-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487813][FONT=verdana][COLOR=#0000cd][B]חברים אני רוצה להתחיל ולומר שהמשחק עבר עיצוב מחדש!
אני רוצה להודות לניב על העיצוב ועל הכל! מוזמנים לעבור על הדף הראשי המון דברים התעדכנו [/B][/COLOR]:love:
[COLOR=#006400]
[B]ג'ון-[/B]
כל דבר זה לטובה! :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בידריל מסתחרר באוויר, מכוון את חלקו האחורי אל עבר בלספורט ושולח חוט לבן וגמיש לעברו, ומצליח ללפף אותו סביב גופו, ואז מתעופף במהירות לעבר עץ, מושך אחריו את הפוקימון אשר נכרך על האדמה והעשבים ואז מתחיל להסתובב במהירות סביב גזע העץ, כובל את בלספרוט על הגזע. הפוקימון המסכן מנסה להשתחרר, אבל נפגע מאחת המחטים של בידריל, הזוהרת באור אדום וכהה.
בלספרוט משתגע מבין החוטים, אבל לא מצליח להשתחרר.[/COLOR]
[COLOR=#800080][B]בלו-[/B]
סקיטי מיילל בקול רם וחזק, מפנה אליו את תשומת הלב ומוריד מהמרכז את סטנטלר, היללה מתחזקת ועשרות לבבות סגולים העשויים מאנרגיית קול עפים במהירות לעבר סנטלטר, אשר מתחרש מהרעש ורועד במקום ונופל על הזירה, חלש
את בודקת בפוקידע שלה מה הדבר, ומגלה שסקיטי למד 'קול פורקן' (disarming voice).
מאושרת מהמתקפה החדשה שלו, אתה שולחת אותו עם שילוב של רוח קפואה ודחיפה. סקיטי מתחיל לרוץ במהירות, משאיר שובל של אור לבן ובהיר סביבו, ובאותו העת פותח את פיו, מקיף את עצמו ברוח מקפיאה ומצמררת ועשרות פתיתי שלב מסתחררים סביבו, והוא פוגע ישירות בראשו של סטנטלר, אשר בזה הרגע הצליח לקום מהמתקפה הקודמת שלו.
המראה של הפגיעה והשובל של הקרח והפתיתי שלג הנשארים מסביב, יוצר מראה מרהיב ומיוחד וקהל קורה בשמך בטירוף.
את מסתכלת על מצב הנקודות ומחייכת
סטנטלר 30%
סקיטי 40%
"איזה שינוי מפתיע ומיוחד לטובת בלו!" קורא הכרוז. את מחייכת ומסתכלת לעבר יריבך, שנראה זועף וכועס, חושק בשיניו "בעיטה כפולה!" צועק וסטנטלר מתחיל לרוץ במהירות לעבר סקיטי, ורגליו זוהרות באור אדמדם ומלחיץ.[/COLOR]
[COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
אלה מדבקות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את שני האודישים שלך והקהל משתגע "תראו תראו שני סטים של תאומים!" קורא הכרוז, שנראה מוקסם גם בעצמו.
המתאמת מחייכת "יד עוזרת ואז טעינה!" קוראת בהתלהבות. שני הפוקימונים שלה משלבים ידיים במין ריקוד חמוד ואז שניהם מתחילים לזהור באור חשמלי ומהמם. מינון בכחול ופלאסל באדום.
הקהל צוהל מאושר למראה שני הפוקימונים הקטנים, המחזיקים ידיים וזוהרים באור חשמלי מהמם ומיוחד.[/COLOR]
[COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
אתה בודק בפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא יאנמה. פוקימון השפרירית והוא מסוג חרק מעופף, ושכנפיו יכולות ליצור גלים חזקים של קול.
אתה מסביר לקורפיש מה לעשות, והוא מהנהן בראשו ונעמד מוכן לקרב, אבל הוא לא ציפה למהלך הבא של יאנמה, המשכפלת את עצמה, יוצרת עשרות כפילים של עצמה, והם מסתחררים סביב קורפיס, אשר עומד מוכן והוא שולח פעימת מים לעבר אחד מהכפילים, אשר מתפוצץ במהירות, אבל כפיל אחר תופס את מקומו.
יאנמה, וכפיליה מתחילות להזיז את כנפיהן במהירות עצומה, יוצרות רעש מציק ורם, אשר גורמות לך לסתום את אוזנייך 'היא מבודדת אותי ממנו!' אתה חושב לעצמך בפאניקה 'קורפיש לא מסוגל לשמוע אותי בכלל' אתה מבין במהירות, בזמן שבום על קולי נוצר לפני כל הכפילים, והם נשלחים במהירות לעבר קורפיש, המשתמש במהירות בהגנה, ומצליח ליצור במהירות בועת הגנה כחולה סביבו ולהינצל מהמתקפה ההרסנית.[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
אתה יכול להתעלם, אבל קח בחשבון שאתה לא קרוב ליציאה :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנערה המופתעת פולטת צרחה קטנה כשאתה ניגש אליה מרחוק "אתה לא יודע שזה חוסר נימוס להפתיע אנשים מאחורה?" שואלת ומנערת את שערה החום "דון" אומרת בחצי חיוך "ולידעתך, לפני שצעקת ככה כמעט הצלחתי ללכוד כאן קורסולה. כבר ראיתי את הקוצים הורודים שלה!" מוסיפה במירמור.
"איך מצאת אותי?" שואלת ומציצה אליך בזמן שאתה מתיישב לידה.
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
נידורן..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק קופץ במהירות מהפוקדור שלו, לא לפני שהוא מחבק את רגלך, כאילו לא התראתם שנים, ואז הוא שולח מפיו חוט דק ולבן, אשר נשלח במהירות לעברה של נידורן ונכרך סביב פרצופה, ומתלפף במהירות וחוסם לה את היכולת לראות, לכמה שניות ובזמן שהיא מנסה להשתמש בציפורניה לחתוך את החוט, אנרגיה צבעונית נשלחת מבין עיניו של ספינראק, ופוגעת בה ישירות, מעיפה אותה על דופן האבן של המערה.
נידורן מנערת את ראשה והחוטים נקרעים והיא מתחילה לרוץ לעברו של ספינראק, בזמן שציפורני ידיה הקטנות מתחילות לזהור באור לבן ולגדול באופן משמעותי.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"מצוין בידריל!" אני צועק לבידריל בשימחה "עכשיו בוא ננסה שוב את המתקפה מהמכון, אנחנו נלמד לשלוט בה!" רני אומר לו במהירות "קדימה בידריל, בעוקץ אחת חיתוך ובשני חיתוך זעם!" אני פוקד עליו.
-------
אני מקווה, בנתיים אני סתם נטחן פה בתורנויות ושמירות כי אין מה לעשות איתי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487864][FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]
אתה לא יכול להשתמש בשני פוקימונים על אחד...
תחליט עם מי אתה רוצה להלחם..
[/COLOR]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
לא היה ברור שרציתי את גרוטל במקום? אני לא מחזיר תא קורפיש אבל 'מחזיר' אותו ללידי ושולח את גרוטל לחזית
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487813][FONT=verdana][COLOR=#0000cd][B]חברים אני רוצה להתחיל ולומר שהמשחק עבר עיצוב מחדש!
אני רוצה להודות לניב על העיצוב ועל הכל! מוזמנים לעבור על הדף הראשי המון דברים התעדכנו [/B][/COLOR]:love:
[COLOR=#006400]
[B]ג'ון-[/B]
כל דבר זה לטובה! :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בידריל מסתחרר באוויר, מכוון את חלקו האחורי אל עבר בלספורט ושולח חוט לבן וגמיש לעברו, ומצליח ללפף אותו סביב גופו, ואז מתעופף במהירות לעבר עץ, מושך אחריו את הפוקימון אשר נכרך על האדמה והעשבים ואז מתחיל להסתובב במהירות סביב גזע העץ, כובל את בלספרוט על הגזע. הפוקימון המסכן מנסה להשתחרר, אבל נפגע מאחת המחטים של בידריל, הזוהרת באור אדום וכהה.
בלספרוט משתגע מבין החוטים, אבל לא מצליח להשתחרר.[/COLOR]
סקיטי מיילל בקול רם וחזק, מפנה אליו את תשומת הלב ומוריד מהמרכז את סטנטלר, היללה מתחזקת ועשרות לבבות סגולים העשויים מאנרגיית קול עפים במהירות לעבר סנטלטר, אשר מתחרש מהרעש ורועד במקום ונופל על הזירה, חלש
את בודקת בפוקידע שלה מה הדבר, ומגלה שסקיטי למד 'קול פורקן' (disarming voice).
מאושרת מהמתקפה החדשה שלו, אתה שולחת אותו עם שילוב של רוח קפואה ודחיפה. סקיטי מתחיל לרוץ במהירות, משאיר שובל של אור לבן ובהיר סביבו, ובאותו העת פותח את פיו, מקיף את עצמו ברוח מקפיאה ומצמררת ועשרות פתיתי שלב מסתחררים סביבו, והוא פוגע ישירות בראשו של סטנטלר, אשר בזה הרגע הצליח לקום מהמתקפה הקודמת שלו.
המראה של הפגיעה והשובל של הקרח והפתיתי שלג הנשארים מסביב, יוצר מראה מרהיב ומיוחד וקהל קורה בשמך בטירוף.
את מסתכלת על מצב הנקודות ומחייכת
סטנטלר 30%
סקיטי 40%
"איזה שינוי מפתיע ומיוחד לטובת בלו!" קורא הכרוז. את מחייכת ומסתכלת לעבר יריבך, שנראה זועף וכועס, חושק בשיניו "בעיטה כפולה!" צועק וסטנטלר מתחיל לרוץ במהירות לעבר סקיטי, ורגליו זוהרות באור אדמדם ומלחיץ.[/COLOR]
"כל הכבוד סקיטי!" אצעק לסקיטי בהתלהבות. "תתחמק מהר בקפיצה שמאלה ואז תתקוף בשילוב של רוח קפואה וקול פורקן שוב! בוא נסיים את זה!" אצעק לו בשמחה
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487864][FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
שני האודישים שלך נצמדים, ומתחילים להסתובב אחד אחרי השנייה, יוצרים ריקוד איטי ומוזר בזמן שהם מנידים את עליהם,מפזרים את האבקות שלהם, מערבבים אותם ביחד ושולחים אותם לעבר הפוקימונים שלה. מינון ופלסאל שולחים שוב ניצוצות צבעוניים לעבר האבקות, ובשנייה הם מתלקחים באש ויוצרים פיצוץ עז וחזק, הורסים את השילוב אבקות.
"קדימה משחק יפה ואז נשיקה מתוקה!" קוראת הנערה, שלפי הלוח אתה מגלה ששמה אלכס. שני הפוקימונים שלה, מסתובבים על רגל אחת ושולחים נשיקה גדולה ואדומה, אשר מתפוצצת על האודישים שלך, שנראים מאושרים יותר וחברותיים יותר לעבר מינון ופלסאל.
שני הפוקימונים שלה מסתובבים שוב, מושכים את תשומת הלב של הקהל ושולחים עשרות לבבות ורודים ושקופים לעבר הפוקימונים שלך והם מתפוצצים עליהם, גורמים לאודיש שלך להתבלבל.
מינון&פלאסל 90%
אודיש&אודיש 90%
"איזה מראה משגע של שני הצוותים והדרך עוד ארוכה!" אומר הכרוז.
