-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 4 2009, 02:12 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
פ'וציאנה ממשיך לנהום ואתם מתחילים ללכת מעט קדימה. לאט לאט אתם ממשיכים, כשלפתע גאסטלי מופיע לפניך ומשתמש עליך בליקוק!
אתה מרגיש משותק, וגאסטלי צוחק. אתה בקושי מצליח לקום חזרה. פו'ציאנה מזנק ומנסה לתקוף את גאסטלי, אך הוא מתחמק ממנו בקלות.
[/b][/quote]
"פוצ'יאנה, גסטלי הוא בעצם גז, לכן לא תוכל לעזור פה..." אסביר לו ואסמן לו לזוז לאחור, "צא בלייד, על חושי!" אומר לאחר דקה קלה.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 4 2009, 01:12 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו מגיח החוצה, מניף את זרועותיו בשמחה ונוחח על הקרקע. הוא קופץ גבוה, ואז צולל בסיבוב אל עבר הקרקע ומכה עם אגרוף מאך בנקודה מדוייקת. חלקי קרקע מתחילים לעוף אל עבר האוויר, ואז מונפארנו משתמש בזנבו, על מנת לעוף חזרה למעלה, והוא שולח גחלת בסיבוב שפוגעת באבנים, שנשרפים לחלוטין והופכים לאפר קטנטן המתפזר סביבו. "נהדר!" אומרת קתרין. מונפארנו יורד לכיוון הקרקע, אך אז לפתע הוא חש בכאב רב במקום בו נפגע בגבו, והוא לא מצליח בשל כך לנחות בצורה מושלמת על הקרקע, והוא מחליק "אוי, זה יפגע להם בנקודות כנראה!" אומרת קתרין. [/b][/quote]
''מונאפרו , חבטות זעם על האדמה !
ואז קפוץ למעלה ותתגלגל , תנחת על האדמה !''
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 4 2009, 11:12 AM
[b] [b]שיר~[/b]
אתם צועדים ברחבי העיר, מחפשים אחר מרכז הפוקימונים. לאחר מספר דקות, אתם מבחינים בו. אתם צועדים לעברו ונכנסים פנימה. את מבחינה כי במרכז ישנם מספר מאמנים שיושבים בצד ומשוחחים ביניהם על טקטיקות אימון, ואת האחות גו'י יושבת מאחורי הדלפק שלה ומתעסקת במחשב. את מתקרבת לעברה, והיא מבחינה בך ונעמדת "ברוכה הבאה למרכז הפוקימונים, איך אפשר לעזור לך?" היא שואלת אותך. [/b][/quote]
"אני רוצה לרפא את הפוקימונים שלי בבקשה." אני אומרת בנימוס ומושיטה לה את פוליוואג ואת הפוכדור של פאצ'יריסו.
-
בגלל שהעלו גיבוי ויש לי אורחים בחג, אני אמשיך את המשחק בעוד מספר ימים. עימכם הסליחה.
מי שזוכר את ההמשך האחרון שלו, שיגיב כאן.
-
אני זוכר שבבוקר צ'רמנדר היה במרפסת והסתכל השמיים,שאלתי אותו מה קרה לו,הוא נאנח והסתכל שוב לשמיים,הנחתי את היד שלי על הכתף שלו ושאלתי אותו בעדינות "אתה יכול להסביר לי מה קרה לך?"
-
אני חיכיתי לתוצאות השלב הראשון .
-
אני נלחמתי נגד גסטלי עם ראלטס והשתמשי בבלבול.
-
[b]קורן~[/b]
בלייד שולח בילבול שפוגע בגאסטלי אך לא משפיע עליו בכלל (על חושי לא עובד מול רוח). גאסטלי תוקף את בלייד עם ליקוק ופוגע בו די קשה, ומצליח גם לשתק אותו.
[b]יוסי~[/b]
אתה מתיישב לך מאחורי הקלעים וצופה בטלוייזיה של הבמה. אתה צופה בעוד כמה מתאמים מנסים לעשות תרגילים. לבסוף, המתאם האחרון יורד מהבמה "אוקיי, כעת נראה אילו 8 מתאמים עלו לשלב רבע הגמר!" מכריזה קתרין. הלוח מתחיל להתמלא בתמונות של מאמנים, ואתה מבחין לשמחתך שאתה נמצא במקום השישי!
