כמה אנשים עדיין גולשים בפורום של הפוקימון?
Printable View
כמה אנשים עדיין גולשים בפורום של הפוקימון?
לא הרבה
אבל זה לא אומר שאין פה אנשים שמשחקים...
[QUOTE=TickTak;1471229]כמה אנשים עדיין גולשים בפורום של הפוקימון?[/QUOTE]
אני גולש :sunglasses:
[QUOTE=LordAbizi;1471226]I am ALWAYS here.[/QUOTE]
איבזי!!!!
קניתי civ מקורי עם כל התוספות!!
אוקיי...
יא אללה הדמו של oras נראה כזה טוב ):
לכל מי שרצה, פרסמתי את המשחק, שיהיה לכולנו בהצלחה (:
אה, וריאציה על אותו הקונספט שגם אני די אוהב וגם אני עשיתי עליו משחק (ראה חתימה)
אבל... אין לי כוח יותר למשחקי תפקידים. אז סורי.
[quote=lordabizi;1471255]אה, וריאציה על אותו הקונספט שגם אני די אוהב וגם אני עשיתי עליו משחק (ראה חתימה)
אבל... אין לי כוח יותר למשחקי תפקידים. אז סורי.[/quote]
וואו, אפילו פירטנו באותו ראש o:
חשבתי שאני היחיד שיחשוב על להכניס דת למשחק למשל... נו טוב, כנראה שנכון שכל דבר כבר עשו לפניך. גם אני מאוד אוהב את הקונספט, זה פשוט נותן כל כך הרבה אפשרויות ומאוד כיף לניהול, בעיקר עם עולם גדול ורחב ולא המחוז המוגבל של כל משחק פוקימון. אלמנטים פנטזיים יכולים רק לשפר את העולם של פוקימון.
לגיטימי, אבל זכרתי שאחרים אמרו לי לפני סוכות שהם ירצו להירשם אז החלטתי לפתוח, מקווה שהיה בשביל מה.
אם יש משהו שחבל לי עליו במהלך תקופתי בפורום זה שהמשחק שלי אף פעם לא תפס תאוצה.
היה לי כל כך הרבה תכנונים חסויים בצד למשחק שאף פעם לא התממשו, וזה חבל, כי זה היה יכול להיות יפה מאוד.
אבל נו טוב.
[QUOTE=Smoker;1471256]וואו, אפילו פירטנו באותו ראש o:
חשבתי שאני היחיד שיחשוב על להכניס דת למשחק למשל... נו טוב, כנראה שנכון שכל דבר כבר עשו לפניך. גם אני מאוד אוהב את הקונספט, זה פשוט נותן כל כך הרבה אפשרויות ומאוד כיף לניהול, בעיקר עם עולם גדול ורחב ולא המחוז המוגבל של כל משחק פוקימון. אלמנטים פנטזיים יכולים רק לשפר את העולם של פוקימון.
לגיטימי, אבל זכרתי שאחרים אמרו לי לפני סוכות שהם ירצו להירשם אז החלטתי לפתוח, מקווה שהיה בשביל מה.[/QUOTE]
היום אין לי כוח לחשוב
מחר אני ארשם
[QUOTE=Amitlv;1471258]היום אין לי כוח לחשוב
מחר אני ארשם[/QUOTE]
בכיף (:
[QUOTE=LordAbizi;1471257]אם יש משהו שחבל לי עליו במהלך תקופתי בפורום זה שהמשחק שלי אף פעם לא תפס תאוצה.
היה לי כל כך הרבה תכנונים חסויים בצד למשחק שאף פעם לא התממשו, וזה חבל, כי זה היה יכול להיות יפה מאוד.
אבל נו טוב.[/QUOTE]
אין מה לעשות, אכזבות זה חלק מהחיים. אבל באמת חבל כי רואים שהשקעת שם.
אם עדיין היה לך כוח למשחקי תפקידים אני הייתי מצטרף~
תגידו, אתם בכלל רואים את הסידור החדש של הפורומים?
כי נראה שאף אחד לא שם לב.
[QUOTE=YoRt3m;1471260]תגידו, אתם בכלל רואים את הסידור החדש של הפורומים?
כי נראה שאף אחד לא שם לב.[/QUOTE]
לי זה עדין רגיל...
[QUOTE=Amitlv;1471261]לי זה עדין רגיל...[/QUOTE]
ועכשיו? :\
סמוקר המשחק ממש נראה מעניין אבל אני נסלד משלחק בו בגלל הסטנדרטים הגבוההים.
[QUOTE=YoRt3m;1471260]תגידו, אתם בכלל רואים את הסידור החדש של הפורומים?
כי נראה שאף אחד לא שם לב.[/QUOTE]
אני משתמש בזה. מה שחבל זה שבעיצוב הזה בכלל אי אפשר לגשת להודעה החדשה בנושא... אולי אפשר לעשות שבעמודה של הודעות אחרונות הלינק יהיה להודעה הראשונה שלא נקראה?
[QUOTE=YoRt3m;1471262]ועכשיו? :\[/QUOTE]
לי זה מראה, לפי דעתי זה יותר יפה מהקודם.
