-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 6 2009, 10:30 PM
[b]
ירין
הבניין שפירקת היה בניין המשטרה, ואז הם יורים בך והורגים אותך.
--
נניח גם שהחזרת את המפתח של החדר חזרה. שים לב שאין לך פוכדורים. האם תקנה קודם כמה, או שתמשיך? [/b][/quote]
אני אקנה כמה פוכדורים-4
----
עשית את הדבר הזה עם הפרסים?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 6 2009, 10:30 PM
[b] ניתאי
הכנסת אותי לדילמה לא קלה... התכוונתי לסיים את הקרב הזה עכשיו. אבל אם ההערה המאוד חצופה בסוף התגובה שלך החלטתי לשקול מחדש את העניין. והחלטתי, שבפעם הבאה חוקי הקרב ישתנו ומספר הפוקימונים בקרב יגדל בריבוע.
--
חבטת הראש פוגעת בקווגסייר וקווגסייר מתמוטט.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים. הוא בודק את קווגסייר, ואז אומר "קווגסייר לא יכול להלחם. המנצח בקרב הוא המאמן!"
"קווגסייר חזור, נלחמת היטב" אומרת ג'ן "בוא לקבל את התג והציון שלך" היא אומרת, והולכת לכיוון הגשר בו נמצאים השופטים עם המחשבים. [/b][/quote]
"טוטודייל! היית נהדר!" אגיד לו ואחזיר אותו לפוכדור, ואלך ביחד עם ג'יין לשופטים
-
ירין
את ההגרלה? עדיין לא, אבל בוא נסגור על מה אני צריך מעמוד 50, אני מניח שאני צריך פרס אחד אקראי על פתיחת עמוד עגול, ועוד פוקימון עם היכולת KEEN EYES, על זה שהגבת אחריי הכי הרבה פעמים, נראה לי זה הכל.
--
הלכת לחנות וקנית שם את ארבעת הפוקימונים. לאחר מכן אתה יוצא מזאווגיל לכיוון טאוב. בדרך אתה פוגש נינג'סק שמטס לו בסביבה.
ניתאי
אתה מגיעים לשופטים, וג'ן נותנת לך משהו מתכתי.
"הנה, זה תג הבועה" היא אומרת.
"אוקיי, לציון. היינו שלושה שופטים, כל אחד אחראי על קטגוריה אחרת. הציון המקסימלי הוא 100, וכל אחד מביא לכל היותר 33 נקודות. אני הייתי אחראי על הכח של הפוקימונים. רואים שלא אימנת את טוטודייל יותר מדי, אבל הוא די חזק, ומגמר שלך גם היה די חזק, מסתבר שמספיק חזק בשביל להפתפתח. אתה מקבל 30 נקודות." אומר השופט הראשון
"אני הייתי אחראי לאיכות ההתקפות של הפוקימון. בעקרון, טוטודייל השתמש ב3 התקפות כל הקרב... שזה לא כל כך טוב... ובגלל שהוצאת את מגמר בזירה מאוד לא נוחה לפוקימון אש, גם הגבלת מאוד את ההתקפות שלו... אתה מקבל 25." אומר השופט השני.
"אני הייתי אחראי לבדיקת האסטרטגיה שלך. לשלוח פוקימון אש, כפי שנאמר לפני, לזירה כזאת לא היה חכם במיוחד. איכשהו הצלחת לנצח בכל זאת, אז אני מניח שאתה יודע מה אתה עושה. סך הכל היית די סטנדרטי. 30 נקודות לך" אומר השופט השלישי.
"קיבלת 85 סך הכל. יש לך פוקדע או תעודת מאמן?" שואל השופט הראשון
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 6 2009, 08:30 PM
[b] תמיר
הטוויסטר פוגע בקווגסייר, ונראה שהוא מתחיל להתעייף.
"קווגסייר, השתמש במכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה בוץ ופוגע בדרטיני. [/b][/quote]
"טוויסטר ואז זעם דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 7 2009, 07:50 AM
[b] ירין
את ההגרלה? עדיין לא, אבל בוא נסגור על מה אני צריך מעמוד 50, אני מניח שאני צריך פרס אחד אקראי על פתיחת עמוד עגול, ועוד פוקימון עם היכולת KEEN EYES, על זה שהגבת אחריי הכי הרבה פעמים, נראה לי זה הכל.