[b]עומר~[/b]
"צאר צאר!" הוא אומר ומזיז את ידך מהכתף שלו. הוא מצביע על השמיים ועל עצמו. אתה שומע תזוזה מאחורייך ואתה מבחין ששאר הפוקימונים התעוררו.
[b]שיר~[/b]
"אין בעיה" אומרת לך האחות גו'י בחיוך. היא לוקחת את הפוכדורים ומניחה אותם בתוך המכונה. כעבור מספר דקות היא מחזירה לך אותם "בבקשה. אני יכולה לעזור בעוד משהו?" היא שואלת אותך.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 11 2009, 07:29 PM
[b] [b]קורן~[/b]
בלייד שולח בילבול שפוגע בגאסטלי אך לא משפיע עליו בכלל (על חושי לא עובד מול רוח). גאסטלי תוקף את בלייד עם ליקוק ופוגע בו די קשה, ומצליח גם לשתק אותו.
[/b][/quote]
באמת? לא ידעתי..
-----------------------
"בלייד, זה בסדר, חזור!" אומר לו, 'אני חייב לעשות משהו...' אחשוב לעצמי ולפתע העלה רעיון.
אני לוקח פוקדור ריק וזורק אותו על גסטלי, אני בורח מרחק מסויים, אם הוא נתפס, אני לוקח את הפוקדור, אם הוא משתחרר אני בורח.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 11 2009, 06:29 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
"צאר צאר!" הוא אומר ומזיז את ידך מהכתף שלו. הוא מצביע על השמיים ועל עצמו. אתה שומע תזוזה מאחורייך ואתה מבחין ששאר הפוקימונים התעוררו.
[/b][/quote]
אני נאנח והולך לפיצ'ו וספירו ואומר להם "אתם יכולים לדבר עם צ'רמנדר ולברר מה קרה לו?"
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 11 2009, 06:29 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה מתיישב לך מאחורי הקלעים וצופה בטלוייזיה של הבמה. אתה צופה בעוד כמה מתאמים מנסים לעשות תרגילים. לבסוף, המתאם האחרון יורד מהבמה "אוקיי, כעת נראה אילו 8 מתאמים עלו לשלב רבע הגמר!" מכריזה קתרין. הלוח מתחיל להתמלא בתמונות של מאמנים, ואתה מבחין לשמחתך שאתה נמצא במקום השישי!
[/b][/quote]
''יש!
הצלחתי !!''
אני אומר בגאווה , ועולה לבמה .
מחכה ליריב שלי .
-
[b]קורן~[/b]
סליחה, הטעתי אותך, בילבול כן מסוגל לפגוע בפוקימוני רוח בצורה קשה (במשחקים זה עובד. חשבתי שלא בגלל קרב המכון של אש מול סברינה) אז אני יעשה לך תגובה חדשה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גאסטלי סופג את הבילבול בפניו ונופל פצוע קשה על הקרקע. אתה מחזיר במהירות את ראלטס, וזורק פוכדור היישר על גאסטלי, שנפגע ממנו ונשאב פנימה. הפוכדור נע מספר פעמים, ולרגע נראה שהוא עומד להיפתח, אך לבסוף הוא נעצר. גאסטלי נלכד! אתה חוזר לשם ולוקח את הפוכדור של גאסטלי בהרגשה של הקלה.
[b]עומר~[/b]
פ'יצו וספירו מהנהנים ומתקרבים אליו, מתחילים לדבר איתו "צאר!" אומר צרמנדר ומסמן שוב על השמיים, ולאחר מכן הוא מצביע על עצמו. הם חוזרים אלייך ומתחילים לנסות ולהסביר, ולפי מה שאתה מבין נראה שהוא רוצה לעוף בשמיים.
[b]יוסי~[/b]
אתה ממתין להגרלה, וכעבור מספר שניות אתה מבחין שאתה נלחם כעת בקרב הראשון מול מתאמת בשם קלי.
