-
[QUOTE=Charmander;1432016]אליס ~
"אמרתי לך." אמרה האשה וסבלנותה עמדה להיפקע. "למה, את לא מאמינה לי או משהו כזה? ולמה הפוקימונים שלך כולם בחוץ, הכניסי אותם. את נמצאת במקום ציבורי ואת עשוייה להבריח את הלקוחות עם הבדריל הזה. פוקימונים אמורים להיות בפוקדורים שלהם."
דילן ~
איווי הסתובב והראה את רגלו הכואבת לאוניקס. דמעות ניקזו בעיניו והוא החל לבכות. "אווווווווווונייייי!!!" הוא שאג ועצר את ההתקפה שלו לשניה. איווי ניצל את ההזדמנות ויצר כדורי צל. אחד מכדורי הצל פגעו בתקרה וסלעים נפלו על ראשו של אוניקס שהתעלף.
אנג'ל וג'ייק -
"אני שואל את עצמי," מילמל המאמן. "האם שלושה ילדים ופוליוואג שיוצאים ממפולת אבנים חשוכה זה מראה חריג ואני לא מגיע למסקנה. כמה עלוב אתם יכולים להגיע בכך שאתם משאירים צ'ארמנדר ללא השגחה."
קיובון מיהר להצביע עליו באימה, הוא כנראה התחבא ממנו ועכשיו מיהר לידיו של ג'ייק.
"פוקימונים הינם כח. אל תתבלבלו ותחשבו כי הם זוכרים אתכם, ניחוש שלי הפוקימון נטש."
הוא ניער את חולצתו מרסיסי הקרח והאבק שהיו שם, הסתובב ופנה לכיוון הנגדי.
אנדי -
פארפיידג' חומק במהירות מהבעיטות ושוב מזריק רעל לנידורן שעומד בזה בגבורה. נידורן כרע ברך לשניה.[/QUOTE]
״מצוין איווי!״ אקרא בקול ואוציא פוכדור ריק מתיקי, ״פוכשור צא!״ אקרא בעןדי זורק פוכדור ריק על אוניקס המעולף
-
"אמרתי לך." אמרה האשה וסבלנותה עמדה להיפקע. "למה, את לא מאמינה לי או משהו כזה? ולמה הפוקימונים שלך כולם בחוץ, הכניסי אותם. את נמצאת במקום ציבורי ואת עשוייה להבריח את הלקוחות עם הבדריל הזה. פוקימונים אמורים להיות בפוקדורים שלהם."
חוצפה, היא לא הסבירה לי כלוםXD
''המפ, לא הסברת לי שום דבר'' אומר כנעלבת ואז אקרא ''סטינג, אודיש, פיצ'ו בואו איתי'' ואצא מן המקום. אני אבקש הכוונה אל מכון העיר ואשאל גם איזה סוג הוא, שאגיע אל המכון אני אדפוק בדלת ולא שיפתחו לי אבקש לאתגר את מנהיג המכון
-
דילן ~
איווי הסתובב והראה את רגלו הכואבת לאוניקס. דמעות ניקזו בעיניו והוא החל לבכות. "אווווווווווונייייי!!!" הוא שאג ועצר את ההתקפה שלו לשניה. איווי ניצל את ההזדמנות ויצר כדורי צל. אחד מכדורי הצל פגעו בתקרה וסלעים נפלו על ראשו של אוניקס שהתעלף.
אנג'ל וג'ייק -
"אני שואל את עצמי," מילמל המאמן. "האם שלושה ילדים ופוליוואג שיוצאים ממפולת אבנים חשוכה זה מראה חריג ואני לא מגיע למסקנה. כמה עלוב אתם יכולים להגיע בכך שאתם משאירים צ'ארמנדר ללא השגחה."
קיובון מיהר להצביע עליו באימה, הוא כנראה התחבא ממנו ועכשיו מיהר לידיו של ג'ייק.
"פוקימונים הינם כח. אל תתבלבלו ותחשבו כי הם זוכרים אתכם, ניחוש שלי הפוקימון נטש."
הוא ניער את חולצתו מרסיסי הקרח והאבק שהיו שם, הסתובב ופנה לכיוון הנגדי.
אנדי -
פארפיידג' חומק במהירות מהבעיטות ושוב מזריק רעל לנידורן שעומד בזה בגבורה. נידורן כרע ברך לשניה.[/QUOTE]
אעמוד ואסתכל על המתרחש מוכן לשלוף את גולם כל רגע.
-
ג'ייק ואנג'ל ~
ברודי מביט בג'ייק במבט חד ואז מקפץ בקלילות על אחד הסלעים ומטפס אל מעל המפולת וממהר להיעלם מהעין, כביכול בורח. מתעלם לחלוטין מדבריו של ג'ייק.