[/COLOR]
אסלח לך איכשהו חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק מסתובב על בטנו ואז שולח לאוויר עשרות מחטים קטנים וסגולים, אשר כמו חצים פוגעים בנידורן ומעיפים אותה מעט לאחור, אבל לא נראה שהיא מתייחסת למתקפה כל כך, ושולחת גם היא עשרות מחטים לעבר ספינראק, אבל שניות לפני שהם פוגעים בו, נראה כאילו הוא נעלם מהמקום, משתלב עם הצללים של היער ומופיע מאחורי נידורן ומעיף אותה מלמטה.
נידורן המופתעת, מסתובבת באוויר ולוקחת תאוצה מהמתקפה של ספינראק, ומהאוויר טוענת את מתקפת השריטה שלה, והיא מצליחה לפגוע בו בחוזקה כשהיא נוחתת על האדמה.
ספינראק נראה כועס, ואז בעזרת חוט נוסף, קופץ לעברה, נוחת על גבה, ואז נושך אותה בצווארה, מרפא את עצמו וגורם לה להיראות מעט מסוחררת.
[/COLOR]
אתה לא יכול להשתמש בשני פוקימונים על אחד...
תחליט עם מי אתה רוצה להלחם..
[/COLOR]
"דווקא לא" אומרת ומנידה את ראשה "בדיוק סיימתי עם המכון הלא רישמי ליד המערה ועכשיו אני מחפשת פוקימון מים" אומרת לך.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"לא רישמי? מעדיף לא להילחם בכאלה..." אומר לה "אבל את יודעת איך לצאת מפה? מצויין אז אני אלך איתך כשתסיימי אם לא אכפת לך כמובן" אמשיך "אולי גם אני אחפש פוקימון מים בינתיים" אומר ואסתכל סביב האגם
-
[QUOTE] אדם-
אתה לא יודע את זה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האחות ג'וי מהנהנת באדיבות ומתפנה למאמנים אחרים המחכים גם הם ואתה פונה לצאת "רק שתדע" קוראת לך האחות "השכרת החדרים היא עד שמונה וחצי אם תרצה לשנות את דעתך!" מוסיפה ומגישה לילדה קטנה כמה פוקדורים.
אתה מסתובב ויוצא משם במהירות ונכנס בצעד בטוח ישר לחנות בקצה הרחוב. שם פוגשת אותך בחורה עגלגלה המסדרת פוקדורים על המדף "אפשר לעזור?" שואלת ואתה מבקש ממנה ישר לראות איזה דיסקי מתקפות יש להם. הבחורה מהנהנת ומובילה אותך למדף חצי ריק ועליו כמה דיסקים בודדים "יש לך פה מבצע של 2 במאתיים. 1 עולה 150" אומרת לך בחיוך ומשאירה אותך לבדך. אתה מסתכל במדף ומגלה בקרוב ל 6 דיסקים שונים פצצת רפש, פיצוץ פוקוס,רעל, פיצוץ אש,קרן קרח וכדור צל [/QUOTE]
"היי, אני רוצה בבקשה לקנות את המתקפות הבאות: פיצוץ אש, פיצוץ פוקוס, רעל וקרן קרח." אומר בנימוס רב.
-
[FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
אודישית קופצת לעברו של אודיש, מגנה עליו ממתקפת ניצוצות משולבת נוספת, של שני הפוקימונים, אשר מתערבבים ביחד ויוצרים גל חשמלי דמוי דרקון סגול. הקהל מוקסם מהמראה המהפנט, קוראים בהתפלאות.
'המצב לא טוב' אתה חושב לעצמך במירמור כשאתה רואה את הנקודות שלך יורדות. אודישית בינתיים זוהרת באור צהוב בהיר, ובועת אור צהובה נוצרת לפניה. מתוך הבועה נשלח משולש בוהק וקרני אש,קרח וברק נשלחים מתוכו במהירות ומתפוצצים על מינון וגורמות לו לצרוח מכאב. 'למה מתקפה משולשת?' אתה תוהה לעצמך ואז נזכר שהמתקפה משתנה בכל מקום בו היא משומשת.
בינתיים, פלאסל נעמד מול מינון הפצוע ונוהם קלות ואז רץ במהירות לעבר אודיש, שעדיין מתהלך לו מבולבל ומסוחרר. אודישית, כאשר מבחינה בזה, היא קופצת לפני אודיש וסופגת את המתקפה ישירות, והיא מועפת אחורה בחוזקה ונופלת על הזירה.
"וואו איזו חברות אמיתית!" קורא הכרוז למראה אודישית, הנעמדת בחזרה וקוראת בזעם ומניפה בעלי ראשה בכעס והם מתחילים לזהור באור ירוק ובוהק וכמה קרניים של אור ירוק עוטפות את פלאסל ויונקות ממנו את האנרגיה שלו, ומעבירה אותה לעצמה והיא מתאוששת.
אתה מרים גבה ומגלה לדעת שאודיש למדה ספיגת מגה.
פלאסל& מינון 85%
אודיש&אודיש 75%[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-
[/B]אתה מנסה לתלות אותה? :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק שולח חוט לבן ודקיק ומצליח ללפף אותו במהירות סביב צווארה של נידורן, אשר נלחצת במהירות, מנסה לחתוך את החוט, אבל ספינראק מתחיל למשוך את החוט ולרוץ במהירות, מנדנד אותה במקומה ולא נותן לה אפשרות לנסות בכלל לשחרר את עצמה ואז בתנועה חדה מהירה, מושך את החוט וגורם לה להסתובב באוויר לחצי שנייה, אבל לא מצליח להרים אותה באוויר בגלל שהיא כבדה יותר ממנוף אבל כן פוגע בה ישירות עם קרן על חושית צבעונית שהיא שולח מקרנו הקטנה.
נידורן מאבדת את ההכרה.[/COLOR]
[COLOR=#006400][B]ג'ון-[/B]
שוב.. אלה לא כל כך מתקפות שהולכת ביחד כל אחת מהן הוא עושה פשוט ביד אחרת..
בידריל נוסק בכנפיו במהירות לעבר בלספרוט שעדיין קשור על הגזע עץ ועוקץ אחד שלו מתחיל לזהור באור לבן ואילו עוקץ אחר זוהר באור ירקרק חולני. שניות לפני פגיעה חזיתית, בלספראוט מצליח לשחרר את גופו הגבעולי והוא מצליח להתחמק מהמתקפה ובנוסף גם להצלי, בבידריל בראשו על גבעול גמיש וירוק אשר יוצר מבין עליו הקטנים.[/COLOR]
לא ממש.. כשאתה אומר שאתה לוחש לו.. אז זה קצת לא ברור.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את קורפיש לפוקדור שלו, כי הוא לא מבחין שאתה מסמן לו ושולח את גרוטל אשר פותח את פיו ולב גדול ואדום נוצר לפני והוא מתעופף על היאנמות. לפתע, כולן נעלמות חוץ מאחת, יאנמה המקורית אשר מסתכלת מהופנטת בגורטל ויורדת מהאוויר לידו ומתחככת בו בחביבות, מפסיקה את רעש הכנפיים שלה.
גרוטל מסתכל עליך מעט נבוך, ולא נראה שהוא ממש אוהב את הסיטואציה.[/COLOR]
סקיטי מדלג הצידה במהירות ואז פותח את פיו יוצר גלי קול סגולים בצורת לב, היצרים רעש מהדהד שמעביר גל צמרמורת בכל הקהל, ואז באופן מפתיע, שולח את הרוח הקפואה שלו ומצליח להקפיא את הלבבות הסגולים ויוצר חישוקים סגולים וקפואים המתנפצים על סטנטלר.
"ואיזה סיום משגע של בלו!" קורא הכרוז. אתה מעיפה בלוח הניקוד ורואה שניצחת.
הקהל צוהל מאושר וקורא בשמך וצוהל לעבר סקיטי, המקפצץ במהירות סביב זנבו במהירות. את מעיפה מבט בקהל, וקולטת שם את דני, הבחור שדיברת איתו במכון מוחא לך כפיים בהתרגשות.
אתה מנופפת לכולם ואז יורדת מהבה, רק כדי לראות את קיה רצה לבמה במקומך.
"תאחלי לי בהצלחה" אומרת בחיוך ונעלמת מול אור הזרקורים. את מרפאת מהר את הפוקימונים שלך ומתיישבת לראות את הקרב של קיה. את רואה אותה משחררת את באטרפריי ורואה אותה נלחמת מול בחור רציני למראה. שנייה אחרי שהוא משחרר את הפוקימון שלו באור צבעוני, מישהו חוסם לך את הרקע ונעמד מולך "היית מעולה" אומר לך דני בחיוך "אני חושב שאת תוכלי לעזור לה" אומר בחיוך ומגיש לך פוקדור אדום "הייתי משאיר אותה לעצמי, אבל אני חושב שאתן תסתדרו" מוסיף. לפני שאת מספיקה לענות את שומעת את הפעמון שמכריז שהקרב נגמר 'כל כך מהר?' את חושבת לעצמך ורואה לפתע את קיה רצה מהבמה, בוכה בהיסטריה "אני לא מאמינה שהפסדתי! ועוד בכמה שניות בלבד!" היא בוכה על הספה שלידך.
את רוצה לנחם אותה, אבל קוראים לך בבמה הקרב השני שלך לפני השלב הבא מתחיל.
[/COLOR][COLOR=#008080]
[B]לוקאס-[/B]
"אהממ זה קצת הליכה. בערך שלושה ארבעה ימים לכיוון העיר נאמור. אבל העיר ג'נטה זה ממש כמה שעות הליכה" אומרת בחיוך אליך דון וחוזרת לחכתה. אתה בינתיים מסתכל סביב ומבחין בצללית של פוקימון ענקי שוחה לו במהירות עצומה באגם 'מה זה היה?' אתה חושב לעצמך כשאתה רואה שמה ששוחה שם נעלם במהירות מתחת למים "הכל בסדר?" שואלת אותך דון.
בדיוק כשאתה בא לענות לה אתה מבחין בדג כחול שוחה לו ליד שפת האגם [/COLOR][/FONT][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/223.gif[/IMG]
[COLOR=#daa520][FONT=verdana][B]אדם-[/B]
אתה מדבר לעצמך?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוקח את הדיסקים וניגש למוכרת שיושבת ליד הקופה "אין בעיה" היא אומרת בחיוך כשאתה מגיש לה 400$ מארנקך. היא אורזת לך אותם בשקית נייר חומה ומגישה לך "עוד משהו?" שואלת.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE] אדם-
אתה מדבר לעצמך?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוקח את הדיסקים וניגש למוכרת שיושבת ליד הקופה "אין בעיה" היא אומרת בחיוך כשאתה מגיש לה 400$ מארנקך. היא אורזת לך אותם בשקית נייר חומה ומגישה לך "עוד משהו?" שואל[/QUOTE]
"לא תודה, אני מודה לך על הכל, יום טוב!" אומר למוכרת ואצא לאסור בו אוכל למצוא פוקימונים. אוציא את צ׳ארמנדר ואלמד אותו רעל ופיצוץ אש, מיטאנק פיצוץ פוקוס וקרן קרח
-
[quote=ritsuka kun;1488133][font=arial][color=#cc0033][b]אלון-[/b]
[size=3]אודישית קופצת לעברו של אודיש, מגנה עליו ממתקפת ניצוצות משולבת נוספת, של שני הפוקימונים, אשר מתערבבים ביחד ויוצרים גל חשמלי דמוי דרקון סגול. הקהל מוקסם מהמראה המהפנט, קוראים בהתפלאות.