"כעת, בואו נקבל לקרב הראשון ברבע הגמר את המתאמים קלי ויוסי!" מכריזה קתרין, ושניכם עולים לזירה, נעמדים אחד מול השני "אתה חמוד, אך זה לא יעזור לך" היא אומרת לך בחיוך "קרב זה הוא של 5 דקות, המתאם שיצליח להכניע את יריבו או להישאר עם כמה שיותר נקודות חיים ימשיך לשלב הבא! התחילו!" אומרת קתרין והשעון מתחיל לרדת "צא החוצה, גרואולייט!" היא קוראת ומשחררת החוצה גור אריה קטן בעל פרווה אדומה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa058.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 12 2009, 04:39 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה ממתין להגרלה, וכעבור מספר שניות אתה מבחין שאתה נלחם כעת בקרב הראשון מול מתאמת בשם קלי.
"כעת, בואו נקבל לקרב הראשון ברבע הגמר את המתאמים קלי ויוסי!" מכריזה קתרין, ושניכם עולים לזירה, נעמדים אחד מול השני "אתה חמוד, אך זה לא יעזור לך" היא אומרת לך בחיוך "קרב זה הוא של 5 דקות, המתאם שיצליח להכניע את יריבו או להישאר עם כמה שיותר נקודות חיים ימשיך לשלב הבא! התחילו!" אומרת קתרין והשעון מתחיל לרדת "צא החוצה, גרואולייט!" היא קוראת ומשחררת החוצה גור אריה קטן בעל פרווה אדומה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa058.png[/img] [/b][/quote]
''גם אתה , אבל זה לא יעזור לך(WTF)
צא מונאפרו ! תשתמש באגרוף מאך !ואז חבטות זעם !''
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Apr 12 2009, 04:56 PM
[b]''גם אתה , אבל זה לא יעזור לך(WTF)
צא מונאפרו ! תשתמש באגרוף מאך !ואז חבטות זעם !''[/b][/quote]
"גרואולייט, השתמש בפזילה, ולאחר מכן התחמק ותקוף עם נשיכה!" מצווה מיד קלי. מונפארנו קופץ קדימה במהירות ותוקף עם אגרוף מאך, וגרואולייט משתמש בתגובה בפזילה שגורמת לעוצמת ההתקפה של מונפארנו לרדת. גרואולייט מנסה להתחמק הצידה במהירות, אך הוא סופג מעט מאגרוף המאך. למרות זאת, הוא תוקף את מונפארנו עם נשיכה ופוגע בו, ומונפארנו לא מצליח להוציא לפועל את חבטות הזעם.
"גרואולייט, גחלת!" מצווה כעת קלי, וגורואלייט פוער את פיו ושולח גחלת לכיוונו של מונפארנו.
מצב נקודות החיים:
יוסי - 89%
קלי - 94%
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 12 2009, 05:02 PM
[b] "גרואולייט, השתמש בפזילה, ולאחר מכן התחמק ותקוף עם נשיכה!" מצווה מיד קלי. מונפארנו קופץ קדימה במהירות ותוקף עם אגרוף מאך, וגרואולייט משתמש בתגובה בפזילה שגורמת לעוצמת ההתקפה של מונפארנו לרדת. גרואולייט מנסה להתחמק הצידה במהירות, אך הוא סופג מעט מאגרוף המאך. למרות זאת, הוא תוקף את מונפארנו עם נשיכה ופוגע בו, ומונפארנו לא מצליח להוציא לפועל את חבטות הזעם.
"גרואולייט, גחלת!" מצווה כעת קלי, וגורואלייט פוער את פיו ושולח גחלת לכיוונו של מונפארנו.
מצב נקודות החיים:
יוסי - 89%
קלי - 94% [/b][/quote]
''מונאפרו , התחמק מן הגחלת ותשתמש בחבטות זעם !
אחר-כך , תסובב כמו סביבון ליד גרווליט ותשתמש בשריטה !''
-
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו רץ קדימה ומתחמק מהגחלת, ותוקף עם חבטות זעם שפוגעות ישירות בגרואולייט. לאחר מכן הוא מסתובב ותוקף עם שריטה "נשיכה!" מצווה קלי במהירות, וגרואולייט קופץ קדימה ונושך את מונפארנו באמצע מתקפת השריטה. שני הפוקימונים נפגעים. "נשארה עוד דקה וחצי!" מכריזה קתרין.
