היי
Printable View
היי
[QUOTE=Primo;1192718]יש!
קלפי ה-XYZ הגיעו ל-Dueling Network![/QUOTE]
אבל יש רק 4...
על מה מדברים!?
dueling network
[QUOTE=scizor-x;1192722]אבל יש רק 4...[/QUOTE]
עוד פנס מה אתה רוצה לעשות ממני דוב פנדה? חחחח
יונתן-איך ג'סמין מסוגלת להפוך לאנימאגוסית אבל אני לא מסוגל להפיק פטרונוס? אנימאגוס זה יותר קשה.
[QUOTE=Machine X;1192728]יונתן-איך ג'סמין מסוגלת להפוך לאנימאגוסית אבל אני לא מסוגל להפיק פטרונוס? אנימאגוס זה יותר קשה.[/QUOTE]
כי אם אני לא טועה זאת תכונה מולדת.. זאת אומרת שאתה נולד איתה חח
[QUOTE=Krauser;1192727]עוד פנס מה אתה רוצה לעשות ממני דוב פנדה? חחחח[/QUOTE]
מה הקטע של אלה שפורשים ועדיין חורשים על האתר!?
אגב, אם יש משחק של הארי פוטר שמיועד להשלח אליי, קחו בחשבון שאם הוא מכיל מידע שנחשף בספרים 6,7, אני עלול להתאבד או לקרוא מאוד באי רצון את המשחק. אבל אל תתנו לזה להטריד אתכם, אחרי הכל זה רק אני.
[QUOTE=LordAbizi;1192735]אגב, אם יש משחק של הארי פוטר שמיועד להשלח אליי, קחו בחשבון שאם הוא מכיל מידע שנחשף בספרים 6,7, אני עלול להתאבד או לקרוא מאוד באי רצון את המשחק. אבל אל תתנו לזה להטריד אתכם, אחרי הכל זה רק אני.[/QUOTE]
אוקיי,אל תדאג. אם זה יקרה,בשביל לא להרוס אני אשים את זה בספוילרים.
מתעלמים!?
[QUOTE=Machine X;1192728]יונתן-איך ג'סמין מסוגלת להפוך לאנימאגוסית אבל אני לא מסוגל להפיק פטרונוס? אנימאגוס זה יותר קשה.[/QUOTE]
היא לא מסוגלת עדיין. היא מנסה. דרך אגב היא מתכוונת לזה ממש ברצינות.
[quote=Machine X;1192737]אוקיי,אל תדאג. אם זה יקרה,בשביל לא להרוס אני אשים את זה בספוילרים.[/quote]
מה זה יעזור? אני במילא אקרא את כל המשחק, שוב ושוב ושוב. תהליך בדיקת המשחקים שלי אוסר עליי בתכלית להתעלם מכל פיסת אינפורמציה שכתובה.
אל תתחשב בי. תעשה את כל מה שביכולתך כדי לפגוע בי ולהרוס אותי! אנשים צריכים לדעת להרוג אחרים למען משחק התפקידים שלהם!
[QUOTE=LordAbizi;1192740]מה זה יעזור? אני במילא אקרא את כל המשחק, שוב ושוב ושוב. תהליך בדיקת המשחקים שלי אוסר עליי בתכלית להתעלם מכל פיסת אינפורמציה שכתובה.
אל תתחשב בי. תעשה את כל מה שביכולתך כדי לפגוע בי ולהרוס אותי! אנשים צריכים לדעת להרוג אחרים למען משחק התפקידים שלהם![/QUOTE]
XD אביזי XD
איך אתה רוצה שנקרא לך? אביזי?
[quote=scizor-x;1192741]XD אביזי XD
איך אתה רוצה שנקרא לך? אביזי?[/quote]
אני אגיב לצורת הפנייה הזו, כן.