'המצב לא טוב' אתה חושב לעצמך במירמור כשאתה רואה את הנקודות שלך יורדות. אודישית בינתיים זוהרת באור צהוב בהיר, ובועת אור צהובה נוצרת לפניה. מתוך הבועה נשלח משולש בוהק וקרני אש,קרח וברק נשלחים מתוכו במהירות ומתפוצצים על מינון וגורמות לו לצרוח מכאב. 'למה מתקפה משולשת?' אתה תוהה לעצמך ואז נזכר שהמתקפה משתנה בכל מקום בו היא משומשת.
בינתיים, פלאסל נעמד מול מינון הפצוע ונוהם קלות ואז רץ במהירות לעבר אודיש, שעדיין מתהלך לו מבולבל ומסוחרר. אודישית, כאשר מבחינה בזה, היא קופצת לפני אודיש וסופגת את המתקפה ישירות, והיא מועפת אחורה בחוזקה ונופלת על הזירה.
"וואו איזו חברות אמיתית!" קורא הכרוז למראה אודישית, הנעמדת בחזרה וקוראת בזעם ומניפה בעלי ראשה בכעס והם מתחילים לזהור באור ירוק ובוהק וכמה קרניים של אור ירוק עוטפות את פלאסל ויונקות ממנו את האנרגיה שלו, ומעבירה אותה לעצמה והיא מתאוששת.
פלאסל& מינון 85%
אודיש&אודיש 75%[/size][/color][/font][size=3][color=#daa520][font=verdana]
[/font][/color][/quote]
"קדימה אודיש, אודישית! אתם יכולים לעשות את זה!" אצעק בקול רם.
'המתקפה.. משתנה בכל מקום בו היא משומשת', איזכר במחשבותיי, "קדימה אודיש, אודישית, תשתמשו סביבכם בחומצה!" אורה להם, ואחכה לטיימינג נכון, בו הזירה מכוסה בחומצה.
"עכשיו, אודישית, כוח טבעי!" אורה לה.
[/size]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488133][FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
אודישית קופצת לעברו של אודיש, מגנה עליו ממתקפת ניצוצות משולבת נוספת, של שני הפוקימונים, אשר מתערבבים ביחד ויוצרים גל חשמלי דמוי דרקון סגול. הקהל מוקסם מהמראה המהפנט, קוראים בהתפלאות.
פלאסל& מינון 85%
אודיש&אודיש 75%[/COLOR]
ספינראק שולח חוט לבן ודקיק ומצליח ללפף אותו במהירות סביב צווארה של נידורן, אשר נלחצת במהירות, מנסה לחתוך את החוט, אבל ספינראק מתחיל למשוך את החוט ולרוץ במהירות, מנדנד אותה במקומה ולא נותן לה אפשרות לנסות בכלל לשחרר את עצמה ואז בתנועה חדה מהירה, מושך את החוט וגורם לה להסתובב באוויר לחצי שנייה, אבל לא מצליח להרים אותה באוויר בגלל שהיא כבדה יותר ממנוף אבל כן פוגע בה ישירות עם קרן על חושית צבעונית שהיא שולח מקרנו הקטנה.
בידריל נוסק בכנפיו במהירות לעבר בלספרוט שעדיין קשור על הגזע עץ ועוקץ אחד שלו מתחיל לזהור באור לבן ואילו עוקץ אחר זוהר באור ירקרק חולני. שניות לפני פגיעה חזיתית, בלספראוט מצליח לשחרר את גופו הגבעולי והוא מצליח להתחמק מהמתקפה ובנוסף גם להצלי, בבידריל בראשו על גבעול גמיש וירוק אשר יוצר מבין עליו הקטנים.[/COLOR]
אתה מחזיר את קורפיש לפוקדור שלו, כי הוא לא מבחין שאתה מסמן לו ושולח את גרוטל אשר פותח את פיו ולב גדול ואדום נוצר לפני והוא מתעופף על היאנמות. לפתע, כולן נעלמות חוץ מאחת, יאנמה המקורית אשר מסתכלת מהופנטת בגורטל ויורדת מהאוויר לידו ומתחככת בו בחביבות, מפסיקה את רעש הכנפיים שלה.
סקיטי מדלג הצידה במהירות ואז פותח את פיו יוצר גלי קול סגולים בצורת לב, היצרים רעש מהדהד שמעביר גל צמרמורת בכל הקהל, ואז באופן מפתיע, שולח את הרוח הקפואה שלו ומצליח להקפיא את הלבבות הסגולים ויוצר חישוקים סגולים וקפואים המתנפצים על סטנטלר.
הקהל צוהל מאושר וקורא בשמך וצוהל לעבר סקיטי, המקפצץ במהירות סביב זנבו במהירות. את מעיפה מבט בקהל, וקולטת שם את דני, הבחור שדיברת איתו במכון מוחא לך כפיים בהתרגשות.
"תאחלי לי בהצלחה" אומרת בחיוך ונעלמת מול אור הזרקורים. את מרפאת מהר את הפוקימונים שלך ומתיישבת לראות את הקרב של קיה. את רואה אותה משחררת את באטרפריי ורואה אותה נלחמת מול בחור רציני למראה. שנייה אחרי שהוא משחרר את הפוקימון שלו באור צבעוני, מישהו חוסם לך את הרקע ונעמד מולך "היית מעולה" אומר לך דני בחיוך "אני חושב שאת תוכלי לעזור לה" אומר בחיוך ומגיש לך פוקדור אדום "הייתי משאיר אותה לעצמי, אבל אני חושב שאתן תסתדרו" מוסיף. לפני שאת מספיקה לענות את שומעת את הפעמון שמכריז שהקרב נגמר 'כל כך מהר?' את חושבת לעצמך ורואה לפתע את קיה רצה מהבמה, בוכה בהיסטריה "אני לא מאמינה שהפסדתי! ועוד בכמה שניות בלבד!" היא בוכה על הספה שלידך.
[/COLOR][COLOR=#008080]
[B]לוקאס-[/B]
"אהממ זה קצת הליכה. בערך שלושה ארבעה ימים לכיוון העיר נאמור. אבל העיר ג'נטה זה ממש כמה שעות הליכה" אומרת בחיוך אליך דון וחוזרת לחכתה. אתה בינתיים מסתכל סביב ומבחין בצללית של פוקימון ענקי שוחה לו במהירות עצומה באגם 'מה זה היה?' אתה חושב לעצמך כשאתה רואה שמה ששוחה שם נעלם במהירות מתחת למים "הכל בסדר?" שואלת אותך דון.
בדיוק כשאתה בא לענות לה אתה מבחין בדג כחול שוחה לו ליד שפת האגם [/COLOR][/FONT][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/223.gif[/IMG]
אתה מדבר לעצמך?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוקח את הדיסקים וניגש למוכרת שיושבת ליד הקופה "אין בעיה" היא אומרת בחיוך כשאתה מגיש לה 400$ מארנקך. היא אורזת לך אותם בשקית נייר חומה ומגישה לך "עוד משהו?" שואלת.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אממ... כן" אומר לה בחשש "הכל בסדר.. אז עוד 4 ימי הליכה.. זה יהיה מעיק" אמשיך בטון עצבני קצת "לאיזה עיר את מתכוונת ללכת?"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488133][FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"גרוטל, נצל את זה שהיא לידך! חבטת גוף. תמחץ אותה!" אומר לו.
-
[quote=
[color=#800080][b]בלו-[/b]
הייתי בטוחה שקיה תהיה סופר חזקה
אין מצב אני מוצאת אקראית על הרצפה אבן ירח חחח?
~~~~~
"נדבר אחר כך!" אומר לקיה וארוץ לבמה. שאגיע לבמה אוציא את סקיטי ואומר "אני סומכת עלייך סקיטי. אתה מדהים!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488133][FONT=verdana]
[/FONT][COLOR=#daa520][FONT=verdana][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אביט מרוצה מאוד במתרחש. "יפה מאוד! כל הכבוד לך חבר קטן, אני בהחלט מרוצה ממך ומשיתוף הפעולה בינינו" אשבח את ספינראק. אביט בנידורנה סרועה שם על הקרקע ואשלוף פוקדור מן החגורה, אך מיד ליפני שאלחץ להגדיל אותו ולהכין אותו לתפיסה אעצור.
"הצוות שלי יהיה מיוחד! כשהפוקימון הנכון יגיע אני אדע" אשכנע את עצמי ואחזיר אותו אל החגורה. אקח פיסת מזון לפוקימונים קטנה מהתיק ואזרוק מבלי יותר מידי צומת לב קרוב לנידורן. אחלוף על פניה במחשבה 'הממ.. שתתעורר תשים לב בטח'. ואמשיך בדרך בחיטוט בין סווחי השיחים.
-
[FONT=verdana][COLOR=#daa520][B]אדם-[/B]
אתה מזה לא ברור -_-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא מהחנות ומשחרר את שני הפוקימונים שלך ומביא לכל אחד מהם את הדיסקים ושניהם נספגים בהם ונעלמים.
הפוקימונים שלך למדו את המתקפות.[/COLOR]
אודיש, שהספיק להתאפס על עצמו מהנן בראשו וכך גם אודישית ושניהם שולחים מפיהם חומצה סגלגלה ומכסים את הזירה במהירות. המאמנת מולך לא מבינה מה אתה מתכנן והיא מורה לפוקימונים שלה לשלוח שוב נשיקה מתוקה, ועשרות נשיקות קטנות וורודות נשלחות מפיהם, ומכסים את המגרש. בדיוק כמה שניות לפני שהנשיקות מציפות אותם, אודיש שולחת מתוך בועת אור צהובה שלוש קרניים של אש, קרח וחשמל. מה שקורה כל כך לא צפוי, שאפילו אתה מופתע מזה. הקרן אש מדליקה את החומצה, וגורמת ללהבות מטורפות להידלק והן שורפות את כל הנשיקות. הקרח קרח שעוברת במהירות אחריה, מקפיאה את הלהבות והנשיקות ואז הקרן החשמלית מפוצצת את הכל ועשרות רסיסים של קרח נשלחים במהירות על שני הפוקימונים וגורמים להם להיפצע ולהיחתך בגופם הקטן.
לפתע, אודיש מתחיל לרקוד בריקוד משוגע ומוזר וגלים קטנים וורודים עוטפים אותו ונשלחים במהירות לעבר שני הפוקימונים הצהובים, ושניהם לפתע יוצאים בריקוד אחד עם השני, מתעלמים מהוראות המאמנת שלהם.
אודיש למד ריקוד מנדנד!
אודיש&אודיש 75%
מינון&פלאסל 60%
"איזה מופע משגע ומיוחד מצד אלון!" קורא השופט ונראה נלהב במיוחד "לא לוותר הדרן!" קוראת המאמנת בקול קשוח.[/COLOR]
אתה עדיין בחופשה? :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"אני כרגע לא מתכננת" אומרת לך ברצינות "אני רוצה לגלות כמה שיותר שאפשר ביער הזה. אתה יודע שלפני כמה שנים כמה מטיילים ראו כאן את סלבי? וגם יש שמועות שיש פה כמה פוקימוני אש שהייתי שמחה למצוא" מוסיפה. אתה מסתכל שוב לעבר המים ומבחין [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/118.gif[/IMG].[/COLOR]
גרוטל מסתכל עליך ואז על יאנמה שעדיין מתחככת ברגלו. הוא מהנהן בראשו ואז פשוט מטיח את עצמו ביאנמה, ונופל עליה בחוזקה. יאנמה, כשכנראה ליבה נישבר עפה במהירות למעלה ובמבט כועס מנופפת בכנפיה, יוצרת מערבולת של אוויר ואז שולחת פיצוץ על קולי לעבר גרוטל ופוגעת בו ישירות.[/COLOR]
חחחח לא
חכי לראות מה היה מולה P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
את מגיעה לקדמת הבמה ואור הזרקורים בוהק מעלייך בחוזקה את מחייכת לקהל ומשחררת את סקיטי שוב מהפוקדור שלו והוא צוהל באושר ומילל קלות, רודף שוב אחרי זנבו בעליזות.