[b]מצב נקודות:[/b]
יוסי - 72%
קלי - 75%
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 12 2009, 05:38 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
מונפארנו רץ קדימה ומתחמק מהגחלת, ותוקף עם חבטות זעם שפוגעות ישירות בגרואולייט. לאחר מכן הוא מסתובב ותוקף עם שריטה "נשיכה!" מצווה קלי במהירות, וגרואולייט קופץ קדימה ונושך את מונפארנו באמצע מתקפת השריטה. שני הפוקימונים נפגעים. "נשארה עוד דקה וחצי!" מכריזה קתרין.
[b]מצב נקודות:[/b]
יוסי - 72%
קלי - 75% [/b][/quote]
''עכשיו ! אתה קרוב אליו !
אגרוף מאך ! ואז תשתמש בחבטות זעם !''
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 12 2009, 05:39 PM
[b] [b]קורן~[/b]
סליחה, הטעתי אותך, בילבול כן מסוגל לפגוע בפוקימוני רוח בצורה קשה (במשחקים זה עובד. חשבתי שלא בגלל קרב המכון של אש מול סברינה) אז אני יעשה לך תגובה חדשה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גאסטלי סופג את הבילבול בפניו ונופל פצוע קשה על הקרקע. אתה מחזיר במהירות את ראלטס, וזורק פוכדור היישר על גאסטלי, שנפגע ממנו ונשאב פנימה. הפוכדור נע מספר פעמים, ולרגע נראה שהוא עומד להיפתח, אך לבסוף הוא נעצר. גאסטלי נלכד! אתה חוזר לשם ולוקח את הפוכדור של גאסטלי בהרגשה של הקלה.
[/b][/quote]
'מזל...' אחשוב לעצמי ואמשיך להתקדם, לאט ואנסה לשמוע את הסביבה שלי כדי לאתר או התקפות פתע.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 12 2009, 04:39 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
פ'יצו וספירו מהנהנים ומתקרבים אליו, מתחילים לדבר איתו "צאר!" אומר צרמנדר ומסמן שוב על השמיים, ולאחר מכן הוא מצביע על עצמו. הם חוזרים אלייך ומתחילים לנסות ולהסביר, ולפי מה שאתה מבין נראה שהוא רוצה לעוף בשמיים.
[/b][/quote]
אני ניגש שוב אל צ'רמנדר ואומר לו "אני מבטיח שתוכל פעם לעוף בשמיים,אבל תצטרך להתפתח לצ'רמילון ואחר כך לצ'ריזרד ואז תוכל לעוף כמה שתרצה בשמיים"
-
[b]עומר~[/b]
צרמנד'ר מסתכל עליך, מהנהן ומתקרב אלייך. הוא נוגע עם ראשו בפוכדור שלו ונכנס פנימה.
[b]קורן~[/b]
אתה ממשיך לצעוד פנימה, כשלפתע אתה חש במשהו מוזר, ואתה מרגיש שרגלייך מתרוממות מעל הקרקע. כעבור מספר שניות אתה מוצא את עצמך בכניסה לעיר ויולט, בלי שום סיבה.
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו אוגר אנרגיה בידו ומעיף בחוזקה את גרואולייט עם אגרוף מאך ממנו, ומוסיף חבטות זעם, שפוצעות את גרואולייט באורח קשה "לא, גרואולייט!" אומרת קלי בעצב. גרואולייט נופל על הקרקע מעולף.
"גרואולייט לא מסוגל להילחם! העולה לשלב הבא הוא יוסי והמונפארנו שלו!" מכריזה קתרין. מונפארנו מסתובב אלייך ומחייך.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 14 2009, 03:02 PM
[b] [b]עומר~[/b]
צרמנד'ר מסתכל עליך, מהנהן ומתקרב אלייך. הוא נוגע עם ראשו בפוכדור שלו ונכנס פנימה.