לונדון ~
גראולייט חוזר לפוקדור אך מיד לאחר מכן הוא יוצר ונובח עליך בשובבות ומכשכש בזנב. גופו בהק לשניה ואז הוא זינק וריטש סלע בגודל מרשים. אתה ממהר לבדוק בפוקדע את ההתקפה ונוכח לגלות שגראולייט לא כזה חדל אישים...
סקווירטל מביט בך ואז באדמה במבט מעט מבולבל, נראה כי הוא לא שמע על חפירה בעבר.
חמוף ~
אתה ממשיך ללכת אך אלקיד מאחוריך ממשיך להביט בביישנות לעברך. הוא לא רצה שתתרחק ולכן התקרב אליך אך בצעדים איטיים מאוד, לבסוף זינק אל מאחורי השיחים.
טוני ~
אתה בפנים.
תגיב להתחלה :)
אנדי ~
בלבאזור יוצא ורואה כי נמאס לך מפארפיידג'. בלבאזור מקשיב לקומבו המרשים שפקדת עליו ומשתמש בצליפה כדי לתפוס את פארפיידג', הוא מיהר להעיף אותו לכיוונו ועל הדרך שלך לעברו את הנבט, ומיד לאחר מכן חבט בו בכל הכוח, מה שגאם לעלפונו.
דילן ~
מה קשור פוקשור? Xd (סתם אהבתי את החרוז..)
~~~~~
הפוקדור של אוניקס מתנדנד לשניות ואוניקס נלכד בהצלחה. כינוי?
אליס ~
את מגיעה לרחוב של המכון ורואה כי בשלט רשום כי בעל המכון נלחם בעזרת פוקימוני אדמה בעיקר. את בודקת את המכון ורואה כי את צריכה שבעה תגים כדי להתמודד במכון הזה.
-
[QUOTE=Charmander;1432629]ג'ייק ואנג'ל ~
ברודי מביט בג'ייק במבט חד ואז מקפץ בקלילות על אחד הסלעים ומטפס אל מעל המפולת וממהר להיעלם מהעין, כביכול בורח. מתעלם לחלוטין מדבריו של ג'ייק.
לונדון ~
גראולייט חוזר לפוקדור אך מיד לאחר מכן הוא יוצר ונובח עליך בשובבות ומכשכש בזנב. גופו בהק לשניה ואז הוא זינק וריטש סלע בגודל מרשים. אתה ממהר לבדוק בפוקדע את ההתקפה ונוכח לגלות שגראולייט לא כזה חדל אישים...
חמוף ~
אתה ממשיך ללכת אך אלקיד מאחוריך ממשיך להביט בביישנות לעברך. הוא לא רצה שתתרחק ולכן התקרב אליך אך בצעדים איטיים מאוד, לבסוף זינק אל מאחורי השיחים.
טוני ~
אתה בפנים.
אנדי ~
בלבאזור יוצא ורואה כי נמאס לך מפארפיידג'. בלבאזור מקשיב לקומבו המרשים שפקדת עליו ומשתמש בצליפה כדי לתפוס את פארפיידג', הוא מיהר להעיף אותו לכיוונו ועל הדרך שלך לעברו את הנבט, ומיד לאחר מכן חבט בו בכל הכוח, מה שגאם לעלפונו.
דילן ~
~~~~~
אליס ~
את מגיעה לרחוב של המכון ורואה כי בשלט רשום כי בעל המכון נלחם בעזרת פוקימוני אדמה בעיקר. את בודקת את המכון ורואה כי את צריכה שבעה תגים כדי להתמודד במכון הזה.[/QUOTE]
'לזה ממש לא ציפתי' אחשוב לעצמי בפליאה ואז אתן לו לעשות כרצונו. "סקווירטל, מתקפת החפירה היא מתקפה שבעצם יכולה לעזור לך להתחמק ממתקפות ולהפתיע את היריב. נסה לדמיין שאתה בעצם צולל בתוך המים. אל תפחד רק תתרכז בלהיכנס לתוך האדמה. דרטני המשך לעבוד על המתקפה עד שהיא תיהיה מושלמת! הדיוק שלה חשוב כי היא כולאת את היריב בתוכה לכמה סיבובים."
-
[quote]ג'ייק ואנג'ל ~
ברודי מביט בג'ייק במבט חד ואז מקפץ בקלילות על אחד הסלעים ומטפס אל מעל המפולת וממהר להיעלם מהעין, כביכול בורח. מתעלם לחלוטין מדבריו של ג'ייק.[/quote]
"לא כדאי שנעקוב אחריו ?רק אם אתה רוצה את הצארמנדר שלך חזרה"אומר ואתחיל לטפס על לעבר ברודי.
-
[QUOTE=Charmander;1432629]חמוף ~
אתה ממשיך ללכת אך אלקיד מאחוריך ממשיך להביט בביישנות לעברך. הוא לא רצה שתתרחק ולכן התקרב אליך אך בצעדים איטיים מאוד, לבסוף זינק אל מאחורי השיחים.[/QUOTE]
'עד כמה הוא יכול להיות ביישן..' אני מתחיל לחשוב וטיפה מתבאס.
