמו בימי הביינים.ממש לא! יש להמון כיום טלוויזיה
4 עושים אפליות לנשים. פשוט שטויות. הפסרנו עם זה לפני הרבה זמן.
5 תופסים מקומות חנייה. הא?! סיבה דבילית ולא אמיתית.
6 משתגעים בפורים. גם אתה עושה את זה.
7 בגדים מכוערים לובשים. למה הבגדים שאתה לובש יותר יפים?
8 לא משרתים את הצבא. כבר דיברנו על זה.
9 מקבלים כסף על חשבננו. ממש לא! המון דתיים עובדים היום.
10 מנגים מוזרים. שתוק.
הרשימה עוד ארוכה.[/QUOTE]
אם אין לך משהו חכם לומר פשוט סתום תפה
אז את דתייה\שומרת מסורת נכון טלי?
[quote=טלי;1377030]אם אין לך משהו חכם לומר פשוט סתום תפה[/quote]
אני יודע שאני מפגר. זה לא חדש לי.
הרבה דתיים אומרים לי את זה בסקייפ.