[/b][/quote]
"אוקי חבר'ה,הולכים להמשיך בתחרות" אני אומר לפיצ'ו וספירו ומחזיר אותם לפוקדור,אני הולך לבניין התחרות.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 14 2009, 03:02 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו אוגר אנרגיה בידו ומעיף בחוזקה את גרואולייט עם אגרוף מאך ממנו, ומוסיף חבטות זעם, שפוצעות את גרואולייט באורח קשה "לא, גרואולייט!" אומרת קלי בעצב. גרואולייט נופל על הקרקע מעולף.
"גרואולייט לא מסוגל להילחם! העולה לשלב הבא הוא יוסי והמונפארנו שלו!" מכריזה קתרין. מונפארנו מסתובב אלייך ומחייך. [/b][/quote]
אני מחבק את מונאפרו ואומר תודה רבה !
ואז אחכה ליריב הבא .
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 14 2009, 04:02 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
אתה ממשיך לצעוד פנימה, כשלפתע אתה חש במשהו מוזר, ואתה מרגיש שרגלייך מתרוממות מעל הקרקע. כעבור מספר שניות אתה מוצא את עצמך בכניסה לעיר ויולט, בלי שום סיבה.
[/b][/quote]
"זה היה מוזר..." אמלמל ואסתכל סביבי כדי לבדוק שאין אף אחד בסביבה.
לאחר דקה קלה אלך לכיוון העיר.
-
[b]עומר~[/b]
אתה יוצא אל בניין התחרות, ואתה נכנס פנימה. "או, שלום לך עומר!" אומרת פקידה כאשר אתה נכנס וניגש אליה לברר איפה אתה צריך להילחם "שיבוץ הבתים של שמינית הגמר הגיעה. אתה בבית 3. הקרב הראשון שלך יערך בעוד רבע שעה" אומרת לך הפקידה ומוסרת לך דף עם שעות הקרבות שלך היום (3 קרבות) ומיקום הקרבות.
אתה רואה שהקרב שלך יערך בזירה 1, באולם הגדול.
[b]יוסי~[/b]
אתה יורד אל מאחורי הקלעים, שם מונפארנו מקבל טיפול לאחר הקרב בידי צאנס'י של האחות גו'י. כעבור כרבע שעה, מתקבל הדירוג של חצי הגמר ואתה משתתף בקרב הראשון. אתה עולה לזירה בחיוך מלא שמחה, והקהל מעודד אותך.
"קרב חצי הגמר הראשון, בין יוסי לבין בן! הקרב יתחיל עכשיו!" מכריזה קתרין והשעון מתחיל לרוץ לאחור "צא החוצה, סנובר!" קורא בן ומשחרר החוצה סנובר שנראה חזק מאוד [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa459.png[/img]
[b]קורן~[/b]
אתה צועד חזרה לכיוון העיר ואחרי כמה דקות מגיע ליד מרכז הפוקימונים. השמש מתחילה לשקוע אט אט.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 16 2009, 08:59 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה יורד אל מאחורי הקלעים, שם מונפארנו מקבל טיפול לאחר הקרב בידי צאנס'י של האחות גו'י. כעבור כרבע שעה, מתקבל הדירוג של חצי הגמר ואתה משתתף בקרב הראשון. אתה עולה לזירה בחיוך מלא שמחה, והקהל מעודד אותך.
"קרב חצי הגמר הראשון, בין יוסי לבין בן! הקרב יתחיל עכשיו!" מכריזה קתרין והשעון מתחיל לרוץ לאחור "צא החוצה, סנובר!" קורא בן ומשחרר החוצה סנובר שנראה חזק מאוד [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa459.png[/img]
[/b][/quote]
'קרח הא?יש לי יתרון .'
אני חושב לעצמי , ''צא מונאפרו ! ליגלוג ואז גחלת !''
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 16 2009, 08:59 PM
[b] [b]עומר~[/b]
אתה יוצא אל בניין התחרות, ואתה נכנס פנימה. "או, שלום לך עומר!" אומרת פקידה כאשר אתה נכנס וניגש אליה לברר איפה אתה צריך להילחם "שיבוץ הבתים של שמינית הגמר הגיעה. אתה בבית 3. הקרב הראשון שלך יערך בעוד רבע שעה" אומרת לך הפקידה ומוסרת לך דף עם שעות הקרבות שלך היום (3 קרבות) ומיקום הקרבות.