"אל תדאג אלקיד אני לא מתכוון לפגוע בך הוא משהו, אתה כוסון" אני אומר לו ומתחיל ללכת לאט יותר, מביט מאחורי הכתף אם הוא בא.
-
[QUOTE=Flupy;1432631]"לא כדאי שנעקוב אחריו ?רק אם אתה רוצה את הצארמנדר שלך חזרה"אומר ואתחיל לטפס על לעבר ברודי.[/QUOTE]
"כאילו שאתה צריך לשאול" אני נוזף בקרירות ובמהרה מתחיל לטפס גם.
-
לונדון ~
סקווירטל מנסה לחפור בור. הוא מזנק, מדמיין את עצמו צולל למים, זה הדבר שהוא הכי אוהב! הוא החל באמת לצלול לקרקע, אך הבור לא היה מספיק עמוק. סקווירטל יצא שוב והמשיך לנסות. כל נסיון הביא עימו התקדמות כלשהי...
דרטיני למד מושלם את ההתקפה, הוא פשוט התקשה להפסיק אותה.
גראולליט שחשב שהכל משחק, קיפץ סביבם ורצה לשחק עם דרטיני וכמעט נתפס בטוויסטר, אך גראולייט עדיין היה על רגליו משום מה.
אנג'ל וג'ייק ~
אתם מטפסים לעבר ברודי וגיעים למעלה המפולת. אתם יכולים לראות את העיר פיוטר וראיתם כי ברודי נכנס למכון שלו, ואז גבר בשחור נכנס אחריו, אוחז בצ'ארמנדר כלשהו שהשתולל בזנ ברזל בכל הכוח להימלט.
חמוף -
אלקיט ניגש אליך ומחייך. אז הוא מתחיל לעכוב אחריך.
-
[QUOTE=Charmander;1432636]
אנג'ל וג'ייק ~
אתם מטפסים לעבר ברודי וגיעים למעלה המפולת. אתם יכולים לראות את העיר פיוטר וראיתם כי ברודי נכנס למכון שלו, ואז גבר בשחור נכנס אחריו, אוחז בצ'ארמנדר כלשהו שהשתולל בזנ ברזל בכל הכוח להימלט.
[/QUOTE]
'אמייה!'.
בשיא המהירות, אני פשוט דופק ספרינט אל עבר המכון. אמייה נמצא בסכנה, אני חייב להציל אותו.
-
[QUOTE=Charmander;1432636]חמוף -
אלקיט ניגש אליך ומחייך. אז הוא מתחיל לעכוב אחריך.[/QUOTE]
"יופי, עכשיו שזה נגמר אפשר להתקדם בקצב מלא" אני אומר בהתרגשות ומתחיל ללכת מהר יותר בדרך, מוודא שהוא אחרי.
-
לונדון ~
חמוף ~
טוני ~
אתה בפנים.
אנדי ~
דילן ~
~~~~~
אליס ~
את מגיעה לרחוב של המכון ורואה כי בשלט רשום כי בעל המכון נלחם בעזרת פוקימוני אדמה בעיקר. את בודקת את המכון ורואה כי את צריכה שבעה תגים כדי להתמודד במכון הזה.[/QUOTE]
"צא פוקשור״ אומר ואזרוק פוקדור ריק על הברווז המעולף ״זה יגרום לו להפסיק לשגע אותי״ אגיד מרוצה
-
[QUOTE=Charmander;1432636]לונדון ~
סקווירטל מנסה לחפור בור. הוא מזנק, מדמיין את עצמו צולל למים, זה הדבר שהוא הכי אוהב! הוא החל באמת לצלול לקרקע, אך הבור לא היה מספיק עמוק. סקווירטל יצא שוב והמשיך לנסות. כל נסיון הביא עימו התקדמות כלשהי...
דרטיני למד מושלם את ההתקפה, הוא פשוט התקשה להפסיק אותה.
גראולליט שחשב שהכל משחק, קיפץ סביבם ורצה לשחק עם דרטיני וכמעט נתפס בטוויסטר, אך גראולייט עדיין היה על רגליו משום מה.
[/QUOTE]
"סקווירטל עבודה נהדרת! תנסה להשתמש יותר תאוצה ודיוק שאתה צולל ונסה להגיע כמה שיותר עמוק ואז לצאת ממקום אחר. דרטיני עכשיו, אחרי שכיסינו חולשה אחת שלך בוא נעבור לחולשה השנייה. קרח." אומר לו "בוא ננסה ללמוד מתקפת אש טובה ואני חושב על להביור. בשביל זה אתה חייב להתרכז. תנסה ליצור אש בפה שלך- תתאמץ ותתרכז. כל האנרגיות,כל הזעם והכעס שלך ותנסה ליצור להבה פשוטה, בתור התחלה" אורה לו ואז אפנה לראות מה יש לגראווליט.
