[quote=odin borson;1445808]כל נושא[/quote]
כשאתה אומר פאנפיק אתה מתכוון ליצירה דמיונית שמבוססת על נושא/סדרה קיים נכון?
כי אם כן אז אני די בטוח שהמ"ת שלי שמבוסס על כל היסודות של דיג'ימון ובעיקר דיג'ימון טיימרס נחשב פאנפיק...
Printable View
[quote=odin borson;1445808]כל נושא[/quote]
כשאתה אומר פאנפיק אתה מתכוון ליצירה דמיונית שמבוססת על נושא/סדרה קיים נכון?
כי אם כן אז אני די בטוח שהמ"ת שלי שמבוסס על כל היסודות של דיג'ימון ובעיקר דיג'ימון טיימרס נחשב פאנפיק...
[quote=שלום לכם;1445809]כשאתה אומר פאנפיק אתה מתכוון ליצירה דמיונית שמבוססת על נושא/סדרה קיים נכון?
כי אם כן אז אני די בטוח שהמ"ת שלי שמבוסס על כל היסודות של דיג'ימון ובעיקר דיג'ימון טיימרס נחשב פאנפיק...[/quote]
טוב. אני פעם הכנתי פאנפיק דיג'ימון גם. עונה שלמה. זה היה כשהייתי באטרף על דיג'ימון.. חשבתי לפרסם אבל...
[quote=odin borson;1445810]טוב. אני פעם הכנתי פאנפיק דיג'ימון גם. עונה שלמה. זה היה כשהייתי באטרף על דיג'ימון.. חשבתי לפרסם אבל...[/quote]
כאילו הכנת תסריט לעונה שלמה? זה יפה. כמה פרקים? מי הדיג'ימונים הראשיים?
[quote=שלום לכם;1445811]כאילו הכנת תסריט לעונה שלמה? זה יפה. כמה פרקים? מי הדיג'ימונים הראשיים?[/quote]
לא זוכר. אבל אני זוכר שהמצאתי הרבה ושביאלזמון לוקח תפקיד חשוב. תסריט בצורת עלילת סיפור
זה קצת לא פייר שכולם בקושי לומדים 15 שעות שבועיות ורק אני נדפקתי עם 46 :(
כל סיפור על פוקימון שנכתב בפורום הזה הוא פאנפיק...
[QUOTE=itayQT;1445813]זה קצת לא פייר שכולם בקושי לומדים 15 שעות שבועיות ורק אני נדפקתי עם 46 :([/QUOTE]יש בתי ספר דתיים שלומדים כל יום עד 6 בערב אם לא יותר מאוחר.. תשמח בחלקך.. :nose_pick:
שלום אנשים~
[QUOTE=YoRt3m;1445815]יש בתי ספר דתיים שלומדים כל יום עד 6 בערב אם לא יותר מאוחר.. תשמח בחלקך.. :nose_pick:[/QUOTE]
חח אני מתנחם בזה :tiresome:
[quote=itayqt;1445813]זה קצת לא פייר שכולם בקושי לומדים 15 שעות שבועיות ורק אני נדפקתי עם 46 :([/quote]
גם אתה במגמה צבאית של טו''ב?
תגידו, מישהו רוצה לכתוב כתבה בווירד?
דף הסבר על סוגים שונים של אינסוף וההבדלה ביניהם זה לא מסוג הדברים שאתה מחפש, נכון?
[quote=monster;1445818]גם אתה במגמה צבאית של טו''ב?[/quote]
לא אמרו לנו משהו על זה אז אני מניח שלא..
אביזי,אפשר הסבר למה שהתכוונת?לא אכפת לי אם זה גורם ל-Mind Crash
אממ
קהילת משחקי התפקידים פה פעילה? לפחות בנוגע לפוקימון/וואן פיס?
[QUOTE=Smoker;1445816]שלום אנשים~[/QUOTE]
היי :)
ענו לי! הללויה
שלום שלום. מי אתה? אני עידו, או אידום
[quote=itayqt;1445821]לא אמרו לנו משהו על זה אז אני מניח שלא..[/quote]
אז אתה לא במסללול שלי.