אתה רואה שהקרב שלך יערך בזירה 1, באולם הגדול.
[/b][/quote]
אני מתחיל ללכת לזירה 1.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 16 2009, 09:59 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
אתה צועד חזרה לכיוון העיר ואחרי כמה דקות מגיע ליד מרכז הפוקימונים. השמש מתחילה לשקוע אט אט. [/b][/quote]
'כדי לישון במרכז...' אחשוב לעצמי בזמן שאני נכנס למרכז הפוקימונים.
"שלום האחות גו'י" אפנה אליה, "אני צריך שתרפאי לי את הפוקימונים ולשכור חדר בבקשה" אומר לה בנימוס.
-
[b]קורן~[/b]
אתה צועד אל מרכז הפוקימונים וננכס פנימה, ניגש היישר אל האחות גו'י. אתה מבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים ולשכור חדר. היא מרפא לך את הפוקימונים ומביאה לך מפתח. אתה משלם 5$ ועולה לחדר.
אתה נשכב על המיטה, ול]פתע מרגיש רעב קל בבטנך.
[b]עומר~[/b]
אתה ניגש אל זירה מספר 1, ונכנס אליה 5 דקות לפני תחילת הקרב. אתה עולה לזירה, והקהל צועק משמחה. אתה תופס את מקומך בזירה, ומצד השני של הזירה עולה מאמן שנראה די חזק "זהו קרב 2-2 בלי מגבלות זמן" מכריז השופט "צא החוצה, ספירו!" מכריז המאמן ומוציא אותו החוצה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa021.png[/img]
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו יוצא ומשתמש בלגלוג לעברו של נובר, דבר שמרגיז אותו וגורם לו לרוץ במהירות בכעס לעבר מונפארנו "שלח לעברו אבקת שלג!" מצווה בן. סנובר פוצע את פיו ושולח אבקת שלג, בעוד מונפארנו משתמש בגחלת. המתקפות נפגשות ונוצר פיצוץ קטן שפוגע בשניהם. 15 נקודות יורדות לשניכם בהתאמה. "עכשיו נובר, ערפל!" מכריז בן, וסנובר שולח ערפל שמכסה את הזירה, מבלבל את מונפארנו קצת.
מצב הנקודות:
יוסי - 85%
בן - 85%
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 17 2009, 08:26 PM
[b] [b]קורן~[/b]
אתה צועד אל מרכז הפוקימונים וננכס פנימה, ניגש היישר אל האחות גו'י. אתה מבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים ולשכור חדר. היא מרפא לך את הפוקימונים ומביאה לך מפתח. אתה משלם 5$ ועולה לחדר.
אתה נשכב על המיטה, ול]פתע מרגיש רעב קל בבטנך.
[/b][/quote]
אני קם, הולך אל המקקר אשר נמצא בחדר ופותח אותו.
לאחר שאבדוק מה נמצא בו, אכין ארוחת ערב לי ולפוקימונים שלי.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 17 2009, 07:26 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו יוצא ומשתמש בלגלוג לעברו של נובר, דבר שמרגיז אותו וגורם לו לרוץ במהירות בכעס לעבר מונפארנו "שלח לעברו אבקת שלג!" מצווה בן. סנובר פוצע את פיו ושולח אבקת שלג, בעוד מונפארנו משתמש בגחלת. המתקפות נפגשות ונוצר פיצוץ קטן שפוגע בשניהם. 15 נקודות יורדות לשניכם בהתאמה. "עכשיו נובר, ערפל!" מכריז בן, וסנובר שולח ערפל שמכסה את הזירה, מבלבל את מונפארנו קצת.
מצב הנקודות:
יוסי - 85%
בן - 85% [/b][/quote]
''קפוץ למעלה ותשתמש בחבטות אש לכל הכיוונים !
אם סנובר מופיע , תשתמש בגחלת !''
-
[b]קורן~[/b]
אתה מוצא במקרר כמה מנות פוקימונים וכמה המבורגרים לאכילה. אתה משחרר את הפוקימונם החוצה וכולכם אוכלים את האוכל בשמחה. אתה מבחין שגאסטלי מספר כנראה בדיחות לראלט, ושניהם צוחקים. שראלטס צוחק גאסטלי גונב לו קצת אוכל.