מולך עומדת בחורה בעלת שיער ארוך ושחור, פרוע ונראה שהיא לא הסתרקה כמה חודשים ואת נזכרת שהיא ישבה כמה ספסלים ממך כשהמתנת לשלב הראשון.
הבחורה נראית זועפת ומרימה את עפה למעלה כשאת מגיעה והיא זורקת לעומתך את הפוקדור שלה. הפוקימון שיוצא מתוכו מעביר בך מעט צמרמורת. גופו שחור וסמלים צהובים ומוזרים משורטטים על גופו [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/197.gif[/IMG].
"הקרב השני שלנו בשלב השני הוא סקיטי נגד אומבירון של מג!" קורא הכרוז שכבר התרגלת לקולו המעיק "צאו לדרך!" מוסיף.
[/COLOR]
אתה משאיר מתיקך כמה חתיכות של אוכל וממשיך ללכת בדרכך, חוקר את קיר האבן וממשיך ללכת לצידו 'זה בטוח יוביל אותי לאנשהו' אתה חושב לעצמך. רעש קליל מבין השיחים מעט מקפיץ אותך. אתה מסתובב, מביט לכל הכיוונים, אבל אתה לא מבחין ממקור הרעש 'משהו פה. אני מרגיש את זה בעצמות שלי' אתה חושב. אחרי שעת הליכה, אתה מרגיש שאתה כבר לא יכול יותר ללכת ומתיישב על בול עץ שנפל, ונראה יותר כאילו נקרע ממקומו ומחליט לאכול ארוחת צהריים יחד עם הפוקימונים שלך. לאחר שאתם מסיימים לאכול, מפוצצים ממיטב הסנדוויצ'ים שהכנת לך במרכז בבוקר אתה מחליט לנמנם קצת ומתיישב על האדמה, ומניח את התיק מתחת לראשך ונרדם.
אתה מתעורר כשמשהו רטוב נופל על פניך. אתה פוקח את עיניך ומרים אותם לשמיים לראות אם מתחיל לרדת גשם אבל פרצוף שחור עם ניבים ארוכים מיישיר אליך מבט רעב ומטורף אתה קופץ בבהלה ומצליח בשניות להתחמק מסוויפר ענקית למראה [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/336.gif[/IMG][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488228][FONT=verdana][COLOR=#daa520][B]
גרוטל מסתכל עליך ואז על יאנמה שעדיין מתחככת ברגלו. הוא מהנהן בראשו ואז פשוט מטיח את עצמו ביאנמה, ונופל עליה בחוזקה. יאנמה, כשכנראה ליבה נישבר עפה במהירות למעלה ובמבט כועס מנופפת בכנפיה, יוצרת מערבולת של אוויר ואז שולחת פיצוץ על קולי לעבר גרוטל ופוגעת בו ישירות.[/COLOR]
[/QUOTE]
חשבתי infatuation לא עובר בקרב...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"גרוטל, הכל בסדר! נטרל את התנועה שלה! תחכה בסלנות שהיא תתקרב ותנשוך אותה!"
-
[QUOTE] אדם-
אתה מזה לא ברור -_-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא מהחנות ומשחרר את שני הפוקימונים שלך ומביא לכל אחד מהם את הדיסקים ושניהם נספגים בהם ונעלמים.
הפוקימונים שלך למדו את המתקפות.
[/QUOTE]
יכולת למצוא לי פוקימון על הדרך היית חוסך המשך...
-
אני מחבק את מילטאנק וצ׳ארמנדר ואומר להם שאני גאה בהם על כל העבודה הקשה שלהם. "חברים אני הגעתי להחלטה, אנחנו הולכים להביס את המנהיג המכון הזה ואנחנו הולכים לעשות את זה בקלאסה. בואו נתאמן!" אומר להם ואחפש פוקימונים בשדה.
-
[quote=ritsuka kun;1488228][font=verdana]
[font=arial]
[color=#cc0033][b]אלון-[/b]
אודיש, שהספיק להתאפס על עצמו מהנן בראשו וכך גם אודישית ושניהם שולחים מפיהם חומצה סגלגלה ומכסים את הזירה במהירות. המאמנת מולך לא מבינה מה אתה מתכנן והיא מורה לפוקימונים שלה לשלוח שוב נשיקה מתוקה, ועשרות נשיקות קטנות וורודות נשלחות מפיהם, ומכסים את המגרש. בדיוק כמה שניות לפני שהנשיקות מציפות אותם, אודיש שולחת מתוך בועת אור צהובה שלוש קרניים של אש, קרח וחשמל. מה שקורה כל כך לא צפוי, שאפילו אתה מופתע מזה. הקרן אש מדליקה את החומצה, וגורמת ללהבות מטורפות להידלק והן שורפות את כל הנשיקות. הקרח קרח שעוברת במהירות אחריה, מקפיאה את הלהבות והנשיקות ואז הקרן החשמלית מפוצצת את הכל ועשרות רסיסים של קרח נשלחים במהירות על שני הפוקימונים וגורמים להם להיפצע ולהיחתך בגופם הקטן.
לפתע, אודיש מתחיל לרקוד בריקוד משוגע ומוזר וגלים קטנים וורודים עוטפים אותו ונשלחים במהירות לעבר שני הפוקימונים הצהובים, ושניהם לפתע יוצאים בריקוד אחד עם השני, מתעלמים מהוראות המאמנת שלהם.
אודיש למד ריקוד מנדנד!
אודיש&אודיש 75%
מינון&פלאסל 60%
"איזה מופע משגע ומיוחד מצד אלון!" קורא השופט ונראה נלהב במיוחד "לא לוותר הדרן!" קוראת המאמנת בקול קשוח.[/color][/font]
[/font][/quote]
'הו וואו. התכוונתי שהכוח הטבעי ישתנה לאיזה משהו רעיל.. Well' אחשוב לעצמי, ומיד אתרכז שוב באודישים.
"רוצים הדרן?!" אשאל, "בואו ניתן להם אותו! חבר'ה, השתמשו בשאיבת מגה!" אורה להם, 'אני מניח שבקרוב אצטרך להשתמש בנשק הסודי..' אחשוב לעצמי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488228][FONT=verdana]
אתה משאיר מתיקך כמה חתיכות של אוכל וממשיך ללכת בדרכך, חוקר את קיר האבן וממשיך ללכת לצידו 'זה בטוח יוביל אותי לאנשהו' אתה חושב לעצמך. רעש קליל מבין השיחים מעט מקפיץ אותך. אתה מסתובב, מביט לכל הכיוונים, אבל אתה לא מבחין ממקור הרעש 'משהו פה. אני מרגיש את זה בעצמות שלי' אתה חושב. אחרי שעת הליכה, אתה מרגיש שאתה כבר לא יכול יותר ללכת ומתיישב על בול עץ שנפל, ונראה יותר כאילו נקרע ממקומו ומחליט לאכול ארוחת צהריים יחד עם הפוקימונים שלך. לאחר שאתם מסיימים לאכול, מפוצצים ממיטב הסנדוויצ'ים שהכנת לך במרכז בבוקר אתה מחליט לנמנם קצת ומתיישב על האדמה, ומניח את התיק מתחת לראשך ונרדם.
אתה מתעורר כשמשהו רטוב נופל על פניך. אתה פוקח את עיניך ומרים אותם לשמיים לראות אם מתחיל לרדת גשם אבל פרצוף שחור עם ניבים ארוכים מיישיר אליך מבט רעב ומטורף אתה קופץ בבהלה ומצליח בשניות להתחמק מסוויפר ענקית למראה [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/336.gif[/IMG][/FONT][/QUOTE]
אביט בו אחוז פחד משוגע אך אקפיא את מבטי המופתע במקומו ואשאר בו כדי לא להראות פחד או משהו אחר. 'אעעאעאעעעעע שיטטטט שיטט אוויי אני מת!!!' אצרח בתוך מוחי... איישר איתו מבט ואנסה לקנות את פניו בזמן שאכין את רגלי בשקט מופתי ואז כשארגיש מוכן אבעט הצידה בראשו ואזנק מיד לאחור. אביט סביב לחפש את ספינראק או טריקו בעיניי. הריי היכן הם במצב שכזה.
-
[FONT=verdana][COLOR=#daa520][B]אדם-[/B]
ואם אתה לא רוצה לחפש פוקימונים ורוצה ללכת למרכז? Oם
אתה מחבק אני שני הפוקימונים שלך בחיבה ומתחיל ללכת במהירות לאיזור פארק שראית בכניסה לעיר. כשאתה מגיע לשם כבר השמש מתחילה לשקוע והשמיים מקבלים גוון כתמתם ואדום. אתה עושה סיבוב ומבחין בלהקה של שמונה רטטות מסתובבים ליד הפחי זבל מחפשים כנראה אוכל [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/19.gif[/IMG]
מינון ופלסאל נצמדים אחד לשני ועם אצבעם הקטנה הם מורים לעבר אודישים וכדור של אור לבן נוצר לפניהם ובאותה שנייה שני הפוקימונים שלך מתחילים לזהור באור לבן 'הם מתפתחים?' אתה חושב לעצמך באושר, אבל האושר נעלם במהרה כשאתה מבחין שזו השפעת ההדרן של מינון ולפאסל.
"שאיבת מגה!ספיגה!" אתה קורא לפוקימונים שלך, אבל נראה שאין הם מסוגלים לעשות זאת.
אודיש מתחיל לריקוד שוב וגלים של אור ורוד וזרחני יוצא ממנו ועוטף לשנייה את פלאסל ומינון, אבל בגלל שהם גם ככה מסוחררים, לא קורה להם כלום ואילו אודישית פותחת את פיה וטבעת של אור צהוב בהיר נוצר לפניה ושלוש קרני אור של אש,קרח וברק נשלחים מהבועה ופוגעים ישירות במינון.
אודיש&אודיש 70%
מינון& פלאסל 50%[/COLOR]
אתה קופץ על רגליך במהירות, מרים את ידיך לאוויר בזמן שאתה צועד לאחור, ורק שומע את הלחישוש השטני של הסוויפר המרושעת למראה, אשר מתנשפת במהירות ובטירוף. אתה פוזל הצידה ורואה שאתה קרוב לגרובייל שישן בנעימים באור השמש החמימה. אתה יוצר קשר עין שוב עם סוויפר, שנראית כאילו היא שוקלת אם לטרוף אותך, או לתקוף את אחד מהפוקימונים שלך. אתה מחכה שהיא תתקרב מעט ואז משחרר בעיטה מסובבת ישר לצד ראשה, מפיל אותה על הצד. הרעש שאתה עושה מעורר את ספינראק והוא שולח חוט לבן ודקיק על פרצופה של סוויפר שבאה לנשוך אותך ברגל, אבל בשניות היא קורעת את החוט עם זנבה החד כתער והיא מסתערת על ספינראק.
מקולות ההמולה, גם גרובייל מתעורר ומסתכל עליך ישירות, בודק אם אתה בסדר.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488251][FONT=verdana][COLOR=#daa520][/COLOR]
אתה קופץ על רגליך במהירות, מרים את ידיך לאוויר בזמן שאתה צועד לאחור, ורק שומע את הלחישוש השטני של הסוויפר המרושעת למראה, אשר מתנשפת במהירות ובטירוף. אתה פוזל הצידה ורואה שאתה קרוב לגרובייל שישן בנעימים באור השמש החמימה. אתה יוצר קשר עין שוב עם סוויפר, שנראית כאילו היא שוקלת אם לטרוף אותך, או לתקוף את אחד מהפוקימונים שלך. אתה מחכה שהיא תתקרב מעט ואז משחרר בעיטה מסובבת ישר לצד ראשה, מפיל אותה על הצד. הרעש שאתה עושה מעורר את ספינראק והוא שולח חוט לבן ודקיק על פרצופה של סוויפר שבאה לנשוך אותך ברגל, אבל בשניות היא קורעת את החוט עם זנבה החד כתער והיא מסתערת על ספינראק.