-
[quote]
טוני ~
אתה בפנים.
[/quote]
אשמח לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי!
-
יש בעמוד הראשון התחלה. תגיב להתחלה...
זה תחת הכותרת ״התחלה״
-
[quote]שנת 2013, מחוז קנטו, העיר פאלט.
כשאתה פוקח את עיניך אתה יודע שזה היום שאליו חיכית. אתה פותח את חלון חדרך ומשב רוח של לפנות בוקר מכה באפך. אתה מציץ בשעון ומגלה לאכזבתך כי השעה היא רק ארבע לפנות בוקר. חמש שעות בינך לבין המפגש שאליו חיכית כבר שנים.
כן, היום אתה אמור לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך מפרופסור אוק. המעמד מכובד בהחלט, אפילו אש קטצ'אם יכבד את המעמד בנוכחותו. כבר ידועה לך מטרתך בחיים ואתה ממש לא מעוניין לבזבז אפילו לא רגע. אתה מחליט להתלבש ולצאת לסיבוב קטן ולעבור ליד המעבדה של פרופסור אוק.
אתה מזנק מהחדר ובקלילות יורד במדרגות ועוזב את הבית.
הרחובות הריקים והדממה נראים בעיניך ככמעט לא טבעיים. איך יתכן וכולם ישנים כשבעוד שעות ספורות הדבר הכי מרגש בחיים שלך עומד להתחיל?!
אתה מדמיין את הפוקימון שלך עומד לצידך בקרבות. מקווה בכל הכוח שאכן הפוקימון שאתה רוצה יהיה נגיש. אתה מגיע למעבדה ורואה את הבמה המכובדת שבה יכריזו ככל הנראה את הטקס המקובל לקבלת הפוקימונים.
לפתע נשמע רעש מוזר מהחדר האחורי במעבדה! אתה ניגש לשם במהירות כשאתה מבחין בפרופסור אוק בכבודו ובעצמו לבוש בפיג'מה שלו עומד מיוזע כנגד אדם לבוש שחורים האוחז אקדח בידו שככל הנראה לא הבחין בך. כנראה שמסע חייך מתחיל מעט יותר מוקדם ממה שציפית. השאלה היא, האם כך ציפית שהוא יראה?[/quote]
אני אנסה לעצור את נשימותי על-מנת שלא ישמע אותי האיש שאוחז האקדח אני אומר. "אני רץ בשקט בשקט בשקט לעבר מקום מכסה, על מנת שלא יראה אותי".
כאשר הגעתי למקום המכסה, אני רואה פוקדור מונח על השולחן "אני צועד לעבר הפוקדור במטרה לנסות להציל את הפרופסר עם הפוקימון הנמצא שם".
-
לונדון ~
חמוף ~
טוני ~
אתה בפנים.
אנדי ~
דילן ~
~~~~~
אליס ~
אני מאייפון חחח
אחייך וארים את הפוכדור של אוניקס ואכניס אותו לתיק, ״נחשוב על כינוי טוב בדרך״ אמלמל ואמשיך ללכת בניסיון למצוא את היציאה, ״מצוין איווי,כל הכבוד!״ אקבח את איווי על הקרב
-
[QUOTE=Charmander;1432636]
אנג'ל וג'ייק ~
אתם מטפסים לעבר ברודי ומגיעים למעלה המפולת. אתם יכולים לראות את העיר פיוטר וראיתם כי ברודי נכנס למכון שלו, ואז גבר בשחור נכנס אחריו, אוחז בצ'ארמנדר כלשהו שהשתולל בזנב ברזל בכל הכוח להימלט.
[/QUOTE]
"אני מניח שזה זה "אומר לעצמי בעודי מצטרף לנער שרץ לעבר המכון.
-
האם אפשר להירשם?
תסלח לי אם אני עובר על חוק מהמשחק
-
אליס ~
את מגיעה לרחוב של המכון ורואה כי בשלט רשום כי בעל המכון נלחם בעזרת פוקימוני אדמה בעיקר. את בודקת את המכון ורואה כי את צריכה שבעה תגים כדי להתמודד במכון הזה.[/quote]
'טוב אני משערת שאין מה לעשות בעיר הזאת' אחשוב במוחי מעט בעצבים אחרי כל ההסתובביות חסרות הטעם האלו. ''בואו נמשיך'' אומר לפוקימונים שלי ואלך אל הדרך הבאה בתקווה שבעיר הבאה יהיה יותר מה לעשות. אביט בדרכי לכל הצדדים במטרה לראות פוקימונים חדשים
-
[COLOR="Red"][B]חברים יקרים, המשחק ממשיך. בגלל שנמחקו מלא הודעות אנחנו נחזור מעט אחורה ממה שזכור לי, אבל אם יש משהו שאני צריך לעדכן אנא שלחו לי הודעה פרטית ונמשיך.