[b]יוסי~[/b]
חבטות אש??
~~~~~~~~~~~~~~~~~
מונפארנו מנה ליצור חבטות אש ומצליח חלקית, אותם הוא שולח ביבו, אך נדמה שהן לא פוגעות בשום דבר (הניקוד יורד בעקבות זה ל77 נקודות). סנובר מפתיע אותו מאחורה עם עלי תער שפוגעים במונפארנו, אך הוא מגיב עם גחלת שפוגעת בחוזקה בסנובר. נראה עוד דקה וחצ לקרב.
מצב נקודות החיים:
יוסי - 70 נק'
בן - 74 נק'
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 18 2009, 12:33 AM
[b] [b]קורן~[/b]
אתה מוצא במקרר כמה מנות פוקימונים וכמה המבורגרים לאכילה. אתה משחרר את הפוקימונם החוצה וכולכם אוכלים את האוכל בשמחה. אתה מבחין שגאסטלי מספר כנראה בדיחות לראלט, ושניהם צוחקים. שראלטס צוחק גאסטלי גונב לו קצת אוכל.
[/b][/quote]
"גסטלי..." אמלמל במעט כעס, "תחזיר לראלטס את האוכל שלו, זה לא יפה" אומר לו, "תלמד להיות מעט יותר מנומס, ואם אתה רעב יש עוד" אוסיף לאחר הנאום הקצר.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 17 2009, 11:33 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
חבטות אש??
~~~~~~~~~~~~~~~~~
מונפארנו מנה ליצור חבטות אש ומצליח חלקית, אותם הוא שולח ביבו, אך נדמה שהן לא פוגעות בשום דבר (הניקוד יורד בעקבות זה ל77 נקודות). סנובר מפתיע אותו מאחורה עם עלי תער שפוגעים במונפארנו, אך הוא מגיב עם גחלת שפוגעת בחוזקה בסנובר. נראה עוד דקה וחצ לקרב.
מצב נקודות החיים:
יוסי - 70 נק'
בן - 74 נק' [/b][/quote]
''עכשיו !גחלת !ואז תשתמש בשריטה !''
-
[b]יוסי~[/b]
"מגן!" צועד בן, והגחלת נחסמת במגן של סנובר. מונפארנו מנסה לשבור את המגן אך אינו מצליח בכך "כוח סודי!" מצווה בן. מונפארנו רץ ומתחמק מהכוח הסודי ושורט את סנובר. שניהם פצועים די קשה.
"20 שניות לסוף!" נשמע קולה של קתרין.
מצב הנקודות:
יוסי - 63%
בן - 64%
[b]קורן~[/b]
"גאסטלי..." אומר גאסטלי כמתנצל, ומחזיר את האוכל. כולם מיימים לאכול ונשכבים רדומים על הקרקע.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 18 2009, 02:57 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
"מגן!" צועד בן, והגחלת נחסמת במגן של סנובר. מונפארנו מנסה לשבור את המגן אך אינו מצליח בכך "כוח סודי!" מצווה בן. מונפארנו רץ ומתחמק מהכוח הסודי ושורט את סנובר. שניהם פצועים די קשה.
"20 שניות לסוף!" נשמע קולה של קתרין.
מצב הנקודות:
יוסי - 63%
בן - 64%
[/b][/quote]
''מהר ! גחלת ! אתם קרובים ! ואז תשתמש בשריטה !''
-
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו מתכונן לשלוח גחלת אך סנובר דוחף אותו בהפתעה. לפתע, מונפארנו רץ במהירות, ומקיף את עצמו בלהבות!! הוא יוצר גלגל סביב עצמו, שמתגלגל לעבר סנובר - מונפארנו למד גלגל להבה! "מגן!" קורא בן. מונפארנו מתגלגל במהירות ופוגע במגן, מצליח לשבור אותו ומעיף את סנובר אחורנית בבום גדול! סנובר נופל על הקרקע, ומתחיל להתאושש אט אט "והזמן.... נגמר!" מכריזה קתרין. אתה ובן מסתכלים על המסך הגדול ואתה רואה את המצב הבא:
יוסי - 25%
בן - ..........................................................23%!!!!!!!!