מקולות ההמולה, גם גרובייל מתעורר ומסתכל עליך ישירות, בודק אם אתה בסדר.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
תחילה אפקוד ליפני שאדבר "עוד תווי חוטים לפף אותו סביב פיה כמה ליפופים שתוכל. צור חוט עבה ודביק מהרגיל. ממעמקי הגרון!" אסיים במהרה. "ספינראק קדימה בוא נראה לה. עוד קרב אחד! מזה לצוות שכמונו" אעודד אותו תוך כדי שהוא מבצע. ואז לבסוף אוסיף "היא כבדה ממך, הטל את עצמך מצד לצד כשסוויפר היא העוגן נחת על גבה! השתמש במציצת חיים"
אשמור על קור רוח, סוויפר היא מוסכנת ולחץ לא יוסיף כאן!
-
[COLOR=#000000][FONT=verdana][B]אוסטין-[/B]
איזו דרמה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק ממשיך לשלוח עוד ועוד חוטים סביב פיה של סוויפר ומצליח לקשור אותו לכמה שניות, ואז למשוך את עצמו על גבה ולנשוך אותה בצווארה. סוויפר משתגעת והיא מטעינה את זנבה אשר מתחיל לזהור באור סגול מרושע למראה ואז דוקרת בחוזקה את ספינראק בגבו, וגורמת לו לאבד את אחיזתו וליפול על הגב.
סוויפר לא מוותרת ולא מתמהמהת ונכרכת במהירות סביבו, מוחצת אותו ונראה שהיא פשוט מתכוונת לאכול אותו.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488254][COLOR=#000000][FONT=verdana][B]אוסטין-[/B]
איזו דרמה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק ממשיך לשלוח עוד ועוד חוטים סביב פיה של סוויפר ומצליח לקשור אותו לכמה שניות, ואז למשוך את עצמו על גבה ולנשוך אותה בצווארה. סוויפר משתגעת והיא מטעינה את זנבה אשר מתחיל לזהור באור סגול מרושע למראה ואז דוקרת בחוזקה את ספינראק בגבו, וגורמת לו לאבד את אחיזתו וליפול על הגב.
סוויפר לא מוותרת ולא מתמהמהת ונכרכת במהירות סביבו, מוחצת אותו ונראה שהיא פשוט מתכוונת לאכול אותו.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
קבילה גם מעטה את הפוקימון?
~~
"ספינראק!" אצעק בדאגה. אנסה לחשוב מעט אאמץ את מוחי 'הינה' ואומר "ספינראק חמוק, תיעלם לו. צל לילה! תופיע מעליו ואז השתמש בקבילה! על פיו נעל אותו" ואז אוסיף "כשאתה מוכן לשחרר עזוב אותו ותקוף מטווח 0 בעוקץ רעל" ואעלה חיוך קטן.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488251][FONT=verdana]
מינון ופלסאל נצמדים אחד לשני ועם אצבעם הקטנה הם מורים לעבר אודישים וכדור של אור לבן נוצר לפניהם ובאותה שנייה שני הפוקימונים שלך מתחילים לזהור באור לבן 'הם מתפתחים?' אתה חושב לעצמך באושר, אבל האושר נעלם במהרה כשאתה מבחין שזו השפעת ההדרן של מינון ולפאסל.
"שאיבת מגה!ספיגה!" אתה קורא לפוקימונים שלך, אבל נראה שאין הם מסוגלים לעשות זאת.
אודיש מתחיל לריקוד שוב וגלים של אור ורוד וזרחני יוצא ממנו ועוטף לשנייה את פלאסל ומינון, אבל בגלל שהם גם ככה מסוחררים, לא קורה להם כלום ואילו אודישית פותחת את פיה וטבעת של אור צהוב בהיר נוצר לפניה ושלוש קרני אור של אש,קרח וברק נשלחים מהבועה ופוגעים ישירות במינון.
אודיש&אודיש 70%
מינון& פלאסל 50%[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"ובכן.. פשוט תמשיכו, עד שהשפעת ההדרן תחלוף" אורה להם.
'אמ.. אין לי הרבה מה לעשות בתגובה הזו' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE] אדם-
ואם אתה לא רוצה לחפש פוקימונים ורוצה ללכת למרכז? Oם
אתה מחבק אני שני הפוקימונים שלך בחיבה ומתחיל ללכת במהירות לאיזור פארק שראית בכניסה לעיר. כשאתה מגיע לשם כבר השמש מתחילה לשקוע והשמיים מקבלים גוון כתמתם ואדום. אתה עושה סיבוב ומבחין בלהקה של שמונה רטטות מסתובבים ליד הפחי זבל מחפשים כנראה אוכל
[/QUOTE]
אמרתי שאני הולך לאיסור [איזור] של פוקימונים חח
-
"בואו נתאמן כאן!" אומר לפוקימונים שלי ואוציא אותם ואז אחלק לכל אחד מהם מתקפה להתאמן עליה!:"
"ווארמפל צא, השתמש בחוט משי ואז עוקץ רעל!"
"צ׳ארמנדר תפוס לך רטטה ותנסה עליו פיצוץ אש!"
"מילטאנק, צאי, השתמשי בקרן קרח ואז פיצוץ פוקוס!"
-
[COLOR=#000000][FONT=verdana][B]אוסטין-[/B]
מאטה כן.
והתבלבלתי במתקפות :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
ספינראק מנסה להשתמש בצל לילה, אבל אחיזתה של סוויפר מתהדקת סביבו והיא מלחששת בזעם לעברך, כאילו אומרת לך חכה לתורך. אתה נלחץ למראה פיה המתקרב, אבל ספינראק מצליח לשלוח עוד חוט עבה לעבר פרצופה, וחוסם לה את העיניים.
סוויפר משתוללת, מרפה את אחיזתה לשנייה בספינראק מספיק בשבילו בשביל להתחמק ועיניו מתחילות לזהור באור שחור וכהה וצללים נשלחים במהירות מעיניו, מקיפים אותה ומעיפים אותה על קיר האבן מאחור.
סוויפר מתנערת, ומסתערת לעברו של ספינראק, מזיזה את גופה מצד לצד, רק בשביל לקבל את ספינראק, אשר משתמש בחוט דק על ענף, וקופץ על פרצופה וכובל אותה במקום עם ידיו הקטנות ואז שולח עוקץ רעל מטווח אפס.
לא נראה שהעוקץ שלו משפיע עליה וזנבה מתחיל לזהור באור כסוף ומתכתי והיא מעיפה את ספינראק על גזע העץ שזה עתה ישנת עליו, ומעלפת אותו במקום.
[/FONT][/COLOR][COLOR=#cc0033][FONT=verdana][B]אלון-[/B]
לאחר שלוש פעמים נוספות של המתקפות שהם חזרו עליהן שוב שוב, הקהל נראה כבר משועמם במיוחד.
בהתחשב בעובדה שפלאסל ומינון לא הצליחו להוציא עוד מתקפה אחת, בגלל שאודיש דואג שהם ישארו מבולבלים כל הזמן והם אינם מקשיבים למאמנת שלהם. לעומת זאת אודישית הצליחה לפגוע בכל הפעמים בהם והורידה להם ניקוד.
מינון& פלאסל 30%
אודיש& אודיש 50%
לפתע, האור הלבן סביבם נעלם, ונראה ששהשפעת ההדרן עליהם נגמרה "לא!" צועקת המאמנת שלהם כשהיא רואה שהם חזרו לעצמם "פלאסל מינון יד עוזרת ואז ניצוצות!" קוראת ונראה שהיא מקווה לטוב.
[/FONT][/COLOR][COLOR=#daa520][FONT=verdana][B]אדם-[/B]
אתה משחרר את שלושת הפוקימונים שלך והם מסתערים על להקת הרטטות במהירות. ווארמפל שולח חוט לבן ומצליח לקשור שנים מתוך הלהקה ושולח עליהם מטר של עוקצי רעל סגולים וקטנים.
צ'ארמנדר פותח את פיו וכדור אש ענקי יוצא מפיו, מתעופף במהירות לעבר שאר הרטטות ופוגע בחמישה מהם ומצליח לגרום לשניים להתעלף במקום, בלי קרב בכלל.
ואילו מילטנק פותחת את פיה וקרן תכולה-לבנה נשלחת ממנה ופוגעת ישירות ברטטה אחד אשר נראה כאילו ניסה להתחמק, ואז מצמידה את שתי ידייה ויוצרת כדור אנרגיה אדומה, ושולחת אותה במהירות לעבר הרטטה ומחסלת אותו במקום.
בינתיים שאר הרטטות מסתערים עם מתקפות דחיפה לעבר הפוקיונים שלך.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE] אדם-
אתה משחרר את שלושת הפוקימונים שלך והם מסתערים על להקת הרטטות במהירות. ווארמפל שולח חוט לבן ומצליח לקשור שנים מתוך הלהקה ושולח עליהם מטר של עוקצי רעל סגולים וקטנים.
צ'ארמנדר פותח את פיו וכדור אש ענקי יוצא מפיו, מתעופף במהירות לעבר שאר הרטטות ופוגע בחמישה מהם ומצליח לגרום לשניים להתעלף במקום, בלי קרב בכלל.
ואילו מילטנק פותחת את פיה וקרן תכולה-לבנה נשלחת ממנה ופוגעת ישירות ברטטה אחד אשר נראה כאילו ניסה להתחמק, ואז מצמידה את שתי ידייה ויוצרת כדור אנרגיה אדומה, ושולחת אותה במהירות לעבר הרטטה ומחסלת אותו במקום.
בינתיים שאר הרטטות מסתערים עם מתקפות דחיפה לעבר הפוקיונים שלך.[/QUOTE]
Lets rock it!
~
"תנסו לעבוד ביחד! מילטאנק תקפיאי כמה שיותר רטטות באמצעות קרן קרח, ווארמפל שלח חוט משי וקשור כמה שיותר רטטות ומשוך אותם לעבר הרטטות הקפואות וצ׳ארמנדר ומילטאנק פיצוץ אש וממוקד(פוקוס) משולב לעבר כל הרטטות המאוגדות! ווארמפל תמשיך לקשור אותך עם החוט!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488262][COLOR=#000000][FONT=verdana]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#cc0033][FONT=verdana][B]אלון-[/B]
לאחר שלוש פעמים נוספות של המתקפות שהם חזרו עליהן שוב שוב, הקהל נראה כבר משועמם במיוחד.
בהתחשב בעובדה שפלאסל ומינון לא הצליחו להוציא עוד מתקפה אחת, בגלל שאודיש דואג שהם ישארו מבולבלים כל הזמן והם אינם מקשיבים למאמנת שלהם. לעומת זאת אודישית הצליחה לפגוע בכל הפעמים בהם והורידה להם ניקוד.
מינון& פלאסל 30%
אודיש& אודיש 50%
לפתע, האור הלבן סביבם נעלם, ונראה ששהשפעת ההדרן עליהם נגמרה "לא!" צועקת המאמנת שלהם כשהיא רואה שהם חזרו לעצמם "פלאסל מינון יד עוזרת ואז ניצוצות!" קוראת ונראה שהיא מקווה לטוב.