אגב, על מנת לקבל המשך, נא לשלוח לי הודעה פרטית כי אתם מעוניינים להמשיך לשחק במשחק.
[/B][/COLOR]
אנג'ל וג'ייק ~
מאמן עב כרס התקרב אליכם בצעד בוטח ושלף מהפוקדור שלו פוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/074.gif[/IMG] "אני מעוניין לתת לכם הזדמנות להילחם נגד ברוק, אך התפקיד שלי הוא לבדוק עד כמה אתם ראויים לכך. אז, מי מכם ינסה את מזלו?"
לונדון ~
דרטיני הרים את קולו וגלי החום בהקו מפיו. לאחר כמה דקות פיצוץ קל מאש הבהיל את דרטיני אך נחישותו להצליח ללמוד את המתקפה דרבנה אותו להמשיך. גראולייט המשיך להתאמן עם סקווירטל שמדי פעם שלח לעברו בועה שובבה על מנת להתגרות בו...
"שלום לך!" פנתה לעברך נערה בת גילך, גובהה היה זהה לשלך.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/5/blackwhite2/042.gif[/IMG]
"מה דעתך על קרב ידידותי? אתה נראה עובד קשה, לא יפריע לך לנוח מעט..."
דילן ~
ג'ני הבינה כי אתה ממהר חזרה למפקדה והחליטה למהר להחזיר אותך לשם. היא מודה לך על כל העזרה ומפקידה בידך חבילה גדולה ומסתורית. מפטירה "שמור עליה היטב!" וממהרת לנסוע משם, מוטירה אותך מאחור....
-
[quote=charmander;1433500][color="red"][b]
לונדון ~
דרטיני הרים את קולו וגלי החום בהקו מפיו. לאחר כמה דקות פיצוץ קל מאש הבהיל את דרטיני אך נחישותו להצליח ללמוד את המתקפה דרבנה אותו להמשיך. גראולייט המשיך להתאמן עם סקווירטל שמדי פעם שלח לעברו בועה שובבה על מנת להתגרות בו...
"שלום לך!" פנתה לעברך נערה בת גילך, גובהה היה זהה לשלך. "מה דעתך על קרב ידידותי? אתה נראה עובד קשה, לא יפריע לך לנוח מעט..."
[/quote]
"כפי שאת רואה הפוקימונים שלי עסוקים כרגע ומאוד עייפים" אומר לה ואחזור לראות את הפוקימונים שלי מתאמנים על המתקפות. "אולי אחרי שאני ארפא אותם בעיר" אוסיף ואנופף בידי לגרשה.
-
[quote=charmander;1433500][color="red"][b]חברים יקרים, המשחק ממשיך. בגלל שנמחקו מלא הודעות אנחנו נחזור מעט אחורה ממה שזכור לי, אבל אם יש משהו שאני צריך לעדכן אנא שלחו לי הודעה .gif[/img] "אני מעוניין לתת לכם הזדמנות להילחם נגד ברוק, אך התפקיד שלי הוא לבדוק עד כמה אתם ראויים לכך. אז, מי מכם ינסה את מזלו?"
לונדון ~
דרטיני עובד קשה, לא יפריע לך לנוח מעט..."
דילן ~
ג'ני הבינה כי אתה ממהר חזרה למפקדה והחליטה למהר להחזיר אותך לשם. היא מודה לך על כל העזרה ומפקידה בידך חבילה גדולה ומסתורית. מפטירה "שמור עליה היטב!" וממהרת לנסוע משם, מוטירה אותך מאחור....[/quote]
״מעניין מה יש בחבילה..״ אמלמל ואפתח את הקופסא בסקרנות
-
[quote=charmander;1433500][color="red"][b]חברים יקרים, המשחק ממשיך. בגלל שנמחקו מלא הודעות אנחנו נחזור מעט אחורה ממה שזכור לי, אבל אם יש משהו שאני צריך לעדכן אנא שלחו לי הודעה פרטית ונמשיך.
אגב, על מנת לקבל המשך, נא לשלוח לי הודעה פרטית כי אתם מעוניינים להמשיך לשחק במשחק.
[/b][/color]
אנג'ל וג'ייק ~
מאמן עב כרס התקרב אליכם בצעד בוטח ושלף מהפוקדור שלו פוקימון [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/074.gif[/img] "אני מעוניין לתת לכם הזדמנות להילחם נגד ברוק, אך התפקיד שלי הוא לבדוק עד כמה אתם ראויים לכך. אז, מי מכם ינסה את מזלו?"
[/quote]
"טוטודייל תוריד את הפושטק באקדח מים!"אומר ואוציא את טוטודייל לקרב.
-
לונדון ~
"לא יודעת מה איתך, אבל אני מעוניינת לגלות דבר מה מאוד חשוב בעניין מאוד סודי! אני לא אגלה לך אם אתה לא מעוניין! שיהיה לך ולפוקימונים שלך יום מקסים..." אמרה לה הילדה והסתלקה.