[QUOTE=Cho'gath;1471263]סמוקר המשחק ממש נראה מעניין אבל אני נסלד משלחק בו בגלל הסטנדרטים הגבוההים.[/QUOTE]
נסלד? הכוונה לסולד? כי זה קצת קיצוני להגיד דבר כזה על משחק... הסטנדרטים שלי לא גבוהים בכלל, האמת. אל תשפוט סתם, הרי עוד לא ראית איזה טפסים קיבלתי ואיזה לא... אני רק רוצה פירוט, אבל זה לא אומר שאני מצפה לשפה גבוהה מכל שחקן או ליכולת התבטאות גבוהה, רק למעט השקעה וחשיבה, הן בטופס והן בתגובות. אני חושב שזה דבר בסיסי לבקש מהשחקנים שלך, לא איזה הר גבוה שקשה לטפס עליו.
[QUOTE=LordAbizi;1471264]אני משתמש בזה. מה שחבל זה שבעיצוב הזה בכלל אי אפשר לגשת להודעה החדשה בנושא... אולי אפשר לעשות שבעמודה של הודעות אחרונות הלינק יהיה להודעה הראשונה שלא נקראה?[/QUOTE]
נראה מה אפשר לעשות.
[QUOTE=YoRt3m;1471267]נראה מה אפשר לעשות.[/QUOTE]
בהצלחה.
[QUOTE=LordAbizi;1471264]אני משתמש בזה. מה שחבל זה שבעיצוב הזה בכלל אי אפשר לגשת להודעה החדשה בנושא... אולי אפשר לעשות שבעמודה של הודעות אחרונות הלינק יהיה להודעה הראשונה שלא נקראה?[/QUOTE]
מצטרף לבקשה...
אבל עד כמה שאני רואה, זה רק הסידור עצמו ולא מערכת התגובות או אופציות אחרות. שזה אחלה, אבל רק כדי לוודא..?
היי
hi
אז בוגוג'י פורש
ושוב נרשם סתם להישרדות
[SIZE=5]למה אני לא מופתע?[/SIZE]
הפורום ממשיך להצטמצם...
[quote=fishbones;1471297]אז בוגוג'י פורש
ושוב נרשם סתם להישרדות
[size=5]למה אני לא מופתע?[/size][/quote]
עאלק פורש
אתה תראה אותו שוב
לפחות המ"ת שלי הוזכר שם d:
שגם לא יחזור יאללה
[QUOTE=Fishbones;1471305]שגם לא יחזור יאללה[/QUOTE]
דווקא חבל, הוא היה יכול להשתתף במשחק שלי ולעזור להפעיל את הפורום במקום להתלונן ולא לעשות דבר. נו טוב, הפסד שלו~
[QUOTE=Smoker;1471306]דווקא חבל, הוא היה יכול להשתתף במשחק שלי ולעזור להפעיל את הפורום במקום להתלונן ולא לעשות דבר. נו טוב, הפסד שלו~[/QUOTE]
אני בספק
[QUOTE=Fishbones;1471307]אני בספק[/QUOTE]
זה באמת הפסד '-'
עוד פרק עם נצילות נמוכה בנארוטו.... אבל למה אני מתפלא לעזאזל.
רותם אני לא מאמין שדאגת שהפורום הזה ישאר חי. כנראה שאתה ממש מרוויח ממנו..
[QUOTE=Archangel;1471310]רותם אני לא מאמין שדאגת שהפורום הזה ישאר חי. כנראה שאתה ממש מרוויח ממנו..[/QUOTE]
לא מרוויח שקל, איפה אתה רואה פרסומות?
מפסיד, כן.
היי
היי
רותם שמתי לב שיש מלא אורחים בפורום.
לא תוכל לחסום את האתר לצפייה בתכנים כל עוד הם לא רשומים? או משהו בסגנון כדי להשיג עוד משתמשים ולהחיות את הפורום.
[QUOTE=totodile;1471314]רותם שמתי לב שיש מלא אורחים בפורום.
לא תוכל לחסום את האתר לצפייה בתכנים כל עוד הם לא רשומים? או משהו בסגנון כדי להשיג עוד משתמשים ולהחיות את הפורום.[/QUOTE]
יש חסימה לקישורים \ תמונות מה שגורם לאורחים להכנס ולצאת, המערכת לא מעדכנת מיד את זה שהם יוצאים ולכן לפעמים נראה שיש מס' גדול מאוד של אורחים.
[QUOTE=YoRt3m;1471315]יש חסימה לקישורים \ תמונות מה שגורם לאורחים להכנס ולצאת, המערכת לא מעדכנת מיד את זה שהם יוצאים ולכן לפעמים נראה שיש מס' גדול מאוד של אורחים.[/QUOTE]
אה הבנתי...
[QUOTE=YoRt3m;1471315]יש חסימה לקישורים \ תמונות מה שגורם לאורחים להכנס ולצאת, המערכת לא מעדכנת מיד את זה שהם יוצאים ולכן לפעמים נראה שיש מס' גדול מאוד של אורחים.[/QUOTE]
זאת הסיבה שנרשמתי בהתחלה חחח