[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 5 2009, 07:15 PM
[b]
ירין
"כבר אמרתי, בפרוזה, בדירה שלי. למה אתה שואל?" היא אומרת. [/b][/quote]
"סתם.. טוב את צריכה משהו?" אני שואל אותה
Printable View
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 5 2009, 07:15 PM
[b]
ירין
"כבר אמרתי, בפרוזה, בדירה שלי. למה אתה שואל?" היא אומרת. [/b][/quote]
"סתם.. טוב את צריכה משהו?" אני שואל אותה
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 5 2009, 08:15 PM
[b] תמיר
"אקדח מים, עם כח!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה אקדח מים שמתגבר על הטוויסטר, אבל דרטיני בורח ממנו. [/b][/quote]
"דרטיני חניקה ואז זעם דרקון!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 5 2009, 01:48 PM
[b]
פלופי
מכת הכנף פוגעת ומפתיעה את נידורן. לאחר מכן טיילו משתמש בניקור ופוגע, ואז נידורן משתמשת בנשיכה ופוגעת.
[/b][/quote]
"טיילו תשתמש במכת כנף ואז תנסה לתפוס אותו בעזרת הרגליים שלך ואם אתה מצליח אז תרים אותו למעלה ואז תצלול ותנחית אותו על הריצפה !"אומר לטיילו .
ירין
"כן, מה היה הקטע של אלה שרדפו אחריך, אחריי, אחרינו, לא משנה, מה היה הקטע שלהם?" היא שואלת
תמיר
דרטיני נכרך סביב קווגסייר ונראה שזה מכאיב לו, אבל אז קווגסייר תופס אותו וזורק אותו ממנו.
"קווגסייר התחמק והשתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. דרטיני יורה את טוויסטר אבל קווגסייר מתחמק ואז קווגסייר יורה אקדח מים ודרטיני מתחמק.
פלופי
טיילו משתמש במכת כנף ותופס אותה ואחר כך מרים אותה, ונידורן בועטת בחזקה בטיילו מה שגורם לו לעזוב אותה ושניהם מתרסקים על האדמה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 6 2009, 09:33 AM
[b]
תמיר
דרטיני נכרך סביב קווגסייר ונראה שזה מכאיב לו, אבל אז קווגסייר תופס אותו וזורק אותו ממנו.
"קווגסייר התחמק והשתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. דרטיני יורה את טוויסטר אבל קווגסייר מתחמק ואז קווגסייר יורה אקדח מים ודרטיני מתחמק. [/b][/quote]
"זעם דרקון!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 6 2009, 08:33 AM
[b] ירין
"כן, מה היה הקטע של אלה שרדפו אחריך, אחריי, אחרינו, לא משנה, מה היה הקטע שלהם?" היא שואלת
[/b][/quote]
"אני גם לא כל כך יודע..העיקר שיאמנו בשלום.." אני אומר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 5 2009, 03:02 PM
[b] ניתאי
זה נתון לוויכוח.
--
"קווגסייר, השתמש ביריית בוץ כדי לעצור אותו!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה ירית בוץ שמתנגשת עם אקדח המים, ואז מכל כיוון כשטוטודייל מנסה להתקרב כדי לנשוך קווגסייר יורה יריית בוץ, ואז הוא עוצר לרגע כדי לתפוס אוויר, ובאותו רגע טוטודייל משתמש בחבטת ראש ופוגע. [/b][/quote]
"חבטת ראש על בטנו לפני שיספיק לירות ואז נשיכה!" אגיד לטוטודייל
תמיר
המתקפה של דרטיני פוגעת בקווגסייר.
"קווגסייר, השתמש בזנב אקווה!" אומרת ג'ן. דרטיני מתחמק מספר פעמים אבל אז קווגסייר פוגע.
ירין
"טוב.. אם אתה אומר... אז ביי" היא אומרת, וכנראה תנתק אם תגיד ביי או כל מילה שקולה, או שבכלל לא תדבר.
ניתאי
טוטודייל פוגע, ואז נושך
"אוקיי תמשיך עכשיו!" אומרת ג'ן קווגסייר יורה יריית בוץ שמעיפה ממנו את טוטודייל למים.