--
הלכת לחנות וקנית שם את ארבעת הפוקימונים. לאחר מכן אתה יוצא מזאווגיל לכיוון טאוב. בדרך אתה פוגש נינג'סק שמטס לו בסביבה.
[/b][/quote]
טוב..
--
אני מוציא את הפוקדע וסורק אותו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 7 2009, 07:50 AM
[b] ניתאי
אתה מגיעים לשופטים, וג'ן נותנת לך משהו מתכתי.
"הנה, זה תג הבועה" היא אומרת.
"אוקיי, לציון. היינו שלושה שופטים, כל אחד אחראי על קטגוריה אחרת. הציון המקסימלי הוא 100, וכל אחד מביא לכל היותר 33 נקודות. אני הייתי אחראי על הכח של הפוקימונים. רואים שלא אימנת את טוטודייל יותר מדי, אבל הוא די חזק, ומגמר שלך גם היה די חזק, מסתבר שמספיק חזק בשביל להפתפתח. אתה מקבל 30 נקודות." אומר השופט הראשון
"אני הייתי אחראי לאיכות ההתקפות של הפוקימון. בעקרון, טוטודייל השתמש ב3 התקפות כל הקרב... שזה לא כל כך טוב... ובגלל שהוצאת את מגמר בזירה מאוד לא נוחה לפוקימון אש, גם הגבלת מאוד את ההתקפות שלו... אתה מקבל 25." אומר השופט השני.
"אני הייתי אחראי לבדיקת האסטרטגיה שלך. לשלוח פוקימון אש, כפי שנאמר לפני, לזירה כזאת לא היה חכם במיוחד. איכשהו הצלחת לנצח בכל זאת, אז אני מניח שאתה יודע מה אתה עושה. סך הכל היית די סטנדרטי. 30 נקודות לך" אומר השופט השלישי.
"קיבלת 85 סך הכל. יש לך פוקדע או תעודת מאמן?" שואל השופט הראשון [/b][/quote]
"פוקדע" אגיד ואקח את התג
-
תמיר
הטוויסטר שואב גם חלק מהבוץ על דרטיני ופוגע בקווגסיר. גם זעם הדרקון פוגע בקווגסייר.
"קווגסייר, זנב אקווה!" אומרת ג'ן. קווגסייר פוגע בדרטיני.
ירין
יצא פרסקט, ופרפדג'
--
"נינג'סק, פוקימון הנינג'ה. הפוקימון הזה נע כל מהר, שבקושי ניתן לראות אותו. נינג'סק לא יציית למאמן שלא יאמן אותו כראוי, ולכן אימון נינג'סק הוא מבחן של המאמן. לשמוע לזמזום של נינג'סק יותר מדי זמן עלול לגרום לכאב ראש" אומר הפוקדע "תודה שהשתמשתם בפוקדע".
ניתאי
נניח גם שנתת את הפוקדע לשופט.
הוא מחבר את הפוקדע למחשב בUSB, ועושה משהו במחשב ומחזיר לך את הפוקדע.
"אוקיי, המידע על התג נמצא בפוקדע, ושמור תחת ססמא. אם לאלה בוועדה האולימפית תהיה בעיה עם זה, תפנה אותם אלינו" אומר השופט. "כעת נחזיר אותך למימד האמיתי". המכון מתעוות קצת, ואז אתה מוצא את עצמך מחוץ למכון. השעה בערך 7:30 בערב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 7 2009, 12:06 PM
[b] תמיר
הטוויסטר שואב גם חלק מהבוץ על דרטיני ופוגע בקווגסיר. גם זעם הדרקון פוגע בקווגסייר.
"קווגסייר, זנב אקווה!" אומרת ג'ן. קווגסייר פוגע בדרטיני. [/b][/quote]
"עוד פעם אותו דבר!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 7 2009, 11:06 AM
[b]
ירין
יצא פרסקט, ופרפדג'
--
"נינג'סק, פוקימון הנינג'ה. הפוקימון הזה נע כל מהר, שבקושי ניתן לראות אותו. נינג'סק לא יציית למאמן שלא יאמן אותו כראוי, ולכן אימון נינג'סק הוא מבחן של המאמן. לשמוע לזמזום של נינג'סק יותר מדי זמן עלול לגרום לכאב ראש" אומר הפוקדע "תודה שהשתמשתם בפוקדע".