[QUOTE=Doctor Who?;1445822]אביזי,אפשר הסבר למה שהתכוונת?לא אכפת לי אם זה גורם ל-Mind Crash[/QUOTE]
אני אתן דוגמא:
נסתכל על שבט של אנשים פרימיטיביים שיודעים לספור עד 3, וכל דבר שמעבר ל-3 הוא "הרבה". נניח שהמעמד של אדם נמדד לי כמות הסוסים שיש לו. נניח שיש לנו אדם עם 4 סוסים ואדם עם 5 סוסים. איך נדע מי ממעמד גבוה יותר? נתחיל להתאים את הסוסים של אדם א' לסוסים של אדם ב', ומי שייגמרו לו הסוסים ראשון הוא ממעמד נמוך יותר.
בצורה דומה אפשר להשוות בין גדלים של קבוצות אינסופיות שונות. אומרים ששתי קבוצות הן מאותו גודל אם אפשר להתאים לאיברים של קבוצה אחת איברים של הקבוצה השנייה, באופן שלכל איבר מקבוצה א' מותאם איבר יחיד מקבוצה ב' וכל האיברים בשתי הקבוצות מותאמים.
דוגמא לתוצאות קלאסיות:
1. יש אותה כמות של מספרים טבעיים (1,2,3,...) ומספרים זוגיים (2,4,6,...).
2. אותה כמות של מספרים טבעיים ומספרים שלמים (-1,-2,...0,1,2...)
תוצאה מפתיעה במקצת:
3. אותה כמות של מספרים טבעיים ומספרים רציונליים (מספרים מהצורה שלם חלקי שלם כמו 1/2, 1/3, 4/7, -9/2)
למה התוצאה הזו מפתיעה? כי המספרים הרציונליים הם מאוד "צפופים" והמספרים הטבעיים די מבודדים אחד מהשני.
קטע בין שני מספרים ממשיים a,b, הוא קבוצת כל המספרים t כך ש- a<t<b. אם b הוא אינסוף אז זה פשוט x>a ואם a זה מינוס אינסוף אז זה רק x<b.
תוצאות נוספות:
4. כל שני קטעים, ששני הקצוות שלהם סופיים, או שאחד הקצוות שלהם הוא אינסופי, בלי קשר לאורך שלהם, יש להם אותה כמות של איברים.
5. אם נסתכל על אוסף הקבוצות החלקיות של מספרים טבעיים (כלומר קבוצה שהאיברים שלה הן קבוצות בעצמן, וכל האיברים של הקבוצות האלו, הן מספרים טבעיים. למשל, חלק מהאיברים הם {1,2,3}, {מספרים זוגיים}, {5} וכו'), אז בקבוצה הזו יש אותה כמות איברים כמו כמות המספרים הממשיים.
עכשיו ראינו הרבה מאוד זוגות של קבוצות שיש להן אותה כמות של איברים. האם לכל הקבוצות יש אותה כמות של איברים ואז אין בכלל טעם לדבר על ההשוואה הזו? התשובה היא לא:
6. בין 0 ל-1 יש יותר מספרים ממשיים מאשר מספרים טבעיים (ולכן גם מספרים רציונליים, כי יש להם אותה כמות.)
לבסוף, יש את משפט קנטור שטוען שלכל קבוצה אינסופית יש קבוצה שגדולה ממנו.
לאחר מכן אם מנסים לברר כמה סוגים שונים של אינסוף מתברר משהו מאוד מפתיע:
יש כל כך הרבה סוגים שונים של אינסוף, שאי אפשר בכלל לדבר על כולם ביחד בלי להגיע לכל מיני בעיות.
[quote=smoker;1445825]ענו לי! הללויה
שלום שלום. מי אתה? אני עידו, או אידום[/quote]
שלום :)
שמי איתי d:
נעים להכיר, ברוך הבא!
[quote=lordabizi;1445827]אני אתן דוגמא:
נסתכל על שבט של אנשים פרימיטיביים שיודעים לספור עד 3, וכל דבר שמעבר ל-3 הוא "הרבה". נניח שהמעמד של אדם נמדד לי כמות הסוסים שיש לו. נניח שיש לנו אדם עם 4 סוסים ואדם עם 5 סוסים. איך נדע מי ממעמד גבוה יותר? נתחיל להתאים את הסוסים של אדם א' לסוסים של אדם ב', ומי שייגמרו לו הסוסים ראשון הוא ממעמד נמוך יותר.