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מוכנים לזההההההההההה?" אקרא בקול רם, "אודיש, ריקוד גשם!!!!!" אורה לו.
'הניצוצות.. הם יחשמלו את מינון ופלאסל..' אחשוב לעצמי.
לאחר השימוש בניצוצות של פלאסל ומינון, אורה לאודיש במהרה "עכשיו, תשתמשי ביום שמשי, תיצרי קשת!"
-
[QUOTE]לוקאס-
אתה עדיין בחופשה? :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"אני כרגע לא מתכננת" אומרת לך ברצינות "אני רוצה לגלות כמה שיותר שאפשר ביער הזה. אתה יודע שלפני כמה שנים כמה מטיילים ראו כאן את סלבי? וגם יש שמועות שיש פה כמה פוקימוני אש שהייתי שמחה למצוא" מוסיפה. אתה מסתכל שוב לעבר המים ומבחין .
[/QUOTE]
לא, הייתי מהפלאפון אבל
לא רוצה תמנונים עזוב אותי מהדג הזה
~~
"טוב, אז נראלי שאת מסתדרת פה יפה לבד" אומר לה "אין לי ממש עניין למצוא את סלבי ואני בספק שאני אצליח למצוא פה פוקימון אש אבל בהצלחה, בטח אני עוד אראה אותך שוב... באיזה כיוון נמצאת העיר נאמור רק?" אשאל אותה ואז אלך בכיוון שהיא אמרה לי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488262][COLOR=#000000][FONT=verdana][B]אוסטין-[/B]
מאטה כן.
והתבלבלתי במתקפות :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
ספינראק מנסה להשתמש בצל לילה, אבל אחיזתה של סוויפר מתהדקת סביבו והיא מלחששת בזעם לעברך, כאילו אומרת לך חכה לתורך. אתה נלחץ למראה פיה המתקרב, אבל ספינראק מצליח לשלוח עוד חוט עבה לעבר פרצופה, וחוסם לה את העיניים.
סוויפר משתוללת, מרפה את אחיזתה לשנייה בספינראק מספיק בשבילו בשביל להתחמק ועיניו מתחילות לזהור באור שחור וכהה וצללים נשלחים במהירות מעיניו, מקיפים אותה ומעיפים אותה על קיר האבן מאחור.
סוויפר מתנערת, ומסתערת לעברו של ספינראק, מזיזה את גופה מצד לצד, רק בשביל לקבל את ספינראק, אשר משתמש בחוט דק על ענף, וקופץ על פרצופה וכובל אותה במקום עם ידיו הקטנות ואז שולח עוקץ רעל מטווח אפס.
לא נראה שהעוקץ שלו משפיע עליה וזנבה מתחיל לזהור באור כסוף ומתכתי והיא מעיפה את ספינראק על גזע העץ שזה עתה ישנת עליו, ומעלפת אותו במקום.
[/FONT][/COLOR][COLOR=#daa520][FONT=verdana][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"לא! סיפנראק!" אזעק בקול. אתרגז מאוד אך אבלום זאת ואומר "לא נורא, עבדת היטב ספינארק חזור פנימה" אקווה ששמע איפשהו ואחזיר אותו לפוכדור.
לאחר מכן אביט אל גרובייל אסמן לו לרדת הנה עם ראשי ואקרוץ לו "קדימה היא כבר עייפה, ספינראק עשה עבודה טובה. בוא נסיים אתזה"
"רוץ סביב סוויפר במהירות ותקוף אותה תוך כדי בנשימת דרקון..." אדריך אותו. לאחר דקה או שתיים אוסיף "עכשיו צא פנימה עם חיתוכי זעם!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488133][FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
פלאסל& מינון 85%
אודיש&אודיש 75%[/COLOR]
[/COLOR][COLOR=#008080]
[B]לוקאס-[/B]
אתה מדבר לעצמך?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוקח את הדיסקים וניגש למוכרת שיושבת ליד הקופה "אין בעיה" היא אומרת בחיוך כשאתה מגיש לה 400$ מארנקך. היא אורזת לך אותם בשקית נייר חומה ומגישה לך "עוד משהו?" שואלת.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
חכה זה בתהליכים, בקרוב אחרי שבידריל ישלוט בזה כמו שצריך אני מתכנן להוסיף לזה מתקפת זעם
-------------
'איזה פוקימון מעצבן זה!!' אני חושב לעצמי 'הוא כל הזמן מתפתל כרצונו!' אני מתעצבן.
"בידריל תשתמש ביריית חוטים ותלכוד שוב את בלספרוט, תעוף איתו לאוויר ותטיח אותו בעצים!" אני פוקד בעצבנות על בידריל
-
חחחח לא
חכי לראות מה היה מולה P:
את מגיעה לקדמת הבמה ואור הזרקורים בוהק מעלייך בחוזקה את מחייכת לקהל ומשחררת את סקיטי שוב מהפוקדור שלו והוא צוהל באושר ומילל קלות, רודף שוב אחרי זנבו בעליזות.
מולך עומדת בחורה בעלת שיער ארוך ושחור, פרוע ונראה שהיא לא הסתרקה כמה חודשים ואת נזכרת שהיא ישבה כמה ספסלים ממך כשהמתנת לשלב הראשון.
הבחורה נראית זועפת ומרימה את עפה למעלה כשאת מגיעה והיא זורקת לעומתך את הפוקדור שלה. הפוקימון שיוצא מתוכו מעביר בך מעט צמרמורת. גופו שחור וסמלים צהובים ומוזרים משורטטים על גופו [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/197.gif[/IMG].
"הקרב השני שלנו בשלב השני הוא סקיטי נגד אומבירון של מג!" קורא הכרוז שכבר התרגלת לקולו המעיק "צאו לדרך!" מוסיף.
[/COLOR]
אבלאבלאבל אני רציתי אמבריאון
אז.... ישללידי על הרצפה אבן ירח אקראית במקרה? D=
~~~
"סקיטי, תשתמש בקול פורקן ואז ברוח קפואה. תנסה להתחמק מההתקפות של אמבריאון!" אוצעק לסקיטי. 'מעניין מי היא.. ולמה היא נראת ככה..?' אחשוב במוחי בסקרנות.
-
חחחח לא
חכי לראות מה היה מולה P:
[/COLOR]
אבלאבלאבל אני רציתי אמבריאון
אז.... ישללידי על הרצפה אבן ירח אקראית במקרה? D=
~~~
"סקיטי, תשתמש בקול פורקן ואז ברוח קפואה. תנסה להתחמק מההתקפות של אמבריאון!" אוצעק לסקיטי. 'מעניין מי היא.. ולמה היא נראת ככה..?' אחשוב במוחי בסקרנות.
-
[FONT=verdana][COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
סורי :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גרוטל שולח מפיו עוד לב אדום וחינני מפיו והוא מתפצוץ על יאנמה בעננת עשן ורודה קלילה ובתוך שנייה, יאנמה חוזרת למראה המאוהבת שלה והיא מרחפץ סביב גרוטל ומתחככת בו בחיבה, והוא בתגובה נושך אותה בעצמה בבטנה.
יאנמה לא מסוגלת להלחם יותר ומתעלפת על האדמה.[/COLOR]
[COLOR=#daa520]
[B]אדם-[/B]
הצוות שלך פועל בתיאום מושלם קרן קרח נוצצת נשלחת מפיה של מילטנק והיא מצליחה לפגוע בשניים מתוך החמישה שהיו ושכבת קרח עבה מצטברת סביבם. בינתיים וארמפל שולח חוט לבן ודקיק נשלח מפיו, קושר עוד שניים מהם ומצליח להעיף אותם על גושי הקרח.
אתה מורה לצ'ארמנדר ולמילטנק לתקוף ביחד וכל אחד מהם שולח את הכדור אנרגיה שונה המתחברת ביחד והם מצליחים לחסל שלושה רטטות.
אתה והצוות שלך צוהל, אבל אז נזכר שהיו חמישה! ואז אתה מבחין באחד, מעלה להבות אש מגופו מסתער על וורמפל בכוח הסני, מעיף אותו באוויר והוא מתרסק בעצמה מעולף, ואז פוגע במילטנק בחוזקה בראשה מעיף אותה אחורה.
'זה המנהיג' אתה חושב לעצמך.
לפתע, אתה מוצא את עצמך מוקף בעשרות רטטות וואמפל שלך מעולף, ומילטנק פצועה.[/COLOR]
אודיש מתחיל לרקוד ריקוד מוזר,עתיק למראה מנענע את עליו מצד לצד וענני גשם כבדים מתחילים להיווצר מעל הזירה, מתערפלים במהירות ובכך גשם כבד מתחיל לרדת על הזירה, מרטיב אותכם במהירות, ועד מהרה אתה מוצא את עצמך ספוג.
אתה מנער את השיער מעינייך ומביט במינון ופלאסל מתחילים לזהור באור חשמלי ואז עשרות ניצוצות חשמליים נשלחים מהם במהירות ופוגעים באודיש בחוזקה אדירה 'אבל..' אתה חושב לעצמך "וכמובן סופת הגשמים הזו מחזקת את מתקפות הברק של פלאסל ומינון!" קורא הכרוז מהתא היבש שלו
אודיש שלך נראה תשוש כבר מהקרב הארוך הזה, אבל למרות זאת, אודישית שלך מגבה אותו ואז היא מתחילה לזהור באור בהיר וצהוב, ושמש מאירה מבין העננים אשר עדיין ממטירים גשם זלעפות על הזירה ובאמת כמו שתכננת קשת בענן עדינה ובהירה נוצרת בזירה. הקהל קורא מוקסם ונפעל מהמראה הנהדר הזה. נראה שאור השמש מחזק את הצוות שלך ואז מבלי שתדריך אותם, הם מחילים לזהור באור ירוק בהיר ואנרגיה עוטפת אותם במהירות ועשרות קרניים נשלחות מהם ועוטפות את מינון ופלאסל ובכך שואבות את שאריות האנרגיה האחרונות שלהם.
"איזה ניצחון מוחץ לאלון ולצוות האודישים שלו!" קורא הכרוז בהתלהבות כששאר הנקודות של הצוות הנגדי יורד לאפס
אתה מנופף לקהל בהתרגשות ויחד איתך זוג האודישים שלך אשר קופצים על כתפייך כל אחד בכל צד והם מנופפים בעליהם.
הקהל מריע בהתלהבות ועד מהרה עשרות צלמים מצלמים אותך בהתלהבות בזמן שאתה יוצא מהמקום בחזרה לתא האחורי ושם אתה יושב לבדך, אחרי שריפית את הפוקימונים שלך, מעכל את הניצחון.
"איזה קרב מהמם" אתה שומע מפאתי החדר. אתה מסתובב ומזקף במהירות ורואה אישה לבושה שמלה לבנה ארוכה וצערה הורוד קלוע בצמה [IMG]http://up415.siz.co.il/up2/rbmmmmity23j.png[/IMG] "כבר המון זמן לא ראיתי כזה שילוב מתקפות ייחודי" מוסיפה וחיוך תמים וידידותי עולה על פניה.[/COLOR]
"שם" אומרת ומצביעה לכיוון שממנו בזה הרגע באת, מה שנראה לך קצת מוזר ומחליט ללכת בדרך ניטרלית אחרת 'להתעלם מהכל' אתה חושב לעצמך תוך כדי הליכה מהירה. אחרי הליכה ארוכה, הלילה מתחיל לרדת ואתה מוצא את עצמך הולך באפלה ומחליט להוציא את אילומיס שתאיר לך את הדרך. היא יוצאת באלגנטיות וגבה מתחיל לזהור באור בוהק ובהיר בזמן שאתה הולך והיא מעופפת לה לידך.