[/b][/quote]
ואמור להיות עוד אחד..לא?
---
אני יכול תמונה?
----
"טוב.." אני חושב לעצמי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 7 2009, 11:06 AM
[b] ניתאי
נניח גם שנתת את הפוקדע לשופט.
הוא מחבר את הפוקדע למחשב בUSB, ועושה משהו במחשב ומחזיר לך את הפוקדע.
"אוקיי, המידע על התג נמצא בפוקדע, ושמור תחת ססמא. אם לאלה בוועדה האולימפית תהיה בעיה עם זה, תפנה אותם אלינו" אומר השופט. "כעת נחזיר אותך למימד האמיתי". המכון מתעוות קצת, ואז אתה מוצא את עצמך מחוץ למכון. השעה בערך 7:30 בערב. [/b][/quote]
"וואו, חתיכת יום" אגיד לעצמי ואבחין שאין לי עוד פוכדורים, ואז אחפש חנות לקנות כמה
-
אוקיי, בסוף החלטתי, אני לא עושה כלום בלילה הלבן. אני פשוט לא בדיוק מתחבר ליצור הזה.
תמיר
המתקפות פוגעת בקווגסייר.
"קווגסייר, פעימת מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר קופץ ומרעיד את המים ובכך פוגע בדרטיני.
ירין
קח אפילו יותר מתמונה
[url=http://serebii.net/pokedex-dp/291.shtml]http://serebii.net/pokedex-dp/291.shtml[/url]
ניתאי
אתה מגיע לחנות.
"כמה פוכדורים תרצה לקנות? שים לב שלפי חוקים בינלאומיים אסור להסתובב עם יותר מ10 פוכדורים ריקים איתך." אומר לך המוכר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 7 2009, 12:40 PM
[b] ניתאי
אתה מגיע לחנות.
"כמה פוכדורים תרצה לקנות? שים לב שלפי חוקים בינלאומיים אסור להסתובב עם יותר מ10 פוכדורים ריקים איתך." אומר לך המוכר. [/b][/quote]
"ריקים או בסך הכל?" אשאל את המוכר למקרה שהתבלבל ואם הוא עונה שריקים אני קונה חמישה, אם לא אז רק ארבעה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 7 2009, 01:40 PM
[b] אוקיי, בסוף החלטתי, אני לא עושה כלום בלילה הלבן. אני פשוט לא בדיוק מתחבר ליצור הזה.
תמיר
המתקפות פוגעת בקווגסייר.
"קווגסייר, פעימת מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר קופץ ומרעיד את המים ובכך פוגע בדרטיני. [/b][/quote]
יופי,כי כנראה שאני אשן בלילה הלבן...
--
"חניקה ואז טוויסטר!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 7 2009, 12:40 PM
[b] אוקיי, בסוף החלטתי, אני לא עושה כלום בלילה הלבן. אני פשוט לא בדיוק מתחבר ליצור הזה.
ירין
קח אפילו יותר מתמונה
[url=http://serebii.net/pokedex-dp/291.shtml]http://serebii.net/pokedex-dp/291.shtml[/url]
[/b][/quote]
חבל..
-----
חבל חבל שיהיה כפל סוגים..יש אולי מכונת החלפות או משהו?
----
"טוב..מנקי צא! תתחיל במכת קארטה לכנפיים דלו ואז חבטת גוף!" אני אומר
-
ניתאי
"ריקים" הוא אומר. אתה קונה את הכדורים. יעודכן מיד.
תמיר
קווגסייר מתחמק מהחניקה ואז נפגע מהטוויסטר.
"קווגסייר, מכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר פוגע בדרטיני. דרטיני מתחיל להתעייף וקווגסייר כבר נראה די עייף.
ירין
רק במקרים נדירים מאוד.
--
נינג'סק נע במהירות ומתחמק מהמכה לכנפים אבל נפגע מחבטת הגוף. נינג'סק משתמש בשאיבת חיים ופוגע.