בנתיים גראולייט איבד עניין וסקווירטל החל להטריד את דרטיני. דרטיני התעצבן על סקווירטל ובמהירות על הדף אותו לאחור. נראה שהם מתעייפים מהאימונים.
דילן ~
אתה ממהר לפתוח את החבילה כשלעיניך נגלת ביצה. גווניה היו כתומים ואדומים.
אנדי ~
אתה מטייל בשדה לאחר שתפסת לך פארפיידג' אך עדיין מחפש פוקימון מספיק חזק כדי להרשים את סם. סיבוב נוסף ואתה שומע דהירה קלה אתה מסתובב ולעיניך נגלה פוקימון מרהיב.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/077.gif[/IMG]
הוא הביט בך ומנחיריו יצאו סילוני אש קטנים.
אנג'ל וג'ייק ~
טוטודייל תוקף באקדח מים ישירות על ג'יאודוד שמתעלף מיד.
"עם פוקימון מים יש לך סיכוי טוב לנצח ידידי!" קרא המאמן עב הכרס ופינה לכם את המעבר. לאחר כמה פסיעות מאמנת הזדרזה לעברכם. [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/5/blackwhite2/034.gif[/IMG]
"יש לי פה לחמניות חמות!" קראה בפיזור דעת. "תנצחו אותי, ותקבלו אחת! שתיים על שתיים!" היא שלחה 2 פוקימונים לזירה. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/027.gif[/IMG]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/033.gif[/IMG]
"אני יודעת שצייתם להילחם נגד פוקימוני אבן, אך כדי להיות עוצמתיים עליכם להוכיח לי כי אתם מוכנים למעט יותר מזה..." הוסיפה בבילבול.
-
״באלבזור״ אגיד נרגש למראה הפוקימון שהתגלה מולי ״אני מאוהב״ אומר לו ״אבל הוא אש ואתה עשב אני לא חושב שזה הולך בייחד״ אומר ״אז בינתיים תחזור״ אומר לו בחיוך ואחזיר אותו לפוקדור לאחר שאבדוק את הסוס היפיפה הזה בפוקידע אשלוף את הכדור של נידורן ״נידו צא ותשתמש במיקוד אנרגיה ואז בעיתה קפולה״ אפקוד
-
אנדי ~
נידורן מקפץ קדימה ומתרכז, מזנק ובועט בפוניטה פעמיים. פוניטה נוהם בכעס והרעמה שעל גבו מתחזקת. אז הוא מתחיל לדהור לעבר נידורן עומד על רגליו האחוריות ודוחף את נידורן לאחור. נראה כי נידורן חטף מכה רצינית מאוד, אך הוא עדיין מעוניין להילחם.
-
״נידורן תראה לו מאיפה משתין הרעל!״ אומר ואצחק ״תשתמש בניקור ואז תנסה לגרום לפוניטה לחתוף הרעלה ממך!״
-
אנדי ~
נידורן מנסה להתחכך בפוניטה, אך פוניטה ממהר לירות לעבר נידורן מטח של גחלות רותחות ונידורן מתעופף לאחור. הוא מזדקף ומנער את הראש שלו בכעס. מוכן להמשיך להילחם.
-
[quote=charmander;1433542]לונדון ~
"לא יודעת מה איתך, אבל אני מעוניינת לגלות דבר מה מאוד חשוב בעניין מאוד סודי! אני לא אגלה לך אם אתה לא מעוניין! שיהיה לך ולפוקימונים שלך יום מקסים..." אמרה לה הילדה והסתלקה.
בנתיים גראולייט איבד עניין וסקווירטל החל להטריד את דרטיני. דרטיני התעצבן על סקווירטל ובמהירות על הדף אותו לאחור. נראה שהם מתעייפים מהאימונים.
דילן ~
אתה ממהר לפתוח את החבילה כשלעיניך נגלת ביצה. גווניה היו כתומים ואדומים.
אנדי ~
אתה מטייל בשדה לאחר שתפסת לך פארפיידג' אך עדיין מחפש פוקימון מספיק חזק כדי להרשים את סם. סיבוב נוסף ואתה שומע דהירה קלה אתה מסתובב ולעיניך נגלה פוקימון מרהיב.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/077.gif[/img]
הוא הביט בך ומנחיריו יצאו סילוני אש קטנים.