בצורה דומה אפשר להשוות בין גדלים של קבוצות אינסופיות שונות. אומרים ששתי קבוצות הן מאותו גודל אם אפשר להתאים לאיברים של קבוצה אחת איברים של הקבוצה השנייה, באופן שלכל איבר מקבוצה א' מותאם איבר יחיד מקבוצה ב' וכל האיברים בשתי הקבוצות מותאמים.
דוגמא לתוצאות קלאסיות:
1. יש אותה כמות של מספרים טבעיים (1,2,3,...) ומספרים זוגיים (2,4,6,...).
2. אותה כמות של מספרים טבעיים ומספרים שלמים (-1,-2,...0,1,2...)
תוצאה מפתיעה במקצת:
3. אותה כמות של מספרים טבעיים ומספרים רציונליים (מספרים מהצורה שלם חלקי שלם כמו 1/2, 1/3, 4/7, -9/2)
למה התוצאה הזו מפתיעה? כי המספרים הרציונליים הם מאוד "צפופים" והמספרים הטבעיים די מבודדים אחד מהשני.
קטע בין שני מספרים ממשיים a,b, הוא קבוצת כל המספרים t כך ש- a<t<b. אם b הוא אינסוף אז זה פשוט x>a ואם a זה מינוס אינסוף אז זה רק x<b.
תוצאות נוספות:
4. כל שני קטעים, ששני הקצוות שלהם סופיים, או שאחד הקצוות שלהם הוא אינסופי, בלי קשר לאורך שלהם, יש להם אותה כמות של איברים.
5. אם נסתכל על אוסף הקבוצות החלקיות של מספרים טבעיים (כלומר קבוצה שהאיברים שלה הן קבוצות בעצמן, וכל האיברים של הקבוצות האלו, הן מספרים טבעיים. למשל, חלק מהאיברים הם {1,2,3}, {מספרים זוגיים}, {5} וכו'), אז בקבוצה הזו יש אותה כמות איברים כמו כמות המספרים הממשיים.
עכשיו ראינו הרבה מאוד זוגות של קבוצות שיש להן אותה כמות של איברים. האם לכל הקבוצות יש אותה כמות של איברים ואז אין בכלל טעם לדבר על ההשוואה הזו? התשובה היא לא:
6. בין 0 ל-1 יש יותר מספרים ממשיים מאשר מספרים טבעיים (ולכן גם מספרים רציונליים, כי יש להם אותה כמות.)
לבסוף, יש את משפט קנטור שטוען שלכל קבוצה אינסופית יש קבוצה שגדולה ממנו.
לאחר מכן אם מנסים לברר כמה סוגים שונים של אינסוף מתברר משהו מאוד מפתיע:
יש כל כך הרבה סוגים שונים של אינסוף, שאי אפשר בכלל לדבר על כולם ביחד בלי להגיע לכל מיני בעיות.[/quote]
אגב, זה משהו די כבד לעיכול, אז אל תנסה להבין הכל בבת אחת. תנסה לקרוא וברגע שאתה נתקע במשהו תשאל. זו הדרך הנכונה יותר לנסות להבין מה כתוב פה.
[quote=smoker;1445823]אממ
קהילת משחקי התפקידים פה פעילה? לפחות בנוגע לפוקימון/וואן פיס?[/quote]
כרגע לא ממש אבל אולי היה בעתיד עוד משחקי תפקידים.
[quote]קטע בין שני מספרים ממשיים a,b, הוא קבוצת כל המספרים t כך ש- a<t<b. אם b הוא אינסוף אז זה פשוט x>a ואם a זה מינוס אינסוף אז זה רק x<b.[/quote]נגיד אם a=1 ו-b=2 אז t=כל המספרים שקיימים בין 1 ל-2?