הסיוט בקרוב יגמר, אל תדאג.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 6 2009, 08:05 PM
[b] תמיר
המתקפה של דרטיני פוגעת בקווגסייר.
"קווגסייר, השתמש בזנב אקווה!" אומרת ג'ן. דרטיני מתחמק מספר פעמים אבל אז קווגסייר פוגע. [/b][/quote]
אני מאוד מקווה שיגמר בקרוב!
--
"טוויסטר דרטיני!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 6 2009, 07:05 PM
[b] ניתאי
טוטודייל פוגע, ואז נושך
"אוקיי תמשיך עכשיו!" אומרת ג'ן קווגסייר יורה יריית בוץ שמעיפה ממנו את טוטודייל למים.
הסיוט בקרוב יגמר, אל תדאג. [/b][/quote]
"טוטודייל! תקפוץ מאחוריו ותנשך את גבו!" אצעק לטוטודייל
-----------------
הגיע הזמן O:
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 6 2009, 07:05 PM
[b]
ירין
"טוב.. אם אתה אומר... אז ביי" היא אומרת, וכנראה תנתק אם תגיד ביי או כל מילה שקולה, או שבכלל לא תדבר.
[/b][/quote]
"ביי" אני אומר ומנתק והולך לישון
תמיר
הטוויסטר פוגע בקווגסייר, ונראה שהוא מתחיל להתעייף.
"קווגסייר, השתמש במכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה בוץ ופוגע בדרטיני.
ניתאי
טוטודייל נושך את קווגסייר, אמנם לפרק זמן קצר (עור חלקלק), ונראה שקווגסייר ממש עייף.
"קווגסייר, השתמש בפעימת מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר קופץ בחזקה במים ומטלטל אותם.
ירין
המספר של ליין התעדכן בטלפון, יעודכן מיד.
--
אתה מתעורר בבוקר, הטלפון מראה על השעה 7:02. ישנת בערך 10 שעות, ואתה מרגיש שיש לך מספיק כח לפרק בניין. (בוא לא נגזים)
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 6 2009, 08:34 PM
[b] ניתאי
טוטודייל נושך את קווגסייר, אמנם לפרק זמן קצר (עור חלקלק), ונראה שקווגסייר ממש עייף.
"קווגסייר, השתמש בפעימת מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר קופץ בחזקה במים ומטלטל אותם. [/b][/quote]
"נשיכה! ואז חבטת ראש שוב!" אצעק לטוטודייל בתסכול [b]כי הקרב הזה לא נגמר[/b]
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 6 2009, 08:34 PM
[b]
ירין
המספר של ליין התעדכן בטלפון, יעודכן מיד.
--
אתה מתעורר בבוקר, הטלפון מראה על השעה 7:02. ישנת בערך 10 שעות, ואתה מרגיש שיש לך מספיק כח לפרק בניין. (בוא לא נגזים) [/b][/quote]
אני הולם ומפרק בניין! :D
-----
אני קם וממשיך בדרכי לעיר הבאה
ניתאי
הכנסת אותי לדילמה לא קלה... התכוונתי לסיים את הקרב הזה עכשיו. אבל אם ההערה המאוד חצופה בסוף התגובה שלך החלטתי לשקול מחדש את העניין. והחלטתי, שבפעם הבאה חוקי הקרב ישתנו ומספר הפוקימונים בקרב יגדל בריבוע.
--
חבטת הראש פוגעת בקווגסייר וקווגסייר מתמוטט.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים. הוא בודק את קווגסייר, ואז אומר "קווגסייר לא יכול להלחם. המנצח בקרב הוא המאמן!"
"קווגסייר חזור, נלחמת היטב" אומרת ג'ן "בוא לקבל את התג והציון שלך" היא אומרת, והולכת לכיוון הגשר בו נמצאים השופטים עם המחשבים.
ירין
הבניין שפירקת היה בניין המשטרה, ואז הם יורים בך והורגים אותך.
--
נניח גם שהחזרת את המפתח של החדר חזרה. שים לב שאין לך פוכדורים. האם תקנה קודם כמה, או שתמשיך?