אנג'ל וג'ייק ~
"עם פוקימון מים יש לך סיכוי טוב לנצח ידידי!" קרא המאמן עב הכרס ופינה לכם את המעבר. לאחר כמה פסיעות מאמנת הזדרזה לעברכם. [img]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/5/blackwhite2/034.gif[/img]
"יש לי פה לחמניות חמות!" קראה בפיזור דעת. "תנצחו אותי, ותקבלו אחת! שתיים על שתיים!" היא שלחה 2 פוקימונים לזירה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/027.gif[/img]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/033.gif[/img]
"אני יודעת שצייתם להילחם נגד פוקימוני אבן, אך כדי להיות עוצמתיים עליכם להוכיח לי כי אתם מוכנים למעט יותר מזה..." הוסיפה בבילבול.[/quote]
אחייך למראה הצבעים של הביצה ואדע כי מדובר בפוקימון שרציתי, אלך למרכז הפוקימונים וארפא את איווי ואוניקס ולאחר מכן אמשיך בדרכי לעיר פיוטר
-
[quote=charmander;1433542]
אנג'ל וג'ייק ~
"עם פוקימון מים יש לך סיכוי טוב לנצח ידידי!" קרא המאמן עב הכרס ופינה לכם את המעבר. לאחר כמה פסיעות מאמנת הזדרזה לעברכם. [img]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/5/blackwhite2/034.gif[/img]
"יש לי פה לחמניות חמות!" קראה בפיזור דעת. "תנצחו אותי, ותקבלו אחת! שתיים על שתיים!" היא שלחה 2 פוקימונים לזירה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/027.gif[/img]
"אני יודעת שצייתם להילחם נגד פוקימוני אבן, אך כדי להיות עוצמתיים עליכם להוכיח לי כי אתם מוכנים למעט יותר מזה..." הוסיפה בבילבול.[/quote]
"צא דיארמואיד (קיובון)!" אני קורא ומניף את הכדור של דיארמואיד.
לפוקימון אדמה כמוהו יש יתרון על פוקימון רעל כמו נידורינו, זה ההימור הכי טוב שלי כרגע. הוא היחיד גם מהצוות שאין לו חולשה נגד הפוקימונים של היריב, וגם ככה אמייה לא נמצא אצלי.
אחכה לאנג'ל לתאם איתו את זה שאני אלך על נידורינו והוא יעסיק את סאנדשרו, ולאחר מכן אפקוד על דיארמואיד לתקוף במכת עצם.
-
׳אין לי הרבה אפשרויות׳ אחשוב ׳אולי אז רק אצליח ללמד אותו מתקפת רעל פשותה..׳ אחשוב ״ נידורן אני צריך שתתרקז ותקשיב טוב טוב ״ אגיד נחוש מתמיד ״בגוף שלך מרוקזת קמות עדירה של רעל אני צריך שתתעמץ כמה שיותר ותנסה להעביר כמה שאתה יכול רעל לקרן שלך ואז תשתמש בניקור ותדקור את הסוס הזה עם הקרן מלעת הרעל שלך״
-
[quote=charmander;1433542]לונדון ~
[/quote]
"טוב בסדר זה מספיק" אומר ברצינות ואחזיר את שלושתם לפוקדורים שלהם ואז אמשיך בדרכי
-
[quote=charmander;1433542]
אנג'ל וג'ייק ~
"טוטודייל תשתמש באקדח מים לעברו של סאנדרשו תנסה להפריד בין שני הפוקימונים"
-
לונדון ~
אתה ממהר להחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים ולהמשיך לעבר יער ורידיאן. אתה נכנס עמוק אל תוך היער ולפתע אתה מרגיש שאיבדת את חוש הכיוון שלך. לרוע מזלך ערפל חודר אל תוך היער ואתה כבר מתקשה לראות. לאחר כמה דקות קשות אתה שומע ליחשוש מעיק, אתה ממהר לבדוק מה מקור הרעש כשלפתע אתה מבחין בפוקימון מלחשש לעברך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/023.gif[/IMG]
דילן ~
אתה ממהר לרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים ומגלה כי הביצה מתחממת במהירות. ניכר כי היא תבקע בקרוב. (חמש המשכונים שלך...) אתה יוצא מהמרכז וממשיך לעבר העיר פיוטר. אתה יוצר מהעיר ורידיאן ונכנס אל יער ורידיאן, אתה חוצה אותו במהירות ולעיניך נגלה פוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/050.gif[/IMG]
ג'ייק ~
דיארמואיד ניצב מול נידורינו ושולח לעברו מכת עצם חזיתית. נידורינו נפגע ועף לאחור אך הוא ממהר במהירות להשתמש בניקור, מסובב את המסכה שעל ראשו של קיובון מספר פעמים עד שהמסכה נעצרה לכיוון הנגדי, בזמן שקיובון ממהר לסדר את המסכה נידורינו משתמש בדחיפה. קיובון ממהר להזדקף.
אנג'ל כבר לקח פיקוד והתרכז בסנדשרו יחד עם הטוטודייל שלו.
אנדי ~
נידורן מקשיב לך ומתרכז בכל הכוח לתקוף בעוקץ רעל. לאחר מאמץ רב הקרן שבמרכז מצחו בוהקת לשנייה והוא מזנק על פוניטה. פוניטה מצדו מתעצבן ומכה בנידורן עם פרסתו, נידורן עף לאחור ומתעלף. פוניטה מחרחר בכעס, נראה שהוא רוצה להמשיך ולהילחם.