בשלב מסויים, אתה מחליט לוותר על היום וללכת לישון ומקים מחנה קטן בקרחת יער. אתה מתעורר כמה שעות מאוחר יותר לאור השמש, כאבך כואב משינה על האדמה הקשה. אתה מבחין בכל הפוקימונים שלך בינתיים יצאו מהפוקדורים שלהם והם משחקים אחד עם השני סביב הביצה שקיבלת מדני. "לוקאס?" אתה שומע בפתאומיות ומסתובב ורואה את טסה עומדת מבולבלת באמצע היער "כבר הגעת לכאן?" היא שואלת בחיוך ומתקדמת לכיוונך, אבל נעצרת על ידי אילמיס המחבקת אותה בחיבה "אני מבינה שניצחת במכון!" היא קוראת בהתלהבות.[/COLOR]
אתה מחזיר את ספינראק לפוקדור שלו, גאה בו על מאמצו ועל כמעט ניצחונו. גרובייל יוצא במהירות לעבר סוויפר המלחששת לאוויר ונוהמת בזעם ויורקת גל של חומצה ירוקה זרחנית לעבר גרובייל, אבל הוא מצליח להתחמק עם המהירות שלו והוא יורה עליה מפיו להבות צהובות סגולות, אשר פוגעים בה, אבל נראה שהיא מתעלמת מזה ועז עושה משהו מוזר. היא תוקעת את זנבה באדמה ואז מסתובבת במהירות באוויר 'זה כמו המשחק הנחש בא' אתה מתפלא לעצמך בזמן שהיא מצליחה להפיל את גרובייל על גבו והיא מסתערת עליו עם פיה, אבל הוא הודף אותה אחורנית ובסלטה שלא תבייש ספורטאי אוליפי, מתחמק אחורנית ואז מסתער עליה כשהעלה הצומח על ראשו זוהר ואז בתנועת שיסוף אחת מעיף אותה אחורה על בול עץ.
סוויפר נופלת, אבל מצליחה לנער את ראשה ואז טוענת זנב ברזל בקצה זנבה ונראה שהיא עומדת להסתער על גרובייל.[/COLOR]
איך בדיוק? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בידריל שולח חוט לבן ודקיק סביב צווארו של בלספראוט ואז מתעופף במהירות לאוויר העצים למעלה, מטיח אותו בכל צמרת וענף עצים, אבל נראה שבלספראוט פשוט מזיז את גופו הגמיש ובקושי נפגע ממשהו, אבל מצליח לשלוח גפן ירוקה ועבר לעבר צווארו של בידיריל, ובתנועה מהירה, מסובב את המושכות ומכוון את בידריל לכיוון האדמה.[/COLOR]
לכי לקנות :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקיטי הולך השילוב הקודם שלו ויוצר גלי רעש סגולים בצורת לב לאוויר, ואז מקפיא אותם ושולח אותם במהירות לעבר אומבריון של מג, אבל שניות אומבריון נעלם באוויר, מופיע מאחוריו ואז מעיף אותו על הלבבות שלו בעצמו.
"מה?" את פולטת למראה ההפתעה, אפילו לא הבחנת בו זז! 'איך הוא כל כך מהיר?' את חושבת לעצמך במעט בהלה את עוד מבחינה שהבחורה לא מדברת ועדיין אומבריאון מתפקד לבדו ובשנייה הוא מסתער לעבר סקיטי שזנבו בוהק באור כסוף ומתכתי והוא מצליח לחבוט בסקיטי בראשו בחוזקה.
סקיטי נראה מעט מהורהר ומפוחד, אבל שולח שוב את שילוב קול פורקן ורוח קפואה,ומצליח לפגוע מעט באומבריאון
אומבריאון 95%
סקיטי 85%[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE]לוקאס-
"שם" אומרת ומצביעה לכיוון שממנו בזה הרגע באת, מה שנראה לך קצת מוזר ומחליט ללכת בדרך ניטרלית אחרת 'להתעלם מהכל' אתה חושב לעצמך תוך כדי הליכה מהירה. אחרי הליכה ארוכה, הלילה מתחיל לרדת ואתה מוצא את עצמך הולך באפלה ומחליט להוציא את אילומיס שתאיר לך את הדרך. היא יוצאת באלגנטיות וגבה מתחיל לזהור באור בוהק ובהיר בזמן שאתה הולך והיא מעופפת לה לידך.
בשלב מסויים, אתה מחליט לוותר על היום וללכת לישון ומקים מחנה קטן בקרחת יער. אתה מתעורר כמה שעות מאוחר יותר לאור השמש, כאבך כואב משינה על האדמה הקשה. אתה מבחין בכל הפוקימונים שלך בינתיים יצאו מהפוקדורים שלהם והם משחקים אחד עם השני סביב הביצה שקיבלת מדני. "לוקאס?" אתה שומע בפתאומיות ומסתובב ורואה את טסה עומדת מבולבלת באמצע היער "כבר הגעת לכאן?" היא שואלת בחיוך ומתקדמת לכיוונך, אבל נעצרת על ידי אילמיס המחבקת אותה בחיבה "אני מבינה שניצחת במכון!" היא קוראת בהתלהבות.
[/QUOTE]
טסה 3>
מתעליך עומר
~~~
אשפשף את עיני לא מאמין למה שאני רואה ואז אומר "כן, דני הזה טיפוס רציני... לא היה קל לנצח אותו" ואקח את הביצה שהפוקימונים לא יפגעו בה בטעות ויצא ממנה פוקימון מפגר.
"איך הגעת לפה כל כך מהר? לא אמרת שאת הולכת ללוקטרה? זה ממש רחוק מכאן, ועוד לאמצע היער" אומר בזמן שאתמתח, ואשפשף את הגב הכואב שלי
"כמו שאת רואה לכדתי עוד כמה פוקימונים עד עכשיו, כרגע המטרה שלי היא להגיע לפרדס התפוחים וללכות שם האונדור, מה קורה איתך? כבר עזבו אותך כל הארגונים הדתיים האלה?"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488490][FONT=verdana]
[FONT=arial][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
אודיש מתחיל לרקוד ריקוד מוזר,עתיק למראה מנענע את עליו מצד לצד וענני גשם כבדים מתחילים להיווצר מעל הזירה, מתערפלים במהירות ובכך גשם כבד מתחיל לרדת על הזירה, מרטיב אותכם במהירות, ועד מהרה אתה מוצא את עצמך ספוג.
אתה מנער את השיער מעינייך ומביט במינון ופלאסל מתחילים לזהור באור חשמלי ואז עשרות ניצוצות חשמליים נשלחים מהם במהירות ופוגעים באודיש בחוזקה אדירה 'אבל..' אתה חושב לעצמך "וכמובן סופת הגשמים הזו מחזקת את מתקפות הברק של פלאסל ומינון!" קורא הכרוז מהתא היבש שלו
אודיש שלך נראה תשוש כבר מהקרב הארוך הזה, אבל למרות זאת, אודישית שלך מגבה אותו ואז היא מתחילה לזהור באור בהיר וצהוב, ושמש מאירה מבין העננים אשר עדיין ממטירים גשם זלעפות על הזירה ובאמת כמו שתכננת קשת בענן עדינה ובהירה נוצרת בזירה. הקהל קורא מוקסם ונפעל מהמראה הנהדר הזה. נראה שאור השמש מחזק את הצוות שלך ואז מבלי שתדריך אותם, הם מחילים לזהור באור ירוק בהיר ואנרגיה עוטפת אותם במהירות ועשרות קרניים נשלחות מהם ועוטפות את מינון ופלאסל ובכך שואבות את שאריות האנרגיה האחרונות שלהם.
"איזה ניצחון מוחץ לאלון ולצוות האודישים שלו!" קורא הכרוז בהתלהבות כששאר הנקודות של הצוות הנגדי יורד לאפס
אתה מנופף לקהל בהתרגשות ויחד איתך זוג האודישים שלך אשר קופצים על כתפייך כל אחד בכל צד והם מנופפים בעליהם.
הקהל מריע בהתלהבות ועד מהרה עשרות צלמים מצלמים אותך בהתלהבות בזמן שאתה יוצא מהמקום בחזרה לתא האחורי ושם אתה יושב לבדך, אחרי שריפית את הפוקימונים שלך, מעכל את הניצחון.
"איזה קרב מהמם" אתה שומע מפאתי החדר. אתה מסתובב ומזקף במהירות ורואה אישה לבושה שמלה לבנה ארוכה וצערה הורוד קלוע בצמה [IMG]http://up415.siz.co.il/up2/rbmmmmity23j.png[/IMG] "כבר המון זמן לא ראיתי כזה שילוב מתקפות ייחודי" מוסיפה וחיוך תמים וידידותי עולה על פניה.[/COLOR][/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
קיבלתי סרט, נכון? חח כאילו לא כתבת אבל אני מניח ששכחת או משהו.
--
"תודה רבה" אומר לבחורה, "חכי רק רגע.." אוסיף, ואוציא את ארבעת הפוכדורים שלי.
"אודיש, אודישית, סנפלורה ו... סקיפלום, החוצה!" אקרא ואזרוק את הפוכדורים באוויר, אחכה לראות אותם. "הייתם נהדרים!" אומר בהתרגשות, ואוציא את הסרט שקיבלתי.
"זה הכל בזכותם, תודה רבה!" אומר שוב, ואחבק אותם. "כמו שאת רואה, פוקימוני העשב שלי הם הכי שבעולם!" אומר בחיוך ועיניים נוצצות לאישה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488490][FONT=verdana]
אתה מחזיר את ספינראק לפוקדור שלו, גאה בו על מאמצו ועל כמעט ניצחונו. גרובייל יוצא במהירות לעבר סוויפר המלחששת לאוויר ונוהמת בזעם ויורקת גל של חומצה ירוקה זרחנית לעבר גרובייל, אבל הוא מצליח להתחמק עם המהירות שלו והוא יורה עליה מפיו להבות צהובות סגולות, אשר פוגעים בה, אבל נראה שהיא מתעלמת מזה ועז עושה משהו מוזר. היא תוקעת את זנבה באדמה ואז מסתובבת במהירות באוויר 'זה כמו המשחק הנחש בא' אתה מתפלא לעצמך בזמן שהיא מצליחה להפיל את גרובייל על גבו והיא מסתערת עליו עם פיה, אבל הוא הודף אותה אחורנית ובסלטה שלא תבייש ספורטאי אוליפי, מתחמק אחורנית ואז מסתער עליה כשהעלה הצומח על ראשו זוהר ואז בתנועת שיסוף אחת מעיף אותה אחורה על בול עץ.
סוויפר נופלת, אבל מצליחה לנער את ראשה ואז טוענת זנב ברזל בקצה זנבה ונראה שהיא עומדת להסתער על גרובייל.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"גרובייל, עמוד יציב. היא מהירה מאיתנו אין טעם לברוח!" אסביר לו ושברירי שניות אוסיף "גבש עכשיו מתקפת עלי להב בשתי ידיך! טען היטב ועמוד מוכן... כשהיא מכה הצלב אותם והכה חזרה בזנב הברזל שלה" אומר וכשהיו זה מול זה אוסיף "עכשיו... משרוקית דשא!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488490][FONT=verdana][COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גרוטל שולח מפיו עוד לב אדום וחינני מפיו והוא מתפצוץ על יאנמה בעננת עשן ורודה קלילה ובתוך שנייה, יאנמה חוזרת למראה המאוהבת שלה והיא מרחפץ סביב גרוטל ומתחככת בו בחיבה, והוא בתגובה נושך אותה בעצמה בבטנה.