"העולה לגמר הוא יוסי!" מכריזה קתרין. בן המאוכזב ניגש לעבר סנובר ומשבח אותו על הקרב.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 18 2009, 07:45 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
מונפארנו מתכונן לשלוח גחלת אך סנובר דוחף אותו בהפתעה. לפתע, מונפארנו רץ במהירות, ומקיף את עצמו בלהבות!! הוא יוצר גלגל סביב עצמו, שמתגלגל לעבר סנובר - מונפארנו למד גלגל להבה! "מגן!" קורא בן. מונפארנו מתגלגל במהירות ופוגע במגן, מצליח לשבור אותו ומעיף את סנובר אחורנית בבום גדול! סנובר נופל על הקרקע, ומתחיל להתאושש אט אט "והזמן.... נגמר!" מכריזה קתרין. אתה ובן מסתכלים על המסך הגדול ואתה רואה את המצב הבא:
יוסי - 25%
בן - ..........................................................23%!!!!!!!!
"העולה לגמר הוא יוסי!" מכריזה קתרין. בן המאוכזב ניגש לעבר סנובר ומשבח אותו על הקרב. [/b][/quote]
''כל הכבוד מונאפרו !!!עבודה מצויינת !''
אני אומר ומשבח אותו , ומחכה בקוצר רוח לקרב הגמר .
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 18 2009, 03:57 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
"גאסטלי..." אומר גאסטלי כמתנצל, ומחזיר את האוכל. כולם מיימים לאכול ונשכבים רדומים על הקרקע. [/b][/quote]
אני מחייך, מנקה תא השאריות, נכנס למקלחת ולאחר מכן הולך לישון.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 17 2009, 07:26 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה ניגש אל זירה מספר 1, ונכנס אליה 5 דקות לפני תחילת הקרב. אתה עולה לזירה, והקהל צועק משמחה. אתה תופס את מקומך בזירה, ומצד השני של הזירה עולה מאמן שנראה די חזק "זהו קרב 2-2 בלי מגבלות זמן" מכריז השופט "צא החוצה, ספירו!" מכריז המאמן ומוציא אותו החוצה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa021.png[/img]
[/b][/quote]
"אוקי,צא גם אתה ספירו" אני אומר ומוציא את הספירו שלי. "ספירו,תקוף בניקור את הספירו!"
-
סליחה שלא הגבתי... אני אנסה להגיב קצת יותר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[b]עומר~[/b]
ספירו יוצא החוצה ותוקף בניקור את הספירו של היריב "התחמק!" מצווה היריב שלך, וספירו שלו מתחמק "מתקפת כנף!" הוא מצווה וספירו שלו יוצא במהירות לעברו של הספירו שלך.
~~~~~
הספירו שלך בקרב יקרא ספירו א' ושלו ספירו ב'
[b]קורן~[/b]
אתה מפנה את השאירות לתוך הפח, ונכנס להתקלח. אתה יוצא מהמקלחת כעבור רבע שעה, נקי ומצוחצח. אתה נשכב במיטה, וחש אט אט שאתה נרדם...
אתה מתעורר בבוקר לאחר שגאסטלי נותן לך ליקוק XD
[b]יוסי~[/b]
אתה משבח את מונפארנו על הקרב הטוב ויורד איתו אל מאחורי הקלעים לטיפול קצר לפני קרב הגמר. כעבור כרבע שעה אתה עולה לזירה, מחויך ושמח "ברוכים הבאים לקרב הגמר של תחרות התיאום של העיר ויולט!" אומרת קתרין "מימין, יוסי!" היא מכריזה את שמך והקהל מוחא כפיים "ומשמאל, ריצ'י!" היא קוראת כעת ולזירה עולה מאמן שמח יחד עם פ'יקאצ'ו על כתפו [img]http://www.pokemonelite2000.com/tvsea05_011.jpg[/img]. הוא ניגש ישר אלייך "בוא ניתן לקהל קרב טוב" הוא אומר לך ומושיט את ידו ללחיצה.