אנג'ל ~
טוטודייל יורה אקדח מים ומפריד בין נידורינו לסנדשרו, סנדשרו מזנק לעבר טוטודייל ומשתמש במתקפת מהירות, כוכבים קטנים יוצאים מגופו הזעיר ועפים במהירות לעבר טוטודייל.
-
[quote=charmander;1433857]לונדון ~
אתה ממהר להחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים ולהמשיך לעבר יער ורידיאן. אתה נכנס עמוק אל תוך היער ולפתע אתה מרגיש שאיבדת את חוש הכיוון שלך. לרוע מזלך ערפל חודר אל תוך היער ואתה כבר מתקשה לראות. לאחר כמה דקות קשות אתה שומע ליחשוש מעיק, אתה ממהר לבדוק מה מקור הרעש כשלפתע אתה מבחין בפוקימון מלחשש לעברך [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/023.gif[/img]
דילן ~
אתה ממהר לרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים ומגלה כי הביצה מתחממת במהירות. ניכר כי היא תבקע בקרוב. (חמש המשכונים שלך...) אתה יוצא מהמרכז וממשיך לעבר העיר פיוטר. אתה יוצר מהעיר ורידיאן ונכנס אל יער ורידיאן, אתה חוצה אותו במהירות ולעיניך נגלה פוקימון [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/050.gif[/img]
ג'ייק ~
דיארמואיד ניצב מול נידורינו ושולח לעברו מכת עצם חזיתית. נידורינו נפגע ועף לאחור אך הוא ממהר במהירות להשתמש בניקור, מסובב את המסכה שעל ראשו של קיובון מספר פעמים עד שהמסכה נעצרה לכיוון הנגדי, בזמן שקיובון ממהר לסדר את המסכה נידורינו משתמש בדחיפה. קיובון ממהר להזדקף.
אנג'ל כבר לקח פיקוד והתרכז בסנדשרו יחד עם הטוטודייל שלו.
אנדי ~
נידורן מקשיב לך ומתרכז בכל הכוח לתקוף בעוקץ רעל. לאחר מאמץ רב הקרן שבמרכז מצחו בוהקת לשנייה והוא מזנק על פוניטה. פוניטה מצדו מתעצבן ומכה בנידורן עם פרסתו, נידורן עף לאחור ומתעלף. פוניטה מחרחר בכעס, נראה שהוא רוצה להמשיך ולהילחם.
אנג'ל ~
טוטודייל יורה אקדח מים ומפריד בין נידורינו לסנדשרו, סנדשרו מזנק לעבר טוטודייל ומשתמש במתקפת מהירות, כוכבים קטנים יוצאים מגופו הזעיר ועפים במהירות לעבר טוטודייל.[/quote]
חמש המשוכנים שלי?
אביט בפוקימון ואמשיך ללכת בעודי מחפש אימון לאוניקס
-
דילן ~
חמש המשכונים שלך והביצה פוקעת. נותרו ארבעה... חח.
-
[quote=charmander;1433860]דילן ~
חמש המשכונים שלך והביצה פוקעת. נותרו ארבעה... חח.
חחחחחחח
אהנהן באישור ואשחרר מיד את אוניקס, ״שלום אוניקס,אני המאמן שלך דילן ואני מריך את עזרתך בקרב! השתמש מיד בדחיפה!״ אומר בנחישות ואצביע על מאנקי
-
״מרד״ אקלקל עם מבטא צרפתי קליל ״הייתה מאבל למצופה״ אחזק את נידו ״בינתיים תנוח בפוקדור״ אומר בלחש וברוגע ואלחץ בכפתור הלבן שבמרכז הפוקדור ״אני מכווה שזה יצליח״ אומר חסר ביטחון ״צא ברווז״ אחריז ואשחרר את הפוקימון הטרי שב חבורתי ״קודם בוא נראה מה המתקפות שלך״ אגיד עם חיוך קל ואסרק אותו בפוקידע ״בינתיים תעוף גבוהה ותתחמק מכל המתקפות״אפקוד בביתחון
-
דילן ~
"אתה מתכוון להשתמש באוניקס נגד המנקי שלי?" צחק המאמן בזלזול, הוא נפנף את ידו הימנית כמנקה את האוויר. "אתה עוד רוצה להגיד לי שהוא בכלל לא מאומן ורק תפסת אותו? אוקיי זו בחירה שלך! אני ארסק אותו! מנקי, חמוק, קפוץ לעץ הקרוב ואז זנק לעברו והשתמש במכת קרטה!"
אנדי ~
ברווז יוצא החוצה מהפוקדור עם חיוך רחב ועיניים מסוחררות, רוק נוטף מלשונו. ניכר שהוא עדיין עייף מהקרב עם בלבאזור... בנתיים פוניטה רק מתעצבן יותר ורוקע בפרסותיו בכעס, ממתין לפוקימון הבא שלך.