[COLOR=#daa520]
[B]אדם-[/B]
הצוות שלך פועל בתיאום מושלם קרן קרח נוצצת נשלחת מפיה של מילטנק והיא מצליחה לפגוע בשניים מתוך החמישה שהיו ושכבת קרח עבה מצטברת סביבם. בינתיים וארמפל שולח חוט לבן ודקיק נשלח מפיו, קושר עוד שניים מהם ומצליח להעיף אותם על גושי הקרח.
אתה מורה לצ'ארמנדר ולמילטנק לתקוף ביחד וכל אחד מהם שולח את הכדור אנרגיה שונה המתחברת ביחד והם מצליחים לחסל שלושה רטטות.
אתה והצוות שלך צוהל, אבל אז נזכר שהיו חמישה! ואז אתה מבחין באחד, מעלה להבות אש מגופו מסתער על וורמפל בכוח הסני, מעיף אותו באוויר והוא מתרסק בעצמה מעולף, ואז פוגע במילטנק בחוזקה בראשה מעיף אותה אחורה.
'זה המנהיג' אתה חושב לעצמך.
לפתע, אתה מוצא את עצמך מוקף בעשרות רטטות וואמפל שלך מעולף, ומילטנק פצועה.[/COLOR]
"איזה קרב מהמם" אתה שומע מפאתי החדר. אתה מסתובב ומזקף במהירות ורואה אישה לבושה שמלה לבנה ארוכה וצערה הורוד קלוע בצמה [IMG]http://up415.siz.co.il/up2/rbmmmmity23j.png[/IMG] "כבר המון זמן לא ראיתי כזה שילוב מתקפות ייחודי" מוסיפה וחיוך תמים וידידותי עולה על פניה.[/COLOR]
בשלב מסויים, אתה מחליט לוותר על היום וללכת לישון ומקים מחנה קטן בקרחת יער. אתה מתעורר כמה שעות מאוחר יותר לאור השמש, כאבך כואב משינה על האדמה הקשה. אתה מבחין בכל הפוקימונים שלך בינתיים יצאו מהפוקדורים שלהם והם משחקים אחד עם השני סביב הביצה שקיבלת מדני. "לוקאס?" אתה שומע בפתאומיות ומסתובב ורואה את טסה עומדת מבולבלת באמצע היער "כבר הגעת לכאן?" היא שואלת בחיוך ומתקדמת לכיוונך, אבל נעצרת על ידי אילמיס המחבקת אותה בחיבה "אני מבינה שניצחת במכון!" היא קוראת בהתלהבות.[/COLOR]
איך בדיוק? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בידריל שולח חוט לבן ודקיק סביב צווארו של בלספראוט ואז מתעופף במהירות לאוויר העצים למעלה, מטיח אותו בכל צמרת וענף עצים, אבל נראה שבלספראוט פשוט מזיז את גופו הגמיש ובקושי נפגע ממשהו, אבל מצליח לשלוח גפן ירוקה ועבר לעבר צווארו של בידיריל, ובתנועה מהירה, מסובב את המושכות ומכוון את בידריל לכיוון האדמה.[/COLOR]
לכי לקנות :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקיטי הולך השילוב הקודם שלו ויוצר גלי רעש סגולים בצורת לב לאוויר, ואז מקפיא אותם ושולח אותם במהירות לעבר אומבריון של מג, אבל שניות אומבריון נעלם באוויר, מופיע מאחוריו ואז מעיף אותו על הלבבות שלו בעצמו.
"מה?" את פולטת למראה ההפתעה, אפילו לא הבחנת בו זז! 'איך הוא כל כך מהיר?' את חושבת לעצמך במעט בהלה את עוד מבחינה שהבחורה לא מדברת ועדיין אומבריאון מתפקד לבדו ובשנייה הוא מסתער לעבר סקיטי שזנבו בוהק באור כסוף ומתכתי והוא מצליח לחבוט בסקיטי בראשו בחוזקה.
סקיטי נראה מעט מהורהר ומפוחד, אבל שולח שוב את שילוב קול פורקן ורוח קפואה,ומצליח לפגוע מעט באומבריאון
אומבריאון 95%
סקיטי 85%[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
ברגע שהוא ישלוט בזה יחד עם מתקפת זעם הוא ישתמש במתקפות האלה מספר פעמים (בין 2 ל5) וזה יגרום ליותר נזק
-----------
"בידריל תנסוק למעלה חזרה!" אני פוקד על בידריל במהירות 'בלספרוט הזה פוקימון מאוד מציק!' אני חושב לעצמי בעצבים לאחר תצוגת הגמישות של בספרוט "תשלב עכשיו את החיתוך וחיתוך הזעם עם מתקפת זעם! תתקוף את בספרוט כמה שיותר ותנסה להשתמש בעוקצים שלך כדי להשתחרר מהגפן שלו!" אני פוקד על בידריל
-
[FONT=verdana][COLOR=#008080][B]לוקאס-
[/B]"החלטתי לנסות לעשות משהו הפוך. במקום שהם ירדפו אחריי..."מתחילה לומר "אני ארדוף אחריהם! אין מצב שאני אתן לחבורות האלה להרוס לי את החיים" אומרת לך בנחישות ובביטחון ואש בעיניה "האנדוואר? הם ממש נדירים ואפר למצוא אותם בעיקר בלילות או במערות" אומרת לך ומורידה ממנה את אילומיס "יש לך בדרך את המכון השני. כבר התאמנת אליו?"[/COLOR]
[COLOR=#cc0033][B]אלון-
[/B]האישה מתקרבת, ואתה מבחין שהיא צעירה בהרבה ממה שחשבת. היא בגלל בת 20, אולי אפילו בת גילך. "אין ספק שכישרון כזה לא כדאי לפספס ורואים עליך שאתה קורן ומקרין אור,אהבה שמחה ואושר" היא אומרת בחיוך בזמן שהפוקימונים שלך מתלהבים מהניצחון "שמי ג'רי אני מהנהורים ואני רוצה להציע לך להצטרף אלינו!" אומרת ומעלה ציחקוק חברי "אנחנו מאמינים בעזרה לזולת,אהבה ואנחנו רוצים להפוך את העולם למקום טוב יותר. בלי פשיעה, בלי אלימות והכי חשוב בלי רוע! רק ככה נוכל לזכות בגאולה! מה אתה אומר? התרצה לבוא איתי? תוכל לעשות דברים מדהימים! ובחור עם כישורים שלך.. בטוח תוכל לעזור רבות לעולם שלנו תוכל להיות גיבור! אז מה אתה אומר?" שואלת בקול רגוע,מעט מהפנט ומאוד משכנע.[/COLOR]
[/B]העלים הצומחים על שתי ידיו נמתחים ומתחילים לזהור ולהתחדד ומצליב אותם במהירות נגד זנבה הבוהק של סוייפר, אשר מצליפה בו כמו שוט לעברו. שני הפוקימונים נראים שקולים בכוחותיהם, ונראה שאף אחד מהם לא מתכוון לזוז אפילו סנטימטר. לפתע גופה של סוויפר מתחיל לזהור באדום בוהק והיא יוצרת קשר עין עם גרובייל. אתה מנסה להבין מה הולך ומורה לו להשתמש במשרוקית עשב. העלים שלו נכבים והוא מתהלך כמו זומבי, מבולבל ונפגע בזנב הברזל של סוויפר בדיוק בראשו.
'מה זה היה?' אתה חושב לעצמך בפליאה ובכעס ובודק בפוקידע שלך ומגלה שסוויפר השתמש בריברוב swagger. 'זה לא טוב' אתה חושב לעצמך אבל חושב לעצמך שיש איזה יתרון לזה, אבל לא נזכר במה. בינתיים גרובייל וסוויפר מתנגשים אחד בשנייה בקול חבטה עזה.
המצב לא נראה טוב והסוויפר הזאת לא מוכנה להיכנע.
[/COLOR]
[COLOR=#006400][B]ג'ון-
[/B]זעם זאת מתקפה שככל שהוא נפצע יותר המתקפה מתחזקת.
חיתוך זעם זה ככל שאתה משתמש במתקפה הזאת יותר המתקפה מתחזקת
אתה אולי מתכוון ל fury attack? שעושה בין 2-5 פעמים?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בידריל מצליח לנתק את עצמו מבלספראוט ומפיל אותו על האדמה, ונוסק במהירות כלפי מעלה, ואז ממיד את שתי מחטיו במהירות ומתחיל לבהוק באור אדמדם ואז מתחיל להיסתובב במהירות והוא מתרסק על בלספראוט הקטן ומשפד אותו לגמרי.
בלסםראוט לא מסוגל להלחם יותר ומאבד את הכרתו.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE]לוקאס-
"החלטתי לנסות לעשות משהו הפוך. במקום שהם ירדפו אחריי..."מתחילה לומר "אני ארדוף אחריהם! אין מצב שאני אתן לחבורות האלה להרוס לי את החיים" אומרת לך בנחישות ובביטחון ואש בעיניה "האנדוואר? הם ממש נדירים ואפר למצוא אותם בעיקר בלילות או במערות" אומרת לך ומורידה ממנה את אילומיס "יש לך בדרך את המכון השני. כבר התאמנת אליו?"
[/QUOTE]
כבר החזרתי לה את אילומיס אני מניח?
~~
"כן התאמנתי קצת ביער, יש כאן פוקימונים די חזקים... אם אני מעריך נכון כרגע הפוקימונים הכי חזקים שיש לי הם אלקיד ואחר כך סייטר.. אבל גם ספירו השתפר ומראה פוטנציאל ולכדתי פה שרומיש שאני מניח שברמה שלו כרגע.." אומר לה "בכל מקרה אם יש לך איזה מידע מועיל בנוגע למכון הבא אני אשמח אם תחלקי אותו איתי" אומר בחצי גיחוך חצי רצינות
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488490][FONT=verdana][COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
זה בסדר :0
~~~~~~~~
"כל הכבוד גרוטל!" אומר לו ואזרוק על יאנמה פוקדור.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488531][FONT=
[COLOR=#cc0033][B]אלון-
[/B]האישה מתקרבת, ואתה מבחין שהיא צעירה בהרבה ממה שחשבת. היא בגלל בת 20, אולי אפילו בת גילך. "אין ספק שכישרון כזה לא כדאי לפספס ורואים עליך שאתה קורן ומקרין אור,אהבה שמחה ואושר" היא אומרת בחיוך בזמן שהפוקימונים שלך מתלהבים מהניצחון "שמי ג'רי אני מהנהורים ואני רוצה להציע לך להצטרף אלינו!" אומרת ומעלה ציחקוק חברי "אנחנו מאמינים בעזרה לזולת,אהבה ואנחנו רוצים להפוך את העולם למקום טוב יותר. בלי פשיעה, בלי אלימות והכי חשוב בלי רוע! רק ככה נוכל לזכות בגאולה! מה אתה אומר? התרצה לבוא איתי? תוכל לעשות דברים מדהימים! ובחור עם כישורים שלך.. בטוח תוכל לעזור רבות לעולם שלנו תוכל להיות גיבור! אז מה אתה אומר?" שואלת בקול רגוע,מעט מהפנט ומאוד משכנע.[/COLOR]
.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
״הממ.. לא נראלי״ אומר בתשובה ישירה.
״אני לא ׳מעריץ׳ בדיוק של כל הדתות. ובכן, הדת שלך בהחלט מדברת אליי היחס לשאר, אך גם שמעתי שמועות על מה מתבצע שם ׳מאחורי הקלעים׳, אני חושש שאני לא אקבל את הצעתך״ אסביר בפניה.