[QUOTE=Doctor Who?;1445831]נגיד אם a=1 ו-b=2 אז t=כל המספרים שקיימים בין 1 ל-2?[/QUOTE]
נראה לי שהבנת נכון, אני רק אחדד המונחים: זה לא "t=", אבל הקטע בין 1 ל-2 הוא אוסף כל המספרים הממשיים בין 1 ל-2.
השתמשתי באות t רק כדי שיהיה נוח יותר לדבר: "הקבוצה היא אוסף כל המספרים הממשיים t, שמקיימים איזשהו אישיוויון שמשום מה ממש קשה לי לכתוב עכשיו..."
אבל נראה לי שהבנת נכון את המשמעות.
ואמרת גם מספר ממשי,זה שם אחר למספר רציונלי או סוג אחר של מספרים?
[quote=doctor who?;1445833]ואמרת גם מספר ממשי,זה שם אחר למספר רציונלי או סוג אחר של מספרים?[/quote]
מספרים רציונליים אינם רק מספרים ממשיים. מספרים ממשיים כוללים, יחד עם כל המספרים הרציונליים, גם את כל המספרים האי רציונליים.
אמנם יש קצת בעיה בלהגדיר את זה ככה כי לא כל כך ברור מאיפה באו האי רציונליים אבל לצורך העניין לכולם ברור מה הכוונה אז זה מספיק.
למען האמת, אין לי כל כך מושג עדיין איך מגיעים להגדרה של מספרים ממשיים..
[quote=מונקי;1445830]כרגע לא ממש אבל אולי היה בעתיד עוד משחקי תפקידים.[/quote]
אממ חבל כי אני מחפש מקום לפתוח שני משחקים מאגניבים...
[quote=itayqt;1445828]שלום :)
שמי איתי d:
נעים להכיר, ברוך הבא![/quote]
תודה d:
זאת קהילה פעילה? יחסית?
יחסית לקבר זה מקום די פעיל.
הכל עניין יחסי אני רואה
אממ מאגניב יש לך משחק על ימי הביניים. דומה למשחק שאני רוצה לפתוח, מעניין לאן שלקחת את זה~
היה לי זה מילה יותר מדוייקת. אין לי כבר כח למען האמת למשחקי תפקידים, לא שיש גם כאלו בפורום שאני רוצה לשחק בהם.
אני עדיין די מתמלא בהתלהבות כשאני חושב על כל הדברים שתכננתי במשחק הזה, אבל... שלוש פעמים פתחתי אותו והוא אף פעם לא עבר את המכון הראשון אז אני חושב שכבר די ויתרתי על זה.
בית ספר ?
מכיר את העניין, תמיד מבאס רצח
הנה, אני בחיפושים כבר כמה זמן לקהילה פעילה שיכולה לקלוט את המשחקים שהשקעתי בהם כל כך הרבה.. עדיין לא מוצא. הבעיה עכשיו היא שקהילות וותיקות מתחילות להיסגר כי הפעילות דלילה
[QUOTE=Sunfire Ilan;1445841]בית ספר ?[/QUOTE]
Amen to that.
תקופת התיכון מתחילה לה, אושר גדול~
[quote=doctor who?;1445822]אביזי,אפשר הסבר למה שהתכוונת?לא אכפת לי אם זה גורם ל-mind crash[/quote]
או,עומר התמים,הוא לא מסוגל לאמר משהו בלי לעשות לך מיינדקראש
[quote=odin borson;1445845]או,עומר התמים,הוא לא מסוגל לאמר משהו בלי לעשות לך מיינדקראש[/quote]
אני לא יודע, בינתיים הוא עדיין לא הכריז שהוא התאבד אז אני מניח שהוא בסדר בינתיים.
טוב, אני פשוט אפרסם פה את המשחק ונראה מה דעתכם עליו
אגב צריך אישור ממנהל או משו?
כן.
מכיוון שאין מנהל לפורום חידות תחרויות ומשחקים עליך לפנות אל מנהל בצבע ירוק. יש רק אחד פעיל כזה.
[quote=smoker;1445835]אממ חבל כי אני מחפש מקום לפתוח שני משחקים מאגניבים...[/quote]
אתה תמיד יכול לנסות ולפתוח, במקרא הכי גרוע זה לא יצליח ותסגור.